De Coca Cola PCR-test in het Oostenrijks parlement is een desinfo afleidingstruc om de neus-besmetting te maskeren

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 18 december 2020 22 Comments

U heeft hem vast wel voorbij zien komen, het filmpje van het Oostenrijkse parlementslid die een PCR-test positief test op een glas Coca Cola. Het is waarschijnlijk een zoveelste fantastische desinfo truc om u af te leiden van het idee dat de PCR-mogelijk de neusbesmetting oplevert via een intranasaal vaccin (dat voor koeien al jaren bestaat).

Een vaccin is een zogenaamd onschadelijk (in een lab-gekweekt) virus dat “net de juiste hoeveelheid” antistoffen aan zou maken, maar niet dodelijk is. Je maakt met een vaccin volgens de officiële uitleg feitelijk een virus na, maar zorgt net dat het besmettelijke element er uitgehaald is. Hoewel niemand weet wat dat besmettelijke element dan is en hoewel een virus nog nooit uit een patiënt geïsoleerd is, zou men die kennis dus hebben? We worden massaal bespeeld met een propaganda leugen.

De tweetraps booby trap waarbij het intranasaal vaccin (in de neus in gebracht) – wat de PCR-test vermoedelijk is – zal de derde golf van daadwerkelijk zieken en doden op moeten leveren.

Je hebt gewoon altijd eerst een massale sterfte nodig om de criticasters in de maatschappij de mond te kunnen snoeren. Dat is bij de HIV hoax gebeurd door AIDS patiënten DNA afbrekende medicatie te geven en zo de hoax geloofwaardig te maken door massale sterftecijfers (zie deze uitgebreide toelichting); dat zal bij de coronavirus hoax ook gebeuren.

Kijkt u even naar het filmpje van de Oostenrijkse FPö parlementariër Michael Schnedlitz (en lees daaronder verder):

En kijkt u dan vervolgens eens naar hoe datzelfde Coca Cola 7 miljoen buisjes per week levert voor de vloeistof waarin de PCR-test zich bevindt en dat is geen grap (lees verder onder het fimpje).

De tweetraps booby trap is heel slim opgebouwd. In het begin van de “cornavirus pandemie” waren propaganda, liegende politici en experts en de angsthypnose-inductie (toelichting) voldoende om mensen te overtuigen. Adolf Hitler bewees 80 geleden al hoe je met de toen nog beperkte media middelen de massa kon overtuigen van een grote leugen. Tegenwoordig hebben we massamedia, social media, social media legers, deepfakes, gecontroleerde oppositie en censuur om dit wereldwijd te bereiken.

Na de eerste rond kon de PCR-test worden uitgerold. Diezelfde PCR-test werd ook al tijdens de HIV hoax gebruikt en bewijst feitelijk niets. Als je massaal gaat testen kun je massaal positieve testcijfers faken, door simpelweg cijfers te verzinnen en in de propaganda media te gooien. Dat is gewoon een kwestie van uitslagen roepen. Of ziet u die test real live positief uitslaan als u erbij staat? Nee, dat gebeurt achter de schermen en de test zelf is bewezen fake.

Vervolgens kun je nieuwe tests uitrollen waarmee je mensen een intranasaal vaccin toedient (een “lab-virus” in leven gehouden op gecultiveerde foetuscellen – mogelijk in combinatie met een CRISPR enzym). Werkgevers eisen immers een test, luchtvaartmaatschappijen kunnen het gaan eisen, enzovoort.

Daar vindt de tweetraps booby trap plaats, want de cijfers zijn eerst opgeklopt en de angst is er via media manipulatie ingeramd. De tussenliggende tijd heb je kritische denkers kunnen koppelen aan het stigma complotdenkers en Trump en vervolgens laat je de bom barsten. Dan gaan mensen daadwerkelijk ziek worden en overleiden en heb je elke kritiek uit de maatschappij bij de wortels uitgerukt en kun je massaal gaan vaccineren, het immuniteitspaspoort doorvoeren en het Klaus Schwab great reset totalitair communistisch regiem (dat al die tijd al de doelstelling was) met groots gemak uitrollen.

word lid

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

134 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (22)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  • Martin Vrijland schreef:

   Even door alle virus-leugens en besmettingskolder heen prikken als u dit leest.. Er ook even doorheen prikken dat het allemaal nog in onderzoeksfase is, want dat is propaganda taal voor “het ligt allang op de plank” (net als bij de huidige Pfizer vaccins, etc.):

   “Drug delivery from the nose to the brain/CNS takes very less time through both olfactory and trigeminal nerves. Intranasal delivery does not require the involvement of any receptor as it occurs by an extracellular route. Nose to brain delivery also involves nasal associated lymphatic tissues (NALT) and deep cervical lymph nodes. However, very little research has been done to explore the utility of nose to brain delivery of antiretroviral drugs in the treatment of neuroAIDS. This review focuses on the potential of nasal route for the effective delivery of antiretroviral nanoformulations directly from nose to the brain.”

   https://link.springer.com/article/10.1186/s43556-020-00019-8

 1. Martin Vrijland schreef:

  En heb je dit al gezien Vrijland? In de mainstream media!

  Ja..ach en later vertelt de verpleegster dat ze flauw gevallen is als gevolg van pijnprikkels. Het is allemaal slimme geraffineerde propaganda onder het mom van “het is allemaal best spannend, maar wel gewoon doen hoor!”

 2. TheGreatObserver schreef:

  Martin,

  Wellicht heb je gisteren ook gezien dat Wikileaks weer een enorme data dump online heeft gezet. Ongetwijfeld om mensen af te leiden van wat er op dit moment gebeurd, door ze wat onbelangrijk achterhaald nieuws geven. Toen ik er even doorheen zat te bladeren viel mijn oog op info betreffende Steve Jobs. Persoonlijke medical records, waarin staat dat Steve Jobs gediagnosticeerd was met HIV. Deze resultaten zijn d.m.v. de PCR-test vastgesteld. Wat denk jij ervan dat deze informatie, juist nu, gelekt wordt? Helemaal met de wetenschap die we hebben als het gaat om de HIV-hoax…

 3. ZalmInBlik schreef:

  Dit medische artikel kwam een maand geleden uit waarin gesteld wordt dat John Hopkins universiteit (event 201 mede organisator) minieme bots (theragrippers) had ontwikkeld die medicijnen op bepaalde tijden automatisch toedienen. Ik vraag me af of dit ook op het wattenstaafje zit?

  Researchers engineer tiny machines that deliver medicine efficiently
  https://medicalxpress.com/news/2020-11-tiny-machines-medicine-efficiently.html

 4. ZalmInBlik schreef:

  We kunnen onderhand wel vaststellen dat Madurodam een centrale rol speelt in deze psyop. Actoren zoals Fouchier, Coutinho, Osterhaus en natuurlijk Koopmans.

  Koopmans: we moeten ons wapenen tegen volgende uitbraak
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/koopmans-we-moeten-ons-wapenen-tegen-volgende-uitbraak/ar-BB1c3O76

  Ruim een jaar geleden wees ik al op deze heks en deze psyop blijft doorgaan totdat mensen ruggengraat beginnen te tonen!

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/wie-is-erland-oscar-galjaard-en-wat-heeft-hij-met-eugenetica-te-maken/comment-page-1/#comment-30442

 5. guppy schreef:

  Check dit kanaal ook even, legt goed uit hoe het virus systeem deze wereld manipuleert.

  https://youtu.be/JN6P5JiW8TY

 6. Zonnetje schreef:

  Ach, ze zitten toch overal, altijd al zo geweest ondanks de propaganda dat het niet zo zou zijn, op de sleutelposities, meeste banen zijn /door/voor hen gereserveerd in het bijzonder bij de overheid in managementfuncties, moeten toch altijd het eerste en laatste woord hebben, Ze weten precies wie ze aannemen en waarom. En dat is niet omdat de kandidaten zo goed zijn in hun werk. Iedereen is/wordt gecompromitteerd of omgekocht via geld, functies of valse beloftes, komen de meesten nog achter dat ze slechts een pawn zijn (geweest) in het spel van/door hen, Er bestaat geen oppositie, behalve gecontroleerde, van staatswege oppositie. Wij leven al lang al in een stille, subtiele dictatuur die wordt omgevormd tot een technocratische “communistische/fascistisch”dictatuur bestuurd door hen uiteraard. Ik ben ze en de perfect slaves volledig zat.De perfect slaves wachten af als perfecte slaves. Ze zijn bezig met hun kerstboompje, hun uitvoerige kerstverlichtingen. Hoe simpel kun je zijn? Wat vieren ze eigenlijk? Christus die verzonnen is door hen? Kan Christus de “virussen: niet wegtoveren of “god”. Ga iets nuttigs doen perfecte slaven, Stop met dromen. Verbeter je situatie voor jezelf en je kinderen. Ga voor directe democratie.

  Ik ben voor directe democratie, de enige uitweg, dat de koning, de ministers en het parlement, verantwoordelijk voor het (verzonnen”virus” ) beleid, dringend maar altijd vriendelijk verzocht wordt op te stappen.”Corona”is een verzinsel om de bevolking te onderdrukken, vrijheden weg te nemen, de armoede komt nog. En dat de koning, de ministers, en het parlement hun verzonnen virussen meenemen samen met de kwakzalvers die zich artsen noemen en de hoax in stand houden.

  Tot op heden nog geen enkele gezonde beroemdheid is dood gegaan aan het verzonnen “virus”. Ze zijn wel allemaal “besmet”, ja misschien besmet in hun kop waarbij zij het “virus”promoten in ruil voor geld of functies of omdat ze gecompromitteerd zijn. Gewetenloos.

  DIRECTE DEMOCRATIE DOEN!!! BIED DE PETITIE AAN!. DRINGEND MAAR ALTIJD VRIENDELIJK!!! BEGIN DAARMEE!!!

 7. ZandInOgen schreef:

  ja beste mensen ga er maar lekker voor zitten…kuch

 8. Analyze schreef:

  Nog een reden om de test niet te nemen:

  Brain access, is through the nose. The test has another purpose than what the drug pushers say! Inserting a test bar deeply into the nose, causes haematoencephal barrier damage and can also damage endocrine glands (e.g. hypophysis).

  The purpose of this deep violation, is to break the barrier and create an entry into the brain for every infection. When wearing a mouth and nose mask, bacteria and CO2 mask are collected and transported to the brain through the nose channel.

  Barrier’s task is to protect from brain neurotoxins, heavy metals, bacteria and other toxins. If endocrine glands are damaged, symptoms such as muscle weakness, blood circulation, visual disturbances etc. may develop.
  https://www.henrymakow.com/2020/12/dangerous-fraud.html

 9. Zonnetje schreef:

  Heb mijn huisarts onlangs het review
  https://cormandrostenreview.com/report/
  toegezonden per mail met het verzoek het te lezen en te verspreiden. Ik doe een oproep aan alle lezers in Nederland om deze link aan je eigen huisarts toe te zenden met het verzoek het onder onder collega artsen te verspreiden!!!
  DOEN!!! NU!!!

 10. ZalmInBlik schreef:

  Lees net een artikel gepost door oa usual suspect arnoud boot op de site van het IMF. En men spreekt al van credit scores gekoppeld aan je zoekopdrachten op het internet. Weinigen realiseren zich de implicaties…..totalitaire technocratie

  “Fintech resolves the dilemma by tapping various nonfinancial data: the type of browser and hardware used to access the internet, the history of online searches and purchases. Recent research documents that, once powered by artificial intelligence and machine learning, these alternative data sources are often superior than traditional credit assessment methods, and can advance financial inclusion, by, for example, enabling more credit to informal workers and households and firms in rural areas.”
  https://blogs.imf.org/2020/12/17/what-is-really-new-in-fintech/

  Welkom in Utopia:

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten