Camiel Eurlings, Boef, Ismail Ilgun, #MeToo de schijncorrectheid en het gevaar van ‘de man’

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 6 januari 2018 17 Comments

Het is natuurlijk lastig te geloven, maar alles wat u leest, hoort of ziet in de media is geënsceneerd. Dat bewees een lezer van deze site bijvoorbeeld door gewoon met een eenvoudig cameraatje te gaan filmen in Zaandam waar zogenaamd sprake was van de vloggersrel met Ismail Ilgun. U weet wel, die Turkse jongen met die grote neus die de boel op stelten zette bij de supermarkt in Poelenburg en een wethoudster voor rotte vis uitmaakte om later na een veroordeling door de rechtbank een excuus vlog te maken. Dat hele verhaal bleek in scene te zijn gezet middels regie en acteurs. Heeft u het bewijs al bekeken? Nee hè? U wilt het niet weten, want alles wat die Vrijland roept is onzin en alles wat de media roepen is gewoon ‘waar’. Dat is uw geloofssysteem; daar kunt u niet vanaf. Dat zit ingeprogrammeerd omdat u van jongs af aan al het jeugdjournaal en het journaal volgt en u kunt er niet aan dat u in de maling genomen wordt. Zelfs al ziet u het bewijs, dan ziet u het nog niet; net zoals ik u niet kan overtuigen dat u een citroen zit te eten terwijl u denkt dat het een sappige warme mango is terwijl u onder hypnose bent.

Het wordt tijd om uit de hypnose te komen en het nieuws te beoordelen in een wakkere staat van zijn. Kijk even de filmpjes onder de blauwe link, bekijk onderstaand filmpje, schud de jarenlange programmering eens van u af en lees daarna verder onder het filmpje (begin met het afschudden van uw programmering).

We zijn zo vastgeroest in het accepteren van nieuws, dat we maar blijven geloven dat de zure citroen zoet en sappig is. We weten misschien wel dat we wel eens voorgelogen worden, maar we blijven het nieuws lezen en het voor zoete koek slikken. Tijd voor verandering. Tijd om eens te kijken wat het laatste nieuws nu weer voor programmeringsdoelen heeft.

We hebben recentelijk de #MeToo hype gehad waarbij allerlei prominenten ineens aan ongewenste intimiteiten deden. Daarbij werd de nadruk gelegd op de verschrikkelijke trauma’s van de slachtoffers en werd gladjes voorbij gegaan aan het feit dat die slachtoffers het toch allemaal maar accepteerden in ruil voor een carrière. Je had ook je ook om kunnen draaien en iets kunnen zeggen als: “Hoepel op viespeuk, ik doe niet mee aan jouw spelletjes” en eieren voor je geld kunnen kiezen. Dan was je misschien geen soapsterretje geworden, maar had je wel de eer aan jezelf gehouden. Dat ontslaat de plegers natuurlijk niet van hun kwalijke werkwijze, maar de reden dat dit het afgelopen jaar zo gehypet is, is misschien wel weer te vinden in de betutteling van boven die op de loer ligt. Daarvan zou je kunnen zeggen: “Nou, dat is dan misschien hard nodig, want er zijn nogal wat slachtoffers naar voren getreden“. Dat is wat de media u doen geloven. Als u er echter eens vanuit gaat dat alle bekende namen (ook wel sterren of ‘bekende Nederlander’ genoemd) een rol vervullen in de het perceptiemanagement circus, dan zou het net zo makkelijk een gecreëerd probleem kunnen zijn in het spel van ‘Problem, Reaction, Solution‘, dat moet leiden tot nieuwe politiestaatwetgeving.

In Zweden zagen we daar misschien wel het eerste voorbeeld van toen op 19 december 2017 werd aangekondigd dat je voortaan toestemming moeten geven voor seks of seksuele handelingen. Een citaat uit de Telegraaf van toen:

Tot nu toe geldt in Zweden dat een weigering van seks, verbaal of non-verbaal, nodig is voor een veroordeling voor verkrachting. De Zweedse regering wil dat nu omdraaien: toestemming van beide kanten is nodig, anders kan sprake zijn van een strafbaar feit. De nieuwe zogeheten goedkeuringswet moet op 1 juli volgend jaar van kracht worden.

De wet geldt voor alle seksuele handelingen, of het nu om een eerste date gaat, een langdurige relatie of om groepsseks. „De boodschap is simpel: je moet aan de persoon met wie je seks wilt vragen of hij het ook wil. Als je er niet zeker van bent, moet je het laten”, zei premier Stefan Löfven tegen de Duitse krant Die Welt.

Dat wordt een gecompliceerd gedoe, dat alle spontaniteit wegneemt, maar lijkt een logisch en noodzakelijk gevolg van de #MeToo onthullingen. Je kunt je voorstellen wat dat voor enorme machtspositie legt bij bepaalde personen met kwade zin in de geest. Je zou in al je geilheid maar vergeten op de ‘akkoord’ knop van je seksuele toestemmings-app te drukken. Of moet de biologie van de mens misschien een beetje worden ingekapseld. Kijken we naar het gemiddeld zoogdier, dan hoef ik u niet uit te leggen hoe de biologie tussen man en vrouw werkt. Natuurlijk wil niemand dat zijn dochter, vriendin of partner aangerand wordt. Niemand wil zelf ook aangerand worden, maar het spel van verleiding is al zo oud als de mensheid en wordt door de seksen gebruikt in een onbewust biologisch spel. Moet die biologie voortaan ontkent worden en gereguleerd worden? En dan hebben we het nog niet gehad over de bewuste toepassing van het verleidingsspel om bepaalde zaken gedaan te krijgen. Dat kan gaan om carrière, geld, aanzien en noem maar op. Het aantrekken en afstoten om eigen gewin is iets waar menigeen vast wel enige ervaring mee heeft. Daar komt nu een extra dimensie bij. Je kunt in Zweden mensen voortaan beschuldigen van ongeautoriseerde seks of seksuele handelingen en iemand daarmee onder druk zetten. Ik zie de kassa al rinkelen. En we kunnen er donder opzeggen dat dergelijke regels op EU niveau en dus ook in Nederland, ingevoerd gaan worden.

Camiel Eurlings sloeg zijn vriendin tijdens een feest bij een goede vriend. Hij heeft haar dus mishandeld en trekt nu het boetekleed aan met alle gevolgen van dien. Dat is althans wat we ervan horen in de media. We kennen ook de verhalen van mishandeling van andere bekende namen. Sommigen hebben wellicht inderdaad losse handjes, zoals de bekende boksers Regilio Tuur en Floyd Mayweather. We weten het niet. Ook dat kan allemaal gehypet zijn om mannelijkheid als potentieel gevaar te kunnen betitelen.

Ikzelf heb jaren geleden een keer een toenmalige vriendin met de vlakke hand op haar hoofd geraakt. Die actie heb ik in der tijd om twee redenen toegegeven. Punt 1 had die uitschieter niet moeten gebeuren en geef ik mijn fouten graag toe. Punt 2 hadden we dit onderling uitgesproken en had ik geen zin in meer juridisch gedoe. Dat leverde me toen een kleine boete op. Wat ik me niet realiseerde was dat je dan volgens de officiële regelgeving een ‘notering’ achter je naam (en dus een strafblad) hebt. Wat daar niet in staat is dat het om een afwerende beweging ging, omdat de inhoud van de gehele servieskast naar je hoofd gegooid werd, nadat je eerst bijna met de auto overreden bent en je die hysterie probeerde te doorbreken omdat dit onder toeziend oog van kleine kinderen gebeurde. Zij had ontdekt dat ik een ander had en was dus terecht boos.

Een mens kan fouten maken, maar raakt de balans niet een beetje zoek? Een slachtofferrol kan ook overdreven worden en sommige mensen weten donders goed hoe ze je kunnen pakken door je een juridisch probleem te bezorgen. Anderen gebruiken dit als dreiging om je financieel uit te kleden. Natuurlijk praat dat de échte en bewuste vormen van mishandeling niet goed, maar misschien wordt het tijd om eens eerlijk te zijn en ook te erkennen dat bepaalde personen heel goed weten hoe ze iemand in de hoek kunnen drijven voor bijvoorbeeld financieel of andersoortig gewin. De politieke correctheid lijkt momenteel in de overdrive te staan en dat zou wel eens een doel kunnen dienen.

Mannen hebben testosteron en zijn daardoor sociaal minder intelligent (is het beeld dat wordt neergezet). De man wordt meer en meer als gevaarlijk ongeleid projectiel weg gezet. Is dat de rol van de mediashow rond rolmodellen als Camiel Eurlings, Regilio Tuur, Floyd Mayweather, Bill Cosby (enzovoort) en nu weer zo’n rapper als Boef. Die laatste zou alle vrouwen als hoer bestempelen en dat (vermoedelijke) acteerwerk lijkt een hoger doel te dienen. De zich inmiddels als keurige vlogger gedragende acteur Ismail Ilgun mag Boef nu corrigeren. Leest u zelf maar even wat de Telegraaf daar gisteren over meldde:

Boef haalde de woede van veel mensen op de hals door in een Snapchat-filmpje drie vrouwen voor ’kechs’ – het Marokkaans Arabische woord voor hoer of slet – uit te maken. Inmiddels heeft de rapper in een video op Instagram zijn excuses aangeboden en zegt hij bovendien spijt te hebben van de daaropvolgende reactievideo die dinsdag voor nog meer ophef zorgde.

Ongemeende excuses, zo laat Ilgün weten op Twitter. „Het gaat er niet om wie het beter doet”, schrijft de vlogger, die vorig jaar zomer negatief in het nieuws kwam toen hij filmpjes maakte waarin hij mensen beledigde „Ik ben 20 en zal vast nog fouten maken. Maar deze jongen is 24 en weet wat hij zegt. Ik vind het jammer dat je dan een ongemeende sorry uitbrengt. Alsof iedereen een kind is en erin trapt. Laat die straatmentaliteit los en respect people.”

Beide heren zijn overduidelijk onderdeel van het propaganda-circus. Van Ismail Ilgun weten we dat zeker, omdat de Zaanse vloggersrel simpelweg bewezen in scene is gezet onder regie van PowNed. De vrouwonvriendelijke houding, de agressieve incidenten van bekende namen en de #MeToo hype, zijn misschien wel bedoeld om ons in de “Ooh wat erg modus te brengen” en ons zo klaar te stomen voor nog meer regelgeving die de betutteling compleet maakt. “Mannen zijn gevaarlijke ongeleide projectielen die soms last hebben van hun testosteron“. Daarvan wordt je opgewonden en agressief en het maakt je minder sociaal. Dat is “bewezen”. Al die zogenaamde onderzoeksrapportjes of testjes die u leest of op tv voorbij ziet komen, zullen dat bevestigen. U gelooft ze immers onmiddellijk en kritiekloos. De mannelijkheid moet uit de maatschappij worden gebannen en moet worden beschouwd als een gevaarlijke eigenschap. De rolmodellen leveren ons het bewijs. En mocht u ooit tegen zo’n gevaarlijke man aanlopen, dan heeft u binnenkort de wetgeving nog meer op uw hand, als het Zweedse voorbeeld hier wordt geïntroduceerd. Je hoeft alleen maar te stellen dat iemand seksuele handelingen geprobeerd heeft te verrichten en er springt een hele horde BOA’s en bewakers van de goede orde op om je te beschermen. We moeten snel af van het gevaar dat ‘man’ heet. Weg met die testosteronbommen en weg met de mannelijkheid.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, radio.nltelegraph.co.uk

91 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (17)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZandInOgen schreef:

  Deze onwetende gaan vaak een deal/bloedcontract aan met de slavendrijvers en verkiezen het materiële boven het immateriële en zijn dus speelbal van de elite. Tevens dienen ze als vermaak en afleiding en als het moment daar gekomen is worden ze geslachtofferd op het altaar.

  Let hier op het éénoog symboliek van boef op zijn sweater:
  http://cdn-02.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2018/01/rapperboef-kechs.jpg

  En hier op het hangertje van Waylon
  https://tvgidsassets.nl/upload/w/waylonnnmuziek-610.jpg

  Of het race nummer van Verstappen wat 33 is en dan heb ik het nog niet eens over de verkiezingsuitslag van de VVD.

  Geef de goyim brood en spelen..

 2. ZandInOgen schreef:

  Trouwens die Eurlings is lid van een ridderorde met banden die direct lopen naar het Vaticaan. Dat zal de lobby van Willy zijn geweest, anders kom je niet in posities (KLM,IOC) die Eurlings bekleed heeft. Het kan je natuurlijk veel opleveren..zuipen, hoeren, snoeren en vreten en natuurlijk gratis reizen ten koste van de burgerslaaf. Zolang je maar in de pas blijft lopen…. 😀

  Camiel Eurlings wordt ridder Heilig graf
  Gepubliceerd: 28 oktober 2010 21:53
  Laatste update: 28 oktober 2010 21:52

  AMSTERDAM – Voormalig CDA-minister van Verkeer en Waterstaat Camiel Eurlings wordt zaterdag tot ridder van de ridderorde van het Heilig graf van Jeruzalem geslagen. Dat heeft het bisdom Den Bosch donderdag bekendgemaakt.
  https://www.nu.nl/binnenland/2366560/camiel-eurlings-wordt-ridder-heilig-graf.html
  https://www.heilig-graf.nl/anbi/

  • Martin Vrijland schreef:

   Of dacht u nu echt dat Camiel het roer bij de KLM in handen kreeg om de KLM goed te leiden? Hij vervulde zijn maconische taak in het globalistische plan waarbij bepaalde industrieën naar bepaalde machtsblokken dienen te verhuizen. Dezelfde reden waarom men Fokker heeft laten klappen. Camiel was dus voor de bühne een slechte topman, maar binnen zijn maconische clubje heeft hij gewoon zijn taak vervuld.

   En datzelfde geldt voor zijn huidige taak.

   U krijgt de inverse van het filmrolletje te zien.

 3. danny schreef:

  Mijn mening: Het hele ”metoo” verhaal is er voor de transgender-agenda.
  Iets specifieker, ieder verschil tussen mannen en vrouwen moet geëlimineerd worden.
  Nu is het zo dat seksueel geweld en verkrachtingen vrijwel altijd door mannen worden gepleegd, gericht aan vrouwen.
  Dat moet dus helemaal gelijk getrokken worden.

  Seksuele handelingen die ”typisch mannelijk” zijn worden in de media op subtiele wijze zelfs geproponeerd voor vrouwen.

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=fi-DY6L7P_c&w=560&h=315%5D

  • Martin Vrijland schreef:

   Goedzo! Weer iemand die het raadzeltje opgelost heeft.

   De mannelijkheid moet weg. We gaan nivileren! Mark Rutte en Kajsa Ollongren..zoek de 7 verschillen.

   Camiel vervult zijn masonische rol met het gewenste acteerwerk.

   • ZandInOgen schreef:

    Vergeet ook niet de massale introductie van potten, éénoudergezinnen in speelfilms en series. Het wordt genormaliseerd of het androïde voorkomen van bijv. journaal presentatoren bijv. Annechien Steenhuizen etc. Allemaal subliminale boodschappen van het is normaal om een kind alleen op te voeden of een kind binnen een homogezin te adopteren.

    Als hetero heb ik geen problemen met potten het kan zelfs geil zijn om te zien maar voor een samenleving is het gewoon destructief en laat dat nou juist de bedoeling zijn. Doel Het breken van de weerstand en daardoor totale overgave aan een centraal gezag..

    • Martin Vrijland schreef:

     De wereldbank wordt ook geleid door een hermafrodiet ogende vrouw. Met rode lipjes, een leuk pakje en oorbelletjes kom je een heel eind hoor.

     • Martin Vrijland schreef:

      Empowering women (is such a vital course)…lees: ‘de-powering males’ and make everything gender neutral

     • ZandInOgen schreef:

      Idd Chris Lagarde (Frans = de bewaker) overziet het casino…hoe hebben ze die adamsappel toch weten weg te werken..? 😛

 4. Camera schreef:

  Kan het nog gekker

  Mannen zijn de nieuwe vrouwen? oh nee sorry het staat
  anders, er staat Vrouwen zijn de nieuwe mannen, zie artikel in de Volkskrant onder

  https://www.volkskrant.nl/mode-en-mooi/de-opmars-van-het-pak-in-de-vrouwenmode~a4552948/

 5. ZandInOgen schreef:

  Het gaat gewoon door..

  Hertzberger: “Maar leg uit, er komen vrouwen naar je toe en die willen door je betast worden?”
  Kelder: “Ja zeker, wat ik probeer aan te tonen is dat volgens mij de rollen aan het veranderen zijn. We hebben nu de #MeToo-discussie, maar ik geloof dat er meer evenwicht gaat komen.”
  (…)
  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/kelder-krijgt-bakken-kritiek-over-zich-heen-na-uitspraak-vrouwen-willen-verkracht-worden
  https://nos.nl/artikel/2210859-130-kinderen-uit-misbruiksituatie-gehaald-na-vondst-kinderporno.html

  • ZandInOgen schreef:

   Dit is een internationaal agenda de patriarchale samenleving (waar de man leidt) dient definitief de nek omgedraaid te worden

  • Martin Vrijland schreef:

   Kelder..is dat niet die personage die net als Mark Rutte al jaren doet alsof hij hetero is?

   Al die bekende Nederlanders spelen allemaal hun rol in de Trumanshow voor het volk. In ruil daarvoor mogen ze “welvarend” zijn en met een nepgrimas op hun gezicht rondlopen. De grimas die moet verhullen dat ze in diepste wezen weten dat ze hoogverraad plegen. Maar ach…”we eten caviaar en roken de kleine sigaar”. Gelukkig zit hun ziel ergens diep weggedrukt achter de schijnvertoning waarvan ze al bijna zelf vergeten zijn dat het een schijnvertoning is. Als je maar lang genoeg een rol in een dagelijkse soapserie speelt, ga je je vereenzelvigen met de personage die je speelt.

   • ZandInOgen schreef:

    Ach, het feit alleen al dat we het hier hebben over deze hoeren plaatst ze al op een voetstuk. Maar zolang de kudde niet doorheeft dat de herder en de honden samenwerken blijven we het hebben over de symptomen ipv de oplossingen..Het moet kennelijk plaatsvinden eer men wakker gaat worden, we zijn maar toeschouwers in deze arena van chaos en vermaak.

    • ZandInOgen schreef:

     Je moet maar zo denken hoe hoger ze zich omhoog likken hoe harder ze vallen…

    • Martin Vrijland schreef:

     Het woord ‘hoer’ zal op de zwarte lijst komen in de spraakcorrectheidswetgeving die eraan zit te komen.
     Denk nu niet..ach daar kom ik wel mee weg..wie bewijst het.
     Dat doet de microfoon van je eigen telefoon wel voor je. Die geeft dat door aan de big data servers met spraak- en stemherkenning.
     We gaan naar een sesame creditsysteem.
     Vandaar het acteerwerk van rapper Boef die nu dus lekker vaak hoer moet gaan zeggen enzo

     • ZandInOgen schreef:

      Eens, we zitten wat dat betreft helemaal op dezelfde frequentie..1984 is geschreven vóór 1984

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten