De Amerikaanse verkiezingen, wie gaat er winnen: Donald Trump of Joe Biden?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 3 november 2020 14 Comments

fotobron: bbc.co.uk

De Amerikaanse verkiezingen, wie gaat er winnen: Donald Trump of Joe Biden? Dat is voor velen de grote vraag. Voor velen in de alternatieve media is de hoop op Trump gevestigd en dat is gekoppeld aan het merk ‘complotdenken’ en de illusie van het opruimen van de deepstate.

Mijns inziens is de vraag wie de verkiezingen zal winnen niet zo belangrijk, want je wordt simpelweg geen president van Amerika als je niet de agenda van het master-script dient. En als we daar naar kijken, is het aannemelijk te veronderstellen dat Donald Trump nog even mag blijven zitten.

Wil je namelijk een solide fundering leggen voor een communistische totalitair systeem en wil je af van dat complotdenken, dan moet de echte knock-out nog komen.

En die knock-out zal mijns inziens worden geleverd door de herleving van de coronavirus nep-pandemie. Die pandemie is eerst via flink wat propaganda en gehypte ziekmeldingen van sterren, influencers, prominenten en opgekrikte cijfers via media-manipulatie Hollywood style aan de massa verkocht, maar zal worden opgevoerd tot een tsunami aan echte zieken en doden.

Die echte zieken en doden zullen niet ontstaan door natuurlijke besmetting, omdat het idee dat virussen buiten het lichaam kunnen overleven en via ademdamp de longen of neus binnen kunnen dringen, is gebaseerd op het voort boorduren van de farmaceutische industrie en wetenschap op de fraude van Louis Pasteur. Die zieken en doden zullen worden gerealiseerd via het pro-actief besmetten van mensen via de PCR test: een intranasaal vaccin dat een in een lab op gecultiveerde foetuscellen gebouwd virus diep achterin de neus en keel wrijft. Dit zal spoedig leiden tot echte zieke verschijnselen en echte doden (zoals uitgelegd in dit artikel).

Wil je definitief afrekenen met het aan Donald Trump gekoppelde ‘complotdenken’, ‘coronavirus-ontkenning’ en ‘klimaat-ontkenning’ (wat door de alternatieve media groots op de kaart gezet is en waarbinnen waarheden vermengd zijn met desinfo) dan moet je zorgen voor een dusdanig groot debacle en rampspoed, dat Donald Trump en zijn aanhang van hun voetstuk vallen.

Gezien het feit dat de er nog geen miljoenen zieken en doden te betreuren zijn, kan Trump zich nu nog beroepen op het overdrijven van de cijfers. Tenslotte stond hij zelf ook binnen enkele dagen weer buiten het ziekenhuis (wat natuurlijk een goed getimede marketing stunt was).

fotobron: twitter.com

Een paar dingen zijn wat mij betreft duidelijk. De Amerikaanse economie en de wereldeconomie worden klaar gestoomd voor een grote reset. Die reset zal er uit bestaan dat men een communistische Marxistisch model bestuursvorm wil, waarbij de staat alle bezittingen (ook huizen) afpakt en inkomens en uitgaven gelijk getrokken worden. Ook wil men een digitaal traceerbaar muntsysteem en een sociaal puntensysteem dat gekoppeld is aan je gedragingen en de mogelijkheid om je digitale geld te besteden. Hou je je aan de regels, dan mag je bepaalde dingen wel doen en doe je dat niet, dan krijg je straf.

Dat model kun je alleen introduceren als de rampspoed van zulke grote impact is dat mensen schreeuwen om hulp van boven. Dat ‘boven’ zelf het probleem gecreëerd heeft, waarvoor de oplossing al op de plank ligt, zal de massa niet kunnen zien. Zij volgen alleen de media en alternatieve media en hun propaganda technieken en kunnen niet zien dat de pandemie zelfgeschapen is of dat Donald Trump onderdeel van het master-script is.

Er moet dus eerst nog flinke rampspoed komen. Daarvoor is het mijns inziens nodig dat er eerst honderdduizenden, zo niet miljoenen doden vallen en daarvoor zitten we nu in de fase dat miljoenen zo’n spriet achter in de neus geduwd krijgen om een lab-virus ingeduwd te krijgen. Ook Donald Trump werkt gewoon keihard mee aan deze agenda, want hij heeft massaal teststraten helpen optuigen. De derde coronavirus golf zal dus mijns inziens komen na de winst van Trump.

Het kan overigens zijn dat een geclaimde overwinning van Trump niet door de democraten geaccepteerd zal worden, waardoor we meteen al een soort burgeroorlog situatie krijgen. Als de democraten Antifa demonstranten de straat op sturen en de Trump aanhangers de wapens oppakken, heb je meteen al een explosieve situatie. Dat kan weer leiden tot een soort Martial Law, maar ondertussen doet de PCR-test (die eigenlijk de besmetting levert) zijn werk en gaat de pleuris pas goed uitbreken als de doden in de straten neervallen omdat mensen deze keer echt ziek worden.

Als die situatie eenmaal ontstaan is en Trump moet erkennen dat hij “er naast zat” aangaande het coronavirus of als er een echte burgeroorlog uitbreekt en de democraten de macht terug grijpen, zal worden afgerekend met de levensgevaarlijke ‘coronavirus ontkenners’ die via het merk rechts aan Donald Trump en aan ‘complotdenken’ gekoppeld zijn.

Donald Trump is onderdeel van het master-script. Iedereen die u zand in de ogen smeert met de illusie dat Trump de grote redder is die de pedo-deepstate zal opruimen, doorziet het master-script niet. Veelal gaat dat gepaard met de koppeling aan een christelijk sausje, omdat dat lekker smoelt, maar dat is slechts het laagje vernis.

Als de rampspoed zich dan eenmaal voltrekt, zal de grote reset gerealiseerd kunnen worden. Dit zal niet alleen verkocht worden als noodzakelijk om in de toekomst dergelijke dramatische pandemieën te voorkomen, maar zal ook verkocht worden als noodzakelijk om het klimaat te redden. Klimaatontkenning viel immers ook onder de categorie Trump-rechts-complotdenken en daar is dan inmiddels definitief mee afgerekend.

Dus ja, als u het mij vraagt gaat Donald Trump de verkiezingen winnen of stelen door de per brief verzonden stemmen niet af te wachten. En als u het mij vraagt staan we aan de vooravond van totale chaos in de VS en nog een derde coronavirus-golf. Die golf wordt nu voorbereid via de besmetting van de bevolking via een intranasaal virus, vermomt als PCR-test.

word lid

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

214 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Helaas is veel van de oppositie gecontroleerd en vermengen ze waarheid met delen van nonsens, waarbij niet wordt genoemd dat (zeer waarschijnlijk) de PCR-test de besmetting levert en alles op slechts 5G geschoven wordt. Verder klopt het volledig, maar zijn deze stromingen gekoppeld aan dwaalspoortheorieën als die van Janet Ossebaard Fall Cabal.

  95% van onderstaand verhaal is dus correct, maar het zal worden gekoppeld aan Trump en conspiracy. Niemand noemt de fraude van Pasteur en het gevaar van de PCR test (als besmettingsmedium):

  https://www.facebook.com/100001100838676/videos/3440500232663304/

 2. marcos schreef:

  Volgens diverse berichtgevingen lijkt het of een deel van de financiele reset per 25 januari zal beginnen. Er is aangekondigd dat alle finaciele producten welke een rente hebben die gekoppeld is aan een reference interest zoals LIBOR vervangen gaat worden. Deze reset zal naar ik meen 3 maanden in beslag nemen Het veranderen van het rente tarief is dus een daadwerkelijke reset van het financiele systeem. Dit lijkt ook allemaal we l aardig te passen in de nu al aangekondigde Corona golf die tot Pasen zal duren.

 3. Camera 2 schreef:

  Presidenten/Ministers worden inderdaad niet gekozen
  die zijn geselecteerd, Hugo de Jonge kan z’n eigen wc nog niet eens schoonmaken 🙂

  https://steemit.com/freedom/@tsbloyer/presidents-are-selected-not-elected

  • Harry vries schreef:

   The american election is inderdaad100% totaal fake want die moet de mensen steeds laten geloven dat ze in een republiek leven. It’s a selection process stupid, not an election process. Niemands stem telt, vantevoren is allang bepaald wie de volgende president wordt het stemmen is slechts in het leven geroepen om de mensen het fictieve idee te geven dat ze in een democratie leven en dat hun stem telt (men moet denken dat men opties heeft en kan kiezen).

   En hetzelfde is in Nederland en andere landen het geval, ja precies hetzelfde

   • Martin Vrijland schreef:

    Bovendien geef je via het stemmen feitelijk een volmacht aan de regering en haar maatregelen, want ookal wint jouw voorkeur partij of president niet, je hebt je goedkeuring gegeven aan de macht voor de meerderheid en aan de schijndemicratie die haar wetten dus aan jou op mag leggen.

 4. Harry vries schreef:

  Zeer goed weer. Er zijn heel veel goede “mainstream” alternatieve mensen zoals Rypke Zeilmaker (net als ik een fries dus dat schept toch een band van sympathie).
  Deze mensen vertellen heel veel goede dingen en je kan zeker veel van ze leren tenminste dan vind ik. Maar helaas bij hen allen zit er een adder in het gras. Vaak zijn dit Baudet en Trump (als ze Trump aanhanger zijn, zijn ze meestal ook automatisch baudet aanhangers). Dit is ook volledig met geval met Rypke Zeilmaker. Hij vertelt heel goede dingen over de SDG doelen en het ultra marxistische einddoel dat deze Verenigde Nazí’s SDG goals (dit is eigenlijk de paraplu van de reset) moeten bewerkstelligen. Zoals ook Martin hier al aangeeft onder andere:

  Totale technologische controle over iedereen; Dit wordt onder andere (maar niet uitsluitend) bereikt met een centrale bank digitale valuta die volledig programmeerbaar is en die gekoppeld kan worden aan een persoonlijk sociaal credit systeem (voor iedereen een eigen centraal stukje in de ledger of blockchain). Zodat alles wat je doet tot in het kleinste detail kan worden bijgehouden in real time en er direct sancties zouden kunnen volgen middels onder andere je eigen digitale wallet (bijv. niet meer kunnen deelnemen aan bepaalde zaken, geen toegang meer tot dit of dat of dingen kopen of geheel niet meer kunnen deelnemen aan economisch verkeer bij zware overtredingen).

  Een cirulaire economie wereldwijd (maar met name in Het Westen) ter vervanging van de huidige lineaire economie. In Nederland zijn vele organisaties bezig met de uitrol van de SDG doelstellingen en de RABObank is met name als financiele instelling zeer nauw hierbij betrokken.
  De circulaire economie is eigenlijk een ander woord van totaal communisme (alle eigendom naar de staat dus in werkelijkheid naar een ultraklein groepje ultrarijke mensen). Je mag dan niks meer in eigendom hebben maar alles moet door iedereen worden geleend/gebruikt/gehuurd. Ja ook je huis en auto zijn niet meer je eigendom maar je mag deze (als je je aan de voorwaarden houdt) gebruiken. Hoe beter je je gedraagt, of hoe hoger je in de rangorde staat des te mooier huis je mag gebruiken en des te meer me mag reizen etcetera.

  Dit zijn slechts twee dingen die je samen moet zien: dus een circulaire economie zonder eigendom (dus totale afhankelijkheid van het systeem voor alles) en een digitale valuta gekoppeld aan een soort social credit systeem dat al je handelingen tot in detail kan volgen (en van begin tot eind voorgoed opslaat).

  Je moet dus constant als het ware vragen of je iets mag gebruiken en er kan dan tegelijkertijd constant getoetst worden middels je vroegere en huidige gedragingen in je social credit wat je opgebouwd hebt of je “recht” hebt om iets te mogen doen of te mogen gebruiken. Dit kan tot in het allerkleinste detail worden uitgerold.

  Je kan dan ook op termijn binnen dit systeem bijvoorbeeld ook “gedwongen” worden om je te laten koppelen aan “The Internet of Things” bijvoorbeeld. Alles blijft uiteraard eigen vrije keuze, niets zal worden afgedwongen. In dit systeem hoeft dat ook niet meer want men kan je gewoon “straffen” als je iets niet wilt, of je vrijheid beperken als je nee zegt tegen iets dat de “staat’ wil dat je doet, zodat de meeste mensen met vrije wil gedwongen worden om alles te gaan accepteren.

  Want één ding moet overeind blijven in de transitie naar de nieuwe mens in de 4e industriële revolutie en dat is de vrije wil.

  • Martin Vrijland schreef:

   Precies. Het wordt straks gewoon simpel: laat je je niet testen (ziekmaken, zodat je een vaccin accepteert) en vaccineren dan kun je je rijbewijs niet meer verlengen, niet meer in de trein of mag je niet meer van zone A naar zone B en moet je je boodschappen thuis laten bezorgen (wat natuurlijk duurder zal zijn). En dat zijn maar een paar kleine voorbeelden.

   Het zijn vooral de grote werkgevers die eerst van hun personeel zullen eisen dat ze getest en dan gevaccineerd zijn, dus werk je niet mee? Dan wordt je ontslagen en mag je het doen van een basisinkomen; dat natuurlijk net niet toereikend genoeg is om rond te kunnen komen en zo wordt iedereen het systeem in gedrukt.

   Het is daarnaast niet uitgesloten dat er quarantaine kampen komen (concentratiekampen) voor dissidenten. Het worden pittige tijden voor diegenen met ruggengraat. Anderen zullen zwijgzaam buigen en heerlijk getransformeerd worden naar slaafse robotjes (wat velen nu al zijn als gevolg van de diepe programmering die veel weg heeft van een zware hypnose).

   In China draait dit systeem al op volle toeren, inclusief de kampementen.

   • Martin Vrijland schreef:

    Velen zullen dan liever voor de ‘Ignorance is bliss’ status kiezen, geen idee hebbende waartoe dat transhumanisme nu eigenlijk echt bedoeld is; zijnde de AI die verbinden wil met de spirit van de bezielde mens (ook wel ‘bewustzijn’ genoemd)

 5. Camera 2 schreef:

  Waar we vroeger nog Joop de Uyl hoorden en zagen praten, en hij vermelde dat we over
  veertien dagen twee weken verder zijn daar hebben we nu een campagne show voor, Online!! als zijnde een begin van een modeshow
  of X-factor
  van een beginnende rock ster.

  Waarschuwing, als je dit kijkt dan raad ik aan om Beta blockers en of rustgevende middelen bij je te hebben, het is zenuwslopend kippevel met plaatsvervangende schaamte ten top, brrr wat een tuig in maatpakken
  Hollywood/Trump show in madurodam

  https://www.youtube.com/watch?v=oc5L51RLcOQ

  Kan het nog

 6. ZalmInBlik schreef:

  Amerikaanse presidenten worden aangewezen door het Electoral College (kiesmannen) en niet verkozen door het volk. Laatste verkiezingen had Hillary Clinton de meerderheid van de stemmen, maar Trump werd als nog naar voren geschoven als winnaar. Kortom theater voor de massa..

  En wat betreft de Brave New World, alle politici volgen de WEF Davos/VN agenda en hebben alle soevereiniteit, als er al sprake van was, in de uitverkoop gedaan.
  Schwab zei all “You’ll own nothing” — And “you’ll be happy about it.”

  You will own nothing in 10 years, but you will also have no rights. (Agenda 2030)

 7. Jur1995 schreef:

  Government Explained
  https://www.youtube.com/watch?v=EUS1m5MSt9k

  Government Explained 2: The Magical Piece of Paper

 8. Jose Rodriguez schreef:

  Ik word hier hoogbefaagd van …Kuthelikke-inzichten…Heerlijke valsheid en een echte spijker op zijn roestige kop.A fin ..handjeklap in de nieuwe versnelling…en openbaar zoals getrouw.
  Wat is waaaaar-gehalte om lekker te gissen..Brrr.Leest u even:

  Archbishop Carlo Maria Vigano has written another open letter to President Donald J. Trump.
  OPEN LETTER TO THE PRESIDENT OF THE UNITED STATES OF AMERICA

  DONALD J. TRUMP

  Sunday, October 25, 2020

  Solemnity of Christ the King

  Mr. President,

  Allow me to address you at this hour in which the fate of the whole world is being threatened by a global conspiracy against God and humanity. I write to you as an Archbishop, as a Successor of the Apostles, as the former Apostolic Nuncio to the United States of America. I am writing to you in the midst of the silence of both civil and religious authorities. May you accept these words of mine as the “voice of one crying out in the desert” (Jn 1:23).

  As I said when I wrote my letter to you in June, this historical moment sees the forces of Evil aligned in a battle without quarter against the forces of Good; forces of Evil that appear powerful and organized as they oppose the children of Light, who are disoriented and disorganized, abandoned by their temporal and spiritual leaders.

  Daily we sense the attacks multiplying of those who want to destroy the very basis of society: the natural family, respect for human life, love of country, freedom of education and business. We see heads of nations and religious leaders pandering to this suicide of Western culture and its Christian soul, while the fundamental rights of citizens and believers are denied in the name of a health emergency that is revealing itself more and more fully as instrumental to the establishment of an inhuman faceless tyranny

  A global plan called the Great Reset is underway. Its architect is a global Ă©lite that wants to subdue all of humanity, imposing coercive measures with which to drastically limit individual freedoms and those of entire populations. In several nations this plan has already been approved and financed; in others it is still in an early stage. Behind the world leaders who are the accomplices and executors of this infernal project, there are unscrupulous characters who finance the World Economic Forum and Event 201, promoting their agenda.

  The purpose of the Great Reset is the imposition of a health dictatorship aiming at the imposition of liberticidal measures, hidden behind tempting promises of ensuring a universal income and cancelling individual debt. The price of these concessions from the International Monetary Fund will be the renunciation of private property and adherence to a program of vaccination against Covid-19 and Covid-21 promoted by Bill Gates with the collaboration of the main pharmaceutical groups. Beyond the enormous economic interests that motivate the promoters of the Great Reset, the imposition of the vaccination will be accompanied by the requirement of a health passport and a digital ID, with the consequent contact tracing of the population of the entire world. Those who do not accept these measures will be confined in detention camps or placed under house arrest, and all their assets will be confiscated.

  Mr. President, I imagine that you are already aware that in some countries the Great Reset will be activated between the end of this year and the first trimester of 2021. For this purpose, further lockdowns are planned, which will be officially justified by a supposed second and third wave of the pandemic. You are well aware of the means that have been deployed to sow panic and legitimize draconian limitations on individual liberties, artfully provoking a world-wide economic crisis. In the intentions of its architects, this crisis will serve to make the recourse of nations to the Great Reset irreversible, thereby giving the final blow to a world whose existence and very memory they want to completely cancel. But this world, Mr. President, includes people, affections, institutions, faith, culture, traditions, and ideals: people and values that do not act like automatons, who do not obey like machines, because they are endowed with a soul and a heart, because they are tied together by a spiritual bond that draws its strength from above, from that God that our adversaries want to challenge, just as Lucifer did at the beginning of time with his “non serviam.”

  Many people – as we well know – are annoyed by this reference to the clash between Good and Evil and the use of “apocalyptic” overtones, which according to them exasperates spirits and sharpens divisions. It is not surprising that the enemy is angered at being discovered just when he believes he has reached the citadel he seeks to conquer undisturbed. What is surprising, however, is that there is no one to sound the alarm. The reaction of the deep state to those who denounce its plan is broken and incoherent, but understandable. Just when the complicity of the mainstream media had succeeded in making the transition to the New World Order almost painless and unnoticed, all sorts of deceptions, scandals and crimes are coming to light.

  Until a few months ago, it was easy to smear as “conspiracy theorists” those who denounced these terrible plans, which we now see being carried out down to the smallest detail. No one, up until last February, would ever have thought that, in all of our cities, citizens would be arrested simply for wanting to walk down the street, to breathe, to want to keep their business open, to want to go to church on Sunday. Yet now it is happening all over the world, even in picture-postcard Italy that many Americans consider to be a small enchanted country, with its ancient monuments, its churches, its charming cities, its characteristic villages. And while the politicians are barricaded inside their palaces promulgating decrees like Persian satraps, businesses are failing, shops are closing, and people are prevented from living, traveling, working, and praying. The disastrous psychological consequences of this operation are already being seen, beginning with the suicides of desperate entrepreneurs and of our children, segregated from friends and classmates, told to follow their classes while sitting at home alone in front of a computer.

  In Sacred Scripture, Saint Paul speaks to us of “the one who opposes” the manifestation of the mystery of iniquity, the kathèkon (2 Thess 2:6-7). In the religious sphere, this obstacle to evil is the Church, and in particular the papacy; in the political sphere, it is those who impede the establishment of the New World Order.

  As is now clear, the one who occupies the Chair of Peter has betrayed his role from the very beginning in order to defend and promote the globalist ideology, supporting the agenda of the deep church, who chose him from its ranks.

  Mr. President, you have clearly stated that you want to defend the nation – One Nation under God, fundamental liberties, and non-negotiable values that are denied and fought against today. It is you, dear President, who are “the one who opposes” the deep state, the final assault of the children of darkness.

  For this reason, it is necessary that all people of good will be persuaded of the epochal importance of the imminent election: not so much for the sake of this or that political program, but because of the general inspiration of your action that best embodies – in this particular historical context – that world, our world, which they want to cancel by means of the lockdown. Your adversary is also our adversary: it is the Enemy of the human race, He who is “a murderer from the beginning” (Jn 8:44).

  Around you are gathered with faith and courage those who consider you the final garrison against the world dictatorship. The alternative is to vote for a person who is manipulated by the deep state, gravely compromised by scandals and corruption, who will do to the United States what Jorge Mario Bergoglio is doing to the Church, Prime Minister Conte to Italy, President Macron to France, Prime Minster Sanchez to Spain, and so on. The blackmailable nature of Joe Biden – just like that of the prelates of the Vatican’s “magic circle” – will exposehim to be used unscrupulously, allowing illegitimate powers to interfere in both domestic politics as well as international balances. It is obvious that those who manipulate him already have someone worse than him ready, with whom they will replace him as soon as the opportunity arises.

  And yet, in the midst of this bleak picture, this apparently unstoppable advance of the “Invisible Enemy,” an element of hope emerges. The adversary does not know how to love, and it does not understand that it is not enough to assure a universal income or to cancel mortgages in order to subjugate the masses and convince them to be branded like cattle. This people, which for too long has endured the abuses of a hateful and tyrannical power, is rediscovering that it has a soul; it is understanding that it is not willing to exchange its freedom for the homogenization and cancellation of its identity; it is beginning to understand the value of familial and social ties, of the bonds of faith and culture that unite honest people. This Great Reset is destined to fail because those who planned it do not understand that there are still people ready to take to the streets to defend their rights, to protect their loved ones, to give a future to their childrenand grandchildren. The leveling inhumanity of the globalist project will shatter miserably in the face of the firm and courageous opposition of the children of Light. The enemy has Satan on its side, He who only knows how to hate. But on our side,we have the Lord Almighty, the God of armies arrayed for battle, and the Most Holy Virgin, who will crush the headof the ancient Serpent. “If God is for us, who can be against us?” (Rom 8:31).

  Mr. President, you are well aware that, in this crucial hour, the United States of America is considered the defending wall against which the war declared by the advocates of globalism has been unleashed. Place your trust in the Lord, strengthened by the words of the Apostle Paul: “I can do all things in Him who strengthens me” (Phil 4:13). To be an instrument of Divine Providence is a great responsibility, for which you will certainly receive all the graces of state that you need, since they are being fervently implored for you by the many people who support you with their prayers.

  With this heavenly hope and the assurance of my prayer for you, for the First Lady, and for your collaborators, with all my heart I send you my blessing.

  God bless the United States of America!

  Carlo Maria Vigano
  Tit. Archbishop of Ulpiana
  Former Apostolic Nuncio to the United States of America

  source: https://www.catholic.org/news/national/story.php?id=85039

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten