De economie moest kapot en de samenleving wordt nooit meer zoals die was! Wat u moet doen..

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 13 oktober 2020 56 Comments

fotobron: medium.comAl in 2014 legde ik uit hoe virussen gebruikt worden om een wereldwijde agenda richting vaccinatieverplichting en wereldregering te pushen. Hier gebruikte ik het des tijds gehypete ebola virus als uitgangspunt, omdat het coronavirus nog niet zo op de kaart stond als nu in deze “SARS-CoV-2” tijd, maar de basisprincipes zijn hetzelfde. Waar was de alternatieve media toen, waar waren Jensen, Lange Frans, Sven Hulleman en Willem Engel toen? Die zaten nog in opleiding om u ten tijde van de volgende psychologische operatie (PsyOp) hoax af te kunnen vangen.

Kijkt u nog maar eens wat ik daar toen al over zei. Dan ziet u hoe ik al jarenlang voorspel dat er nog zo’n zelfde type hoax zou komen om de vaccinatieplicht er wereldwijd door te drukken. In mijn boek uit oktober 2019 noemde ik wederom dat er zo’n type hoax aan zat te komen en ook voorzag ik een economische crash. Op oudjaarsavond wist ik al te noemen dat 2020 een heftig jaar zou worden en dat was ook wat er gebeurde. Kijkt u mijn gesprek met trouw lezer en YouTuber Joris aangaande de ebola hoax hieronder nog eens en lees daaronder verder.

Ja, in der tijd had ik nog niet glashelder dat een virus helemaal niet besmettelijk kon zijn en dat dat besmettingsgeloof volledig gebaseerd is op de list en bedrog van Louis Pasteur (zie hier het bewijs). In der tijd duidde ik de machtsstructuur die hier achter zit ook nog iets te ongenuanceerd, maar inmiddels leg ik dat beter uit in mijn laatste boek (een her-publicatie van het eerste met meer info aangaande virussen). Het is erg belangrijk dat u deze basiskennis tot u neemt en daarom ook raad ik aan onderstaand filmpje even goed te bekijken (en lees daaronder verder).

Dat de wereldeconomie gecrasht zou worden was ook mijn voorspelling en iedereen die dacht dat het allemaal wel mee zou vallen en hoopte dat we met enkele weken lockdown weer terug zouden komen in het oude normaal, is er inmiddels wel achter dat dit nooit meer gaat gebeuren. Dat voorzag ik al in de eerste artikelen bij de start van de huidige pandemie-hoax. Kortom: het mag nu toch wel duidelijk zijn dat we hier met een wereldwijde agenda te maken hebben. In mijn boek noem ik dat het master-script.

In dat master-script wordt toegewerkt naar de transhumanisering van de mens en een totalitair digitaal bestuur dat alle burgers wereldwijd overal wil monitoren en (in haar meest ultieme vorm) wil kunnen besturen als levende robots. Vandaar dat het besturingssysteem van uw smartphone al jaren Android heet, wat zoveel betekent als: half mens half droid (robot).

Het is de agenda die al jaren door mensen als Google’s CTO Ray Kurzweil gepropageerd wordt als de ideale toekomst richting de singulariteit (de volledige samensmelting van de mens met AI). Het is de agenda die door Elon Musk gepropageerd wordt als een noodzakelijke en onvermijdelijke, met als argument dat de kunstmatige intelligentie (AI) zo goed zal gaan worden, dat het ons over zal nemen. En omdat dit gevaar bestaat, is er volgens Musk maar 1 oplossing en dat is dat we ermee moeten samensmelten. Het is een openlijke agenda en niet voor niets hangt Musk de ruimte vol met hoge bandbreedte satellieten (Starlink) niet voor niets werkt hij volop aan AI en aan de brein-computer-interface (Neuralink).

De beste vorm van bestuur over de massa, is een dictatoriaal bestuur gemaskeerd achter de schijn van democratie. Een communistisch systeem van ‘gelijke inkomens’ en ‘alle macht bij de staat’ vereist dat feitelijk iedereen voor de staat komt te werken en daarvoor moet je dus van kleine ondernemers af. Wil je in de toekomst ondernemen, dan moet dat meer staatsafhankelijk zijn en dus zitten we nu in de fase waarin de economie kapot gemaakt wordt en de staatsafhankelijkheid de enige redding is.

Grote bedrijven krijgen al enkele jaren steun van centrale banken die hun schuldenpapieren terugkopen (en dus feitelijk gratis geld verstrekken) om zo hun eigen aandelen op te kopen en niet-gesteunde concurrenten op te kopen. Als je vervolgens die centrale banken onder centraal bestuur hangt, zijn dus ook de multinationals communistisch genationaliseerd. Ook dat voorzag ik al in november 2019.

Ook de anderhalve meter samenleving moest er komen, omdat de bestuurbare androids nu eenmaal niet in elkaars bandbreedte-veld moeten lopen. Dat is geen complotgedachte; dat is volledig in de lijn van de technologieën waar mensen als Ray Kurzweil en Elon Musk al jaren over spreken. In dat kader raad ik aan onderstaande presentatie van mei 2019 eens goed te beluisteren (en lees daaronder verder).

Die anderhalve meter heeft niets met een besmettelijk virus te maken. Wie dat nog gelooft is simpelweg onder de krachtige hypnose van het propaganda-geweld van de media. Ook alternatieve kanalen houden dit besmettingsgeloof in stand. Daaruit kun je opmaken dat je met gecontroleerde oppositie te maken hebt. Mondkapjes kun je vergelijken met de muilkorven die de zwarte slaven veelal droegen om ze de mond te snoeren. Ook dat heeft niets met besmettingsgevaar te maken. Een virus is niet besmettelijk, zoals uitgelegd in het tweede filmpje.

De massa wordt gemuilkorfd en elk plezier wordt nu afgepakt, beginnende bij het kapot maken van de horeca en grote sportevenementen. De maatschappij en de economie worden gereset naar een nieuwe communistische en totalitaire variant. Wie dat nu nog niet wil zien is simpelweg te diep geprogrammeerd om nog te kunnen ontwaken. Wat dat betreft is de mind control van de media en social media (uitgelegd in dit artikel) inclusief de groesdruk voor velen al te sterk. Lees verder onder de foto.

Het door mij gelanceerde initiatief om de zittende regering af te zetten wordt door niemand in de alternatieve media gesteund, omdat zij simpelweg gelanceerd zijn om als vangnet te dienen en ervoor moeten zorgen dat u lekker blijft demonstreren, maar niet tot de echt noodzakelijke actie overgaat. “The best way to control the opposition is to lead it yourself” wist Vladimir Lenin al. Dat gebeurt ook in Nederland en dus verandert er niets, omdat u niet tot de actie overgaat die noodzakelijk is (zie hier mijn initiatief).

Gelukkig is er echter hoop en die hoop beschrijf ik in mijn boek. Om te ontdekken dat we niet verloren zijn en om te ontdekken dat er een einde komt aan dit master-script is het allereerst noodzakelijk dat u dat master-script herkent en precies weet wat het einddoel is. U gaat dan het totale inzicht krijgen in de perceptie van de realiteit zoals we die ervaren en exact de tijdlijn begrijpen en alle stappen die nog gaan volgen doorzien. Feitelijk wordt u dan een Nostradamus, want de toekomst en de geschiedenis worden glashelder als u het master-script doorziet.

Er is zelfs een duidelijk jaartal te definiëren waarin dit script op zijn einde loopt. Dat kan ik kort in 1 artikel uitleggen, maar wordt des te duidelijker in mijn boek. Lees daarom nu dit boek en zegt het voort, want de tijd dringt:

uw boek

Bron linkvermeldingen: startlink.com

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

101 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (56)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. S0M30N3 schreef:

  Wederom bedankt Martin

  Zat gister ff door youtube te scrollen en bij “belangrijk nieuws” zag ik dat ze een reclame hebben gemaakt over de corona app… misschien heb ik het hier een keer gelezen of ergens anders, dat weet ik ff niet meer.. Maar ze spelen nu in op je familie en vrienden.. werd er beetje misselijk van omdat we dit natuurlijk wisten maar het nu zo duidelijk al de bs…

  Hier de link: https://youtu.be/ZVLzUcWq4ZM

  • Tales of Power schreef:

   Mooi, de like/dislike ratio. Snel de reacties uitgezet. Dat geeft de burger moed. Aan de andere kant is de ratio mondkap in de supermarkten nu toch wel 65/35 denk ik. Misschien zelfs wel 70/30. Mijn vermoeden is dat hier ook veel mensen tussen zitten die het verhaal niet geloven maar bezwijken onder sociale druk/groepsdruk.

 2. ZandInOgen schreef:

  Men heeft nog altijd de medewerking nodig van de massa, zolang men weigert kennis/informatie op te doen over de grosse Luge en in te zien waar dit naar toe leidt zal men slagen in hun opzet.

 3. Siep schreef:

  Martin, ergens in de comments van de afgelopen weken plaatste je een link van een presentatie over virussen, gepresenteerd door een vrouw. Ik heb een halfuurtje gezocht maar kan hem niet meer vinden…. Zou je deze nog een keer kunnen plaatsen, als mijn beschrijving je wat zegt.

  • Martin Vrijland schreef:

   Inderdaad een belangrijk filmpje, bij deze:

   • Siep schreef:

    Dat was hem!! Bedankt

    • Karin Leunge schreef:

     dit filmpje spreekt het filmpje in het artikel weer tegen, namelijk de oorzaak van ziektes, dit filmpje zegt dat het komt door “trauma’s” vanuit de hersenen etc. in het artikel benoemd de persoon juist een andere oorzaak. dus wat is nu waar?

     • Martin Vrijland schreef:

      Waar is beide, namelijk dat zowel stress als omgevingsvervuiling (vaak ook collectief) zorgt voor de aanmaak van exosomen (dat wat men virussen noemt) die het afval opruimen (waardoor je ziekte verschijnselen als koorts kunt krijgen). Niets aan de hand: is noodzakelijk en goed. Lekker uitzieken.

 4. Fleur schreef:

  Het doel v.d elite is m.i dat burgers ALLES via internet gaan doen. Betalen ( geen contant geld ), thuis werken, goederen kopen, contacten cq gesprekken voeren etc. Alles dus via internet.
  Iedere burger is dan 24/7 te controleren….!
  Menselijk contact moet tot het minimale worden beperkt, is hun doel.
  Dus wordt kunst-en-cultuur kapot gemaakt.
  En vinden zogenaamd m.n THUIS de meeste ” besmettingen ” plaats, aldus de corona-propagandisten.

  Maar het LEVEN laat zich niet kapot maken door een stelletje elite- psychopaten!
  Dus verwacht ik een gigantisch wereldwijd verzet van burgers!

 5. marcos schreef:

  Martin, I veronderstel dat je met staat niet de staat / overheid bedoelt waar de overheid voor haar burgers optreedt. Voor mij is dit ook en valse werkelijkheid, omdat de overheden en centrale banken overgenomen zijn door de Grote Multionationale Corporaties.In feite spreek je dan noet meer over een commuistiche systeem, maar een fascistisch systeem waarbij ook nog eens de landsgrenzen opgeheven worden door de zogenaamde handelsverdragen. Inderdaad moeten in dit systeem ook de kleine ondernemers het onderspit delven. Wel zie ik dat zij gedoogd zullen worden in bepaalde sectoren waar de bevolking maar een klein gedeelte van het inkomen aan besteedt. De rest zal gedomineerd worden door oligopolies waarbij prijsafspraken de norm zijn en concurrentie vervaagd,. Voorbelden te over waar de levensmiddelen, energie, bouwmaterialen, banken werken als een oligopolie en waarbij het ondernemerschao “in stand gehouden wordt” door overmatig veel Jim the lawnmowers, Gary the plumber etc etc. Dit zijn dan meestal wel franchisees en nemen hun materialenaf ij de oligopolies. Dit is hoe ik het zie.

 6. Benzo Wakker schreef:

  Martin,

  Zojuist arriveer ik op kantoor en blijkt dat ze mij willen verplichten om een mondkapje te dragen. Heb gezegd dat ik hier niet aan mee ga werken, en dat ik anders per direct vertrokken ben.

  Wtf is going on? What to do?!

 7. Nico van Veen schreef:

  Heel veel lof op je visie en onderzoek rond het coronavirus en wat er allemaal gaande is in de wereld met en door dit kunstmatig in de wereld aangebrachte virus.
  De wereld is uit economisch evenwicht, Amerika zag zijn economie al 25 jaar geleden in elkaar zakken en wist dat herstel niet meer vanzelfsprekend was. Niets voor niets kozen zij toen voor een nieuwe koers, Azië zou de nieuwe centrale economische macht worden, Europa zou langzaam steeds verder wegzakken als economisch werelddeel en Amerika bedacht zich zelf de grote rol als politie van de wereld toe.
  Helaas is deze visie niet helemaal goed uitgekomen, Europa zakte niet onderuit maar versterkte het zich juist door op grote schaal samen te werken ten nadele van Amerika, die wel op grote schaal importeerde uit Azië maar daarmee jaarlijks duizenden miljarden dollars in verliest.
  Amerika bezit de grootste computers ter wereld en kan daarmee met gemak de hele wereld controleren, het niet toevallig in huis hebben van Google, Microsoft en aanverwante bedrijven, maakt het allemaal nog een stuk gemakkelijker.
  Het netwerk van satellieten van Elon Musk is gewoon ongelooflijk dat dit door de mensheid is toegestaan, ook heel handig van Amerika want als deze de lancering van dit netwerk had gedaan,
  had het direct een conflict gehad met China, Rusland en nog wel meer landen. Nu is het z.g. een privé projectje t.b.v. beter internet overal ter wereld.
  Het is ten dienste van Amerika en behoort in het programma “ Totale controle”
  Het coronavirus komt niet van een Chinese markt en niet uit een heimelijk Chinees laboratorium,
  dat is wat Amerika wil doen geloven. Het is een zorgvuldig gemodificeerde virus, moeilijk te begrijpen en al even moeilijk er een vaccin voor te ontwikkelen. Het kost weinig slachtoffers en in tegenstelling tot oorlogsvoering zijn het nu niet de jongere maar de niet zo belangrijke ouderen die (wat eerder) sneuvelen.
  Voor de goede orde en dekmantel is Amerika zelf z.g. één van de zwaarst getroffen landen.
  Het resultaat zal zijn; vaccinatieplicht, niet met een geïmplanteerde chip of wat dan ook, maar gewoon een (eerlijke) vaccinatie.
  Amerika zal de hele wereld ervan laten doordringen dat corona blijvend gecontroleerd zal moeten worden alsmede dat een volgend virus geen kans zal mogen krijgen.
  Amerika zal dan ook de wereld gaan aanbieden om de totale controle hierover in handen te nemen immers zijn zij daar alleen technisch toe in staat en de wereld zal dit zeer ter harte aannemen.
  Natuurlijk zijn de kosten daarvan hoog maar daar krijg je er enorm veel veiligheid voor terug, de gewone mens zal er eerst niet veel van merken en zal het oude leven weer hervatten maar het hek is van de dam. De controle zal eisen dat iedere persoon op de wereld permanent gecontroleerd kan worden, dat is middels de smartphone al heel erg gemakkelijk, bewust onttrekken van tracering zal strafbaar zijn en je eveneens zal belemmeren in je voortgang zoals openbaar vervoer, binnen treden van gebouwen of winkelcentra, scholen, ziekenhuizen, evenementen etc.
  Kortom we staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk, een tijdperk van totale controle, geautomatiseerd en geplaatst om miljoenen punten, gelinkt aan je smartfoon, auto, huis en aan het satelliet netwerk rond de aarde. Klaar voor alle mogelijke bewerkingen op het brein van de mensen teneinde deze tot een gecontroleerd mak slavenras te maken.

 8. Riffian schreef:

  Oktober is een satanische/luciferiaanse periode voor de usual suspects met name 13 – 30 oktober en Samhain in het bijzonder 28-31 oktober, is iets om een oog op te houden.

 9. Pieter4151 schreef:

  Mondkapjes zijn niet gezond. Dat weten ze ook en daarom willen veel mensen deze mondkapjes niet dragen waarvan ik er een van ben. Nu hebben ze de grondwet veranderd om dit alsnog te verplichten.
  Als een overheid zo bezorgd is over jou gezondheid dan hadden ze wel andere maatregelen genomen dan de maatregelen die ze nu hebben genomen. Deze maatregelen zijn er echt niet om de mensen van een zogenaamd virus te bevrijden. Ik vind het jammer dat veel mensen niet wakker zullen of willen worden en zelfs binnen mijn familie discussies ontstaan omtrent deze hele fake show. Dan zijn er mensen die bang zijn en toch maar doen hetgeen hen opgedragen word en zwichten voor het nieuwe abnormale.

 10. Tilly Sarr-Valk schreef:

  Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat de ondeugdelijke pcr testen door knappe medici als besmettingen worden beoordeeld.

 11. marcos schreef:

  Restaurants zullen uit het straatbeeld verdwijnen net zoals de kleine slagerijen, wat tot gevolg heeft dat de grote supermarkten (oligopolies) ervoor zullen zorgen dat wij in de toekomst alleen nog maar laboratorium vlees gaan eten. Alle alternatieven worden afgesneden.

 12. Janna schreef:

  Martin, ik weet niet of jouw emailadres wat ik heb nog werkzaam is. Daarom schrijf ik hier mijn commentaar op het artikel van oost-online.nl. https://oost-online.nl/virussen-zijn-net-inbrekers-je-moet-ze-staande-houden-bij-de-voordeur/

  Het is een voorbeeld van de geraffineerdheid waarmee halve waarheden aan elkaar geknoopt worden.
  Er wordt ingehaakt op de steeds meer naar buiten komende inzichten over de ware aard van de aangewezen zogenaamde virussen (exosomen dus). Er worden vervolgens eigenschappen aan die exosomen toegedicht die de mensen laten denken dat ze dan toch wel erg gevaarlijk zijn. De ‘wetenschapper’ zal het heus wel goed weten, denkt men dan.
  Maar als die man het heeft over de kracht van het exosoom om zich explosief te reproduceren in het lichaam van een nieuwe gastheer, dan haalt hij verschillende dingen door elkaar. Endosomen zijn normale bestanddelen van onze cellen. Die vermenigvuldigen zich. Het zijn onze helpers bij de overleving van de cel. Zij offeren zich als het ware op om de cel schoon te houden en brengen vergiftigingen naar buiten. Dan zijn de endosomen niet werkzaam meer en heten exosomen. Het proces is dus van binnen naar buiten en niet van buiten naar binnen, zoals de wetenschapper beweert met allerlei suggestieve bewoordingen.
  De onderliggende boodschappen zijn dus weer dat exosomen virussen zijn die gevaarlijk kunnen zijn, die ons belagen. Dus wees bang!
  Hij haalt ook de aerosolen van stal. Hij heeft het niet over vaccinaties, maar door zijn verhaal over het nut van kennismaken met virusdeeltjes laat hij de suggestie open dat vaccinaties daar nut in zou kunnen hebben. Rutte komt er bij hem bepaald niet slecht af. Zoals ook de mondkapjes wel zogenaamd kritisch bekeken worden, maar niet afgewezen. Het rammelt aan alle kanten.
  Het is een sterk staaltje van misleiding mijns inziens. Vrienden van mij tuinen er weer in…… helaas.

  Als wij onze eigen exosomen gewoon uit kunnen hoesten, dan kunnen wij dat uiteraard ook met andere exosomen. Het belangrijkste is, dat wij ons niet laten vergiftigen. Niet door stress, niet door 5G, niet door luchtvervuiling (mondkapjes) en niet door inferieur voedsel en slecht water.

  • Martin Vrijland schreef:

   Slimme propaganda inderdaad die inspeelt op dat wat velen al weten, namelijk dat virussen een gastcel nodig hebben.

   Echter: er is nog nooit een coronavirus uit een menselijk lichaam geïsoleerd en onder een elektronen microscoop in beeld gebracht. Er zijn een handjevol foto’s op het net te vinden, maar dat zijn waarschijnlijk labkweeks. Het “virus” zou al honderduizenden keren gefotografeerd moeten kunnen zijn.

   Los daarvan is zijn belangrijkste verhaal overeenkomstig met dat van Willem Engel en Maurice de Hond, die als gecontroleerde oppositie aangestuurd hebben op ditzelfde aerosol verhaal.

   Willem Engel gaf in zijn mailwisseling met mij toe eigenlijk alleen een promotieonderzoek gedaan te hebben naar een apparaat dat aerosolen produceert, maar niet naar virussen in aerosolen. Sterker nog, er is nog nooit aangetoond dat er een virus in een aerosol zit. Het lijkt me dat dat een kwestie is van even wat adem tegen een petridisk blazen en dan onder de elektronenmicroscoop leggen, maar nee: niets van dat alles.

   Het aerosolen-verhaal is dan ook niets meer en niets minder dan een verzinsel en een propaganda-verhaal. Bovendien gaat het voorbij aan het feit dat bij het inademen de omgevingstemperatuur (lichaam is immers 37 graden) stijgt en dus de aerosol al vroegtijdig uit zijn dampvorm naar gasvorm zou moeten gaan, waardoor dus het vermeende virus helemaal niet in de longen terecht kan komen.

   Aerosolen bevatten geen virussen. De eerste die daar hard fotografisch (niet ge-Photoshopt) bewijs van kan leveren krijgt 1000 kopieën van mijn boek gratis.

   Wie vertelt mij overigens dat meneer Menno Jan Bouma geen deepfake is? Een man met een Friese achternaam, ooit woonachtig in Amsterdam Oost; nu in Ierland (of all places).. wie kent die man in het echte leven?

   De website waar dit soort “reseachers” te vinden zijn eindigt haar domeinextensie op ai (de afkorting voor kunstmatige intelligentie): https://app.dimensions.ai/discover/publication?and_facet_researcher=ur.015312573564.47

   Menno riekt naar een deepfake personage als je het mij vraagt, maar dat even terzijde. De hoofdzaak is: virussen in aerosolen zijn nooit getoond; het is een goedklinkend verzinsel, net zoals de religieuze erfzonde. Je ziet het niet, maar je hebt het wel.

   • Janna schreef:

    Dankjewel Martin, voor je reactie. Ik wilde inderdaad graag dat je kennis nam van dat verradelijke en geraffineerde bericht.
    Ik ben het met je reactie helemaal (bijna helemaal) eens. Ik volg je berichten graag omdat je de dingen van deze wereld meestal erg scherp ziet.
    Dat die Menno niet zou kunnen bestaan, was nog niet in me opgekomen. Ja, alles is mogelijk tegenwoordig.
    Alleen over de religieuze erfzonde denk ik anders. Dat is een mythisch verhaal met een diepere betekenis. De mensheid koos op een zeker moment voor de wereld van goed en kwaad, de wereld van tegenstellingen, en hervond zich toen ten Oosten van Eden. Dat is onze wereld, waar wij net als de zon van oost (geboorte) naar west (ondergang) reizen, in eindeloze herhaling. Hier hebben wij de gelegenheid om ervaring op te doen met dat goed en kwaad en te gaan inzien dat de mensheid geroepen wordt terug te keren naar zijn oorsprong, naar het veld van de oorspronkelijke werkelijke bewustzijnsstaat, de zuivere Zielenwereld. Jij hebt daar andere woorden voor. Ook goed. Het wordt mythisch voorgesteld als zou het gif van de slang (met gespleten tong) in ons bewustzijn werkzaam zijn geworden. Virus betekent gif. Ik geloof dat mensen onbewust door het woord virus aan dit ‘kwaad’ dat over ons bewustzijn kwam, denken. Want in het onderbewuste is er een herinnering aanwezig over het oorspronkelijke zuivere vibratieveld van de mensheid, dat voor ons versluierd is geraakt.
    Het woord virus voor een onschuldig exosoom is daarom erg geraffineerd, dat werkt door op onze angsten.

    Maar ik wil je niet irriteren. Ik wil liever benadrukken dat ik je schrijven erg waardeer. En dat ik blij ben dat je de kennis van Dr, Ryke Geerd Hamer hebt gevonden. Met dank voor de video die je vandaag herplaatst hebt. Ja, het is een 180 graden gedraaid denken over gezondheid en ziekte en dat levert heel veel inzicht op over de huidige medische praktijken. Ik heb die draai vele jaren geleden al gemaakt en ik kan iedereen zeggen dat dat onze ogen op medisch terrein goed en ook stevig onderbouwd opent….

   • Future schreef:

    Hier los van dat de CDC lees Amerikaanse RIVM duidelijk wel over virussen praat.
    Hebben ze in dit stuk op blz 39 toegegeven dat SARS-cov-2 niet is aangetoond, en nog nooit is geïsoleerd. Notabene een doorwrocht bedrijf door BMF geeft letterlijk toe dat het niet bestaat, in die vorm, kortom Martin lult niet, en dit wereld nieuws wordt niet naar buiten gebracht door de media. Zou toch een prachtig nieuwswaardig item moeten zijn.

 13. ZandInOgen schreef:

  Covid-1984 alle vrijheden zijn in het geding als het aan de usual suspects ligt

  Experts, privacyorganisaties en providers zijn kritisch op de wet die ervoor moet zorgen dat het RIVM en het kabinet meer inzicht krijgen in drukke gebieden met behulp van telecomdata.

  “Mijns inziens is een noodwet niet nodig en ongewenst”, schrijft hoogleraar Remco van der Hofstad in een brief waarin hij zijn standpunt bekendmaakt. Er zijn volgens hem al technieken om de bewegingen van burgers in kaart te brengen, zonder dat de privacywetgeving wordt overtreden.
  https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/5190454/experts-uiten-harde-kritiek-op-telecomdatawet-tegen-corona

 14. Zonnetje schreef:

  Ik heb mij even verdiept in de Corona wetgeving naar aanleiding van de nieuwe corona noodverordeningen. Wat mij opgevallen is dat de noodverordening wordt bepaald door de gezamenlijke burgemeesters van een veiligheidsregio (groep burgemeesters verschillende gemeenten). Dat de gemeenteraden geen controle kunnen uitoefenen op hun eigen burgemeesters. Dit kan pas (recht op informatie, als de corona “crisis”opgelost zou zijn. Vraag is natuurlijk wie dat moment bepaalt en wanneer. Juist de slager die zijn eigen vlees keurt. Wie is, eerste vraag eigenlijk, bevoegd om te bepalen of iets een crisis is en wat zijn de objectieve criteria daarvoor? Precies dat bepalen Zij wel.

  Ik heb een noodverordening bekeken van “mijn”veiligheidsregio”.Uit die verordening blijkt dat de verordening feitelijk uitsluitend/grondslag is aangenomen op de brief/aanwijzing van de minister van Volksgezondheid d.d. 14 oktober 2020 en niet op het aantal “corona” gevallen, al dan niet met echte symptomen, zonder medische onderbouwing. Niet blijkt/is gebleken dat “mijn”veiligheidsregio” weet of inzicht heeft in personen die daadwerkelijk aan”corona “bezweken zouden zijn, hoeveel personen daadwerkelijk in intensive care zouden liggen, in welke ziekenhuizen de “coronona”patienten zouden liggen enz enz. Wat ik probeer te zeggen is dat de veiligheidsregio puur op de brief van de minister d.d. 14 oktober jl. een noodverordening heeft afgekondigd zonder zelf de onderliggende feiten/stukken te kennen en daadwerkelijk op merites te onderzoeken(blijkt niet). Zonder dat de veiligheidsrisico echt kritische vragen heeft gesteld aan de minister. Dit blijkt ook nergens. De noodverordening is de facto een hamerstuk. Rechtstaat, democratie en transparantie, controle is ver te zoeken, niet aanwezig.

  Leve de stille, subtiele dictatuur van Hen over the perfect slaves.

 15. Future schreef:

  En de volgende die beweert dat virussen niet tussen mensen zijn over te dragen. En een oud top man van Vodafone over de echte gevaren van 5g in het zelfde filmpje. Lijkt mij wel redelijk richting de waarheid. Of het comtrolled is durf ik echter nergens meer over te zeggen. Behalve over Martin en een Amerikaan., daarvan weet ik wel zeker dat ze de waarheid spreken. Desalniettemin dit filmpje lijkt mij oprecht, maar zekerheid heb ik niet.

  https://www.bitchute.com/video/1dU9E2qFcy9J/

 16. Future schreef:

  Hier Martin

  Dit filmpje slaat wel heel duidelijk op die foto van die koeien met die intra nasale vaccins.

  I’m fucked

  https://worldtruthvideos.org/watch/the-test-is-giving-you-the-vaccine-don-039-t-get-the-test_BvxEk2ProNGMunp.html

 17. Kees Kroos schreef:

  Hoi Martin,

  Dat verhaal over virussen geldt dit dan ook voor HIV en het Norro virus?

 18. An-Peet schreef:

  Idd: en de samenleving die nooit meer zal worden zoals die was. In de routekaart zie in de eerste kolom “waakzaam” en aan de “basisregels” onderaan de kaart wat het nieuwe normaal is.
  Frappant dat niveau “waakzaam” het laagste niveau is. Komt er dan nooit meer een tijd waarin waakzaamheid tov het virus niet nodig is…??

 19. Zonnetje schreef:

  https://www.abzu2.com/ultimate-proof-covid-19-was-planned-to-usher-in-the-new-world-order-∞-edward-morgan/

  Zowel in Duitsland, Spanje en de Usa zijn er zeer veel artsen die verklaren dat ‘ corona’ gepland is.

  Tijd voor directe democratie, dringend verzoek aan de koning, ministers en het parlement om af te treden. Willem mag lange tijd op vakantie gaan/blijven in Griekenland bijvoorbeeld.

  Lezers, stuur allen een mail naar jullie huisarts met de hierboven genoemde link. Genoeg is genoeg.

  • Janna schreef:

   Dank voor deze link.
   Ik heb wel vraagtekens bij het ontsnapte virus uit het lab van Wuhan. Immers, dat wat als virussen wordt aangewezen is niet besmettelijk. Ik kan het alleen zo verklaren:
   het woord virus betekent “Het Kwaad”. Het Kwaad wordt inderdaad losgelaten op de mensheid, maar wat er mogelijk in Wuhan geknutseld is, zal een onderdeel kunnen zijn van het komende vaccin. Ziekmakende factoren zijn er al volop, mondiaal gecreëerd, maar het grootste kwaad zal via de vaccinaties moeten komen.
   Martin, hoe denk jij daarover?

   • Martin Vrijland schreef:

    Er is geen ontsnapt virus, want een virus kan niet ontsnappen en besmettelijk zijn.
    Je hebt gekeken naar een Hollywood film, een valse realiteit. Dat heet: propaganda
    Lees de overige comments eens goed en bekijk de filmpjes. Daarin wordt het allemaal uitgelegd.
    Wel even de moeite doen.

    • Janna schreef:

     Nee, je hebt me niet helemaal goed begrepen. Ik ga zelf helemaal niet uit van een ontsnapt virus, want ik wéét dat zoiets niet kan ontsnappen en niet besmettelijk kan zijn.
     Maar het staat in dat artikel. Ik beheers het Engels niet goed, dus misschien heb ik het niet goed geïnterpreteerd, maar dat artikel komt heel onthullend over en die passage van dat ontsnapte virus kon ik er niet mee rijmen. Want dat laatste ondersteunt alleen maar de crminele maatregelen die genomen worden.
     Daarom gaf ik mijn eigen beeld over wat een virus werkelijk is. Het oerbegrip virus is helemaal geen exosoom. Dat is erop geplakt om exosomen als gevaarlijk te kunnen aanwijzen. Er zijn twee soorten virussen: het stoffelijke vergif (verontreinigingen) en het onstoffelijke vergif. Het onstoffelijke vergif is astraal, is het astrale kwaad van deze wereld dat ons kan beïnvloeden. Denk bij dat laatste maar aan de angsten die via de media bij de mensheid opgeroepen worden.
     Mijn vraag was dus: wat doet die mededeling over dat ontsnapte virus in dat artikel, terwijl dat artikel bedoeld is om ons de waarheid te tonen?

     • Martin Vrijland schreef:

      Ja, dat is Wuhan verhaal is inderdaad dan een dwaalspoor en hoort er niet in thuis.
      Ik moet eerlijk zeggen dat ik de link die Zonnetje geplaatst heeft zelf nog niet gelezen had.

 20. guppy schreef:

  Martin, je hebt toch gelijk dat Willem zijn glaasjes aan het ingooien is zodat we straks een wereldleider accepteren. Maakt Willem niets uit die blijft toch wel binnenhengelen.

  https://youtu.be/t_3hld7Yl6g

 21. Zonnetje schreef:

  De covid 19 test is fraude!!! en de “uitslag”zegt niets.

  Lees https://wickedtruths.org/en/covid-19-test-is-scientific-fraud

  • Future schreef:

   Ik heb deze er maar op verzonnen, en nog denkt men amper na. Want chirurgen en zusters werken soms uren met mondkap. Verschil is dat die medisch is, en wel degelijk meer lucht doorlaat. Dan die shit die wij op moeten, ook ik op mijn werk. Koppijn is dan ook al heel snel aanwezig. Ook bij collega’s is dat het geval.

   Een mens begrijpt wel dat een mens niet lang zonder eten en zonder water overleefd. Maar zuurstofgebrek zou ineens niet erg zijn. Lees kinderen met zuurstof gebrek bij geboorte zijn kerngezond, cynisme aan.

   Ik vind dit er van.

   Wie begrijpt dat hersenen niet lang zonder genoeg zuurstof kunnen, gebruikt juist zijn hersenen

 22. Zonnetje schreef:

  Volgens de app van het Ministerie van Buitenlandse zaken geldt in Griekenland vanaf 29 juli jl. een mondkapjesplicht in het openbaar vervoer,, ……en alle andere publieke en openbare ruimten.

  Niet is vastgesteld dat hij tijdens zijn verblijf in Griekenland op eniger moment een mondkapje heeft gedragen wat volgens de Griekse wet dus verplicht is.

 23. Zonnetje schreef:

  Hij, wordt bedoeld, Willem, de man die zijn functie van koning geerfd heeft en niet vanwege/ uit verdienste heeft gekregen.

 24. Zonnetje schreef:

  Ontsnapte virussen zijn volstrekte kolder, onzin.
  Voor de duidelijkheid nog even.

 25. EenOogOpen schreef:

  Een kleine oplossing voor de schijn van het dragen van een muilkorf om boetes te voorkomen door het spel op jou manier mee te spelen. Prik er met een dikke naald zoveel mogelijk gaatjes in zoals een stuk of een paar duizenden. En je kan weer redelijk ademen en je hebt toch de schijn van een muilkorf op. Niet alleen Co2 maar ook afvalstoffen adem weer terug in waardoor je mogelijk hersenbeschadigingen kan krijgen.

  https://www.dlmplus.nl/2020/10/02/neuroloog-waarschuwt-voor-hersenbeschadiging-door-mondkapje/

  Je bent soms moeilijk te herkennen en het lijkt erop alsof je onbenaderbaar bent en niet wil spreken. Gezichtsuitdrukkingen kan je moeilijker lezen en het is een symbool van onderdanigheid en meer.

  Ondanks dat “zovele wakker worden”, gaat het masterscript gewoon lekker door, dat gaat het al eeuwen.
  Ik vraag me af op het dit keer wel wordt tegengehouden door de wereldburger. De tijd van het verborgene wordt blootgelegd, ik ben benieuwd hoe dat allemaal zal uitkomen.

  De “usual suspects” worden steeds arroganter, omdat ze zien dat het allemaal simpelweg mogelijk is, oftewel gewoon schij——t aan. Praten gewoon openlijk over Agenda 21-30, Geoengeneering, Transhumanisme etc, heerlijk nonchalant zo van ach niemand houdt ons tegen, nu is het moment er is geen tijd te verliezen.

 26. An-Peet schreef:

  https://nieuwspaal.nl/koning-willem-alexander-in-nederland-werd-het-te-lastig-om-mijn-salaris-uit-te-geven/

  Hahaha, dit kan niet waar zijn. Die koning die een beetje decadent zit te doen en afgeeft op het volk.

 27. Camera 2 schreef:

  In de zomer 2021 nu al voorspeld……
  Geperforeerd met de krooninjector(vaccin) of niet
  Je mond blijft gemuilkorfd. Dat moet! dat is nodig, zeggen de wetenschappers

  Dit kan alleen nog tegengehouden worden als we het massaal negeren, anders tja
  dan vanwege de toren hoge boete moeten we ook met z’n allen boete.

  https://www.standaard.be/cnt/dmf20201019_97508439

 28. Analyze schreef:

  ome Ab heeft een goede glas whiskey achter de kiezen en heeft de smaak weer te pakken, 4 weken maar liefst. Misschien is het verstandig dat Ab naar Duitsland emigreert en zijn Nazi werkzaamheden daar voortzet.. Gesundheit Ab

  Osterhaus: totale lockdown van 4 weken nodig

  Viroloog Ab Osterhaus en antropoloog Ginny Mooy pleiten voor een totale lockdown van enkele weken. „We moeten het virus wegdrukken, uit het land drijven. Met een totale lockdown. Binnen 4 weken zijn we het kwijt.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/osterhaus-totale-lockdown-van-4-weken-nodig/ar-BB1aeSZr

 29. ClairVoyance schreef:

  Wat een clowns er bij het “conservatieve” sky news australia werken(controlled opposition kanaal) bewijst dit wel weer.
  VRIJHEID in Melbourne ! Lees ook even de comments onder de video.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten