Bill Gates 2017: “De volgende epidemie kan heel goed op een computerscherm zijn ontstaan”

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 28 januari 2020 9 Comments

bron: telegraph.co.uk

Nee, het is geen corona-virus complot! Het zijn de woorden van Bill Gates in februari 2017 tijdens een veiligheidsconferentie in München: “De volgende epidemie zou zomaar eens kunnen ontstaan op het computerscherm van een terrorist die genetische manipulatie wil gebruiken om een synthetische versie van het pokkenvirus te maken.” Waarom kon Gates een dergelijke uitspraak doen en wat kunnen we hieruit opmaken? Kijkt u eerst even naar zijn uitspraak in onderstaand filmpje en lees daarna verder.

Gates zegt hier dus duidelijk dat in principe ieder virus synthetisch gebouwd kan worden. Dat kan omdat we in een tijd van nanotechnologie leven en een tijd waarin DNA en RNA feitelijk informatie of data zijn. Zo kun je dus zaken in een lab bouwen. Daar heb je bedrijven voor die zich gespecialiseerd hebben in het synthetisch bouwen van DNA strengs op bestelling. Zo werd in 2017 bijvoorbeeld een volledig synthetische versie van het paardenpokkenvirus nagebouwd op basis van de genetische code van dat virus, aldus de website livescience.com:

Wetenschappers hebben in het lab een familielid van het pokkenvirus opnieuw gemaakt.

Dit virus, het paardenpokkenvirus, is niet schadelijk voor mensen, maar de nieuwe bevindingen suggereren dat het mogelijk is voor mensen om het dodelijke pokkenvirus in een laboratorium te maken. Dat virus werd in 1980 uit de wereld uitgeroeid, volgens het tijdschrift Science.

Het opnieuw maken van het paardenpokkenvirus was geen triviale prestatie, maar het vereiste ook geen uitgebreide middelen. De onderzoekers bestelden de DNA-fragmenten die ze gebruikten om het virus te maken van een bedrijf dat DNA-stukjes voor onderzoekers maakt, met op bestelling gemaakte sequenties, en stuurt ze via de post. In totaal kostte het project $ 100.000 en duurde het zes maanden, meldde Science.

Niet per definitie erg indrukwekkend, want al in 2015 bouwde onderzoekers een synthetische variant van het SARS virus na in een laboratorium. Opmerkelijk is overigens dat er toen al sprake was van SARS onder een Chinese hoefijzer-vleermuispopulatie. Nature Medicine publiceerde een onderzoek waarin gesteld wordt dat het SARS virus (uit de corona-virus familie) synthetisch werd nagebouwd voor onderzoek:

Op basis van deze bevindingen hebben we synthetisch een infectieus SHC014-recombinant virus van volledige lengte opnieuw afgeleid en demonstreren we robuuste virale replicatie, zowel in vitro (reageerbuis) als in vivo (in het lichaam). Ons werk suggereert een potentieel risico dat SARS-CoV opnieuw opduikt door virussen die momenteel in vleermuispopulaties circuleren.

Nu zou je kunnen concluderen dat het huidige corona-virus in Wuhan (in de Chinese provincie Hubei) dus ook best eens van vleermuizen afkomstig zou kunnen zijn, als dat risico al in 2015 opgemerkt werd. Wat echter vooral duidelijk wordt, is dat Bill Gates gelijk had toen hij in 2017 zei dat een epidemie-virus op een computerscherm ontworpen kan worden.

Met de kennis dat overheden in staat zijn proxy-strijdkrachten te financieren en te bewapenen om ze dan te betitelen als terroristen om deze terroristen vervolgens zelf te bestrijden (om daarna het land en de grondstoffen in te pikken), zou je je af kunnen vragen of we hier met een nieuw soort terrorisme of een nieuw soort biologische oorlogsvoering te maken hebben, waarbij opnieuw een soort “terreurgroep” de schuld zou kunnen krijgen.

Opmerkelijke berichten stellen dat het huidige corona-virus zich lijkt aan te passen en te muteren. Er lijkt dus sprake te zijn van een virus dat niet een constante samenstelling heeft (zie onderstaande video en lees daarna verder):

Als we hier met een biologisch wapen te maken hebben en dit wapen is ook nog eens online te editen (via bijvoorbeeld de CRISPR-CAS12 lees en vervang functionaliteit die deze nieuwste CRISPR-methode biedt), dan kunnen we dat min of meer vergelijken met een computervirus. Als het (mogelijk) synthetisch ontworpen virus voorzien is van het enzym dat draadloze lees- en schrijf functionaliteit biedt, dan zouden de “terroristen” het virus dus steeds kunnen aanpassen, waardoor een eventueel te ontwikkelen vaccin niet meer werkt.

Als dat de situatie is waarin we zijn beland, dan is een virus onder de bevolking alleen nog maar te bestrijden via iets vergelijkbaars als wat we kennen van Norton of McAfee antivirus softwarepakket.

Als virussen feitelijk niets meer dan een “informatiepakketje” zijn, dan is de oplossing niet te vinden in het steeds opnieuw op maat bouwen van een anti-virus (en dit in mensen te injecteren als een vaccin). Dan is de oplossing te vinden in het mensen toedienen van een enzym dat CRISPR-CAS12 mogelijk maakt. Dan kun je de steeds muterende samenstelling van het virus (de DNA of RNA code) draadloos overbrengen op ieder individu en het virus uitschakelen door de code van het virus te kraken.

Klinkt u dat allemaal te futuristisch en absurd in de oren? Kijkt u dan eens naar onderstaande presentatie om een indruk te krijgen van hoe die CRISPR-CAS12 methode daadwerkelijk werkt en te ontdekken dat we hier niet met een rare complottheorie te maken hebben. (lees verder onder het filmpje)

Als we de biologie meer en meer kunnen gaan zien als ‘informatie’ en het menselijk lichaam als een bio-computer, dan biedt het 5G netwerk de bandbreedte voor het anti-virus systeem dat we misschien wel via een Microsoft offspring-bedrijf aan kunnen schaffen. Wat dat betreft is het nuttig om te weten dat de Hubei provincie al in juli 2019 een flinke 5G dekking had (aldus de website hubei.gov)

Yiwu, de secretaris-generaal van het provinciale instituut voor communicatie van Hubei, benadrukte dat Hubei eind juli 4.993 5G-basisstations had gebouwd en daarmee de derde plaats inneemt in China, na Guangdong en Beijing. In 2021 zou Hubei 50.000 5G-basisstations bouwen om het voortouw te nemen in het land.

Al reeds in mijn boek kondigde ik aan dat we waarschijnlijk nog een flinke false flag of psychologische operatie zouden gaan meemaken om wereldwijd vaccinaties verplicht te maken. In dat boek en in mijn laatste artikelen heb ik steeds gewezen op de behoefte van de heersende macht om de bevolking online te kunnen modificeren richting de transgender-transhumaan, naar het tweeslachtige beeld van de god van de nieuwe wereldorde (zijnde Lucifer).

Om de transhumaan (de cyborg mens) te kunnen realiseren, zijn twee zaken noodzakelijk. Allereerst heeft men van iedereen het DNA nodig en ten tweede moet het enzym in ieder individu aangebracht worden, waarmee men online elk stukje DNA kan herschrijven (via de CRISPR-CAS12 methode).

Het realiseren van de transgender lijkt een proces te zijn dat al enkele decennia gaande is. Dat laatste beschreef ik uitvoerig in dit artikel.

Samengevat zouden we kunnen zeggen dat we hier met een probleem te maken zouden kunnen hebben dat past in de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘, waarin het probleem een oncontroleerbaar en zich steeds muterend virus lijkt te zijn; de gevolgen tientallen miljoenen doden met grote paniek als reactie onder de wereldbevolking en de oplossing te vinden is in het aanbieden van het enzym dat de CRISPR-CAS12 oplossing mogelijk maakt: het Microsoft antivirus-systeem. Met die oplossing is dan in de toekomst iedereen wellicht virus-vrij, maar kan Microsoft tevens ongevraagd de nodige updates naar het besturingssysteem van uw lichaam sturen.

uw boek

Bron linkvermeldingen: sciencemag.org, livescience.com, nature.com, hubei.gov

447 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  (2013)

  But there’s another domain of battle coming in the near future, one that is as real, yet as intangible, as cyberspace.

  It is likely to become the most complex yet: it’s easy to hack and hard to defend because there’s no way to live without it. It is the domain of biology.

  A living cell is analogous to a computer, albeit a very sophisticated one, made of carbon rather than silicon. At its heart is an operating system. It’s written in DNA nucleotides – chemical bits denoted in the less familiar As, Ts, Cs and Gs of DNA code – but, fundamentally, not so different from the zeroes and ones of electronic software.

  Seen this way, cells are self-assembling, non-toxic, self-repairing, low-energy, infinitely scalable and adaptive computing devices. Moreover, even though life has evolved over billions of years and digital computers have been engineered for just a few decades, their fundamental architectures aren’t all that different. Cells are hardware and DNA is software. The result?

  Biology, like other forms of computing, can be hacked.

  https://www.wired.co.uk/article/the-bio-crime-prophecy

 2. ZalmInBlik schreef:

  dat het van een computerscherm komt geloof ik graag..

  ps: de video is verborgen gemaakt

 3. mec schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=Vm1-DnxRiPM

  Event 201 Pandemic Exercise: Segment 1, Intro and Medical Countermeasures (MCM) Discussion

  Filmpje uit 4 – nov – 2019
  Waar een zooitje zware criminelen een oefening houden over wat nu in echt afspeelt …oefening baart kunst.

  Event 201 zoals het staat met het wereldbolletje tussen 2 en 1 is de Wereld ingesloten door Agenda 21 … ze veranderen hun Agenda in een Event …een gebeurtenis
  Walgelijk

 4. Martin Vrijland schreef:

  Het is wel erg toevallig dat Netflix deze serie startte 1 dag voor het eerste door het WHO erkende corona-virus geval. Titel van de Netflix documentaire reeks: ‘Pandemic: How to Prevent an Outbreak

  https://www.netflix.com/pt-en/title/81026143

  hier meer over de eerste dag van het corona-virus
  https://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_the_2019%E2%80%9320_Wuhan_coronavirus_outbreak#1%E2%80%938_December_2019

  Lancering docu: 8 januari 2020
  Eerste corona geval erkend door het WHO: 9 januari 2020

  Kijk onderstaande trailer en ontdek ‘the Solution’ op 0:33 min. die ik in mijn artikel voorspeld heb.

 5. ZandInOgen schreef:

  Nog meer reden om aan te nemen dat we te maken hebben met biowarfare, luister naar Rothschild agent Wilbur Ross.

  Event 201: CAPS, Coronavirus Associated Pulmonary Syndrome
  https://hub.jhu.edu/2019/11/06/event-201-health-security/

 6. Riffian schreef:

  geen zuivere koffie lijkt me:

  Now, a respected epidemiologist who recently caught flack for claiming in a twitter threat that the virus appeared to be much more contagious than initially believed is pointing out irregularities in the virus’s genome that suggests it might have been genetically engineered for the purposes of a weapon, and not just any weapon but the deadliest one of all.

  In “Uncanny similarity of unique inserts in the 2019-nCoV spike protein to HIV-1 gp120 and Gag”, Indian researchers are baffled by segments of the virus’s RNA that have no relation to other coronaviruses like SARS, and instead appear to be closer to HIV. The virus even responds to treatment by HIV medications.
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/coronavirus-contains-hiv-insertions-stoking-fears-over-artificially-created-bioweapon

 7. Riffian schreef:

  Tedros Adhanom Ghebreyesus was voted WHO Director-General in 2017 replacing the controversial Dr Margaret Chan of Hong Kong. He is the first African to head the health agency and the first one not a medical doctor. According to Wikipedia, he got a BA degree in biology at the University of Asmara in Eritrea. He then served in a junior position, at the Ministry of Health under the Marxist dictatorship of Mengistu. After the fall of Mengistu in 1991 Tedros went to the UK and took a Doctorate of Philosophy (PhD) in Community Health from the University of Nottingham in 2000, with a doctoral dissertation on “The effects of dams on malaria transmission in Tigray Region, northern Ethiopia.”

  He then went on to become Minister of Health from 2005 to 2012 under Prime Minister Meles Zenawi. There he met former President Bill Clinton and began a close collaboration with Clinton and the Clinton Foundation and its Clinton HIV/AIDS Initiative (CHAI). He also developed a close relation with the Bill and Melinda Gates Foundation. As health minister, Tedros would also chair the Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis and Malaria that was co-founded by the Gates Foundation. The Global Fund has been riddled with fraud and corruption scandals.

  Today the largest donors to the WHO are the Gates Foundation and its associated GAVI Alliance for vaccination. With backers like Gates and Clinton it was no surprise that Tedros went on, after a stint as Ethiopian Foreign Minister, to win the post of WHO Director-General, this despite being the first non-physician to hold the position.
  https://journal-neo.org/2020/02/18/who-is-who-s-tedros-adhanom/
  https://web.archive.org/web/20140307082238/http://publichealth.yale.edu/news/archive/2011/108272_Bradley-et-al_Grand-Strategy-and-Global-Health-The-Case-of-Ethiopia_Fall-2011.pdf

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten