De gevolgen van de moordaanslag op de Iraanse generaal Soleimani

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 7 januari 2020 15 Comments

bron: shorpedia.com

Natuurlijk schrijft de Iraniër Afshin Ellian in zijn Telegraaf column dat generaal Qassem Soleimani een opperterrorist was. Afshin, zelf Iraniër, komt immers uit het tijdperk van het door de CIA gesteunde regiem dat door de Ayatollah omver geworpen werd. En natuurlijk verklaart het gehele westen de generaal tot terrorist en wee diegene die anders durft te roepen. Iedereen die westerse soldaten dood is een terrorist en iedereen die Iraanse militairen dood is een held.

Wat mij betreft blijft oorlog en doodslag een kwaad concept waar velen zo gewend aan zijn geraakt dat ze het beschouwen als noodzakelijk kwaad. Moord is moord. Iedereen die moord en doodslag pleegt is dan ook in feite een terrorist.

Het wordt tijd dat we gaan doorzien dat we getuige zijn van een masterscript en dat in dat masterscript een einddoel nagestreefd wordt dat zal verlopen via de dualistische tegenstrijdigheden in de religieuze profetieën, waarbij nog één laatste wereldoorlog gepland staat. De provocaties over en weer en de oorlogsdaden en dreigingen zijn dan ook onderdeel van dat masterscript.

Dit masterscript beschrijf ik in mijn boek en is nuttig om te bestuderen, omdat het tevens een beeld geeft van de valse realiteit zoals wij die waarnemen. In het kader van het masterscript, kun je wel eens interpretatiefouten maken, omdat de religieuze profetieën nogal cryptisch omschreven zijn. Zo stelt de islamitische eindtijdprediker Sheikh Imran N Hosein bijvoorbeeld dat er een laatste oorlog zal komen waarbij het westen vernietigd zal worden middels een pact tussen Rusland en China, waarbij Rusland de kant van de sjiitische islam zal kiezen en Istanbul zal innemen om het te herdopen tot Constantinopel (zie deze video). Dat standpunt gaat uit van een groot leger (van vermoedelijk Iran) dat over Turkije heen zal walsen. Hij baseert zich daarin op de islamitische eindtijdprofetieën die in grote lijn eenduidig zijn met de christelijke. Ikzelf denk dat er nog een andere mogelijkheid is, namelijk die waarbij de strijdbijl tussen de sjiitische en de soennitische islam begraven wordt en de twee samen op zullen trekken. In dat scenario zou Turkije vrede moeten sluiten met Iran.

Tot enkele jaren geleden konden we Turkije als westerse pion beschouwen, omdat het lid is van de NAVO en zowel militair industrieel als qua het beschikbaar stellen van grond voor militaire basis’ aan de VS, op de hand van het westen was. De laatste jaren zien we Turkije echter steeds meer tegen Rusland aan kruipen en heeft het (onder Erdogan) een enorm grote onafhankelijke militaire industrie opgebouwd. Mijn grootste belangstelling na de moordaanslag op Qassem Soleimani ging de afgelopen dagen dan ook uit naar de reactie van de Turkse president Erdogan. En die reactie liet enige tijd op zich wachten, waaruit je kunt opmaken dat er erg zorgvuldig over na gedacht is. Let wel, als de heren het masterscript volgen, is alles wat we in de media horen of zien, slechts acteerwerk voor de bühne om de bevolking en het leger op je hand te houden. Erdogan gaf in een interview op CNN Turk aan dat hij niet vooraf door Donald Trump geïnformeerd was over de aanslag op Soleimani. Ook zei hij:

“Soleimani is an individual who proved himself and one who was accorded extraordinary value by Iran’s Supreme Leader Ayatollah Ali Khamenei. I believe that the killing of a state’s commander cannot go unanswered. The choice that the United States made was ill advised and has increased tensions.”

Daarnaast maakte hij van de gelegenheid gebruik om opnieuw kritiek te leveren op de Amerikaanse steun aan het Koerdische YPG. Feitelijk kunnen we concluderen dat Erdogan beide partijen niet voor het hoofd lijkt te willen stoten, maar toch kritiek uit. De grote vraag is dus welke stappen Iran nu gaat nemen en welke zijde Turkije zal kiezen. Daaruit kunnen we de koers van het masterscript halen en daaruit kunnen we halen of de soennieten en sjiieten zich zullen verenigen. Dat Rusland de zijde van de sjiitische islam kiest is duidelijk. Dat Rusland en China twee handen op één buik zijn is ook duidelijk. Als Turkije partij voor Iran kiest, hebben we ineens een mega sterk blok en kan ook de Ottomaanse ambitie door Erdogan uitgevoerd worden, zonder dat Iran een spaanbreed in de weg zal liggen. Mijn verwachting is dat dit inderdaad zal gebeuren en de komende dagen zijn de keuzes van Erdogan daarin tekenend. Dan hebben we het grote islamitische blok waar ik in mijn boek over spreek. Dat islamitische blok zal optrekken tegen Israël, nadat eerst de VS in economische chaos gestort is en een militaire slag te verwerken zal krijgen. Turkije kan dan met gemak over het verzwakte en eveneens in chaos belandde Europa heen walsen.

Belangrijke ijkpunten om de koers van het masterscript te kunnen herkennen, zullen zijn te vinden in de keuzes van de Turkse president Erdogan. Gaat hij bijvoorbeeld de Amerikanen van de Incirlik luchtmachtbasis af kicken? Op die basis liggen vijftig kernkoppen die Erdogan vast wel onder een gepimpte F16 kan hangen. Gaat hij het Kürecik NATO Radar Station sluiten omdat Iran mogelijk vindt dat de drone aanslag op Soleimani vanaf dat station gecoördineerd werd of omdat de VS de YPG terreurgroep via die radarsystemen ondersteunt? Welke zijde Erdogan zal kiezen geeft een indicatie van wat we de komende jaren in het masterscript kunnen verwachten. Mijn verwachting, gezien de militaire industrie die Turkije aan het opbouwen is, is dat de islamitische wereld zich zal verenigen en dat we een groot islamitische blok met Rusland en China kunnen verwachten. De optie dat Iran over Turkije heen zal walsen, lijkt me een lastig te realiseren optie en we hebben al meerdere pogingen van Erdogan gezien om de islamitische wereld te verenigen. De gezamenlijke wens om Jeruzalem in te nemen en de gezamenlijke onvrede over de behandeling van de Palestijnse bevolking door Israël, zal daarin mogelijk de verbindende lijm vormen.

Er zijn dan nog wel wat hobbels op de weg, zoals het pro westerse Saoedi Arabië en in Egypte is er sprake van een spagaat, maar ik kan me voorstellen dat Rusland wegkijkt als Turkije een Blitzkrieg op de Noord Afrikaanse landen uitvoert om dat gebied veilig te stellen. Kortom, in alle gevallen telt dat het komende jaar tekenend zal zijn. Als Erdogan de kant van de VS kiest, zal het scenario van Sheikh Imran Hosein aannemelijker zijn, als Turkije de VS de rug toekeert, zullen we een zich herstellend Ottomaans rijk zien alvorens we de grote oorlog om Jeruzalem gaan meemaken. Daarvoor is dan wel een vredesverklaring (niet aanvalsverdrag) tussen Syrië, Iran en Turkije nodig. Mijn voorspelling is al jaren dat het Ottomaanse rijk zich in 2023 zal hebben hersteld.

De exacte invulling van het masterscript zal dus de komende weken steeds duidelijker worden. Om te doorzien wat dat masterscript is en hoe ik tot de conclusie kom dat zo’n masterscript bestaat, raad ik u aan mijn boek te lezen. Daarin leg ik tevens uit hoe de deceptie van de werkelijkheid zoals we die waarnemen groter is dan u waarschijnlijk ooit voor mogelijk hield. We kunnen echter tot een oplossing komen als we het grote spel gaan doorzien. Dat leg ik kort en bondig uit in mijn nieuwe boek en is door velen al ontdekt als zijnde essentiële informatie.

uw boek

Bron linkvermeldingen: al-monitor.com

137 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. XanderN schreef:

  Inderdaad, zoals ik zelf ook al jaren schrijf is 2023 het streefjaar van Erdogan om het Ottomaanse Rijk te hebben hersteld (of in ieder geval een begin daarmee te hebben gemaakt). Naar mijn mening gaan Turkije, dat een soort ‘brug’vorm van de Soefistische islam volgt die ook acceptabel is voor de Shi’iten, en Iran samen optrekken en Saudi Arabië vernietigen. De weg ligt dan vrij om ook de Saudische bondgenoten (VAR, Egypte) te verslaan (misschien gebeurt dat wel eerder). Tijdens WO-1 werd Mecca (inclusief de Kaaba) trouwens ook al gebombardeerd door de Turken.

  De ogenschijnlijke alliantie tussen Rusland en Turkije is er m.i. enkel tijdelijk, bedoeld om de NAVO uit elkaar te drijven. Ze maken gebruik van elkaar, maar zullen nooit vrienden worden. Ik denk dat het Kremlin helemaal niet zit te wachten op een groot Turks wereldrijk (met kernwapens), en er wat verder op de weg uiteindelijk weer een grote oorlog tussen beide landen komt. Turkije kan op dat moment inderdaad wel eens de baas zijn in Europa, vooral met behulp van Duitsland, dat al sinds de 15e eeuw een historische bondgenoot van de Turken is (beide landen werkten samen in WW-1 en WW-2).

  Ook de Chinezen kijken met argusogen naar de Ottomaanse aspiraties van Erdogan (denk bijv. aan de Ottomaans-blauwe Turkse vlag van de Oeigoeren).

  Met een ingestort VS en Europa (economisch / maatschappelijk, vermoedelijk ook militair) zullen de Turken aanvankelijk veel succes boeken, maar uiteindelijk door zowel Rusland als China worden verslagen. Grootste wildcard is Israël, dat zodra het weer in zijn voortbestaan wordt bedreigd wel eens kernwapens kan gaan gebruiken. De gevolgen daarvan zijn –behalve natuurlijk grootschalige verwoestingen- onvoorspelbaar.

  • Martin Vrijland schreef:

   Iedereen gebruikt iedereen in het masterscript.
   Zo gebruikt China de vermeende terreurdreiging van de Oeigoeren om gigantische politiestaatmaatregelen in die provincie door te voeren (inclusief mega heropvoedingskampen). Dat sijpelt dan gestaag de rest van China in.

   Ook Rusland en China maken onderdeel uit van het masterscript. Uiteindelijk draait het er allemaal om de mensheid richting de eindtijd zoet te houden met de uitkomst van de profetieën om ze zo (afgeleid en wel) via Problem, Reaction, Solution, richting de messiaanse valse singulariteit te leiden.

   Alle politiek, elke religie en elke oorlog dient het masterscript en dat script heeft maar 1 doel: de mensheid leiden richting de Luciferiaanse AI.

  • Martin Vrijland schreef:

   Overigens heb ik pas sinds afgelopen jaar de Ottomaanse ambities voor 2023 op jouw site gezien. Ik kan me niet heugen daar eerder iets van vernomen te hebben.
   Nu volgde ik jouw site ook niet echt intensief gezien de in mijn ogen te sterke pro-Israel opvattingen. Die Israëlische vlag is inmiddels van je site en je lijkt tot nieuwe inzichten te zijn gekomen.
   Ik ben wel benieuwd of ik die ommezwaai terecht opmerk of dat je hier iets over zeggen kunt.

   • XanderN schreef:

    Mijn site zat voorheen bij punt.nl, totdat dit blogsysteem werd opgeheven en we gedwongen werden om een eigen site op te bouwen. De link naar die oude punt.nl site staat in mijn bovenste balk. In mijn artikelen over Turkije, het Ottomaanse Rijk etc. staan vaak ook links naar die oude artikelen van jaren terug. Ik was zelf juist verbaasd te ontdekken dat er nog iemand over schreef, jij dus. Dacht jaren dat ik de enige was.

    Ik ben nog wel pro-Israël, maar het is lang niet meer zo automatisch en christelijk gekleurd als een jaar of 7, 8 geleden. Het is meer dat ik een nog veel grotere hekel heb aan de islam, en als ik dan toch partij moet kiezen, dan maar voor Israël. En ja, verder ben ik zeker tot nieuwe inzichten gekomen, waar jouw artikelen en boek een doorslaggevende rol in hebben gespeeld.

    • Martin Vrijland schreef:

     Ik hoop dat als mensen mijn boek gelezen hebben, ze ontdekken dat alle religie en ook de staat Israël onderdeel uitmaken van het masterscript en het dus geen nut heeft om onderdeel uit te willen maken van het polariserende concept van “pro islam of pro christendom/Israël”. Dat is juist onderdeel van het spel: van het masterscript

     • XanderN schreef:

      Maar geen partij kiezen is ook partij kiezen. Als je in 1940 had besloten om geen partij te kiezen in het conflict tussen de Nazi’s en de geallieerden, was je land ondertussen wel bezet geweest. Dan kun je nog besluiten er niet aan mee te werken, maar zal je wel de gevolgen van die bezetting moeten ondergaan. Je maakt er hoe dan ook deel van uit.

      Ik snap dat het onderdeel van de geplande polarisatie is, maar ik zie zelf (nog) geen serieuze andere optie. Op de bank gaan zitten mijmeren over hoe het allemaal anders moet heeft geen zin. De wereld om je heen draait en verandert gewoon door, en daar maken we onderdeel van uit. Dan kies ik in conflicten maar voor de partij waar ik het meest affiniteit -of beter gezegd: de minste weerzin- tegen heb. En ondertussen wel kritisch blijven kijken, natuurlijk.

     • Martin Vrijland schreef:

      Tja, dan heb je de essentie van mijn boek toch gemist denk ik. Ik kan me voorstellen dat het op de achtergrond verdwijnt, omdat we ons geneigd zijn te identificeren met de werkelijkheid zoals we die waarnemen, maar het wordt toch zaak het masterscript en de hoofdrolspelers te gaan doorzien ipv ons op de Trumanshow van de politieke spelletjes te blijven focussen.

      Israël is net zo’n pion in het masterscript als de islam en het christendom dat is.

 2. Analyze schreef:

  Het is een Kabbalistisch script om precies te zijn, maar daar mogen we volgens de usual suspects niet al te lang bij stil blijven staan.

  Trump’s “52” refers to Judaic/Talmudic/Kabbalah : 52 = Moshiach’s arrival & Isaiah 52 “Zion” ruler & Ezra re-built Jerusalem Walls in 52 days
  http:// kabbalahsecrets.com/tag/52/

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7858861/Pentagon-sends-six-B-52-strategic-bombers-key-military-base-3-000-miles-Iran.html

  https:// http://www.henrymakow.com/2020/01/pikes-prophecy.html

  Trump threatens to hit 52 more targets in Iran…..Killing by the numbers

 3. Martin Vrijland schreef:

  Om een lang verhaal kort te maken: Turkije gaat gewoon Libië binnen marcheren en niemand die ze tegen gaat houden:

  https://www.al-monitor.com/pulse/originals/2020/01/egypt-libya-intervention-escalation-russia-hifter-gna-lna.html

 4. Martin Vrijland schreef:

  Dit is niet de foto die ik bedoel, maar het stemt wel tot nadenken

  http://www.sinotables.com/wp-content/uploads/Donald-TRUMP-killed-General-Qasem-Soleimani-768x428.jpg

 5. Waarom wil je dit weten? schreef:

  Onderstaande passage komt uit het boekje “Utopia”, geschreven door Sir Tomas More in het jaar 1515 (!!!)

  “Another counselleth to feign war, that when under this colour and pretence the king hath gathered great abundance of money, he may, when it shall please him, make peace with great solemnity and holy ceremonies, to blind the eyes of the poor commonalty, as taking pity and compassion forsooth upon man’s blood, like a loving and a merciful prince.”

  Vertaald in het Nederlands:

  Een ander raadt aan oorlog te veinzen, dat wanneer deze koning onder deze kleur en pretentie grote overvloed aan geld heeft verzameld, hij, wanneer het hem zal behagen, vrede kan sluiten met grote plechtigheid en heilige ceremonies, om de ogen van de arme gemeenschap te verblinden, als medelijden en medeleven op het bloed van de mens, als een liefhebbende en barmhartige prins.

  Hoe lang zou er al aan het masterscript gewerkt worden 😉

 6. Martin Vrijland schreef:

  The strike in Baghdad also killed Abu Mahdi al-Muhandis, deputy commander of Iran-backed militias in Iraq, known as Popular Mobilization Forces

  > Abu betekent ‘vader van’
  > Mahdi is in de islam “the guided one”, an eschatological redeemer of Islam who, according to some Islamic traditions, will appear and rule for five, seven, nine, or nineteen years (according to differing interpretations)
  > al-Muhandis staat in het Arabisch voor ‘de’ Muhandis (waarbij Muhandis staat voor: rechter)
  https://en.wiktionary.org/wiki/%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3

  Dus de naam van diegene die met Soleimani om het leven kwam betekent vrij vertaald: ‘vader van de gezondene, de rechter’ of ‘vader van de Mahdi, de rechter’

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten