Black Lives Matter 100% maar wilt u Zuid Afrikaanse lynch-praktijken? Who benefits? George Floyd nader bekeken

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 5 juni 2020 20 Comments

bron: en.as.com

De agressieve reacties van de afgelopen dagen hebben mij enerzijds verbaasd; anderzijds was het te voorspellen dat ik meteen doodsbedreigingen ontving nadat ik me op Facebook afvroeg hoe George Floyd meerdere malen “I can’t breath” kon zeggen terwijl hij geen adem meer kreeg. Het is duidelijk dat mensen graag in de media geloven als ze beelden zien en niet kunnen bedenken dat iets in scene gezet kan zijn om een burgeroorlog te ontketenen.

Films als Queen & Slim uit 2019 hebben alvast de onderbuik gevoelens van de zwarte onderdrukking mogen aanwakkeren en de haat tegen de blanke overheersing vergroot.

Als u een niet-blanke huidskleur heeft en u heeft een onderbuik gevoel van eeuwen lange blanke overheersing, dan is dat 100% terecht. De blanke elite heeft u door de eeuwen heen tot slaaf gemaakt en haar troepenmacht en politie heeft u beestachtig behandeld, maar ik vraag u of u even wilt kijken of diezelfde elite niet achter deze nieuwe illusie van een grote verandering en het einde van die blanke overheersing zit.

Welke grote geldschieters hebben Hollywood in hun zak? Welke grote geldschieters hebben de media in hun zak? Wie heeft een film als Queen & Slim gefinancierd denkt u? Wie denkt u dat er baat heeft bij een Zuid Afrikaanse schijnmachtswisseling waarbij blanken gelyncht worden? Wie denkt u dat baat heeft bij een burgeroorlog?

Ja, het klopt: ik heb mijn lezers geprikkeld na te denken of de moord op George Floyd misschien in scene gezet zou kunnen zijn om een burgeroorlog te ontketenen. De emoties zijn inmiddels zo hooglopend aangewakkerd en zo diepgeworteld dat de meeste mensen van niet-blanke afkomst dat niet willen horen. Zij lijken te denken dat eindelijk de tijd van wraak is aangebroken. En als daarvoor de nodige blanken gelyncht moeten worden, dan voelt dat goed.

De dood van George Floyd kan en mag geen zelfgeschapen media-nepnieuws zijn, want George Floyd is de trigger voor ‘revenge’.

Die beelden van George Floyd zijn echt Vrijland! Er zijn meerdere telefoonopnames en er zijn vele getuigen!” Kijkt u even vanaf de 1:07 minuut in onderstaande film. Alles wat in de film kan, kan ook de media. Ook telefoonopnames en interviews en elke andere verhaallijn kan als een filmscript aan u voorgeschoteld worden. U kijkt tv.

Zij, de rijken der aarde, kunnen een hele filmset optuigen en u doen geloven dat het waar gebeurd is. Maar ik begrijp het; dat wilt u niet horen. Het liefst komt u mij nu meteen lynchen. En dat is precies de haat die aangewakkerd moet worden. (Lees verder onder het filmpje).

Heeft u uw research gedaan over wie de professionele relschoppers zijn die in de VS winkelpanden en politiegebouwen in de fik gestoken hebben en heeft u zich afgevraagd waarom de plunderingen zo uitgebreid gefilmd worden, zonder dat er ingegrepen wordt? Het is alsof we naar een echte film zitten te kijken en het is alsof er regie achter zit.

Nogmaals: ik begrijp uw gevoel van frustratie tegen eeuwenlange blanke overheersing en slavernij; ik begrijp uw gevoel dat de blanke een voorkeursbehandeling heeft gehad en in deze tijd nog steeds meer privileges heeft.

Het is echter belangrijk de kalmte te bewaren. U mag mij komen lynchen en u mag uw bloed tot koken laten brengen door de beelden in de media om ook vijandig te worden, maar het is tijd om u af te vragen of u die blanke overheersing echt weg krijgt met plunderingen, moord en doodslag in de straten. Wie denkt u dat deze burgeroorlog wil?

Hoe kan het dat ik zowel de coronavirus pandemie als een burgeroorlog voorspelde? Weet u waarom? Omdat het een oud elitair spelletje is waarbij steeds bevolkingsgroepen tegen elkaar opgestookt worden. Men wil chaos en vanuit die chaos wil men de nieuwe (nog tiranniekere) orde herstellen.

Onderstaande Black Lives Matters aanhanger nam deze beelden al enkele jaren geleden op. Hij doorzag in 2017 al dat BLM gefinancierd werd. Natuurlijk kunt u geloven dat het goed is dat George Soros zijn geld steekt in BLM of in Antifa, maar het maakt niet uit of u links of rechts bent. George Soros is ook slechts een master-puppet in het elitaire spel van verdeel en heers. Die naam moet slechts de indruk wekken dat 1 man verantwoordelijk is voor de financiering. Ook Donald Trump is een ander masker op hetzelfde gezicht. U wordt bespeeld met de valse illusie van twee kampen. Er zijn geen twee kampen. Er is slechts 1 kamp: het kamp dat u verdeelt en heerst.

Men wil een burgeroorlog en men wil zwart tegen blank, links tegen rechts, straight tegen gay, christen tegen moslim.

Met de combinatie volksopstanden en rellen is het coronavirus straks de tikkende tijdbom. Opstanden en rellen betekenen geen social distancing. De scriptmasters gaan dus straks de tweede coronavirus-golf aan u verkopen via hun media. In combinatie met de burgeroorlog die zij nu in sneltreinvaart aanwakkeren (via zelfgeschapen verzetsgroepen en beelden die de rest van het volk in de opstand-modus moeten brengen), gaan we miljoenen doden zien en breekt de pleuris uit. Die pleuris zal roepen om keihard ingrijpen en u kunt raden wie daarvan zal profiteren.

Het is allemaal reeds lang geleden geprofeteerd en voorspeld en de enige verliezers zijn u en ik, de gewone man; diegenen die elkaar willen lynchen uit woede en hoop op verandering in de top. Kalmeer! Laat u niet opruien!

Bron linkvermeldingen: startribune.com

310 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (20)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Waarom wil je dit weten? schreef:

  Bedankt voor deze boodschap. Soms laat ik me toch gek maken door de gekte om me heen. Niet vanwege BLM of een virus, maar door de onnadenkendheid van de mensen om me heen. Je laatste boodschap, “Kalmeer! Laat u niet opruien!” is dan ook soms hard nodig.

 2. marcos schreef:

  nk dat de tekst “Kalmeer, laat u niet opruien” het steengoed kan doen op een polsbandje en daarmee een beweging te vormen. Reacties?

 3. ZandInOgen schreef:

  nu iedereen is afgeleid heeft men het over de grote reset

 4. Camera 2 schreef:

  “Wij zijn vet Tegen racisme”, Tegen “Gene Sharp methodes”, Voor kalmte en transparante Journalistiek

  Het lijkt net of de Media(=de Macht) een smerig spel speelt inderdaad en bevolkingsgroepen
  expres tegen elkaar opzet.
  Welke nobele wijsgeer redacteur gaat op Prime Time uur een opgenomen filmpje tonen van een schreeuwende man onder een politie uniform??? Dat heet niet Olie op het vuur gooien, nee dat heet een Moletofcocktail naar de niets bewuste televisiekijker gooien. Als we dan toch gaan demonstreren laten we dan een transparante Journalistieke media eisen.
  Martin is echt niet de enige die vermoed dat het in scne is gezet, ook een lid van de republikeinse partij en die is daardoor inmiddels buiten spel gezet. De boodschap is daarmee duidelijk, De zittende Media regeert en niet andersom! (de politieke acteurs veranderen wel eens, maar het draait om de zittende Media)

  https://www.expressnews.com/news/politics/texas_legislature/article/George-Floyd-a-staged-event-says-Bexar-15317490.php

 5. Zonnetje schreef:

  Interessant boek is, the secret relationship between blacks and jews, the jewish role in black slavery.
  Velen zouden dit boek moeten lezen wat je achtergrond ook is.
  Het is treurig dat Martin die de situatie/achtergronden in de wereld uitlegt, verklaart, zo onheus aangesproken wordt. Schande.

 6. xdenhaag schreef:

  Kobe Bryant and Los Angeles Lakers wear ‘I Can’t Breathe …

  http://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2014%2F1209%2Fla_a_kobe01jr_B_1296x729.jpg

  https://www.espn.com/nba/story/_/id/12007630/kobe-bryant-los-angeles-lakers-wear-breathe-shirts-warmup Dec 10, 2014

  George Floyd is een PSYOP; afleiding, bezigheidstherapie om maar niet in actie te komen.

  We moeten ons niet laten afleiden van onze werkelijke problemen.

  De financiele slavernij vermomd als schijndemocratie is ongeneeslijk ziek. Dus moeten we opnieuw beginnen. Transparante directe democratie en eerst in NL orde op zaken stellen voordat we de rest van de wereld weer zinvol kunnen helpen.

  De waarheid is hard nodig, want niets lijkt nog te kloppen.

  Intelligente evolutie i.p.v. weer een bloedige revolutie.

 7. Future schreef:

  Ook hier serieuze twijfel. Waarvan ik hoop dat de gene die jou blijkbaar willen lynchen op z’n minst gerede twijfel krijgen. Niets maar dan ook niets klopt aan het verhaal, ik zal alle hebrew betekenissen en code weglaten. Maar dit artikel zou toch bij iedereen die het leest zonder oordeel twijfel moeten brengen.
  Samen zouden we sterk zijn ieder mens iedere huidskleur, we zijn allemaal hetzelfde. Wie hebben er baat bij de verdeling?

  http://stateofthenation.co/?p=15864

 8. Wilfred Bakker schreef:

  Er zijn gelukkig hele handige tips voor ons, tjek this out!

  https://youtu.be/h3tfJRG2k8A

  Love

  • Martin Vrijland schreef:

   Als ze dit soort propaganda in gaan zetten weet je zeker dat het burgeroorlog wordt

   • Future schreef:

    Klopt ja.

    En het zou mij niet verbazen als hier gewoon in code wordt gecommuniceerd.
    Hiding in your bathroom lijkt mij meer van je zit gelijk als een rat in de val, wanneer we je huis vanaf vier kanten(lees cube lees vierkant zo maken ze met hun passer de cirkel rond). Dus ben je een makkelijke prooi voor de looters.

    Ook hier geldt dat verhaal van je Martin, van be a leader. Zodra iemand iets start volgen er meer zoals je ziet. Alleen nu ziet men niet dat dit bewust wordt gestart door de usual suspects. Met hun betaalde zeer professionele levensgevaarlijke rellers. Ik snap maar niet dat mensen niet zien dat dit allemaal bewust is aangewakkerd.

 9. Kryptorif schreef:

  zoals u ook de term zwart gebruikt, is het wit en niet blank. blank is geen kleur. zwart zus zwart zo, maar als het over witte mensen gaat gebruikt men blank. of wanneer er gesproken wordt over de gekleurde man. dan bedoelt men niet de witte man, blank is namelijk geen kleur, typisch dat de witte man geen onderdeel uitmaakt van de kleurlingen of gekleurde mensen. grappig hoe ik overal deze (on)bewuste programmering zie.

  OT voor de rest is het duidelijk dat er opzet in het spel is. eerst Iran en zijn generaal, toen corona het killervirus en nu moet de zwarte man opeens uit zijn ketenen worden gered. hoog spel ten kosten van de gewone zwarte en witte man/vrouw.

  als 2 honden vechten om een been… wie zou die 3de hond toch zijn.
  het is al een tijdje verdacht stil in de zionistische hoek…

 10. Riffian schreef:

  Wie de volledige beelden bekijkt van de zogenaamde arrestatie van George Floyd ziet dat we met een POP te maken hebben. Alle bruikbare idioten die de straat zijn op gegaan om voor een veroordeelde porno acteur te demonstreren je bent bespeeld!

 11. ClairVoyance schreef:

  BLM Founder Says They Are Trained Marxists
  youtube.com/watch?v=YM5zUwiCTzw

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten