De corona versoepelingen zijn de worst voor uw neus: de illusie dat de vrijheid nabij is

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 6 mei 2020 20 Comments

bron: blogspot.com

De kappers mogen weer open, de jeugd mag misschien weer naar de sportscholen, de terrasjes gaan misschien weer open. Ondertussen worden hele bedrijfstakken geforceerd om te kijken hoe ze de anderhalve meter in hun bedrijf kunnen realiseren. De worst van schijnvrijheid wordt u voor de neus gehouden, terwijl de handhaving straks tot pure idiotie en hoge boetes zal leiden.

Vanzelfsprekend staan de hordes verraders en buitengewoon opsporingsambtenaren klaar om al die boetes uit te delen. De politie richt zich op belangrijkere taken, namelijk iedereen die dwarsligt in de boeien gooien. Daarvoor kunnen ze hun mooie nieuwe tasers gebruiken.

Het blijft prachtig om te zien hoe soldaat van Oranje Robert Jensen ons er in zijn uitzending van gisteravond op wijst dat het een aanfluiting was dat onze koning en Mark Rutte op een lege Dam stonden tijdens dodenherdenking, maar dat zij de problemen met een telefoontje op zouden kunnen lossen. Waar hij u niet op wijst is dat U uw problemen met één wilsbesluit kunt oplossen. Zijn credo ‘Stop de Lockdown’ is niets meer dan een marketingverhaal. Waarom kon Ikea haar winkeldeuren openen terwijl andere branches moeten wachten? U zit alleen in Lockdown omdat u ongrondwettelijke maatregelen accepteert van een overheid die per definitie on-legitiem is.

In dit artikel beschreef ik dat de lockdown ongrondwettelijk is, net als de anderhalve meter regel. Ongrondrechtelijk is een beter woord. Alle boetes die zijn opgelegd kunnen dus ook verscheurd worden. Het staat haaks op de grondwet en dus moet het kabinet (dat geen zeggenschap meer heeft, want ‘noodtoestand’ en dus besluit het crisisteam) er snel een nieuwe wet doorheen jassen die die grondwet buitenspel zet. Geen advocaat die voor u op zal staan. Hoogleraren die kritiek hebben, doen dat alleen om de media te helpen het verhaal dat er snel een nieuwe wet moet komen te verkopen. Allen zweren zij trouw aan de kroon. Het gehele toga circus zweert trouw aan de kroon.

Aan wie zij trouw zouden moeten zweren is aan U, aan hun medemens!

Het wordt tijd om u niet langer de ogen dicht te laten smeren door de schijn-criticaster Jensen, die elke uitzending toont soldaat van Oranje te zijn. We weten nu toch wel eens dat de staat haar eigen Theirry Baudet’s en Wildersen lanceert en dat op het moment suprême ze nooit iets bereiken. Diezelfde rol vervult Jensen. Hij vormt alleen de laatste linie, nu Baudet en Wilders in geen velden of wegen te bekennen zijn. En wat gaat hij bereiken? Het enige wat hij bereikt is dat u luistert en dat u zelf niets doet, behalve een t-shirtje kopen en een leuk fotootje opsturen, zodat Jensen kan laten zien dat u ook het lef heeft om een t-shirt te dragen. Houzee! Een echte heldendaad! Jensen houdt u in de passieve modus net zoals politici dat doen. Zij ondermijnen de macht van de kroon op geen enkele wijze!

De koning en Mark Rutte hoeven maar een paar telefoontjes te plegen en we zijn uit de lockdown“, zo zei Jensen in de uitzending van gisteravond. Nee! U hoeft maar één ding te doen! U moet zelf iets gaan doen!

Jensen houdt u in de modus van het omhoogkijken. Klagen bij de staat, betekent dat je de staat serieus neemt. Als jij jarenlang op een boerderij als slaaf werkt, ga je dan bij je eigenaar vragen of hij je alsjeblieft vrij wil laten of neem je op een dag het besluit om zijn macht over jou niet langer te accepteren en loop je weg?

Dat is wat er moet gebeuren. U moet gaan inzien dat het gehele systeem waarop we vertrouwen – de democratie, de kroon, de rechtelijke macht, politie en justitie, diensten en opsporingsambtenaren – allemaal trouw zweren aan de kroon en dat die kroon datzelfde systeem in stand houdt om ons in het web van de illusie van vrijheid te houden. U moet zelf de kettingen doorknippen.

Alles valt en staat met het overstijgen van de diepgewortelde programmering die uw ouders en grootouders ook zijn ondergaan, waardoor zij u niet verteld hebben dat het niet klopt. Zij zijn zelf als slaaf geboren en hebben die slavernij hun gehele leven geaccepteerd. Zij hebben de illusie van democratie in stand helpen houden. De democratie die draait op pionnen van de kroon die u slechts de verschillende smaakjes van links en rechts voorhouden. De kroon, het koningshuis heeft geen enkele autoriteit over u. Daarom heeft alles en iedereen die trouw zweert aan die kroon ook geen enkele autoriteit over u. 

De kroon vindt dat zij het erfrecht heeft om over u te regeren op basis van – ja, daar komt ie – de gratie God’s. Er is geen gratie God’s, tenzij u zich door dat andere diepgewortelde geloofssysteem heeft laten overtuigen en door dominee’s die na de zondagochtend preek bidden voor de regering en de koning. Zij hebben u ook in deze diepgewortelde slavernij-programmering vastgezet.

Er is niemand die autoriteit over u heeft! De gratie God’s is een farce. Wetten en grondwetten zijn een farce. U kunt zich beroepen op uw oorspronkelijkheid, op uw mensheid, op uw originele bewustzijn. Je identiteit dat ben jij! Je hebt geen identiteitsbewijs nodig. Dat is een valse benaming: het is een bewijs van inschrijving bij het bevolkingsregister, beheerd door de zelfbenoemde slavendrijvers van de kroon (bij de gratie God’s).

Daar zou soldaat van Oranje Jensen u op moeten wijzen. Daar wijs ik u op! Het is tijd om door uw diepgewortelde programmering heen te branden en u af te keren van de slavendrijvers, van hun systeem en van hun dienstknapen; voor het te laat is. U hoeft geen belasting te betalen, u hoeft geen boetes te betalen, u hoeft geen “rechtspraak” te accepteren nog straffen aan u op te laten leggen. Er is niemand die autoriteit over u heeft. Het is de valse realiteit die ons is opgelegd door de systeembewakers die onze ouders en voorouders, plus een ieder die het systeem in stand helpt te houden, hebben geprogrammeerd.

Doorbreek uw eigen programmering, doorbreek de slavenkettingen en openup!

“You have no authority over me!”

1K Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (20)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Wat kunt u zeggen als u aangesproken of “aangehouden” wordt door een ambtenaar die trouw aan de kroon zweert?

  Het volgende:

  “Toon mij het document en de handtekening van God, waaruit de gratie Gods blijkt waarop de kroon haar macht en haar wetten die u handhaaft baseert. Uw handhaving en uw wetten zijn ongrondrechtelijk en zijn niet op mij van kracht.”

  • Martin Vrijland schreef:

   En leg altijd een boete op aan diegene die beweert u te mogen beboeten. Beroep u daarbij op uw grondrechtelijke soevereiniteit.

   “U denkt mij een boete op te kunnen leggen gebaseerd op een wet die getekend is door de kroon die zich beroept op de gratie God’s. Ik beboet u voor het dubbele bedrag”

  • Martin Vrijland schreef:

   “Maar dat gaat toch nooit werken Vrijland, heb je het zelf al eens geprobeerd?” Ja, zoekt u bijvoorbeeld eens hier op de website op de term ‘Permission Machine’.

   Het werkt alleen niet als u niet gelooft dat het werkt. U moet uw programmering overstijgen en uw onzichtbare slavenkettingen verbreken!

   • Bommeldinges schreef:

    Niet om vervelend te doen, maar zoeken op deze pagina – hoe dan? Er is geen zoekfunctie te vinden…. Op de archiefpagina wel, maar die geeft met de zoekterm die je noemt geen resultaat…

    Groet,
    Willem

 2. PeerKing schreef:

  Heerlijk artikel weer, sluit naadloos aan op een andere “held” van mij Mark Passio, en zijn lezing over “Natural Law” die lezing staat op youtube, duurt wel 9 uur ofzo.
  Ik heb net je boek uit, heerlijk boek om te lezen, veel van de info wist ik al, ik volg je ook al sinds de Anass Aouragh zaak, en heb kunnen zien hoe ze je kapot hebben proberen te maken.
  Gelukkig zaten er toch een paar nieuwe kennis items in het boek waar ik me meer in kan verdiepen.
  Dank je wel voor je inzet om een lichtpuntje te zijn in deze barre wereld vol manipulatie en terreur door de plutocratie.

  • Martin Vrijland schreef:

   Je hebt geen 9 uur ingewikkelde kletspraat van ex-satanist Mark Passio nodig, omdat het gewoon heel simpel is. Je bent geboren in een wereld en je bent origineel bewustzijn. Je bent soeverein. Het zijn slechts je ouders (zij wisten ook niet beter) die jou een burgerservice nummer (service=slaaf) hebben laten opleggen. Dat was nooit jouw vrije wil.

   Ondanks dat je dat nummer hebt, kun je je altijd en overal beroepen op de vrije wil. De kroon en haar wetten zijn gebaseerd op het fabeltje van de gratie God’s.

   Keep it simpel and act!

 3. ZandInOgen schreef:

  5/5 ik dacht dat we bevrijd waren KUCH 😷

 4. Martin Vrijland schreef:

  Het ging blijkbaar om deze meneer (1:51 min.). Let wel ik heb op mijn website veelvuldig bewezen dat Powned vrijwel alles in scene zet.

  Natuurlijk legt deze nepdemonstratie de link met 5G, maar dat is omdat Powned alleen met een groepje acteurdemonstranten (Inoffizieller Mitarbeiter) werkt.

  De meneer uit het arrestatiefilmpje van hierboven was blijkbaar geen acteur en moest uit het acteursveld geruimd worden.

 5. Camera 2 schreef:

  Waarom kon Ikea haar winkeldeuren openen terwijl andere branches moeten wachten?

  Dan krijg je als antwoord: “inteligente lock down”, anders stromen de IC’s vol en dat kunnen de ic’s niet aan.
  Rutte heeft duidelijk gezegd: ” iedereen krijgt het”, dus hij heeft gelijk, ahum
  En aan de andere kant moet men de ouderen beschermen en moeten de jongere mensen een immuun systeem eerst opbouwen wat dan weer ten goede komt voor de ouderen, zegt het RIVM

  Het klinkt zogenaamd allemaal logisch, zo moet het overkomen en de Media draait/ konkelt vrolijk mee in opdracht van. (het klinkt bizar/makaber maar ze hebben dus iedereen elkaars vijand gemaakt), Ja ze?
  Verdeel en Heers
  What’s new

  https://stichtingmachiavelli.nl/winnaars/

 6. Bommeldinges schreef:

  Ik zie her en der massa’s mensen zeggen dat ze het helemaal eens zijn met de kritiek en vinden dat er wat tegen gedaan zou moeten worden. Maar zelf er tegenin gaan, dat kan niet. Want die boetes, die kan ik me niet veroorloven.

  De angst voor een paar boetes – ALS die al komen, want dat is niet gezegd – bedragen in het ergste geval misschien enkele tienduizenden Euro.

  Anders gezegd geeft een ieder die zich verschuilt achter de boetes, zij of haar bestaan, vrijheid, gezondheid en zelfbeschikking, maar ook dat van zijn of haar kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, de kinderen van de buren, van het gezin drie straten verderop en alle andere inwoners van Nederland en de generaties erna, het prijskaartje van die boetes.

  Alleen mijn eigen bestaan is meer waard dan die Euro’s. Laat staan het bestaan van ons allen. En dat wil je weggeven om niet MISSCHIEN een paar boetes te krijgen….

  Angst is een bijzonder slechte raadgever.

  De tekst van Martin gaat in mijn zak en in mijn hoofd en indien nodig zal ik hem gaan gebruiken. Ik verkoop mijn huid niet voor een paar Euro.

  Willem

 7. marcos schreef:

  Er wordt al veel geschreven over het accepteren van digital cash met basis inkomen of reizen in/naar bepaalde gebieden bij het accepteren van vaccinaties en digital ID voor het CV. methodes zijn om mensen in een bepaalde richting te sturen. Echter het feit dat de oudere mensen nu geheel geisoleerd moeten leven (opsluiting zonder proces) zal wel eens het grootste pressiemiddel kunnen zijn om af te dwingen dat mensen de voorwaarden accepteren. Het gegeven dat je ouders een eenzame dood (gaan) sterven zal een dilemma van ongekende grote zijn..

 8. Lydia Roosje schreef:

  Ondertussen In Cali: Snitches krijgen opleiding en worden betaald:
  https://youtu.be/u2cYOKm2Otc

 9. Martin Vrijland schreef:

  Hoe zit dat dan in bijvoorbeeld Duitsland of met de EU?

  Je moet altijd vragen wie de wetten ondertekend heeft en welke legitimiteit dat instituut heeft. Is het de “trias politica” aangesteld door het volk? Ik heb ze niet aangesteld. Jij wel? Ik stem dan ook niet, want dan spreek ik mijn legitimiteit uit richting die “trias politica” of in het geval van de EU richting dat moster in Brussel. Maar al zou je hebben gestemd, dan kun je nog stellen dat jij niet met hun autoriteit instemt, omdat je in het systeem gedwongen bent vanaf je geboorte en jou nooit om toestemming gevraagd is. Het is een soort collectief geaccepteerd systeem (via programmering van jongs af aan), maar dat wil niet zeggen dat het klopt.

  • marcos schreef:

   Ik meen dat Duitsland de “de Kroon bij grqatie God” heft vervangen met een term welke het volk weergeeft. Dus eigenlijk is daar het volk de souvereine macht, terwijl in Nederland (en bijvoorbeeld Engeland en Frankrijk) de enige souvereine macht volgens de grondwet ligt bij de Kroon. In het voormalig Oost Duitsland was de Kroon vervangen met De Partij, welke dus net zoals onze Kroon de souvereiniteit naar zich toe getrokken had.

 10. Analyze schreef:

  eerst de Quantum dot vaxx💉 en dan pas feesten svp

  Kabinet: grote evenementen moeten wachten op coronavaccin
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/kabinet-grote-evenementen-moeten-wachten-op-coronavaccin/ar-BB13J6uZ

 11. Future schreef:

  Eens met jou Martin, niets is meer te vertrouwen. Komen nu veel van dit soort filmpjes uit. Je zou willen dat ze waar zijn en eerlijk zijn. Deze agent roept tegen andere agenten en burgers (uiteraard is hij oud millitair.) dat ze moeten nadenken. En dat ze iedere dag meer en meer (grond) rechten van de Amerikanen schenden. Dat dat niet mag, leest wat grondwetten En amendementen voor. En voorspelt heftige oorlog tussen Amerikanen en de politie aldaar, als de politie zo doorgaat. En dat agenten daar tegen hun bazen en of machthebbers in moeten gaan.. Alles aan dit filmpje lijkt top te zijn, maar toen bedacht ik mij. Voor de Usual suspects gaat het maar om 1 ding, het bloed. Aanschouw hoe geraffineerd ze hiermee oproepen tot bloedvergieten. De negatieve energie die ze zo nodig hebben, zeer slinks.

 12. ZandInOgen schreef:

  Coronavirus digital health passport to be supplied to 15 countries

  https://www.medicaldevice-network.com/uncategorised/coronavirus-digital-health-passport-to-be-supplied-to-15-countries/

  In de VS is het nu zo dat men NIET aansprakelijk gesteld kan worden om de mogelijke gevolgen van het vaccin.

  SUMMARY: The Secretary is issuing this Declaration pursuant to section 319F-3 of the Public Health Service Act (42 U.S.C. 247d-6d) to provide liability immunity for activities related to medical countermeasures against COVID-19.

  DATES: The Declaration is effective as of February 4, 2020.
  https://www.phe.gov/Preparedness/legal/prepact/Pages/COVID19.aspx

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten