David Icke London Real gecensureerde video: is Icke for real or fake of is het waarheid vermengd met een booby trap?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 8 april 2020 33 Comments

bron: imgur.com

De afgelopen dagen ben ik overspoeld met vragen over David Icke en zijn London Real interview, omdat de BBC bij YouTube had aangedrongen het interview te verwijderen, waarop YouTube dit deed. De video zou binnen enkele uren miljoenen kijkers hebben getrokken, maar werd weg gecensureerd. Omdat David Icke ‘s werelds bekendste kritisch denker is, word ik overspoeld met vragen of hij gelijk heeft in wat hij zegt. Daarom besloot ik er een artikel aan te wijden.

Mijn antwoord is duidelijk: David Icke heeft in alles wat hij zegt volledig gelijk, maar er zit vermoedelijk een bom in de dubbele bodem ingebouwd die het schip tot zinken moet brengen.

Laat ik dat hieronder voorzichtig toelichten. Vormt u echter vooral uw eigen mening, ik geef slechts mijn kijk op de zaak.

Of Icke zelf, bewust, een bom in de dubbele bodem geplaatst heeft, durf ik niet te zeggen. Hij lijkt immers zo authentiek en gepassioneerd om mensen te doen ontwaken. Diezelfde gepassioneerdheid lijken we echter ook bij mensen als Alex Jones of Robert Jensen te zien, alleen bij David Icke ziet het er wel heel erg authentiek uit. Geen spoor van acteerwerk te ontdekken.

Ik heb in het verleden gesproken over vangnetpionnen. Het kenmerk van een pion is dat er iemand is die hem of haar aanstuurt. Dat kan ook op onbewust level geschieden. Omdat ik al ruim 7 jaar schrijf heb ik mogen ontdekken dat je veel gevoed wordt met informatie en dat veel van die informatie je door lezers of (naar eigen zeggen) trouwe volgers toegezonden wordt. Ook krijg je soms zaken toegestuurd van mensen die bijvoorbeeld universitair geschoold zeggen te zijn; arts, hoogleraar of professor. Als mij dit gebeurt moet ik altijd terugdenken aan mijn begintijd waarin ik een officieel document van de politie ontving in de Anass Aouragh zaak. Dit document bleek een bewuste valstrik te zijn: een vals document.

Kortom: het is heel moeilijk om de huidige tijd van ‘the game is rigged’ zeker te weten of de info die ogenschijnlijk van authentieke bronnen komt, niet aangestuurd is door het zelfde krachtveld dat complotten bouwt.

Vangnetpionnen mogen veel waarheid verkondigen en veel aanhang vergaren. Hiervoor krijgen zij veel spreektijd en aandacht van zowel media (negatief) als alternatieve media (positief), want wat je aandacht geeft groeit. Zo zagen we hoe Ace Baker in de nasleep van 911 de ‘truth movement’ naar zich toe wist te trekken door veel media exposure te krijgen, waarna hij zichzelf van het leven beroofde in een live radioshow; om kort daarna weer springlevend te blijken (luister hier).

Luciferiaans 666 handgebaar Pamela met David Icke, bron: whale.to

David Icke is een getrainde tv persoonlijkheid die tevens in de politiek actief is geweest. Zijn tweede huwelijk was met Pamela Leigh Richards. Nu kun je een persoon niet koppelen aan zijn ex, want ieder gaat zijn eigen pad en soms kun je je ook verschrikkelijk in iemand vergissen of totaal tegenovergestelde opvattingen hebben, maar Pamela is duidelijk een ingewijd Kabbalist die de Luciferiaanse symboliek prominent op haar website heeft staan.

Icke zelf geeft in meerdere boeken aan naar ‘hogere machten’ te luisteren en dat zijn weer dezelfde machten die hem blijven linken met zijn ex-vrouw Pamela (via Alister Crowley, Alice Bailey). Dit ondanks dat Icke wel degelijk ook de duistere zaken rond Crowley en Baily bloot legt. Hier een lijstje van opvallende zaken met betrekking tot Icke:

 • Zijn connectie tot Alice Bailey (grondlegger VN Luciferiaanse ‘goodwill’ agenda)
 • Zijn channelings van Bailey’s specific “Ascended Masters” en de vermelding dat dit zijn levensgidsen zijn.
 • Zijn maan theorie is  afkomstig van Alice Bailey
 • enzovoort

Kenmerkend voor de leer van de Kabbala, de nieuwe Luciferiaanse godsdienst die onder de nieuwe wereldorde geïnstalleerd zal worden, is dat de massa moet ontwaken. We moeten grootschalig wakker gemaakt worden voor het kwaad en het goede in de wereld (zie toelichting). Vandaar ook dat pedofilie bijvoorbeeld ineens zo onder de schijnwerpers ligt. Al het kwaad in de wereld moet aan de oppervlakte komen. Dat lijkt dan ook David’s taak. Het is de weg van het dualisme richting de Luciferiaanse singulariteit (ook wel ‘het pad naar verlichting’ genoemd). Dat dualisme herkennen we tussen de grote wereldreligies, in de politiek, in de religies (god versus satan) en in media versus alternatieve media.

David Icke vervult de rol van het aan het daglicht brengen van het kwaad. Dat is een van de wegen richting het Kabbalistische einddoel. Dat einddoel wordt bereikt via de opening van ons bewustzijn voor de gedachte dat we in een simulatieve realiteit leven. Hoeveel Icke zelf afgeeft op Elon Musk over zijn dubbele agenda (waarschuwen voor AI, terwijl Musk het brein in de cloud wil hangen en 5G satellieten in de lucht hangt), lijkt dit bij hemzelf dus ook het geval. Als je namelijk slechts en alleen vermeld dat we in een simulatieve realiteit leven en je legt niet uit dat er sprake is van een Luciferiaanse virussimulatie, leidt je mensen juist die valse singulariteit in en leidt je mensen juist die samensmelting met de Luciferiaanse AI in (wat dat is leg ik uit in mijn boek).

Dus of Icke een bewust of “aangestuurde” vangnetpion is, kan ik niet zeggen, wel denk ik dat we in de val gelokt worden middels de koppeling van het coronavirus aan 5G masten. Even los van de vraag wie die 5G masten nu in de fik steekt en of dit niet gewoon staats-agenten zijn, is er geen hard bewijs dat 5G daadwerkelijk de zuurstofopname in de longen verhindert noch hard bewijs dat 5G de productie van exosomen uit cellen stimuleert. Volgens Icke hebben deze exosomen exact dezelfde anatomie als het coronavirus. Het zou kunnen, maar mijns inziens is dit de ingebouwde bom in de dubbele bodem.

Schuilt er dan geen enkel gevaar in die 5G masten? Ja wel, dat licht ik toe in dit artikel. Een PsyOp kan ook een PsyOp ‘scam’ zijn zonder de noodzaak de (valse?) link te leggen met 5G (zuurstofopname blokkade of exosomen).

Eerder vertelde ik al hoe het merk ‘rechts’ is opgebouwd via de koppeling van complottheorieën aan prominente gezichten in de alternatieve media. Mensen als Alex Jones, Robert Jensen, David Icke en vele websites laten zich koppelen aan Donald Trump, Boris Johnsen, Jair Bolsonaro, Thierry Baudet en andere rechtse politici. Met de nodige ingebouwde desinfo, vermengd met waarheid en met de opbouw van het merk ‘rechts’, inclusief de tijdelijke rise of power van die rechtse politici, kun je straks in één keer dat merk opblazen en dan het kind met het badwater weggooien.

Je kunt zo dus in één keer alle kritiek op de oude politieke gevestigde orde en op de mainstream media, de nek omdraaien, als je deze groep aan kunt wijzen als de schuldigen. Een duidelijke strategie daarin lijkt die waarbij het coronavirus straks via de media en politiek verkocht wordt als iets wat onderschat is door ‘rechts’ en een andere mogelijkheid is die waarin je het bewijs levert dat de ingebouwde desinfo onderuit haalt.

Dus hoewel David veel waarheid verkondigt, is dat mijns inziens onderdeel van een strategie. Mijns inziens spreekt Icke namelijk vrijwel de volledige harde waarheid. Met 99% van wat hij zegt ben ik het volledig eens. Hij brengt het kwaad aan het licht en wijst op bewustwording. Er zit echter een bommetje in de dubbele bodem.

Wat ik daarnaast mis in zijn verhaal, is de waarschuwing voor het Luciferiaanse virussysteem. Als we de essentie daarvan namelijk doorgronden, blijven we niet hangen in dit Luciferiaanse virussysteem en ontdekken we dat wij zelf de scheppers van het originele universum zijn, waarvan het huidige universum maar een slap aftreksel is. We zitten zelf in een virussysteem; een virussysteem dat slechts een marginale kopie van het originele universum is. Dat licht ik uitgebreid en nader toe in mijn boek en in deze aanvullende artikelen. Oordeelt u zelf.

uw boek

(Video verwijderd? Kijk hier: bitchute.com)

David Icke London Real 6th April 2020 (FULL) from JMedia on Vimeo.

Bon linkvermeldingen: flywithmeproductions.com

101 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (33)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Diegene die al jaren meelopen in dit alt. circuit (25 jaar of langer) weten dat Icke niet te vertrouwen is en dat hij afkomstig is uit de BBC (Tavistock) programmering fabriek. Verscheidene interviews van Darryl Bradford Smith met Eustace Mullins hebben Icke ontmaskerd. Bijna alle interviews van Darryl Bradford Smith zijn van YT verwijderd, tevens gebruikt Icke de Sabbateans Frankists theorie die breedt op Smiths’ kanaal besproken werd.

  Die informatie die Icke gebruikt is afkomstig van andere bekende onderzoekers die hij nooit, maar dan ook nooit bij naam noemt een vangnet operatie dus. Icke is te vergelijken met Jones als puntje bij paaltje komt vallen ze gigantisch door de mand met name bij de BBC.

 2. ZalmInBlik schreef:

  In dit interview valt hij de BBC niet één keer aan omtrent de verslaglegging van bijv. gebouw 7 gedurende de 9/11 operatie. En meneer denkt dat het Britse koningshuis shape shifters zijn, belachelijk!

  • Martin Vrijland schreef:

   Er is 1 ding waar controlled opposition pionnen nooit zo veel over spreken: over het concept ‘controlled opposition’.
   Je hoort ze ook nooit vertellen dat er een heel social media leger aan Inoffizieller Mitarbeiter (IMB’ers…wat vroeger NSB’ers kon heten) bestaat. Een leger waarvan de ene helft de mainstream story verdedigt en de andere helft de gecontroleerde pionnen en verhalen verdedigt.

   • ZalmInBlik schreef:

    Precies, ook hier op deze site zie ik weer nieuwe trollen tevoorschijn komen. Bewuste strategie om ze door te laten?

   • Harry vries schreef:

    Ook Icke is zoals 99,9% van de alternatieve oppositie gecontroleerd, want vriend Jensen heeft in zijn laatste podcast ook heel nadrukkelijk zijn volgers en luisteraars naar de Icke video verwezen en heeft deze zelfs op zijn website geplaatst (podcast 09-04-2020 jensen)

    • Martin Vrijland schreef:

     Interessant om te zien vind je niet. Er zijn heel veel mensen die Icke op mijn site gewezen hebben de afgelopen 7,5 jaar. Dat hebben ze me persoonlijk gemeld. En dat was nog voordat ik doorhad dat hij controlled opposition was. Sterker nog..ik had hem toen nog hoog zitten.

     Icke heeft mij altijd genegeerd, terwijl ik toch meer volgers heb dan bijvoorbeeld Ninefornews. En toch zoekt hij altijd die websites op en doet er interviews mee, waarvan je altijd al geweten hebt dat ze controlled zijn. Kortom: ze willen geen vreemde eend in de bijt.

     • Harry vries schreef:

      Het feit dat de video van Icke van youtube gegooid is (en aan dat feit is heel veel ruchtbaarheid gegeven) is waarschijnlijk alleen bedoeld om Icke nog betrouwbaarder te laten overkomen en nog meer mensen die graag wakker willen worden het idee te geven dat hij toch echt niet gecontroleerde oppositie is. Het feit dat zoveel gecontroleerde alternatieve websites en andere social media sites hem vervolgens zogenaamd (natuurlijk allemaal vooraf afgesproken en gecoördineerd) helpen door de video op hun platform te plaatsen geeft deze alternatieve sites ook weer meer betrouwbaarheidsboosts omdat mensen denken, als deze alternatieve site de verboden video van Icke plaatst dan moeten ze wel echt betrouwbare oppositie zijn.

     • Martin Vrijland schreef:

      Precies
      Tevens moeten ze zo het kanaal London Real helpen pushen… van die gladde marketing NLP specialist
      Maar goed, mensen zijn daar gevoelig voor.
      De tijd zal het niet leren: de tijd gaat het zeker leren.

     • ZalmInBlik schreef:

      yup allemaal “Reverse psychology”

 3. Harry vries schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=AE5aO3aLMmg

  Vanaf 1.33.55 wordt het lachen geblazen, wij controlled opposition hahahahahaha dan zat ik al in tel aviv.
  Kijk naar de gezichten de leugen spat er echt af lol

 4. guppy schreef:

  Wat ik mis in het interview is de planeet Niburu. Laat ik voorop stellen dat ik niet in de metgezellen op planet X geloof! Ik geloof wel in een poolshift doormiddel van een planeet die eens in de zoveel tijd de boel komt resetten. Is dit de verlosser die ons uit de technologische brand komt redden?

  Daarom is het interessant dat jij zegt dat het plan is om dualism om te vormen naar singulariteit. Gaat het zover komen of wordt alle technologie uitgeschakeld door het magnetische veld?

  Hoe kunnen entiteiten en mensen die er voor kiezen om energieën van medemensen overleven in singulariteit? Deze hebben de lage frequenties van het dualisme systeem toch nodig?

  Je snijdt wel een essentieel belangrijk punt aan! Deze wereld is een kopie en om deze onderwereld te verlaten moet je alles durven achter te laten en niet voor eens en voor altijd in deze tijd ringen blijven cirkelen.

  Thanks Martin en de rest!

  • Martin Vrijland schreef:

   Om precies te begrijpen wat ik bedoel zou ik het boek lezen. Ik kan ook de nodige artikelen hier op de site erbij zoeken, maar dat is me nu even te veel werk…

 5. Schoen Veter schreef:

  Icke heeft in zn boek “het fantoomzelf” wel over een luciferiaans virus wat ons bewustzijn probeert te kapen.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ok dat boek heb ik niet gelezen, dus dat kan ik niet verifiëren, maar als dat zo is dan is dat opmerkelijk! Wellicht dat hij het idee van mijn site heeft gehaald, maar dat kan ik slechts gissen.

   Dan spreekt hij dus zelfs daarin de waarheid en moet ook dat idee mogelijk opgeblazen worden via het ingebouwde bommetje in de dubbele bodem.

   Kun je ook het bewijs aanleveren dat hij dit doet? Er wordt hier wel vaker iets geroepen om vooral mijn verhaal te ondermijnen. Dus graag een foto uit het boek als bewijs.

  • Martin Vrijland schreef:

   Inmiddels heb ik van meerderen begrepen dat Icke in zijn boek Phantom Self wel spreekt over het Luciferiaane virus systeem. Waarom benoemt hij dit MEEST BELANGRIJKE onderwerp dan niet in de interviews?

   In het kader van: ‘ik benoem alles maar ik leg er niet te veel de nadruk op’?

 6. Future schreef:

  En weer weggehaald die video van David Lucifer Icke.

 7. Future schreef:

  Hier gevonden zonder beelden, mocht je het handig vinden.

  Hij is echt overal weg, al hoort dat bij het spel.

  https://soundcloud.com/user-222860353/david-icke-live-at-london-real-6th-april-2020

  • Martin Vrijland schreef:

   Ja, dat moet ons richting het London Real kanaal drijven

   • guppy schreef:

    Ik moet wel zeggen dat het mij opviel dat Brian Rose elke keer zichzelf filmt met Royal Dutch Shell op de achtergrond. Zijn kantoor/studio staat daar waarschijnlijk vlakbij maar is wel opvallend.

    Londonreal laat mensen wel hun verhaal doen zonder in de reden te vallen, wat ook de bedoeling is van infomatie voorziening.

    Maar het speelt wel af in het midden van BabyLONDON vandaar dat de twijfel bij ons toeslaat. Het zit me ook niet lekker dat hij vandaag bij Alex Jones zat.

    Het is inderdaad allemaal gericht om voor altijd hier op aarde rond te tollen, terwijl wij naar een hoger niveau kunnen stijgen.

    Maar zelfs afleiding kan een handleiding naar ons hogere zelf zijn.

    Natuurlijk kunnen wij alles alvast positief veranderen maar er komt wel wat meer bij kijken.

    • Martin Vrijland schreef:

     The controlers know the masses will wake up so don’t swim into their fishing nets of controlled opposition! They are just providing you with a new shepert. Be free and independent! You don’t need a leader. You are the leader. You are a creator. The moral of this dangerous nightmare situation is a simple one: DON’T let it happen! Say NO! Say FREE AND INDEPENDENT

 8. Camera 2 schreef:

  De eerste vaccinatie op live Televion, je geloofd het niet, ja wel waar!

  Wereld sterren geven altijd het voorbeeld
  Wereldsterren gaven altijd het voorbeeld
  Ze zijn voorbeeld ig, net zoiets als Conchita Wurst etc…

  De wereld propaganda sterren(hoeren)
  Elvis was er ook zo één, de eerste Polio vaccinatie on TV

  Je wordt niet zomaar ster of sterretje, er is altijd wel een agendaatje dat er gediend dient te worden.

  https://www.truthorfiction.com/did-elvis-presley-receive-a-polio-vaccination-on-live-tv-in-1956-and-raise-immunization-revels-to-80-percent/

  https://medium.com/@peterflom/today-in-history-oct-28-1956-the-king-gets-vaccinated-d9cd68c627b0

 9. Ben schreef:

  ”Dus of Icke een bewust of “aangestuurde” vangnetpion is, kan ik niet zeggen, wel denk ik dat we in de val gelokt worden middels de koppeling van het coronavirus aan 5G masten.”

  02:45 – 34:30
  https://independz.podbean.com/e/tonys-show-04092020/

  • Martin Vrijland schreef:

   Ook weer zo’n controlled pion die ons stimuleert 5G masten in de fik te steken. Deze man zegt zelfs dat je een aluhoedje moet gaan dragen. Dat is precies de gekheid die men wil zien. Voor alle duidelijkheid: aluminiumfolie heeft geen enkel effect op de fijnmazige frequentie en is dus je reinste belachelijke kolder.

   Nogmaals: controlled pionnen vertellen 99% waarheid, maar stimuleren je dingen te doen die je juist niet moet doen of die ronduit gekscherend zijn.
   Wat we wel moeten doen: we moeten NEE gaan zeggen.

   De laatste sms die ik hier ontving was: “Follow the recommendations of the state”

   Als het aanbevelingen zijn, dan heb je een keuze. Ik ken mijn keuze. Wetten worden door de kroon ondertekend omdat ze zeggen dat God hen de macht heeft gegeven om te regeren. Als iemand mij kan bewijzen dat God bestaat, zal ik luisteren.

 10. Martin Vrijland schreef:

  Subliminal 666

  US weekly unemployment claims jump by 6.6 million, bringing 3-week total to more than 16 MILLION

  subliminale boodschap: breng de 3 zessen in zijn geheel samen tot 1

  https://www.rt.com/business/485385-us-weekly-unemployment-claims-jump/

 11. EenOogOpen schreef:

  Alleen deze site heeft het over de mogelijkheid en met de aan zekerheid aangrenzende waarschijnlijkheid dat David Icke een vangnetpion is en gecontorleerde oppositie is. Nergens te vinden dat soort ideeën in de “ongecontroleerde” alternatieve media. Geweldig hoe scherp sommige mensen zijn hier, ga zo door!!! Doorzien en blootleggen dat vinden de usual suspects niet zo tof.

 12. Martin Vrijland schreef:

  Nog wat info.. even op ‘see more..’ kikken, zodat je de hele post kunt lezen.
  Oordeelt u zelf. Ik heb de tekst hieronder gekopieerd.

  They are still stuck in the gross sensations of doom and gloom, monsters and boogeyman.

  Time and time again the white man has claimed a war against something that he fears and misunderstands.

  The white man has attempted to divide and conquer anything he perceives to threaten his narcissistic existence.

  We call this colonization and personally David vibrates with conquistador energy for me.

  Wolves have been hunted down, tortured and slaughtered because of the madness within man’s mind.

  David Icke, so-called awakened teacher who preaches about love and light while filling the atmosphere with more words, more fear, more rabbit holes creates an addiction to sensationalism.

  His Tavistock role is to distract you from the subtle awareness of Truth, to feed you some crumbs of empowerment and to lead you to the Shadow Family’s illusionary nightmare.

  David claims that his guide is St. Germain.

  RED FLAG 🚩

  And do the dirty work friends:

  David’s earlier books (“The Truth Vibrations” and “Love Changes Everything”) were originally published by a subsidiary of Rupert Murdoch’s “News Corporation”.

  David’s “The Truth Vibrations” was published by “The Aquarian Press/Thorsons”, a subsidiary of HarperCollins, itself owned by Rupert Murdoch’s “News Corporation”

  “The Truth Vibrations” came out in 1991, the same year as “Exploration Into God” by the ‘grandfather of the new age movement’ in Britain: Sir George Trevelyan, who would endorse Icke’s “Heal The World”, saying “This is the man I’ve been waiting for, for many years.” Was he implying that David was the ‘2nd coming’, in keeping with David’s comments about being a son of the Godhead?
  Trevelyan was an early trustee of the Findhorn Foundation. He lectured in history at Gordonstoun school, where members of the British royal family were sent,e.g. Prince Philip.” – Tigger, anonymous alchemist

  RED FLAG 🚩

  And let’s go a bit deeper in this analysis:

  Are there beings who have chosen violence and trauma as their modus operandi?

  Sure thing.

  There are many beings who have fragmented themselves across the multiverse and now hunt for energy because they cannot cultivate the divine light within them.

  Yet does that mean they are our enemy?

  Take the log from your eye David and sit in your seat, do the real work, I am holding you accountable as a so-called spiritual teacher.

  You are doing a great disservice to our family and are obsessed by your own grandiose disillusions.

  Let’s think about the reptilian region of our brain for starters.

  There is a belief that the “reptilian” part of our brain is the bad guy, the culprit for all those naughty behaviors and emotional reactions. This has become the cultural zeitgeist despite neuroscientists knowing for decades that the Triune Brain theory is not the complete picture.

  The basal ganglia, which is a group of neurons at the center of our brain, has been shamed and blamed, with so many people making claims that it is the result of the “reptilians.”

  People demonize this essential region in our brain without understanding that is not our enemy and is actually involved in helping us to have self-control.

  Perhaps we need to rethink our theories and how we blame other beings for things we need to take responsibility for.

  Perhaps we especially should stop demonizing our body and listening to magicians who were groomed by occultists and intelligence agencies.

  ☀️☀️☀️☀️

  “Why is the triune brain theory widely believed, even among psychologists, while evolutionary neuroscience abandoned the theory decades ago (and never took it very seriously in the first place)?

  The problem starts, of course, with MacLean. I think it’s fairly clear that MacLean wanted to find what makes humans (and mammals more broadly) unique. And that desire to identify our uniqueness led him to judge his available evidence poorly. MacLean should have considered alternative hypotheses, such as the possibility that differences between our brains and those of other vertebrates are a matter of degree, rather than kind. And he should have asked whether those alternative hypotheses could explain his evidence as well as his own theory could. This sort of self-questioning is key to doing good science: we need to work especially hard to try to prove ourselves wrong. Fortunately, science is structured such that if we can’t (or won’t) prove ourselves wrong, our colleagues most certainly will. And other scientists did prove MacLean wrong, as detailed thoroughly in Terrence Deacon’s paper on what’s known about mammalian brain evolution.

  But the evidence that MacLean’s theory was wrong never seemed to make it out of the small world of evolutionary neuroscience. And for that, I think that some of the blame lies with one of my heroes, Carl Sagan.

  The triune brain theory played a starring role in Carl Sagan’s bestseller and Pulitzer Prize winner, The Dragons of Eden. In The Dragons of Eden, Sagan drew on MacLean’s theory to account for how humans evolved to produce science, art, math, and technology – the features of our mind, in other words, which make us unique. Underneath our thinking neocortex, Sagan wrote, is a sea of primitive mammal emotions and even more primitive reptilian proclivities toward hierarchy and aggression. But, he argued, humans are special because our neocortex is particularly well-developed, and so, unlike other animals, we can reason our way out of our primitive instincts.” – Daniel Toke

  ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

  David Icke is a Tavistock mind-controlled puppet that is playing with your MIND, just as I spoke on my video the other night which many appreciated and many were throwing psychic darts at me afterwards.

  Truth can be a bitchslap in the face but it will liberate the consciousness ❤️

 13. ZalmInBlik schreef:

  In zijn eerste openbare optreden als “ontwaakte” bij de BBC (Tavistock) uiteraard begint hij zijn betoog over kleuren en wat voor een impact ze hebben op het menselijke brein. Meneer bewijst hiermee kennis te hebben van Tavistock NLP methodieken:
  https://archive.org/details/Tavistock_201601/mode/2up

 14. Martin Vrijland schreef:

  Robert Jensen, kan in zijn laatste video (10 april 2020) maar niet van zijn gezicht afblijven…dat is meestal een teken dat je je betrapt voelt. Ja, Robert, je bent betrapt.

  Ook is het aan je gezicht en neus zitten nogal gevaarlijk met dat coronavirus..straks komt het verschrikkelijke virus nog in je neus Robert! 😉

  Anyway: Jensen zegt dat hij deze video op zijn platform geplaatst heeft omdat YouTube bezig is zaken te verwijderen. Tegelijk zegt hij dat het niet uitmaakt dat hij dingen op zijn eigen site zet, want dan nog kan YouTube dat (als je iets ergens anders gezegd hebt) als aanleiding beschouwen om je er volledig vanaf te gooien.

  Maar waarom kan hij dan wel zijn video (die laatste die hij dan dus op zijn eigen website geplaatst heeft) eigenlijk op Vimeo geplaatst hebben (kijk welk logo u ziet als de video afgelopen is). Vimeo is net zo goed een grote jongen. Het Witte Huis plaatst bijvoorbeeld haar video’s op dit platform.

  Hij spreekt zichzelf dus op meerdere fronten tegen en laat zien een controlled pion te zijn. Maar daar moet je dan wel even doorheen prikken.

  Alle jongens van the big club werken samen om u in hun vangnetten te leiden.

  https://jensen.nl/speciale-goede-vrijdag-uitzending-de-jensen-show

 15. Martin Vrijland schreef:

  Hoe krijg je zo’n 5G mast in de fik? Moet je een hoogwerker huren en strips natrium er tegen aan plakken en dan de hoogwerker opzij zetten en water er op spuiten. Natrium ontbrand in water. Benzine lukt niet, want druipt eraf. Staal fikt niet. De kabels dan? Lastig. Het zijn overigens volgens mij geen eens 5G masten, maar oude 3G masten, maar dat terzijde. Ik heb even een schets-fimpje op mijn telefoon gemaakt over hoe je er als overheid voor kunt zorgen dat je elk verzet gecontroleerd af kunt vangen. Je schuift altijd pionnen naar voren (Robert Jensen, Alex Jones, David Icke) en organiseert zelf het te verwachten verzet. Daarmee vang je zoveel mogelijk mensen en geeft ze een stigma; bijvoorbeeld ‘complotdenker’, ‘rechts’, ‘gelooft dat reptielen de aarde runnen’, ‘anti vaxer’, ‘klimaatontkenner’ of ‘anti 5G’.

  Laat ik duidelijk zijn: 5G is gevaarlijk, maar je krijgt er geen corona verschijnselen van. 5G is alleen gevaarlijk omdat het alle bandbreedte biedt voor ‘the internet of things’, waarbinnen wij dan 1 ding worden. Verzet tegen 5G is dus bewust gebaseerd op valse argumenten. Je creëert als staat zelf verzet via IMB’ers (Inoffizieller Mitarbeiter). Die laat je veel schreeuwen en roepen op social media en veel aanhang vergaren via het social media leger van tienduizenden IMB’ers. Dan steek je wat masten in de fik en geef je dat veel media aandacht en dan blaas je de gehele beweging op. De IMB’ers, de social media soldaten, hebben hun werk gedaan. Hun kosje is toch al gekocht binnen de nieuwe totalitaire communistische (fascistische) heilstaat.

  Bent u ook lid van IMB’er leger? In het voormalig DDR was 1 op 50 een IMB’er (Angela Merkel any body?) Bent u ook zo’n verrader die lid is van het social media leger? Dan deelt u dit niet of u deelt het en zegt erbij dat Martin Vrijland een gestoorde gek is enzovoort… in 40/45 noemden we dat NSB’ers. IMB’ers de nieuwe NSB’ers.

 16. Martin Vrijland schreef:

  bron: https://www.facebook.com/ashley.aurora144

  Ashley Aurora “We have discussed before how DARPA has developed what can be called Self Organizing Collective Intelligence.

  The basic dynamics of a SOCI is that some sort of attractor is able to grab the attention and energy of some group of people. It is generally one that is very vague and abstract; some idea or notion that only makes sense to a relatively small group of people.
  When those people apply their attention and energy to the SOCI, it makes it more real, easier for more people to grasp onto and to find interesting and valuable. It then becomes more attractive to more people and their attention and energy.
  This created what is called a generative loop.
  As the SOCI becomes more real and attracts more people it begins to encounter challenges.
  If the SOCI has enough capacity within its collective intelligence to resolve the challenge, it “levels up” and expands its ability to attract more attention and energy from more people.
  These “self-organizing collective intelligences”, are a new kind of socio-cultural phenomenon that is beginning to emerge in the niche created by the Internet. They involve attractive generator functions dropped into the hive mind that gathers attention, use that attention to build more capacity and then grow into something progressively real and self-sustaining.
  It is combing through the billions of threads of “what might be real” and “what might be true” that have been gathered into the Internet and it is slowly trying to weave them into a consistent, coherent and congruent fabric.
  All of this moves through the internet at the speed of thought.
  Slowly and deliberately the attention of the SOCI begins to orient towards the most complete and inclusive world-models and weeds-out those that fail to maintain consistency with either other world-models or large chunks of “facts.”
  This can be controlled by bad actors or those that wish to use hive mind activity to instigate things like panic buying and mass lockdowns.
  Anyone care to question why people were buying rolls and rolls of toilet paper? The behavior was curious –and may had psychological explanations as to why.
  However, we can speculate the internet had something to do with it.
  There is a paranormal element to all of this as well and while it may sound a bit crazy to bring it up, it has to be said that there appears to be a ‘mind virus‘ that has been created and that this virus is an effective psychological tool that replicates itself and eventually we see a ‘copycat effect‘ that strikes fear into the populace and benefits those in power who wish to use these patterns of behavior as excuses to curtail civil rights and harden the resolve of the surveillance and national security infrastructure.
  Most people when making decisions usually think that what is popular is good – what works for someone else must work for you and when you are told that certain groups of people act a certain way and in order to belong you must do what others in the group do, then we find ourselves identifying with that particular group’s ideology.
  Following the crowd allows us to function in a complicated environment. Most of us do not have time to increase our knowledge of all merchandise and research every advertised item to measure its usefulness. Instead, we rely on signals like popularity. If everyone else is buying something, the reasoning goes, there is a good chance the item is worth our attention.
  People are controlled and manipulated more times than they realize and with new technology and social platforms, the mechanisms for control become more sophisticated and soon you start accepting things you once thought were abhorrent.
  It used to be that crowd think and collective actions were limited to just small groups in the community – now these groups can now be worldwide movements in a matter of days because of viral memes and hashtags.
  This has also contributed to the era of virtue signaling, social warriors, the woke culture, the cancel culture, and other groups that turn victimhood into valuable currency.
  Could it be contributing to the way we are now acting? Could it be that the reason COVID-19 is being treated differently is because something called Autonomous Superintelligence has now fueled what psychologists call Chaos Syndrome?
  The Chaos Syndrome we are experiencing could very well be generated by Artificial intelligence and algorithms that are giving the people what they want to hear and in the process it is generating fear and crashing the economy.
  Think of the process – most Americans did not even know about COVID-19 until we started to see videos of Chinese nationals dropping dead in the streets and coughing up blood on the subways. Those videos were not being beamed on the mainstream news because the networks were distracting us with Impeachment proceedings. These videos were being generated on the internet from unknown bad actors. Ask yourself this question – now that COVID-19 has reached the United States, have we seen anyone drop dead in the streets? Did any of this happen before we were told that it arrived in Washington State?
  The videos allegedly were fired off from China. They were hardcore memes that spread virally throughout the internet – like Momo images on children’s YouTube videos.
  This was the first stage.
  Exaggeration and distortion are powerful tools to fool the public. This is why meme magic is so effective on the internet.
  Meme theory of course asks a simple question and that is, do we come up with ideas or do ideas control us?”

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten