De betonschaar-act van het homostel Jasper en Ronnie uit Arnhem valt door de mand

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 27 maart 2018 6 Comments

Het is al weer een tijdje geleden dat half Nederland op zijn kop stond en onder meer Alexander Pechthold en andere prominenten hand in hand door Den Haag liepen onder het motto #Allemannenhandinhand. Een Arnhemse homo was met een betonschaar in elkaar gemept omdat het stel hand in hand gelopen zou hebben (zie hier hun verhaal). Er werd in de gehele media continu de nadruk gelegd op de betonschaar en hoe verschrikkelijk dit wel niet was voor Jasper en Ronnie. Er werden continu beelden getoond van een grote betonschaar en ook deze keer zien we op onderstaande beelden wederom iemand met een joekel van een betonschaar in de hand. Het tonen van dergelijke beelden noemen we ook wel subliminale programmering. Je legt dan in het onderbewustzijn van mensen toch nog de link met de betonschaar, ook al blijkt die er niets mee te maken te hebben. In april 2017 schreef ik al dat ik niets van het verhaal geloofde en dat de verwondingen nooit bij een betonschaar zouden kunnen passen. Het gehele verhaal heeft alle kenmerken van een in scene gezette verzonnen act met als doel homopropaganda. En nu blijkt er helemaal geen sprake van een betonschaar en is er slechts een taakstraf gevraagd tijdens de besloten zitting (besloten, want onzin).

Het effect van de media-aandacht rondom het vermeende “tanden uit de mond” verhaal was er: iedereen vond het geweld tegen homo’s verschrikkelijk en iedereen had medelijden. Geweld tegen wie dan ook is verschrikkelijk, maar dan moet het wel echt gebeurd zijn. We hebben de laatste jaren hier op de site redelijk wat bewijs voorbij zien komen dat de media in staat zijn zaken volledig in scene te zetten. Dus of mensen lezen of bekijken die bewijslast niet of er is sprake van een soort hypnose-effect waarbij alles wat de media(-hypnotiseur) vertelt gewoon blindelings geloofd wordt.

Maar Martin er was toch een rechtszaak gister en het OM heeft toch niet voor niets een taakstraf van 180 uur geëist, dus dan is het toch wel echt gebeurd? Rechters en het Openbaar Ministerie liegen toch niet?” Kijk, als u de spelregels van Niccolo Machiavelli ontdekt heeft en weet dat er in Nederland een prominente prijs vernoemd is naar deze Machiavelli, dan had u kunnen weten dat regenten volgens het boek Il Principe list en bedrog mogen toepassen om grip op het volk te houden. Met list en bedrog kun je het volk een bepaalde richting op sturen. U gaat waarschijnlijk nog uit van de eerlijkheid van de rechtelijke macht en de media. Hier op de website zijn echter meerdere zaken in detail en met keihard beeldbewijs getoond, waaruit blijkt dat dit list en bedrog ook daadwerkelijk toegepast wordt. Maar dan moet u wel de moeite nemen dat te bestuderen en dat doen de meesten niet. Dus als de media en de rechtelijke macht list en bedrog kunnen toepassen, kan zo’n hele zaak van a tot z inclusief rechtszaak, een media show zijn. “Ach, daar lenen rechters zich toch niet voor? Dat zijn eerlijke mensen die heel veel gestudeerd moeten hebben om op die positie te komen!” Ja en Sinterklaas heeft een groot boek waarin alle namen van alle kinderen staan. U gelooft nog in fabeltjes en laat zich door de media een bepaald wereldbeeld opdringen.

Geweld is verschrikkelijk, maar het meeste geweld dat we tegenwoordig zien, zij het van haatpredikers, tot aanslagen en in elkaar gemepte homo’s, is in scene gezet voor een hoger doel. Dat voldoet meestal aan de spelregel ‘Problem, Reaction, Solution’. Als je de mindset van het volk een bepaalde richting op wilt sturen, creëer je een probleem en schakel je de media in zodat bij iedereen een heftige reactie oproept, zodat je de psychologische omstandigheid geschapen hebt om een bepaalde verandering door te voeren. Terrorisme was nodig om vliegvelden te beveiligen, het internet af te tappen en meer zware wapens op straat. Dan schep je een terreurstaat IS en laat je terroristen wat aanslagen plegen (veelal ook in scene gezet) en zo kun je alle maatregelen doorvoeren die je maar wilt. Je kunt haatpredikers opleiden, zodat ze haat gaan prediken. Dan laat je de media die haatpredikers tonen aan het volk en roept afschuw op (Reaction) en zo zaai je tweedracht tussen moslims en andere bevolkingsgroepen. Je kunt nog wat volgelingen van haatpredikers in de maatschappij zetten die je aanslagen of geweld laat plegen en de reactie is helemaal op het kookpunt. De maatschappij wordt gestuurd richting tweedracht en oorlog. Het is een verdeel en heerspelletje op hoog niveau. Het homogeweld lijkt te dienen om de homo’s een soort slachtofferstatus te geven, waarmee je heimelijk ongemerkt op een voetstuk plaatst. De gekwetste aangevallen groep moet op handen gedragen worden. Maar helaas lijkt het er sterk op dat dat beeld vooral een door de media geschapen beeld is. En dat wekt in ieder geval de schijn dat er sprake is van een agenda.

De homo is de nieuwe jood. Als je kritisch bent op de staat Israël of vragen stelt bij bepaalde historische verdraaiingen, ben je antisemiet. Als je iets van homo’s zegt ben je ook een soort antisemiet (of antimiet, verzin maar een term). Lees dit artikel nog eens om te ontdekken welke agenda achter deze vermoedelijke homopropaganda schuil gaat. Gaat u daarna ook nog even naar de website homogeweld.nl en vul de enquête in.

11 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. De Loonslaaf schreef:

  Mevrouw Mariëlle Hartman, in dienst van het Openbaar Ministerie, werkt met een glimlach op haar gezicht slaafs mee het dictatoriale bewind in Nederland met het verstrijken van de tijd sterker te maken. Zij zegt:
  “Maar ik kan niet meer dan deze informatie verstrekken, omdat het een gesloten zitting is…”
  Het hele theater werd destijds opgetuigd, waarbij de media op volle kracht werden ingezet, maar vervolgens wordt achter gesloten deuren “recht gesproken” in dit land. In ieder geval is een klap met de betonschaar niet bewezen! Waarom werd destijds (en ook nu) dan zoveel aandacht gericht op die vermeende betonschaar?
  Slaapt u rustig verder na het zien van de Fabeltjeskrant…

 2. Notis schreef:

  @loonslaaf Een rechtzaak achter gesloten deuren, terwijl in de media giga aandacht (t.b.v. hersenspoeling) besteed aan dit totale non-nieuws gebeuren, is gewoon VOLKSBEDRIEGERIJ.
  Recht en politiek behoort openbaar te zijn, daar hebben wij de democratie (manieheus) voor.
  Wij hebben deze kereltjes en vrouwtjes zelf gekozen. Bovendien betalen wij ze nog ook. Kortom deze kereltjes en vrouwtjes bedriegen ons en parasiteren op ONS geld.

  P.s. Excuse de hoofdletters hier en daar.

 3. Camera schreef:

  Heer Vrijland,

  Hartelijk dank voor het verhelderende artikel.

  Hoop dat meerdere personen en groepen deze
  samenvatting in gaan zien. Ik moest wel even teruglezen en
  concentreren maar als je het eenmaal door heb, dan doorzie je het inderdaad

 4. mec schreef:

  Schattige foto trouwens van die Demion Pechtholt van D666.
  Tja homo’s daar wil ik ook nog wel wat over kwijt….Oude tijden herleven zich weer tegenwoordig, net als de oude Grieken vroeger die de liefde tussen mannen als enige echte zuivere liefde zagen, het hoogste goed, de herenliefde. De vrouw was enkel nodig om zich voort te kunnen planten. Destijds moet het ook erg koud geweest zijn daar als je naar die standbeelden kijkt met al die kleine pikkies, Global warming was toen ook al he. 😛

  Kan tegenwoordig de TV niet aanzetten, of ik zie een homo, in allerlei verschillende televisie programma’s zijn ze ruim aanwezig, net of me steeds iets ingeprent moet worden. Geregeld flauwe seksistische nichten humor op de buis alsof ik het anders niet door zou hebben en niet zou zien dat ze gay zijn. Ook de kids op de lagere scholen moeten er aan geloven. Ze leren er nog eerder tegenwoordig hoe je de herenliefde moet bedrijven dan dat ze bijvoorbeeld de tafel van 12 kunnen opzeggen.

  Typisch eigenlijk dat 9 van de 10 homo’s altijd willen melden aan iedereen dat ze homofiel zijn…alsof ik/we daar benieuwd naar zouden zijn. Hetzelfde zou zijn als ik bijvoorbeeld op een feestje uitgenodigd word en het eerste wat ik dan zou gaan vertellen na binnenkomst…Mensen! mag ik even allemaal jullie aandacht! (terwijl ik op een wijnglas tik en op een stoel ga staan) ik wil jullie even allemaal vertellen dat ik 100% hetero ben en dat ik en mijn vriendin helemaal open staan voor een geil triootje vanavond, dus wie van de dames straks mee wil doen hoor ik zo wel…dank u wel.

  Een homo zei tegen mij tijdens het 2018 Nieuwjaars nacht feestje in de kroeg: Sommige mensen denken dat homofiel zijn een ziekte is. Nou(zucht), zei ik tegen hem; ach man schei toch uit, wat je lult is zo 2017, een ziekte wil ik jouw homofiel zijn helemaal niet eens noemen, want, als ik er logisch over nadenk, dan zijn homo’s alleen maar zwaar gefrustreerde mannen die een grotere leuter zoeken dan dat ze zelf in hun broekje hebben..prettige avond verder nog knul, hahaha die gast moest lachen.

  Het zou toch ook vreemd zijn als we steeds iedereen vertellen dat we hetero zijn? Maar we moeten wel van elke poot horen wanneer hij uit de kast is gekomen. Alleen die uitspraak al: uit de kast. Wat ik me dan wel altijd afvraag is wat hij dan al die jaren voordat hij de kast uitkwam gedaan heeft in die kast? Zich zo suf gerukt in die kast dat het ineens een keer tijd werd om er uit te komen zodat er een keer een ander aan z’n pik kan gaan verder sjorren omdat de lol er eindelijk vanaf was alleen in die kast. En dan tegen iedereen zeggen: ja en toen ik bijvoorbeeld 18 was ben ik uit de kast gekomen…papa/mama ik ben een homofiel, hoera de vlag kan eindelijk uit. Ik zie het er zelfs nog een keer van komen dat tzt ook de pedofiel uit de kast gaat komen en roept: Hi mom! I’m a paedophile! maar ja dat is een ander item

  Het blijft voor mij bizar dat ze ons vertellen dat ze homofiel zijn, niet dat ik wat tegen homo’s heb, ach nee totaal niet zelfs want een homofoob of homohater ben ik absoluut niet, maar het lijkt mij wel veel erger dat ze mij voor homofiel zouden uitmaken dan als voor homohater, dat dan weer wel. 😛 Maar ach, zolang ze zich niet staan af te trekken op praalwagens en helikoptertjes staan te doen op de boeg van bootjes die door de grachten varen of van die getrouwde kerels die stiekem staan te smeerpijpen in de bosjes met andere kerels of in sauna’s terwijl hun vrouwtjes thuis van niks weten, wat nou niet echt netjes van ze is om het hun vrouwtje niet te vertellen, heb ik daar verder totaal geen moeite mee. Het gaat mij tenslotte geen ene reet aan, ze doen maar lekker wat ze niet laten kunnen…zolang ze maar van mijn kont afblijven.

  Ik had vroeger trouwens twee honden die homofiel waren, noodgedwongen wellicht, die ik toen geregeld van elkaar af moest trekken, genante taferelen soms als er andere mensen bij waren, of dat er 1 van de twee na de mislukte actie zichzelf begon te pijpen midden in de woonkamer. Ik wilde trouwens ook niet weten wat ze allemaal deden die beesten als ik niet thuis was, die twee goor lappen. Maar goed, ik vind het allemaal wel best, iedereen doet maar, het rare is dan weer wel dat ik lesbische vrouwen wel interessant kan vinden, zal wel doordat euroknaller idee gekomen zijn, 2 voor de prijs van 1 gedachte…denk ik.

  • Martin Vrijland schreef:

   Bedankt voor je uitgebreide toelichting

   Persoonlijk vind ik dat het best handig is dat je tegenwoordig iets gemakkelijker uit de kast kunt komen dan toen ik zelf bijvoorbeeld 18 was. Het is verdomd benauwd in zo’n kast waar je je hele leven dan ingepropt wordt omdat je zo nodig hetero moet zijn in deze wereld. Ik zei toen ik jong was altijd tegen mijn moeder dat ik van Hema-worst hield en daarom maakte ze wel 3x per week boerenkool met worst, terwijl ik eigenlijk helemaal niet van Hema-worst houd, maar gewoon niet wist hoe ik mijn moeder anders duidelijk moest maken dat ik “worst wilde” (de boerenkool vond ik trouwens wel lekker). Ik kon er gewoon niet voor uit komen.

   Ik onderdrukte het mijn hele jeugd en toen ik wat ouder werd kwamen er van die momenten dat ik me eigenlijk gewoon Queer begon te voelen. Ik heb toen zelfs een keer hakjes maat 45 gekocht (het was even zoeken), maar dat vond ik toch lelijk staan onder die veel te dikke kuiten van me. Het waren wel super mooie tijgerprint hakjes! Wel balen dat mijn beenhaar nooit meer is aangegroeid nadat ik Veet ontharingscrème had gebruikt.

   Ondertussen keek ik ‘s nachts stiekem foto’s van Arie Boomsma en was dan jaloers op zijn vriendin. Ik weet me de naam van dat tijdschrift trouwens niet meer te herinneren.

   Vroeger keek ik regelmatig naar de EO, omdat mij verteld was dat presentator Jan van den Bos eigenlijk homo was, maar dan niet-praktiserend, want dat mocht dan niet van de bijbel. Zeker weten deed ik het niet, maar ik vond het wel interessant. Ik besloot toen ook stiekem niet-praktiserend homo te worden, maar zelfs daar durfde ik nog niet voor uit te komen. Ik begon mezelf toen overigens ook al steeds meer trans te voelen.

   Ik ben daarom zelf heel blij dat de jeugd van tegenwoordig wat meer geprikkeld wordt en gewoon vrijer is om te kiezen uit LHBTQ. Wel hoop ik dat er een oplossing komt voor te veel kuitspierweefsel en dat je je voeten kunt verkleinen als je maat 45 hebt, want eerlijk is eerlijk..ik vond het bij mezelf in ieder geval geen gezicht. Dat schrikt toch af en je moet wel all the way kunnen gaan als je je vrouw in een mannenlijf voelt.

   Ik sprak ook een keer iemand die zich vrouw in een mannen lichaam voelde, die verliefd was geworden op een vrouw die zich eigenlijk man voelde. Kijk dat kan dan tenminste gewoon tegenwoordig. Daar moeten we ook verdomme niet zo moeilijk over doen en ik ben dan ook een groot voorstander van meer promotie van het acceptatieproces in de maatschappij.

   Inmiddels ben ik overigens ge-re-gayed-her-transgederiseerd, wat zoveel inhoudt dat ik me in mijn gevoelswereld van niet-praktiserend homo tot transgender heb ontwikkeld (niet-praktiserend-transgender overigens, dus ik heb me alleen zo gevoeld en heb niet de feitelijke operaties ondergaan), maar na verloop van tijd ben ik gaan ontdekken dat ik eigenlijk al die tijd zwaar onderdrukt heb dat ik me stiekem toch wel man voelde en toch wel ineens op vrouwen viel. Daarom ben ik blij dat ik de operatie geen handen en voeten gegeven heb, want ik voel me nu dus eigenlijk gewoon zwaar hetero. Toegegeven: dat kan ook tijdelijk zijn.

   Dit is overigens de eerste keer dat ik openlijk over mijn seksuele geschiedenis spreek en ik schaam me er ook niet echt voor ofzo.

   Mijn moeder maakt trouwens nog steeds boerenkool met worst voor me.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten