Canada: Chinese Dr. Xiangguo Qiu en biologische oorlogsvoering Wuhan-virus om wereld afhankelijk van China voor oplossing te maken

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 26 januari 2020 18 Comments

bron: zerohedge.com

In een bericht op Zerohedge.com wordt gewezen naar de Chinese virologe Dr. Xiangguo Qiu en wordt gesteld dat China het corona-virus mogelijk bewust losgelaten heeft om een pandemie te creëren om hiermee de wereld afhankelijk van China te maken voor de oplossing. Als we dit soort berichten op zien duiken, gaan onmiddellijk de alarmbellen van een valse vlag operatie af.

Waarom zou de Chinese overheid een biosafety-level-4 (BSL-4) beveiligd lab gebruiken om een virus op een nabij gelegen markt los te laten en vervolgens haar eigen bevolking uit te moorden? Natuurlijk komt het met betrekking tot de crisis in Hong Kong wel goed uit dat daar de noodtoestand uitgeroepen kon worden, maar het is nogal discutabel.

James Giordano, hoogleraar neurologie aan de Universiteit van Georgetown en senior fellow in Biowarfare bij het US Special Operations Command, stelt dat de groeiende investeringen van China in biowetenschap, lossere ethiek rond gen-editing en andere geavanceerde technologie en integratie tussen overheid en academische wereld, de spook is die er toe kan leiden dat dergelijke pathogenen als bio-wapen kunnen worden ingezet. “Dat kan een offensief virus-type zijn, of een gemodificeerde kiem die door proxy’s wordt losgelaten, waarvoor alleen China de behandeling of het vaccin heeft. Dit is op zichzelf geen oorlogvoering”, zei hij. “Maar wat het doet, is de mogelijkheid benutten om als wereldwijde redder op te treden, wat vervolgens verschillende niveaus van macro- en micro-economische en bio-energie afhankelijkheden creëert.”

Nou, James Giordano, dat klinkt toch wel erg als biologische oorlogsvoering. Het artikel van Zerohedge legt uit hoe Dr. Xiangguo Qiu, die voor het Canadese lab werkte tevens connecties had met:

 • Institute of Military Veterinary, Academy of Military Medical Sciences, Changchun
 • Center for Disease Control and Prevention, Chengdu Military Region
 • Wuhan Institute of Virology, Chinese Academy of Sciences, Hubei
 • Institute of Microbiology, Chinese Academy of Sciences, Beijing

Ook laat het zien hoe de vrouw door Canada beschuldigd wordt van het smokkelen van een dodelijk corona-virus naar China.

In maart 2019 belandde in mysterieus geval een zending uitzonderlijk virulente virussen van de Canadese National Microbiology Laboratory (NML) in China. Het evenement veroorzaakte een groot schandaal met Bio-warfare-experts die zich afvroegen waarom Canada dodelijke virussen naar China stuurde. Wetenschappers van NML zeiden dat de zeer dodelijke virussen een potentieel biowapen waren.

Na onderzoek werd het incident herleid tot Chinese agenten die bij NML werken. Vier maanden later, in juli 2019, werd een groep Chinese virologen onder dwang van het Canadian National Microbiology Laboratory (NML) verwijderd. De NML is de enige niveau 4-faciliteit van Canada en een van de weinige in Noord-Amerika die is uitgerust om de dodelijkste ziekten ter wereld aan te pakken, waaronder Ebola, SARS, Coronavirus, enz.

Xiangguo Qiu De NML-wetenschapper die samen met haar man, ook een bioloog, en leden van haar onderzoeksteam, uit het Canadese laboratorium werd geëscorteerd, wordt beschouwd als een Chinese bio-oorlogsvoeringagent Xiangguo Qiu. Qiu was hoofd van de afdeling Vaccinontwikkeling en antivirale therapieën in het Special Pathogens Program bij NML in Canada.

Xiangguo Qiu is een uitstekende Chinese wetenschapper geboren in Tianjin. Ze behaalde in eerste instantie haar diploma arts aan de Hebei Medical University in China in 1985 en kwam in 1996 naar Canada voor graduate studies. Later was ze verbonden aan het Institute of Cell Biology en de Department of Pediatrics and Child Health van de University of Manitoba, Winnipeg, niet bezig met het bestuderen van ziekteverwekkers.

Dat kan allemaal natuurlijk waar zijn, maar wat ook het geval kan zijn is dat we hier getuige zijn van een ‘valse vlag operatie’ in voorbereiding. Ineens zou er sprake zijn geweest van het smokkelen van een virus naar het Chinese lab en ineens wordt in juli 2019 het team Chinese onderzoekers ontslagen.

Al deze ontwikkelingen passen wat mij betreft precies in het plaatje dat ik in mijn boek schets. Hierin leg ik uit dat de landen die elkaar in het zichtbare veld in de haren vliegen, achter de schermen samenwerken aan een masterscript. Dat masterscript houdt onder meer in dat de gehele wereldbevolking aan de verplichte vaccinatie moet.

In mijn vorige artikel liet ik zien hoe het type corona-virus (dat niet specifiek geduidt wordt met SARS, de naam die we in deze potentiële pandemie niet horen – er wordt nadrukkelijk gesproken van ‘corona’) in een Engels lab ontworpen en gepatenteerd werd. Dit lab kreeg een miljoenen subsidie van ‘The Bill&Melinda Gates foundation’.

Het team dat zich met de ontwikkeling van dat virus bezig hield, laat eigenlijk de agenda van het masterscript al zien. Enkele prominente namen in dat team van 6 wetenschappers, hebben zich nogal bezig gehouden met gender-identiteit. Dr Erica Bickerton, hoofd van het team dat het corona-virus ontwierp, ontwikkelde ook een proteïne dat de naam draagt van het chimaera-effect dat nodig is om tweeslachtigheid te creëren. In dat artikel en in mijn boek licht ik toe dat het masterscript de mensheid gender neutraal (tweeslachtig) wil maken; naar het beeld van Lucifer (de tweeslachtige Baphomet bok). De daarop volgende stap is de transhumanisering van de mens.

De beheersers van het masterscript zitten in de top-lagen van alle landen en besturen het masterscript. Dat wil zeggen dat zij prima in staat kunnen zijn om een pandemie op de bevolking los te laten om vervolgens een oplossing aan te rijken die al op de plank ligt. Mijns inziens zal die oplossing bijdragen aan het bereiken van het gewenste einddoel: de gender-neutrale-transhumaan. Het woord ‘gender-neutraal’ kunt u dan ook zien als een andere omschrijving voor ‘hermafrodiet’.

Hoe zou men dat dan kunnen bereiken? De wetenschap (in het zichtbare veld) was al in 2018 zover dat het menselijk genoom, maar ook de code van een virus, online (bij voldoende bandbreedte: denk 5G) herschreven kan worden. Dat wordt mogelijk gemaakt door de CRISPR-CAS12 methode, die een zoek-en-vervang functionaliteit biedt die we kennen van tekstverwerkers.

De dame in onderstaande presentatie legt uit hoe het basisprincipe van de CRISPR-CAS12 methode werkt en zegt er tevens bij hoe potentieel gevaarlijk deze technologie is als deze in handen van de verkeerde mensen komt. Hoewel zij de indruk wekt dat het allemaal nog in de kinderschoenen staat, is DARPA allang met dit soort zaken bezig (zie hier). Wat nu als deze technologie al in handen is van de beheersers van het masterscript?

Een pandemie uitbraak geeft het ideale alibi om de wereldbevolking verplichte vaccinatie op te leggen. Als je dan het enzym bij mensen inspuit waarin, bij elke virusuitbraak in de toekomst, het virus online vanuit de cloud “uitgeschakeld” kan worden (via herprogrammering via CRISP-CAS12), dan heb je de oplossing die iedereen zal om armen. Deze oplossing biedt echter ook de mogelijkheid om ieder menselijk genoom vanaf dat moment genetisch te modificeren. Het enige wat je nog nodig hebt is ieders DNA, maar ook dat kun je wereldwijd verplicht stellen op basis van deze ‘Problem, Reaction, Solution‘ methode.

Bron linkvermeldingen: zerohedge.com, hongkongfp.com, defense.gov, xandernieuws.net

286 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Wilfred Bakker schreef:

  In this report we take an inside look at Event 201, which took place in NYC on October 18 2019. Event 201 is a high-level pandemic exercise hosted by the Johns Hopkins Center for Health Security in partnership with the World Economic Forum and the Bill and Melinda Gates Foundation.

  This is extremely fascinating because this pandemic simulation exercise of coronavirus took place about 6 weeks before the first illness from the coronavirus was actually reported in wuhan china! That is one hell of a coincidence if you believe in that sort of thing. Another fascinating connection, is the fact that not only did the Bill and Melinda Gates Foundation participate in and help set up the pandemic simulation of a coronavirus outbreak, but they just so happen to fund the group who owns the patent to the deadly coronavirus and are already working on a vaccine to solve the current crisis. Again an incredible coincidence…

  In this report you will see footage from inside the event as the members of the emergency epidemic board in this simulation, which consists of representatives from major banks, the UN, the Bill and Melinda Gates Foundation, Johnson and Johnson, logistical powerhouses, the media as well as officials from China and America’s CDC just to name a few. This simulation also includes news reports that were fabricated just for this exercise, please keep that in mind because they are eerily similar to reports we are currently seeing regarding this real world coronavirus outbreak.

  https://youtu.be/mx8xKcQMTRs

 2. Zonnetje schreef:

  Tja, de jongens van het script trachten zo veel mogelijk anderen de schuld te geven of anderen als proxy te gebruiken. Als muizen zo stil plannen ze alles terwijl zij niet genoemd mogen worden. Terwijl juist het benoemen van hen tot een oplossing kan bijdragen van de geestelijke, spirituele wereld malaise waar wij in zitten.
  Helaas leven wij in een stille, subtiele, dictatuur waardoor het benoemen niet vrijuit kan.

 3. ZalmInBlik schreef:

  @martin, ik zou deze gozerd in de gaten houden verbonden aan al de usual suspects

  https://twitter.com/drericding

  • ZalmInBlik schreef:

   Post-doctorale wervingsmededeling van Zhou Peng’s Discipline Group, Wuhan Institute of Virology

   PI Introductie:
   Peng Zhou, Ph.D., onderzoeker, Wuhan Instituut voor Virologie, Chinese Academie van Wetenschappen en leider van Bat-virusinfectie en immunisatie. Hij promoveerde in 2010 aan het Wuhan Virus Institute en heeft gewerkt aan bat-virus en immunologie in Australië en Singapore. In 2009 nam hij het voortouw bij het onderzoek naar het immuunmechanisme van het langdurig dragen en overdragen van vleermuisvirussen in de wereld. Tot nu toe heeft hij meer dan 30 SCI- artikelen gepubliceerd, waaronder de eerste en bijbehorende auteur Nature , Cell Host Microbe en PNAS . Momenteel wordt het onderzoek naar vleermuisvirus en immunologie voortgezet en heeft het steun gekregen van het National Excellent Youth Fund, het Pilot Project van de Chinese Academy of Sciences en het Major Project van het ministerie van Wetenschap en Technologie.
   https://archive.is/Z0BnH#selection-1301.0-1409.266
   https://www.zerohedge.com/health/man-behind-global-coronavirus-pandemic

   https://youtu.be/yaPHgLOlJe0

 4. ZalmInBlik schreef:

  xiangguo qiu is direct verbonden met Bill Gates

  ” In response, the Bill and Melinda Gates Foundation, the World Economic Forum, Wellcome Trust and the governments of Norway and India co-founded the Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) in 2016, which aims to “stimulate, finance and coordinate the development of vaccines against epidemic diseases, especially in cases in which market incentives alone are insufficient”.3 Other entities, such as the governments of Germany and Japan, have since joined as investors. ”
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6067896/

 5. Analyze schreef:

  een (ex) lid van het Britse (kuch duitse) koningshuis die ineens naar Canada gaat, een dokter direct gelieerd aan het 2019-nConv virus uit Canada. Canada speelt een centrale rol kennelijk en is deel van het Britse commonwealth

  Because they love us so much: 🐍

  “If I were reincarnated I would wish to be returned to earth as a killer virus to lower human population levels.” 💉💊

  ― Prince Philip

 6. ZalmInBlik schreef:

  @riffian Macau op 0:58 Lotus Crown vlag -> I Pet Goat II

  Bill Gates calls on U.S. to lead fight against a pandemic that could kill 33 million.
  https://www.washingtonpost.com/news/to-your-health/wp/2018/04/27/bill-gates-calls-on-u-s-to-lead-fight-against-a-pandemic-that-could-kill-millions/ (check de afbeelding die gebruikt wordt, komt uit de film Contagion vaccin nummer 33)

  mooite datum 9 sep. 2011

  Contagion: Is a Killer Virus Out There?

 7. ZalmInBlik schreef:

  uit WP artikel:
  Bill Gates says the U.S. government is falling short in preparing the nation and the world for the “significant probability of a large and lethal modern-day pandemic occurring in our lifetimes.”

  check waar het start..wat zijn het toch warme mensen die Gates familie

  The Gates Foundation released an animation April 27, showing what would occur if a highly contagious airborne pathogen, like the 1918 flu, would happen today. (Institute of Disease Modeling and Bill & Melinda Gates Foundation)
  https://www.gatesmri.org/
  https:// http://www.npr.org/sections/goatsandsoda/2018/04/27/606086442/are-we-prepared-for-a-killer-flu-epidemic?t=1580074635803

 8. ZalmInBlik schreef:

  Er is nog een connectie tussen Xiangguo, Tsinghua en de Gates Fund

  “During her trips, Qiu also visited the Chinese Academy of Science, Tsinghua University, the Chinese Medical Academy of Science and Bejing Institute of Biotechnology. ”
  https://www.cbc.ca/news/canada/manitoba/national-microbiology-lab-scientist-investigation-china-1.5307424

  Tsinghua University, Bill & Melinda Gates Foundation co-establish global drug research institute
  By Chen Yingqun (chinadaily.com.cn)
  Updated: 2016-01-23 11:37
  https://www.chinadaily.com.cn/china/2016-01/23/content_23212186.htm

  • ZandInOgen schreef:

   Het is verdacht stil rondom deze wetenschapper.

   Chinese researcher removed from Canada’s only level-4 lab
   Dr. Xiangguo Qiu, her husband, and an unknown number of her students from China were removed from Canada’s only level-4 lab on July 5 amid an RCMP investigation into what’s being described as a possible “policy breach.”

   https://www.cbc.ca/1.5211567

 9. ZalmInBlik schreef:

  What Bill Gates Fears Most
  The threat of a flu pandemic clouds even his legendary optimism, so he’s launching an initiative to prevent one.
  https://www.theatlantic.com/science/archive/2018/04/what-bill-gates-fears-most/559007/

  “if anything kills over 10 million people in the next few decades, it’s most likely to be a highly infectious virus.”

  https://www.ted.com/talks/bill_gates_the_next_disaster_we_re_not_ready/transcript

 10. Martin Vrijland schreef:

  Tja…the Simpsons

 11. Riffian schreef:

  Goede samenvatting van alle predictive programming.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten