Coronavirus, Q Anon, Trump, Bolsonaro, BoJo, the deepstate en internet shutdown op 1 april?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 28 maart 2020 26 Comments

bron: cnn.com

Het is belangrijk om nog een keer Q Anon te bespreken, omdat velen lijken te geloven in wat de Q Anon files zeggen. Zij geloven dat er een deepstate is die door Trump opgeruimd zal worden. Mijn stelling is: Er is een veel grotere deepstate waarvan Trump en Q Anon onderdeel uitmaken.

Dat spel van ‘dualiteit creëren’ is hier op de site al vaak beschreven en betiteld als ‘gecontroleerde oppositie’. Waarom is er niemand in alternatief medialand die spreekt van gecontroleerde oppositie anders dan tijdens de scheldkanonnades richting ondergetekende? Omdat het een onderwerp is wat onder het tapijt moet blijven?

Perceptiemanagement

De beste manier om de mensheid te sturen is door het perceptie in de greep te hebben. Wetende dat mensen van nature een zekere mate van scepsis hebben, wil je ook de oppositie kant van de medaille in je greep houden.

Toen ik in november 2012 met deze website begon, ben ik vrij snel gaan ervaren hoe je als vreemde eend in de bijt zo immens keihard wordt aangevallen, dat je letterlijk alles kwijt raakt en geneigd bent het bijltje erbij neer te gooien. Mijn reactie was helaas de omgekeerde. Ik besloot: Als je toch niets meer te verliezen hebt, ga je door tot het einde. Ik sterf liever in het harnas, dan me over te geven en op mijn rug te gaan liggen.

Het social media leger (dat duidelijk groter is dan het leger met wapens en uniformen) staat ondertussen klaar om iedereen aan te vallen die een afwijkende mening van mainstream of controlled opposition heeft.

Q Anon

Waarom Q Anon en de vele verkondigers van dat Q Anon verhaal, hetzij openlijk (Janet Ossebaard), hetzij verpakt (Robert Jensen), mijns inziens als vangnet dienen, heb ik uitgebreid toegelicht in dit artikel. Gister poste ik ter aanvulling het volgende op Facebook:

We gaan stap voor stap richting het totalitaire regiem. Rutte en Grapperhaus waarschuwen al flink in hun media. Zoals voorspeld zullen Trump (VS), Bolsonaro (Brazilië) en Boris Johnson (UK, die nu zelf positief getest is) straks aangewezen worden als de schuldigen: “zij die het coronavirus gebagatelliseerd hebben.”

Dat zal waarschijnlijk best eens kunnen leiden tot geslaagde de impeachment van Trump. Het Q Anon verhaal van Janet Ossebaard en de koppeling van ‘kritisch denken‘ via pionnen als Jensen, aan Trump, zal dan zorgen voor de afrekening met al die criticasters (zie gelinkt artikel voor uitleg over die vangnet strategie). Die zullen in 1 klap gekielhaald worden.

Dan gaat iedereen die het nog aandurft kritiek te leveren op de strenge lockdown maatregelen – volgens de wet verplichte GGZ via het stigma ODD (Oppositioneel Opstandig Gedrag) – verplichte geestelijke gezondheidszorg opgelegd krijgen. Dan kunnen de psycholances gaan rijden (en wat zo meer volgt).

Buckle up Holland, cause freedom is going beye beye…

Ja, u leest het goed. Ik stel mij op het standpunt dat Donald Trump, Jair Bolsonaro en Boris Johnson het merk vertegenwoordigen dat bij de gecontroleerde oppositie hoort. Zij zijn degenen die het coronavirus downplayen, alhoewel ze natuurlijk ondertussen net zo goed met lockdown maatregelen komen. Het probleem is echter dat de media en de buitenwereld inclusief de wereldgezonheidsorganisatie (WHO) vinden dat er niet hard genoeg opgetreden wordt. Mensen zouden in acute volledige lockdown moeten.

“But we have not seen an urgent enough escalation in testing, isolation and contact tracing, which is the backbone of the response,” he said.

“We have a simple message for all countries: Test, test, test. Test every suspected case. If they test positive, isolate them and find out who they have been in contact with two days before they developed symptoms and test those people, too,” Tedros said.

De Braziliaanse president Bolsonaro vindt het virus maar een opgeblazen media-hype en Donald Trump moet het Q Anon verhaal helpen hooghouden. Hij zou bezig zijn de deepstate op te ruimen en gebruikt hiervoor het coronavirus. Om die reden zou hij nu het spel maar zo goed mogelijk mee spelen met de valse media (zo is de Q gedachte). Boris Johnson is zelf besmet geraakt, maar ook in het VK wordt eigenlijk te mild ingegrepen.

Nederland is een geval apart. Rutte & co. volgen de strategie die mijns inziens eveneens moet leiden tot een uit de hand gelopen situatie. Echter: Rutte kan het balletje straks mooi afschuiven op een verkeerde inschatting in strategie door het RIVM. Alles bij elkaar opgeteld riekt dit natuurlijk naar het non-eenduidigheid in de aanpak; waar een grote schreeuw om wereldregering in te herkennen is.

“Direction of think”

Mijns inziens is Q Anon een duidelijke vorm van gecontroleerde oppositie. Ik heb een filmpje van één van de Q Anon predikers hieronder gekopieerd vanaf het tijdstip waarop ik u met nadruk op wil wijzen. Laat de tekst even goed tot u doordringen. Deze Sean Morgen zegt namelijk het volgende:

“We have some information from Q which points us in the right direction of how to think about coronavirus and what kind of stats to look up and what kind of things – such as what kind of research – that we should be doing to try to get to the bottom of this”

Gecontroleerde oppositie zegt u in welke richting u moet denken. Dat is een mooie omschrijving voor perceptiemanagement. Dat doet de mainstream media net zo hard, alleen de oppositie zorgt ervoor dat u in die Trump, Bolsonaro, BoJo kant moet denken, zodat u in het vangnet zit. Als u dan aan boord gehesen bent van dat vangnetschip, volgt de grote deceptie en wordt de vloot tot zinken gebracht. Dan kunnen de drenkelingen worden gehoond en na de nodige heropvoeding op het achterdek van het totalitaire schip plaatsnemen.

Internet shutdown 1 april?

Hoe zit het dan met de internet shotdown die er volgens de Q Anon evangelisten op 1 april gaat komen? Welnu, als gecontroleerde oppositie het aankondigt zou dat best wel eens kunnen gebeuren. Vermoedelijk zullen dan juist die gecontroleerde oppositie pionnen het zelfgeschapen alibi daarvoor geven. Zij leveren de kritiek die gebaseerd is op bewuste waarheid vermenging met valstrikken en zij worden gekoppeld aan de leiders die niet hard genoeg optreden.

Ik sloot mijn genoemde Facebook post af met onderstaande tekst.

Maar! Echt waar! Er is hoop! Lees daarom echt een keer mijn boek. Luister niet naar de IMB’ers die mij proberen onderuit te maaien. Neem uw tijd om te ontdekken wat het masterscript is en hoe mijn voorspellingen stuk voor stuk blijken uit te komen. Ja, dat alles is ook gratis te vinden op mijn site, maar voor de leesbaarheid en op verzoek van vele lezers heb ik het samengevat in een boek. Tevens steunt u daarmee mijn werk. Let’s be strong!

Bij een eventuele internet shotdown is het namelijk juist belangrijk om een fysiek (papieren) boek in handen te hebben. Alles wat ik in mijn boek geschreven heb, is hier al jaren gratis op de website te lezen. Bij het plat leggen van het internet, is papier nog de enige optie (totdat de boel weer streng gecensureerd open gaat).

Ik weet dus niet hoe lang deze website nog in de lucht kan blijven. Wel kunt u mij steunen, zodat ik door kan gaan; zodat ik bij een eventuele shutdown een nieuw boek kan publiceren dat u fysiek in uw handen kunt houden en door kunt geven. U en ik kunnen de verandering brengen. Koop het boek, lees de aanvullingen en meld u aan voor de nieuwsbrief; nu het nog kan. Ik doe mijn uiterste best om ten tijde van een eventuele shutdown met u te kunnen blijven communiceren. Bless you!

uw boek

Bron linkvermeldingen: cnbc.com

 

281 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (26)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZandInOgen schreef:

  Gezien de troepenverplaatsing binnen en buiten de V.S. zal meneer Trump een “Medical Martial Law” afkondigen, dit gaat nog verder dan Martial Law. Kortom de Corona (kroon) is een prachtige dekmantel voor het uitvoeren van meerdere agenda punten waaronder verplichte vaccinatie, afschaffen contant geld enz.

  • Analyze schreef:

   inderdaad Zio, ook in madurodam is er volop geoefend met name in het oosten. Daarnaast hoor ik van contacten dat er zwaar militair materieel per trein wordt vervoerd in de nachtelijke uurtjes richting Duitsland.

   https://m.rtvoost.nl/media/139098/Militaire-oefening-in-Deventer#
   https://m.rtvoost.nl/nieuws/319209/Militairen-trekken-met-oefenvijand-door-Deventer-tijdens-oefening

   https://m.rtvoost.nl/nieuws/297868/Grote-militaire-oefening-met-vliegtuigen-en-helikopters-in-Twente
   https:// m.rtvoost.nl/nieuws/285381/Oefening-van-luchtmacht-behalve-overdag-ook-s-avonds-overlast

   https:// m.rtvoost.nl/nieuws/307311/Thales-Hengelo-levert-nieuw-radarsysteem-Landmacht

   • Martin Vrijland schreef:

    Die transporten zouden volgens de fake news checkers te maken met de afgelaste Defender Europe 2020 oefening te maken hebben was het niet?

    • Analyze schreef:

     ja zo lust ik er nog een paar…dan zouden die transporten de andere kant op moeten gaan richting Rotterdam/Antwerpen is het niet? Omweg via Hamburg lijkt me niet logisch, wat wel logisch is om de bestaande troepen te versterken om in een later stadium via het Oostfront als vangnet richting Westen te trekken..alles en iedereen in kaart brengen.

    • Future schreef:

     Ja dat is inderdaad wat men zegt. Ik heb ergens gepoogd dit verhaal te vertellen. En ze denken inderdaad allemaal wat Martin zegt. Wake Up zou ik zeggen. Je wordt zo snel als complotdenker weggezet. Ik weet niet hoe je het hebt gedaan en vol gehouden Martin. Maar diepe buiging. Wat jij zegt is echt aan bijna niemand wijs te maken.

     Maar als je zonder oordeel en mindstate jouw website induikt. Kom je tot een heleboel conclusies. 1 daarvan is dat jij er wel erg vaak dicht in de buurt zit. Of gewoon ronduit gelijk hebt. De slaapstand van de mensheid is beangstigend.

     Het verdeel en heers is alle dagen aan de gang. Het bespelen van ons ook. De artikelen die jij schrijft worden vlak er na iets anders in de krant gezet. Of er wordt bewust verwarring gezaaid door de media.

     Aan alle media en IMBers die hier mee lezen. Ik weet dat jullie het niet kennen. Maar dikke schaamte zou jullie niet misstaan. Je ziel en die van bijna de gehele bevolking wereldwijd verkopen. Voor wat centen macht en een focking Lucifer, hoe bedoel je dwaas.

    • marcos schreef:

     ook in Nieuw Zeeland een filmpje gezien waar tanks per trien vervoerd weren. Wat blijkt nu, het leger in NZ heeft geen enkele tank. Waar komen deze plotseling vandaan en met welk doel?

  • MX schreef:

   REVELATION 13:17 And no one could buy or sell anything without that mark, which was either the name of the beast or the number representing his name.666.

   * 2E Wereldoorlog :
   De nazi s, de grootste misdadigers : kampbeulen ” artsen”” Zijn in USA en Argentinie verder gegaan ( functies bij Defensie Politie Politiek etc etc ) codenaam OPERATIE PAPERCLIP
   * 2020 !
   Duizenden Amerikaanse soldaten in Vlissingen
   Deze hebben allemaal in het geheim trainingen gehad : bevolking af te voeren Te strippen . vaccineren en chippen
   REVELATION 14: 9 EN 11 .

   NEPHILIM AGENDA ( youtube ) BAPHOMET AANBIDDERS – wereldwijd zijn in control Satanisten
   BAPHOMET AANBIDDERS geloven niet in Adam en Eva maar in !
   Adam en Eva in 1 LICHAAM !!!!

   ( deze geheime agenda s lopen eeuwen lang !

   Van generatie op generatie maken ze van hun kinderen de OPPOSITE SEXE
   Waarom zien we allemaal van die “” onnatuurlijke “” kille gezichten in de Media ?! Politiek en Artiesten
   Artiesten die net zoals in Babylon ons lopen te misleiden ?! Het zijn files Idols !
   Kijk ! Naar het vrijheidsbeeld ! Het is geen vrouw ! Het heeft de opposite sexe
   Net zoals merendeel van onze royals politici en artiesten de opposite sexe hebben !

   Het zijn de Nephilims nazaten van de Giants ( kijk op Nephilims Giants )

   Transgenders Homos Lesbisch ? en dan ook nog de Regenboogkleuren ????
   Dit is om God te lasteren !

   Kijk naar de 10 geboden !

   We zitten in de eindtijd Dit is niet tegen te houden

   Deze overheid het zijn merendeel Nephilims die samenwerken met de grondtroepen de VRIJMETSELAARIJEN in Nederland ( zweren bij ritueel 32 op de bijbel van Satan ) hierin zitten merendeel :Burgermeesters Artsen ziekenhuizen social workers defensie politie kerken pastoren moskeeen etc etc.

   Net zoals in de Bijbel staan we figuurlijk achter Mozes ! We staan met zn allen achter Mozes ! Om de zee door te gaan NAAR HET BELOOFDE LAND !

   Alle waarheid vind u in de Bijbel

   • Martin Vrijland schreef:

    Nee, het is niet om God te lasteren. De Bijbel is het boek van God…oftewel een boek dat onderdeel uitmaakt van het dualistische spel (zie ook Kaballah).
    Kortom de God en de Satan van de bijbel en alle profetieën maken onderdeel uit van het masterscript, zijn een bedenksel van Lucifer. Lucifer is de bouwer van deze virussimulatie.

    Neem een kijkje in mijn boek en in plaats van vast te houden aan dat Luciferiaanse boek en ontdek dat we te maken hebben met een Luciferiaans virus.

    Ja, veel van wat in de Bijbel staat is waar; net als veel wat Alex Jones zegt (om het in deze tijd te trekken als voorbeeld) of Q Anon zegt, misschien waar is. Je vangt mensen alleen als je ze een tipje van de sluier oplicht.

    Voor het ontdekken van de echte waarheid moet je terug naar de bron; niet naar de bijbel. De bijbel is als het ware fake news: het lijkt op echt, maar is een valstrik.

 2. Harry vries schreef:

  Ik denk dat het NWO-antichrist systeem op het punt staat een openlijke aanvang te nemen. Je merkt nu al in vele zogenaamde alternatieve media dat er varianten van het optimistische en positieve Q-anon verhaal naar voren komt. Meestal niet openlijk. Cafe weltschmerz en Blue tiger media doen dit heel nadrukkelijk de laatste dagen. Ze spinnen beide een zeer positief verhaal zoiets als: door het corona virus kunnen we een nieuw eerlijk systeem beginnen, “a worldwide people’s economy” Een soort nieuw globalistisch eerlijk en leuk communistisch systeem waarin geen staatsmacht (deep state) meer heerst maar waar de mensen de baas zijn, maar waarin iedereen blijkbaar wel haar eigen cultuur behoud.

  Misschien gaat Jensen als hij in zijn podcasts nog tijd krijgt ook wel dit positieve verhaal spinnen met Trump etc in de hoofdrol.

  Misschien begint de new world order systeem wel als we in de diepe crisis zitten wereldwijd in de vermomming van een nieuw eerlijk systeem waarin iedereen kansen zal krijgen en waar liefde, tolerantie en voorspoed zullen heersen, waar nooit weer crisis zal zijn en zal dan de antichrist komen om het transhumanisme in te voeren.

  • gt1987 schreef:

   daar denk ik ook aan. hoe ga je een overheid bekritiseren die een basisinkomen geeft en de crisis zo fantastisch heeft aangepast.
   er is niks met corona aan de hand, kijk naar de cijfers. grote gedeelten van het volk worden gehersenspoeld.

 3. ellysa schreef:

  Wat is een synoniem voor test?
  Zou het woord experiment passen?

  https://www.youtube.com/watch?v=JIPWdaLGbeU

  Interviewer gebruikt een heel interessant woord in zijn vraag: and LEGALLY i am required to ask your THOUGHTS about the corona virus (Ik ben het je WETTELIJK verplicht naar je gedachten te vragen)

  Enig idee waarom hij “wettelijk verplicht is” ?

  Dat heeft niets te maken met de mensgemaakte wetten, maar alles met het creatie/universele principe.

  Universeel “wettelijk” is de menselijke (hart,mind,soul) vrije wil een voorwaarde om iets tot leven te brengen, te maken, te manifesteren. Wie wil dat we vrijwillig voor wat kiezen? Wie wil dat we vrijwillig aan wat toestemming geven?

  Dat is het experiment, de test!

  Geloven we en “gaan we” voor de “experts? voor de nieuwe religie van machine boven mens.
  of kiezen we voor ons prachtige eigen bewust zijn met al zijn schoonheid en brengen we eindelijk ons menselijk/geestelijke potentieel tot leven vanuit een liefde voor het leven- ID/identiteit/idee?

  Kiezen voor de juiste consequenties is waarop we getest worden.
  Dat is tevens de individuele macht die geisoleerd moet worden om uiteindelijk in zijn totaliteit vrijwillig overgegeven moet worden.

  Tenslotte zegt degrasse heel stellig dat het geen mening (opinion) heeft/geeft (over de kroon), maar een gezichtspunt (point of view)
  Opinion:
  “a judgment formed or a conclusion reached, especially one based on evidence that does not produce knowledge or certainty,”
  Hij deelt zijn point of view/gezichtspunt/hij neemt je mee in zijn perceptie en doet een gerichte subliminale poging om jouw verbeelding te beinvloeden.
  Verbeelding is de samenwerking tussen denken en voelen. Suggestie is de vector waardoor je zelf de “gaten” in de informatie gaat invullen, vanuit je conditionering/pre=programmering . Dat is de betekenis van de plek die we “blind spot” noemen. Dat is waar wie nu massaal gebruik van maakt. erken en open je blinde vlek en je weet weer te zijn (bewustzijn)

 4. Riffian schreef:

  tja kan het orwelliaanser? “Internet Rationing”

  Large-Scale “Internet Rationing” Possible, Experts Warn
  https://www.zerohedge.com/markets/large-scale-internet-rationing-possible-experts-warn

 5. ZalmInBlik schreef:

  het Trojaans paard wordt langzaam doch effectief binnen gefietst..

  https://www.ad.nl/binnenland/het-leger-staat-paraat-voor-een-corona-epidemie~a0027a81/
  https://www.dvhn.nl/extra/Hulp-defensie-in-coronacrisis-komt-als-geroepen-Komende-week-duizend-ic-pati%C3%ABnten-25487610.html

  Nieuw Territoriaal Operatiecentrum is spin in militaire web
  Nieuwsbericht | 13-02-2020 | 15:23

  Daarnaast heeft Nederland een belangrijke geografische ligging in Europa. Dat maakt het een perfect doorvoerland. Steeds vaker gebruiken NAVO-bondgenoten onze havens, (water)wegen en spoorlijnen voor het verplaatsen van eenheden en materieel.
  https://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2020/02/13/nieuw-territoriaal-operatiecentrum-is-spin-in-militaire-web

 6. marcos schreef:

  Ook zien we dat bepaalde retail branches (sport, mode, schoenen en wooninrichting) uitgesloten zijn van de financiele hulp van de overheid. Een uitgekiende taktiek om te voorkomen dat er een te grote groep ontstaat die zich kan vereenigen. Als eigenaar van een schoenen of sport winkel zul je jezelf niet gelukkig voelen om samen te werken met bijvoorbeld een bloemist welke wel financiele steun ontvnagt (en vice versa). Ook zo wordt er wederomr dualiteit gecreered om een te grote groep van opstandelingen te voorkomen.

 7. Killumimati 777 schreef:

  Beste Vrijheidstrijders,

  Martin bedankt voor je jarenlange inspanningen om de waarheid boven tafel te krijgen. Ben ook al jaren een fanatiek lezer van je artikelen. Ik voel me echter genoodzaakt om een account te maken en de volgende essentiële vragen te stellen.

  1) Hoe maken we mensen bewust(er) van de duistere krachten die achter de schermen spelen?
  2) Hoe kunnen we de “controlled opposition” ontmaskeren?
  3) Hoe kunnen wij jou, MartinVrijland.nl, meer bekend maken en zorgen dat meer mensen jouw artikelen beginnen te lezen?

  Sinds de komst van het coronavirus zie je op social media de ene na de andere complottheorie voorbij komen. Dat heeft overigens wel een positief effect, mensen beginnen namelijk zichzelf en andere eindelijk (!) kritische vragen te stellen, in te zien dat de MSM desinformatie verspreid en ze lijken zich bewuster te worden dat er veel onregelmatigheden zijn. Jammer genoeg krijgen we dan te maken met “vangnetpionnen” zoals Jensen die overigens wel vele waarheiden verkondigt (helaas is dit zijn strategie). Zodoende heeft deze specifieke persoon wel vele volgelingen, en dit lijkt dagelijks alleen maar toe te nemen.

  Het wordt tijd dat mensen beginnen op te staan! Dat ze door de vele leugens heen gaan prikken! Ook die van de controlled opposition! Hoelang gaan wij dit nog pikken? Hoeveel onregelmatigheden en toevalligheden moeten er nog komen voordat mensen beginnen wakker te worden?!

  Maar belangrijker, hoe gaan we mensen hiervan bewust maken…

  • Martin Vrijland schreef:

   Dat is goede vraag. Het is in dat kader sowieso nuttig om te weten wie er om je heen allemaal daadwerkelijk playing characters (PC’s) of non-playing characters (NPC’s) zijn.

   Die laatste categorie (NPC’s) is zeer waarschijnlijk geneigd de official narrative te blijven volgen en zelfs fanatiek te verdedigen als agent (IMB’ers). De playing characters zijn helaas door hun jaren van programmering binnen deze valse realiteit, erg gevoelig voor de groepsdruk en zijn per definitie in de minderheid (getalsmatig).

   Het origineel bewustzijn waarmee de playing characters bezield zijn, zal zijn werk doen. Het gaat dus niet om het zichtbare resultaat, want vergeet niet: vrijwel alles wat wij denken waar te kunnen nemen wordt ons gepresenteerd door de gecontroleerde non-playing characters via hun media en alternatieve media.

   Ik zeg dus: vertrouw maar dat de echte playing caracters aan het ontwaken zijn. En als jij die playing characters in je directe omgeving herkent (want je herkent ze), dan kun je ze op mijn artikelen en boek wijzen, zodat ze ontdekken dat ze sterker zijn dan deze overweldigende virus-simulatie die vanuit deze valse waarneming onoverwinnelijk lijkt. Hij is wel overwinnelijk, omdat wij ons op een ander (origineel) level bevinden. Bless you!

   • Harry vries schreef:

    Ik heb me de laatste tijd uitermate zitten ergeren aan mensen die met een boog om je heen lopen of snel wegduiken als je eraan komt. Ik ergerde mij altijd al aan mensen die via hun gepraat lieten blijken dat ze totaal in slaap waren, maar dit is de laatste weken (maand) heel erg toegenomen omdat ik zo graag zou willen dat heel veel meer mensen echt zouden wakker worden.

    Dat ergeren begint dan heel veel energie te kosten en je gaat je er min of meer op focussen. Dit is volgens mij ook een (klein deel van de) mindgame die de elte speelt.
    Een van de technieken die men sinds mensenheugenis heeft gebruikt om de mensen hun energie te ontnemen en op de verkeerde dingen te focussen is de verdeel en heers tactiek geweest. Daartoe heeft de elite meer en meer zogenaamde groepen gecreëerd om deze groepen vervolgens via gemene mindgame technieken en dergelijke tegen elkaar op te hitsen.

    Ik merk nu dat er ook via dit nieuwe corona probleem de groep mensen die echt begrijpen dat hier niet zoveel van klopt en die begrijpen waarom dit is gecreëerd (zijn ook weer verdeeld) automatisch min of meer kunnen worden opgezet tegen de groep die totaal slaapt en alles gelooft over het gevaar van corona ed.

    Ik ben nu bezig me onder andere te concentreren op dat wanneer ik naar buiten ga ik me totaal niet meer wil gaan ergeren aan de mensen die allemaal doodsbang zijn en de gekste toeren uithalen om uit de buurt van anderen te blijven, ik weet dit is maar een kleinigheid maar toch.

    Ik moet zeggen, in mijn omgeving (ergens in Friesland) ontmoet ik heeeeeeel weinig mensen die niet wegduiken als ik eraan kom.

 8. ZandInOgen schreef:

  We kunnen onderhand wel vaststellen dat we hier met een 911 v2.0 geregisseerde PsyOp

  een kleine greep uit de tweets 😉

  https://twitter.com/GregR19709804/status/1243886018387984385
  https://twitter.com/deutsch365/status/1243940001102139393
  https://twitter.com/donliveson/status/1244219068456087553
  https:// twitter.com/ann_haass/status/1244227446267764736
  https:// twitter.com/lisaprincess62/status/1244163052473217025
  https:// twitter.com/Bouncetrade/status/1244216719087992833
  https:// twitter.com/lee_manel/status/1244220448621187073
  https:// twitter.com/CanadaIsSaved/status/1244219697488261121
  https:// twitter.com/spoilfknbrat/status/1244216340866420736
  https:// twitter.com/emanhusseinn/status/1244212719936573442

 9. Riffian schreef:

  “Mensen vinden het lastig om in deze onzekere tijden orde in de chaos te kunnen scheppen.”

  https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/ellie-lust-roept-op-tot-meer-etherdiscipline-in-coronacrisis/ar-BB11RANH

 10. Future schreef:

  Kolere wat irriteer ik mij aan de domheid, en gespeelde domheid van mensen, om anderen te misleiden en zwart te maken. Maak je een berekening dat bij benadering 0,009% van de wereldbevolking Corona besmet is. Er 32.000 overleden zijn, en dat dat nog veel minder dan die 0,009 % is op de wereldbevolking. (Er nog bijgezet dat ik dat heel erg vindt) Uiteraard wist ik niet of die bron betrouwbaar is maar daar ging het niet om. Hij/zij gebruikte immers die bron. Dus koos ik bewust die gene’s bron. Heeft het ineens geen zin om terug te rekenen naar de wereldbevolking. Terwijl je die gene z’n eigen bron gebruikte die site gaf de getallen, die nu ineens niet uitkwamen. Mocht je volgens die gene alleen maar een bepaald land gebruiken. En is terugrekenen zinloos. Ze lijken echt overal te zitten Martin gadverdamme, die moet ik er maar gelijk uithalen. Was ook gelijk mijn eerste en laatste poging. Iets op FB te zetten. Had de gedachte ik temper zijn/haar angst een beetje. Maar blijkbaar is dat niet waar het er bij hem/haar om gaat.

  Want waren ineens allemaal aannames van mijn kant, wat gewoon niet waar is. Gewoon beetje rekenen
  Moest mij voorbereiden op het ergste, had ik nog laten doorschemeren, en het ging er ineens om dat ziekenhuizen en dan vooral IC het niet aankunnen. Dat er wereldwijd amper een kind overlijdt maakt ook niemand waker. Je mag het niet met griep vergelijken Corona, maar wel als het om kinderen gaat. Omdat die aan de griep ook amper sterven. Niemand behalve hier de rare route, en ogenschijnlijke willekeur van dit virus doorziet.

  Laat staan dat je deze website promoot. Martin heeft gelijk dat gaat je alles kosten. Vreselijk dit.

 11. Harry vries schreef:

  Als je er dieper in duikt zie je steeds meer dingen die helemaal niet kloppen. De meeste mensen kunnen niet logisch en ook niet kritisch denken dus die zullen nooit voor het bedrog wakker kunnen worden. Het heeft dus eigenlijk weinig zin om je hier druk over te maken want het maakt je moe en moedeloos.

  Wees blij dat jij niet één van de 99% bent, en gebruik je kennis en het wakker zijn om de juiste weg te vinden, en indien het mogelijk is jezelf en je naasten te beschermen. Er is waarschijnlijk een grote storm op komst (misschien de grootste uit de geschiedenis), en probeer je voor te bereiden op de manier waarvan jij denkt dat het de beste manier is.

 12. Harry vries schreef:

  En er zijn inderdaad heel veel “karakters” die bewust of onbewust en voor redenen wereldwijd actief meewerken om het bedrog in stand te houden,.

 13. ZalmInBlik schreef:

  Een rapnummer uit 2013 verwijzend naar 2020 (De Trump Storm intro) en de Coronavirus, ook dit is natuurlijk toeval.

  21 jun. 2013

 14. Waarom wil je dit weten? schreef:

  Zelfs in de MSM worden we al voorbereid om het door Martin voorspelde technocratisch communisme:

  https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2019-2020/corona-crash.html

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten