De deepfake ‘spookgezin’ PsyOp voor het afpakken van al uw vrijheden en introductie ‘gedachtenpolitie’ (deel 3)

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 22 oktober 2019 13 Comments

Spookgezin, spookvader, spookzoon. Spookmoeder zal binnenkort wel in de spooktuin gevonden worden, want het spookverhaal moet wel spannend en “geloofwaardig” blijven. Een PsyOp ter introductie van George Orwell’s gedachtenpolitie en het achter elke voordeur mogen kijken zonder huiszoekingsbevel. Het verhaal wordt dagelijks op uw netvlies gezet door de Telegraaf; de krant die ook in ’40/’45 het regiem steunde dat razzia’s uitvoerde. En die razzia-wetgeving zit er ook vandaag weer aan te komen.

Dat die razzia-wetgeving eraan zit te komen bleek al tijdens de eerste Pauw uitzending over dit spookverhaal. Daarin zat de Janny Knol, plaatsvervangend politiechef (gender onbekend) te vertellen dat de politie eerder bij de spookboerderij was geweest omdat er een verdenking zou zijn van de aanwezigheid van een wietplantage. Maar, zo zei ze, toen kon de politie niet binnen kijken, want de spookvader wilde ze niet binnen laten. Dan weet je al dat hier gewerkt wordt aan nieuwe wetgeving die de drempel om achter de voordeur te kijken, moet wegnemen en dus gaan we ook in de huidige tijd de ruimte scheppen voor razzia’s. Razzia’s waarbij iedereen die afwijkend gedachtegoed verkondigt opgepakt kan worden.

Ach Vrijland, ga je nu niet een beetje ver? Sla je niet een beetje op hol?” Heeft u diezelfde vraag wel eens gesteld bij de berichten van de media? Bent u wel eens kritisch naar de goed betaalde perceptiemanagers en hun goed betaalde ja knikkende tafelgasten; types als Jeroen Pauw? “Nou, die zijn soms best kritisch hoor!” Ja, zij acteren hun kritiek in een richting die u afleidt van de grote leugen en houden het basisverhaal lekker in stand. Heeft u het nog niet door? Dit gehele verhaal is vermoedelijk niets meer dan een psychologische operatie (PsyOp), zoals in deel 1, deel 2 en deel 3 van mijn artikelen, uitgelegd. Het zou goed doen als u die artikelen leest en deelt, zodat niemand meer kan zeggen: “Wir haben es nicht gewusst“.

Spookzoon Jan, u weet wel die zoon die 5 biertjes achterover sloeg om groot alarm te slaan over de “wederrechtelijke vrijheidsberoving” door vader, vervult nu de rol voor het op de kaart zetten van de LHBTI-agenda. Want daar hebben we meteen één van de belangrijke onderwerpen te pakken, waarvoor de staat u straks middels de psycholance ter observatie in de cel mag gaan gooien. Als u bijvoorbeeld iets tegen de LHBTI-propaganda op basisscholen hebt, dan wordt u voortaan gekoppeld aan de spookvader uit dit spookverhaal. Die haalde zijn kinderen immers van school en die was voor een man-vrouw relatie. Uit zijn prachtige deepfake filmpjes wordt dat duidelijk aldus de Telegraaf:

Uit de preken van Gerrit Jan van D. wordt duidelijk wat zijn opvatting is van gezonde relaties. Volgens Gods ordening hoort een man een relatie aan te gaan met een vrouw. Doe je dat niet, dan begeef je je in ’vieze liefde’, dan sta je geestelijk tot je enkels in het ’rioolwater’, zegt Van D. in een van zijn preken.

Het is hele slimme geraffineerde programmering, waar we hier getuige van zijn. Vader Gerrit Jan (die ‘spookvader’) heeft ‘spookopvattingen’ en heeft blijkbaar iets tegen homo’s. En dat was natuurlijk de trigger voor zoon Jan, die droomde van een ontsnapping naar Canada (of hij is er al geweest, dat is niet duidelijk, want niets is duidelijk). Het PsyOp beeld wordt geschetst dat de vader de kinderen heteronormatief op wilde voeden en laat spookzoon Jan nu net homo zijn. Jan wilde dus aan het regiem van vader “John Eagle” ontsnappen, zo is de beeldvorming. Hij werd waarschijnlijk zelfs verliefd op de barman in Ruinerwold. Die leuke barman die hem hielp de politie in te schakelen.

bron: visserleeuwarden.nl

Het volk wordt alvast klaar gemasseerd voor de introductie van George Orwell’s gedachtenpolitie. Weinig Nederlanders die daar tegen zullen zijn. Sterker nog: velen zullen het prima vinden dat mensen met afwijkende gedachten waarin bijvoorbeeld heteronormativiteit (de heteroseksueel als norm) de opvatting is, in een heropvoedingskamp (GGZ zorgverlening) opgesloten worden. En daarvoor is het heel handig dat de politie geen huiszoekingsbevel meer nodig heeft, maar gewoon binnen mag vallen. Vader Gerrit Jan haalde zijn kinderen naar verluid van de thuisschool groep omdat zij de regels van de staat gingen volgen. Dat duidt er vermoedelijk op dat zijn kinderen LHBTI-normativiteit onderwezen kregen en hij het hier niet mee eens was. Als u dus in de toekomst ongepast vindt dat uw kinderen op de basisschool naar een drag queen moeten luisteren die ze vertelt dat ze geen jongetje of geen meisje zijn, maar dat ze hun geslacht nog kunnen kiezen en u zegt daar iets van, dan bent u een potentiële dissident. Daarvoor heeft deze spookgezin spookverhaal PsyOp dan inmiddels gezorgd.

We zien dus de voorbereiding van razzia-wetgeving, maar omdat het niet meer zo genoemd wordt en omdat het volk via een psychologische operatie in de acceptatiemodus wordt gebracht, zal niemand de introductie van deze gedachtenpolitie en haar razzia-methoden tegenspreken.

Denkend aan Holland
zie ik breede rivieren
traag door oneindig
laagland gaan,
rijen ondenkbaar
ijle populieren
als hooge pluimen
aan den einder staan;
en in de geweldige
ruimte verzonken
de boerderijen
verspreid door het land,
boomgroepen, dorpen,
geknotte torens,
kerken en olmen
in een grootsch verband.
de lucht hangt er laag
en de zon wordt er langzaam
in grijze veelkleurige
dampen gesmoord,
en in alle gewesten
wordt de stem van de Telegraaf
zonder kritiek
omarmd en gehoord.

Bron linkvermeldingen: npostart.nl, assercourant.nl

217 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera 2 schreef:

  In het kader van vreemd en spooky

  Het vreemde raadsel rond een zogenaamde dubbele moord? daar er een verdachte is aangehouden
  vanwege het aantreffen van twee levenloze lichamen aan de Martin Luther KingLaan in Diemen.

  Wat een logische vraag is, waarom door wie en hoe zijn ze aangetroffen?? , alles blijft in het ongewisse, spooky, spook huis taferelen.

  Het lijkt wel een hoofdstuk vier episode van een soap te zijn, NL is klein.

  De verdachte deed de deur nooit open 😉 en meer en waarom waren er geen ambulances, er waren immers twee!!! doden te betreuren, is er gereanimeerd en nog tientallen vragen…

  https://www.youtube.com/watch?v=_pO9bWD74Qs

  https://www.telegraaf.nl/video/1290562007/mysterie-flatdoden-verdachte-deed-nooit-open

  https://www.parool.nl/amsterdam/lichamen-van-vrouw-en-baby-gevonden-in-woning-diemen-man-opgepakt~b1f8cce3/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

 2. Martin Vrijland schreef:

  Ah, ja het werd toch weer tijd voor een nieuw bericht in de Telegraaf..zouden ze mijn Facebook tijdlijn in de gaten houden?

  Het script is mooi in elkaar gezet:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/733860460/dit-is-het-huiveringwekkende-lesmateriaal-van-de-spookvader
  (gratis te lezen in de Incognito modus van de Google Chrome browser)

  Volgens mij gelooft half kerkelijk Nederland in engelen en demonen. Sterker nog miljarden mensen in de wereld geloven in engelen, demonen of djinns (volgens de islam).
  Dat gezegd hebbende wachten we op de volgende Pauw uitzending waar een sekte expert komt uitleggen hoe uitzonderlijk de ideeën van John Eagle waren!

  Waar blijft Peter R. in dit verhaal? Oh ja, die wordt natuurlijk opgetrommeld als er DNA onderzoek moet komen naar de gevonden spookmoeder! (maar dat is slechts een idee over hoe het scriptvervolg eruit zal zien)

 3. Keyboarde schreef:

  Eén van mijn conclusies na het lezen van de artikelen van de afgelopen tijd op deze website:
  We moeten er met zijn allen op toezien dat onder andere onderstaande rechten ons niet worden afgenomen, want deze rechten zullen altijd bedreigd worden door personen en instanties die uit zijn op meer macht en vermogen:

  – recht op weigeren huiszoeking zonder bevel van rechter

  – recht op optie thuisonderwijs (evt. onder bepaalde kwaliteitsvoorwaarden)

  – recht op weigeren vaccinaties

  – recht op zelfverdediging

  – recht op het filmen van ambtenaren in functie zolang je deze niet stoort bij hun werkzaamheden

  • Martin Vrijland schreef:

   Maar vooral: het recht op ‘denken wat je wilt’
   De introductie van de gedachtenpolitie.

   Let wel..de man geloofde in “geesten”. Dat doen ongeveer 5 miljard mensen in de wereld. Christenen in engelen en demonen, moslims idem dito en evangelische christenen geloven dat de Heer zijn Heilige geest zond op Pinksteren. We hebben daarom een Pinkstervakantie.

 4. Keyboarde schreef:

  Bedankt voor de aanvulling, daar komt het inderdaad altijd op neer.
  Ieder individu heeft het recht om te denken/geloven wat hij of zij wilt, alsmede het recht hiernaar te handelen zolang de rechten en vrijheden van anderen hiermee niet geschonden worden.

  De logica van moraliteit is voor weldenkende personen niet zo moeilijk te volgen, en hiervoor hoef je het in de details echt niet met elkaar eens te zijn.

 5. Keyboarde schreef:

  En nog even over het nieuwsbericht zelf, het is inderdaad lachwekkend hoe groot/gedetailleerd de berichtgeving hierover is, en dit duidt inderdaad op een achterliggende bedoeling. Of deze bedoeling nou is het vermaken van de overwerkte mensen in de avonduren, of aansturen op veranderen van wetgeving, geen idee. feit blijft dat wij onze rechten moeten bewaken en dat u hiervoor pleit vind ik een goede zaak.

 6. ZalmInBlik schreef:

  kijk zo wordt het opgelost, het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn mensen. Gewoon uitnemen en testen….

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4900756/jongeren-ruinerwold-familie-dna-vader-geisoleerd-opgesloten

 7. Waarom wil je dit weten? schreef:

  Aparte gebeurtenissen de laatste tijd. De rechter heeft tegenwoordig na de Anne Faber zaak ook een dubbelrol als psycholoog gekregen. Commerciële bedrijven krijgen nu een dubbelrol als politie toegeschreven…

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4900571/fraude-verzekering-verzekeringsfraude-openbaar-ministerie-om

 8. Camera 2 schreef:

  Moeder van Ruinerwold niet begraven, maar in het geheim gecremeerd volgens de Telegraaf, via via
  Volgens de telegraaf
  Het crematorium geeft een bijzonder dossier vrij, wat moeten we daar nou weer
  onder verstaan. De moeder is niet begraven hoor, maar anders volgens de kristallen bol van de Telegraaf.
  Niet in de tuin begraven maar met een zogenaamd “bijzonder dossier” gecremeerd.
  We mogen geen details naar buiten brengen, maar?

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2021026523/moeder-ruinerwold-gezin-in-geheim-gecremeerd

  • Martin Vrijland schreef:

   Mensen met een christelijke levensvisie doen doorgaans niet aan cremeren vanwege het geloof in de ‘wederoostanding’.
   Maar ze lezen hier mee, dus het is wachten op de volgende draai..

 9. Riffian schreef:

  Vader Ruinerwold kan niet praten, OM zoekt alternatieve verhoormethode
  https://www.nu.nl/binnenland/6017357/vader-ruinerwold-kan-niet-praten-om-zoekt-alternatieve-verhoormethode.html

  lees doe geen moeite de dienst vult het voor u in.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten