De meest effectieve manier om het coronavirus te bestrijden komt uit China (video)

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 1 april 2020 23 Comments

bron: corvallisadvocate.com/

Tom Barnett is naar eigen zeggen holistische arts. Hij studeerde biomedische wetenschappen voordat hij de leer van natuurlijke geneeskunde, voeding, fysiotherapie, hoogwaardige conditionering en psychologie in stapte. Hij heeft het grootste gedeelte van zijn twintig- en dertiger jaren gemist vanwege vaccin- en amalgaamschade en is hierdoor gepassioneerd geraakt over ons recht op een gezonde interne en externe omgeving. Meer dan wat dan ook is Tom een voorstander van soevereiniteit. Barnett geeft in onderstaande video uitleg over hoe een virus werkt.

Als u die video gekeken heeft en begrijpt dat een virus zich, volgens Barnett’s uitleg, niet buiten het lichaam kan overdragen noch van soort op soort kan overdragen, dan komt de grote vraag wellicht in u op of dit echt of nepnieuws is. Je kunt tegenwoordig bijna altijd in die val gelokt worden en het is heel lastig om te onderscheiden of zaken bewust met desinfo vermengd worden. Ook ik vroeg me dit af toen deze video mij als tip toegezonden werd.

Maar neemt u toch even in gedachten dat een vaccin in principe gewoon een virus is dat in een laboratorium gekweekt wordt op foetuscellen. Dit zijn meestal menselijk of dierlijke foetuscellen (of uit op kweek bewaarde foetuscellen, zodat er niet steeds een vers geaborteerd foetus nodig is). Een virus heeft dus blijkbaar levende cellen nodig om te kunnen bestaan of te groeien. Het is van zichzelf geen levend organisme.

Dus als een vaccin levende cellen (met stamcelinformatie) nodig heeft om te kunnen groeien, hoe kan het dan buiten het lichaam overleven en dus door de lucht overdraagbaar zijn of via contact overdraagbaar zijn? Bekijk de video aandachtig. Barnett spreekt snel, dus u kunt de video wellicht even pauzeren en het rustig tot u door laten dringen. Lees daarna verder onder de video.

Feitelijk stelt Barnett dat een virus zorgt voor ontgifting van specifieke organen in het lichaam naar gelang de omgeving- en klimaatfactoren en de lichaamsconditie. Dat is volgens hem de reden dat nooit iedereen op hetzelfde moment (op bijvoorbeeld kantoor) verkouden is. In tegenstelling tot een bacterie is een virus geen levend organisme. Het kan zich alleen ontwikkelen op levende cellen. Een bacterie daar-en-tegen is zelf een levend organisme en kan dus wel besmettelijk zijn. Wel kunnen groepen in eenzelfde gebied gelijktijdig een schoonmaakprocedure van een virus ondergaan, omdat ze zich allemaal in dezelfde omgeving en dus in vergelijkbare condities bevinden.

Dus stel dat Tom gelijk heeft en een virus alleen via injectie overdraagbaar is (en dus een gevolg is van vaccinaties en niet kan worden voorkomen door vaccinaties, worden we dan niet gigantisch in de maling genomen en zo ja, met welk doel dan?

Als u mijn boek leest, komt u erachter dat een virus stamcelinformatie nodig heeft. Ook in dit artikel leg ik dat uit en onderbouw ik tevens wat een subdoel zou kunnen zijn van deze covert-19 situatie (of was het nou covid-19).

Even los van de vraag of Tom Barnett’s verhaal nu wel of niet als nepnieuws zou kunnen worden betiteld (de bekende vangnet strategie van ‘waarheid vermengd met leugens’ om later af te kunnen serveren als nepnieuws): Zou het kunnen dat we toch met een wereldwijde psychologische operatie (PsyOp) te maken hebben die niet alleen iedereen wereldwijd aan de verplichte vaccinatie moet krijgen, maar tevens een totalitair regiem moet helpen installeren?

Maar dat kan toch niet, dan moeten we toch heel grootschalig voorgelogen worden en moeten toch wel heel veel mensen mee doen aan dat liegen? Welnu, dat dit misschien toch kan heb ik onder meer uitgelegd in mijn boek en heeft alles te maken van de bespeling van uw perceptie via de media en politiek. Als vele radartjes in een klokwerk niet het grote plaatje overzien, maar net zo weinig weten als u en ik en simpelweg opdrachten uitvoeren, lijkt het alsof iedereen de waarheid vertegenwoordigt zonder het zelf te kunnen overzien. Of denkt u dat een gemiddelde arts of verpleegkundige weet hoe een virus werkt? Nee, zij weten alleen hoe ze geleerd is om te diagnosticeren en te behandelen.

Als gevolg van dit door politiek en media geschetste beeld van een verschrikkelijk gevaarlijk virus wordt Europa nu as we speak getransformeerd naar Chinees voorbeeld.

Kijkt u onderstaande (propaganda journalistiek video?) hoe de massa in China het totalitaire controle systeem zonder tegenstribbelen omarmt. Ook de maker van de video brengt het natuurlijk als iets positiefs. Het appartementen complex van “zijn vriendin” is simpelweg een gevangenis. Buiten loop je in een open gevangenis met overal gezichtsherkenningscamera’s en constante meting van met wie je in contant komt (via de WeChat app). Die app bepaalt tevens waar je je wel of niet mag begeven en weet precies met wie je de afgelopen 14 dagen in contact bent geweest (en de rest blijft ongetwijfeld bewaard in the cloud).

Dit totalitaire systeem staat ons ook in Europa en de rest van de wereld te wachten. Dit totalitaire systeem gaat, eenmaal geïmplementeerd, nooit meer weg! Het feit dat deze video gepost werd door iemand werkzaam bij de Verenigde Naties en het feit dat de maker aan het eind zegt: “remember your freedom” (die komt nooit meer terug) is veelzeggend. Tijd om degene die dit voorspeld heeft serieus te nemen. Tijd om het masterscript te ontdekken. Tijd om te ontdekken waar dit alles naar toe leidt.

uw boek word lid

bron linkvermelding: imoparty.com, videobron Wuhan: Facebook, videobron Tom Barnett: Facebook 

149 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (23)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Rebel schreef:

  Deze arts zegt min of meer hetzelfde over wat een virus is.

 2. Martin Vrijland schreef:

  Nog meer desinfo of gewoon de waarheid en laten de media ons filmproducties zien?

  https://www.facebook.com/acplourde/posts/10157563607509877?hc_location=ufi

 3. ZalmInBlik schreef:

  het moderne China is opgezet door Rockefeller, Kissinger en het netwerk achter Mao (Yale/Skull and Bones) het is allemaal te herleiden naar de usual suspects die in China een ideaal model zien om wereldwijd uit te rollen.

 4. Riffian schreef:

  zat gisteren een film te kijken, op 26 seconden achtergrond “Corona” straatnaambordje.

 5. Martin Vrijland schreef:

  Ook trouw verkoopt de digitale gevangenis als best een goed idee in deze moeilijke tijden..ja het heeft misschien wel een keerzijde, maar ja als je daar gewoon goede afspraken over maakt..
  Ze refereren wel even naar de Patriot Act, maar dat is een soort “we hebben het even genoemd voor diegenen die een beetje tegenstribbelen”

  https://www.trouw.nl/zorg/technologie-kan-deze-pandemie-bestrijden-maar-wel-tegen-een-prijs~b8e28770/

  • Harry vries schreef:

   Covid-19 is echt geen gecreëerde psyop en is echt niet bedoeld als een gigantische problem reaction solution om de hele wereld naar een nieuwe fase te brengen. Het is gewoon toeval.

   Er ls ook echt niet sprake van een script hier, het is gewoon toeval dat alle landen bijna precies dezelfde maatregelen nemen en dat mensen in de meeste landen op precies dezelfde manier geconditioneerd worden en dat het globaal gecoördineerd word.

   Als iets eruit ziet als een aardbei, de kleur heeft van een aardbei, ruikt als een aardbei en de smaak heeft van een aardbei dan hoeft dit nog helemaal niet te betekenen dat dat “ding” ook echt een aardbei is.

 6. Martin Vrijland schreef:

  Dag mevrouw Lydia,

  Wat zijn er ineens veel mensen actief op mijn website. “Nou, niet iedereen is een IMB’er hoor Martin”. Niet iedereen, maar de meesten die zo actief op social media zijn wel.

  Je zegt: “Als een YT kanaal deze info blijft negeren, zoals Peak Prosperity die al vanaf het begin heel ‘analytisch en logisch’ bericht over CV, weet je dat het cointel is.”

  Ik zeg: “Als een conintel YouTube kanaal als Peak Prosperity het blijft negeren, weet je dat het spot on is.”

  De info van je onderste link bestuderende kan ik begrijpen waarom de grote gecontroleerde kanalen op YouTube en in de alternatieve media deze info negeren. Daar zit immers waarheid in. Alleen jij hebt hierboven dezelfde tactiek in je lijst toegepast als je in de gehele alternatieve media ziet. Je vermengt video’s die waarheid verkondigen (zoals de onderste video) met links naar videos die nonsens verkondigen (zoals de rest van de links daarboven). Zo werken IMB’ers over het algemeen: ze vermengen waarheid met kolder.

 7. Future schreef:

  Hoi Martin en anderen.

  Dit is wat ik tegen ben gekomen, nu ken ik de site niet. Maar lijkt wel betrouwbaar inc een aantal bronnen.
  Nu is mijn Engels niet extreem goed.

  Maar volgens mij beaamt dit inderdaad dat wat jij in je eerste filmpje aanhaalt, of lees ik het verkeerd?

  Check de link maar

  https://www.khanacademy.org/test-prep/mcat/cells/viruses/a/are-viruses-dead-or-alive

 8. Future schreef:

  Zie alleen nu wel dat de Bill en Melinda foundation het sponseren dus zal wel weer ruk zijn dan. Las het pas onderaan.

 9. guppy schreef:

  https://youtu.be/3YGKyJsH7fA

  Dit is dezelfde taal, alle virussen zitten al binnenin je lichaam ook de bestrijding en informatie.

  • Future schreef:

   Inderdaad lijkt mij in samenstelling met de rest wat we gevonden hebben en wat ws door die IMBer die Martin doorliet vrij snel rechtgetrokken is, zie verwijdering filmpje Tom op Youtube, en dadelijk ook de andere filmpjes die hier staan verdwenen zijn., vrij duidelijk geworden dan. Een Virus is dus echt gewoon dood, en kan niet overleven want he dood.

 10. Future schreef:

  En een duit in het zakje weer, alsof je zwaar debiel bent, smeerlappen.

  https://www.parool.nl/wereld/de-5-meest-krankzinnige-complottheorieen-over-corona~b1c72387/

 11. ZalmInBlik schreef:

  De technocratische maatregelen worden reeds in de EU geïmplementeerd.

  European experts ready smartphone technology to help halt coronavirus spread
  by Reuters
  Wednesday, 1 April 2020 13:49 GMT

  * Platform aims to trace those at risk across borders

  * Asian mobile tracing helped but would violate EU rules

  * Tech platform expected to be released on April 7 (Recasts with quotes, details, separate start-up initiative)

  https://news.trust.org/item/20200401131119-famq1/

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten