Coronacrisis: Het kan wel 2 tot 3 jaar duren tot u weer uit lockdown mag, tenzij vroegtijdige tracking en app’s

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 7 april 2020 18 Comments

bron: youtube.com

Omdat het tempo in de ontwikkelingen van de coronavirus criris zo hoog ligt, is het bijna niet bij te benen. Toch wil ik enige duiding geven in het slagveld. Dit begint met een samenvatting van enkele opvallende gebeurtenissen. Hoewel het wellicht moeilijk is om in deze tijd van grote veranderingen positief te blijven en hoop te zien, wil ik u zeggen dat die er zeker is. U bent namelijk sterk; heel sterk!

De analyse begint wat somber, want ik moet aangeven dat de in mijn boek voorspelde gecontroleerde afbreuk van het merk rechts, aanstaande is. Dat merk is in het Trump tijdperk via mensen als Alex Jones (infowars.com) en Robert Jensen (jensen.nl) via diezelfde Trump, Boris Johnson, Jair Bolsonaro (Brazilië) en mensen als Thierry Baudet, gekoppeld aan ‘kritisch denken’ en datgene wat is gestigmatiseerd tot ‘complotdenken’.

Dat merk ‘rechts’ moet worden opgeblazen, zodat kan worden toegewerkt naar de linkse alleenheerschappij, de introductie van de Green New Deal en een communistische heilstaat. Die heilstaat is in verschijningsvorm goed voor het milieu, zorgt voor een basisinkomen en herverdeling van welvaart, maar zal worden verpakt in een totalitaire ‘internet of (living) things’ technocratie.

Kijkt u even naar de loop der gebeurtenissen en herken de rode draad. Klikt u daarbij vooral even op de blauwe linkjes, om de onderbouwingen te bekijken:

 1. Johnson & Johnson Nederlandse vestiging Janssen zegt bijna een vaccin te hebben, maar het “komt pas” voorjaar 2021 beschikbaar (wil je dus voordien uit lockdown, dan moet je de Chinese methode invoeren, zie punt 11)
 2. Bill Gates: bouwt 7 vaccin fabrieken voor de productie
 3. Bill Gates: niemand mag meer reizen zonder certificaat gevaccineerd te zijn en/of immuniteit te hebben opgebouwd
 4. Boris Johnson op IC ziekenhuis (boodschap: onderschatting van het coronavirus door het merk rechts)
 5. Trump gaat de schuld krijgen van onderschatting na niet informeren / niet goed instrueren van de gouverneur van de staat Georgia
 6. Het merk rechts gaat de schuld krijgen van onderschatting van het uitbraak gevaar
 7. Jensen steunt Trump en trekt aanhang mee in de val (maar noemt Trump de laatste uitzendingen niet, omdat hij weet dat Martin Vrijland hem hierin exposet)
 8. Jensen toont de dreiging van een lockdown-duur van 3 jaar (uitzending gister) en stuurt daarmee heimelijk aan op de redding die men wil verkopen: soft open-up (via apps en tech) in plaats van aan te dringen op verzet
 9. Jensen: Thierry Baudet dringt aan op nadenken richting einde (het merk rechts schuift weer aan bij Trump)
 10. Jensen stelt nooit de vraag of het virus- en/of het besmettingsverhaal eigenlijk wel klopt, maar focust het publiek slechts op de cijfers (onderdeel van de strategie van het merk rechts wereldwijd)
 11. Video opname uit China toont de te verwachten toekomst en brengt het als positieve oplossing (zie punt 8), zie ook dit Trouw artikel.
 12. De Green New Deal utopie van welvaartsverdeling – plus basis inkomen – houdt de mensheid (die nu in lockdown zit) de watertandende worst van de communistische heilstaat voor
 13. het gecontroleerde verzet (staats-arm) is begonnen antennemasten in brand te steken om zo het verzet tegen 5G te linken aan valse claims dat 5G de viruseffecten realiseert, daarmee het echte gevaar van 5G en the internet of (living) things in diskrediet brengende.
 14. De Luciferiaanse agenda wordt overal getoond via de regenboogsymboliek (zie boek); ook tijdens de toespraak van de Britse coronagin Elizabeth.

We moeten gaan geloven in onze eigen kracht in plaats van het van boven te verwachten. Het is heel belangrijk dat u ‘Nee’ gaat zeggen en gaat ontdekken dat u grootschalig bespeeld wordt. Het wordt tijd dat u ‘Ja’ gaat zeggen tegen uw eigen kracht en soevereine autoriteit.

In dat bespelen van de massa vervullen links en rechts een onderling en nauwkeurig gepland spel: ‘matchmaking’. Het script van deze gehele gebeurtenis lag al op de plank. Ik beschrijf dat in mijn boek. Het is een script waarbij het merk rechts eerst even in aanhang mocht groeien en vervolgens zal het schip vol kritische denkers tot zinken worden gebracht.

Dat baant de weg voor heropvoedingskampen (‘verplichte geestelijke gezondheidszorg’) een technologisch bestuurde maatschappij met een op gedrag gebaseerd puntensysteem en sociale uitsluiting (beginnende bij social distancing), gekoppeld aan een globaal nieuw, op crypto currency gebaseerde (traceerbare), munteenheid. Daarbij zal alles wat u koopt of verkoopt in ‘the internet of things’ hangen en zal u het merkteken moeten ontvangen waarop uw digitale ID, inclusief uw vaccinatiegraad, geregistreerd staat en waaraan tevens uw social credits en banksaldo gekoppeld zijn.

Deze crisis verloopt precies zoals ik in mijn boek voorspeld heb. Het is dan ook aan te raden die basiskennis (inclusief die over NLP en hypnotische technieken) op te doen en te delen. Want, zoals u naar het ziekenhuis gaat om een arts het probleem in kaart te laten brengen voordat hij met een oplossing komt, zo geldt dat ook voor het Luciferiaanse virussysteem waarvan we nu het ware gezicht zien. U en ik hebben de oplossing in handen, maar we moeten wel eerst het probleem doorzien. Begin daarom met lezen en verspreid de boodschap.

uw boek

Hier leest u het verslag van de persconferentie van vandaag.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, time.com, facebook.com, politico.com, trouw.nl, geenstijl.nl

815 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Domi schreef:

  Hallo Martin, ik ga deze week tijd maken je boek te lezen! Waar ik benieuwd naar ben: heb je een mening over David Icke?

   • guppy schreef:

    Het laatste interview met David Icke in Londonreal is erg sterk. Het is niet voor niets dat de video van youtube afgegooid is dat zelf Brian Rose verbaast is en dat er veel meer aan de hand is.

    Op het eind zegt Icke niet te luisteren en dat dit laatste kans is om vrijheid te behouden.

    Stil blijven zitten en accepteren is jezelf in de box/bubble houden. Uit de box komen dan kruipen de misbruikers/goden van macht terug in box.

    Aan ons de keuze.

    Ik weet wat je bedoeld met goed in de gaten houden of ze ons niet in de nieuwe simulatie willen trekken. Ik maak uit het laatste interview op dat David Icke net als ons tegen is.

    • Martin Vrijland schreef:

     Helaas heeft ook David Icke zich gekoppeld aan het merk rechts (via support Boris Johnson). Dus als je waarheid laat zien en je hebt je ondertussen laten koppelen aan dat zorgvuldig opgebouwde rechtse merk, wordt je aanhang mee afgezonken.

     Dat is helaas de strategie.

     • guppy schreef:

      Zoals het nu is maakt het niet uit of je links of recht, Joods, Moslim of wat dan ook. We hebben allemaal huisarrest en moeten allemaal gechipt worden om nog mee te doen op dit niveau.

      Maar zoals je zegt, Resistance is assistance.

      We zijn allemaal als de verloren zoon die ons geld (energie) verbrast hebben op deze aarde. Of we dit links of rechts gedaan hebben maakt niet uit. Zijn we dapper genoeg om terug te keren is de vraag.

      Het is beter om als slaaf terug te keren dan als heerser en onderdrukker. Mensen/entiteiten die te laag (elf/extreem low frequency) zijn gegaan hebben een groot probleem.

      Het pad om terug te keren is een small pad, meestal ben je alleen 🤔

     • Martin Vrijland schreef:

      Ik ben bang dat Icke gevoerd is met deze info, namelijk dat 5G de zuurstofopname in de longen tegenwerkt. Ik heb het donkerbruine vermoeden dat dit een ingebouwde trap in de alternatieve media is…

      https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/veroorzaakt-5g-de-coronavirus-covid-19-effecten-of-is-het-een-biowapen-of-is-het-een-hoax-zoals-trump-stelt/

      Voor alle duidelijkheid: ik hoop dat ik volledig ongelijk heb over David Icke, want hij zegt vele vele goeie dingen waar ik het volledig mee eens ben! (en dat is ook precies het doel van een vangnet)

     • ZalmInBlik schreef:

      David Icke is gecontroleerde oppositie, de symboliek die hij gebruikt is veelzeggend. Bekijk onderstaande video

      “Signs and symbols rule the world, not words nor laws.”
      ― Confucius

     • guppy schreef:

      Goed punt, daarom komen we ook op jou website om er nog dieper op in te gaan.

      Ik was bang dat hij de boel liet klappen door alien 👽 verhalen te gaan mixen.

      Wat we nu zien is dat wereldwijd zogenaamde 5g masten in de fik gestoken worden. Is dit om de complotgekkies in een hoek te drijven? Is dit opgezet zodat iedereen denkt: het wordt al gedaan, wij hoeven niets te doen. Zijn het oude systemen die nu met verzekeringsgeld vervangen worden?

      Het blijft een feit dat ze het risico lopen met vertellen van waarheden waardoor het bewustzijn positief geactiveerd wordt. Hierdoor wordt je intuïtie sterker waardoor je beter kunt filteren.

      Dat gebeurd ook door jou analyses, even verder kijken dan je in eerste instantie denkt.

      Zou ook niet best zijn als we zo snel tot een oplossing kwamen. (Grappig woord ‘oplossing’😉).

 2. Martin Vrijland schreef:

  Wie heeft de ouderen iets gevraagd? Wie heeft namens ouderen besloten dat ze onder informele, zo niet expliciete huisarrest moesten worden geplaatst? Heeft iemand gevraagd welk risico ze bereid waren te accepteren? Wie heeft ze gevraagd of ze bereid zijn hun pensioengelden op te offeren aan een ineen stortende economie? Wie heeft ze gevraagd of ze – om hun gezondheid te redden – het nodig vonden om de hele wereld op te sluiten en de gehele wereldeconomie plat te leggen? Zijn “de gevaren van Covid-19” aan het einde van hun leven echt zo erg dat ze daardoor nu juist die kostbare laatste maanden inclusief hun laatste geld aan gevangenschap moeten verliezen? En welke vervroegde dood heeft dat wellicht in veel gevallen tot gevolg? Of is het ook wel handig dat die Nederlandse pensioenpot van 1500 miljard straks geroofd kan worden onder het voorwendsel van de nieuwe gelijke verdeling van de communistisch heilstaat en de Green New Deal? Ach, zij waren immers de generatie grote vervuilers, dus dat mag best wat inleveren!

 3. Martin Vrijland schreef:

  En we moeten van dat contant geld af, dus nog meer plofkraken! Als het coronaviurs nog iet voldoende is om mensen te overtuigen, dan nog maar een paar plofkraakjes. Problem, Reaction, Solution anybody?

  Zo doorzichtig

  https://nos.nl/artikel/2329693-geldstortautomaten-op-slot-na-plofkraken-met-zware-explosieven.html

  • Camera 2 schreef:

   Ha ha, ja wat heb je nou aan contant geld zou je zeggen als je het toch niet kan uitgeven. Ze zetten
   zichzelf zo wel te kakke natuurlijk met dat nep-nieuws.

   Als er nou stond, ramkraak op drogisterij om 225 mond kapjes, ja dat maakt het iets geloofwaardiger ;-), iets!!! wel meer hilarischer natuurlijk, lachen!! Corona mopje, ha ha(niet leuk)

   Want de gemiddelde draaideur crimineel weet echt wel dat een mondkapje dode mechanismes(zoals onzichtbare ,virussen) ten allen tijden doorlaten. Dus heeft geen enkele zin die ramkraak.
   Een filter van een filter cigaret zou het nog enigsinds kunnen stoppen.
   De rook van een cigaret gaat ook dwars door het mondkapje.
   Arme ouderen , zitten ze daar als schapen in de wol te verpieteren, heel zielig.
   Kinderen doe er wat aan. Hoe zou jij het vinden?

 4. Analyze schreef:

  De geschiedenis rijmt tot op zekere hoogte..Papieren Bitte!

  History repeats itself, but in such cunning disguise that we never detect the resemblance until the damage is done.

 5. Lydia Roosje schreef:

  Krijg net een appje van een schaapje/moeder voetbal team zoon:

  Van universitair ziekenhuis Leiden
  Het verzoek is de app te downloaden en dagelijks in te vullen (ook als je geen klachten hebt).
  Doel is een beter inzicht te krijgen in de verspreiding van corona in NL.

  Graag ook doorzetten naar je verdere netwerk.

  https://www.lumc.nl/org/coronavirus/covid-radar/

  Wow, ik word gestoord van dit geschaap. De AH lijkt wel een doolhof met overal afzettingen en mensen die verschrikt wegspringen.

  Mocht je nog dieper erin willen duiken wat er aan de hand is, dan is deze video tussen Lauda Leon en Shane Bales (aka the Ruiner) aan te raden. Zij komen beiden uit de projects. For what it’s worth…
  https://youtu.be/1uvi9RakjnA

 6. Joris Michels schreef:

  Ik ga wel denken ik vandaag https://www.dotcomnieuws.com/alternatieve-media/david-icke-london-real-6th-april-2020-full/ eens aankijken, maar eerst met koffie in het zonnetje een bepaald boek eindelijk eens uitlezen!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten