De jeugd van tegenwoordig wil heropvoedingskampen (goelag’s) vullen met klimaatontkenners

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 21 januari 2020 15 Comments

bron: abril.com

Natuurlijk is het niet te ontkennen dat er een hoop mis is met het milieu, want al die plastics in onze leefomgeving zijn behoorlijk slecht voor van alles en nog wat. Dat CO2 niet slecht is voor het klimaat, krijg je er helaas bij de gemiddelde niet in, omdat de meeste mensen geen grondige biologische en scheikundige kennis hebben en dus niet begrijpen dat de planeet juist groener wordt van CO2 en dat de die opwarming van de aarde door Greta Thunberg’s overgrootvader verzonnen is. Deze Svante Arrhenius kreeg faam doordat hij zichzelf (en zijn vrienden) een Nobelprijs toekende, als medeoprichter van die Nobelprijs commissie.

Er is van alles mis met het klimaat, maar daarbij wordt niet gekeken naar technieken als HAARP weersbeïnvloeding om het effect van opwarming middels laagfrequente zendstations te realiseren. Iedereen die het over de mogelijke toepassing van dat soort technologie heeft, wordt afgebrand en in de hoek van complotgekkies geplaatst; mensen die in ufo’s geloven of geloven dat de aarde plat is. Dat is de geraffineerde techniek van stigmatiseren en zwart maken van elke vorm van redelijke kritiek. Vaak worden hiervoor de nodige staatsexperts ingezet om dergelijke kennis af te serveren als nonsense. Het is echter een simpel wetenschappelijk feit dat er nogal wat HAARP weersbeïnvloedingsstations over de gehele wereld staan. (Kijk het filmpje voor een impressie en lees daaronder verder).

Wetenschappers die het niet met de officiële lezing over de klimaatverandering eens zijn, worden met onderbuik gevoel weggezet als gevaar voor de volgende generatie. Hun wetenschappelijke onderbouwingen worden (zonder naar de inhoud te luisteren) volledig en totaal ongefundeerd van tafel geveegd. Onderstaande bijeenkomst van deze wetenschappers in het Europees parlement laat zien hoe dergelijke wetenschappers gewoon genegeerd worden als kwajongens. (Lees verder onder het filmpje)

Nou moet er natuurlijk wel iets gebeuren aan dat klimaat. Wat bijvoorbeeld moet gebeuren is dat de verantwoordelijke overheden die militaire technologie als HAARP gebruiken om het warmer te maken en gletsjers te doen smelten of bosbranden te voeden en droogte te bewerkstelligen, moeten worden ontzet door het volk.

Wat er nu echter gaande is, is dat de massa gelooft in de psychologische operaties (PsyOp’s) waarmee het bespeeld wordt, om zo een fascistische regiem te installeren dat elke kritiek op de staat uit wil bannen. We gaan toe naar een communistisch fascistisch systeem onder het valse voorwendsel van het klimaat. Ja, het wordt warmer. Ja, er zijn te veel plastics in het milieu, maar dat heeft niets met CO2 te maken. Dat heeft met de heersende macht te maken die dit allemaal bewust realiseerde om zo het probleem te scheppen voor de Problem, Reaction, Solution stelregel, waarbij de oplossing een fascistische communistische politiestaat is.

De klimaatontkenners zijn gekoppeld aan het merk rechts (Engels: right wing) en dat merk rechts is gestigmatiseerd tot iets van oude grijze mannen met industriële belangen. Dat merk is slim gekoppeld aan Donald Trump (dat is zijn taak) en tevens aan allerlei stigma’s als ‘vrouwonvriendelijk’, ‘homofoob’, ‘nationalisme’, ‘anti globalisering’, ‘anti wereldregering’ en ‘kritisch nadenken’. En het merk is gekoppeld aan het idee van ‘de bedreiging voor de volgende generatie‘. Als er niets gebeurt aan die (heimelijk middels technologieën als HAARP opgewekte) global warming, gaat de volgende generatie het niet meer redden (zo is de propaganda-gedachte) en dus moeten die blanke grijze heteroseksuele mannen met alle bovenstaande gepropageerde stigma’s, naar de heropvoedingskampen. Herkent u iets terug uit de jaren ’30 van de vorige eeuw onder de NSDAP bij onze oosterburen?

Al eerder schreef ik dat inmiddels openlijk opgeroepen wordt tot heropvoedingskampen. In Nederland is alle wetgeving inmiddels in stelling gebracht om iedereen die afwijkend gedachtegoed heeft middels de psychulance uit huis te slepen (zie hier). In de Verenigde Staten lijkt Bernie Sanders de NSDAP-kar te mogen trekken. Zijn aanhang vertoont inmiddels aardige trekjes van de Hitlerjugend en in undercover opnames is te zien hoe zij onderling spreken over het oppakken van de wapens en het opsluiten van de klimaatontkenners in goelag’s, zoals de heropvoedingskampen in het Sovjet Unie tijdperk genoemd werden. (Lees meer daarover in dit artikel en lees verder onder de tweet)

Mocht u er toch heilig van overtuigd zijn dat de wereld vergaat als we niet snel iets aan het klimaat doen, dan kan ik me dat goed voorstellen. We worden namelijk bespeeld middels een tsunami aan mediapropaganda, zonder ons te realiseren hoe de media filmtechnieken kunnen gebruiken om ons een beeld van de realiteit te schetsen dat veel weg heeft van de films de Trumanshow en Wag the Dog. Toch zien we het zelf ook warmer worden of we zien meer overstromingen en dergelijke (dat is althans wat we geloven van de mediabeelden, zonder dat we ons beseffen dat zij over de beste filmstudio’s en CGI technieken beschikken). Wat we ons echter moeten afvragen is of hier niet juist bewust een probleem gecreëerd is door overheden. Nu hoor ik u denken: “Nou, dan is het toch juist goed dat die regeringsleiders naar de goelag’s gaan. Als zij technieken als HAARP gebruiken om het warmer te maken of regen te voorkomen bij de Australische bosbranden, dan zijn zij het grote kwaad!” Besef u dan dat die goelag’s er nooit zullen zijn voor regeringsleiders, maar altijd voor het volk.

Wilt u toe naar een fascistische politiestaat, met een centrale overheid die geen tegenspraak meer duldt? Ga dan mee in het klimaatfanatisme die roept om een fascistische politiestaat. We hebben het dan echter niet over het tijdelijk inleveren van vrijheden, we hebben het over een definitief einde aan het hebben en kunnen uiten van een eigen mening. We hebben het dan over een toekomst waarin nog slechts één gedachtegoed mag worden aangehangen en het opsluiten van iedereen die daarvan afwijkt. We hebben het dan over een staat die er uit zal zien zoals in de Chinese Sinkiang provincie, waar de Oeigoeren hun heropvoeding lijdzaam moeten ondergaan. We hebben het dan over een staat die door George Orwell (schrijver van het boek 1984) op deze manier beschreven werd: “Als je een beeld van de toekomst wilt, denk dan aan een laars die voortduren op een mensengezicht stampt“.

Vindt u dat de vrijheid van meningsuiting moet blijven bestaan en wilt u de door George Orwell beschreven staat helpen voorkomen, steun dan nu mijn werk door lid te worden.

word lid

Bron linkvermeldingen: climatdepot.com, zerohedge.com

137 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  wat ik in deze hersenloze discussies dan ook vaak mis is hoe de zon dan altijd buiten beschouwing wordt gelaten als grootste beïnvloeder van onze klimaat. Als het warmer wordt dan speelt de zon hier natuurlijk een rol in, zoals de zon ook een rol speelt als het zaakje afkoelt. Natuurlijke cycli noemen we dat..

  de bruikbare idioten die naar voren worden geschoven om wereldwijd de perceptie van de massa in te kleuren hebben vaak niet eens door dat er een heimelijke agenda achter zit. Namelijk populatie reductie en de resterende elementen belasten..

  https://en.wikipedia.org/wiki/Solar_minimum
  https://en.wikipedia.org/wiki/Maunder_Minimum

  ps: eind jaren ’70 werd er door wetenschappers voorspelt dat er een mini ijstijd zat aan te komen. Het magnetische noorden (noordpool) is in de afgelopen tijd opgeschoven naar Siberië, ja idd waar ook de gulags stonden 😀

 2. Analyze schreef:

  ja ik heb op school geleerd dat CO2 (koolstofdioxide) een essentieel opname element is in de vegetatie en heel belangrijk in de fotosynthese proces. Nog los van het feit dat wij op koolstof gebaseerde wezens zijn..

  tja ik weet niet wat ze nu doceren, maar veel soeps is het niet.

 3. EenOogOpen schreef:

  En ineens kwam het in het nieuws, Cloud seeding één van de mogelijkheden van klimaatmanipulatie.

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/4982556/cloud-seeding-dubai-hoe-werkt-het

  Dat ze al enkele decennia experimenteren met die tesla antennes en chemicaliën etc blijft natuurlijk stil.
  Straalstroom vervormen, temperatuurscontrole, chemwolken creëren, wolken sturen, stormen voeden en sturen, plaatselijke atmosfeer verhitting etc oh ja en niet te vergeten de dead beam in de vorm van een soort tornado.

  En wat is dit echt of nep?

  https://www.youtube.com/watch?v=70_SbAbPG_M

  Wat ik wel weet is dat ik er al een tijdje ben 34 jaar, maar ik heb nog nooit in me herinnering een golfpatroon gezien in de wolken. Ik heb ook nooit een half om half hemel gezien met een perfecte scheidingslijn van prima opgeklaarde lucht naar volledig bewolkt en soms in patroon. Als je de bewolking bekijkt dan zie je vaak dat vreemde elektromagnetische golfpatroon op verschillende plekken, maar niet elke dag.
  Tegenwoordig is er ook “nieuwe” bewolking, wat nog niet in de wolkenatlas stond. Een voorbeeldje:

  https://www.imeteo.sk/galeria/wau-v-tatrach-sa-vyskytol-oblak-asperitas/82d60a8cb833fc65dd01cf63b537982998cf63b1

  Duidelijk de natuurlijke bewolking over de bergen te zien en daar boven uw nieuwe zwevende chemische cocktail vers man-made bereid. Gewoon eng die Undulatus Asperatus op video’s en foto’s. Soms zelfs zo extreem dat je mega radiogolvende bewolking kan zien, nooit gezien maar tegenwoordig wel mogelijk.

  Hoe kan het toch zo zijn dat de laatste jaartjes keer op keer die verschillende temperatuur, regen, droogte stormen etc records worden verbroken?

  Oh ja misschien gefotoshopt kan ook, maar wat zijn dit voor Nasa satellietbeelden?

  https://apokalypsnu.nl/2017/09/10/nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering-haarp-waves/

  Hebben we hier met dagelijkse geo-engineering te maken?

  En kan je zelfs een goedweer garantie kaartje kopen op een festival hahaha?

  https://www.happyrent.nl/nl/content/index/goedweer

  Manipuleer je eigen weer, h.a.a.r.p is zelfs al mobiel verkrijgbaar men staat niet stil natuurlijk.
  of ik zie ze vliegen, die wolkjes…

 4. EenOogOpen schreef:

  En niet te vergeten dat “geluid uit de hemel” wat is gehoord op verschillende plekken wereldwijd waaronder Nederland. In Jerusalem hadden ze zelfs een circle cloud gemaakt met dat trompetachtige geluid.

  https://www.breakingisraelnews.com/78967/video-miraculous-cloud-halo-shofar-sounds-jerusalem-goes-viral/

 5. ZalmInBlik schreef:

  doemscenario’s van het IPCC zijn kennelijk heel overtuigend, want gelieerd aan de VN. Alle media nemen dit soort berichten klakkeloos over zonder zelf onderzoek te doen.
  https:// http://www.thegwpf.com/european-parliament-told-there-is-no-climate-emergency/

  https://www.msn.com/nl-nl/news/Binnenland/nederlandse-steden-hebben-in-2050-het-warme-klimaat-van-parijs/ar-AAE8Hcs

  https://www.nu.nl/klimaat/6025358/honderd-keer-hoger-overstromingsrisico-voor-tropische-kusten-in-2050.html
  https://www.nu.nl/klimaat/5996618/vijf-gevolgen-van-zeespiegelstijging-waar-je-niet-snel-aan-denkt.html

  Ja ook hier gaan miljarden dan wel triljarden dollars in om, men kan dit niet bevestigen noch ontkennen.

 6. marcos schreef:

  Voor de ontkenners van weersbeinvloedings technieken the North American Weather Midification Council met hum missie:
  The mission of the North American Weather Modification Council (NAWMC) is to advance the proper use of weather modification technologies through education, promotion and research. The Council serves as a forum for the exchange of information on weather modification issues; to promote the effective use of these technologies to enhance precipitation, suppress damaging hail, and mitigate fog; and to advance research and development activities to increase scientific knowledge about weather modification capabilities.

  Let vooral op het feit dat zij in meervoud schrijven.

  Voor verdere informatie zie http://www.nawmc.org/

 7. Zonnetje schreef:

  Misschien even of topic maar ik lees iets aparts op de dailymail, https://www.dailymail.co.uk/femail/article-7933509/Anne-Franks-step-sister-claims-photos-showing-liberation-Auschwitz-FAKE.html

  Volgens een stiefzus van Anne Frank zouden de foto’s van de bevrijding van Auschwitz fake zijn. Ik ben helemaal in shock.

 8. ClairVoyance schreef:

  The Nazi Roots of Environmentalism and the Climate Cnange Fraud

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten