De NS gaat 50 miljoen roven van de treinreiziger voor nabestaanden holocaust-transporten

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 4 maart 2020 17 Comments

bron: persgroep.net

Het was weer een bizar Nieuwsuur momentje gisteravond, aan het einde van de uitzending. Daarin werd gemeld dat de Nederlande Spoorwegen (NS) 50 miljoen euro van de reiziger gaat pikken om aan de joodse gemeenschap te geven. Dat geld gaat naar allerlei nog nader te bepalen projecten en als u kijkt naar de dure pandjes en kostbare monumenten waarmee de in beeld gebrachte voorvechters Eddo Verdoner en Salo Muller zich omringen, dan weet je dat er aan geld eigenlijk al geen gebrek is.

Waar je ook kijkt herken je mensen van joodse komaf die beslissen. De joodse Job Cohen, is voorzitter van de Cohen Commissie die aangetoond heeft dat deze miljoenen nodig zijn.

De waarschijnlijk zelf ook van joodse komaf, Roger van Boxtel, is president directeur van de NS, dus dat die 50 miljoen er zou komen was waarschijnlijk slechts een kwestie van handjeklap. Het moest nog even in een mooi sausje van een onderzoekscommissie gegoten worden en aangezien we met een collectief schuldcomplex aangaande de holocaust leven, vinden wij het allemaal wel best. Bovendien: wat is 50 miljoen op een zogenaamd geprivatiseerd bedrijf waarvan de staat aandeelhouder is.

N.V. Nederlandse Spoorwegen (NS) is een Nederlands spoorwegbedrijf, een semi-overheidsbedrijf met een nv-status, waarvan de aandelen in handen zijn van de Staat der Nederlanden.

NS maakt gebruik van het Nederlandse spoorwegnet, dat door ProRail wordt beheerd. Het Nederlandse spoorwegnet is het drukst bereden spoor van de Europese Unie en na Zwitserland en Japan het drukste spoorwegnet ter wereld. Ongeveer 6,5 procent van de gehele bevolking reist iedere dag per trein.

Dat label dat de NS een privé onderneming is, is vooral handig als je de tarieven wilt verhogen onder de schijn van concurrentie en bedrijfsmatig runnen van het transport dat hordes slaven naar hun werk brengt. Het giet het beroven van de slaven in een bedrijfsmatig jasje en je hoeft geen belastingpotjes te verantwoorden voor de uitgaven aan de NS, maar je kan als staat zelfs omzetwinst belasten en dividend innen (als enigste aandeelhouder).

Joden zien ons heus niet als slaven? Dat is nogal een behoorlijk heftige uitspraak Vrijland. We zijn gewoon werknemers en hebben gewoon een baan om onze huur, hypotheek en levensonderhoud te bekostigen.

Mocht u onderstaande video bekijken en denken dat het slechts een kleine fanatieke sektarische joodse gemeenschap is die denkt dat het gojim of de ‘heidenen’ hun slaven zijn en dat zij nu al niet hoeven te werken, dan begrijp ik dat. We zien namelijk ook vele hardwerkende joden die bijvoorbeeld hun kapitaal inzetten in de media en andere invloedrijke geldstromen die ons beeld van de werkelijkheid bepalen. En je kunt en mag nooit generaliseren.

Tegenwoordig mag je het woord ‘joods’ overigens ook bijna niet meer in de mond nemen. Dan ben je al snel racistisch of antisemitisch. Maar als je zegt Pools, Amerikaans, Zweeds, Noors, Chinees of uit welk land of van welke genetische bloedlijn iemand ook komt, bedoel je dat ook niet racistisch. Dat is een duidingsvorm. Bovendien is het de NS die zelf duidt dat joodse nabestaanden van de slachtoffers van hun treintransporten naar de vermeende holocaustkampen een vergoeding moeten krijgen. Daarmee duiden ze zelf ook diezelfde bevolkingsgroep.

We moeten af van het schuldcomplex richting de joden en we moeten af van het idee dat het prima is om 50 miljoen uit de zak van reizigers te stelen. Hoe kan het tenslotte dat de opa van PVDA’er Lodewijk Asscher in de joodse raad zat; de raad die de joden selecteerde om op transport te gaan? Horen we Lodewijk hier een schuldcomplex over hebben? Ook de vader van CDA’er Piet Hein Donner zat in die raad. Waarom zijn er in de loop der jaren zoveel bekende namen op bestuurlijke functies te vinden geweest wiens voorouders op een of andere manier boter op hun hoofd hadden qua samenwerking met nazi Duitsland? En waarom moet de NS reiziger nu weer de portemonnee trekken?

We blijven toch geloven dat het om geroofd geld gaat en dus blijven we ook vinden dat dat best terugbetaald mag worden. Ach, wat kost nou een treinkaartje tegenwoordig?

Kan het zijn dat de geschiedenis zienderogen keihard vervalst is en er eigenlijk geen holocaust plaatsgevonden heeft, maar er inmiddels miljarden richting joodse families zijn gestroomd en de staat Israël zich na die tweede wereldoorlog zonder noemenswaardige weerstand heeft kunnen vestigen? Ik zou iedereen aanraden de geschiedenis van ’40/’45 nog eens serieus kritisch te bestuderen. Ik heb dat zelf ook gedaan. Maakt dat je tot een holocaust ontkenner? Maakt het je tot een holocaust ontkenner als je de als maar verwijderde video’s bekijkt die een ander geluid laten horen? Of maakt dat je juist tot iemand die kritisch nadenkt en zich durft af te vragen waarom er ooit wetgeving moest komen om ‘holocaust ontkenning’ strafbaar te maken?

Je kunt de holocaust niet ontkennen. Je mag de holocaust niet ontkennen. Je mag wel ontkennen dat er een God is of dat de aarde rond is. Je mag wel ontkennen dat Jezus de zoon van God is, maar holocaustontkenning is strafbaar. Dat heeft mij altijd verbaasd. Als iets niet ontkent mag worden, zou je bijna geprikkeld worden om er toch gewoon maar een keer studie van te maken. Copernicus mocht ook niet geloven dat aarde om de zon draaide en kon zijn baanbrekende boek pas vlak voor zijn dood publiceren. Is de katholieke kerk daarmee ook nog miljarden verschuldigd aan alle nabestaanden van de mensen die moesten geloven dat de aarde het middelpunt van het universum was?

Bron linkvermeldingen: npostart.nl

537 Shares

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (17)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera 2 schreef:

  Misschien een beetje kort door de bocht, maar wie gaat de schade vergoeding uitkeren
  aan de mensen van hun vermoorde dierbaren in Argentinë destijds.

  Hoewel persoonlijke betrokkenheid bij verdwijningen niet werd aangetoond, concludeerde Baud dat het zeer onwaarschijnlijk was dat Zorreguieta niet op de hoogte van de misdrijven was…

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Vuile_Oorlog_(Argentinië)

  https://www.gva.be/cnt/aid1153859/argentijnse-ex-dictator-erkent-massamoord-onder-zijn-bewind

 2. ZalmInBlik schreef:

  Introspectie binnen de gemeenschap van de usual suspects ontbreekt volledig en weer betalen de goyim het hard gelag.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2015/03/25/ns-ontwijkt-nog-steeds-belasting-via-ierse-route-1478265-a990929 (Dijsselbloem nog zo’n gladjakker)

  De overgrootvader van Job Cohen was niet alleen apotheker in Rotterdam, maar ook voorzitter van de Joodse Raad aldaar tijdens de Tweede Wereldoorlog.

  Dit instituut was aanvankelijk door de nazi’s opgezet met hooggeplaatste Nederlandse Joden om de Joodse gemeenschap te leiden, maar hun taak werd steeds meer het aanwijzen van gezinnen ter deportatie.
  https://www.parool.nl/nieuws/voorouders-job-cohen-grondleggers-algemeen-nederlands-persbureau~b09b6d88/?referer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F

  • EenOogOpen schreef:

   Duidelijk dat je brein ergens op gefixeerd wordt. De holocaust is de 2e wereldoorlog, wat verschrikkelijk! Neem bijvoorbeeld de Congolese holocaust die zal wel veel minder verschrikkelijk zijn. Daar hoor je geen hond over, dat die koning Leopold 2 van België 10 a 20 miljoen mensen af heeft laten slachten met martelingen aan toe. Daar is dat beetje zyklon b niets bij wat niet eens een mens kan doden.
   Maar het is zo grappig hoe mensen iets maar blijven en blijven geloven en niet openstaan voor andere mogelijkheden. Zo gelimiteerd ben je en blijf je graag omdat je denkt dat het de waarheid is.

  • ZalmInBlik schreef:

   tja het mag ook geen verbazing wekken waarom Dresden in febrauri ’45 alsnog met de grond is gelijkgemaakt, honderd duizenden doden en ontheemden een subtiele boodschap lijkt me zo.

   https://www.henrymakow.com/2019/08/1882-Manifesto-Puts-NWO-in-Perspective.html
   https://educate-yourself.org/cn/1882-Dresden-Anti-Jewish-Manifesto-Explains-NWO-27sep18.shtml

   Dit leren we niet in onze flut propaganda boekjes.

  • Martin Vrijland schreef:

   Verliep die deportatie van joden misschien eigenlijk heimelijk naar Rusland in plaats van naar de gaskamers (waarin naar verluidt geen spoor van het niet-dodelijk-zijnde cyclon B in de muren terug gevonden is) om zo na de oorlog via de grote diaspora in het beloofde land te belanden met in de koffer gratis geld van de schuldcomplex-betalingen?

   Wie hielp Lenin ook al weer in het zadel? Was dat niet een treinlading vol zionistisch goud? Zijn opvolger Stalin mocht het dualistisch spel tegen nazi Duitsland helpen optuigen. De tweede wereldoorlog en holocaust als dekmantel voor het heimelijk wegsluizen van 6 miljoen joden voor Palestina?

   Wie zal het zeggen? De commissie Cohen zal het waarschijnlijk niet onderzoeken en in een met balpen geschreven dagboek zullen we het ook niet terugvinden. Achterkamertjes geheim?

   • Martin Vrijland schreef:

    Oblast is zeker een potentiële kandidaat voor een hypothetische tijdelijke joodse opvang (6 miljoen?) alvorens ze naar Palestina konden trekken.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_de_Joodse_Autonome_Oblast

   • Lord of Hosts schreef:

    Wat ik wel weet is dat het bolsjewisme en de Joden niet los van elkaar gezien werd in de wereld. De staatspropaganda van VK/VS waarschuwde de wereld hier dan ook massaal voor. De anti Bolsjewisme/Judaisme posters waren ook in Amerika te vinden en de zogenaamde gevaren. Dus er werd wereldwijd wel een sfeer geschapen.
    Ook toen waren er krachten, voorlopers van de NGO’s van tegenwoordig, aan het werk om in de Sovjet-Unie de boel van binnenuit te saboteren. Leon Trotski was zo’n smerige landverrader die bescherming van Amerika kreeg omdat hij een belangrijk tussenpersoon was. Hij wist welke wegen hij moest bewandelen om een opstandige oppositie in zijn moederland (ondergronds) te organiseren. Het bolsjewisme was namelijk een rem voor de buitenlandse bedrijven en banken om grip op de rijkdommen (bodemschatten; olie edelmetalen etc…) te krijgen en daar hun enorme winsten uit te slepen.
    De Sovjet-Macht was nationalistisch en wat het land opbracht was voor volk en land…
    https://translate.google.com/translate?depth=1&rurl=translate.google.nl&sp=nmt4&tl=nl&u=http://www.rusproject.org/node/57
    Er moest dus naast de opruierij van binnenuit in de Sovjet-Unie nog iets gebeuren om de Sovjet-Macht op de knieën te dwingen. Duitsland, ooit een grote macht, had na WWI niets meer te vertellen in de wereld en moest gedwee haar oren laten hangen naar VS/VK/FR.
    Maar VS en VK wilde na de val van Duitsland en het Ottomaanse Rijk, nog meer economische macht veroveren. De dikste kers op de taart daar likkebaarden ze al eeuwen van. Frankrijk had het al geprobeerd en ook VK liet zich niet onbetuigd. Maar nu moest Europa het voor hen opknappen…

    Ze hadden een instrument nodig om dit voor hen te realiseren… Wie was de dader van het wereldwijde bloedbad, dat tientallen miljoenen levens heeft gekost. Waarom zou Duitsland (Hitler) West-Europa willen veroveren? We waren behoorlijk Pro-Duitsland en onze economische banden waren gezond. Wij (Nederland) verhandelde 50% van onze agrarische opbrengst met Nazi-Duitsland en ook tijdens de oorlogsjaren. Waarom zou Duitsland haar beste (maatschappelijk en economisch) vriend veroveren? Of moest er iemand misleid worden….

    Alle informatie over WWII op Europesche bodem staat onder controle en wordt verteld door onze Amerikaanse vrienden….
    En telkens worden er nieuwe feiten verzonnen. Amerikaanse “onderzoekers” zijn het er tegenwoordig over eens dat de USSR/Stalin Hitler persoonlijk aan de macht hielpen, zodat hij de landen van de “Westerse democratie” zou kunnen verpletteren.
    Hitler zou meer dan duizend jaar de scepter over Nazi-Duitsland moeten hebben gezwaaid om alles te zijn wat over hem verteld wordt. Een eenvoudig korporaaltje dat in de macht geduwd werd… een nuttige idioot.

    Nu even terug naar de Joden. Ook Joden in de Westerse werden gezien als aanhangers van het bolsjewisme en het communisme, ook in Nederland, was niet gewenst. Communisme betekende macht aan het volk en de (financiële) opbrengsten van het land moest ten bate komen voor het eigen volk.
    Dat was niet gunstig voor de buitenlandse financiële en economische macht.
    Neen, VS/VK zag de bui al hangen. Het bolsjewisme/Judaïsme moest verdwijnen…
    Denk daar maar eens aan als je de schofterige misdaden onderzoekt van de Einzatsgrupen in de Sovjet-Unie gericht tegen bolsjewisme, de Joden en andere tegenstanders van de Nazi-Macht. Ja, ze werden niet alleen bij bosjes vergast in vrachtwagens, gemaakt in Frankrijk, met uitlaatgassen, maar ook in grote getale doodgeschoten bij diepe kuilen die de slachtoffers zelf hebben moeten graven.
    De echte macht van toen is al sinds WWI aan de macht en is nooit weggeweest. Het westerse verzet, ook in Nederland, waren mensen die het communisme aanhingen. Neen, zij worden niet vermeld of geëerd, de communistische partij moest uit de westerse wereld verdwijnen. En de wil van Grote Broer is geschied enkele jaren na WWII…. Macht voor het volk/nationalisme is slecht.
    Globalisme, open grenzen voor de financiële en economische machten dat is goed, maar alleen voor degene die aan de touwtjes trekken ten bate van miljarden winsten.

    • Martin Vrijland schreef:

     Tot zover weer een mooi stukje ‘alles behalve het echte verhaal’. Wat we tegenwoordig zien met de gecontroleerde alternatieve media, zien we al decennia met de gecontroleerde alternatieve geschiedschrijving.

     Volgens mij is het heel simpel:

     Wereldoorlog 1 moest er komen om het Ottomaanse rijk te breken, de Russische Tsaar te vervangen door een zionistische pion die mee zou helpen de voedingsbodem voor wereldoorlog 2 te scheppen. Tijdens die oorlog werd de grond in Palestina gereserveerd voor de later vestiging van de staat Israël. Daarvoor werden de Saoedi’s omgekocht om tegen de Ottomanen te vechten in ruil voor een koninkrijk op hun schiereiland (dat wat we nu kennen als Saoedi Arabië).

     Wereldoorlog 2 moest er komen om een collectief schuldcomplex over de Jodenvervolging te realiseren en de joden naar Oblast te transporteren (hypothetisch). Ondertussen werden de voorbereidingen getroffen om de staat Israël te kunnen vestigen. Dat gebeurde dan ook vlak na de oorlog in 1948. Toen kon de diaspora beginnen (de trek van de joden naar hun beloofde land).

     De rest is smoke and mirrors en een hoop massamoord en vooral veel maskeer-werk en geschiedvervalsing. De dramatische beelden die we kennen zijn vermoedelijk wel van vernietigingskampen, maar de vraag is wie daar daadwerkelijk zaten.

     Wereldoorlog 3 zal er komen om de herbouw van de tempel in Jeruzalem.

     Het is allemaal masterscript.

     Nota Bene:
     Bovenstaande zeg ik natuurlijk hypothetisch gesproken. Strikt juridisch gezien mag je geen andere ideeën over het stukje geschiedenis (dat holocaust heet) hebben.

   • Zonnetje schreef:

    Ik geloof heilig in de holocaust. Dat komt omdat ik VERPLICHT ben juridisch om daar in te geloven.

 3. Zonnetje schreef:

  Wanneer gaan de russische christenen (russische holocaust) en hun nakomelingen schadevergoeding krijgen van de zogenaamde communisten.Je weet wel wie dat zijn. Wanneer gaan onze donkere medeburgers en hun nakomelingen schadevergoeding krijgen van hun voormalige slavenhandelaren en hun nakomelingen? We weten wie die slavenhandelaren waren maar we mogen het niet zeggen. Want we leven in een subtiele, enge, stille dictatuur.

 4. guppy schreef:

  Gaan ze niet gewoon gratis Jodenkoeken weggeven bij de NS?

  Laat ze lekker stikken in al dat geld, hebzucht gaat ten koste van hun zelf.

  Gewoon koptelefoontje op en luister naar Bob

  Don’t let them fool ya, or even try to school ya.

  https://youtu.be/Mm7muPjevik

 5. Amalek schreef:

  Dit is nou een jodenstreek

 6. ZalmInBlik schreef:

  Zionist Jews planned the Transfer Agreement some 38 years before they installed Hitler as Chancellor of Germany. It did not arise spontaneously as a reaction to Hitler.
  https://www.henrymakow.com/2020/03/Bjerknes-Zionists-Created-Hitler-as-their-Pharaoh.html
  https://vault.fbi.gov/adolf-hitler/adolf-hitler-part-01-of-04/view

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten