De #ikdoenietmeermee hashtag gaat viraal

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 23 september 2020 18 Comments

fotobron: ditjesendatjes.nlDe #ikdoenietmeermee hashtag gaat viraal. Dat is in zichzelf al een zinsnede die niet klopt en een teken van hoe diepgeworteld we geprogrammeerd zijn met het idee dat een virus besmettelijk kan zijn en zich dus kan verspreiden. De BN’ers die worden ingezet voor de #ikdoenietmeermee golf, lijken nog maar eens extra de groep ‘complotdenkers’ als levensgevaarlijke dwarsliggers op de kaart te moeten zetten. Het zijn de BN’ers die we vinden in de categorie Lange Frans, Jensen en dus pro Trump en pro Fall Cabal, Janet graancirkel Ossebaard.

Het is natuurlijk een fantastische actie, maar de timing lijkt wel erg goed te passen in de gehypete propaganda tweede corona-golf. Waarom noem ik het een propaganda corona-golf? Omdat we alleen maar cijfers en beelden horen en zien en als we bedenken dat Adolf Hitler eind jaren ’30 van de vorige eeuw, 80 miljoen mensen kon overtuigen van een “gevaarlijk ras” met propagandamiddelen die lang niet zo geavanceerd waren als nu, dan kun je bedenken dat wanneer je de grote mediakanalen in je zak hebt, social media, big data analyses en censuur toepast, je de gehele wereld kunt overtuigen.

Het begint zo langzamerhand toch wel op te vallen dat de alternatieve media weigeren naar buiten te brengen dat de besmettingstheorie van Louis Pasteur op fraude gebaseerd is. De man gaf dat zelf vlak voor zijn dood toe en liet zijn schaduwboekhouding (die deze fraude van de officiële onderzoeksresultaten bewees) na aan zijn erfgenamen met de opdracht het nimmer te publiceren. Een nazaat kreeg echter gewetenswroeging en schonk het aan de bibliotheek van Parijs. Tot nu toe wordt dit dus overal (ook in de alternatieve media) weg gemoffeld; wat een indicatie is dat ze gecontroleerd zijn.

Ik kan me voorstellen dat u denkt: “Ach, hou nou toch eens op over die gecontroleerde oppositie, ze maken tenslotte wel een hele hoop mensen wakker.” Nee, ze vangen een hele hoop mensen af in grote vangnetten met bekende namen als vissers. De professionele radars op hun vangnetvloot zijn de big data die ze aangeleverd krijgen. Waarom vangen ze mensen af? Omdat het de planning is dat iedere kritische denker in de nabije toekomst gepsychiatriseerd kan worden. Dat kun je realiseren met een tweede (propaganda – en dus PsyOp hoax) coronavirus golf. Dan laat je de media het Holywood-achtige beeld neerzetten van volle IC’s en veel doden en kun je die #ikdoenietmeermee aanhangers als gevaar uit de maatschappij verwijderen.

Zo’n tweede golf zal deels via propaganda geloofwaardig gemaakt kunnen worden en deels door de Inoffizieller Mitarbeiter (IMB’ers) in de maatschappij die het spel van “mijn moeder heeft corona” of “mijn neefje ligt aan de beademing in het ziekenhuis” meespelen. Daarnaast heb je het social media leger dat de discussie bewaakt. Dat in zichzelf zou natuurlijk als een complottheorie beschouwd kunnen worden, want hoe bewijs je zoiets. Dat bewijs je niet. Na de tweede wereldoorlog kwamen 80 miljoen mensen er echter ook pas achteraf achter dat ze met propaganda bespeeld waren.

Het doel van gecontroleerde oppositie is dat we moeten blijven geloven dat er volle IC’s zijn geweest, dat we hooguit de cijfers afzwakken, maar niet het geloof in virussen of besmettelijkheid verliezen. De kritische groep moet worden gekoppeld aan Trump, aan Q Anon, aan fall cabal, aan het ‘pedo deepstate’ gedachtegoed, enzovoort. De waarheid wordt daarbij vermengd met dwaalsporen en uit eindelijk zal een schandaal ervoor zorgen dat die groep als schuldige aangewezen wordt. Dan kan definitief worden afgerekend met kritische denkers, want ze zijn duidelijk gelabeld met een voor iedereen herkenbaar stempel: ‘complotdenkers’. Als je dat dan als psychologische aandoening definieert, heb je de Wet verplichte GGZ (1 januari 2020) om ze massaal naar de heropvoedingskampen te sturen.

Lees mijn boek ‘Coronavirus covid-19, waar eindigt dit‘ en ontdek hoe ik al jaren een pandemie voorspelde en hoe het master-script dat zich ontvouwt, eruit ziet. Het lezen van dat boek zal u inzicht in het grote plaatje geven en tevens de oplossing duiden. Koopt u dat boek, dan steunt u tevens mijn werk en u kunt het uitdelen aan familie en vrienden.

uw boek

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]
155 Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera 2 schreef:

  De Media hersenspoeld, hersenspoeld, hersenspoeld hersenspoeld en …

  Heel goed Heer Vrijland het ligt hem in de kracht van de herhaling derde alinea van het artikel, je wordt er doodziek van de overspoeling van de (nep) nieuwsberichten in de kranten.

  Toen moesten ze maar 80 milj mensen overtuigen, nu de gehele wereldbevolking

  Een virus kun je uitsluitend krijgen via een injectie of wordt aangemaakt door je lichaam zelf als reactie op een stof die niet in je lichaam thuishoort.

 2. TheEye schreef:

  Hoi Martin, ik sluit me grotendeels aan bij je visie op controlled oppositie, daarentegen heb ik wel het idee dat je niet al de door jou genoemde kan definiëren als “controlled”. Een voorbeeld hiervan is Lange Frans, ik heb sterk het idee dat hij wel “echt”is maar dat men het wel prima vind wat hij allemaal publiceert en dat ze helpen zijn bereik te vergroten. Ze kunnen hem immers altijd nog onschadelijk maken zodra ze het vangnet willen sluiten. Kortom, ik wil het begrip “allowed oppositie” introduceren voor oppositie die stik gedoodt wordt en onbewust het doel dient van de mensen die het voor het zeggen hebben. Wat is jouw visie hierop?

  • Martin Vrijland schreef:

   Mijn visie hierop is duidelijk. Ik ben het dus niet met je eens. Ik geloof dat er een plan achter zit.
   Waarom denk je dat ze zoveel mainstream media aandacht krijgen – zij het dan negatief – maar wat je aandacht geeft groeit en dat is precies de bedoeling.
   Ik begrijp je poging om het op te poetsen, maar ik blijf bij mijn standpunt en ik vermoed dat het niet lang meer zal duren voor dat mijn gelijk duidelijk wordt. Echter zullen de meesten tegen die tijd al vergeten zijn wat ik schreef of het wordt ook weer afgevangen door een vangnetpion.

   • Harry vries schreef:

    Het is vrij simpel denk ik, in een heel ingewikkeld spel.

    Iedere ATERNATIEVE partij die heel veel mainstream exposure krijgt en iedere ALTERNATIEVE partij die door youtube en alle social media wordt gepusht (of schijnbaar soms wordt tegengewerkt door video’s van hun te verwijderen), is volgens mij gecontroleerde oppositie. Dit betekent niet dat alternatieve partijen die weinig of helemaal geen exposure krijgen geen gecontroleerde oppositie zouden kunnen zijn (integendeel denk ik). Het betekent/bewijst volgens mij in ieder geval dat iedere partij die exposure heeft in ieder geval gecontroleerd is,

    Lange F en Jensen komen zowiezo uit de mainstream hoek en dit geld uiteraard ook voor de fake zogenaamde celebrities die nu tegen de maatregelen zouden zijn (maar die wel fokking respect hebben voor corona hoor), en die zijn zowiezo dus gecontroleerd, daar zou je niet eens over hoeven nadenken (in mijn beleving).

    • Martin Vrijland schreef:

     De tactiek is sinds dit jaar: lanceer een paar grote gecontroleerde namen. Voor de achterhoede heeft men honderden kleinere websites opgetuigd om zo’n website als deze onder te laten sneeuwen in het kader van ‘door de bomen het bos niet meer zien’ en bovendien wil men het gecontroleerde verhaal door die sites laten bekrachtigen. Daartoe is er ook een heel leger IMB’ers en social media bewakers die op elke discussie duiken, Vrijland afzeiken en de rest ophemelen.

   • TheEye schreef:

    Ok helder!

    Dat over de media aandacht geef ik zelf ook aan, het is overduidelijk dat lange frans en talloze andere een groot bereik krijgen dat ze zomaar komt aanwaaien en bovendien intact blijft. Dat is uiteraard heel verdacht. Ik kan voor mezelf gewoon alleen niet uitsluiten dat het niet zou kunnen dat er partijen zijn die nu hun gang mogen gaan(stimulans krijgen) maar zelf niet deel uitmaken van het script en dus gedoogd worden.

    Daarnaast zetten ze met hun video’s wel mensen aan het denken die dan op termijn hopelijk op zoek gaan naar wat extra “verdieping” en oa. op jouw website terecht komen.

 3. Harry vries schreef:

  De pavlov reactie……………

  Ik lieg niet en dit is geen fake nieuws. Sinds een paar weken zijn de berichten in de MSM weer ongeveer hetzelfde als in maart. Snel toenemend aantal besmettingen, ziekenhuizen lopen vol, IC’s lopen weer vol. Het enige verschil is geen of bijna geen doden (een kniesoor die daar op let).

  Ik dacht tot een paar weken geleden dat de overheid waarschijnlijk weer een landelijke lockdown zou afkondigen maar nu begrijp ik dat dit in Nederland niet nodig is.

  Ik woon in een groot dorp ergens in Friesland, met een verouderde bevolking en sinds ongeveer 1 week werd het steeds rustiger op straat, steeds minder mensen, steeds minder auto’s en op het industrieterrein (een groot terrein hebben we) steeds minder bedrijvigheid. Momenteel is de situatie in mijn dorp identiek als rond maart of april toen de angstzaaierij rond corona op haar hoogtepunt was en de lockdown van kracht was, een doodse stilte overal.

  Dit is nu in mijn dorp (gemeente) weer het geval, doodse stilte overal net als in april. Het saillante detail is dat er nog geen enkele besmetting(*) geconstateerd is in mijn gemeente.

  Dit is de pavlov reactie. Mensen zien weer de berichten in de media en krijgen weer dezelfde angst en hetzelfde gevoel als in april/maart en gaan vervolgens (zonder bewust na te denken) zichzelf weer isoleren, in zelf isolatie en zelf quarantaine. Bedrijven sluiten weer de deuren of brengen hun activiteite terug uit angst om personeel te besmetten of zelf besmet te raken.

  (*)Ik snap uiteraard dat er ook geen enkele besmetting kan zijn wereldwijd want elke besmetting die gemeld wordt is een in scene gezette besmetting van iets waarvan je niet via via besmet kunt worden maar ik meld het zoals de MSM het voorspiegelt.

  • Harry vries schreef:

   Nu valt ook het kwartje waarom ze de laatste tijd de jongeren als boosdoeners aan het targeten waren en beperkingen op jongeren aan het specificeren waren. Jongeren hebben die angst/pavlov reactie niet aangaande al het “nieuws” over corona en dat we weer op het niveau maart/april zitten. Maar ouderen (mensen vanaf 40 jaar) hebben dit voor het grootste deel wel, die ouderen gaan dus als een gehoorzame hond direct weer kwijlen als ze het belletje dat ze met eten associeren horen (vertaald dus als ze hetzelfde nieuws horen als in maart gaan ze nu zichzelf isoleren vanwege de doodsangst om dood neer te vallen als ze het virus via iemand anders op straat vangen).

 4. Future schreef:

  Deze heb je weer scherp gezien Martin. Ook eerste wat ik dacht, sowieso zijn de ik ben er klaar mee lui. In eerste instantie betaald geweest door de staat. Om hun bereik te misbruiken om zo mensen op de regels te wijzen.

  Verder snap ik er echt helemaal niets van dat mensen niet door denken. En vooral niet kijken naar waar de rijken in investeren. Als je al dat soort walgelijke bedrijven icm met de bekende namen checkt. Dan zou je moeten weten dat er een hele hoop niet klopt. En dat wat er aankomt alles behalve goed is.

 5. Future schreef:

  Hier weet niet hoe betrouwbaar deze man is. Want zit ook bij Londen real en David Icke. Maar dat kan zijn omdat hij gewoon z’n verhaal wil doen. Maar uiteraard ook propaganda, ik weet het niet.

  Wel gaat hij dit aankaarten wat Martin al zo vaak gezegd heeft. Dat de germ theorie niet klopt.

  Toch wel heel benieuwd hoe dit gaat lopen. Hij ageert al vanaf het begin tegen deze hoax.
  Wellicht contolled, maar dan gaan ze nu wel heel ver. Door de germ theorie onderuit te halen.

  Is hij oprecht net als Martin dan wens ik hem heel veel sterkte de aankomende tijd, dat zal hij dan nodig hebben.

  Onderste filmpje gaat er ook al over. Heb hem nog niet gezien, dus excuses als het bs is.

  https://needtoknow.news/2020/09/andrew-kaufman-md-the-pandemic-fraud-runs-deeper-than-you-think/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=andrew-kaufman-md-the-pandemic-fraud-runs-deeper-than-you-think

  https://youtu.be/HqU33GhobDw

 6. Jur1995 schreef:

  Debunking Germ Theory – Louis Pasteur Admitted He Was Wrong

 7. Future schreef:

  Hier of we fluisteren gewoon wat in je oren. Weer een prachtig patent uit 2003. Inclusief tekeningen en teksten.

  Nervous System Manipulation By Electomagnetic Fields From Monitors.

  https://www.lens.org/lens/patent/US_6506148_B2

 8. Not of this Earth schreef:

  Waar ze ook mee bezig zijn is de dagelijkse portie Corona. Je kunt geen blad/site meer openen of het begint met die onzin. Je wilt soms eens wat regionaal nieuws bekijken, maar het is onmogelijk dit zonder eerst door de headliners heen te moeten. Kan me niet voorstellen dat dit geen psychologisch effect op mensen heeft (bijv. het gewend raken aan iets, als je het maar vaak genoeg zegt, ook al is het een leugen).
  Lijk me ook een vorm van psyop.

  • Camera 2 schreef:

   @ Not of this Earth

   Helemaal eens, al wil je het een uurtje niet zien die nonsens dan zie je op straat en op de weg
   wel weer al die borden etcetraaaaa.

   We noemen dat in de psychologie, Hersenspoelen

   https://verkenjegeest.com/hersenspoeling-dwingende-overredingstechnieken/

   • hetiseenSpel schreef:

    Hersenspoelen is de norm geworden. Zo erg dat er niet eens mee over gepraat wordt.

    Als je het onderwerp op internet opzoekt dan kom je uit bij de oorlog in China en de Koude Oorlog maar niets uit de afgelopen jaren. Hoe kan dat?

    Het is gewoon zo subtiel geworden en geinstitutionaliseerd dat mensen die niet lid zijn van de club gewoon geen baan krijgen als Leraar in het basis of voortgezet onderwijs, of op de UVA (laatste indoctrinatiefilmpjes over dat het oke was om Baudet te vermoorden staan op Youtube… deze rommel gaat in de zwakke hersenen van onze studenten gewoon op de achtergrond latent rondzingen en dat soort vraagstukken mag omdat het filosofieles is)

    Ik twijfel er ook niet aan dat vrijwel elke islamistische actie en al die verwarden met hun messteken gewoon opgezet groepstheater is. De helden die toevallig of niet opstaan (sommigen helden horen ook een stem, raar?) die worden beloond en geroemd maar sommigen durven zich niet meer uit te spreken.

    Ondertussen krijgen veel goede competente Nederlanders geen werk meer omdat je als je succesvol wilt zijn moet meedoen met een of de andere club die op controle uit is en jouw success ondertussen haat… probeer maar eens een succesful bedrijf op te starten, ze vinden je wel hoor

    Allemaal jaloers, en onderaan de ladder van het pesten zitten mensen die niks kunnen… ja zelfs zwervers en daklozen, en steeds meer immigranten zijn gezwicht voor een ogenschijnlijk controlespel. Dus die zijn wel lid… en die doen alles om je onderuit te halen als je onafhankelijk bent.

    Wat de daklozen en GGZers betreft daar wordt volgens mij in dit land op geexperimenteerd…

 9. hetiseenSpel schreef:

  Zo veel waarheid in een artikel!

  Beste heer Vrijland, denkt u niet dat het “pedo burnen” ook een afleiding is? Vroeger had men voor blackmail van machtshebbers, politici, mensen in de mortuaria en ziekenhuis business natuurlijk een excuus nodig:

  Satanisme was dat excuus

  Vroeger wist men niet beter en was men niet seculier. Men was er bijgelovig en dat alle exclusiviteit bij satanistische legereenheden lag waarvoor een offer gebracht moest worden dat maakte nogal wat indruk op de leden van zo’n organisatie, niet wetend dat zij allemaal gefopt werden.

  Het ging natuurlijk altijd om heel kinderachtig, ouderwets afpersen. Een baby op een altaartje de keel dichtknijpen met een spycam in de zaal zodat iedereen in de club een killer was en er nooit uit kwam. Met een ceremonie als bullshit afleidingsmaneuvre en natuurlijk om gecontroleerde oppositie te maken (soort christenen die werken voor de satanisten maar denken tegen ze te vechten).

  Voor dat spel heb je 2 ingredienten nodig: drugs en pedofielen. De pedos die zorgen voor de aanvoer van de offertjes.

  Wat is nu gaande in 2020 of eigenlijk al sinds het jaar 2000 ?

  De pedos zijn niet meer nodig. We leven in een Brave New World waarbij alles digitaal en electronisch (electrisch? ) kan. Zegt u maar gerust het simuleren van een matrix waarbij het centraal zenuwstelsel en ook de gedachten en emoties van een persoon kunnen worden bespeeld waarbij hij denkt dat hij echt in een matrix leeft. Na observatie en finetuning kun je dus de ene na de andere persoon laten geloven dat zij in een digitale gevangeniswereld leven, misschien gelovend dat het archons zijn of vul maar in wat je wil (aliens of demonen).

  Het spel gaat dus verder, maar niet meer op de ouderwetse manier. U zult straks allemaal juichen als een paar pedos weg zijn “Zie je wel we hadden gelijk!!!” zegt u dan. Dan let u niet meer op en migreert u zelf naar die “inclusieve” club van mindcontrolled sheep, denkend dat u een held bent in een of andere matrix of spirituele wereld (5d = satanisme in een New Age jasje). Wat er dus gebeurt is dat de pedos gewoon zijn geofferd voor een heel nieuw systeem, dat via internet en de ether gewoon schaalbaar is en over de hele wereld gespeeld kan worden.

  Het is een heel slimme tactiek om van een oud controle programma naar een nieuw controlle programma over te stappen, en alle tegenhangers zogenaamd “wakker” te maken maar net genoeg zodat ze het nieuwe Brave New World omarmen…. een perfecte truuk.

  En door pedos aan satanisten te koppelen via een psyop als Qanon kunnen de nieuwe slaven denken dat ze gewonnen hebben en dat De Heer ze gered heeft, terwijl alle andere (echte) onderzoekers en complotonderzoekers aan Qanon worden gelinkt en worden opgeruimd via de georchestreerde media.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten