Britse DJ Isla zegt “Iedereen in Londen’s Grenfell Tower is dood”

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 19 juni 2017 32 Comments

De inferno brand in de Grenfell toren te Londen, heeft volgens een vrouw die zich DJ Isla noemt en uit de buurt komt, iedereen in de toren gedood. Zij roept in onderstaand filmpje iedereen op de voedselpakketten die zijn gebracht om de overlevenden te helpen, te verkopen en het geld te verzamelen voor de 500 begrafenissen die moeten plaatsvinden. De overheid en de media liegen het gehele volk voor is haar mening. De dame die in het filmpje van Press TV spreekt, lijkt behoorlijk geëmotioneerd en het heeft er alle schijn van dat zij wel eens gelijk zou kunnen hebben. De grote vraag is dan ook: waar zijn al die inwoners gebleven die nog vermist zijn. De mainstream media vestigen inmiddels echter vooral alle aandacht op de illegale bouwmaterialen die in het gebouw zouden zijn gebruikt. Daarmee wordt ingezoomd op de reden waarom de brand zo snel om zich heen kon slaan. Wat echter simpelweg genegeerd wordt, is het feit dat het zeer aannemelijk is dat er veel meer mensen bij de brand omgekomen zijn.

Dat het gebouw bewust met illegaal bouwmateriaal en ongeschikte coating en dergelijke opgelapt werd, wordt steeds duidelijker. In een artikel op dit blog vindt u onderin een hele waslijst aan linkjes van een lokale actiegroep die al sinds 2013 klaagde over veiligheid en brandveiligheid. Je gaat je steeds meer afvragen of overheden echt letterlijk over lijken gaan. Ondertussen heeft inmiddels de volgende terreuraanslag plaatsgevonden, zodat de media de aandacht van het volk weer kan verleggen en dit onderwerp snel naar de vergetelheid gedrukt kan worden. Luistert u zelf even naar deze woedende geëmotioneerde dame. Bekijkt u het brandende gebouw en maak uw eigen inschatting of u kunt geloven dat daar veel overlevenden uit zijn gekomen. Wordt het niet eens tijd dat mensen gaan ontwaken en door gaan krijgen dat de media over praktisch alles liegen?

Bron linkvermeldingen: presstv.com

138 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (32)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Notis schreef:

  Weer totale brainwash en zeer waarsch met allemaal nep-slachtoffers en veel nep-nieuws
  weer bedoeld inderdaad @Martin zoals je zegt om mensen steeds meer tegen elkaar op te
  zetten. Een goed middeltje daarbij is wat reuze emotionele gebeurtenissen te ‘faken’ zodat
  men (de kudde) in de juiste modus(toestand) komt!

  Mensen trap er niet in. Er waren geen slachtoffers, niet 1. En mochten ze er zijn dan zijn het brandoffers(Sic) van de zwarte zionazie elite die de hele wereld willen bezitten letterlijk & figuurlijk!

  • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

   Notis, wat is het nou ?
   0 slachtoffers of 500 slachtoffers?
   Dat de zionisten het gedaan hebben zal wel weer, maar hebben ze volgens jouw mening nou 0 doden of 500 doden op hun geweten. Dat is goed beschouwd best wel een groot verschil zeg maar.
   Ik hoor het wel als je eruit bent. Graag ook een beetje onderbouwd als dat mogelijk is.

   • Notis schreef:

    @Pasop-etc.
    Ik denk 0!!!
    O ja die arm met die (valse Ha Ha) vlag. En maar zwaaien. Ja hoor. Je stikt van de rook, je wordt LETTerlijk gebraden door de hitte…en wat doe je?

    Precies! Je gaat een beetje zwaaien naar de mensen, tuurlijk zouden jij en ik toch ook doen Ha ha ha! [bij 911 sprongen ze tenminste -ets effectiever- nog uit de ramen manieheus].

    Ra, ra hoe kan dat dan? Een pop? nee. Een automatische op afstandbestuurbare pop met achtkantigetandwielenomhetechtertelatenlijken?? Heel goed mogelijk en zelfs zeer waarschijnlijk
    of misschien nog erger(sic) een CGI (real time danwel later) erin gemonteerd. Doet het ook heel goed, zeker als dat ook bij 9/11 ook zo perfect werkte…nml de hele wereld na bijna16 jaar nog steeds in shock!

    🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂

    • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

     hahahahaha, nee natuurlijk. Dus jij gaat voor het meer lastige scenario, een totale hoax.
     Maar wat betreft 911 vraag ik me ook af welke gatekeeper jou heeft wijsgemaakt dat er geen mensen zijn gesprongen. Is namelijk voor de gatekeepers van DEW-technologie heel gemakkelijk om trauma based mindcontrol toe te passen bij het getraumatiseerde publiek. Trauma Based Mindcontrol blijft tientallen jaren effectief en je schijnt het zelf niet door te hebben en ze kunnen steeds weer nieuwe ideeen in je hoofd plaatsen.
     Ik zou er maar ernstig rekening mee houden dat er bij 911 mensen zijn gesprongen vanwege de combinatie natte kleding vanwege sprinklers en micro golven (Field Interference),voordat je heel hard gaat lachen.

     Voor geinteresseerden in 911 Field Interference zie op youtube een ‘word wakker lied’ wat de situatie duidelijk weergeeft ”Charlie Pound The Gatekeepers”
     en van diezelfde muzikant ‘This is your alarm’ .

     • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

      Pas op mensen, Simon Shack van ”September Clues” was een shill die de beelden van 911 blijkt te hebben gemanipuleerd (nose in,nose out) net zoals de shill Ace Baker het water heeft vertroebeld. Zie ”Ace Baker’s fake on air suicide on Jim Fetzer show”

     • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

      Notis, wist je dat eigenlijk al,dat Simon Shack de manipulator van de nose in, nose out beelden was vraag ik me af. Iedereen is er toen ingestonken. Later kwamen diepgravende ‘no planes’ onderzoekers erachter dat het fake was.Best ingewikkelde psy-op dus, want dat er geen vliegtuigen zijn geweest daarover is elke serieuze 911 onderzoeker het wel eens.

   • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

    Notis, zie bijvoorbeeld minuut 11:03. Dat zou volgens jou dus cgi zijn, en de man die het filmt en die je hoort praten is een crisisacteur wat er later in is gemonteerd? I dont think so.
    Hopelijk kun je wat beelden laten zien waar volgens jou cgi is gebruikt. (Wat ik in een combinatie van hoax en massamoord niet uitsluit)

 2. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

 3. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Er zal voor de controlled opposition basterds vast wel een mogelijkheid zijn om de luciferaanse NWO-propaganda zoals LGTBQ en pro-abortus agenda te verweven met Grenfell .
  https://www.youtube.com/watch?v=qdZ8xaCxa-A

 4. Camera schreef:

  Tjonge en de casting bureau’s groeien nog gestaag, we zijn gewaarschuwd zeg maar.

  Kijk de twee filmpjes beneden en hoor hoe de overlevende tegenstrijdige verhalen vertelt
  aan Reuters (jammer dat engels de wereldtaal wordt/is, je kunt je er nauwlijks in uitdrukken)

  Hier woont hij op de 14e verdieping (minuut 1;23)

  https://www.youtube.com/watch?v=G-lExMUYqJo

  en hier woont hij op de 4e verdieping (minuut 3;11)

  • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

   Stel dat er 500+ mensen zijn opgeofferd-ze zijn er toe in staat-dan is het wel slim om het voor de ‘truthercommunity’ een hoax te laten lijken door weer een blik crisisacteurs open te trekken.
   Niemand snapt er dan nog iets van en ook de truthercommunity verdeel je dan.
   De hoaxgedachte ( met slechts 0 doden ) is dan een handige cover-up voor een massamoord.
   Ik ben er zelf nog niet helemaal uit, maar ik vrees dat we te maken hebben met een massamoord.
   De enige andere mogelijkheid is dat alle echte bewoners opdracht hebben gekregen het gebouw te verlaten en daarna de boel in de fik is gezet. En dat lijkt me vrij sterk.Je moet dan minimaal 150 inwoners een mooi voorstel doen (zwijggeld en mooie woning). Opofferen met daarnaast een hoax scenario in elkaar zetten is misschien goedkoper en gemakkelijker (hoewel geld natuurlijk geen rol speelt want is voor de makers ervan gratis)

   • Camera schreef:

    @PORVH precies voor hun is geld minder waard dan zand en water

    Maar ja, als de familie of kennissen rook ruiken van opzet dan wordt het chaos en dat willen ze niet. Ja ze willen wel chaos maar chaos die ze zelf onder controle hebben.
    Met een pak geld blijft het stil en de crisis acteurs zullen gaan demonstreren en vanzelf echte bevolkings groepen meesleuren in de puinhoop. Ben er ook nog niet uit
    1 crisis acteur maakt nog geen hoax als die ene zwaluw in de lente nog geen zomer maakt maar het is wel bloedheet.

 5. Camera schreef:

  Nu kunnen we niet met 100% zekerheid zeggen dat de vrijmetselaars achter al die aanslagen zitten nog de Zio’s omdat dat geheim is en daar kunnen we niet achterkomen alhoewel het er wel op lijkt.

  Maar in dit goed onderbouwde filmpje beneden is er een zeer rake zin te horen

  Sometimes are conspiracies part of the hoax for another agenda (hoax komt van Hocus Spocus 🙂

  Samenzweringen zijn soms een onderdeel van een nep gebeurtenis voor een andere agenda

 6. The Fox schreef:

  Kan iemand zich de Bijlmerramp nog herinneren met veel meer slachtoffers dan er ooit in de ingestorte en uitgebrande flat konden wonen of gevonden zijn? Oorzaak een hoop brievenbusadressen van mensen die illegaal in Nederland verbleven, maar niet in de flat woonden. wellicht verklaart het ook in het huidige geval de discrepantie tussen gevonden slachtoffers en vermiste personen.Laten wij voort ook vooral niet vergeten dat de ramp een politieke speelbal geworden is tussen tories en labour. Doorgaans wordt dan alles verdraait zoals het uitkomt.

  • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

   @Fox
   De brand is geen ongeluk hoor.

  • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

   Fox.Welke politieke partij spint er garen bij met het lulverhaal dat er een baby van 9 of 10 hoog is opgevangen ? labour of tories?
   En mbt je laatste zin: ‘zoals het uitkomt’ is niet van toepassing.
   Het komt uit zoals gewenst.
   Ik denk weet zeker dat de overwinning van bijvoorbeeld Trump de opzet was.
   De Brexit was ook zoals gewenst. Is niets organisch aan.
   In 1958, dus 58 jaar voor de inauguratie van Trump, lag het script al klaar, inclusief het fabeltje van de muur die Trump wel eventjes zou bouwen op kosten van Mexico. ( wat de meeste mensen niet weten is dat Barry Soetoro was begonnen aan de bouw van die muur )

   • The Fox schreef:

    Wat betreft Brexit en Trump heb je zeker gelijk. Dat deze toren leeg zou zijn zoals beweert wordt lijkt mij niet te kloppen, want echte slachtoffers maken het verhaal erger. Of het een ongeluk was of niet is speculatie, maar de brand ondermijnt de posities van de Tories, omdat ‘aantoonbaar’ de veiligheid onder hun bewind ondergeschikt gemaakt is aan het Kapitaal. Dat verslechtert de opinie over de Tories in algemene zin en dus ook hun steun in de onderhandelingen met de De Duitse Orde van de EU. Ik zal niet zeggen dat Berlijn de toren heeft aangestoken, maar het kwam wel goed uit.

    • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

     hmm, verfrissende invalshoek die connectie met Duitsland.
     Ik geloof dat het ole dammegard was die de duitse geheime dienst ook al eens noemde in verband met-ik meen- Westminster.

     • The Fox schreef:

      Lees het boek ‘Het geheim van Zionsburg’ (Joris van Os) eens en je krijgt een idee van de historische invloed van De Duits Orde / Hanze Bond door de geschiedenis heen tot vandaag de dag.
      De Westerse kapitalistische wereld kent 2 systemen / belangengroepen (Rijnlandse versus het Angelsaksische model). Soms werken ze samen soms bestrijden ze elkaar. De speelbal daarvan is Engeland dat nu met Amerikaanse hulp uit de EU losgeweekt wordt. Hoe groter de chaos in Engeland hoe groter de kans dat de Brexit mislukt.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten