De hier reeds lang voorspelde burgeroorlog in de VS lijkt los te barsten nu SCOTUS verkiezingsfraude zaak afwijst

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 13 december 2020 7 Comments

fotobron: rt.com

Prachtig vindt u niet al die Romeins klinkende termen als POTUS (President Of The United States) en SCOTUS (Supreme Court Of The United States)? Dat komt omdat het ook eigenlijk een Romeins model staatsbestuur is en we eigenlijk nog steeds met het West Romeinse rijk te maken hebben.

Dat West Romeinse rijk staat nu in brand en dat is precies volgens het master-script dat ik in mijn boek beschrijf. Vandaar dat ik deze burgeroorlog – die sinds gisteren toch echt lijkt te ontvlammen – ook ver van te voren kon voorspellen.

Rome is overigens nog steeds “in control” en heeft via elitaire bloedlijnen en de families die het geld namens de kerk beheren via het kapitalisme de slimme langzame route naar het communisme ingezet. Hoe kapitalisme en schijndemocratie altijd al richting communisme moest leiden lichtte ik toe in dit artikel uit 2019 (lees dat nog eens). Samengevat komt het erop neer dat je via centrale banken en investeringsmaatschappijen gratis (bijgedrukt) geld kunt geven (via ‘bond buybacks’ van centrale banken) aan de bedrijven die je groot wilt laten worden om concurrenten op te kopen of te doen omvallen.

fotobron: rt.com

Zo werd de basis gelegd voor datgene wat Paus Franciscus vorige week uitrolde als een “nieuw plan”, maar wat eigenlijk altijd al de bedoeling was: het ‘fix capitalism‘ plan. In dat plan wil de Paus in samenwerking met de bekende rijke families de Rothschields, de Rockefellers en Mastercard een wereldwijd communistisch systeem van gelijke verdeling optuigen (gelijk, behalve voor de toplaag).

Iemand zich ooit afgevraagd waar alle rijkdommen van het rijkste instituut ter wereld van enkele eeuwen geleden (de Katholieke kerk) ooit gebleven zijn? Dat zit bij die geld-beherende families (Rothschilds, Rockefellers, etc.), de banken en de koningshuizen. De koningshuizen zijn de oude farao-bloedlijnen (net als alle verkozen presidenten – zie uitleg boek) en katholieke kerk is de priesterorde. Samen zijn zij de Luciferiaanse groep die de massa onder haar controlesysteem heeft onderworpen. Dat is een pre-Romeins faraonisch controlesysteem en vandaar dat we ook nog steeds overal de piramide symboliek kunnen herkennen.

Dat Faraonisch systeem werd een Romeins systeem en Rome werd verdeeld in twee kampen: het West Romeinse rijk en het Oost Romeins rijk. Dat Oost Romeinse rijk – had ooit de zetel in Constantinopel (Istanboel) en zetelt nu in Moskou onder de Russische Orthodoxe kerk.

De tweekampenstrijd is een natuurwet – een wetmatigheid die altijd haar werk doet. Verdeel en heers is het credo. U kunt dat misschien het makkelijkst begrijpen als u aan een batterij met een plus- en een minpool denkt. Twee tegenpolen wekken een gelijkstroom in een bepaalde richting op. Het is dus een wetmatigheid die gegarandeerd werkt: via tegenstellingen wek je de gewenste richting op (gelijkstroom).

Het West Romeinse rijk moest (volgens het master-script dat ik in mijn boek beschrijf) in verval raken, zodat het Oost Romeinse rijk weer kan herrijzen. De zetel van dat Oost Romeins rijk moet terug gebracht worden naar Constantinopel (Istanboel). Vandaar dat ik tevens al jaren de herrijzing van het Ottomaanse rijk (Byzantium, Oost Romeinse rijk) voorspel.

Turkije zal Europa innemen. Dat zal ongeveer parallel verlopen met de verzwakking van het West Romeinse rijk (het NAVO blok). Die verzwakking zou – aldus mijn voorspelling – verlopen via ‘Ordo ab Chao’ en dus werd Donald Trump gelanceerd. En dus mocht hij even in aanhang groeien met als resultaat na 4 jaar keizerschap, nu burgeroorlog.

Maar wees gerust: chaos leidt altijd tot nieuwe orde. En dus zal deze burgeroorlog tot ingrijpen van “hoger hand” leiden. Mijn inschatting is dat (zoals ik al eerder beschreef) Washington DC in chaos zal veranderen. Mogelijk zelfs met fysieke schade aan overheidsgebouwen als het Witte Huis. Mijn inschatting is tevens dat – na deze burgeroorlog – ingrijpen vanuit Jeruzalem zal plaatsvinden. Dit zal dan tot ‘orde herstel’ leiden, maar dan wel volgens het totalitaire communistische systeem dat de Democratische partij sowieso al op de plank had liggen (en dat Paus Franciscus eveneens promoot).

Wat is dat masterscript – waar u mij zo vaak over hoort – eigenlijk kort samengevat?

 1. Centralisering van machtssystemen via imperialisme vanuit de faraonische koningshuizen (Nederland VOC tijdperk, Spanje, Portugal als grootmachten, Britse grootmacht, Russisch Tzaar, Ottomaanse rijk, etc.) en promotie van belangrijke groei wereldreligies (ten bate van tweestrijd: plus en minpolen)
 2. Eerste wereldoorlog, machtsverschuiving die de basis moest leggen voor nieuwe grotere machtsblokken, verval Ottomaanse rijk en de daarmee gepaard gaande reservering van de grond in Palestina voor de staat Israël (Balfour overeenkomst en Sykes Picot verklaring – handtekening Nathan de Rothschild)
 3. Tweede wereldoorlog legde de basis voor de groei van het West Romeins rijk na de val van de pion Hitler die de grote terugkeer van de diaspora joden naar de (in WO1 gereserveerde) grond in Palestina moest realiseren via de gescripte – never meant to succeed – oorlog
 4. Derde wereld oorlog (aanstaande) via een strijd tussen het verzwakte West Romeins rijk en het herstellende Oost Romeinse rijk in een strijd om Jeruzalem; de faraonische bakermat van “het uitverkoren volk”.
 5. De installatie van een wereldregering onder centraal bestuur van het herstelde Romeinse rijk (West en Oost samengevoegd) onder leiding van een “messiaanse figuur” vanuit Jeruzalem (de zetel van Lucifer).

Mocht u nu denken: “Oké Vrijland, dat je correcte voorspellingen doet, wil niet zeggen dat die derde wereldoorlog er ook gaat komen of dat het Ottomaanse rijk zich eerst nog zal herstellen” of “Oké Vrijland, allemaal leuk en aardig, maar dat Lucifer verhaal gaat me een beetje te ver…dat klinkt zo religieus“….

Het verbaast mij keer op keer dat ook al komen mijn voorspellingen uit, mensen toch sceptisch blijven over mijn uitleg en mijn nog te verwachten script-agendapunten. Het is daarom belangrijk dat u de uitgebreide versie van het master-script begrijpt, want dan kunt u ook begrijpen waarom ik de huidige neppandemie kon voorspellen en de opkomst van verplichte vaccinatie. Dan leert u zien dat dat allemaal draait om de transhumanisering van de mens en dat religie en religieuze profetieën en de daarin verscholen tegenstellingen een belangrijke rol op het wereldtoneel spelen (vooral bij politieke leiders).

Rome, de katholieke kerk, de faraonische priesterorde in samenspel met de faraonische bloedlijnen (de koningshuizen en “verkozen” keizers als Trump en Erdogan), zijn al sinds het begin van de mensheid op jacht naar maar één ding. Zij zijn op jacht naar de scheppende kracht die sommigen onder ons (de ‘non empty shells’) behuist. Religie was daar al onderdeel van en de uiteindelijke invasie van het lichaam via DNA lees- en schrijf functionaliteit en via Brein Computer Interfaces, moet de finale brug slaan.

Nooit zullen zij echter het bewustzijn kunnen bemachtigen. Het is simpelweg onmogelijk om de scheppende spirit te kapen. Zij hopen echter dat u (u de ‘spirit’ die u daadwerkelijk bent) zich zo met u ‘avatar in deze valse realiteit’ gaat vereenzelvigen dat u uw originele scheppende kennis aan ze doorsluist.

De jacht naar uw DNA en de jacht naar uw brein is ingezet via de creatie van een schijnprobleem van wereldwijde omvang, waarna de wereldbevolking in grote angst is gebracht om zo te realiseren dat men de door hen (de elitaire groep) gewenste oplossing omarmt. Die “oplossing” lag allang op de plank en bestaat uit het vaccin dat de jacht naar uw DNA mogelijk maakt. Eenmaal het vaccin in uw lijf en uw lichaam is klaar gemaakt voor online lees- en schrijf functionaliteit (toelichting). De jacht naar uw DNA en de jacht naar uw brein is feitelijk de jacht naar uw scheppende bewustzijn.

Ik kon de huidige neppandemie voorspellen omdat ik het master-script en de toekomstplanning van dat script doorzie. Ik kon de burgeroorlog in de VS voorspellen omdat ik het master-script doorzie.

Het is juist nu zo belangrijk dat ook u weet wat er komen gaat. Waarom is dat belangrijk? Omdat u de medeschepper van de originele realiteit bent, waarvan dit door Rome gerunde Luciferiaanse systeem slechts een slap aftreksel is. Het is een virussysteem dat zich alleen kan dupliceren via de levende code van een gastcel. Die gastcel is het originele universum, waarvan u en ik de levende code in ons dragen. Vandaar dat dit Luciferiaanse systeem via vaccins met uw lichaam en brein wil verbinden.

Het wordt tijd om het master-script te doorzien. Het wordt tijd om uw originele zelf te herontdekken en het wordt tijd om op te staan vanuit die kracht. Wij zijn degene die de macht hebben! Wij zijn de baas! Wie denkt u dat sterker is: de poppetjes op het scherm in het PlayStation spel of diegene die de controller kunnen bedienen, het spel uit kunnen zetten en de broncode geschreven hebben? Sta op en ontwaak voor uw daadwerkelijke kracht! Lees precies hoe het zit en word wakker in de finale ontwaking:

uw boek

Bron linkvermeldingen: rt.com

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

261 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Dat de strijd om het Witte Huis nog lekker opgestookt zal worden (en daarmee de hitte onder het volk) blijkt wel:

  https://trump.news/2020-12-12-joe-biden-may-not-be-installed-president.html

 2. ZandInOgen schreef:

  Je ziet nu de agent Smiths links en rechts opduiken om de spirituele counter coup te saboteren.

 3. Martin Vrijland schreef:

  Mocht u nog steeds denken dat ik onzin uitkraam? Kijk dan eens hiernaar..

  Allereerst naar de gevaarlijke leer van de Kabbala:
  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/hoe-oud-minister-ronald-plasterk-hele-generaties-androgyne-kinderen-bouwde-en-waarom-het-vaccin-u-transhumaan-zal-maken/

  En daarna naar de kaft van dit boek, dat ik vandaag toegezonden kreeg..dat kaft bevestigt dat ook de Kabbala rabbi’s weten dat we in een virussysteem leven. Dit boek is gepubliceerd in september 2020, dus ver nadat ik mijn boek schreef.

  Het kaft dat u hieronder ziet, laat eigenlijk in één beeldwerk zien wat ik in mijn boek beschrijf (en waarvoor ik dus al jaren waarschuw).

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/12/kaballa-coronavirus.jpg

 4. Martin Vrijland schreef:

  In onder meer dit artikel (en vele anderen), maar ook in mijn boek leg ik uit waarom het virussysteem op zijn einde loopt in 2045:

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/voorspelling-burgeroorlog-vs-chaos-europa-uiteenvallen-navo-opkomst-turkije-plus-sterke-stijging-bitcoin/

  Men heeft dus erg veel haast om het master-script en dus de transhumanisering van de mensheid er doorheen te drukken.

 5. Martin Vrijland schreef:

  Dat die burgeroorlog er gaat komen wordt steeds duidelijker. Het is te verwachten dat de media en team Biden het Wittehuis zullen claimen, maar het is ook te verwachten dat grote delen van het leger Donald Trump zullen steunen. Dan krijg je dus dat de Democraten zullen spreken van een Trump coup en die coup zal dan zeer waarschijnlijk gesteund worden door grote delen van het leger..

  Dat blijkt wel uit deze beelden..

 6. Martin Vrijland schreef:

  “Het is al een gelopen race in de VS Vrijland..de Republikeinse senatoren hebben hun stem uitgebracht en Trump heeft verloren”.
  Nee die stem hebben ze alleen uitgebracht zodat de juridische procedures rondom de verkiezingsfraude niet afgeblazen werden..zie deze toelichting:

  https://www.trump.news/2020-12-15-gop-electors-keep-trump-legal-battle-alive.html#

  However, nuances in the constitutional process of selecting the U.S. president leave Biden’s alleged victory still in doubt. Republican electors in Pennsylvania, Nevada, Georgia, and Arizona — states whose Democrat electors “officially” voted for Biden — all cast votes for the president, thus enabling him to “preserve any legal claims … going forward.” The move is to ensure that the legal cases undertaken by the Trump team can continue through the rest of December and into January.

  Trump gaat dus gewoon door en zal het Witte Huis waarschijnlijk niet zonder slag of stoot verlaten.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten