BREAKING: Groot alarm kernramp van wereldformaat nabij!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 11 maart 2019 10 Comments

bron: thecsspoint.com

De omvangrijke impact van de aanstaande kernramp die loert in Europa’s grootste centrale is nu reden om direct groot alarm te slaan! De mainstream media zwijgen hierover, maar er is sprake van een keiharde alles omvattende dreiging. U kent de kerncentrales in Borssele of Tihange (België)? U kent de omvangrijke impact van een exploderende kerncentrale? Let dan op!

Iedereen boven de 40 herinnert zich de kernramp in Tsjernobyl 26 april 1986 als de dag van gisteren. De kernramp die nu op de loer ligt, is er eentje van veel dichter bij huis. Het is dan ook zaak dat u dit bericht zo snel mogelijk en zo veel mogelijk deelt! Leg alles wat u nu aan het doen bent opzij en kom nu in actie! Het is ernst! Aan u de taak dit te e-mailen, faxen, printen, uit te delen en te verspreiden via social media aan iedereen die u kent.

We hebben het over een ramp die het menselijk bestaan direct in haar kern raakt! Een kernramp van mega proporties! Een ontploffende kerncentrale roept maar 1 reactie op: ramen en deuren dicht en snel de kelder in om te schuilen! Een kernramp van een centrale in Europa geeft een radioactieve straling die alle voedsel en drinkwater aantast. De eerste minuten is de straling zo sterk dat u een echte nucleaire schuilkelder nodig heeft om te overleven. De schrik van een plotselinge dreiging is van grote impact, omdat het van de ene op de andere seconde komt. Het is een donderslag bij heldere hemel en een oproep op radio en tv, gaat gepaard met groot luchtalarm. Iedereen is in paniek en de gevolgen zijn nauwelijks te voorspellen.

Deze kernramp komt echter als een dief in de nacht. Deze kernramp beweegt zich sluipend. De alarmbellen zijn stil en u blijft rustig slapen. Als u vandaag een noodoproep hoort van een ontploffende kerncentrale, zou u rennen om te schuilen. Het gifgas dat echter reuk- en smaakloos is; het gif dat gestaag uw huis binnen dringt; dat gif merkt u niet op en u blijft rustig ademen. Toch raakt het u in de kern van uw wezen. Het is dus een kernramp.

Langzaam dringt het lijf en leden binnen. Onverstoord staat u de volgende ochtend gewoon weer op. Deze sluipmoordenaar neemt haar tijd. Langzaam infiltreert zij uw leven. U merkt er niets van en kijkt om u heen. Niemand om u heen merkt het. Niemand is in paniek. Niemand lijkt in wanhoop heen en weer te rennen. Iedereen is kalm en het luchtalarm blijft stil. Zelfs radio en tv zwijgen. U kijkt even op de laatste news feed; er lijkt niets aan de hand.

Het leek loos alarm, maar dat is het niet! Het probleem is alleen dat de schrikreactie van een kernramp u zou doen opspringen. De ramp die zich sluipend aandient merkt u niet op. Deze ramp komt heel sluimerend. Deze ramp verspreid zich generatie op generatie. Deze ramp zal niet verslagen worden door radio en tv. Zij zijn juist de gifgas verspreiders! Media, social media en de gecontroleerde oppositie zijn de schoorsteenpijpen die de gifgasdeken over het land leggen. Zij verspreiden het gif van de gifgasproducenten in Brussel en Den Haag. Zij houden u in uw slaap en zeggen ‘oogjes dicht en snaveltjes toe’, ‘het wordt mooi weer vandaag’.

Ze maken u zelfs deelnemer in het productieproces. U mag uw stem uitbrengen en de beste directie voor de gifgasproducent selecteren. Zij zorgen er dan voor dat het gif dat door de kieren van uw huis binnendringt nog iets aangenamer ruikt. U mag zelfs toeleverancier worden van het distributienetwerk van de gifgasproducent en verdient uw geld in werkzaamheden voor haar systemen. Op tv ziet u discussies over de beste geur en de verdovende werking van de zoete smaak. De producent is het die u een saamhorigheidsgevoel geeft.

We zijn van onze gifgasproducent gaan houden. We zijn er in gaan geloven. We weten niet beter, want we zijn geboren in een land waar de gifgasproducent er altijd was. De producent die altijd de baas was. We krijgen wel steeds nieuwe vertegenwoordigers en directeuren voorgeschoteld. Zo gaat dat al jaren. Bij radio, tv en krant zitten de Matthijs van Nieuwkerkjes het gifgas smakelijk te verkopen. Het nieuwe bestuur van de nieuwste fabriek zal het gifgas deze keer nog smakelijker door de schoorstenen pompen. Het nieuwste gif smaakt nog zoeter en geeft nog meer roes.

Omdat de fabriek de noodzaak van haar bestaan wil blijven verkopen, zorgt ze dat de mensen in de huiskamers bang zijn. Daarom laat de fabriek continu zien dat er nog meer criminelen met nog meer wapens en nog meer geweld elkaar omleggen. Zelfs de kijkbuizen en de mobiele apparaten zijn niet veilig voor deze gevaarlijke gangsters. Kranten, radio en tv laten zien hoe de bewakers van de gifgasfabriek heel goed op het land passen en dus zijn de mensen in de huizen bereid om flink te betalen voor al deze veiligheid. Ondertussen drinken zij goudgeel vocht en kijken zij naar vermaak op de kijkbuis of gaan naar de grote gebouwen waar de artiesten van de gifgasfabriek zoetigheid verspreiden. De gifgasfabriek is best goed voor het volk. Zij onderhoudt het wegennetwerk en voorziet in het buizennetwerk voor al het drinkwater, de schoorsteenpijpen en andere voorzieningen.

Na de tweede wereldoorlog was de gifgasfabriek eigenlijk de enige met een beetje geld om het land weer op te bouwen. Toen mochten we kiezen welke directeuren van de gifgasfabriek het land weer op mochten bouwen. We konden kiezen uit verschillende mensen van de gifgasfabriek. Inmiddels zijn het de neefjes en achter-neefjes of aanverwanten van oud aandeelhouders die de directeuren van de fabriek leveren en dat zijn trouwens hele toffe gasten. Sommigen zeggen precies wat ikzelf bijvoorbeeld denk en die zijn soms heel streng voor het oude bestuur. Dat is geweldig man! Dus als ze mij oproepen om naar de stembus te gaan kies ik die persoon die ik het meest mag. Deze keer weet ik het wel: het wordt die ene rebelse!

Ik heb trouwens wel eens gehoord dat de gifgasproducent zo slim is dat ze daar zelfs een afdeling hebben die het volk in de gaten houdt. Het gif dat de fabriek produceert houdt mensen namelijk in een constante comateuze toestand, maar dan kunnen ze nog wel gewoon hun werk doen. Nu zijn er wel eens mensen die een grotere dosis gifgas nodig hebben. Die zijn het dan ineens oneens met het verkozen bestuur van de fabriek. Het schijnt dat de gifgasproducent daarvoor zelfs je buren heeft geronseld om de boel een beetje in de gaten te houden. Ook organiseren ze zelf protesten, zodat mensen een beetje stoom af kunnen blazen.

Er zijn echter inmiddels zoveel mensen afhankelijk van de infrastructuur en systemen van de gifgasfabriek; zoveel mensen hebben een baan gerelateerd aan of voorzien door de gifgasfabriek, dat het eigenlijk onmogelijk is om de gifgasfabriek nog weg te denken uit het dagelijks leven. Daarom blijven de mensen steeds weer stemmen op een nieuw bestuur voor de fabriek en eigenlijk is het gif door de loop der jaren ook wel steeds aangenamer geworden. Je kan het bijna kunnen vergelijken met een soort extase.

Vroeger zouden de mensen misschien met hun hooivorken opgesprongen zijn en de hele tent gesloten hebben. Inmiddels heeft de fabriek een groot leger aan bewakers opgebouwd. De fabriek is zo bang voor die dreiging dat ze alles en iedereen overal afluisteren. Dat doen ze dan wel omdat ze zeggen dat er duistere types bestaan die hier en daar aanslagen willen plegen, maar uiteindelijk is de bescherming voor de fabriek en haar schoorstenennetwerk steeds groter aan het worden. Wat zouden ze doen als de mensen in de huizen massaal niet meer mee doen? Waarom zijn de mensen in de huizen zo gaan geloven in en vertrouwen op de gifgasfabriek? Is dat omdat ze de reuk en smaak zo hebben aangepast dat ze het lekker zijn gaan vinden?

Vroeger produceerden de mensen meer zelf. Nu zijn ze volledig afhankelijk. Ze zijn gewend geraakt aan de verdoving en eigenlijk is er niemand meer van deze generatie die nog weet hoe het was om zonder de verdoving van het gif te leven.

Maar ja, ik durf het ook niet aan om niet te gaan stemmen. Dan heb ik in ieder geval iets gedaan. En een hooivork heb ik niet meer. Eigenlijk zijn ik en mijn buren hele bange afhankelijke mensjes geworden, maar gelukkig hebben we nog onze kijkbuis. Of zal ik toch mijn buurman eens vragen of hij eigenlijk ook niet van dat gif af wil? Misschien verscheurt hij zijn stembiljet ook wel? Ach nee, dat is waar ook: hij werkt voor de bewakers van de fabriek. Of zal ik hem toch eens vragen? Het is verdomme gifgas!

Lees de artikelen hier op de website die u in detail waarschuwen voor het dreigend gifgas dat zich sluimerend over u verspreid. Ga naar de homepage en blader eens door de artikelen. U zou op moeten springen en direct in actie moeten komen als u zich realiseert wat er gaande is! U zou direct u familie en vrienden waarschuwen! Maar u doet niets. U wacht liever tot de digitale politiestaat zich volledig gevestigd heeft en u en uw kinderen geen kant meer op kunnen. Of u denkt dat het allemaal wel mee zal vallen, zolang u en uw kinderen maar voor de producent of aanverwante diensten blijven werken. U bouwt mee aan uw eigen gevangenis en vergiftiging door passief te blijven. Tijd voor de revolutie!

238 Shares

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. De Loonslaaf schreef:

  Inderdaad…
  Hoe gaan we die vicieuze cirkel van afhankelijkheid doorbreken?
  Afgezien van de leugens, leren we van jongs af aan in het onderwijssysteem niet zelfvoorzienend te zijn, maar als volwassene een plaats in te nemen in het systeem. Dit systeem onderdrukt en buit de mensen uit. Leerplicht, vaccinatieplicht, belastingplicht… je bent verplicht je aan de wet te houden, terwijl de machthebbers en bijbehorende instanties de door hen bedachte wet- en regelgeving aan hun laars lappen.
  Als je ziet hoeveel dreigbrieven ik in mijn leven al heb gehad van advocaten, dan zou je niet geloven dat dit een democratische rechtsstaat was. Oh ja… klagen mag natuurlijk, maar gelijk krijgen is een ander verhaal.

  Dus: We mogen niet klagen en we moeten er maar het beste van maken!
  Lukt je dat niet, dan ben je gewoon te stom, want enkel de intelligente, creatieve en hardwerkende geesten zijn succesvol… Toch?

  • Martin Vrijland schreef:

   Weer zo iemand op wie het gifgas niet werkt en die resistentie heeft opgebouwd. Even kijken of we met onze big data en AI systemen dergelijke personen nog af kunnen vangen..en anders maar naar de goelag

  • De Loonslaaf schreef:

   Toevallig heb ik nog wel hooivorken, rieken en grepen genoeg liggen… naast de twee kettingzagen en al het andere bosbouwgereedschap, waaronder (scherpe) bijlen. Ja, ik weet ook hoe ik daar me om moet gaan! Misschien handig voor als we elkaar tegenkomen op de Goelag, want dan kunnen we er warmpjes bij zitten, mits ze het niet in beslag nemen.

 2. Vooreerst moet ik je zeggen dat je er blijkbaar niet veel van afweet. Er is een verschil van dag en nacht wat bouw en constructie betreft. Daarom zal het al heel raar moeten lopen wil een kerncentrale ontploffen. De koelsystemen zijn fundamenteel verschillend evenals de beveiliging. Scheurtjes in de reactor zijn helemaal niet van invloed op de werking. Trouwens als het mij goed voorstaat zijn de Nederlanders de producenten van de reactorvaten en wisten ze van in den beginne dat deze scheurtjes erin zaten( slechte kwaliteit productie) en hebben toch geleverd.

  • Martin Vrijland schreef:

   Dan moet ik zeggen dat je waarschijnlijk het gehele artikel niet gelezen hebt en niet door hebt dat ik een metafoor gebruik om iets heel anders duidelijk te maken.

   • Martin Vrijland schreef:

    Een metafoor (van Grieks metaphora: overdracht; bijvoeglijk: overdrachtelijk of figuurlijk; antoniem: letterlijk) is een vorm van beeldspraak, waarbij er sprake is van een impliciete (onuitgesproken) vergelijking.

 3. Zonnetje schreef:

  Mooi artikel je hebt er duidelijk tijd en aandacht aan besteed. Wat mij betreft asap regime change, een republiek graag met echte democratie, echte mensenrechten. Maar ja zoals ik eerder schreef het gewone volk wil graag slaaf zijn van the usual suspects, de buitenstaanders. Het gewone volk beschermt zelfs the usual suspects met hun verzonnen verhalen.
  Nederland zombiland, land van de drugs, porno, kinderporno, witwasland, een van de belangrijkste usual suspectslanden, crediteurenland die debiteurenlanden in wurggreep houdt en niet vrij laat zijn.etc etc verschrikkelijk hypocriet land. Dit wordt pas anders als the usual suspects hun sleutelposities hebben afgestaan. Dat zal niet vrijwillig gebeuren. Daar helpen de verkiezingen niet aan mee integendeel.

 4. EenOogOpen schreef:

  Hahaha, heel erg goed bedacht en mooi beschreven!

  Een mooi lokkertje een “kernramp”, om je weer via een andere manier wakker te schudden.

 5. guppy schreef:

  Zoals jodiumpillen de schildklier verzadigen, zo moeten wij zorgen dat onze ziel verzadigd wordt met waarheid zodat de gifwolken geen invloed hebben.

  Deze waarheid vind je alleen door info te verzamelen buiten je comfortzone en onderzoek te doen binnen in jezelf.

  Hierdoor leer je jezelf herprogrammeren en wordt je uiteindelijk immuun voor gif van buitenaf.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten