Complot Romy Nieuwburg in de Romy & Savannah zaak ontkracht: Nog veel vragen!

Ik kreeg veel respons op mijn artikel van zondag 11 juni, waarin ik een complotgedachte van een lezer publiceerde die veronderstelde dat Romy Nieuwburg mogelijk niet zou bestaan (zie hier). Daar kreeg ik ook enkele boze reacties op van lezers die het respectloos vonden dat ik zoiets kon publiceren. Daar heb ik alle begrip voor, maar veel van deze profielen leken ook in de categorie ‘trollen’ te vallen; fanatici die een negatieve toon proberen te zetten en met ongefundeerde smaad en laster aan mijn adres smijten. Er zaten echter ook echte profielen bij en die mensen leken Romy wel degelijk te kennen. Die mensen waren dan natuurlijk ook terecht gechoqueerd door de genoemde theorie. Ook kreeg ik veel nuttige reacties van bijvoorbeeld lezers die mij de Instagram-pagina van Romy stuurden en andere adressen waar beeldmateriaal van Romy te vinden was. Het wordt je in Nederland steeds lastiger gemaakt om je twijfels te uiten bij de officiële lezing van de politie, justitie en de mainstream media, want je wordt zo hard aangevallen dat het effect van de 5e aap ontstaat, zoals eerder beschreven in dit experiment. Je durft bijna de ladder niet meer te beklimmen om de banaan te pakken, omdat je afgestraft wordt. Toch denk ik dat de vrijheid van meningsuiting een groot goed is en dat ideeën openlijk uitgewisseld moeten kunnen worden; dat kritiek mogelijk moet blijven en controle van instanties (in plaats van blind vertrouwen) tevens een groot goed is.

Het plaatsen van de complottheorie van een lezer die opperde dat Romy mogelijk een verzonnen personage zou kunnen zijn in mijn vorige artikel, werd door enkelen betiteld als kwetsend voor de familie. Ik vond de theorie echter de moeite van het bestuderen waard en heb dit dan ook gedaan. Het delen hiervan leidt juist tot informatie die je op een andere manier soms niet los krijgt. Het is technisch absoluut niet meer ondenkbaar en onmogelijk om personages een levensecht profiel te geven, inclusief levensechte filmpjes. In dit YouTube filmpje wordt uitgelegd hoe je daarvoor software hebt en hoe bijvoorbeeld in films overleden personages gewoon tot leven gewekt kunnen worden met software. In de film Fast and The Furius 8 is deze technologie bijvoorbeeld gebruikt om het gezicht van de overleden hoofdrolspeler Paul Walker te plaatsen op zijn “body doubles” (zijn 2 broers). Daarom leek het niet gek om de theorie van het mogelijk niet bestaan van Romy eens serieus te onderzoeken. Maar door het zien van steeds meer beeldmateriaal in combinatie met de getuigenissen van mensen die haar kenden leek die complotgedachte die de lezer mij toestuurde wel duidelijk ontkracht. Toen ik zelf 2 jongens trof op het bruggetje vlak bij het de sloot aan het pad waar Romy gevonden zou zijn, overtuigde de spontane reactie mij. Ze kenden mij niet en reageerden spontaan en onbevangen. Zij kenden Romy van gezicht, omdat ze haar 2x per dag tegenkwamen op dat pad. Luistert u naar hun reactie in mijn YouTube filmpje hieronder. Ook het vele beeldmateriaal dat beschikbaar is over Romy kun je niet even snel in elkaar zetten; software of geen software. Daar zou geen tijd voor zijn geweest in het geval van een complot.

Marion, de moeder van Romy stuurde mij maandagavond een email. De volgende ochtend vroeg ik of zij kon aantonen dat het emailadres haar toebehoorde; dit omdat ik veel emails ontvang die bij reply niet blijken te bestaan. Dit was geen probleem en ze stuurde mij een kopie van haar ID kaart. Ik heb toegelicht waarom ik het artikel gepubliceerd had en dat ik vooral het liefst het veronderstelde complot wilde ontrafelen, maar ook dat ik begrijp dat mensen zo gaan denken als er zoveel onduidelijkheid blijft bestaan. Ook vroeg ik Marion of zij bewijs kon leveren dat Romy daadwerkelijk haar dochter was. Ook dat heb ik inmiddels ontvangen in de vorm van een kopie ID-kaart. Marion emailde mij zojuist dat zij ook haar eigen Facebook profiel inmiddels open heeft gezet. Mijn aandringen tot meer openheid heeft dus wel iets te weeg gebracht en daarmee is het element in het toegezonden complot van ‘het niet bestaan van Romy’ gelukkig vroegtijdig en volledig ontkracht.

Ik toog gister zelf naar Hoevelaken af om een glimp op te vangen van de rouwstoet en constateerde veel oprecht verdriet, maar ook dat er sprake was van veel geheimzinnigheid. Alle toegangswegen tot het centrum waren afgezet en werden bewaakt door toezichthouders met de bekende politie-achtige outfits. Een bevriende fotograaf probeerde met een camera langs deze beveiliging te komen, maar werd staande gehouden met de melding dat dit strikt verboden was en er geen beeldmateriaal gemaakt mocht worden. Wat ik opmerkelijk vond is de volgauto van de koets waarop de kist lag, geblindeerd was, waardoor ook weer geen familie zichtbaar was. Dat kan natuurlijk omdat de familie echt moeite heeft om in de media te verschijnen en dat valt te begrijpen en te respecteren. Het was in ieder geval opmerkelijk en bijzonder om te zien dat Romy bijna een koninklijke uitvaart kreeg.

Tot nu toe richtte mijn artikelen zich vooral op Romy Nieuwburg, omdat er rond Savannah Dekker een minder groot rookgordijn hing. Haar moeder zocht zelf immers al publiciteit tijdens haar vermissing. Dit resulteerde in een grote zoektocht van bezorgde buurtbewoners. Het is duidelijk dat er veel vragen zijn rondom beide moorden. Het blijft ronduit vreemd dat de media het verhaal van politie en justitie aangaande het bestaan van twee moordzaken die sterk op elkaar lijken en in de zelfde regio plaatsvonden, maar die niets met elkaar te maken hebben, klakkeloos overnamen. Dat gaat er bij velen simpelweg niet in. Het gevoel dat er iets onder de pet gehouden wordt leeft zeer sterk bij grote aantallen mensen. Wat er dan onder de pet gehouden wordt is en blijft met de kennis (of juist het ontbreken daarvan) een groot raadsel. Het heeft er alle schijn van dat de media ingezet worden om het volk af te wimpelen met het idee: ‘Vertrouw maar gewoon op politie, justitie en de media. Als zij zeggen dat iets waar is, moet je dat gewoon accepteren als de waarheid’.

Met de huidige kennis dat Romy wel echt bestaan heeft, lijkt het eerder genoemde complot van een verzonnen personage misschien te kunnen worden aangepast naar een versie waarin Romy niet verzonnen is, maar bijvoorbeeld simpelweg onderdeel zou zijn van een dubbele rituele moord. De moeder van Romy heeft echter duidelijk vermeld dat zij denkt dat de moorden van Romy en Savannah niets met elkaar te maken hebben. Ik citeer uit haar email [citaat] “Romy en Savannah hebben niets met elkaar te maken. Wij beschikken over alle informatie over de toedracht en de dader. Geen twijfel mogelijk.” We mogen aannemen dat zij dit dan ook in oprechtheid zegt. Je zou alleen nog kunnen veronderstellen dat bij haarzelf de ogen dicht zijn gesmeerd met een geloofwaardig verhaal van politie en justitie. Die kans is natuurlijk niet uitgesloten. Ik ben er echter wel van overtuigd dat zij oprecht gelooft in de toedracht van de moord zoals die haar verteld is.

Iedereen die mijn Facebook pagina volgt, heeft kunnen zien dat ik tijdens mijn bezoek aan Hoevelaken gister ook even de moeite heb genomen naar de vindplaats van Romy te gaan. Dit omdat ik gewoon graag wilde weten of deze plek bijvoorbeeld moeilijk te bereiken is voor een jongen van 14. Terwijl ik daar was kwamen er twee jonge jongens aanfietsen. Ik vroeg of ze even wilde wachten en ik zette de geluidsrecorder op mijn telefoon aan. Zij bleken Romy te kennen. Terwijl ik met hen sprak en eigenlijk nog meer vragen had willen stellen, kwam er een boswachter aanfietsen, die de jongens wilde bekeuren voor het fietsen op dat pad. Er mogen blijkbaar officieel geen fietser op dat pad komen. Ook van die boswachter heb ik geprobeerd meer informatie te krijgen. Luistert u zelf maar even.

In mijn laatste Facebook post van gister gaf ik aan dat mijn bezoek aan de plek en de ontmoeting met de vijftienjarige jongens die Romy kenden van het feit dat ze haar 2x per dag op de fiets tegenkwamen, alleen maar meer nieuwe vragen heeft opgeroepen [citaat]: De meest prangende vragen die nu opkomen zijn: “Waarom zag de jongen 10 minuten voordat Romy gevonden werd nog helemaal niets? Hoe is ze daar terecht gekomen? Als Romy seksueel misbruikt is en vermoord is dan moet dat dus alles in een tijdsbestek van 10 minuten gebeurd zijn. Hoe kan dat? Heeft de politie eigenlijk wel getuigen gehoord? Waarom hoor ik dit wel en krijgt de politie dit soort getuigenissen niet of meldt zij daar niets over?” Natuurlijk kan Romy ook in de tijd voordat de jongen daar langs fietste misbruikt en vermoord zijn. Dan zou hij misschien simpelweg niets hebben gezien of gehoord omdat hij niet om zich heen keek of iets dergelijks. Het blijft echter opmerkelijk. Het feitelijke tijdsbestek waarbinnen Romy iets kan zijn aangedaan is ongeveer 2 uur geweest. De moordenaar moet dus weinig tijd hebben gehad en zoals u de boswachter hoorde zeggen fietsen er veel jongeren over het pad (ondanks dat hij ze probeert te bekeuren). Ik sprak ook nog een wandelaar aan de overkant van het bruggetje die over dat pad langs het water liep. Ook die persoon zag nergens een spoor van een plek waar Romy gevonden zou kunnen zijn.

Een van de jongens die ik sprak kwam dus tien minuten voordat Romy gevonden werd nog voorbij gereden en zag niets. In een nieuwsartikel op de website stadnijkerk.nl las ik dat vader was gaan zoeken op de fiets om te kijken waar ze bleef en dat hij stuitte op de afzetting van de politie. De vraag is hoe laat dit was. Er is dus sprake van veel kinderen die over het pad en langs de vindplaats van Romy komen. Een jongen uit de buurt van de Barneveldse Beek liet vrijdagmiddag de hond van het gezin uit. Op zijn wandeling over het pad langs de Haarbeek en over het Ossendrijverbruggetje ontdekte hij een lichaam. Een van de twee gesproken jongens fietste daar dus zelf nog iets voor vijven langs en had niets opgemerkt. Dat blijven opmerkelijke zaken. Zeker gezien het feit dat Romy op dat moment nog niet vermist was en Savannah al wel. Ook de in het onderstaand filmpje (van Omroep Brabant) verwoorde fout van de Telegraaf blijft opmerkelijk. Dit hele verhaal blijft dus toch wel stinken naar een complot. Je krijgt er alleen de vinger niet achter. Hoe kwam Romy daar op die plek terwijl niemand iets is opgevallen? Hoe kwam Savannah in de sloot op dat industrieterrein terecht. Er zijn zoveel overeenkomstige elementen in deze beide moordzaken, dat het bijna onmogelijk lijkt te accepteren dat de twee zaken niets met elkaar te maken hebben en dat er een cover-up scenario is bedacht. En zolang er niet meer informatie naar buiten komt blijf je tasten in het duister. Als schrijver zonder vast inkomen heb je sowieso niet de middelen om veel op onderzoek uit te gaan. Ook beschik je niet over forensische middelen. Moeten we ons dan neerleggen bij het verhaal van de mainstream media en het voortaan houden bij persbureaus, verslaggevers en camera ploegen die niet dieper graven dan dat hun broodmeesters ze gebieden? Onder dit filmpje kunt u uw mening over deze zaak geven in een poll.

Update

Om 12:30 uur vandaag kreeg ik via Facebook onderstaand privé bericht binnen. Ik heb dat Facebook profiel goed gecheckt en alle familieleden en vrienden van deze persoon lijken echt te bestaan. Ik heb de reactie echter anoniem gemaakt. Leest u zelf en geef daarna uw mening in onderstaande peiling.

Geef in onderstaande peiling uw mening over de moordzaken van Romy Nieuwburg en Savannah Dekker en lees het vervolg daarna in dit artikel.

 

 

Steun het werk op non-profit basis van Martin Vrijland en word lid van deze site, zodat kritische en open berichtgeving blijft bestaan naast de voorgekauwde koek van de mainstream media:

Bron linkvermeldingen: stadnijkerk.nl

152 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (34)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera schreef:

  Men zou wel iets zorvuldiger met een gedenkplaats om kunnen gaan.

  Navraag getuigd dat overal en door iedereen beweerd wordt dat de vindplaats nabij het bruggetje aan het trimpark op de hoek Lorenzweg aan de Kronkels zou zijn zie ook kranten bericht hieronder link

  http://www.ad.nl/dossier-savannah-dekker-14-vermist/lichaam-gevonden-in-bunschoten~a5012ac3/

  Maar waarom is het zwarte scherm met gedenkplaatsje dan aan de Sint Nicolaashoofd geplaatst aan de Kronkels zie foto uit krant onder. Een paar meter mag het schelen maar 120 meter en een verschil is wel zeer nonchalant uitgekozen.

  Hieronder het SintNocolaashoofd van het gedenkplekje. De vindplaats is heel andere plek!

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/bloemensavannah16x9-gedenkplek-vindplaats.jpg

 2. Alert schreef:

  Dat politie en justitie iets onder de pet houden moet terdege rekening mee gehouden worden (persoonlijk denk ik dat het gaat om politiek-correcte motieven als ze wat te verbergen hebben), dat het zou gaan om een complot is ook nu niet uit sluiten. Ik houd het persoonlijk op een Vaatstra-achtig scenario. Ben bang dat we binnen 5 jaar nog wel vaker met dit soort zaken te maken krijgen in Nederland. Het ziet er wat dat betreft erg onguur uit de toekomst in Nederland. Dat de verdachten (zonder de vermelding van hun initialen) als het ware al zijn veroordeeld (gelet op de inhoud van de artikelen in tal van kranten) op basis van hun eigen bekentenis, geeft toch wel te denken vrees ik.

 3. Alert schreef:

  Ik vraag me af of de vindplaats ook daadwerkelijk de vindplaats is, lijkt me sterk dat het vergrijp (en verkracht/misbruikt en vermoord??) zich daar heeft afgespeeld op klaarlichte dag. Het is allemaal wat vaag. Wie is de man die het lijk van Romy heeft zien liggen? Maar die wist ook niet precies waar ze gevonden was??? Of heeft die een spreekverbod? Of is hij een verzonnen personage de zogenaamde voorbijganger die haar lijk heeft zien liggen? Is er iets van hem vernomen op social-media? Heeft hij iets losgelaten?

 4. Martin Vrijland schreef:

  Het zou kunnen dat het verhaal van aangifte tegen smaad en laster tegen de 16 jarige verdachte onderdeel is van de spin, om het geloofwaardig te maken dat er ook daadwerkelijk jonge daders zijn. Verdacht zijn betekent nog niet dat je dader bent. Je kunt ook verdacht gemaakt worden in de media en misschien krijgen de jongens wel iets in de schoenen geschoven door (zelf)gecreëerde bewijslast.

  http://regio.tpo.nl/2017/06/14/ouders-16-jarige-verdachte-dood-savannah-14-aangifte-smaad-signaal-afgeven/

 5. Alert schreef:

  Waarom draagt een ‘pedobeschermer’ strafrechtdeskundige heel opvallend een gouden haan (bij hun heeft het een boodschap van duisternis voor dit land) op z’n jasje? Het is altijd maar weer hetzelfde liedje met die dark occultisten dat ze tekens weer een signaal afgeven aan elkaar met betrekking tot satanische vergrijpen en met het aanvangen in NL van een tijdperk van soortgelijke misdrijven en rituelen op een groter schaal, het verwelkomen van demonen en dus demonie en dat is wat ze op ons af laten komen en op ons loslaten. Hij zei het gevoel te hebben dat ze de dader hadden opgepakt. Ik heb nu zo langzamerhand een sterk vermoeden dat de overheid er de hand in heeft.

  http://www.omroepbrabant.nl/?video/1067761183/Strafrechtdeskundige+over+zaak+Savannah+Krijg+het+gevoel+dat+politie+de+dad

  http://www.shamanshome.com/pages/sub/87682/Vogels.html

  • Notis schreef:

   De rOverheid moet zeker weten en geweten hebben van deze zaak (aangezien daar alle lijntjes en touwtjes bij mekaar komen).
   Maar bij rOverheid moet je niet denken aan een gewoon gemeenteraadslidje, maar aan de hoogste regionen, politiek, rechterlijke macht en politie cq leger tot aan en in het koningshuis toe.
   Daarom verbaasd het mij dat e.e.a. zo klunzig is uitgevoerd. Men beschikt daar toch zeker over miljoenenbudgetten of is de kring, de “ons kent ons”-klup zo klein dat men zich maar met wat simpele zio/aivd agentjes moet behelpen?

   Natuurlijk @Martin dient eerst de moord(en?) te worden opgelost. Allereerst is er iemand vermoord, zo ja is de direct volgende vraag WIE?
   Dan de vraag naar de DADERS en in het verlengde daarvan WAAROM, het motief of de motieven.
   Dat het hier om (een) gewone lustmoord(en) gaat is zo goed als zeker NIET het geval.

   Ik heb een wat losse theorie, misschien erg onwaarschijnlijk maar ik wil deze toch delen met alle scherpzinnige, oprechte en waarheidszoekende geesten.
   In Europa is men bezig met een terreur campagne a la Gladio21 (60-er jaren vorige eeuw weet u nog!). Dit is voor het grootste deel danwel geheel bestaande uit nep-aanslagen en bedoeld om de bevolking angstig te maken, rijp voor een centraal gezag, politiestaat e.d. Mogelijk ook bedoeld om de ‘huidige’ bevolking van Europa op te zetten tegen de enorme aantallen vluchtelingen, die al een aantal jaren binnenstromen en welke voor een groot deel bestaat uit Arabisch, Islamitische mannen.
   Zou Nederland te klein zijn voor deze groots opgezette gefakete aanslagen en men hier dus zo, d.w.z. met diverse lustmoorden de bevolking in de angst-modus probeert te zetten?
   Hiertegen valt in te brengen dat in dit geval er geen asylzoekers/islamieten zijn betrokken.
   Tis maar een idee. Wie het weet of vermoed mag het zeggen, zal ik maar zeggen//
   🙂
   gr. N.

   • Notis schreef:

    Hoewel? Zwarte auto en mannen met een baardje haha, 🙂 🙂 hoe verzin je zoiets.

    Let op de kleine lettertjes/ tussen de regels door/ NLP subtiliteiten?!

    • Notis schreef:

     Ook de naam “Nieuwburg” -met alle respect als zij echt bestaat- vind ik bepaald ‘typisch’, om zo te zeggen: Nieuw-burg. Maar goed dat is veel te ver gezocht, als zou het een nieuw slachtoffer zijn, wat het in feite (? nog even verifieren dus) ook schijnt te zijn.

     • Camera schreef:

      @Notis niets gaat te ver, ze/de zwarte galligheid gaan te ver met de geheimzinnigheid die ze telkens weer vertonen zoal Martin ook al vermeld.

      Het is breaking en te gek voor woorden, mensen schijn de lampen op de zwarte schimmigheid die hier getoond wordt, hoe kun je aan een kind uitleggen dat alles zo geheimzinnig moet.

      Waarom al die geheimzinnigheid, het is toch raar dat ik hoorde vandaag ter plekke dat er een groep met mensen zich ineens afgescheiden had van de groep die in de kerk was en dus niet mee ging lopen in de stoet maar zich wel opstelde bij de begraafplaats( een vriendin van mij zei: respectloos, zover ga ik niet en weet niet wat de beweeg redenen zijn maar vreemd is het wel)
      Terwijl volgens hem ook de VIP rouwbus nog niet eens vol zat en ze zich daar dus makkelijk bij konden voegen.
      Laatst heb ik mijn lieve neef begraven en de moeder vroeg nog expliciet om foto’s te maken aan de broer van m’n neef, ze zei zo veel mogelijk want het was zijn laatste gathering met de mensen die om hem gaven.

      En reken maar dat mensen fatsoen hebben om geen huilende proestende kinderen op hun facebook te zetten(dat doet meneer Vrijland ook echt niet). De reguliere kranten (UTnieuws, AD etc) pers doet dat wel, gedverdemme, bah!
      Maar vernam ook dat gisteren zelfs bijna een fototoestel ingenomen werd en ermee gedreigd werd, dit is de top der geheimzinnigheid terwijl iedereen overal loopt te filmen.

      Natuurlijk moet je familie’s wensen respecteren maar of het allemaal logisch is dat er dan wel met megakoppen in de kranten erover gepubliceerd wordt en dus daar wel alles kan en mag en grove fouten gemaakt worden is verdachtmakend en het heeft alleen maar tot chaos geleidt in dit zeer marcabere verhaal.

      Vandaag was alles tot 300meter afgezet bij een begrafenis (link 1) en een bejaarde vrouw is toen ze net dood was beroofd van haar juwelen (link 2).

      het is een rare wereld

      http://www.nu.nl/binnenland/4768767/savannah-begraven-in-woonplaats-bunschoten.html#uitvaart-savannah-6

      link 2

      http://nieuwsnl.org/wereld/2017/06/14/144315-hondsbrutale-inbraak-opgebaarde-vrouw-beroofd-van-juwelen.html

     • Camera schreef:

      om verwarring te voorkomen comment op tijd 21.21 van mij

      de groep die zich afsplitste volgens de jongen was gisteren en niet vandaag, ik ga liever niet naar begrafenissen en ben vandaag dan ook niet geweest in Bunschoten.

   • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

    Notis, en allen, we moeten in elk geval oppassen niet dezelfde fout te maken als met 911.
    Dus de eerste vraag dient niet te zijn “HOE is het gebeurd?” of nog fouter ” WIE heeft het gedaan?”
    De eerste vraag dient te zijn: WAT is er gebeurd? (antwoord inzake 911; de gebouwen zijn tijdens de val tot stof vergaan, dus zonder de bijbehorende seismologische p-waves en s-waves) Dan pas komt de vraag HOE is dat gedaan, en tenslotte WIE heeft dat gedaan.

    Anders sla je belangrijke stappen over.
    Dus het antwoord op de eerste vraag, WAT is er gebeurd, weten we al niet. (Misschien is er zelfs wel niets gebeurd)
    Dus kan niemand bewijzen HOE de slachtoffers- als ze bestaan- zijn vermoord.Dus gewurgd, doodgeschoten; doodgestoken, vergiftigd, gevierendeeld, doodgeslagen noem maar op.
    Dus de vraag WIE het heeft gedaan kan pas worden uitgezocht als de eerste twee vragen
    zijn beantwoord.
    En in dat licht is het opmerkelijk dat er al verdachten zouden zijn opgepakt en de slachtoffers begraven zonder dat bekend is gemaakt WAT er precies is gebeurd en HOE de slachtoffers zijn vermoord.

    Over Savannah werd al direct gezegd dat de zaak ingewikkeld ligt.
    Dan is ze wel erg snel begraven. George Michel lag een half jaar in de koeling voor ie begraven werd omdat de zaak ingewikkeld lag.

 6. Martin Vrijland schreef:

  Hoe zit het eigenlijk met Svannah Dekker? Heeft zij wel echt bestaan?
  Ik heb even wat foto’s op haar Facebook pagina bekeken en een kleurenvergelijking gedaan in de ogen. Die kleur lijkt af te wijken. Ook had ze in 2015 nog sproeten, maar zijn die in 2017 ineens weg (kan natuurlijk make up zijn). De veranderde oogkleur is opzich opmerkelijk.

  Ook de Facebook tijdlijn van de vader is opmerkelijk. Tijdens de vermissing van Savannah plaatste hij een filmpje van het grillen van vlees op een putdeksel.De comments daaronder zijn vele van verbazing. Alsof de man zich even niet druk maakte om de vermissing van zijn dochter.

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/savannah-dekker-fotovergelijk-2015-2017-2.png

  Zijn dit wel de zelfde meisjes?

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/savannah-dekker-fotovergelijk-2015-2017.png

  Bron foto’s
  foto rechts 31 juli 2015 https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/Savannah-Dekker-31-juli-2015.png
  foto links juni 2017 https://images1.persgroep.net/rcs/OYaqOfnm_lsPJgdnDaGYiGGEJtw/diocontent/107076941/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

  • Martin Vrijland schreef:

   Bestaat die vader eigenlijk wel? Weer zo’n vaag profiel en de vader plaatste op de dag van de vermissing van Savannah nog een filmpje over het grillen van vlees op een putdeksel. Vreemd geval. Kijk het filmpje:

   https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/familie-Dekker-Savannah-Dekker-Romy-en-Savannah.mp4

   • Martin Vrijland schreef:

    Waarom zijn van geen van beide meisjes gezinsfoto’s te zien met beide ouders?

   • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

    Het werkt wel, vlees grillen op een putdeksel !! Bedankt voor het delen van dit filmpje op facebook meneer Dekker, wat al die azijnpissers er ook van vinden.

    • Notis schreef:

     Vlees grillen OP een putdeksel???!!!!
     Bepaald onappetijtelijk, onethisch (respect voor het dier) en eigenlijk dus gewoon pervers.

     Wie doet NU zoiets?? Jazeker, leuke grap hoor, toch? NEE, DUS!

     P.s. misschien was het wel mensenvlees.

     O ja we dienen nog ernstig rekening te houden met het: “Madeleine Mac Cann” scenario
     http://alcuinbramerton.blogspot.nl/2008/09/madeleine-mccann-held-on-private-orders.html
     http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170424_02848307
     Die laatste van die Belg geloof ik niet zou, dat zij naar een (super)rijke Afrikaanse fam zou zijn gebracht. Wellicht een afleiding of dwaalspoor om de Barosso variant te ontkrachten.

     Echter dat (veel) kinderen worden ontvoerd en aan rijke pedofilen verkocht is zeker, tot in de hoogste regionen van politiek en koningshuizen alle over Europa!
     Vgl het Ronde Huis het prive bordeel van Hendrik en daarop prins Bernhard.
     zie o.m. http://www.isgeschiedenis.nl/nieuws/prins_hendrik/

     • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

      Notis, ik kende alcuinbramerton niet,dus ik ben er even ingedoken omdat ik weet dat Madeleine McCann dood is.
      Ik heb even gekeken naar enkele andere items van alcuin.
      Hij noemt zichzelf een medium en houdt ons de alien disclosure en de Nesara worst voor. Ik ruik daarbij dus direct de vreselijke putlucht van Benjamin Fulford en zijn White Dragon Society, ”die even orde op zaken zal stellen” .Dus ik heb de combinatie Benjamin Fulford/alcuinbramerton gegoocheld.Toen kwam er plots het kadaver van een konijn uit de hoge hoed.
      Sorry man, ik wil je niet teleurstellen, en ik zou Nesara ook super vinden, maar ik geloof niet in sprookjes.
      Overigens, als Alcuin echt een medium zou zijn, zou hij moeten weten dat Madeleine in dat appartement waar ze sliep en ontvoert zou zijn is overleden.
      Hier wat HELDERE info over de verdwijning van Madeleine, zie ook de delen 2,3 en 4.
      https://www.youtube.com/watch?v=YovQ1TY64Sk

      Madeleine- Why The Cover Up, zie ook de delen 2 t/m 6
      https://www.youtube.com/watch?v=pQgmtrOeDLM

      Mc Cann’s Embedded Confessions, zie ook de delen 2 en 3

     • Notis schreef:

      @zalm ik denk niet dat ze in het apartement is ‘overleden’.
      Nee, dat er veel en veel meer aan de hand is/was in de zaak MacCain is zo goed als zeker.
      Dat meisje heeft echt gediend als sexobject voor diverse en gene doeleinden zal ik maar zeggen.
      De link die ik gaf was maar een vb van allerlei discussies er zijn echter veel meer links die hier dieper op in gaan, en die ik niet zo gauw (meer) kan vinden.
      gr., N. 🙂

     • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

      Notis, oke wat jij wilt.
      Dus je bent ondanks de bewijzen dat Madeleine dood in het appartement heeft gelegen ( o.a dus de speurhond die duidelijk aangaf waar ze dood heeft gelegen) nog steeds niet overtuigd. Het maakt mij eerlijk gezegd niet uit wat jij allemaal graag wil geloven.
      Ik plaatste de links vooral om de naar de waarheid zoekende lezers alhier te attenderen op gedegen, diepgravende onderzoeken van bewezen integere, onafhankelijke waarheidszoekers.

   • Alert schreef:

    Te absurd voor woorden, op de dag van de vermising nog wel, totaal ongehoord, het is bijna niet te geloven. De vele comments ook gelezen en de meeste reacties zijn dan ook begrijpelijk. Wie doet nou zoiets? Alsof er iets te vieren valt. Die hele ‘operatie’ is doorspekt met geheimzinnigheid, een gestaged operatie wat mij betreft, dat was ook mijn eerste reactie toen ik het verhaal zo’n beetje in grote lijnen via de media begon op te vangen. Een ding is zeker die meiden zijn er niet meer, bij Romy heb ik zelfs het idee dat zowel de vindplaats niet klopt en de plaatsdelict ook ergens anders moet zijn geweest. Wie is de voorbijganger die het ‘lijk’ van Romy heeft zien liggen in de sloot?

    • Martin Vrijland schreef:

     Neem mij niet kwalijk dat ik mijn gedachten even uitspreek, maar soms bekruipt me het gevoel dat we in deze zaak Romy & Savannah helemaal in de maling genomen worden. Wat nu als er helemaal geen dode meisjes gevonden zijn? De begrafenissen waren in geheimzinnigheid gehuld en camera’s werden op grote afstand gehouden. Vader Dekker plaatste nog een putdeksel-vleesgril filmpje op de dag van de vermissing van Savannah.

     Het klinkt misschien vergezocht kost een duidt om zo’n hoax te regelen en je moet natuurlijk zorgen dat de meisjes in Ver-weg-gie-stan onder een andere identiteit verder gaan…maar ik ben niet overtuigd van het ouderschap van de ouders. Een valse ID kaart is door de bouwers van zo’n hoax zo gemaakt. De moeder van Romy stuurde mij immers haar eigen ID kaart en die van Romy. Waarom zou ze dat doen op de dag van en de dag na de begrafenis? Waarom zou ze überhaupt op mij reageren?
     Ik kreeg ook de naam van de vermeende dader door. Ook daar kan ik niet of nauwelijks iets over vinden en als ik door vraag hoor ik niets meer.

     Mogelijk scenario (Problem):
     Goed voorbereide hoax, zak geld voor de deelnemers en fake vrienden, zak geld voor de “ouders”, een jaar voorbereiding zodat de meisjes een bekend gezicht werden in de omgeving (veel social media activiteit)

     Mogelijk doel (Reaction):
     Sociale onrust in Nederland, grote zoekactie optuigen en jonge daders (die geen echte daders zijn en mogelijk niet eens bestaan)

     Mogelijk gewenst resultaat (Solution):
     Grip op social media; staat mag mee kijken in alles en zonder pardon kinderen in een jeugdzorg instituut onder toezicht plaatsen en heropvoeden

     Waarom zouden ze zoiets doen/faken? Om grote doelen te bereiken met grote sociale impact en meer grip op de bevolking mag je volgens het boek ‘Il Principe’ van Nicolla Machiavelli het volk met list en bedrog in de greep zien te krijgen. En naar die Machiavelli is de belangrijkste media prijs in Nederland vernoemd. Ooit won Bauke Vaatstra die prijs..

     • Alert schreef:

      Zijn ze misschien uitgekozen/geselecteerd? De een als (brand) offer en de ander om aan de hoven van de elite of in een van hun netwerken (ergens in het buitenland en met een nieuwe identiteit en nieuw begin) te dienen en misbruikt te worden als sexslavin en waarop geexperimenteerd wordt? Waren het wel hun ‘biologische’ ouders? Jeugdzorg in een jeugddorp met pleeggezinnen.

     • Notis schreef:

      @Martin Dit lijkt mij ook het meest voor de hand liggende scenario, gelet op alle hoax-feiten.
      (Datum van putdekselgril is 31 mei en vermissing 1 juni of kijk ik ergens over heen? Of is het geplaatst op 1of 2 juni?)

      Maar goed faceboek voorbereiding inderdaad.
      Probleem-Reactie-Oplossing Zie mijn reactie 14 juni 2017 om 17:10 waarin ik ook zei dat Nederland wellicht te klein is voor aanslagen of dat men een uitermate vindingrijk ander middel heeft gevonden om de gemiddelde Neanderland eh sorry Nederlander te verontrusten. En dat is zeer goed te doen in dit landje met individuele gevallen van vermissing, verkrachting en moord en de daarop volgende linkse “gutmensch” reacties respectievelijk massa rouwbetogingen. Daar trapt iedere zombie Neanderlander eerder ook aangeduid als linkse ‘gutmensch’ met open ogen in!

      Heerlijk toch jongens & meisjes : Lekker rouwen, massaal bloemetjes leggen, beertjes(voor de pedoos), knuffels, kaartjes, kindertekeningen en vele vele andere frutsels.
      Kortom: NEDERLAND ROUWT!!

      Overigens deinst men ook niet terug voor echte gevallen, mooi dan 2 vliegen in één klap: en Nederland in rouw-emo-help-nogmeerpolitieencontrolea.u.b.-stand en wat hoge pedoos voeren met de laatste jachtbuit.
      Algemene voorstelling a la Vaatstra altijd goed voor de “teambuilding” van diverse hoge klupjes in pollitiek en div andere machtsklupjes(rechterl.macht, politie, leger e.d.).
      Tenslotte moet je wel wat oefenen voor je tot de hoogste regionen wordt toegelaten. Dat was al zo bij de Drangheta(maffia) op Sicilie en is nog steeds zo bij alle machtsblokken (lees regeringen) in de wereld.

   • Alert schreef:

    Hierop is waar te nemen dat ze nogal bizarre ‘satanische’ signalen propageert.

    https://twitter.com/lagendijk16/status/872509008250273797

    • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

     @Alert, ik snap het niet. Ik zie gehersenspoeld breezersletje illuminatiesymbolen vereren , maar wat heeft dat illuminatie filmpje met Romy of Savannah te maken?
     En wie is lagendijk?

 7. ZandInOgen schreef:

  De NLP berichtgeving in de media viert hoogtij, vooral als ik op de site van Bertelsmann AG (RTL) kijk. Die hebben de boeken van Edward Bernays, Niccolò Machiavelli en Joseph Goebbels zeer goed bestudeerd. Alles is erop gericht de lezer in de suggestieve toestand (hypnose) te krijgen om degene daarna vol te plempen met staatsgerichte propaganda. Voorbeeld:

  Agent Niek was als eerste bij doodgereden Nasim (3): ‘Ik zag bandafdruk op zijn buik’

  Woest op filmende omstanders

  Al snel stroomt de weg vol met hulpdiensten en de familie van Nasim, die duidelijk in paniek waren door de situatie. “Achter mij hoorde ik een hoop gegil en geschreeuw. Het bleek de moeder van het kindje te zijn. Dit geschreeuw ging door merg en been”, herinnert Niek zich.

  Ook hadden zich inmiddels een hoop omstanders verzameld, sommigen stonden zelfs met een mobiel te filmen. “Ik werd woest”, schrijft Niek. “Ik heb geroepen dat het hier wel om een kind ging en dat het geen attractie was, dat ze op moesten donderen. Ik denk dat mijn gezicht op onweer stond, want er werd direct gevolg aan gegeven.”
  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/agent-niek-was-als-eerste-bij-doodgereden-nasim-3-ik-zag-bandafdruk-op-zijn-buik
  https://www.rtlnieuws.nl/boulevard/dominique-weesie-wenst-om-prettige-wedstrijd

  Maw staats hoaxes mogen niet gefilmd worden. Om nog maar te zwijgen over Londen waar de bevolking gestraft wordt voor de Brexit dmv staatsterreur.

  terrorism = “government by intimidation”

 8. Alert schreef:

  “Een jongen uit de buurt van de Barneveldse Beek liet vrijdagmiddag de hond van het gezin uit. Op zijn wandeling over het pad langs de Haarbeek en over het Ossendrijverbruggetje ontdekte hij een lichaam. (De melding naar de politie bracht vrijwel onmiddellijk een grootscheepse actie op touw.) (Het gebied rondom de de vindplaats, daar waar de Haarbeek samenkomt met de Barneveldse Beek, werd afgesloten door de politie voor onderzoek.) Gezocht werd door agenten, rechercheurs en politiehonden. Het sporenonderzoek duurde uiteindelijk voort tot in de loop van zondag. Het pad langs de Barneveldse Beek is een route die door veel scholieren wordt gefietst.”

  Politie zet rap gebied af voor zogenaamd onderzoek na aanleiding van een ‘melding’ van een jongeman (verzonnen personage??) die natuurlijk zo geschrokken is dat hij niet meer weet waar hij het lijk heeft gezien en dus daarover niet naar buiten durft of wilt. Waar heeft Romy opgebaard gelegen voor de uitvaart?

  Politie actief betrokken met het opzetten van een dwaalspoor. Wat voor een rol hebben de bestuurder en de bijrijder moeten spelen gedurende die periode? Zie de inmiddels beruchte auto bij de (vindplaats) van Savannah. In deze zaak sluit de politie niet uit dat het om meerdere verdachten zou gaan.

  https://twitter.com/leonbroekx/status/871669360301133824

 9. ZalmInBlik schreef:

  Als vader ben ik van mening dat de zogenaamde instituties die zogenaamd over ons dienen te ´waken´ verantwoordelijk zijn voor de vele doofpotten en gerechtelijke ´dwalingen´ in onze maatschappij. We dienen het probleem dus bij de wortel aan te pakken:
  Raad van Kinderbescherming, Jeugdzorg, OM kortom Justitie is het probleem in ons land.

  De bezem moet door deze organisaties en alle kankerelementen dienen verwijderd te worden. Ook lidmaatschap van geheime genootschappen zoals Minerva dient strafbaar gesteld te worden. Want als we daadwerkelijk in een open en vrije maatschappij leven dan zijn geheime handelingen/procedures inzake de overheid abject te noemen. Het is precies zoals John F. Kennedy het verwoordde:

  “The very word ‘secrecy’ is repugnant in a free and open society; and we are as a people inherently and historically opposed to secret societies, to secret oaths, and to secret proceedings.”

  Een goed voorbeeld is het OM, waar nu weer een PG zit met een Leiden/Minerva connectie.
  https://www.om.nl/organisatie/procureurs-generaal/mr-burg/

  Leiden = Minerva = VVD = Koningshuis, beste mensen het is geen hogere wiskunde te stellen dat we geregeerd worden door een verrotte en gecorrumpeerde kliek van psychopaten.

  • ZalmInBlik schreef:

   En het is eerder gezegd….”wie zwijgt, stemt toe”

   • Riffian schreef:

    Eens!:

    “Having been supplied with this video still was not enough for Van Rossem. While receiving the video from the sex store owner, he had inquired if he could be present when such a snuff movie was shot. The sex store owner had called to his anonymous supplier with this request and informed van Rossem that something might be arranged. But first he had to give his personal information. Two days after having watched the video, van Rossem was called by a representative of the organization that made these snuff movies, and was invited to a cafe in BREDA (Netherlands) that same evening. When van Rossem arrived, a well-dressed man of about 30 years old approached him. This person informed van Rossem that he was to take him to a person “who could help him”. Van Rossem was brought to another cafe where a slightly younger, but equally well-dressed man was waiting. This person informed him that they had looked at his personal and financial information and that this was satisfying. In two or three short conversations over the next two days a deal was made in which van Rossem would be taken to an undisclosed location where he could rape and kill a girl any way he liked. It would cost him 75,000 euros; 45,000 if he only wanted to watch.

    Of course, van Rossem backed off at the last moment, leaving the organizers of the event with the impression that he was afraid to get robbed by them. Van Rossem went to one of his other apartments at the sea for the few months to lay low, but before doing that, he had deposited all his evidence and additional information in the mailbox of the Court of Cassation in Breda. Van Rossem waited and waited in the following weeks, expecting to be contacted or at least reading something in the paper about a follow up investigation. Nothing happened and nothing was reported.
    https://isgp-studies.com/belgian-x-dossiers-of-the-dutroux-affair

 10. Alert schreef:

  https://www.nederlandrechtsstaat.nl/module/nlrs/script/viewer.asp?soort=commentaar&artikel=42

  https://www.youtube.com/watch?v=QQ8BjUTErxs

  Het effect van de onschendbaarheid is het tegenovergestelde van wat beoogd wordt. Het leidt juist terecht tot negatieve berichten over misstanden. Daar waar de staat bijna altijd misleidend onderzoek doet naar mogelijke misstanden (zaak Demmink), wordt vaak terecht, een doofpot gesuggereerd, juist vanwege deze ruime definitie van onschendbaarheid.

  Eerlijkheid gebied te zeggen dat NL al vele eeuwen gekaapt en in bezit genomen is door een criminele bende. Hoe kan een koning die in werkelijkheid niet van koninklijke bloede is, ministers benoemen? Het is absurd. Ik zie het in NL niet gebeuren dat de burgers op gaan staan om de afpersingspraktijken een halt toe te roepen en de bezettingsmacht te verdrijven. Een kleine minderheid zal proberen een revolutie te ontketenen, maar geen kans van slagen hebben. De boven iedere wet verheven wanende elite, zal ben ik bang, niet in paniek op de vlucht hoeven slaan in NL en in europa voor de autochtone burger (slaven) nummers.

 11. stekel schreef:

  Het is in iedergeval opmerkelijk hoe jong de daders zijn. Dat is ongeloofwaardig, tenzij er iets heel raars aan de gang was.
  Het is natuurlijk van belang dat nabestaanden hun rust krijgen, en privacy beschermd weten.
  Nieuwe juiste feiten lijken mij van belang om herhalingen te voorkomen bijvoorbeeld.
  En dat is een klus. Er stroomt toch voldoende belastinggeld binnen om bepaalde zaken in orde te hebben.
  De Kronkels is er ook in Amsterdam. Het is waar het beeld van Simon Carmiggelt is. Het is niet ver van een oorlogsmonument. De situatie daarvan laat soms te wensen over, soms ook in ernstige mate.
  Het is niet erg gepast om er vuilnisbakken bij te plaatsen lijkt mij. En dan nb ook nog erg vervuild soms.
  Dergelijke beelden zijn een soort van thermometer die de toestand van de patient Nederland aan geven.
  Juist door de vindplaats (?) Kronkels is dat weer opnieuw aktueel voor ook de levens van zulke mooie en fijne meiden.
  Ook al is de toestand vrij shit, toch maar de burgerplicht doen! en de boel op orde brengen en houden!

  Gedrag lijkt toch zeer door de omgeving bepaalt te worden en we komen er niet onderuit daarmee aan de slag te gaan.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten