Beveiligingscamerabeelden aanslag London Bridge Borough Market

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 9 juni 2017 10 Comments

De website RT.com kwam 8 juni jl. met camerabeelden van een beveiligingscamera die de aanslag op Borough Market nabij London Bridge zou hebben vastgelegd. U ziet de beelden hieronder. Al een paar keer heb ik de vraag gesteld: “Waar blijven de beelden van de CCTV camera’s?” en dan nu eindelijk verschijnen de eerste beelden. Wat opvalt is dat de beelden via een mobiele telefoon van een laptopscherm opgenomen worden. Dit wekt in ieder geval de indruk dat er bijvoorbeeld een winkelier in de buurt zijn beveiligingscamerabeelden laat zien en dat het dus wel authentiek moet zijn. We sluiten dan de optie van ‘vooropzet’ van het filmen van een dergelijke opname in een greenscreen-omgeving maar even volledig uit en ook de betrokkenheid van geheime diensten in het verspreiden van een dergelijk filmpje. Het is misschien niet een al te helder filmpje zonder geluid met commentaar van de filmer, maar laten we aannemen dat geheime diensten er niet zijn om het volk te bedonderen (of toch?).

Wist u dat Londen vol hangt met beveiligingscamera’s? Het bedrijf Johnson Controls is daarvoor verantwoordelijk (zie dit filmpje). Het mag op zijn minst opmerkelijk genoemd worden dat de beelden van die camera’s niet opgevraagd zijn en in de media gebruikt zijn om het verhaal te ondersteunen. Het lijkt erop dat met het verschijnen van de beelden zojuist, de mogelijkheid van een vooropgezette aanslag onderuit gemaaid wordt. “Zie je wel, die complotdenkers roepen maar wat en zien in alles een hoax!” Dat is een begrijpelijke reactie en zal er voor menigeen voor zorgen te besluiten het complotkind met het badwater weg te gooien. Ik wijs u er dan slechts even op dat in de wereld van nu, technologie er voor zorgt dat alles wat u gepresenteerd krijgt een zeer hoog geloofwaardigheidsgehalte heeft. Wat mij betreft mag u afgaan op wat uw ogen zien. De vraag is echter of dit wel met stelligheid en vol vertrouwen kan. De man die neergestoken wordt in het filmpje staat overigens weer gewoon op uit de dood op 0:33 min. Hij schrikt ook niet bepaald op het moment dat de eerste aanvaller een mes in zijn rug steekt. Dat mag best opmerkelijk gevonden worden. (Lees verder onder het filmpje)

Op onderstaand filmpje ziet u welke technieken er zoal zijn om uw perceptie te kunnen beïnvloeden. U kunt er naar kijken en er toch nog gewoon vanuit gaan dat overheden niet tot het bedonderen van het volk over zullen gaan om een bepaald doel te bereiken. Dus stel u gelooft dat ook deze aanslag van 3 juni een echte aanslag is geweest, met échte terroristen, dan vindt u het waarschijnlijk volkomen terecht dat overheden alles in het werk stellen om dit in de toekomst te voorkomen. Dan zult u meer ‘veiligheidsmaatregelen’ accepteren en zult u meer gewapende agenten of militairen op straat accepteren. Ook zult u accepteren dat u altijd en overal afgeluisterd wordt, omdat u immers niets te verbergen heeft. U zult datgene wat je zou kunnen betitelen als een totalitaire politiestaat omhelzen met het idee dat het daar rustiger van slaapt. Ik daag u uit om nog eens na te denken over de mogelijkheid dat overheden u een oplossing aanbieden voor een probleem dat zij zelf geschapen hebben; waarbij de oplossing steeds meer van uw vrijheden afsnoept. Of er nu wel of niet sprake is van een hoax, de oplossing introduceert meer en meer politiestaat.

Als u niet gelooft dat er sprake is van manipulatie via Hollywood-achtige technieken, dan kan ik me daar goed in vinden. Zeker na het zien van zulke beelden. Denkt u dan nog eens na over het feit dat fanatieke geradicaliseerde islamitische jongeren zo radicaal geworden zijn onder het toeziend oog van alle westerse politici. We hebben de deuren immers wagenwijd opengezet voor de bouw van die moskeeën en hebben niets gedaan tegen het afreizen van “jihadisten” naar terreurlanden, omdat het zogenaamd te moeilijk was om de plannen van mensen te achterhalen of mensen te volgen en ze tegen te houden. Sinds jaar en dag luisteren AIVD, NSA en grote bedrijven als Facebook en Google alles en iedereen af, maar “jihadisten” tegenhouden is schijnbaar een onmogelijke klus. Zelfs het opsporen van “jihadisten” bij terugkomst lijkt een lastig verhaal. Waar duidt dat op? Juist ja: Europa (loopjongen van de VS en het zionisme) heeft meegewerkt aan de opbouw van deze terreurgroepen. Het openzetten van de deuren voor die Wahabistische moskeeën en het niet of nauwelijks iets doen tegen (lees: ‘steun geven aan’) het radicaliseringsproces heeft gefaciliteerd dat jongeren konden worden gehersenspoeld om af te reizen naar het Midden-Oosten en zichzelf te bewapenen. Dat heeft ook gefaciliteerd dat er mensen zijn die geloven dat ze 72 maagden van Allah krijgen als ze zelfmoord plegen en ongelovigen vermoorden. Dergelijke gehersenspoelde of MK Ultra opgeleide levende robots, kun je inzetten waar en wanneer je wil. Dat kun je dan bijvoorbeeld in de schoenen van ISIS schuiven en de media laten verkondigen dat het terrorisme is (en dat is het ook), terwijl je eigenlijk daar indirect middels jaren voorbereiding via landen (zoals Saoedi Arabië) en stromingen (zoals het fanatieke Wahabisme) zelf de hand in hebt. Daarom kon Donald Trump ook vanuit Saoedi Arabië rechtstreeks naar Israël vliegen. De voor de buitenwereld vijanden (Israël en Saoedi Arabië) zijn eigenlijk twee maskers van hetzelfde gezicht (het zionistisch krachtveld).

Feitelijk kun je dus in dat geval spreken van een inside job; een inside job van het zionistisch krachtveld dat zelf via jarenlange investering in islamitische stromingen, moskeeën en radicalisering haar eigen vijand geschapen heeft. Waarom zou je dat doen? Om dat te begrijpen moet je niet alleen kennis nemen van de Hegeliaanse dialectiek, maar ook begrijpen dat de farao-bloedlijnen die de wereld runnen de wereld volgens een bepaald script een gewenste richting in sturen. De brief van 33e graad vrijmetselaar Albert Pike uit 1871 aan zijn kompaan Mazzini laat bijvoorbeeld zien dat er nog een derde wereldoorlog moet komen tussen de agenten van het zionisme en de islam. Religieuze profetieën spreken van een Armageddon. De Babylonische faraonische Merovingiaanse bloedlijnen staan aan de top van alle overheden en rollen hun script uit. Dat script loopt via dood en verderf (slachtoffers voor hun god Lucifer), waarbinnen de zelfgeschapen religieuze verschillen wereldwijd de voedingsbodem vormen voor de Hegeliaanse dialectiek die in dit script hoort. Als we dus diep geraakt zijn en treuren om de slachtoffers, gewonden en terecht meeleven met de nabestaanden, laten we dit dan vooral doen met het inzicht dat diegenen die de meeste krokodillentranen tonen; direct hun medeleven uitspreken voor het oog van de camera en hun mond vol hebben van ‘bestrijding van terrorisme’, heimelijk zelf verantwoordelijk zijn voor deze terreur.

Denkt u eens na over de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘ en de Hegeliaanse dialectiek; of zoals iemand op Facebook reageerde [citaat] “Hegeliaanse dialectiek. Als ik het goed begrepen heb, dan gaat het als volgt in werking: in een slapstick komt een jongetje in de straat die enkele ruiten tikt (probleem/these), omstanders worden kwaad op het jongetje (reactie/anti-these). Charlie Chaplin komt om de hoek als ruitenzetter (oplossing/synthese). Het jongetje hoort dus bij Chaplin!“. Het jongetje in deze beeldspraak representeert dan ‘de terroristen’ en u mag raden wie Charlie Chaplin is.

Bron linkvermeldingen: rt.com

103 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZandInOgen schreef:

  Ik ben niet overtuigd van de beelden, wanneer is dit opgenomen? En wie zijn de slachtoffers op beeld?
  De timestamp van die video is cruciaal + er moeten dan ook andere beelden zijn. Die zou ik ook graag willen zien..

 2. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Wat betreft die beloofde 72 maagden….. wie zegt dat dat geen bejaarde maagden zijn?

  • ZandInOgen schreef:

   72 = 9, het is de doctrine van Lucifer. De Saoedische versie is Wahabisme

   THE SIX SACRED NUMBERS

   1. Three (3) is the first sacred number, the first perfect number (Westcott, p. 41). Three represents the Pagan Trinity.” (Westcott, p. 37). It is represented geo-metrically in the triangle, and spiritually as the Third Eye Of Hinduism. Occultists will multiply and add three to other sacred numbers to create new numbers. However, they also group threes in two’s and threes, because they believe in the principle of “intensification”, i.e., that greater power is achieved when a sacred number is grouped. In the case of three, greater intensification is achieved when it is shown as 33, or 333. 333 + 333 equals 666. Occultists have used 333 as the hidden symbol by which they present the more offensive number 666. When the details of an event are so arranged as to contain certain sacred occult numbers or numeric combinations, this is literally an occult signature on the event. Mathematically, 666 can be created when three pairs of threes are added. Thus, (3+3) + (3+3) + (3+3) = 666. Now, eliminate the parentheses and the plus sign, and you have 33 space, 33 space, 33, representing the number 666.

   2. Six (6) is the next sacred number, representing the number of the soul of man (Westcott, p. 66). This shows the omnipotent power of God, as this belief parallels Revelation 13:18, where God assigns 666 to man and to the beast. Six is also believed to be “all-sufficient”. This parallels

   Biblical teaching, which states that man’s great sin is pride in himself.

   3. Seven (7) is a sacred number. Van Buren calls 7 “one of the most sacred of all the numbers…the Invisible Centre, the Spirit of everything”. (p. 39) Since multiplication of seven creates an even more powerful sacred number, we should not be surprised that 3×7, or 21, is considered powerful .

   Thus, when Adam Weishaupt formed the Masters of the Illuminati, he arranged the timing of the event by arranging the numbers in a manner which would add to powerful numbers. He chose May 1, because May, month #5, added to the first day, equals 6. Weishaupt chose 1776, because the four numbers of this year add up to 21 (1+7+7+6 = 21). Further, the number 6 + 21 = 27, another number of power, because it is formed by the multiplication of 3×9. This date was very carefully chosen by Weishaupt; he believed the greatest Plan is doomed to failure if it is not carried out in the most numerically advantageous time.

   4. Nine (9) is sacred because it is the “first cube of an odd number (3)”, (Van Buren, p.40-41)

   The triple nine (999) is utilized to represent 666, because it is simply the inversion of 666.

   • ZandInOgen schreef:

    5. Eleven (11) is a sacred number. When eleven is multiplied by the perfect number 3, the number 33 is produced, a number of tremendous occult importance. In 1933, Adolf Hitler and President Franklin Roosevelt came to power. Both these men were committed to the establishment of the New World Order, and their actions impacted humanity greatly. It was also in 1933 that the First Humanist Manifesto was issued. Do you see how Satan manipulated world history to produce three New World Order events in 1933? Thus, a powerful 333 served as a framework for world events in that year.

    6. Thirteen (13) is deemed sacred. It was also no accident that Hitler chose the year 1939 to begin World War II, because 39 is formed by the multiplication of 13×3. Thus, you can see how human history has been shaped by the occult belief in the power of numbers. We have provided much detail as to how history has been shaped by this belief in the power of numbers. You can get this information in our Cutting Edge Radio Program dated May 9, 1992, entitled, “33 33 33 = 666 New Age Numerology”.

  • Martin Vrijland schreef:

   @PORVH

   haha ja dat zou een tegenvaller zijn

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten