De coronacrisis en hoe perceptie management werkt

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 24 augustus 2020 24 Comments

bron: dreamstime.com

De afgelopen dagen heb ik me even afzijdig gehouden van het schrijven. Enerzijds om even bij te komen en anderzijds om te kijken welke ontwikkelingen zich nog meer zouden ontvouwen in de coronacrisis PsyOp.

Als u het mij vraagt is de grootste uitdaging van de tijd waarin we leven, het ontwaken voor de wijze waarop ons beeld van de werkelijkheid wordt ingekleurd. In welke realiteit leeft de gemiddelde mens? Is dat de realiteit die we daadwerkelijk met eigen ogen en oren waarnemen of is dat de realiteit die we met ogen en oren waarnemen van schermen en smartphones?

In mijn voorgaand artikel lichtte ik enigszins toe hoe je een valse realiteit kunt neerzetten als je decennia, zo niet eeuwenlang, hebt kunnen investeren in een netwerk aan mensen die naar jouw pijpen dansen. Het gemak waarmee mensen dit wegwuiven, geeft vooral aan dat de meeste mensen nog geen flauw benul hebben hoe de perceptie van de realiteit wordt ingekleurd door alle impulsen die we dagelijks absorberen.

Als je in Zuid Europa rond wandelt zie je in elk restaurant een centraal gepositioneerde TV hangen. Meestal zijn het er meer en zelfs vaak op het terras. De beelden over coronavirus vliegen je om de oren. Ook in eigen land zien we velen als een soort ochtend ritueel het dagelijkse nieuws absorberen. Is het niet via radio of tv, dan wel op de social media tijdlijnen.

Heb je zojuist een gesprek met iemand gehad over het trimmen van hondenharen, dan heb je 2 tellen later een email in je inbox of een advertentie op je tijdlijn over hondentrimsalons. Big data systemen analyseren constant onze bewegingen, onze gesprekken en het is duidelijk dat er simpelweg in tafelgesprekken mee geluisterd wordt. De illusie dat dit alleen voor advertentie doeleinden gebruikt wordt, is na het Cambridge Analytica verhaal en de micro targetting door Facebook, wel slim in stand gehouden door het af te doen als een eenmalig schandaal. De werkelijkheid is dat juist overheden deze technieken gebruiken om u te beïnvloeden.

Feitelijk kunnen we er wel vanuit gaan dat we constant gemonitord worden en dat we constant gevoed worden met informatie die onze perceptie beïnvloedt.

Zelfs als je niet de hele dag met je hoofd in een schermpje loopt, kan die perceptie beïnvloed worden door leeg rond rijdende ambulances met loeiende sirenes, die de opdracht hebben mensen het gevoel te geven dat er iets gaande is. Coronavirus borden, richtingwijzers, coronavirus hosts die u op straat aanspreken, desinfectie gel bij iedere ingang, mensen met mondkapjes; u ontkomt er bijna niet aan om de indruk te krijgen dat er iets ernstigs aan de hand is.

De zogenaamde fact checkers van Nu.nl zijn daarnaast tot het niveau afgedaald van het simpelweg stellen dat iets niet waar is zonder ook maar enige vorm van onderbouwing te leveren. Voorbeeld:

Op Facebook gaat een bijna zeventienduizend keer gedeeld bericht rond waarin wordt beweerd dat virussen niet van mens op mens kunnen worden overgedragen. Dit is nepnieuws: er is enorm veel wetenschappelijk bewijs dat virussen wel degelijk van mens op mens worden overgedragen.

Virussen die gevaarlijk zijn voor mensen kunnen zich op verschillende manieren verspreiden. Dit is afhankelijk van het virus. Geïnfecteerde muggen zijn bijvoorbeeld een belangrijke verspreider van sommige virussen, maar andere virussen verspreiden zich via hoest- en niesdruppeltjes. Weer andere virussen verspreiden zich via seksueel contact.

Zo doe je dat: gewoon zeggen “dit is nepnieuws”, “er is enorm veel wetenschappelijk bewijs” en virussen zijn gevaarlijk. Punt. Geen onderbouwing. Waarom zou je ook de moeite nemen om echt hard bewijs te leveren? Ach, dat hebben alle tientallen expers her en der op tv al wel gedaan (middels propaganda cijfers, verhalen en Hollywood style beelden). Als je de leugen maar vaak genoeg herhaalt en alle kritiek kunt categoriseren tot nepnieuws of complotdenken, dan ben je de baas over de perceptie van de massa.

In meerdere artikelen lichtte ik de rol van gecontroleerde oppositie in dat kader toe. Zij moeten helpen dat merk ‘complotdenker’ groot neer te zetten. Dat stigma kan dan straks worden afgeserveerd als een gevaarlijke psychologische aandoening bij mensen die zich maar niet willen beseffen dat zij een gevaar voor hun omgeving vormen. De mensheid is in rap tempo geprogrammeerd om te geloven dat er tikkende coronavirus tijdbommen rondlopen die met hun gebrek aan geloof en gebrek aan het meewerken aan de maatregelen, een potentieel besmettingsgevaar vormen.

Gelooft u nog steeds dat Viruswaanzin (Viruswaarheid/Virusleugens) authentiek bezig is de massa te doen ontwaken? Kijkt u dan onderaan dit artikel even naar datgene waar Maurice de Hond mee komt (de man van wie Willem Engel zegt dat hij in hun wetenschapsteam zit). Ook hij houdt de besmettelijkheid-virusleugens van Louis Pasteur in stand, zij het in een beter klinkend jasje.

Zowel de mainstream als de alternatieve media gaan in alle gevallen uit van de besmettelijkheid van een virus (ja, ook Viruswaanzin en Maurice de Hond). De fact checkers komen niet met bewijs op de proppen en veronderstellen die besmettelijkheid simpelweg als een algemeen aanvaarde waarheid. We weten trouwens ook niet beter, want al meer dan een eeuw lang worden we in het geloof ‘virussen zijn besmettelijk’ geprogrammeerd.

Leest u echt nog een keer dit artikel en klik op de linkjes in dat artikel om te ontdekken dat virussen een noodzakelijk schoonmaak mechanisme van het lichaam vormen; dat ze alleen by design en via vaccinatie of bloedtransfusie in mensen terecht kunnen komen en in elk ander geval een gevolg zijn van collectief en gelijktijdige ervaren omgevingsvervuiling (stralingsvervuiling, orale of nasale vervuiling – dat wil zeggen: vervuiling die via de mond of neus binnenkomt).

Zolang de media en alternatieve media u in het geloof van Louis Pasteur’s (bewezen) leugens houden; die leugens waarop de farmaceutische industrie haar universitaire onderzoeken financiert; die leugens waarop politici mooie baantjes binnen de industrie krijgen als ze de leugens helpen handhaven middels propaganda; zolang bent u zwaar vergiftig door het perceptiemanagement virus (het enige wél besmettelijke en het enige wél overdraagbare virus) waar alles draait om cijfers, testen en beeldvorming die uit gaat van het gevaar met dodelijke afloop.

Lees mijn boek om te ontdekken welk master-script zich onder uw ogen ontvouwt, hoe ook de social media discussie bewaakt wordt en hoe u omringt bent door Inoffizieller Mitarbeiter. U ontdekt dan niet alleen hoe ik deze pandemie voorspelde; tevens ontdekt u het einddoel van het master-script.

Er is maar één einddoel en dat einddoel is een Chinees / Singapore style totalitair controle systeem en opsluiting van iedereen die een gevaar vormt voor de rest van de bevolking.

Mensen zullen roepen om de opsluiting van hun medemens, omdat ze bang zijn gemaakt voor de onzichtbare vijand. Waren het 80 jaar geleden nog de joden die men vrijwillig verraadde, straks beginnen de razzia’s op de gevaarlijke complotdenkers (een dan duidelijk opgebouwd merk, met dank aan Janet Ossebaard, Lange Frans en vele anderen) die zich niet willen laten testen noch zich aan de social distancing of mondkapjes willen houden.

Bron linkvermeldingen: nu.nl

150 Shares

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (24)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Otta de Kat schreef:

  Razzia’s op gevaarlijke complotdenkers?
  Als ik dat soort teksten lees schrik ik iedere keer weer.

  Ben ook al jaren bezig met alternatieve waarheden namelijk.
  Wat kunnen we doen? Gewoon afwachten? Het zit me helemaal niet lekker.

  • ClairVoyance schreef:

   Otta, Zie het als een uitdaging, niet als een probleem. Misschien heeft iemand een beter antwoord.
   Ik heb al afspraak gemaakt met psychiater ivm “overal toevalligheden zien”. Wel wil ik dat er een computer met internet is zodat ik kan laten zien wat ik bedoel. Dat praat wat makkelijker.Kan hij of zij meteen uitleggen hoe het zit en dan weet ik het ook .

 2. Future schreef:

  Hier Martin deze is vrouw is ook tegen Louis Pasteur en zijn door ons gehate theorie. Eerste die ik tegen kom op internet die de germ theorie afmaakt. Benieuwd hoe lang ze nog op YT staat.

  Ze heeft uitgevonden dat letterlijk wij het virus zijn. Want PCR moet op chromosoom 8 zoeken, lees dna van ons. En dat ze met die vaccinaties ons choromosoom 8 kunnen aanvallen, zoals vaccins doen, aanvallen. Chromosoom 8 staat voor intelligentie en kanker. (Mensen die dat chromosoom niet hebben zijn bv Downies). En dat is wat ze met een PCR test altijd kunnen aantonen indien het uitkomt. Wellicht een interessante ontwikkeling, al denk ik dat mensen dit ook als een complot zullen zien.

  https://youtu.be/5y1KzCKrZ3A

 3. Camera 2 schreef:

  Angstzweet(van de leugens) van de Hond geroken door een Hond.

  Dat zou nog eens mooi zijn een hond die als leugendetector ingezet kan worden.
  (dan zouden ze allen naar Hilversum en Binnehof blaffend rennen, alle kennels leeg)

  Nee jammer, Hond wordt wel ingezet om Covid 19 te detecteren, zeg het eens dokter Hond, wat kunnen ze toch veel he tegenwoordig die honden. snel naar het Honden Lab

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5173337/honden-getraind-om-corona-op-te-sporen

 4. Janna schreef:

  Wat bedoel je met orale of nasale omgevingsvervuiling? Het lijkt net of de besmetting dan via mond of neus overgebracht kan worden. Ik neem aan dat je dat niet bedoelt. Het is onduidelijk.
  Bedoel je inname van vergif of verkeerde voeding via de mond en luchtvervuiling die via neus en mond binnenkomt?

  • Martin Vrijland schreef:

   Ja, ik bedoel inname van gif/vuil-stoffen of verkeerde voeding via de mond en luchtvervuiling die via de neus en/of mond binnenkomt?

   • kc2211 schreef:

    Dan hebben we ook nog een verklaring nodig voor waarom dat zo’n wereldwijde piek is geweest in maart/april jl. Gemanipuleerde cijfers? Of toch met aanzetten van 5G te maken? Neem aan dat de voedingsinname van de mensheid nu niet ineens heel anders is geworden. Of de blootstelling aan gifstoffen (lokaal misschien wel, maar wereldwijd?).
    Een verklaring zou ook kunnen zijn een ziektereactie op stress, veroorzaakt door de gecreëerde angst door de media. Germaanse (Nieuwe) Geneeskunde, dr Hamer, geeft daar een verklaring voor, alle ziekte volgt op stress. Ook hierin wordt de “germ” theorie van Pasteur afgewezen.

    • Martin Vrijland schreef:

     Welke piek? Die piek die de wereldwijde propagandamachine ons getoond heeft? Vraag John de Mol eens hoe je zo’n piek creëert…vraag de script schrijvers..vraag de propaganda acteurs Rutte, de Jonge, van Dissel, Oosterhout eens..

     En lees mijn voorgaande artikel vooral nog eens goed.

     • Not of this Earth schreef:

      Weet je wat het erge is van dit perceptie management? Dat je op een gegeven moment niet eens meer weet wie je kunt vertrouwen. Voorbeeld: Mijn neef, kom ik al 35 jaar, zegt covid te hebben gehad. Hoe lastig is het dan om, als je dit allemaal weet, iemand nog te vertrouwen? Daar heb ik zwaar moeite mee op het moment.

 5. ClairVoyance schreef:

  BREAKING ; typ drie willekeurige cijfers plus “new cases” dus bijv. “497 new cases” maakt niet uit welke drie cijfers je doet, elke keer resultaat.

  • Camera 2 schreef:

   Gewoon griezelig

   Zoekresultaten
   Webresultaten

   UP: 592 new Covid cases, 22 more deaths | Cities News,The …indianexpress.com › … › Lucknow
   Vertaal deze pagina
   21 jun. 2020 – UP: 592 new Covid cases, 22 more deaths. According to data released by the state government on Saturday evening, 22 more coronavirus …

   592 new cases of coronavirus in Romania in the past 24hrs …www.romaniajournal.ro › health › 5…
   Vertaal deze pagina
   10 jul. 2020 – 592 new cases of coronavirus have been reported in Romania in the past 24 hours, with 13 new more deaths due to the virus. 236 patients are …

   Coronavirus in Michigan: 93 new deaths, 592 new cases …www.newsbreak.com › … › Detroit
   Vertaal deze pagina
   On Thursday, Michigan health officials confirmed 93 new COVID-19 deaths and 592 new infections. Infections increased 1.3% from Wednesday to Thursday with …

   9&10 News – JUST IN: Michigan is reporting 592 new cases …www.facebook.com › posts › just-in…
   Vertaal deze pagina
   JUST IN: Michigan is reporting 592 new cases of the coronavirus and 93 new COVID-19 deaths. Michigan now has 45646 total confirmed coronavirus cases…

 6. ClairVoyance schreef:

  Weet iemand het email adres van de baas van Google, Larry Page ? Ik heb namelijk een vraagje.
  Rare naam trouwens in dit verband “Page” , page betekent in het Engels pagina. hihi ,hoe toevallig….. Lieve god , ik wordt gek.Ik zie overal toevalligheden. als ze me maar niet opnemen vanwege toevalligheid-denker. Nou ja, geen angst, dan kan ik er over praten. of mIsschien heeft de dokter er wel een pilletje voor.
  Ik ben na al mijn ontdekkingen van toevalligheden vandaag toe aan een stevige borrel, en ik wil al helemaal niet eens meer weten wat “Larry” volgens babybytes betekent.

 7. Rebel schreef:

  Page (servant), traditionally a young male servant,

  schildknaap.

 8. Camera 2 schreef:

  Engeland geeft wat toe? (de Lockdown een monumentale fout was), maar wat kruipt daar dan
  weer achter

  https://www.zerohedge.com/political/uk-govt-scientist-admits-lockdown-was-monumental-mistake-global-scale

  • Not of this Earth schreef:

   Het staat nog steeds vol met leugens, namelijk dat het virus als zodanig bestaat.

   leugen no1:
   “…Figures also show that there were more excess deaths during the 2017-18 flu season (around 50,000) than the total number of people in the UK who have died from coronavirus (41,433)…”

   Leugen no2:
   “…However, a survey conducted last month found that Brits thought around 7 per cent of the population, 5 million people, had been killed by COVID-19….”
   (Deze survey ging over Amerikanen niet over Britten).

   Zoals we met de links (new cases on google)hebben kunnen zien waartoe het internet in staat is, kun je hier ook vraagtekens bij zetten.

 9. Zonnetje schreef:

  Page komt onder andere van de joodse achternamen Pais, Paez, etc. Het is verengelsd. Waarom zou dat nu gebeuren?

 10. Camera 2 schreef:

  Hoe werkt dat ?

  Nou ze dient vooral blond te zijn
  Ze moet vooral haar nonsens steeds herhalen
  Het filmpje moet vele malen bekeken zijn, daar zorgt YT wel voor(in opdracht van)
  Ze moet vooral spontaan overkomen(om te braken)
  Hoog knuffel gedrag hebben
  En bovenal, een zieke geest hebben en een goede
  pooier boven zich hebben(zo iemand als John de Mol)

  • ZandInOgen schreef:

   we weten wie youtube en google (wojcicki/brin/page) controleren (ADL) ze hebben zelfs hun pionnen in the de hoogste intel. organen denk nsa, tech infiltratie en subversie maakt onderdeel uit van het talpiot programma.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten