De grote Sinterklaas actie: prachtige verrassing schitterend verpakt!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 30 november 2019 10 Comments

bron: youtube.nl

Het is bijna Sinterklaas, een echt kinderfeest en een feest vol verrassingen. Die verassingen zijn mooi verpakt en kosten ons meestal een aardig fortuin. In het geval van onze kinderen hebben we dat er graag voor over, maar de verassingen van de Sinterklaasstaat zijn wel net zo mooi verpakt in mooie omhulsels en kosten ons meer dan een fortuin. We hebben al jong geleerd om in fabeltjes te geloven en het Sinterklaas journaal begint al vroeg de jonge oortjes te gewennen aan de verzonnen avonturen van de pieten.

Ik zeg ‘pieten’, want de zwartepietdiscussie is de voorbode voor de neutraalspraak die er op Europees niveau aan zit te komen en die zal worden gekoppeld aan discriminatie. Niet alleen discriminatie van zwart, maar ook discriminatie van LHBTI, waarin de H van hetero overigens niet voorkomt (die H staat voor homoseksueel). Kortom de zwartepietdiscussie draaide om het opleggen van discriminatie wetgeving en de stadion spreekkoren gaven het signaal af in welke richting dat de maatschappij zal sturen: smart camera’s die gaan monitoren of u discrimineert. Eerst nog binnen het stadion; maar let maar op hoe snel dat ook buiten het stadion zal gebeuren (lees hier).

We worden in rap tempo voorbereid op een totale controle staat, waarbij ook die spraak gemonitord zal worden. Als u in de toekomst meneer of mevrouw zegt of woorden als mankracht gebruikt, dan bent u de klos en krijgt u een negatieve notitie in het grote Sinterklaasboek, dat van iedereen zijn gedrag bij zal houden. Het gaat allang niet meer alleen over huidskleur. Het gaat tevens en vooral om de introductie van de genderneutraalspraak. Maar we vergeten meestal dat een wet of maatregel door het Sinterklaasjournaal als A verkocht wordt, maar ook op B van toepassing is.

Bij ferme overschrijding van het gedrag krijgt u geen cadeautjes meer en wordt u meegenomen door de roetveegpieten die de schoorsteen van de Nederlandse maatschappij schoonvegen van al het vuil dat de boel verstopt. Natuurlijk moet Sinterklaas nu nog een huiszoekingsbevel of een papiertje van de officier van justitie hebben om binnen te mogen komen, maar gelukkig heeft de fabeltjeskrant een verhaal verzonnen van een man die compleet van de buitenwereld afgezonderd leefde en zijn kinderen seksueel misbruikte, een Oostenrijkse geestverwant ophing aan een plafond en allerlei verborgen kamers had in een boerderij die blijkbaar mega groot was! In dat spookgezin-oervader-geestbezweerders-fabeltjeskrantverhaal is de noodzaak voor een huiszoekingsbevel in één klap ondermijnd. Geen haan die er naar kraait. De fabeltjeskrant mag alles gewoon brengen alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Uw voordeur is vanaf nu niet meer heilig. Sinterklaas kan gewoon binnenkomen met zijn knecht.

Maar gelukkig ziet de Sint er heilig uit en zijn zijn verrassingen altijd mooi verpakt. De brave kindjes merken niets van zijn slechte kant. Dat deel van het verhaal, waarbij de kinderen in de zak van de Sint naar Spanje werden afgevoerd wordt ondergesneeuwd in de discussie over de traditie, maar het hoort er echt bij.

Ouders gebruiken de dreiging om kindjes te vertellen: Gedraag je, anders krijg je dit jaar geen chocola en speelgoed van Sinterklaas. Eigenlijk is het dus best een opvoedkundig feest, dat Sinterklaasfeest. Het element van ‘de zak van Sinterklaas’, is voor iedereen die wel eens aan de baard van de Sint trekt en zegt dat die nep is. Dat afvoeren in de zak van Sinterklaas (jongens jongens wat een baas) wordt ingevuld door de regelgeving rond de (zonder pardon en stilzwijgend doorgedrukte) wetgeving rondom de verplichte GGZ opname. Die wet zorgt er, samen met de Ruinerwold maatregel (dat roetveegpiet ieder huis binnen mag vallen zonder huiszoekingsbevel), voor dat mensen die mogelijk afwijkend gedrag vertonen in de zak van Sinterklaas naar Spanje kunnen worden afgevoerd. ‘Spanje’ dan te vervangen door ‘psychiatrische kliniek’, verpakt in het mooie papiertje van zorg.

Heeft u als kindje van de Sinterklaasstaat afwijkende ideeën over al die dragqueens die op de basisschool uw kleine vertellen dat ze genderneutraal geboren worden en hun geslacht nog kunnen kiezen, dan heeft u waarschijnlijk wel wat heropvoeding nodig. Gaat u even mee? Het doet geen pijn als u niet tegenstribbelt.

Herinnert u zich nog de verhalen van het Sinterklaasjournaal en de fabeltjeskrant waarbij een verwarde man oud minister Els Borst vermoorde? Zomaar om niets! Herinnert u nog de verhalen over verwarde mensen die allerlei moorden en verkrachtingen pleegden. Dat stond allemaal in de krant, de fabeltjeskrant, de fabeltjeskrant. En daarin staat precies vermeld welk fabeltje voor u telt. Bent u straks een beetje opstandig over de ideeën van de Sint, dan bent u mogelijk potentieel verward. Kom maar, het doet geen pijn.

bron: euronews.com

Er zijn ook allemaal Fiese terroristen die Sinterklaas en zijn pieten bedreigen. Sinterklaas zegt dat ze ook u bedreigen. Dat laat hij zien in het Sinterklaasjournaal en de fabeltjeskrant. De Sinterklaasstaat wil u echter beschermen tegen die terroristen en zet daarom meer pieten in om erger te voorkomen. De roetveegpieten hebben de beschikking over allerlei middelen om te voorkomen dat er nog meer ellende veroorzaakt wordt en dus mag de Sint alles van u weten. Dat komt dan in het grote Sinterklaasstaatsboek.

Dat gaat tegenwoordig allemaal heel smooth. Daarvoor heeft Sinterklaas allemaal big data computers in Spanje staan die alle sensoren in uw huis en op uw telefoon, pc en smartwatch aftappen. Zo kan de Sint precies zien wie een bedreiging vormt en in de zak moet. Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe. De roetveegpieten staan in grote getale klaar om u uit de maatschappij te vegen. Want ondanks dat Sinterklaas roept dat hij pieten te kort heeft, zien we bijna op elke hoek van de straat een roetveegpiet in een prachtige roetveegauto. En dan zijn er ook nog hele hordes hulppieten en in Spanje heeft de Sint nog heel veel pieten klaarstaan om de kindjes die in de zak zijn afgevoerd op te voeden.

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht, want wij zitten allemaal even recht.

30 Shares

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Sinterklaas?! behoort tot het verleden, het is een genderneutrale transgender geilneef St. Pedofilius genaamd uit een nog nader bekend te maken exotische oord met zijn geschminkte kornuiten en trawanten die madurodam e.o. terroriseert en waar de kinderen gedwongen worden op schoot te gaan. Ja het is snel bergafwaarts gegaan in Madurodam e.o.

  • Martin Vrijland schreef:

   Nou zeg, wat is daar mis mee? Het is toch goed om je kinderen alvast te laten wennen aan de nieuwe regenboogmaatschappij? We krijgen straks een enorme vloedgolf aan genderneutralen, dus we kunnen ze beter maar vast aan laten wennen.

   Die ouders moeten vooral mijn boek eens lezen…daarin licht ik het volgende iets uitgebreider toe:

   Diepere studie (in de artikelen hier op de site) leert u dat het transgenderisme er niet alleen voor zal zorgen dat zowel de voortplanting als opvoeding steeds meer richting de staat verschuift (Brave New World, Aldous Huxley), maar ook dat dit het voorportaal is voor het transhumanisme. Beide bevatten de term ‘trans’ van het woord transformatie. De Luciferiaanse wereld orde streeft niet alleen naar de onsterfelijke mens (herkent u dat van de religies en hun ‘eeuwige leven’?), maar streeft ook van het veranderen van de mens in cyborgs. Dat is nog maar het begin, want het uiteindelijke doel is de Singulariteit. Dat is de term die bedacht werd door Google’s technisch topman, uitvinder, schrijver en wereldwijd investeerder en promotor van het transhumanisme: Ray Kurzweil. De Singulariteit is de samensmelting van de menselijke geest met kunstmatige intelligentie (in the cloud natuurlijk).

   Bent u dus nu zo liberaal en “vrij van geest” om die genderneutraliteit te omarmen en zelfs bewust of onbewust de trend aan het stimuleren, omdat u misschien niet als conservatief bestempeld wilt worden en u altijd vooraan in de rij der ontwikkelingen staat, bedenk dan dat dit slechts het voorportaal is van de ultieme slavernij waarbij de mens met brein en nanotechnologisch-getransformeerd-lichaam aan het internet dient te komen te hangen (de transgender-transhumaan). Dat proces verloopt geleidelijk, maar de propaganda doet haar werk nu al goed. De transgender/genderneutraal is het begin. De volgende stappen zijn die van de koppeling van het brein met het internet (Elon Musk’s Neuralink bijvoorbeeld) en de nanobot-invasie in het lichaam. Daarbij komt het erg van pas als wereldwijd ieders DNA in een databank zit en vaccinatiewetgeving ervoor zorgt dat iedereen verplicht injecties moet accepteren. De genetische edit methodes gebaseerd op de CRISPR-CAS12 methode kunnen dan vanuit the cloud geregeld worden. De staat kan dan uw DNA online aanpassen.

   Het is best te begrijpen dat u ook vindt dat mannen en vrouwen gelijkwaardig zijn. Het is ook te begrijpen als u begrip heeft voor kinderen die een gendercrisis doormaken. Het is alleen wellicht nu echt tijd om te gaan doorzien dat dit geen kwestie van begrip meer is, maar dat we met keiharde propaganda te maken hebben. En die propaganda zou nog onschuldig zijn als u niet doorziet wat er aan zit te komen. We graven feitelijk ons eigen graf richting de volledige digitale slavernij.

   Als u de moeite neemt en zich er echt in verdiept, ontstaat wellicht het inzicht dat het ook nuttig is mijn boek te delen onder uw familie, vrienden of kennissen.

 2. Wilfred Bakker schreef:

  Fiese terroristen

 3. Martin Vrijland schreef:

  Waarom heeft YouTube deze video’s nog niet in de ban gegooid? Of ze moeten opnieuw ingezongen worden met ‘roetveeg piet’.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik ben overigens in zijn geheel voorstander van de afschaffing van zwartepiet, maar toch is de dreiging van de zak van Sinterklaas daarmee niet weggenomen. Oh jongens jongens wat een baas..

   • Zonnetje schreef:

    Ik heb Sinterklaas en Zwarte piet toen ik op de lagere school zat altijd prachtig gevonden. De sfeer, de kleding, de pepernoten, surprises maken, was gewoon gezellig op school. Had niets maar dan ook niets met racisme te maken.
    De kwestie zwarte piet wordt gebruikt door de jongens om de samenleving te engineren. Het gaat de jongens niet om bescherming van donkere mensen. Zwarte piet is slechts een voorbeeld als tool voor social engineering. Niet meer en niet minder. Raad maar weer eens wie er achter die anti- zwarte pieten op de achtergrond staan en het protest sturen als managers/spindoctors van donkere mensen. Juist ja, de jongens uiteraard. Het is mogelijk dat donkere mensen dat niet inzien. Degenen die aan het langste eind trekken zijn altijd de jongens. Op wie zullen de jongens zich richten na de ‘ kwestie’ zwarte piet? Het blijven bezige bijen he die deugnieten, die jongens.

 4. Martin Vrijland schreef:

  Wat gebeurt er eigenlijk met al dat belastinggeld Sinterklaas? “Kan Ameriko al die wortels wel opeten? Nee, daar maakt de keukenpiet lekker worteltaart van.” Die taart gaat naar de familieleden van de Sint.

 5. Pigment is bruin ! roet is zwart ergo er bestaan géén “zwarte mensen” en er is maar één ras Homo sapiens ?

 6. Martin Vrijland schreef:

  Hoor wie klopt daar kindren:

  “capabilities in law enforcement actions, particularly remote inspection of potentially dangerous environments.”

  https://futurism.com/police-testing-boston-dynamics-robot-dog

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten