Café Weltschmertz over SARS-CoV-2 ‘het bestaan is niet aangetoond’.. maar vaccin blijft nodig

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 5 september 2020 32 Comments

foto bron: youtube.comFlavio Pasquino van Café Weltschmertz krijgt van mij zijn eerste compliment en pluim over het aankaarten van het feit dat het bestaan van SARS-CoV-2 niet is aangetoond. Waarin hij wederom verstek laat gaan, is echter het niet aankaarten van iets dat veel belangrijker is, namelijk dat de besmettingstheorie (de ‘germ theory’) van Louis Pasteur bewezen gebaseerd is op frauduleuze onderzoeksresultaten. Lees verder om dit gevaarlijke vals-spel te doorzien.

Dit noemen van fraudeur Pasteur is namelijk net zo essentieel, zo niet nog veel essentiëler en zou onderdeel uit moeten maken van elke analyse. Alles daarover in dit artikel.

Ik begrijp dan ook heel goed dat Café Weltschmertz mij niet in de studio haalt, omdat ik duidelijk aangekaart heb hoe belangrijk het is de rol van gecontroleerde oppositie te doorzien en dat Café Weltschmertz onderdeel van die strategie uitmaakt. Café Weltschmertz koppelt waarheid aan desinfo of het weglaten van essentiële info (zoals in dit geval). Ja, Flavio zit wel heel erg dicht op die waarheid, maar door het weglaten van de fraude van Louis Pasteur en het weglaten van het feit dat ook daarin de gehele wetenschap en de farmaceutische industrie op deze fraude voortborduurt, krijgt Flavio Pasquino hier het cijfer 10 voor geweldig goed geacteerde gecontroleerde oppositie.

Je wilt via die gecontroleerde oppositie mensen namelijk voeden met de waarheid gekoppeld aan dwaalsporen en aan het duidelijk merk en het duidelijk stigma ‘complotdenkers’.

Lees in dit artikel hoe juist dat zal leiden tot fascisme en opsluiting van dissidenten.

Pasquino heeft Patrick Savalle in de studio gehaald en stelt dat Patrick al 15 jaar onderzoek doet op virusdossiers. Ik geloof er geen reet van, maar goed laten we het even voor zoete koek slikken, want Patrick heeft immers een goed verhaal. Hij laat echter niet het achterste van zijn tong zien. Alles wat de heren in onderstaande video stellen is namelijk wel volledig correct, maar zij laten iets essentieels weg. Dit essentiële onderwerp dat iedereen, naast het genoemde in dit interview, op het netvlies zou moeten hebben is namelijk:

De besmettingstheorie van Louis Pasteur is bewezen niet waar en is bewezen gebaseerd op frauduleus onderzoek van diezelfde Louis Pasteur. Beiden zouden het volgende keihard moeten uitspreken – ondersteund met bewijs: Er is geen besmettingsgevaar.

Na jaren lang onderzoek te hebben gedaan naar het humaan immunodeficiëntievirus (HIV) als de veroorzaker van AIDS heeft Patrick Savalle zich naar eigen zeggen geworpen op de vraag of er sluitende wetenschappelijke bewijzen zijn dat SARS-CoV-2 bestaat. En zo ja, is het daarmee de veroorzaker van het klinische beeld dat bij Covid 19 hoort?

De laatste vraag kan alleen beantwoord worden als de gouden standaard “Koch en/of Rivers Postulaten” is doorlopen, aldus Savalle. Dat is niet gedaan bij SARS-CoV-2. Savalle komt nergens in de literatuur onderzoeken tegen die valide isolatie van het SARS-CoV-2 aantonen, noch een valide bewijs dat bewijst dat SARS-CoV-2 de veroorzaker is van de Covid 19. Wat hij echter vooral zou moeten zeggen is dat het niet alleen belangrijk is dat het virus geïsoleerd is, maar dat het besmettingsverhaal nog nooit wetenschappelijk met bewijzen ondersteund is.

Patrick Savalle verzuimd het essentiële verhaal te noemen (waarmee hij aantoont een gecontroleerde rol te vervullen), namelijk dat Louis Pasteur en de besmettingstheorie ontmaskerd werd toen Pasteur’s schaduwboekhouding door een erfgenaam werd vrijgegeven.

Pasquino vat de bevindingen van Patrick Savalle nog eens samen vanaf de 26e minuut met de volgende woorden:

De hele wereld wordt gegijzeld. Er zijn lockdowns, we lopen met mondkappen rond, kinderen kunnen niet meer naar school, er zijn de meest draconische maatregelen genomen, op basis van een vermeend virus dat nooit in z’n bestaan en ook niet in z’n acties (in z’n klinische consequenties) bewezen effectief is.

Wat hier echter nog aan toegevoegd zou moeten worden is: “Dat alles op basis van de besmettingstheorie van Louis Pasteur die bewezen frauduleus is“.

En omdat zij dit niet benoemen kunnen zij ondanks deze prachtige analyse van het niet bestaan van een in kaart gebracht en geïsoleerd virus dan toch tot hun gecontroleerde-oppositie-conclusie komen dat er best nog steeds een vaccin nodig kan zijn tegen het ziektebeeld dat dit niet-bestaande virus oplevert (covid 19).

Daarmee komen we dan ook op de kwalijke rol van deze gecontroleerde pionnen. Ook zij leiden de kijker namelijk toch weer richting het vaccin als de oplossing voor het virus; het virus waarvan ze zelf net hebben gezegd dat het bestaan niet bewezen is. Ze stellen dan wel dat het virus niet geïsoleerd en aangetoond is (en vinden dus dat dit eerst maar eens moet gebeuren), maar houden het geloof in het virus en het besmettingsgevaar in stand; daarmee de noodzaak van een vaccin in stand houdende.

Keer op keer houden zij de kijker in het besmettingsgevaar-geloof. Als een virus echter niet een gevolg van besmetting is, maar een gevolg van voorgaande vaccinaties, of bloedtransfusie of van collectief gelijktijdig en gelijkwaardige ervaren omgevingsvervuiling is, dan is een virus niet de oorzaak, maar een gevolg.

Er is dus géén vaccin nodig. Een virus is een reactie van het lichaam op vervuiling en is het natuurlijke opruimmechanisme van het lichaam (zie dit artikel en dit artikel). Alleen in laboratorium gekweekte virussen kunnen via vaccinatie of bloedtransfusie van buitenaf in het lichaam komen. De fraude van Louis Pasteur staat aan de basis van het vaccingeloof (in stand gehouden door Flavio Pasquino en Patrick Savalle). Je kan niet eerst zeggen dat het virus niet bestaat (want geen bewijs) om vervolgens toch te beweren dat mensen ziek zijn geworden en er een vaccin nodig is (zie 33e minuut).

Nooit zal de alternatieve media u vertellen dat we met een wereldwijde hoax/PsyOp te maken hebben. I rest my case.

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]
132 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (32)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Het is overigens opmerkelijk dat de heren vanaf de 33e minuut op de noodzaak van het vaccin beginnen te wijzen. Iedereen die iets weet van het getal 33 weet waarom dit zo opmerkelijk is.

  Patrick Savalle beschrijft dan ook nog eens het virus als een bolletje met spikes, terwijl het hele voorgaande verhaal juist draaide om het feit dat het virus nooit geïsoleerd is (vandaar dat we alleen Photoshop en animatiebeelden zien). Hoe kun je stellen dat het virus een bolletjes met een kroon is als het virus nooit in beeld gebracht is?

  Beroepsacteurs: gecontroleerde oppositie pionnen!

 2. Martin Vrijland schreef:

  Dezelfde Flavio werkt mee aan dit toneelstuk.

  Let op alle geïnterviewden in deze uitzending zijn acteurs. De verhaallijn dient ertoe bij te dragen dat complotdenkers mensen met een geestesziekte zijn die behandeling nodig hebben. De vragen en antwoorden zijn dan ook volledig geacteerd. (PS, dat is natuurlijk een complottheorie)

  • Martin Vrijland schreef:

   Flavio Pasquino en zijn vrouw acteren lekker mee in dit verhaal.
   Complotdenkers kunnen straks onder de wet verplichte GGZ een bezoek van de psychulance verwachten en verplichte opname in een GGZ instelling.

   Die wet is er trouwens al hoor, dus we hebben geen spoedwet nodig. De wet verplichte GGZ is op 1 januari 2020 ingegaan.

 3. Zonnetje schreef:

  Martin, enkele maanden was ik even in de stad onder de gewone mensen. Zittend op een bankje genietend van het weer. Twee personen vroegen mij of zij naast mij mochten zitten. Ik ben beleefd en heb plaats gemaakt. Tijdens het gesprek vertelden ze mij dat zij acteurs waren. Zelfs spelend in een bekende politieserie welke ik hier niet ga noemen. Ik kende ze niet. Zij vertelden mij dat zij als acteurs lessen gaven aan politieagenten!!! Zelfs aan de grote omes bij de politie. Ze zeiden dat het meeste wat geplaatst wordt door de overheid in de media geregisseerd is en anders niet bekend wordt gemaakt. Het bevestigt toch wat de mensen weten dat de overheid niet betrouwbaar is en maskers draagt. Opvallend is de link over en weer politie en acteurs/acteursverenigingen. Blijft natuurlijk de vraag of zij echt acteurs waren, dan wel agenten dan wel leden veiligheidsdiensten. Misschien wel alles een beetje. Het blijven ‘ acteurs’. Waren wel sympathiek en slim. He misschien waren zij toch medewerkers van een dienst. Wat denk jij ervan?

 4. ZandInOgen schreef:

  Het is wel frappant dat de covid-19 test kit statistieken op de wereldbank site teruggaan naar 2018. Plandemic denk t wel:

  COVID-19 Test kits (300215) exports by country in 2018
  Additional Product information: Diagnostic reagents based on immunological reactions
  Category: COVID-19 Test kits/ Instruments, apparatus used in Diagnostic Testing

  https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2018/tradeflow/Exports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215

 5. marcos schreef:

  Het volgende onder de reacties geplaatst:
  Flavio zit wel heel erg dicht op die waarheid, maar door het weglaten van de fraude van Louis Pasteur en het weglaten van het feit dat ook daarin de gehele wetenschap en de farmaceutische industrie op deze fraude voortborduurt, krijgt Flavio Pasquino hier het cijfer 10 voor geweldig goed geacteerde gecontroleerde oppositie.

  Nu zien hoe lang het blijft staan.(sorry voor de plagiaat 🙂

 6. Martin Vrijland schreef:

  Ja, complotdenken moet tot geestesziekte worden verklaard…vandaar dat het zo belangrijk is dit spel door te prikken. Citaat:

  “Tot voor kort werden complotdenkers door de wetenschap alleen bestudeerd als rariteiten. Hun ideeën werden beschouwd als slechte wetenschap, dus zullen de bedenkers en aanhangers ervan ook wel gek zijn, was het credo. Onderzoekers legden verbanden met schizofrenie en paranormale wanen en bestudeerden hoe die mensen toch ‘zo kunnen afdwalen’.”

  https://www.eoswetenschap.eu/psyche-brein/hoe-wordt-iemand-een-complotdenker

 7. juanperro1979 schreef:

  ik kwam van de week op dit filmpje terecht, een interview met ene anthony patch uit 2014 die precies weet te vertellen wat hier op deze site ook word gezegd namelijk een man made coronavirus die het dna verandert en daarmee een soort van hive mind te creeren.

 8. juanperro1979 schreef:

  hoi martin vrijland tijdens de coronacrises heb ik veel gelezen en was er zelf al achter gekomen dat er 2 stromingen waren namelijk de germtheory en terraintheory.

  tijdens het zoeken naar de waarheid stuitte ik ook op het verhaal van dr sebi, een kruidengenezer die beweerde o.a. aids en kanker te genezen hiervoor ook voor het gerecht moest komen en vrij werd gesproken.

  hierbij een video van hem waar hij uitlegt dat virussen niet bestaan(vanaf 3:15)
  zou heel graag willen weten wat jij hiervan denkt
  http://theafricanbiomineralbalance.com/dr-sebi-on-virus-bacteria-and-germs-virus-dont-exist/

  • Martin Vrijland schreef:

   Wat ik ervan vind is inmiddels wel duidelijk denk ik. Zelfs Louis Pasteur gaf uiteindelijk vlak voor zijn dood toe dat de terrain theory de enige juiste was en zijn privé files van zijn onderzoeksresultaten toonden ook aan dat hij fraudeerde om de germ theory te bewijzen. Waarom borduren de wetenschap (en opleidingsinstituten) en de farmaceutische industrie daar dan nog steeds op voort? Omdat ze de weg terug niet meer in kunnen slaan, want dan valt het gehele kaartenhuis aan leugens in duigen.

   Ik ben vooral benieuw of mensen die doorgaans misschien onbewust toch nog een beetje racistisch zijn bij het horen spreken van een zwarte man in traditionele kledij en de link met kruiden geneeswijze, misschien automatisch toch al snel iets denken in de trant van “Ach, zo’n man kun je toch niet serieus nemen”.

   Ik kan niet zo snel beoordelen of alles wat jij over hem zegt of alles wat hij zegt correct is, maar feitelijk is de verwijzing naar de onderzoeken die gedaan zijn aangaande germ theory and terrain theory (inclusief de fraude van Patsuer) al voldoende.

   Het simpele feit dat niemand in de media noch alternatieve media hierover spreekt, is mijns inziens kwalijk te noemen. In een open maatschappij moet de vrijheid van meningsuiting en meningsvorming blijven bestaan, net zoals in een open maatschappij de vrijheid van zelfbeschikking en invasie van vaccins in je lichaam een eigen keuze zou moeten zijn.

   We worden nu aangestuurd richting het gedachtegoed dat zelfbeschikkingsrecht in het wel of niet aanvaarden van een vaccin, leidt tot het resulteren in ‘gevaar voor je omgeving’ als je niet gevaccineerd bent.

   Logischerwijze zou je echter moeten stellen dat wanneer mensen gevaccineerd zijn, de omgeving al geen gevaar zou moeten kunnen vormen (ze zijn immers “beschermd”), dus waarom zouden mensen dan verplicht moeten worden? Daar zal vast ook een argument voor verzonnen worden als “die niet beschermden helpen het verschrikkelijke killer virus sneller muteren” of iets van die strekking.

   Het spreken over de fraude van Pasteur, de germ theory en de terrain theory is dus erg belangrijk, net zoals het bespreken van het stigmatiseren van kritisch denken tot een geestesziekte met de titel ‘complotdenken’.

 9. juanperro1979 schreef:

  anthony patch

  • Martin Vrijland schreef:

   Deze Anthony Patch gaat ook nog steeds uit van de mogelijkheid ‘besmetting’. Dat derde string DNA en nano goud is mijns inziens een onbewezen verhaal. Wel is het simpelweg te bewijzen dat een cryspr enzym online modificatie mogelijk maakt.

   Ik kan me dus voorstellen dat we hier opnieuw met iemand te maken hebben die wel degelijk delen van waarheid verteld, maar dan toch weer een beetje vermengd met..

   Het is echter een simpel feit dat mensen als Ray Kurzweil (Google topman) en vele tech-bedrijven aansturen op het transhumanisme. Dat kun je uit alle investeringen die ze doen halen, maar ook simpelweg uit uitlatingen op symposia e.d. Daarin heeft hij dus wel degelijk gelijk. Kijken we naar de beschikbare technologieën in het publieke domein, dan hoeven we niet naar nano-goud deeltje of extra DNA strings te kijken. De technologie om online modificatie van het menselijk DNA te doen is er simpelweg al (ook in het publieke domein bekend).

   Lees daarvoor dit artikel:
   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/als-je-je-niet-aan-social-distancing-anderhalve-meter-houdt-dan-gebeurt-dit/

   We moeten dus steeds uitkijken voor de vermenging van waarheid met nonsense en/of niet te bewijzen stellingen, want dan kom je in het domein van het stigma ‘complotgekkie’. Gewoon feiten noemen is al voldoende.

 10. Sephus schreef:

  Een fragment van dit filmpje hieronder die jij (Martin) hierboven plaatste, komt vanavond op nieuwsuur om 21.30 NPO2.. geen idee wat de bedoeling is. Vangnetjes? verdeeldheid zaaien?
  En ik hoor net dat M de Hond vanavond bij Op1 zit. Dat zag ik zojuist toen ik even zat te zappen op die kwelbuis

  • ZandInOgen schreef:

   ik zag de hond weer zitten om zijn onzin over aerosolen te verkondigen en de hoax te ondersteunen. Tevens had hij het over goede ventilatie, goede vrinden met Gommers? Ja het is zo doorzichtig met de usual suspects, zum kotzen!!

   • Martin Vrijland schreef:

    Nee De Hond wil graag gebouwventilatie, niet te verwarren met beademingsapparatuur..

    Ik heb nog niet gekeken naar de installatiebedrijfsbelangen of fabricage aandelen in firma’s in die hoek van de hond.

    Wel weten we dat Harry Mens alvast in de crematiebusiness is gestapt en een oud kennis van me – voormalig Parool journalist – is recentelijk in de urnenbusiness gestapt. Maar ja er gaan natuurlijk een hoop baby boomers dood binnenkort…of voelen ze iets anders aankomen? Ik hou er niet van in complottheorieën te denken.

 11. Martin Vrijland schreef:

  Dat doen ze omdat ze complotdenken als serieus te nemen psychische aandoening willen framen.

  Flavio speelt een geraffineerde edoch gevaarlijke dubbelrol.

  Addergebroed

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten