BioNTech gaat het hier voorspelde CRISPR online lees-en-schrijf “vaccin” leveren dat uw DNA kan programmeren

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 11 november 2020 19 Comments

fotobron: weforum.org

BioNTech gaat het hier reeds lang voorspelde CRISPR online lees-en-schrijf “vaccin” leveren dat uw DNA kan programmeren. De voorspelling dat dit zou gaan gebeuren deed ik al ver voor deze pandemie, waaronder in mijn boek uit 2019. Zelfs de voorspelling dat BioNTech (of één van haar “concurrenten”) het vaccin zou leveren deed ik op 23 april 2020.

Als iets te voorspellen is, kun je eigenlijk wel concluderen dat er sprake is van planning en dat het ‘Problem, Reaction, Solution’ spel gespeeld wordt. Dat is het oude bekende propagandaspel waarbij je de massa in een probleem van grote impact doet geloven, de angstreactie aanwakkert om vervolgens de gewenste “oplossing” aan te reiken, die mensen met open armen ontvangen omdat ze extreem bang gemaakt zijn.

Die oplossing zou men normaal gesproken nooit accepteren, maar omdat de angst er goed inzit, kijkt men nu naar de vadertje staat die de zuigelingen de fopspeen aanbiedt.

Op 23 april 2020 postte ik dit comment onder een artikel en refereerde ik tevens naar onze eigen “Joseph M.” Ronald Plasterk, de oud-minister die eigenlijk geneticus is:

Ronald Plaster, onze voormalige minister – hoogleraar moleculaire genetica – (waar zou die zich nou mee bemoeid hebben in de politiek?) gaat een nieuw bedrijfje beginnen.

Een van de investeerders is Rockstart.

Kijk even naar de Luciferiaanse handgebaren van de dames en heren bij deze firma. Bill Gates anybody? Nee, daar zitten venture capitalists tussen. Dat zijn bedrijven die gratis geld rechtstreeks van de drukpers van de centrale banken krijgen, waarna die centrale bank hun schuldenpapieren (obligaties) weer terugkoopt. Kortom: ze krijgen het gewoon. Gratis geld voor de broodnodige duistere projectjes t.b.v. de NWO agenda.

Plasterk is een gezegend man. Ach, hij heeft toch ook flink bijgedragen aan de opbouw van een chimeer (genderneutraal) generatie. Zo’n man verdient het wel om wat centjes aan vaccins in zijn zak te kunnen steken. Kassa!

Ronald Plasterk = Frame Therapeutics = Etherna = CureVac = BILL GATES !!!

The Gates Foundation has already provided separate funding to CureVac’s work on vaccines against infectious diseases that mainly affect people in developing countries.

CureVac, which has struck commercial alliances with drugmaker’s Boehringer Ingelheim and Eli Lilly, competes in the race for mRNA treatments with biotech groups such as Massachusetts-based Moderna Therapeutics, Germany’s BioNTech and Belgium’s eTheRNA.

Allereerst kom ik even terug op de vraag waarom een moleculair geneticus ooit minister van Volksgezondheid, van Onderwijs en van Binnenlandse zaken in verschillende kabinetten werd en raad ik aan u zich eens te verdiepen in zijn vermoedelijke hoofdrol in de transgenderisering van de jongste generaties (via vaccinatie programma’s en IVF).

Satirische gelijkenis bekende genetici

In mijn boek leg ik uit wat het chimeer effect is waarmee je hermafrodiet-chromosoom kinderen kweekt. Dat chimeer effect wordt ook wel het tweeling effect genoemd, wat je doet herinneren aan de onderzoeken van Joseph Mengele naar en diens grote interesse in tweelingen.

Interessant is echter de link Plasterk, Bill Gates via CureVac naar BioNTech (“compete with” is just smoke and mirrors). Dat lijkt een indicatie van de prominente rol van Nederland in deze wereldwijde aanslag op de mensheid. Waarom noem ik het een wereldwijde aanslag? Omdat het zogenaamd goedgekeurde Pfizer vaccin, waarover alle media wereldwijd in de jubelstemming waren, een product is dat is ontwikkeld door BioNTech; een product gebaseerd op messenger RNA (mRNA) en dus CRISPR technologie. Precies zoals ik al jaren voorspel wat zou gaan gebeuren.

Op 28 januari 2020 schreef ik:

Nee, het is geen corona-virus complot! Het zijn de woorden van Bill Gates in februari 2017 tijdens een veiligheidsconferentie in München: “De volgende epidemie zou zomaar eens kunnen ontstaan op het computerscherm van een terrorist die genetische manipulatie wil gebruiken om een synthetische versie van het pokkenvirus te maken.” Waarom kon Gates een dergelijke uitspraak doen en wat kunnen we hieruit opmaken?

Gates zegt hier dus duidelijk dat in principe ieder virus synthetisch gebouwd kan worden. Dat kan omdat we in een tijd van nanotechnologie leven en een tijd waarin DNA en RNA feitelijk informatie of data zijn. Zo kun je dus zaken in een lab bouwen.

Als virussen feitelijk niets meer dan een “informatiepakketje” zijn, dan is de oplossing niet te vinden in het steeds opnieuw op maat bouwen van een anti-virus (en dit in mensen te injecteren als een vaccin). Dan is “de oplossing” te vinden in het mensen toedienen van een enzym dat CRISPR-CAS12 mogelijk maakt. Dan kun je “de steeds muterende samenstelling van het virus” (de DNA of RNA code) draadloos overbrengen op ieder individu en het virus uitschakelen door de code van het virus te kraken.

Dat is exact wat BioNTech en Pfizer gaan leveren. En hoe konden BioNTech en Pfizer zo snel hun vaccinatie tests doen en het inspuiten bij proefpersonen? Omdat het mRNA (messenger RNA) gewoon iets is wat in de natuur voorkomt. Het CRISPR systeem is afgekeken van bacteriën.

Feitelijk heeft BioNTech geen gemodificeerd virus als vaccin gebouwd (dat de zogenaamde cytokine storm in het lichaam aan zou moeten wakkeren), maar stopt het messenger RNA in het lichaam. Dat houdt zoveel in dat men een boodschapper in het lichaam stopt dat in DNA en RNA kan knippen en stukjes kan vervangen en dat duidt op een CRYSPR enzym; wat weer duidt op het inspuiten van Microsoft Word-achtig find and replace functionaliteit.

Voor de gemiddelde Nederlander zal dit wellicht een totaal ongrijpbare materie zijn, maar wilt u de moeite nemen om u in DNA, RNA en mRNA te verdiepen, dan raad ik deze video’s van de Kahn University aan. Wilt u weten waarom CRISPR-CAS12 online find and replace functionaliteit biedt, dan raad ik aan om deze TED presentatie eens te kijken.

BioNTech maakt gebruik van CRISPR technologie om ons eigen DNA lichaamseigen cellen, genaamd exosomen, te doen produceren (exosomen zijn die dingen die in de volksmond ‘virussen’ heten) als strijd tegen het (designer) virus (dat als u het mij vraagt via de PCR test bij de bevolking is ingebracht: zie hier).

Dr Özlem Türeci en Dr Uğur Şahin, foto BioNTech, via theguardian.com

Het ontvouwt zich allemaal precies zoals gepland en natuurlijk krijgt u een succesverhaal van slimme behulpzame hardwerkende vaccinbouwers voorgeschoteld die ook nog eens miljardair mogen worden voor hun “baanbrekende” werk; u weet wel dat American dream verhaal dat nu mag worden vervangen door de Turkish dream (het Turkse echtpaar Dr Özlem Türeci – geslacht onduidelijk – en Dr Uğur Şahin), als teken aan de wand dat Amerika het empire in verval is en Turkije de opkomende nieuwe grootmacht is.

Dat laatste heeft ook weer alles te maken met het master-script dat ik in mijn boek beschrijf. In dat boek voorspelde ik niet alleen de huidige (nep) pandemie, maar legde ik ook uit waarom verplichte vaccinaties er aan zouden komen en hoe die vaccins gebruikt zullen worden CRISPR technologie in de massa te spuiten; de technologie die het mogelijk maakt om het menselijk DNA vanuit het netwerk aan te passen.

Na al deze correcte voorspellingen wordt duidelijk dat steeds meer mensen mijn schrijfwerkzaamheden serieus gaan nemen en door alle online aanvallen van het social media leger heen prikken, om nu toch maar eens dat boek te gaan lezen. Hoe kon Vrijland al deze correcte voorspellingen doen? Nou zo dus:

uw boek

Bron linkvermeldingen: theguardian.com, rockstart.com

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

290 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (19)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  German start-up BioNTech has signed an agreement with the Bill & Melinda Gates Foundation to develop HIV and tuberculosis programs, further expanding the company’s infectious disease portfolio.

  This partnership includes an initial equity investment of $55 million by the Foundation, which is expected to close within the next week.

  The funds will be used to develop pre-clinical vaccine and immunotherapy candidates to prevent HIV and tuberculosis infection as well as to lead to durable antiretroviral therapy-free remission of HIV disease.

  Immunotherapy capabilities beyond cancer
  Total funding under the collaboration could reach $100 million through potential future grants from the Gates Foundation that would be used to underwrite the evaluation of these candidates in the clinic and support the initiation of new infectious disease projects.

  https://www.thepharmaletter.com/article/the-gates-foundation-sees-biontech-potential-to-dramatically-reduce-global-hiv-and-tuberculosis

 2. Camera 2 schreef:

  Ja hoorrrrr, Beste Ouders van nu.

  Het is nou eenmaal zo in deze tijd worden er veel meisjes een soort jongens en andersom
  Ohh Gossie, Niet afvragen waarom dat is hoor, voorlal niet doen , het is heeel normaal!

  en de oplossing? we zetten gewoon een gender toiletje op de basisscholen, we wachten nog even op
  gender toiletjes op de hogescholen(dat komt vanzelf 😉
  Heel normaal, zo gaat dat he

  https://theconversation.com/god-made-the-rainbow-why-the-bible-welcomes-a-gender-spectrum-126201

 3. Iemand schreef:

  Wat zouden ze dan willen veranderen aan ons? als alle vaccins hetzelfde zijn, maar zoveel mensen een andere leeftijd hebben? En ze willen juist de ouderen en zh personeel als eerste doen

  • Martin Vrijland schreef:

   Lees daarvoor mijn boek. Ik heb het al heel vaak uitgelegd in meerdere artikelen, maar als je het einddoel wilt weten, moet je echt even een keer dat boek lezen. Ik kan het niet duidelijker en niet beter samengevat uitleggen dan ik in dat boek doe.

   En als je zegt “dat alle vaccins hetzelfde zijn”, geef je er blijk van niet te begrijpen wat er aan de hand is. Met CRISPR technologie (een enzym in de vorm van een vaccin) kun je alles in een lichaam aanpassen, zoals je een programma kunt herprogrammeren. Je maakt dan van het volk online modificeerbare robots. Maar er is meer en dat hogere doel en de agenda erachter beschrijf ik in mijn boek.

 4. Martin Vrijland schreef:

  Dus Ronald Plasterk:

  “Voormalig PvdA-politicus en minister van Binnenlandse zaken Ronald Plasterk blijkt een startup te zijn begonnen. Met biotechbedrijf Frame Therapeutics heeft hij het patent op een experimenteel middel tegen kanker in handen en heeft hij een eerste investering op zak. Volgens het Financieele Dagblad gaat het om enkele miljoenen euro’s, al is niet duidelijk waar de krant dat op baseert. Co-founders van Frame zijn voormalige oprichter van Crucell (en Rockstart-mentor) Dinko Valerio en oncoloog Bob Lowenberg. Met het kapitaal van een aantal onbekende private investeerders kan Frame zijn medicijn testen op menselijke proefpersonen. Plasterk verkende het bedrijfsleven hiervoor al als Chief Scientific Officer bij myTomorrows.”

  Zoals gezegd, er wordt gewerkt achter smoke and mirrors, maar Frame Therapeutics = Etherna = CureVac = BILL GATES !!!

 5. ZalmInBlik schreef:

  In Engeland wordt het leger al ingezet om kinderen op school te testen, het is een kwestie van tijd voordat het leger de spuiten in de armen van de kinderen zet. Operation Warpspeed wordt internationaal gecoördineerd om de Davos/UN Agenda 21-30 uit te voeren.

  https://twitter.com/robinmonotti/status/1326135755194949632

  https://www.thesun.co.uk/news/politics/13159687/boris-bill-gates-national-vaccine/

 6. Analyze schreef:

  Ze kunnen niet wachten om het goed te laten keuren, wat gewoon een formaliteit is, en het te distribueren. Interessant om te weten dat het Europees Geneesmiddelenbureau nog niet zo lang gevestigd is in Amsterdam. Het laat maar weer eens zien dat de lobby in madurodam zeer sterk is en het mij inderdaad niet zal verbazen dat Engeland+madurodam een spil vormen in deze operatie.

  De vraag is nu vooral wanneer het vaccin, met de moeilijke naam BNT162b2, wordt goedgekeurd door het Europees Geneesmiddelenbureau en er geleverd kan worden.
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5196340/pfizer-herhaalt-levering-vaccin-kan-eind-2020-al-beginnen

  PostNL: klaar om coronavaccins te vervoeren
  PostNL heeft een speciale afdeling die zich nu ook al bezighoudt met het vervoer van diagnostische monsters, medische hulpmiddelen en medicijnen.
  https://www.iex.nl/Nieuws/ANP-101120-305/PostNL-klaar-om-coronavaccins-te-vervoeren.aspx

 7. EenOogOpen schreef:

  Hoi Martin,

  Naarmate de tijd vordert beginnen we steeds meer en meer in te zien dat die “gestoorde voorspelde complotten” stuk voor stuk uitkomen wat je al jaren geleden voorspelde. Die voorspellingen zijn zuiver en komen van een dieper bewustzijn want ze kloppen. Maar er wordt nu zoveel geroepen om mensen weer van het zuivere pad af te brengen in de onwetende illusie.

 8. Camera 2 schreef:

  @EenOogOpen Je bent me net voor geweest met je opmerking. de dubbele bodems van de controlled opposition zijn dusdadanig dat mensen denken met een andere krant(controlled puppet Willy v Damme)er uit te komen, maar dat gaat ze niet lukken, want zo’n andere krant is ook weer al lang vooruit gedacht opgezet door de macht zelve, een beetje te verglijken met de poppetjes van stalin ? maar niet zo bedoeld, de leugens in leugens in de Matroesjka’s

 9. ZandInOgen schreef:

  Niets meer gehoord over de griepgolf dit jaar, uitgestorven zullen we maar zeggen. Ja Corona heeft het allemaal doen vervangen een zogenaamde virale infectie met 99% overlevingskans. De tegenmaatregelen wegen niet op in verhouding tot de “ziekte”. Dus wat is het daadwerkelijke agenda? Een retorische vraag overigens….

  People who got Pfizer’s coronavirus vaccine revealed the side effects you can expect
  https://bgr.com/2020/11/12/coronavirus-vaccine-side-effects-headache-hangover-fever-pfizer/

 10. ZalmInBlik schreef:

  @Martin, ik kwam de afgelopen dagen in mijn onderzoek deze studie tegen mbt Vmat2 gen icm de PCR. Dus misschien wordt er niet alleen iets ingebracht maar gelijktijdig ook getest op Vmat2. Zeg maar de spirituele navelstreng quantum mechanisch gezien, koppel dit aan Palantir (Gotham/Tiberius) + IoT en je hebt je panopticon om deze specifieke mensen in de gaten te houden en indien nodig met vaccinatie dociel te maken. Te ver gezocht, dacht het niet het is allemaal technisch mogelijk

  Experimenting with Spirituality: Analyzing The God Gene in a Nonmajors Laboratory Course
  https://www.lifescied.org/doi/10.1187/cbe.07-05-0029
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2262126/

 11. Peters schreef:

  https://youtu.be/N02SK9yd60s

  Vanaf minuut 32 erg interessant om te kijken. Hij spreekt over een rimpeleffect dat Kan worden gecreëerd om een sociale zorgstaat te doen laten instorten.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten