Bouwt u mee aan de politiestaat voor uw eigen broodwinning?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 30 oktober 2018 8 Comments

bron: transport-online.nl

Vaak hoor je dat mensen voor een baan kiezen omdat er nu eenmaal brood op de plank moet komen en alle rekeningen betaald moeten worden. Als je kinderen hebt moeten de monden toch gevoed worden. Dat lijkt me een zeer belangrijke overweging en zou wellicht een rol kunnen spelen in het aannemen van een baan die misschien niet helemaal goed voelt. Je kan een baan ook goed laten voelen door jezelf ervan te overtuigen dat je iets goeds voor de samenleving betekent. Misschien ben je wel overtuigd door je nieuwe werkgever dat het echt belangrijk en goed is wat je doet. Zo kun je als soldaat wellicht overtuigd zijn van het feit dat je moet doden, omdat je daarmee je land beschermt tegen terroristen. Als jeugdzorg medewerker kun je misschien vol overtuiging een minderjarige in een isoleercel stoppen, omdat je denkt dat het daarmee even kan kalmeren en dat opvoedkundig noodzakelijk is. Misschien ben je wel telefoniste bij een verzekeringsbedrijf en verkoop je gewoon polissen, waardoor mensen verplicht verzekerd zijn. Daar is toch niets mis mee?

Er zijn heel veel banen te vinden waar in principe niets mis mee is. Misschien heb je wel gewoon een leuke baan als wetenschappelijk onderzoeker of bouw je prachtige huizen. Het aantal banen waar je echter mogelijk je vraagtekens bij zou kunnen zetten in het grotere plaatje, neemt wel gestaag toe. Maar ja, de rekeningen moeten betaald worden, dus we moeten wel.

Misschien bouw je wel mee aan computersystemen voor big data analyses en zorgen jouw inspanningen voor nog betere analyses van individuen. Daar kun je dan wakker van liggen of je kunt jezelf gewoon voorhouden dat het misschien ook wel gewoon positief is. Misschien rijd je wel op een scooter in Amsterdam rondt, met allemaal camera’s achterop die de nummerborden van geparkeerde auto’s scannen. Daar kun je je dan schuldig over voelen of je kunt gewoon denken dat het echt nut heeft, want door jouw inzet verzamelt de stad meer geld voor verbetering van de infrastructuur. Zo kun je tegenwoordig ook spotter worden. Dan kun je bijvoorbeeld tegen jezelf zeggen dat je een bijdrage levert aan de verkeersveiligheid. Je moet natuurlijk niet denken aan de gedachte dat je een soort spion in een politiestaat bent. Bovendien is het gewoon leuk werk; tenzij je last van je nek hebt.

Je kunt je ook bedenken dat het beter is om van binnenuit in een organisatie verbeteringen aan te brengen. Dat is beter dan een klagende langs de zijlijn te zijn die maar gewoon niet mee doet aan de maatschappij. Want: “De maatschappij dat ben jij” en als jij bijvoorbeeld spotter bent, kun je echt dingen van binnenuit verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld van je collega’s houden en zo veel liefde in deze wereld verspreiden, ondanks je baan als klikspaan.

Wie kent ze niet, de theorieën waarbij je via de input van liefde in de maatschappij de wereld vanzelf helpt te verbeteren. Dan verlaag je de entropie in deze wereld.

Natuurwetenschapper Tom Campbell gelooft net als ik dat we in een virtuele realiteit leven. Feitelijk zijn we waarnemers en medespelers in een multiplayer game, waarvan materie zich slechts en alleen materialiseert als gevolg van waarneming. Dit waarnemen gebeurt vanuit ‘bewustzijn’, door mij ‘de ziel’ genoemd; zoals een speler van een Playstation game het beeld op zijn scherm ziet, maar de persoon met de controller in de hand dan als het ware ‘de ziel’ is die toekijkt. Tom Campbell stelt dat bewustzijn de informatiestroom is die op zoek is naar verlaging van de entropie (minder chaos). Onze virtuele realiteit heeft zich gevormd uit de behoefte aan het zich rangschikken van informatie, zo is zijn visie. Het is zeer de moeite waard om zijn theorieën eens goed te bestuderen en even een regenachtige zondag middag te nemen om zijn YouTube video’s te bekijken.

Tom stelt, in tegenstelling tot andere aanhangers van het virtuele realiteitsconcept als Nick Bostrom en Elon Musk (die beweren dat onze toekomstige zelf deze simulatie gecreëerd heeft), dat bewustzijn de broncode van alles vormt. We zijn niets meer dan bewustzijn en vanuit dat bewustzijn heeft zich, via de noodzaak van het verlagen van de chaotische entropie, meer ordening gevormd en vanuit die meer ordening heeft zich informatie gevormd en vanuit die informatie vormde zich langzamerhand steeds meer orde. Tom is op basis van zuiver wetenschappelijk onderzoek (zie deze video) tot de conclusie gekomen dat alle natuurwetten verklaard kunnen worden vanuit het simulatie concept. In deze video legt hij uit waarom zijn model zowel Einsteins relativiteitstheorie verklaart, als de kwantumfysische wetmatigheden, maar ook de Newtoniaanse wetten. In deze video licht hij toe waarom jij je druk zou moeten maken over het concept dat je in een simulatie leeft. Tom stelt dat liefde de enige manier is om de entropie te verlagen en dat een op angst gebaseerde maatschappij gedoemd is uit te draaien op datgene wat wij nu in de wereld om ons heen zien (zie onderstaande video).

Zelf ga ik toch nog net iets verder en stel ik me op het standpunt dat de huidige simulatie waarin we leven zuiver vooraf geprogrammeerd is volgens een bepaald script. Daarom hoort u mij in vele artikelen ook dit script ontmaskeren. Dit script is terug te vinden in het uitkomen van profetieën en is ook duidelijk te herkennen in de richting waarop wereldleiders de ontwikkeling sturen. Op basis van dit script kun je voorspellen wat er gaat gebeuren. Zo is een duidelijk voorspelling dat er nog een strijd om Jeruzalem zal gaan komen. Al die voorspellingen duiden op een voorgeprogrammeerde simulatie, waarin de spelers dan nog wel vrije keuze hebben, maar de broncode aan voorgeprogrammeerde regels voldoet.

Zoals je in de film Inception droommakers zag die een droom in een droom creëerden, kunnen we wellicht stellen dat de simulatie waarin we nu leven (waarnemen) binnen een andere simulatie draait. In de basis is het concept van Tom Campbell dus mijns inziens correct. Als we echter uitgaan van een voorgeprogrammeerde simulatie, waarin avatars van de ontwerper geplaatst zijn die het spel een bepaalde richting helpen opsturen, dan is het vrij lastig om alleen maar op basis van een liefdesinput de uitkomst te veranderen.

Ik stel me dat zowel de historische waarneming als de actualiteit en de profetieën laten zien dat we in een Luciferiaanse simulatie leven. Die specifieke bouwer van deze simulatie is zelf dan weer onderdeel van een op angst gebaseerde simulatie. Pas als we door alle levels van simulaties in simulaties herinneren wie ons bewustzijn is, kunnen we op dat originele niveau werken aan herprogrammering van deze valse realiteit, via de genoemde liefdesinput en verlaging van entropie. Je moet een spel niet op spelersniveau denken te kunnen aanpassen. Het heeft geen nut om Assassin’s Creed te spelen en te denken dat je vanuit het spel de regels of het verloop van het spel aan kunt passen. Dat moet op broncode niveau plaatsvinden.

De reden dat ik u dit allemaal vertel in verband met uw werkkeuze, is omdat ik denk dat het zeer belangrijk is om niet bij te dragen in de vervulling van het script. De enige manier om het spel stil te leggen en de bouwer zijn overwinning te ontnemen, is door niet meer volgens de regels van het spel te spelen; je je bewustzijn te herinneren (je te herinneren wie je bent: niet de speler in het spel, maar de waarnemer, de ziel) en de broncode aan te passen. Als u dus klikspaan wordt omdat u uw huur wilt kunnen betalen of gewoon 1x per jaar op vakantie wilt kunnen, helpt u mee het web verder te weven; het web dat zich binnen dit spel ontvouwt. Ik vind Tom Campbell daarin nogal naïef als hij alleen maar adviseert liefde te zijn, waar je ook werkt of waar je je ook bevindt. Ja, dat is wel de juiste basishouding, maar dan ben je je al weer enorm aan het identificeren (/vereenzelvigen) met de valse realiteit (de simulatie) en je avatar. Wordt programmeur! Programmeur op bewustzijnsniveau. Wees geen onderdeel van het raderwerk dat deze simulatie draaiende houdt. Je hebt veel grotere capaciteiten!

Lees alles over de simulatie-theorie vanuit mijn visie op deze en deze pagina.

Bron linkvermeldingen: wikipedia.org

53 Shares

About the Author ()

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. De Loonslaaf schreef:

  Naar mijn mening zijn er in het huidige systeem geen banen te vinden waar niets mis mee is!
  Het begint al met het feit dat je belasting moet betalen om een financieel systeem in stand te houden, dat in essentie volledig corrupt is en wiskundig gezien geen stand kan houden. Bovendien zijn de loonslaven verplicht een baan te nemen om zodoende in hun basisbehoeften te kunnen voorzien. Dit is hele geraffineerde slavernij, maar wie ziet dit? De basisbehoeften zijn de loonslaven reeds voor hun geboorte afgenomen, zodat de mensen niet in een eigen gemeenschap lokaal in hun eigen basisbehoeften konden voorzien.

  De GRONDwet geeft de mensen geen rechten, maar heeft de mensen hun geboorterecht op een stuk grond ontnomen. Maar ja… de meerderheid van de mensen is nog altijd onder invloed van de conditionering en propaganda die van jongs af aan met de paplepel is ingegoten.

 2. Riffian schreef:

  De volgende stap is, nadat het 5G netwerk life gaat, dat men drones inzet om de politiestaat kracht bij te zetten..

 3. Riffian schreef:

  Betere voorbeeld van een politiestaat kun je niet hebben

  “Naast het plaatsen van een hack of tap valt onder meer het uitvoeren van DNA-onderzoek, het openen van brieven en het doorzoeken van woningen onder de bijzondere bevoegdheden.”
  https://www.nu.nl/internet/5548301/toezichthouder-aftapwet-twintig-verzoeken-onrechtmatig.html

  Het gaat in de afgelopen vijf maanden om 5,5 procent van de verzoeken van de AIVD en 4,1 procent van de verzoeken van de MIVD, schrijft de TIB in een donderdag verstuurde brief aan de Tweede Kamer.

  Het exacte aantal verzoeken dat door de inlichtingendiensten is ingediend, is in de brief weggelakt. Ministers Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken) en Ank Bijleveld (Defensie) oordeelden dat de cijfers over de periode van vijf maanden staatsgeheim zijn.

  Dus in een periode van 5 maanden al zoveel verzoek wat in de praktijk niet 1 op 20 is maar 1 op 10..

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten