De aanslag in Barcelona: zelfde script, gevonden paspoort en emo-building

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 19 augustus 2017 42 Comments

De aanslag op Las Ramblas, een drukke toeristische trekpleister in het hart van de Spaanse stad Barcelona, lijkt weer in alle contouren te voldoen aan het concept ‘Problem, Reaction, Solution‘. Daarbij herkennen we hetzelfde script als bij de meeste terreuraanslagen. Wat vooral opvalt is dat er geen duidelijke beelden zijn van de aanslag zelf, maar vooral van de paniek erna. Wat ook opvalt is dat de politie opriep om geen beelden van de aanslag te delen. Die beelden zijn normaal gesproken toch wel erg handig zou je denken, maar het excuus ‘uit respect en piëteit voor de slachtoffers en nabestaanden‘ doet het natuurlijk altijd goed. Onderdeel van het script is dat er veel internationale slachtoffers zijn en dat onmiddellijk presidenten en andere beroepsleugenaars hun medeleven uiten en de herdenkingen meteen groots opgetuigd worden. Die herdenkingen worden druk bezocht, want de doorsnee burger ziet iets op het nieuws, neemt het kritiekloos over en weet dus niet beter dan dat het verhaal echt is. De emotie wordt bewust tot grote hoogten opgevoerd. Je gaat er immers nog steeds niet vanuit dat journalisten en media zouden kunnen liegen over een terreuraanslag. Maar we hebben ook deze keer weer meerdere miraculeuze overlevers van eerdere aanslagen (zie hier en hier) en niet te vergeten ‘een gevonden paspoort’. We zullen ook nog wel een heldhaftige agent gaan treffen en het zou niets verbazen als dat dit keer een transgender agent is. Zo’n internationaal tintje met slachtoffers uit 24 landen, zorgt voor veel exposure van het Problem, zodat de Reaction (angst en onzekerheid) ook internationaal is en de Solution er op internationaal niveau doorheen gedrukt kan worden.

De Telegraaf plaatste de oproep voor het niet delen van beelden eveneens. De terroristen kijken natuurlijk ook op hun telefoon terwijl ze op de vlucht zijn en zouden zo kunnen ontdekken waar de politie zich bevindt.

Politie: deel geen beelden van de aanslag

17 AUG 2017

BARCELONA – De politie in Barcelona verzoekt iedereen om geen foto’s en filmpjes te delen van de aanslag in het centrum. Mensen moeten het gebied verlaten, er wegblijven en de hulpdiensten niet in de weg lopen.

Bovendien moet niemand via sociale media verspreiden waar zich politieagenten bevinden en waar politieacties aan de gang zijn, benadrukt de Guardia Civil op Twitter.

Mensen kunnen op Twitter via de hashtag #RedesSociales familie en vrienden laten weten dat ze veilig zijn, twittert de politie.

Maar laten we nou eens proberen echt het verhaal duidelijk te krijgen. Als je alle beelden op tv en alle berichten in de kranten bestudeert, zijn het vooral verhalen. We kennen ze inmiddels wel: ‘de ooggetuigen’. Mensen die een ingestudeerd getuigenverslag voor de camera of via de telefoon aan de NOS studio doorgeven. Dat kan toch niet? Je gaat toch niet een potje lopen liegen? Vroeger, in het Oostblok had de Stasi in ieder flatgebouw een spion. De Oost Duitse geheime dienst had haar tentakels in alle lagen van de maatschappij. Mensen leven in een droomwereld en in de illusie dat geheime diensten in landen als Nederland een marginale functie hebben. Mijn vermoeden is dat er meer mensen op de payroll van geheime diensten staan dan menigeen durft en wil zien. Alleen al in een stad als Amsterdam barst het van de acteer-opleidingen. De AIVD ronselt studenten bewezen al vroegtijdig. De illusie dat de AIVD slechts een clubje is dat enkel een beetje uw internet- en telefoonverkeer aftapt, kunt u mijns inziens overboord gooien. Gewillige acteurs die voor een snabbel een getuigenverklaring optuigen, zijn niet zo moeilijk te regelen; vooral niet als je daarvan in de loop der jaren een grote database hebt opgebouwd. Daarmee impliceer ik dat er een hoop landverraders rondlopen die bereid zijn te liegen of te acteren voor geld. Welnu, u mag ook geloven dat dat iets van vroeger is en iets is van het oude Oost Duitsland en de Sovjet Unie. Het schijn-democratisch communistische bestuur van Europa heeft dat niet nodig. Dat bestuurt het volk met liefde, passie, eerlijkheid en democratie.

Er valt echt met geen goed fatsoen een serieus verhaal van deze aanslag te maken. Natuurlijk hebben we het verhaal in de media dat er veel gewonden en doden zijn gevallen. We gaan natuurlijk goed onderbouwde slachtofferprofielen zien. Ook hebben we de beelden gezien van de slachtoffers die in de straat lagen. Dat was dan toevallig wel een straat waar de inwoners van Barcelona niet of nauwelijks komen, omdat het vooral een toeristische gebied is. Dat biedt mogelijkheden om een aanslag in scene te zetten. Ik begrijp dat het er bij de gemiddelde compleet (door de overkill aan berichtgeving) gehypnotiseerde burger niet in gaat, maar de denkende mens kijkt iets verder dan zijn neus lang is. Ik heb het dan niet over de neus van “terrorisme deskundige” Jelle van Buuren (waarvan ik me af vraag hoe iemand met zulke duidelijk Jiddische uiterlijke kenmerken toch aan zo’n Nederlandse naam komt), maar gewoon over de intuïtieve gojim-neus van “klopt dit verhaal wel”. Iedereen die zich een beetje heeft verdiept in technieken waarover de media beschikken, kan zich voorstellen dat je dit hele verhaal in scene kunt zetten. Als je bijvoorbeeld de getuigenverslagen hoort, hoor je vooral dat mensen zijn gaan rennen omdat anderen zijn gaan rennen. En natuurlijk heb je de verslagen van mensen die net aan de dood ontsnapt zijn. Het zijn allemaal verhalen, niet ondersteund door beelden. Maar wees gerust, wat Hollywood kan, kunnen de media ook, dus als u beelden wilt die u overtuigen, dan krijgt u die (klik op deze link om te zien hoe dat werk).

Het lijkt me dan ook weinig zinvol om de gehele aanslag in detail door te spreken. Die details zullen namelijk nog wel veranderen. Op het ene moment is de chauffeur van de aanslag doodgeschoten; het volgende moment blijkt die doodgeschoten Moussa Oukabir mogelijk toch niet ‘chauffeur Barcelona’ en zou de echte aanslagpleger nog altijd op de vlucht zijn. Inmiddels zou het paspoort dat gebruikt is voor de huur van het busje namelijk gestolen zijn. De Belgische krant Dagelijkse Standaard meldt:

Nu meldt de Spaanse krant La Vanguardia echter opeens dat deze Oukabir helemaal niets te maken zou hebben met de aanslag. Hij heeft zichzelf gemeld bij de politie met die boodschap in zijn woonplaats, ruim 100 kilometer van Barcelona. De verdenking zou zijn ontstaan uit het feit dat zijn paspoort op de plek van de aanslag is gevonden, en dat hij de huurder zou zijn geweest van het busje dat de mensenmassa ingestuurd werd. Volgens Oukabir is dat paspoort gestolen, en zou iemand zich dus als hem hebben voorgedaan.

Zijn verhaal lijkt bevestigd te worden door de Spaanse politie, die donderdagavond meldde dat geen van de opgepakte mannen de bestuurder van het busje was. Van de man die bij een politiecontrole aan de rand van Barcelona werd doodgeschoten, wordt nu ook gezegd dat eigenlijk helemaal niet zeker is of hij er wel iets mee te maken had. Hoewel het dus goed kan dat zij wel een rol hebben gespeeld bij de aanslag, is de daadwerkelijke dader zeer waarschijnlijk dus nog op de vlucht. Het enige wat we op dit moment kunnen hopen is dat daar snel een einde aan komt, maar uiteindelijk hebben we daar weinig aan: voor hem 1000 andere islamisten die maar al te graag Europeanen de dood in zullen rijden, schieten of exploderen.

Kortom, het moet een beetje een zootje worden en dat moet veel onzekerheid en angst inboezemen, zodat vooral de Solution flink en volledig omarmd wordt. EenVandaag meldde dan ook in de uitzending van 17 augustus dat Spaanse wetgeving het al mogelijk maakt dat er geen huiszoekingbevel meer nodig is om gewoon bij ieder willekeurig persoon het huis binnen te dringen. Die wetgeving moet er natuurlijk ook in de rest van Europa doorgedrukt worden. Hoe handig is het dan dat er een Problem optreedt in een stadsdeel van Barcelona waar veel internationale “slachtoffers” vallen? Dat betekent dat die wetgeving, die nodig is om de burgers elke vorm van privacy compleet af te pakken, er doorgedrukt kan worden middels een Problem dat zeer veel impact heeft: terreur. De angst zit er dan goed in (Reaction) en dan is de enige werkbare oplossing (Solution) dat al uw rechten afgepakt worden. De internationale marketing achter zo’n aanslag en alle voorgaande aanslagen, doet dus zijn werk uitstekend! Europa wil graag dat u in grote steden gaat wonen, waar u in slimme digitale steden woont, waar u full time gemonitord wordt en waar u op elk moment een agent in uw slaapkamer naast uw bed kunt verwachten, zonder dat u zich kunt beroepen op enige vorm van privacy. Die privacy is u ontnomen vanwege de dreiging van terreur.

Vindt u het nu echt een geloofwaardig verhaal dat die terroristen aanslagen wilden plegen met gasflessen? RTL Nieuws meldde op 18 augustus:

Verband tussen aanslagen Barcelona, Cambrils en explosie Alcanar

De Spaanse politie zegt dat er een verband is tussen de grotendeels mislukte aanslag in Cambrils en de aanslag eerder in Barcelona. Daar vielen dertien doden toen met een busje werd ingereden op het publiek op de Ramblas.

Terreuraanslagen in Spanje:

 • 13 doden en meer dan 100 gewonden door aanslag met busje in Barcelona. De dader is voortvluchtig.
 • Onder de gewonden zijn drie Nederlanders.
 • Vijf terroristen met bomgordels zijn gedood bij een mislukte aanslag in Cambrils. Er zijn zeven gewonden.

“Er is een connectie”, zegt een regionale minister, maar wat die connectie precies is wil hij niet zeggen.

Er zijn door de Catalaanse politie tot nu toe drie mensen gearresteerd in verband met de aanslagen. Dat gebeurde in Ripoll en Alcanar. Het gaat onder andere om een Marokkaan en om een Spanjaard, die afkomstig is uit de Noord-Afrikaanse enclave Melilla. Geen van de twee was de bestuurder van het busje en een van hen zegt niets met de aanslag te maken te hebben.

Huis verwoest

In Alcanar vond woensdagavond een explosie plaats in een woning. Daar waren terroristen bezig met het maken van explosieven met tientallen gasflessen die stonden opgeslagen. Dat ging mis, met een enorme explosie als gevolg. Twee mensen waren op dat moment in het huis. Eén van hen overleefde het en werd zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Ook hier vermoedt de politie een link met de aanslagen in Barcelona en Cambrils.

Neemt u het nu echt nog serieus als u dergelijke berichten hoort? Dus deze jongens waren een beetje met gasflessen aan het spelen en toen ging het mis! Een bom maken van gasflessen? Zou je echt zo stom zijn? En dan per ongeluk een peukje opsteken? Of waren ze bezig met een lasapparaat om de flessen onderling te verbinden? Ach, nee er zal we een vonkje hebben opgetreden bij kortsluiting of iets dergelijks. Maar het verhaal wordt nog gekker als blijkt dat er nog een aanslag gepleegd werd met nepbomgordels. De jonkies, hadden natuurlijk geen goede IS opleiding gehad, maar werden wel door IS geïnspireerd (ik doe zo maar even een voorspelling in de te verwachten verhaallijn). Het waren natuurlijk jonge onervaren terroristen die in Cambrils een aanslag wilden plegen, die (omdat ze geen echte bomgordels konden maken) maar besloten nepbomgordels te gebruiken. Je wilt natuurlijk wel een eervolle dood. Ik citeer de NOS:

Dode en 7 gewonden bij tweede aanslag Spanje; terroristen met nepbomgordels gedood

In de Spaanse kustplaats Cambrils, ruim 100 kilometer ten zuidwesten van Barcelona, is aan het begin van de nacht een tweede terreuraanslag gepleegd. Vijf terroristen werden door de politie gedood, toen ze begonnen in te rijden op het flanerende publiek. Cambrils is een populaire plek in de buurt van Salou.

Zes burgers en twee agenten raakten gewond. Een van de zwaargewonde burgers, een vrouw, overleed later in het ziekenhuis. De autoriteiten zeggen dat er een verband is met de aanslag van gisteren in Barcelona, die door Islamitische Staat is opgeëist.

Mogelijk werd er ook nog een derde aanslag voorbereid. In Alcanar, 200 kilometer ten zuidwesten van Barcelona, blijkt er gisternacht een explosie te zijn geweest in een huis waar explosieven met gasflessen werden gemaakt. In het huis viel één dode.

De terroristen in Cambrils zouden bij een politiecontrole zijn aangehouden en er vervolgens met hun personenauto vandoor gegaan zijn. Ze belandden uiteindelijk op de promenade en reden daar in op een politiewagen en op het publiek. Ze stapten uit en begonnen met messen in te steken op mensen, waarna de politie ze neerschoot.

U wordt langzaam toegeleid naar de superstaat Europa, waarin u altijd en overal traceerbaar bent en alle rechten op privacy u afgenomen zijn door “terrorisme”. Verhalen, getuigenverslagen en gecreëerde beelden moeten u overtuigen dat het allemaal dringend noodzakelijk is. Het tonen van flinke aantallen doden en gewonden verzegelt het verhaal en het gros van het volk zal het slikken als zoete koek. Ik denk dat het met de huidige technologische stand van zaken en het creëren van identiteiten, beelden en illusie bijna onmogelijk is geworden om aan te tonen dat het volk in de maling genomen wordt. De macht van geheime diensten, hun verkoopkanalen (de media) en mensen die bereid zijn het spel mee te spelen, is zeer effectief. Het is de ideale methode om de zich opdringende fascistische superstaat, zonder enige weerstand te introduceren. Ik voorspel dat de ‘staat van beleg’ (ook wel ‘noodtoestand’ genoemd) als nieuwe norm zal gaan gelden in Spanje. In opvolging van Frankrijk zal die maatregel uiteindelijk gestandaardiseerd worden. Sterker nog; heel Europa zal onder het voorwendsel van terreurpreventie in een permanente ‘staat van beleg’ veranderen, waarbij fysieke aanwezigheid van meer en meer politie en leger en ongelimiteerde mogelijkheden (als het binnen vallen van huizen), worden gecombineerd met digitale middelen die (zoals de technieken van uit de slimme stad en het verzamelen van gegevens uit real time Big Data) Europa zo snel mogelijk moeten veranderen in superstaat die aan 24×7 monitoring van al haar burgers doet. U hoeft die rare complotgedachten natuurlijk niet te geloven. U mag ook gewoon bang worden voor al die nepterreur en de politiestaat gewoon accepteren. Het gaat ook pas vervelend worden als u een Neuralink van Elon Musk in uw brein heeft, maar tegen die tijd kunt u een kritische gedachte misschien al helemaal niet meer bedenken. Resist now!

Bron linkvermeldingen: rtlnieuws.nltelegraaf.nl, rtlnieuws.nlnos.nl, standaard.be, ad.nl, ad.nl

1K Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (42)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Australische Julia (26) maakte in Barcelona derde aanslag op rij mee!!

  Ze was met vrienden aan het shoppen in Barcelona toen terroristen met een busje dood en vernieling zaaiden op de Ramblas. Net zoals in Parijs en Londen kwam Julia Monaco met de schrik vrij. Voor de Australische vrouw was het al de derde aanslag die ze meemaakte in Europa.

  It’s a miracle!

  http://www.ad.nl/dossier-aanslagen-spanje/australische-julia-26-maakte-in-barcelona-derde-aanslag-op-rij-mee~a0700988/

  of is het steeds dezelfde acteursploeg?

  Dit filmpje kreeg ik toegezonden. Hoewel ik het niet zo heb op die numerologie (die mijns inziens juist weer bedoeld is om waarheidszoekers in de belachelijke / aluhoedjes hoek te trekken), wordt wel gewezen op nog zo’n miraculeuze overlever:

 2. Camaron schreef:

  Het lijkt er verdacht veel op dat de meeste burgers het niet ‘te’ toevallig vinden dat volgens de berichtgeving verschillende slachtoffers/getuigen (acteurs) meedere keren ter plekke waren van in scene gezette (poppenkast) aanslagen op meedere plekken in de wereld. De vertoonde beelden zijn niet bepaald afschuwelijk dat men bij het zien van de vertoonde beelden compleet (rationeel) lam geslagen in de angst-modus schiet. De meeste burgers zijn direct geneigd de commentaren te geloven van de mainstream-media. Wat in mijn ogen mede het doel is van overheden en geheimediensten, is de reactie van de doorsnee burgers te peilen en om te checken of het aantal in de minderheid zijnde potentiele ‘politieke’ vijanden (terroristen) en wakkere burgers wereldwijd aan het groeien is om bij die groepen burgers invallen te doen en ze te arresteren. Alles lijkt zich in die richting op aan het ontwikkelen om in de (nabije) toekomst alle Staatsgevaarlijke elementen en/of om bijvoorbeeld vaccin-weigeraars legaal te mogen arresteren.

  • brain schreef:

   Het gaat puur om macht, babelonische macht met een babelonisch beleid.
   The sheeple is er slechts als instrument
   ten behoeve van die babelonische macht.
   Via brainwashing, het creeren van onbewuste angst bij the sheeple bestaat the sheeple slechts en idealen kan/mag the sheeple njet hebben. Onbewuste angst zie je uit het het dwangmatig groepsgericht denken van the sheeple. Zaken niet durven benoemen. The sheeple komt vaak niet tot zelfstandige doordachte ideeen omdat the sheeple zich zelf censureert uit onbewuste angst.

 3. brain schreef:

  Er zijn twee manieren hoe ‘ terroristen’ worden ingezet door babelonische veheime diensten. Of ze gebruiken babeloniers die vermomd zujn als moslims en de identiteit krijgen van nietsvermoedende moslims. Tweede manier is dat moslims die zware strabare feiten hebben gepleegd of met uitzetting worden bedreigd beloofd wordt dat ze geen straf zullen lrijen of niet uitgezet worden. Dit zijn de trucs. Stuur je dit op voordat mijn reactie weer gejammed wordt door een veiligheidsdienst.

 4. brain schreef:

  Tja the sheeple financieel gaat het goed met ze. Ze kunnen hun bier nog betalen.. De economie groeit?? geestelijk is the sheeple volledig gebrainwashed. Pas als the sheeple
  het financieel voelt gaan ze zich roeren.maar dan zit the sheeple al in de fuik. Duits spreekwoord eerst het eten dan de moraal.

 5. brain schreef:

  Kort even over babelonisch beleid. Dit wordt dus uitsluitend door de babeloniers bepaald .The sheeple heeft geen enkele inbreng. Als er al een discussie bestaat over een bepaald babelinsch onderwerp/beleid komt dit door toedoen van fracties binnen die babelonische club zelf, de clubleden. Nogmaals the sheeple heeft niets in te brengen.

 6. ClairVoyance schreef:

  Hoi Gladiator, ik heb hem ooit al eens bekeken. Je wil mijn oordeel.
  Ik zie veel halve waarheden.
  Ik mis de bolshevik revolution van 1917, holohoax,balfour declaration, wall street betrokkenheid , federal reserve etc. etc.
  Dit is een zogenaamde illuminatie confirmed docu zeg maar.
  De video an sich is een rich man’s trick.

 7. Martin Vrijland schreef:

  Spot the bullshit

  • Martin Vrijland schreef:

   Waarom zit een leugenaar altijd (voor de kijker) links van de interviewer?
   Zodat de constructed visual/auditory niet zo opvalt…Regisseur: “Blijf naar Bo kijken tijdens je interview!”

   • Martin Vrijland schreef:

    Let eens op de ogen

    • Martin Vrijland schreef:

     En ook let even op de zeer slecht ge-Photoshopte foto van Lesley in het Barcelona stadium 😉

     • Andre van Delft schreef:

      Die foto komt op 5:08 in beeld
      Ze maakt op mij ook een slechte photoshop indruk, maar ik kan niet zeggen waarom precies. Kan jij het beter onder woorden brengen?

     • Martin Vrijland schreef:

      Je ziet aan de randen op die foto in het voetbalstadium duidelijk dat hij in het voetbalstadium geshopt is. Het is erg slecht gedaan. Bijna opzettelijk slecht..misschien om te testen hoe makkelijk mensen erin te luizen zijn.

      Verder is het vooral duidelijk dat hij zich enorm loopt te verbijten. Het is duidelijk dat hij niet echt happy is met zijn taak en als hij blank zou zijn zou het waarschijnlijk zichtbaar zijn geweets dat hij rood aan loopt..

      Wat vooral opvalt is zijn compleet onsamenhangend verhaal. Als je het woord voor woord uit zou typen, klopt er niets van: winkel in, winkel uit, toch naar weer de winkel in..trap op, toch weer naar buiten..enz.

  • Andre van Delft schreef:

   Mij viel het ook op, maar met andere aanleidingen dan jij had. Daardoor versterken onze observaties elkaar.

   Tijdens de uitzending tweette ik het volgende (in 2 delen):

   Crisisacteurs getuigen vaak met overdaad: ze spreken&knikken tegelijk. Zojuist deed een donkere jongeman dat bij #rtlsummernight. #barcelona
   Zie bijvoorbeeld ook deze award-winnende crisisacteur op 3:24:

   [MV] “weg gejorist”

   • Martin Vrijland schreef:

    Mee eens,

    Ook de andere kale man met poloshirt en ijdelheidskraaltjes om zijn pols zit te acteren.
    Hij is alleen iets beter in zijn rol.
    Deze mensen zouden zich tot op het bod moeten schamen, maar waarschijnlijk krijgen ze van te voren te horen dat het het landsbelang dient om dingen in scene te zetten en te liegen of iets dergelijks. Je moet toch iets hebben om je geweten te sussen.

    De grootste smeerlap is de terrorisme expert (AIVD) die keurig vertelt hoe we nog meer politiestaatmaatregelen en Big Data analyses nodig hebben (zie artikel)..dat is immers beter dan al die militairen op straat.

    En door al deze Machiavelli leugens omarmt het volk massaal de politiestaat. Met dank aan de Machiavelli-verkopers als Bo van Erven Doorn (in het oog), Jeroen Pauw, Eva Jinek, en alle medewerkers van de mainstream. Natuurlijk danken we ook de alternatieve media die in dit soort gevallen keurig zwijgen of u liever (als goed hun taak vervullende AIVD-ers) afleiden met satanisch ritueel kindermisbruik.

   • Martin Vrijland schreef:

    Busted:

    Deze reageerder (André van Delft) probeert mensen af te vangen richting de controlled alt. media.
    (zie hier voor meer details over hoe zij werken https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/ronald-bernard-irma-schiffers-ad-broere-de-cooperatie-vrije-media-het-aivd-vangnetten-voor-waarheidszoekers/)

    Sorry André, maar daar tuin ik niet meer in. De door jouw geposte links zijn dan ook verwijderd en je krijgt een definitieve ban hier op de site.

    Er geldt hier voortaan een zero tollerance beleid voor desinfo en links naar desinfo-sites of de gecontroleerde alternatieve media.

    NOTE: Er zullen vast nog wel een reacties doorglippen of filmpjes geplaatst worden naar goede content die bewust gekoppeld wordt aan desinfo zaken als ‘de platte aarde theorie’ of ‘ufo waarnemingen’, dus de oplettende lezer mag mij altijd even een tip geven. Dank alvast.

  • Camaron schreef:

   Je ziet dat degene vrij regelmatig als hem een vraag wordt gesteld de intervieuwer niet aankijkt en in erg vaak in plaats daarvan links omhoog kijkt of in die richting wilt kijken, intervieuwer doet ook moeilte in oogcontact te blijven met diegene. Wat duidelijk is, is dat intervieuwer een beroepsleugenaar is en het zeer goed speelt. Alle tafelgenoten zijn op de hoogte dat het om een leugen gaat. De donkere vrouw tegenover hem hadden ze maar beter niet in beeld moeten brengen, overduidelijk is het aan haar af te lezen dat ze op non-verbaal-niveau de ‘als dat maar goed gaat’ zucht gaf en heel even in haar blijk (omhoog) blijk gaf van ‘daar gaan we van start met de onzin’.

   • Martin Vrijland schreef:

    Ruth Jakott heet die donkere vrouw.
    Je komt in Nederland (en de rest van de wereld) niet hogerop als je je niet met je ziel gecompromiteerd hebt om mee te doen aan het list en bedrog om de massa te bestieren. Entertainment is een belangrijk onderdeel van het ‘brood en spelen’ concept om het volk zoet te houden en af te leiden voor het ontwaken voor al die leugens.
    Ruth Jakott is inderdaad duidelijk zichtbaar aan het opletten of de (misschien wel door haar aangeleverde) acteur zijn rol wel goed vervult.

 8. ClairVoyance schreef:

  Beste reageerders. Ik vraag jullie om advies.
  Een Engelse vriend zei me dat het geen hoax was want familie van hem zat op een terras 20 meter vanaf de plek waar de aanslag plaats vond. Overal bloed en dode en gewonde mensen.

  Ik zei antwoordde hem dat dat niet kan omdat gewone burgers niet zo dicht bij de FILMSET aanwezig mogen zijn, en dat het familielid enkel gillende mensen in paniek kan hebben gezien.
  Ik vroeg hem om niet boos op me te worden en dat het is zoals het is.Een hoax.

  Hij antwoordde me per mail dat hij zijn familie gelooft en hij niet meer wil praten over het onderwerp en dat we allemaal verschillende meningen over allerlei onderwerpen hebben, en dat hij niet boos op me is, maar wel teleurgesteld dat ik denk dat alles een hoax is. (IK ben dus de idioot )

  Beste mede-idioten, wat zal ik hier op antwoorden?

  • Martin Vrijland schreef:

   Dat soort reacties krijg ik praktisch altijd. Mensen die iemand kennen die erbij was. Dat zegt wellicht eerder iets over hoe groot de Stasi in Europa is.

   Als je namelijk door vraagt en nog eens door vraagt en vraagt om bewijs te leveren, hoor je meestal niets meer. Sterker nog in alle gevallen als ik doorvraag naar bijvoorbeeld de namen of ik vraag of ik een direct interview kan doen, zodat ik specifieke vragen kan stellen waarmee het verhaal van dergelijke getuigen bevestigd kan worden, blijft de lijn ineens doodstil.

   Verhalen zijn verhalen als er geen bewijs wordt geleverd. En zelfs dan moet je kijken of er je niet getruct wordt met de moderne middelen.

    • Martin Vrijland schreef:

     Goedenmiddag: ik kom een busje huren. “Uw creditcard graag”…oh die heb ik niet mee gejat met het paspoort.

     Inderdaad is de vraag ook: “Waarom huren terroristen altijd een busje en stelen ze die niet gewoon?”

     • Camaron schreef:

      In het fimpje ziet men een stel niet bebloede (real??) humans in onnatuurlijke houding liggen (met t-shirtje omhoog) met (gebroken benen) waarop die benen nogal ongeloofwaardig erbij liggen. Opnieuw vrij amateuristisch. tot op heden geen een (terreur) toneelstuk die ook maar geslaagd is uitgezonden via het nieuws.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik ga er vanuit dat ze de slachtoffers real live gefaked hebben. Dus er hebben waarschijnlijk allemaal bebloede (met nepverwondingen en nepbloed…grimeurwerk) gewonden gelegen. Als je dan een busje een beetje laat rond scheuren en je laat een paar crisis acteurs gillend de straat in rennen, heb je met de filmset en wat beelden dus een sluitend verhaal.

   De getuigen die in paniek geraakt zijn, omdat die paniek real live gecreëerd wordt kunnen dus best geloven dat het echt gebeurd is. Ze zijn live in de maling genomen. Niets is wat het lijkt.
   Ik heb het met eigen ogen gezien (en gefilmd, dus bewezen)bij de Pegida en Antifa demonstraties hoe ze dat doen. Ook de Poelenburgse vloggersrel was live geacteerd. Goed bij die 2 situaties vielen geen “doden” en “gewonden”, maar het was overduidelijk te bewijzen een live act in beide gevallen. Dat kun je dus met zo’n aanslag ook doen. Reserveer een stukje van de straat waar de gewonden en doden neergelegd worden en de bewust gecreëerde amateur(lees: geregisseerde)camerabeelden doen de rest.

   • Notis schreef:

    @Martin Inderdaad Heb ook mensen gesproken die die ‘vreselijke’ aanslag in Nice hebben meegemaakt: “Ik was er zelf bij”
    “” En?” vraag ik dan “heeft u de doden en gewonden gezien?”
    Nou dat niet, maar ze zagen wel in de verte mensen rennen een vrachtwagen langsscheuren(manieheus) en zijn toen snel en laf(?) een winkel/restaurant/huis -alnaargelang- ingevlucht.

    Dan even over die amateurbeelden. Ha ha ( 🙂 🙂 ). Precies ontraceerbaar.
    Gelukkig staat de Ramblas vol met super HD camera’s, maar helaas die beelden mogen niet vrijgegeven worden (pieteit weetduwel), waren allemaal kapot of deden het niet wegens stroomstoring hahahahaha.

    Ook altijd weer aardig om te zien is hoe een verdachte met een bruine ramblasjumbo zak over zijn (het is altijd een man !!! Waar blijven de vrouwtjes, is er geen enamcipaatsie of trangenderaatsie dan??) hoofd, zodat onherkenbaar ook weer uit vreselijke bezorgde pieteitsvolle (r)Overheid.

    Oja ik bezigde eens op een terras (vol met terrassisten) het woord Roverheid. NOU je had eens moeten zien kreeg zowat het hele terras over mij heen, hoe ik zoiets durfde te zeggen.
    Zover is Neanderland nu al gezakt. EU-eenheidsworst in de maak, oorspronkelijke volkeren uit de EU flink mengen met Afrikanen, Arabieren en wat al niet, flink roeren wat RIFD-chips erin en je krijgt de perfecte slaven-zombies.

    Zegt het maar niet voort…..zegt het maar niet voort….anders wordt u nog ….etc. etc. ad lib annex ad inf.

  • Martin Vrijland schreef:

   Deze AIVD-ster (tekstschrijfster) zegt het correct

   [citaat]
   Gisteren liep ik er niet. En ook mijn geliefden waren allemaal ergens anders. Ik was in ons huis, op 50 meter afstand van de straat. Hoorde ineens geschreeuw.

   Er was iets gebeurd en het was erg. In een opwelling ben ik naar buiten gerend, naar de Ramblas. Die was al grotendeels afgezet. Politiewagens, busjes, ambulances reden op en neer. Iedereen werd geweerd. Een nagenoeg lege Ramblas zou op iedere normale dag als een droom voelen. Nu was het een nachtmerrie. Afschuwelijk.
   [/einde citaat]

   Kortom: de Ramblas was al grotendeels afgezet en iedereen werd geweerd. Zo werkt dat dus. Je moet alleen ff goed lezen.

   https://www.parool.nl/buitenland/-mijn-geliefde-barcelona-wat-is-dit-verschrikkelijk~a4511793/

   Het was immers een filmset

  • Andre van Delft schreef:

   Je zou hem kunnen wijzen op een soortgelijke discussie die ik heb gehad op Facebook. Dat was naar aanleiding van een artikel van mij, met de strekking dat de aanslag bij de Big Ben op 22 maart een hoax zou kunnen zijn.
   Ene Dinanda Kuipers reageerde woedend op mij. Een dochter van haar buren was omgekomen bij de aanslag, schreef ze; de buren waren in diepe rouw. Ik vroeg om meer informatie, maar toen werd het stil.

   [MV] “weg gejorist” omdat André lezers probeert af te vangen naar de gecontroleerde alternatieve media.

   • Martin Vrijland schreef:

    In 100% van de gevallen als je doorvraagt (bij deze staatstrollen..en dat zijn er veel) krijg je nul op het rekest.
    Ik wil iedereen graag persoonlijk met camera op hun gezicht interviewen en gedetailleerde vragen kunnen stellen.
    Dan haken ze ALLEMAAL af.

   • Martin Vrijland schreef:

    Dergelijke reacties worden doorgaans door de ingehuurde staatstrollen geplaatst die soial media in de gaten houden en overal reageren met “Ik ken iemand..”, etc.
    Dit is om het sentiment te beïnvloeden en mensen (lezers) zo een schuldgevoel te geven, als ze het ook maar aandurven om de situatie in twijfel te trekken.
    Het is heel geraffineerd en zeer effectief. De meesten tuinen erin.

  • ClairVoyance schreef:

   Het probleempje is dat het een real live vriend is.Geen fakebook onzin.
   Nog niet zo lang zijn we bevriend. Door dit soort gebeurtenissen ga je vrienden kwijtraken, en dat is precies wat beoogt wordt. Verdeel en heers. Families en vrienden moeten uiteen worden gedreven.
   Ik heb hem dan ook geschreven:
   ”No worries mate, there are plenty of other things we can talk about.
   Titties, beer 😀
   We can skip issues like thoughtcontrol,mindcontrol,George Orwell,geo-politics,corrupt media,propaganda,censorship,the NWO,agenda21 etc. (hij heeft geen idee waar ik het over heb waarschijnlijk)
   say hello to *****, I hope she will have a nice flight and a nice stay in London”

   Paul xx

   (Zonder highjackers at the flight en zonder terroristische aanslagen terwijl ze in London is, wilde ik er bij zeggen, maar dat heb ik maar even niet gedaan.)
   en het vervolg;
   ”See you next tittiesday at the campsite.”
   (1 dag in de week is het toplessdag in het zwembad van een camping en die pervert wil daar dan graag wat drinken)

   • Martin Vrijland schreef:

    Het blijft een verhaal zonder bewijs…van iemand die je nog niet lang kent
    En als een live set gaande is en er wordt een hoop paniek gecreëerd door gillende wegrennende acteurs en een busje dat aan komt rijden (dat niemand geraakt heeft, maar je ziet wel acteurs op de grond liggen), dan schrik je en denk je dat het echt is.
    Dus zo’n getuigenverslag kan prima echt zijn. Alleen de waarneming kan een illusionistische real live truc zijn.
    Dynamo is er goed in, Victor Metz kan het, de Mossad, en andere secret services en hun acteurs en media kunnen het.

    • brain schreef:

     Je kunt alles ensceneren en dat wordt door geheime diensten gedaan. Met special effects, vermommingen, lawaai, afzetten van de filmscene zorg je ervoor dat niets gecontroleerd kan worden. De staatstrollen/alternatieve media/spies zorgen voor de brainwashing en de social engineering. Tja wij leven in een stille, subtiele babelonische dictatuur. Wat een fantastisch land is dit. Niets is wat het lijkt.

 9. Martin Vrijland schreef:

  Die gasflessen zijn natuurlijk ook zo online besteld. “Ik wil graag 50 gasflessen bij u bestellen, omdat ik een nieuwe barbecue heb gekocht en een feestje geef..ik kan mij niet permitteren om zonder gas te zitten”

  “U kunt uw bestelling online traceren via dit track&trace nummer”.. oh ja, de geheime dienst let doorgaans wel op grote kunstmest bestellingen, maar niet op grote hoeveelheden gasflessen.
  Tja het waren natuurlijk amateur IS strijders, die gewoon maar wat deden en hun (nep)imam (de leider van de groep) had het briljante idee om gasflessen te bestellen voor een barbecuefeestje.

  Waarom slikken mensen deze nonsense zo makkelijk? Omdat mensen hun kritisch-denkvermogen compleet verloren zijn en alleen maar absorberen wat de media (lees ‘beroepsleugenaars’) hen voorkauwen.

  • brain schreef:

   Tja waarom slikken mensen alles? Omdat the sheeple hypocriet en calculerend is maar zo is the sheeple in het dagelijks leven ook. Daarbij ze hebben het financieel nog te goed. Angst omwat ze bezitten wat ze niet willen kwijtraken. Dat zetten ze niet op het spel zetten met het risico uit de groep gezet te worden. Zo simpel. Gewoon een calculerende, hypocriete sheeple.

 10. Martin Vrijland schreef:

  En ziet u in de toekomst “echt bewijs”..denk dan nog eens hier aan terug:

 11. Martin Vrijland schreef:

  IK MOET MIJN EXCUSES MAKEN VOOR MIJN ANALYSE OVER DE AANSLAG IN BARCELONA.

  In bovenstaand artikel (lees dat nog een keer) heb ik namelijk voorspeld dat er sprake zou gaan zijn van een held-agent. Ik heb me verschrikkelijk vergist! Ik dacht namelijk dat het deze keer vermoedelijk een transgender-agent zou zijn. Dat was niet het geval, maar hier leest u dat er inmiddels inderdaad sprake is van een held-agent:

  [quote]
  Agent die vier terroristen doodde krijgt applaus: hij klopte overuren om gezin te onderhouden
  [\quote]

  http://m.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170820_03025808?utm_source=google

 12. Camaron schreef:

  In dit filmpje is te zien hoe fake het is. https://www.youtube.com/watch?v=046JSeyj6WA

  • Martin Vrijland schreef:

   Dat filmpje heb ik inmiddels al meerdere malen toegestuurd gekregen.
   Ik verwacht eerlijk gezegd dat dit gebruikt gaat worden door bijvoorbeeld een programma als ‘Complot or not’ waarbij er bijvoorbeeld een Russisch nepnieuws factory oid geduid zal worden als de maker van dat filmpje.

   Kortom de regie van dit soort hoaxes verspreid bewust zaken die ze later kunnen ontmaskeren als “nepnieuws”.
   Mijns inziens moeten we dus niet te veel de aandacht richten op dit soort ogenschijnlijk interessant bewijs.

   Vergis je niet…je komt niet op de scene als je er niet hoort te komen. Dus ook niet iemand in een bus die “toevallig” voorbij rijdt.

   In dit soort zaken wordt NIETS aan het toeval overgelaten.

   Get the picture?

   • brain schreef:

    Correct, het gaat om het veroorzaken van confusion bij the sheeple zodat ze cognitief verlamd raken en dus uiteindelijk op zijn Pavloviaans zullen afgaan op het goedgekeurde fakenieuws van de MSM en de alternatieve media.
    Confusion and deception is het devies for the gullible sheeple.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten