De druk die op kinderen uitgeoefend wordt is enorm!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 9 december 2019 16 Comments

bron: wicnews.com

Voor de kinderen op basisscholen en voor tieners moet heden ten dage wel een enorm zware druk gelden nu onderwijzers ze niet alleen vertellen dat ze hun geslacht nog kunnen kiezen, maar ook de klimaatcrisis groepsdruk oplevert. Is het al bijna afwijkend gedrag om normaal heteroseksueel te zijn, dan kwam daar de afgelopen jaren nog het idee bij dat je je geslacht nog kunt kiezen en je om kunt laten bouwen.

De nieuwste groepsdruk komt van de klimaatactivisten (FFF, 666). En je kunt er donder op zeggen dat er heel wat gehersenspoelde docenten rondlopen die bijdragen in het onder druk zetten van de jongste generatie. Zij zijn klaargestoomd voor deze brainwashing. Welke krant je ook openslaat: ze staan vol met klimaatpropaganda en waar je ook kijkt of luistert wordt de leugen gebracht als waarheid. Dat is heel makkelijk als je alle pers in je zak hebt; dat is in China niet anders dan in onze schijndemocratie. Als je het maar vaak genoeg herhaalt, gaat iedereen het geloven. En als je er dan ook nog eens voor zorgt dat je het gevoel kunt overdragen dat “je er niet bijhoort” in de klas of op je werk, dan zorgt de groepsdruk wel voor het laatste zetje.

De succesformule blijkt te bestaan uit het tonen van een paar grafiekjes begeleid door de opmerking “Luister naar de IPCC wetenschappers van de VN”. Het doel heiligt de middelen, maar de propagandamachine doet zowel kinderen als volwassenen geloven dat die middelen nodig zijn omdat we anders uitsterven. En de propagandamachine verzint er steeds iets nieuws bij. Zo hebben we nu inmiddels ook dode zones in de oceanen, waarin zich te weinig zuurstof zou bevinden en de vissen uitsterven.

bron: telegraph.co.uk

David Attenborough kan er vast wel weer een prachtige leugenshow bij in elkaar regisseren. Dat deed hij al met de ijsberen populatie (zie hier) en ook bij de walrussen bleek er sprake van list en bedrog (zie hier). Beide populaties blijken te groeien in plaats van af te nemen en voor beiden geldt dat er dus geen uitsterving plaats vindt als gevolg van smeltende ijskappen. Ondertussen tuinen hele volksstammen in die propaganda, want David kan het zo prachtig in decadent Engels op camera inspreken. Hij mag zich tenslotte Sir noemen en Sir’s van de geheime orde’s liegen niet! Nee, die behoren tot de elite en liegen niet, die hebben alleen geheimen.

Je hebt inmiddels allerlei klimaatgroeperingen die de jongere generatie enorm onder druk zetten. Het Greta Thunberg mantra “We moeten naar de wetenschappers luisteren” doet denken aan de tijd van haar overgrootvader die de Nobelprijs commissie hielp oprichten en zichzelf en zijn wetenschapsvrienden een Nobelprijs toebedeelde. Lees hoe deze Svante Arrhenius (naar wie Greta’s vader Svante Thunberg vernoemd is), de bedenker was van de theorie van de opwarming van de aarde door CO2. Dat hij de Nobelprijs kreeg lag dus niet aan de wetenschappelijke juistheid van zijn theorieën, maar aan het feit dat hij zichzelf die prijs kon geven.

Greta’s voorvader stond overigens ook voor eugenetica en had dus ideeën als die van de nazi’s aangaande raszuiverheid. Hij wilde de wereldbevolking reduceren. Als Greta dus zegt dat we naar de IPCC wetenschappers van de VN moeten luisteren, lijkt dat een herhaling van wat haar overgrootvader deed. Die deelde wetenschapsprijzen uit aan zijn vriendjes en anderen werden op een zijspoor gezet. Ook de wetenschappers die ons uitleggen dat CO2 de aarde niet kan opwarmen worden niet gehoord. We moeten naar de geselecteerde wetenschappers luisteren. Geld en carrière waren bij overgroot papa al van doorslaggevend belang en dat geldt nu nog steeds.

De druk op kinderen is gigantisch! Je moet bijna wel klimaatactivist worden wil je niet buiten de boot vallen. En als docenten je vertellen dat de aarde opwarmt en het staat ook nog eens in alle kranten, dan kun je het niet langer ontkennen. Vooral als zo’n “lief jong meisje met vlechtjes” overal zo haar best doet. Dat deze Greta Thunberg dus uit een adellijke familie komt die dit plan al decennia op de plank had liggen en bij wie vriendjespolitiek in wetenschap belangrijker was dan de feiten, lijkt niemand zich te beseffen. Ze is klaargestoomd voor deze propaganda rol.

Hoe kun  je je kinderen nog beschermen tegen deze massahysterie? Als u het mij vraagt? Niet. Bijna onmogelijk! We gaan toe naar een tijd waarin de klimaathysterie tot zulke grote hoogten opgevoerd zal worden dat het een nieuwe vorm van fascisme in het masker van “het redden van de planeet” wordt. Dit zal zelfs zo ver worden opgevoerd dat iedereen die nog steeds niet gelooft dat de aarde opwarmt als gevolg van CO2 en nog steeds niet gelooft dat we uitsterven als er geen harde maatregelen volgen, het stigma complotdenker krijgt. Dit zal gekoppeld worden aan psychologische aandoeningen, waarvoor je dan psychiatrische zorg nodig hebt. Heropvoedingskampen in de mantel van de George Orwell nieuwspraak-titel ‘zorg’.

Kinderen die afwijkende ideeën hebben zullen zeer zware psychologische druk ervaren. Dat was al zo bij de geslachtsveranderingspropaganda en dat zal nu ook bij de klimaathysterie optreden. Ook zij zullen gepsychiatriseerd worden met het stigma ‘aanhangen complotten’ en dus zal ‘zorg’ en medicatie opgedrongen worden.

We zijn getuige van de introductie van het nieuwe fascisme onder de vlag van de regenboog; gebracht via “de noodzaak het klimaat te redden”. Het hakenkruis heeft de weg gebaand voor de regenboog (zie hier). We zijn getuige van het masterscript van het Luciferiaanse wereldbestuur-in-de-maak. Lucifer en de regenboog zijn één op één met elkaar verbonden. De beroepsmatige (betaalde) rainbow warriors van Greenpeace hebben zich in alle lagen van de maatschappij genesteld en hersenspoelen de jongste generatie naar de leer van Lucifer. De regenboog is het symbool van de Luciferiaanse wereldregering-warriors. Lees mijn nieuwe boek om te ontdekken wat dat masterscript inhoudt; hoe de wereld geleid wordt richting de transgender-transhumaan en wat we nog kunnen doen.

 

uw boek

 

Bron linkvermeldingen: ad.nl, fridaysforfuture.com, ericmaisel.com

268 Shares

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (16)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Hoe lang zal het duren tot deze jonge dame gepsychiatriseerd wordt?

  • XanderN schreef:

   Nu maar hopen dat ze authentiek is, want ik vind het wel een beetje toevallig dat dit meisje nu precies naar voren wordt geschoven terwijl er de laatste tijd net een enorme lading (terechte) kritiek over haar tegenpool Greta Thunberg is uitgestort. Heeft rechts nu ter afleiding z’n eigen ‘mascotte’ gekregen, en wordt er na enige tijd een soort schandaal of ‘ontmaskering’ rond deze Naomi gecreëerd?

   Dit is eigenlijk meer jouw denken, Martin (zie wat je o.a. hebt geschreven over Robert Jensen). Ik merk dat ik door je artikelen en uitstekende boek nog sceptischer wordt dan ik al was, en dat bedoel ik zeker niet negatief. Het is nodig, want de angstwekkende ontwikkelingen in deze tijd raken in een stroomversnelling, en de framing in en door de fakenieuws media lijkt met de dag krankzinniger te worden.

 2. Wilfred Bakker schreef:

  Dank u heer Vrijland

 3. Camera 2 schreef:

  @ MartinVrijland

  Vraag

  Als je het hakenkruis gaat vergelijken met de regenboog dan klopt de agenda toch niet.

  Het hakenkruis was gedoemd te mislukken volgens de agenda, de rainbowflag niet, toch?

  Of moeten we het zodanig interpreteren dat het hakenkruis juist niet gedoemd was geëlimineert te worden en stelregel Problem reaction solution en juist dus te vervangen door de UN/Regenboog vlag

  • Martin Vrijland schreef:

   Lees voor het antwoord op die vraag het gelinkte artikel even. Daarin licht ik het uitgebreid toe.

  • guppy schreef:

   Het hakenkruis is verkracht door Hitler maar dat freemasons goed zijn in verdraaien dat wisten we al. Nu gebeurd hetzelfde met de regenboog. Orgineel zijn deze tekenen positief maar worden helemaal verkracht en verdraaid naar negatief en onderdrukking. Wat dat betreft laten ze deze tekenen beiden bewust mislukken.

   Dit staat los van het feit dat ik het met Martin eens ben dat we onze twijfels kunnen hebben bij de keiharde reset van de zondvloed. Als de schepping perfect was is een reset namelijk niet nodig.

 4. Mindsupply schreef:

  Ik hoop dat heeeeel veel mensen dit lezen,, En vooral de jeugd.

  Thanks Martin,

  TOP artikel.

 5. Mindsupply schreef:

  Het stopt hier niet. Alles is nep wat je op tel(lie)vision ziet. Het zijn allemaal acteurs (van protesten tot politici en de z.g. aanslagen). Het is een zure appel.. Maar het is echt allemaal nep en gebruikt voor een agenda!

  • XanderN schreef:

   Over jeugd, jongeren en het hakenkruis gesproken.

   Zien we ze al weer marcheren, alleen dan met een regenboog op hun schouders? Gaat de geschiedenis zich weer herhalen? De ‘klimaat staking’ optochten met spijbelende scholieren. Greta’s Greenpeace climate warriors, Extinction Rebellion etc. doen het ergste vrezen:

   ‘Am 1 Dezember 1936 verabschiedete Hitler das Gesetz zu Hitler-Jugend. Darin wurde festgelegt das jeder Junge ab dem Alter von 10 Jahren in den H-J körperlich und geistig im Sinne der Nazi’s unterrichtet und ausgebildet werden müsse.’

   Vervang de H door de K van ‘Klimaat’, en ’10’ door ‘4’, en pas het ook op meisjes toe, en we hebben een nauwkeurige omschrijving van het propaganda systeem waarin de huidige jeugd wordt gehersenspoeld en klaargestoomd voor actie tegen de ‘foute’ mensen die met hun auto’s, vliegtuigen en gasverwarming over 10 jaar ‘het einde van de wereld’ dreigen te veroorzaken.

 6. Martin Vrijland schreef:

  Zonder gekheid? Nee, dat is gekscherend bedoeld.
  Maar little Sophia van Hanson robotics is wel in de maak en die bescgikt over behoorlijke slimme AI met zelfs emotionele leerprocessen (Epstein investeerder).

  https://babylonbee.com/news/fun-new-greta-on-the-shelf-will-track-your-climate-sins/

 7. Camera 2 schreef:

  Emo Building!!!???

  Een klein kind kan nog beter de emotie wekken dan een executive director van een
  milieu organisatie

  https://www.youtube.com/watch?v=bImmgh3ZEb8

  over tien jaar geen ijs meer? ha ha ha
  zie hieronder

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten