Coronacrisis: wanneer is dit over en wat moeten we nu doen?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 31 maart 2020 18 Comments

bron: tetongravity.com

Op dit moment stromen er veel vragen binnen als: “Wanneer verwacht u dat de winkels en de restaurants weer open zullen gaan en je weer op vakantie kunt? Ik vraag dit omdat mijn man in de horeca zit.” of “Hoe denkt u over de woningmarkt? Is het wijs om mijn woning te verkopen?“, maar ook vragen als: “Wat moet ik doen als ik verplicht gevaccineerd moet worden?“. Feitelijk zit iedereen met vragen en het is duidelijk dat niet alleen het ongeduld toeneemt, maar ook de onzekerheid over hoe de toekomst eruit gaat zien. Ik kan alleen mijn opinie geven en die is als volgt:

De toekomst is zeer positief voor iedereen die de uitgestrekte helpende hand van de staat aanvaardt. Eerst moet de paniek echter nog even veel groter worden en eerst moeten we social distance nemen van diegenen die niet conformeren aan wat de staat opdraagt. Dat begint met beboeting, wordt versterkt door sociale uitsluiting (social distancing begint bij 1,5 meter) en zal uiteindelijk resulteren in het heropvoeden van deze dissidenten; die een keurig plekje in de (verplichte) geestelijke gezondheidszorg krijgen. Die wet verplichte GGZ is mooi op 1 januari van dit jaar ingegaan.

Als de paniek groot genoeg is en de angst en het ongeduld, inclusief de social distancing van de niet-welwilligen, tot de totale uitputting heeft geleid, dan wordt u hulp van boven aangereikt. Die helpende hand komt van diezelfde staat die iedereen totaal in lockdown heeft gezet, maar omdat iedereen de televisie- en social- mediabeelden gezien heeft van de grote sterfte en de diepe ellende die de onzichtbare vijand (het coronavirus) nagelaten heeft, zal iedereen diezelfde staat dan als verlosser omarmen.

Vrijwel iedereen gaat er automatisch vanuit dat alle getoonde paniek in de ziekenhuizen en de cijfers over doden kloppen. De gemiddelde Nederlander houdt niet zo van complotdenken en waarom zouden ze ook nepbeelden of nepnieuws creëren? Om zoiets verschrikkelijks te vervalsen? U zult mij niet horen zeggen dat het virus niet bestaat. Mogelijk is het een natuurlijk verschijnsel, mogelijk een biowapen en misschien worden vele zaken toch wel een beetje opgeblazen via IMB’ers en gecompromitteerden plus filmtechnieken, maar je zult dat toch nooit kunnen bewijzen. Wat je wel kunt zien is dat deze coronacrisis wel zeer goed uitkomt voor de installatie van een totalitair regiem.

Conformeer je je aan dat totalitair regiem, dan zul je op zeker moment weer kunnen reizen; dan zul je op zeker moment weer naar restaurants en café’s kunnen gaan, maar voor het overige zal er best veel veranderen.

Waarom noem ik het een totalitair regiem? Welnu. We zijn getuige van de introductie van datgene wat ik hier op de site al sinds het begin voorspel. We staan aan de vooravond van het einde van de democratie. Herstel: het is al einde democratie. We gaan toe naar een totalitaire technocratische communistische politiestaat. Dat wil zeggen dat alles en iedereen full time 24×7, overal, in iedere omstandigheid en situatie gemonitord zal worden. Dit zal verlopen middels technische middelen; vandaar het woord technocratie. In een technocratische bestuur verloopt alle data via de super computers die alles via AI scripts monitoren.

De Telegraaf liet gister onder de kop ‘WHO: thuis nu eerder besmet dan buiten‘, al doorschemeren dat we ook razzia’s kunnen verwachten. Razzia’s waarbij mensen letterlijk uit hun huizen geplukt zullen gaan worden. Dat gebeurt dan natuurlijk onder het mom van dat ze een gevaar voor hun omgeving kunnen vormen. Leest u even goed! Er staat: “personen die ziek lijken”, niet personen waarbij de test aangewezen heeft dat ze het coronavirus hebben, nee, “personen die ziek lijken”:

Volgens de WHO is het nodig om personen die ziek lijken, meteen af te zonderen en als ze inderdaad besmet zijn in quarantaine te houden.

Het communisme voorspelde ik ook al ruim voor deze coronacrisis in een artikel uit 2019 waarin ik beschreef dat het kapitalisme moest leiden tot schaalvergroting van bedrijven tot wereldwijde multinationals. De enorme schuldenberg en de steunpakketten, leidde ertoe dat die bedrijven gratis geld konden krijgen om zo zichzelf overeind te houden, de beurskoersen kunstmatig hoog te houden (door opkoping van eigen aandelen) en omvallende concurrenten op te kunnen kopen. Uiteindelijk zullen deze bedrijven genationaliseerd worden. Dat is het eerste teken van communisme.

Het andere teken van communisme is dat de staat een basisinkomen gaat verstrekken en bedrijven in nood geld gaat geven. Dacht u dat dit een cadeautje zal zijn? In de persconferentie van Donald Trump van afgelopen zondagavond liet hij al doorschemeren hoe dit in de toekomst opgelost zal worden. Hij zei: “Uiteindelijk zullen we iets van een belang in die bedrijven moeten nemen als tegenprestatie“. Dus eigenlijk kunt u er wel vanuit gaan dat alles genationaliseerd zal worden. Dat gaat dan een enorm bureaucratisch systeem vereisen, maar heeft u gezien hoe immens groot de kantoorgebouwen in Den Haag en Brussel zijn.

Het kenmerk van een communistische systeem is dat iedereen voor de staat werkt. Dit proces van meer en meer mensen voor de staat, tekende zich de afgelopen decennia al af.

Waar komt dan het geld vandaan? Daarin verandert niet zoveel. Het geld komt uit gebakken lucht; uit het niets; uit het luchtledige. We gaan toe naar een blockchain-crypto-currency type geldsysteem (waarin elke transactie real-time traceerbaar is). Een geldsysteem wat gewoon een getal in de computer is. Alle schulden van centrale banken kunnen worden weggestreept mits je alles in 1x weg streept (dus ook bezit, spaartegoeden, leningen en hypotheken) en zo iedereen op het zelfde level zet. We gaan dus toe naar een technocratische bestuurslaag, een politielaag (van controleurs, politie, belastingambtenaren, inspecteurs, heropvoeders, etc.) en een dienstbare onderlaag.

Overigens kan dat best een utopische toekomst zijn, want de dienstbare onderlaag hoeft mogelijk niet zo veel meer te werken, omdat robots en automatisering meer en meer de vervelende klusjes overnemen.

In ‘the internet of things’ die we kunnen verwachten zal elke transactie gemonitord kunnen worden. Ook uw gezondheid wordt gemonitord. En als u dus het – te verwachten – verplichtte vaccin zult aanvaarden kunt u gewoon van zone A naar zone B reizen. U wordt wel de gehele dag gemonitord door camera’s en smart devices die meten of u wel genoeg social distancing houdt van de ongewenste elementen in de maatschappij, maar als u zich keurig aan de regeltjes houdt is er voor u niets aan de hand.

De woningmarkt zal naar mijn inschatting wel in zijn geheel instorten. ‘Leuker kunnen we het niet maken, eenvoudiger wel‘, maar omdat iedereen op gelijk niveau getrokken zal worden wordt het allemaal veel betaalbaarder voor de mensen die nu arm zijn en iets minder luxe voor de iets welvarender middenklasse. Dat is nu eenmaal communisme. Gelukkig is het allemaal ook veel beter voor het milieu en kunnen we bij handhaving van de strenge regels die nu door het coronavirus ingevoerd zijn, net zo goed even doorzetten. Dan voorkomen we dat we over 12 jaar uitgestorven zijn. Toch?

Kortom: rekent u er maar op dat het allemaal blijvend is. De lockdown gaat nog lang duren. Pas als de pijn goed gevoeld wordt en iedereen de uitputting nabij is komt het vaccin de uitkomst bieden. Het vaccin dat ik al voorspelde in mijn boek (net als de pandemie) en waarvan ik stel dat die waarschijnlijk al op de plank ligt. Dan zal de staat de totalitaire maatregelen als verlossende maatregelen aanbieden en zal iedereen die uitgestrekte totalitaire hand aannemen.

Waarom u mijns inziens nog even na moet denken voordat u de spuit in uw lijf accepteert en hoe u moet reageren als u dit toch opgedrongen wordt; waarom u nog even moet wachten voordat u dat quantum dots ‘mark of the beast systeem’ aanvaardt? Dat beschrijf ik in mijn boek en de aanvullende artikelen. Daar moet ik op blijven wijzen, want velen vinden het lastig om door alle gratis en voor iedereen vrij beschikbare artikelen hier op de site heen te wroeten en vinden het makkelijker een boek in handen te hebben. Daarom raad ik u aan echt dat boek even te lezen, zodat u ziet wat er komen gaat. Er is namelijk hoop, als u zich niet zomaar overgeeft aan een systeem dat zich als een web steeds verder sluit.

uw boek word lid

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl

209 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Willem S schreef:

  Een communistisch systeem is gedoemd te mislukken.
  Je denkt toch niet een chirurg voor hetzelfde geld gaat werken als b.v. een vuilnisman.
  Dat hebben we gezien in het oude communisme
  Maar oke, we zien momenteel hoe we naar de kloten gaan, afwachten maar.
  We kunnen er misschien iets aan doen als heel de bevolking opstaat.
  Maar ook dat zal niet lukken met de MSM gehersenspoelde TV kijkers, die alles geloven.
  Dat het niet beter gaat worden, daar ben ik me wel van bewust.
  Corona is een middel om onze “vrijheden” in te dammen.
  .
  De beste manier om controle te krijgen over een volk om hen uiteindelijk volledig te controleren, is hen telkens `n beetje vrijheid af te nemen.
  Om hun rechten met duizenden kleine en bijna onzichtbare stapjes te reduceren.
  Op deze manier zal het volk niet zien dat hun rechten en vrijheden worden verwijderd tot aan een punt waar deze veranderingen niet meer ongedaan gemaakt kunnen worden …..

  • Martin Vrijland schreef:

   Wat nu als het beroep chirurg over enkele jaren overbodig is geworden? Net als het beroep vuilnisman? Lijkt je dat onmogelijk? Dan heb je je nog te weinig verdiept in de technologische stand van zaken. Binnenkort kan elke ziekte vanuit de cloud opgelost worden en zijn chirurgische ingrepen steeds minder noodzakelijk. Ook kunnen robots eventueel nog resterend chirurgisch werk in de nabije toekomst veel nauwkeurig en is er minder sprake van menselijke fouten.

  • Martin Vrijland schreef:

   Zo wordt Europa as we speak getransformeerd naar Chinees voorbeeld. Kijk hoe de massa het totalitaire controle systeem zonder tegenstribbelen omarmt (video in onderstaande link). Ook de maker van de video brengt het natuurlijk als iets positiefs. Het appartementen complex van “zijn vriendin” (let wel: propaganda journalistiek) is simpelweg een gevangenis. Buiten loop je in een open gevangenis met overal gezichtsherkenningscamera’s en meting van met wie je in contant komt via de app. Dit totalitaire systeem komt ook in Europa en de rest van de wereld en gaat nooit meer weg. Tijd om degene die het voorspeld heeft serieus te nemen. Tijd om het masterscript te ontdekken voor het te laat is.

   https://www.facebook.com/103373041312042/videos/110485763934103/

 2. ellysa schreef:

  Dit is precies de officiele bevestiging van wat Martin hier voorziet.
  Het is de kern van de zaak, maar dit keer helder geformuleerd door een Nederlandse gedragspsycholoog- geinterviewd door het officiele staatsmedia orgaan.

  “Als we een gedragsverandering willen zien – want dat is waar de overheid om vraagt –
  dan moeten er eerst een aantal variabelen veranderen”, zegt gedragspsycholoog Martin Appelo.

  “Mensen moeten de urgentie gaan zien en ze moeten een hoge lijdensdruk ervaren.”

  Dat laatste wil zeggen dat mensen de negatieve gevolgen van het coronavirus persoonlijk gaan voelen. “Dat gebeurt nu nog niet zo.

  https://nos.nl/artikel/2327685-niet-alle-ouderen-blijven-thuis-ze-hebben-de-oorlog-meegemaakt.html

  • Zonnetje schreef:

   Wie deel uitmaakt van die overheid, de toplaag de jongens van het script, worden
   uiteraard niet genoemd in dat krantenartikel. Wat zijn de jongens van het script stil maar achter de schermen. Je zou eens moeten weten, bezige bijtjes.En ja die ‘ overheid’ maakt gebruik van top systeemtherapie psychologen
   die de maatschappij, de mensen, als een speeltje beschouwen, social engineering.
   De gewone bevolking verdient misschien ,niet beter. De gewone bevolking denkt nu aan zijn vakantieplanning of de vakantie doorgaat. Waar is de nooduitgang.

 3. ZandInOgen schreef:

  en vergeet de integratie niet met het communistische oosten met name China, niets mis mee toch?
  We zitten nu in de transitie fase, de EU is een technocratische blok:

  https://www.nu.nl/ondernemen/6041393/investeerder-kees-koolen-coronacrisis-leidt-tot-totale-reset-van-de-wereld.html

 4. Rebel schreef:

  Waar zijn al die overlijdensberichten? Ik hoor alleen dst een tante van en zus van een neef etc en via de reguliere media dat er mensen overlijden. Iedere dag overlijden er 3000 kinderen aan Malaria. Wat met een eenvoudig medicijn voorkomen kan worden. Wereld wijd vandaag al meer dan 120.000 aan de gewone influenza volgens worldmeter. Info. Gisteren in Belgie meer poloitie gezien dan gewone mensen. Controles aan de dorpsgrenzen. Niks te zoeken wegwezen. Politie staat is een feit.

  • Harry vries schreef:

   Niemand kent zelf persoonlijk iemand die in coma op IC ligt te snakken naar adem. Het is allemaal iets als: Het is echt gevaarlijk want een neef van de tante van mijn achterbuurman ligt in coma, of de dochter van de zuster van de vriendin van mijn nicht heeft 1 maand voor haar leven moeten vechten en is nu gelukkig weer uit de IC.

   Tot een paar dagen terug had ik geen enkele kennis of vriend die via via iemand kon die slachtoffer was geworden van corona maar het begint nu binnen te druppelen, allemaal via indirecte vrienden van indirecte kennissen.

 5. Zonnetje schreef:

  De gewone bevolking hoeft zich geen zorgen te maken zolang ze braaf de instructies van de overheid ( Big Brother)blijven volgen. En laten wij eerlijk zijn dat heeft de brave burger tot op heden altijd gedaan.
  De brave burger , in het algemeen, wordt op dit moment gewoon doorbetaald ( controlled demolition maatschappij) terwijl hij niet werkt. Op straat hoor ik dan dat zij niet weten wat zij met hun tijd aanmoeten..De brave burger verveelt zich. De stumperds. Over het verlies van hun mensenrechten denkt de brave burger niet na. geestelijk geblokkeerd door angst voor het corona’ virus’.De tijdstructurering komt eraan, de opdrachten van Big Brother komen nog, wees gerust.. Big Brother loves the slaves and the slaves love big brother. Welkom in het paradijs.

 6. Harry vries schreef:

  Een totalitaire communistische politiestaat waarin het doen en laten van iedereen volledig gecontroleerd/controleerbaar is. Dit zal voor de mensen aanvoelen als een beschermende, vaderlijke en vriendelijke staat waar (voor het gevoel van de meeste mensen) nog heel veel vrijheid is en waarin het heel goed leven is.

  Wereldwijd zal denk ik het systeem van alle landen (met name alle westerse landen en ook 2e economieën)nog veel meer dan nu op elkaar afgestemd en achter de schermen gecentraliseerd worden. (dat zie je nu al met de aanpak van deze corona gebeuren, en dit is al veel langer gaande maar zal nu nog meer in een stroomversnelling komen). Nog geen openlijke wereldregering maar achter de schermen eigenlijk al volledig centraal geregeerd. Ook zullen globale instellingen (VN, IMF etc veel belangrijker gaan worden en meer bevoegdheden krijgen denk ik. Er zullen misschien ook nieuwe globale instellingen komen.

 7. EenOogOpen schreef:

  Dus eigenlijk zit het zo verbeter mij als het niet klopt. Per 1 januari is de wet verplichte GGZ ingegaan. Met het orgaandonatiewet heeft de staat het burgerlichaam als eigen staats-asset gemaakt. En ze willen straks verplichte vaccinatie invoeren. Dat betekent dan toch dat bij weigering en verzet je gewoon als een tbs’er platgespoten wordt met “medicatie” orwelliaans voor vaccinatie? Dat lijkt mij dat je hem gewoon hoe dan ook gaat krijgen als een wild tegenwerkend dier. Of zie ik dat verkeerd?

  • Martin Vrijland schreef:

   Dat zie je goed…

   Helaas heb ik daar al jaren voor gewaarschuwd; heb ik zelfs geprobeerd die wet tegen te houden middels een petitie die slechts iets meer dan 5000x ondertekend is. Nederland wilde het niet zien en wil het grotendeels nog steeds niet zien.

   Toch wil ik enige hoop geven in deze enge vooruitzichten. Je kunt namelijk gewoon NEE zeggen. Dat ontdek je als je ontdekt dat niemand authoriteit over je heeft. Het vergt wel moed en een krachtige houding, maar niemand heeft enig recht om jou je vrijheid te ontnemen. Dat beschrijf ik in de aanvullende artikelen.

   Het wordt tijd dat mensen op gaan staan. Een beetje laat, maar “better let as net” (beter laat dan niet) zeggen we in Friesland.

   • EenOogOpen schreef:

    Oke, deze simulatie is niet deterministisch, we hebben een eigen vrije wil. Wat is er dan van die vrije wil over als men ondanks dat je NEE zegt, Ligt te spartelen en NEEE schreeuwt toch een vaccinatiespuit in je reet douwt? Dan ontneemt men het recht op vrijheid voor de zoveelste keer. Ik bereid me voor op het einde voor mij in deze simulatie, off the grid of een levenlang gevangenschap want dat zie ik voor me als ik die vaccinatiespuit weiger. Autoriteit of niet ze dwingen je gewoon en anders… Ik ben me eigen autoriteit, leider dat besef ik al een tijdje.

    En dan heb je straks het CRISPR-CAS12 protein in je lichaam. Als ze dan aan je hart of hersen DNA gaan kloten, verandert dat dan bijvoorbeeld ook je bewustzijn? Dat je ineens alles gewillig begint te omarmen en te accepteren als zombie? En waar is die vije wil dan nog, of weet je niet meer wat je doet omdat je extern zo door de war wordt gebracht middels 5g?

    • Martin Vrijland schreef:

     Ja op zeker moment moet je een grens trekken. Tot hier en niet verder. Nee zeggen. In alle opzichten Nee zeggen.
     Dat heb ik nog een keer beschreven in de laatste aanvulling op het boek, maar voor mij geldt ook dat ik me niet laat opsluiten noch een spuit in mijn lichaam laat zetten.
     Dus die keuze zal mogelijk tot gevolg hebben dat je strijdend deze simulatie verlaat.

     Remember: de angst voor de dood is her grootste controlesysteem

 8. Martin Vrijland schreef:

  Iedereen die steeds roept dat het allemaal veel te ver gaat wat ik voorspel…let even op dit stukje uit de gva.be:

  “Het Antwerpse Zorgbedrijf gaat nog een grote stap verder in de strikte maatregelen voor zijn assistentiewoningen. Op plaatsen waar het Zorgbedrijf niet met zekerheid kan zeggen dat bewoners te allen tijde in hun woning blijven, werden dinsdag de sloten van de gemeenschappelijke buitendeuren vervangen of de codes van de toegangsbadges gewijzigd. Op sommige plaatsen zijn ook de belletjes van de assistentiewoningen gedesactiveerd. Bewoners kunnen dus niet meer op eigen kracht hun woning in of uit en hebben daar begeleiding bij nodig.”

  Lees even wat ik daarover schreef in deze Facebook post:
  https://www.facebook.com/martin.vrijland/posts/2802981736435426

 9. Abderrazak Samir schreef:

  Vandaag de eerste checkpoint bij de grens tussen Nederlands en België in Maasmechelen met tenten op de snelweg iedereen moet aantonen van waar kom jij en waar gaat jij naar toe
  Dat begint …….

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten