De alternatieve media is op hol geslagen met fantasieverhalen over arrestaties “deepstate” door Donald Trump

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 13 januari 2021 18 Comments

fotobron: geopolitica.ru

Dat we bespeeld worden door de mainstream media middels propaganda is velen inmiddels wel duidelijk, maar dat de alternatieve media een deel van de massa zoet houdt met fantasieverhalen over de arrestaties binnen de “deepstate” door Donald Trump is nog veel alarmerender. De valse hoop op de redding door Trump houdt mensen lekker in de passieve modus en leidt mooi af van de steeds groter wordende push richting verkapte vaccinatieverplichting middels maatschappelijke uitsluiting: fascisme 2.0

De meeste van die verhalen zijn gebaseerd op het Q Anon geloof en de Nesara/Gesara theorie. Nesara staat voor National Economic Security and Reformation Act en Gesara staat voor hetzelfde, maar dan is de N vervangen door een G die staat voor Global. In dat geloof is Donald Trump geselecteerd om de deepstate op te ruimen mede omdat hij rijk genoeg was om onafhankelijk van de deepstate te kunnen zijn en om zijn eigen beveiliging te regelen. Wilt u het precies weten, luister dan even naar een van de vele gecontroleerd oppositie pionnen die afgelopen jaar ineens op popten, Peter Bierhof (en lees verder onder de video):

Een prominente persoon in de Nesara/Gesara sekte is iemand die zichzelf Dr. Charlie Ward noemt. De man zou zelf opgegroeid zijn in een sekte en al op jonge leeftijd uitgehuwelijkt zijn geweest door zijn ouders, waarna hij ging scheiden en een nieuw leven begon. Een prachtig verhaal, dus ook daarvan zou ik zeggen: bestudeert u “zijn levensverhaal” zelf eens op zijn eigen website. Als u het mij vraagt kijkt u naar een clown.

In alle gevallen is deze stroming in alle opzichten kenmerkend voor de gecontroleerde oppositie die we, met name in 2020, de kop op zagen steken en die ik hier al zoveel beschreven heb. In 2020 hadden we ineens de wonderbaarlijke ontpopping van Robert Jensen, Lange Frans, Sven Hulleman, Janet graancirkel Ossebaard, Wees de Weerstand (Hans Meyer en Wouter Raatgever), Blue Tiger studio’s, Ripke Zeilmaker en vele anderen “waarheidszoekers”. Ook kregen we een gratis krant met miljoenen oplage en influencers die zich uitspraken. Waar waren ze al die jaren toen we dit hier op de website allemaal al aan zagen komen?

Grote gemene deler van al deze vrijheidsstrijders was dat ze allemaal de Trump trompet bliezen; hoewel dat iets minder nadrukkelijk leek te gebeuren nadat ik veelvuldig wees op de vangnetstrategie, zijn de meesten hun aanhang nog steeds aan het wijsmaken dat Trump de zogenaamde pedo-deepstate aan het opruimen is. Heel slim wordt dit vaak gecombineerd met een geloofssausje en ik heb Micha Kat (die zich heeft gelieerd aan Wees de Weerstand) nog nooit zo snel het vloeken af zien leren. Het woord ‘Jezus’ vliegt je om de oren en de deepstate hoort dan ook bij Satan, terwijl Trump bij Jezus hoort.

In een eerder artikel lichtte ik al toe dat het door de Wees de Weerstand gelanceerde verhaal rondom Jaap van Dissel op een verhaal gebaseerd is dat, hoe dramatisch het ook klinkt en hoe lief ook gebracht door Joost Knevel, waarschijnlijk nooit tot enige bewijsvoering zou leiden. Daarin liet ik ook zien hoe Micha Kat ooit zelf met kwade lieden van de vermeende deepstate samenwerkte en al eerder met fantasie verhalen en verzonnen zwartboeken werkte, die nooit tot resultaat hebben geleid. Ook nu hebben we nog steeds geen concreet bewijs voor de verhalen rondom Jaap van Dissel gezien en zo lijken de alternatieve media dus vooral bezig te zijn hun volgers het gevoel te geven dat er achter de schermen hard gewerkt wordt (dus blijft u vooral doneren) en dat er binnenkort koppen gaan rollen.

Steeds weer zien we goed klinkende verhalen opduiken en ook Charlie Ward heeft zeer fantastische verhalen. Zo zouden sommige hoog geplaatste personen al zijn opgeruimd, waaronder Paus Francis, Koningin Elizabeth en Prins Philip van Engeland en is de Amerikaanse overheid van een maritieme corporatie overgegaan naar een nieuw systeem, waardoor de verkiezingen feitelijk ongeldig zijn. Ook Nancy Pelosi zou al opgepakt zijn en zo gaan de verhalen maar door en door en door. Het idee is dat u, wanneer u de genoemde personen op tv ziet, u slechts naar een kloon of deepfake kijkt (kijkt u zelf maar even en lees daaronder verder):

Het kwalijke van deze stromingen is dat zij nooit met enig bewijs komen en veelal beweren contacten op hoog niveau te hebben, waardoor ze stellen inside information te kunnen geven. Op 12 januari tweette Micha Kat dan ook dat er vijfhonderdduizend pedo-deepstaters gearresteerd zijn:

De duizenden volgers wordt zo een valse hoop op verlossing door Donald Trump als worst voor de neus gehouden. Ik beschrijf al jaren met welk doel Donald Trump gelanceerd is en leg eveneens al jaren uit hoe tijdens het Trump tijdperk het merk ‘rechts’ gekoppeld moest worden aan ‘complotdenken’; waarbij complotdenken synoniem moest worden gemaakt voor kritisch nadenken en de hele wereld dat voortaan moest gaan associëren met Donald Trump en de alternatieve media. Welke tactiek is daarbij gehanteerd? De tactiek van het waarheid vermengen met nonsens, waardoor je via het opblazen van de nonsens door de fact checkers (of door een groot schandaal), het waarheidskind met het badwater zult weg gegooid zien worden.

Dat was – als u het mij vraagt – het enige doel van het vier jaar presidentschap van Donald Trump en dat was de reden waarom we in dit tijdperk zoveel alternatieve media hebben zien opduiken. Het einddoel was (en is nog steeds) dat moest worden afgerekend met kritiek uit de maatschappij. Ik vermoed nog atijd dat dit via een burgeroorlog en de val van de dollar zal verlopen (om het effect goed op het netvlies en in het geheugen van de massa te branden). Hoe dat scenario zich de komende tijd exact ontvouwt blijft koffiedik kijken, maar ik vond het nuttig om het nog even te herhalen:

Trump is niet de grote verlosser van de “pedo-deepstate”, Trump dempt niet het moeras (‘draining the swamp’), maar Trump is een pion van de Echte Deepstate die, in samenspel met de gecontroleerde alternatieve media, definitief moest helpen afrekenen met kritiek uit de maatschappij en u mee het moeras in trekt.

bron linkvermeldingen: drcharlieward.com

142 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Dennis Verschoor schreef:

  Snap ook echt niet dat als je Trump hoort praten je de conclusie trekt dat deze meneer het gaat oplossen.Maakt trouwens geen bal uit wie er in het witte huis zit.Het gaat altijd één kant op en dat is niet de onze

  • Martin Vrijland schreef:

   Ze (de Echte Deepstate) bespelen de zogenaamd wakker massa continu met hun gecontroleerde oppositie en voeden de waarheidszoekers met signalen die de indruk wekken dat ze misschien toch gelijk krijgen.

   Zo heeft Trump enkele documenten aangaande China gedeclassificeerd. Niets wordt door de mainstream media gemeld over de namen Hunter Biden of Joe Biden in die files, maar de kans is groot dat de alternatieve media die klus mag klaren of simpelweg gaat speculeren in die richting.

   Ja, natuurlijk zal Trump het spel van de alternatieve media meespelen en misschien komt hij nog met een aankondiging via het nood-uitzendsysteem. We weten het niet; het is speculeren, maar de kans is natuurlijk groot dat Trump het spel van het “opruimen van de deepstate” nog even verder opvoert in zijn laatste dagen.

   Doet hij dat niet, dan zal er waarschijnlijk nog steeds burgeroorlog uitbreken, maar dan uit pure onvrede van gebrek aan daadkracht van Trump.

   https://www.rt.com/op-ed/512382-declassified-docs-reveal-china-us/

   • Riffian schreef:

    trump is een “judas goat” en refereert naar XII e kaart in Tarot, “Hanged man”

    The Hanged Man (XII) is the twelfth trump or Major Arcana card in most traditional Tarot decks. It is used in game playing as well as in divination.

    A Judas goat is a trained goat used in general animal herding. The Judas goat is trained to associate with sheep or cattle, leading them to a specific destination.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Judas_goat

 2. ZandInOgen schreef:

  Dat trump onderdeel is van het moeras moet na zoveel jaar onderhand wel duidelijk zijn. Maar nu iedereen is afgeleid met politiek theater worden de belangrijste beslissingen genome.

  Exact 33 jaar na het verschijnen van het befaamde Rothschild magazine, gaan de digitale cryptos van de centrale banken live. Het nieuwe controle systeem/matrix is hier:

  Breaking: The US Treasury OCC has created new guidance to allow US banks to use stablecoins

  https://www.fxstreet.com/cryptocurrencies/news/breaking-the-us-treasury-occ-has-created-new-guidance-to-allow-us-banks-to-use-stablecoins-202101050029

  Dystopia voor ons, Utopia voor de usual suspects

 3. Martin Vrijland schreef:

  For the record: Een van de meest geraffineerde NLP hypnose specialisten in de alternatieve media is iemand die opereert onder de naam David Wilcock.
  Spirituele vangnet roeptoeter! Gooi het woord meditatie erin en je hebt al zo honderdduizend extra volgelingen..

 4. Analyze schreef:

  Je kunt het ook omdraaien, deze hele Q trump psyop is er oa op gericht om te testen wie onderscheidingsvermogen heeft, in staat is logische deductie toe te passen en met persoonlijke oplossingen te komen. Kennelijk haken velen cognitief af…

 5. Zonnetje schreef:

  Ga het nog maar een keer zeggen, Trump is lid van de cult. Duidelijker ga ik het niet zeggen. Als je de corona mythe gaat onderzoeken, zie je steeds weer veel cult leden die de corona mythe verspreiden en propaganderen. Corona IS een project van de Cult, beste mensen.

  LAAT JE NIET INENTEN!! VERTROUW DE OVERHEID NIET! De overheid bestaat uit een grote hoeveelheid aan Cult leden!!!

  Het feit dat juist cult leden vaak “jezus” propageren is voor mij eigenlijk wel steunbewijs dat de “jezus” mythe destijds door de Cult is verzonnen om de gewone Europese bevolking mentaal slaaf te maken van de Cult. De Europese Elite heeft altijd 2 gezichten gehad, naar de bevolking “christelijk”maar als ze onder elkaar zijn onder hun Cult leden denken en gedragen zij zich anders. Het “christendom”is een tool altijd al geweest van de Cult. Nogmaals tot op heden is er geen enkel feitelijk bewijs dat “jezus”ooit bestaan heeft. Toch bijzonder voor een “god”/”zoon van god”.

  Nog even over meditatie dit is een modeverschijnsel overgenomen/import/handel door vaak reizende cult leden ( wat zwerven ze toch rond door de wereld) vanuit het oosten naar het westen, Zowel bedoeld om geld te verdienen aan de gewone bevolking maar ook door ze te hypnotiseren, zelfhypnose, ze te doen vergeten/verdringen/ afleiden dat de samenleving, terwijl de gewone mensen aan het mediteren zijn , veranderd wordt door de cult. Meditatie houdt mensen passief. Even nadenken is goed maar vervolgens moet je op basis van feiten en intuitie tot ACTIE komen. Ja daar zitten de cult leden en de Cult natuurlijk niet op te wachten. Komt een lock down even goed uit. mensen kunnen niet bijeen komen, praten over de onzin enz. Daarom heeft de Cult destijds het “christendom”verzonnen. De gewone mensen lekker passief houden en laten hopen op een oosterse “held” die nooit komt. Hoeveel generaties zijn er gebrainwashed met de “jezus”mythe. Wat heeft de cult hier een voordeel aan gehad. En als het de Cult uitkomt wordt “jezus”weer van stal gehaald uitgerekend door Cult leden zie maar in de Verenigde Staten.

  MESEN WAKKER WORDEN!!!! Er komt geen redder,, praat met elkaar en begrijp dat wij in de tang worden genomen door de Cult en de cult leden.

  Voor mij geen oosterse “Goden”aub.

 6. Vrijheid schreef:

  Paar jaar terug hoorde ik van een kennis van Q Anon en Donald Trump, dat hij de zogenaamde redder is. Huh, dacht ik, dat zal toch zeker niet.
  Ik heb me er voor open gesteld om te onderzoeken of dit waar kon zijn., maar nee, mijn intuïtie, mijn gevoel, mijn gezond verstand, alles in mij zei dat deze man toch echt niet die zogenaamde redder is. Met geen mogelijkheid kan dat waar zijn.
  Wonderbaarlijk dat zoveel zogenaamd wakkere mensen dit dan voor waar aannemen. Waar is hun gevoel, intuïtie, verstand?
  Als ze al zoveel doorhebben, hoe kan het dat op dit vlak dan geen belletjes gaan rinkelen. Ik vind het een bijzonder interessant fenomeen.

 7. An-Peet schreef:

  Ha Martin,
  Fijn dat je hierover schrijft. Ik kreeg ook al verschillende video’s met een soortgelijke inhoud toegestuurd. Mensen geloven het ook echt. Het wordt ons steeds moeilijker gemaakt om geloofwaardig te zijn. Wij moeten er nog meer master communicator voor zijn dan Robert Jensen…
  Ik maak me ernstige zorgen over wat de usual suspects nu weer voor ons op de plank hebben liggen:
  het openen van de maatschappij moet gepaard gaan met veelvuldig testen. Ik heb op internet eens gezocht naar de crispr-cas techniek in sneltesten. En juist die techniek maakt snel testen mogelijk. Dankzij de crispr-cas techniek weet je binnen 5 minuten of je ‘besmet’ bent. Deze testen zullen dan ook ingezet worden…
  Wat heeft dit voor gevolgen, denk jij?
  Bezit zo’n test alleen de kniptechniek van crispr-cas of ook de plaktechniek? En als het ook de plaktechniek bevat; waarmee vervangen ze het weggeknipte deel dan?
  Er zijn best veel mensen die zeggen dat ze het vaccin (met dezelfde techniek) niet willen, maar met testen hebben ze geen enkel probleem!

  https://www.hln.be/wetenschap/nieuwe-sneltest-detecteert-coronavirus-binnen-5-minuten~ab69e443/?referrer=android-app%3A%2F%2Fcom.google.android.googlequicksearchbox%2F

 8. Willem Lejuwaan schreef:

  Mensen geloven van alles maar weten niet zoveel dat is volgens mij het hele probleem.
  Na alle indoctrinatie, hersenspoeling en hypnose technieken lachen ze alles weg en jij bent gek en jij moet je niet zon zorgen maken dit dat zus zo.
  Je kunt jezelf mijnziens beter de vragen stellen. Hoe lang ga ik nog mee doen ? Hoeveel ga ik nog accepteren ?
  Je kunt wel de hele dag doen alsof het allemaal echt is en een hele boel mensen(en zeer zeker ook de overheid) zullen ook hun best doen jou ervan te overtuigen dat het echt is. Blijf je zelf vragen stellen en blijf er naar opzoek.

  Gen bewerking de hele mik mak, zeg eens nee. is het ”leven” dan alleen werken voor de usual suspects alles vervolgens aan hun afstaan en een armoedige angstig bestaan te leiden.

  Wij zullen allemaal onze offers moeten brengen vroeg of laat, mensen van wie wij veel houden zullen we moeten achterlaten of hun hierin zien mee gaan met alle gevolgen van dien.
  Kortom maak u zelf gereed.

  En over 10 jaar mag u mij op deze website vertellen of het allemaal onzin is geweest….

  Zie u dan

 9. Aware schreef:

  Do you still expect there to be a big dramatic release from Trump’s side before 1/20/21?

 10. Zonnetje schreef:

  Martin weer terug van even weggeweest, de zoveelste DDOS aanval overleefd.
  De waarheid wordt in Nederland niet op prijs gesteld.

  Vol gas man, de bevolking heeft jouw informatie nodig als vaccin tegen het virus van de main stream media!!!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten