De dubbele moord op Gina en Marinus in Pathé bioscoop Groningen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 27 oktober 2019 24 Comments

bron: rtvnoord.nl

Ik ben echt geschokt. Dat zoiets gebeurt in een bioscoop, een plek waar iedereen wel eens zit om een film te kijken. Dit is bizar.” Dat was de reactie van gemeenteraadslid Marjet Woldhuis van raadsfractie 100% Groningen. En dat is ook het schokeffect dat nodig is om nieuwe wetgeving door te kunnen voeren als we hier weer met een volgende PsyOp te maken hebben. Natuurlijk mag dat niet gezegd worden; je mag het niet eens denken. Dat is verschrikkelijk voor de nabestaanden en het trollenleger (dat de social media discussie bewaakt) zal zich op je storten. Toch moeten we in deze tijd van deepfake technologie maar vertrouwen dat we niet bespeeld worden door de staat en haar media om wetgeving te introduceren die anders nooit geaccepteerd zou worden.

Er was een tijdje terug sprake van wetgeving waarbij mensen zonder tussenkomst van rechter of psychiater opgesloten konden worden. Een petitie van deze site en nog wat andere weerstand uit de maatschappij, zorgden er toen nog voor dat tweede kamer acteursvereniging dat wetsvoorstel van Edith Schippers nog weg stemden. De tijd was er nog niet rijp voor. Het volk moest eerst de noodzaak nog gaan zien. Als de Ruinerwold ‘spookgezin’ heisa straks geleid heeft tot het wegnemen van de drempel om achter iedere voordeur te mogen kijken en als buren of vrienden straks de psycholance mogen bellen en ook dit wetsvoorstel wordt geaccepteerd, kan iedereen in een GGZ instellingen belanden en nooit meer terugkomen. Want daar mag je dan zonder enige grond ter observatie in een isoleercel gegooid worden en krijg je wat medicatie toegediend om vervolgens geobserveerd te worden om te kijken of je gek wordt.

Ja, maar Vrijland. Deze moord is toch echt gebeurd. Ik ken mensen die er in de buurt wonen.“, “ik kende de mensen persoonlijk“, “ik heb vrienden die naast ze woonden“, “ik ken mensen die hun collega’s waren“, “ik ken de familie“, “er zijn heel veel condoleances“, “kom anders zelf naar de begrafenis, dan zul je het zien“, “ik ken de eigenaar van het bedrijf“, “schandalig voor de nabestaanden!“, “toevallig weet ik dat deze meneer Ergün wel echt bestaat” en zo zullen er vele reacties komen. Het kan allemaal waar zijn, maar nu we weten van het bestaan van deepfakes en we weten dat ook social media bewaakt wordt door professionele reaguurders, weten we niets meer zeker. Bovendien kunnen de hoofdrolspelers ook een zakje geld aangeboden hebben gekregen en met nieuwe identiteit in Argentinië zitten, maar dat terzijde. Deepfakes kunnen elk personage, inclusief gehele voorgeschiedenis, realistisch doen lijken (lees hier hoe dat werkt). Je kan ook met een acteur als dader werken, Je weet het dus niet. Je kan het niet zeggen. Alles wat we weten, weten we via media en social media. Het is technisch gezien zeer wel mogelijk om PsyOp’s in elkaar te draaien en als je daarmee wetgeving kunt introduceren die normaal nooit geaccepteerd zou worden, heb je je doel bereikt.

Deze zaak zou zomaar eens kunnen leiden tot de acceptatiemodus voor het oppakken van iedere lastige denker of iedereen die niet aan het beleid van de staat meewerkt. Dan heb je de basis gelegd voor een fascistische politiestaat in een keurig wollen jasje: een wolf in schaapkleding.

We zijn er al aan gewend dat de politie ons om onze identificatie vraagt. Dat gebeurde onder het ’40/’45 regiem ook. Ik herinner me een tijd dat je nog gewoon zonder paspoort of ID over straat kon lopen en er niemand was die er ook maar naar vroeg. Nooit, never, jarenlang niet! Het was gewoon een niet bestaand onderwerp; een overbodig iets. Je droeg niet eens een paspoort of ID bij je. De jeugd van nu is er aan gewend gemaakt haar ID altijd op zak te moeten hebben, vanwege allerlei wetgeving die die gewenning heeft afgedwongen. Identificeren bij drankverkoop, bij het binnenkomen in een discotheek en vele andere gevallen. En we vinden het normaal, want er waren ooit problemen waardoor het invoeren van die plicht noodzakelijk gemaakt werd. En dat is precies steeds wat we zien. In een psychologische operatie (PsyOp) wordt er steeds een probleem van maatschappelijk grote impact gecreëerd, dan wordt de reactie uitgelokt (via Televisie programma’s als Pauw en social media discussie’s) om vervolgens de oplossing aan te rijken. Dat is altijd nieuwe strengere wetgeving: meer politiestaat.

In de nabije toekomst is niet alleen het niet tonen van je ID een misdaad, maar kun je ook zonder pardon en zonder opgave van reden uit je huis geplukt worden. Dan kun je in een GGZ kamertje zonder ramen belanden en kun je een middel toegediend krijgen waar je een beetje draaierig van wordt. Als je dan na een paar uur in dat kamertje zonder ramen hebt gezeten en wat afwijkend gedrag begint te vertonen (je wordt bijvoorbeeld claustrofobisch), dan kan dat betekenen dat je definitief de GGZ mallemolen in gaat. Geen haan die er naar kraait. En u heeft al die wetgeving die dat mogelijk maakte omarmd, want het was zo nodig; want Pathé moorden, want Anne Faber, want Ruinerwold, want, want, want. Het lijkt wel een horrorfilm op een plek waar iedereen wel eens zit om een film te kijken.

Wedden dat u bij onderstaand filmpje ook denkt: “De man zal het wel verdiend hebben, hij zal wel verdacht gedrag vertoond hebben” U bent en wordt meer en meer in de acceptatiemodus gebracht voor de zich opdringende politiestaat.

 

155 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (24)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  • Martin Vrijland schreef:

   Het getal 33 is een verwijzing naar de geheime genootschappen waar alle kopstukken in politiek, justitie, advocatuur en media onderdeel van uit maken.

   Zij zijn diegenen die de Trumanshow in stand houden: De werkelijkheid zoals u die waarneemt.

 1. Martin Vrijland schreef:

  Let wel..ook het in dit artikel geplaatste filmpje van een arrestatie door politie in Michigan na niet vertonen ID, kan gewoon in scene gezet zijn om de kijkers te laten wennen aan de politiestaat en bang te maken dat je wordt opgepakt als je niet meewerkt.

  Het is een mooi voorbeeld van de zich meer en meer opdringende politiestaat, zoals we die ook in Nederland steeds meer gaan zien. Alle wetgeving die ervoor nodig is zult u accepteren, omdat u de ‘problemen van grote maatschappelijke impact’ blindelings overneemt van de media.

 2. Martin Vrijland schreef:

  De bevolking lijkt te moeten worden klaargemaakt voor zonder-pardon-opsluiting van potentieel “verwarde personen” (wat een labeltje voor bijna iedereen zou kunnen zijn… in de voormalig Sovjet Unie heette dat dissidenten)

 3. Martin Vrijland schreef:

  Ik denk toch dat Ergün S’s personage gebaseerd is op Kramer uit Seinfeld 😉

 4. Martin Vrijland schreef:

  “De vrouw, wier man in het ziekenhuis opgenomen is, beschrijft de buurt als behoorlijk op zichzelf. „Het is hier vooral ’leven en laten leven’. Geen gezeur met elkaar of geroddel over elkaar. Bij elke woning hebben ze wel een stukje eigen grond en daar leef je dan met name. Voor de mensen die vermoord zijn, gold precies hetzelfde.”

  Jajaja..dus eigenlijk kenden de buren ze niet echt..of echt niet..
  Tja je weet het niet hè

 5. ZandInOgen schreef:

  Zo een live productie in een bioscoop…boeie
  Pathé©

 6. Camera 2 schreef:

  De Telegraaf is de glazen bol en enceclopedie, iedere dag weer,

  Hoe kan dat toch?
  De Telegraaf weet ALLES ? altijd ! direct !

  Super Columbo’s, Sherlock Holmes hebben ze daar.

  Ze weten dat het schoonmakers waren, in die bioscoop.

  Ze weten van de de Spook kinderen(in Drente) dat ze super opgeleid zijn en de telegraaf kan als enige de afgeschermde facebook posts van de kinderen lezen. (open link beneden met incognitomodes)

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1044192181/onthullend-inkijkje-in-leven-spookgezin

  maar vergeet ook Amsterdam, Hugo de Groot plein niet.

  Johny van de H en welly en Schoolenberg hebben de diamanten bol die niemand anders heeft, ze zijn de ras Agatha Christie’s van de wereld, alle geschiedenis alles weten ze direct. (dat is natuurlijk cynisch bedoeld)

  Ik wil wedden voor een pak melk, stuur Johny van de H weg voor een pak melk, en hij komt terug met een fles cola, het zit gewoon in het beestje. Heel misschien zou Matthijs N terugkomen met een sixpack fristies, dan heeft ie voor zijn doen z’n best gedaan.

  De Telegraaf weet altijd binnen een paar uur Alles! goed he

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1755279408/omwonenden-schietpartij-gebeurde-voor-de-neus-van-zijn-vrouw

 7. Keyboarde schreef:

  Kan toevoegen aan mijn lijstje: het recht op weigeren opname in psychiatrische inrichting zonder rechterlijk bevel moet beschermd worden.

  Het recht op het weigeren van medicijnen moet altijd geldig zijn ongeacht wat een rechter hier van vindt.
  (lichamelijke en geestelijke zelfbeschikking)

  Ben benieuwd hoeveel rechten van dit lijstje over 10 jaar nog geldig zijn, mooie maatgever voor de huidige stand van zaken van de samenleving.

 8. Martin Vrijland schreef:

  Het AD meldt: “GGZ wilde verdachte bioscoopmoorden gedwongen laten behandelen”. Zoals ik al zei: ‘Problem, Reaction, Solution’ richting het Edith Schippers wetsvoorstel uit het vorige kabinet. PsyOp?

  https://www.ad.nl/binnenland/ggz-wilde-verdachte-bioscoopmoorden-gedwongen-laten-behandelen~a6472334/

 9. Wilfred Bakker schreef:

  EASILY The Most ARROGANT, Childish Cop You’ve Ever Seen!,

  https://youtu.be/XPDE8MovJQA

 10. Camera 2 schreef:

  Eventjes to the point.

  Het artikel van de blogger (Martin Vrijland hier)heeft ons al heel veel laten zien dat de gebeurtenis ronduit
  onbetrouwbaar is en dat wordt bekrachtigd door de disinfo in combinatie met
  het weglaten van diverse belangrijke feiten.

  Waarom:

  heeft Marinus geen achternaam?
  en waarom heeft Gina geen achternaam? maar wel leeftijd
  heeft de zoon stage lopend in Korea geen naam?
  en de dochter ook niet?
  Waarom is een stille tocht belachelijk, lijkt ons niet, belangrijk ook voor verwerking.

  Waarom is alles van de dader bekent en bijna niets van de slachtoffers, het is onuitstaanbaar

  Men is verbijsterd? volgens het artikel onder(linkje) volgens de buurman, wat zegt U buurman, het is godverjuu AFSCHUWLIJK als het echt waar is, wat nou verbijsterd, je bent verbijsterd als een wesp de stroop van je pannekoek af eet, maar je bent verafschuwd van zo’n vreselijk gebeuren.

  Nuchtere Groningers laat Uw stem horen, het stinkt!

  https://www.dvhn.nl/groningen/Buurt-verbijsterd-over-dubbele-moord-op-hardwerkende-Marinus-en-Gina-24961204.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

 11. Camera 2 schreef:

  Nog vergeten waarom, vraag je je dan af, is er geen lieve
  foto van het schoonmakende koppel Marinus & Gina in de Bios van Pathee in Groningen….
  Nou ja en zo nog veel meer vragen die open staan

 12. adje schreef:

  Tja, mijn zwager is manager in die bioscoop en was bevriend met het stel.
  Ik zal eens vragen of hij denkt dat het een psy-op is of niet.
  Tijd niet gezien trouwens op het strand. Groetjes!

  • Martin Vrijland schreef:

   Wat is de naam van je zwager, dan kan ik hem even bellen? En had je dat niet allang gevraagd op het moment dat het gebeurde Adje?
   Dus je weet dat hij bevriend was met het stel, maar hebt hem er verder nog niet over gesproken?
   Hoe weet je dan dat hij bevriend was met het stel?
   En als ze wel bestaan en hij wel bevriend met ze was (wat me opzich al apart lijkt, want meestal zijn managers niet direct bevriend met schoonmakers), dan is het nog steeds mogelijk dat het een PsyOp is.
   Is Adje misschien een ratje?

   • Zonnetje schreef:

    Ik ben er even uit geweest en ken ‘ Adje’ niet, zijn eventuele eerdere comments niet gezien.Niet onmogelijk dat hij er een is van de jongens van het script dan wel als knecht optreedt voor de jongens van het script, the schemers and the deceivers. Daar zijn Zij erg goed in want de bevolking slikt alles.

 13. FrisseWind schreef:

  Waar of niet waar … psy-op of niet
  “Never let a good crisis go to waste”
  Niet mijn quote …. Maar er is wel alles mee gezegd.
  Overigens; weloverwogen niet voorkomen en/of faciliteren is hetzelfde als plegen!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten