De oorlogsretoriek tussen Amerika en Noord-Korea

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 11 augustus 2017 1 Comment

Gaat er oorlog komen tussen de VS en Noord-Korea? We worden overspoeld moet oorlogsretoriek van beide kanten, dus je zou het haast denken. Wordt dat een nucleaire oorlog? In al die jaren van kernwapengekletter is er nog nooit 1x op de rode knop gedrukt. En waarom zou je daar ook voor kiezen als je zoveel prachtig militair materieel hebt en zoveel manschappen om de hort op te sturen. Je gaat toch niet het risico nemen op vervuiling van je eigen grondgebied? Want als de 1 begint met een atoombommetje, gaat de ander ook los. Wie kent de reclame nog van Melkunie koeien? “Ik had nog zo gezegd: geen bommetje!” De heren aan de top bestrijden elkaar in het zichtbare veld, maar achter de schermen drinken ze koffie en whisky samen. In de media lezen we inmiddels dat de publieke opinie in China alvast wordt voorbereid op hulp aan Noord-Korea in het geval de VS besluit het land aan te vallen. En zo wordt de spanning flink opgevoerd. Het is ontzettend gevaarlijk spel, vindt u ook niet? Ik adviseer borrelnoten of chips en bier als u het nieuws leest; wijn is ook goed.

Er zijn nog steeds mensen die ‘s ochtends de krant openslaan en het nieuws serieus nemen. Begrijpt u bovenstaande cynische toon? Wat hebben we nu eigenlijk geleerd tijdens het eerste deel van de gratis cursus ‘media ontmaskeren’ (en alternatieve media ontmaskeren) hier op de site? Dat praktisch alles wat u leest in de media (en de alternatieve media) bedoeld is om uw perceptie te sturen. Dus als u overspoeld wordt met oorlogsretoriek, wat is dan de bedoeling? Dat u bang bent voor oorlog. En waarom moet u bang zijn voor oorlog? Zodat u zich niet druk maakt om andere zaken natuurlijk! De goochelaar is bezig uw aandacht ergens op te focussen, zodat u niet naar de plek kijkt waar de truc wordt uitgevoerd. Wat zou dan die plek kunnen zijn?

Het gaat nog al slecht met de Amerikaanse economie en de schuldenbubbel die het land heeft opgebouwd door maar geld uit het niets bij te drukken, is onbetaalbaar in het kwadraat geworden. In alle cijfers gaat het economisch slecht, zoals uitgelegd in een artikel van Brandon Smith van de website alt-market.com. Zolang het volk zich druk blijft maken om oorlog, is dat de plek waar de goochelaar uw aandacht focust. De media zijn de goochelaar van de faraonisch-Babylonische elite die hun marionetten-presidenten positioneren in schijn-democratieën of dictaturen, zoals verkopers een bedrijvengroep met daaronder meerdere merken (die in het zichtbare veld concurreren) vertegenwoordigen. De verkopers/vertegenwoordigers komen en gaan, maar het management blijft hetzelfde.

Oorlogsdreiging vraagt ook altijd om meer geld en budget voor oorlogswapentuig. Kortom: u wordt full time in het ootje genomen met het spel van de Hegeliaanse dialectiek. Lees alles daarover in dit artikel. Tijd om de krant weg te gooien, de radio uit te zetten en een aquarium screensaver op uw tv te zetten.

Aanvullend

Klikt u ook eens echt op een link in dit artikel en lees eens echt serieus en diepgaand.

Overweeg ook eens écht serieus om lid te worden van deze site, want ondanks veelvuldig aandringen lijkt de boodschap niet over te komen dat de noodzaak hoog is. Om dit werk te kunnen blijven doen is uw steun dringend nodig.

Er is een crowd funding website gebouwd, omdat staatstrollen steeds riepen dat Martin Vrijland bakken met geld aan donaties zou verdienen. Op deze manier is inzichtelijk dat dat zeer zeker niet het geval is.

Omdat Martin op verschillende sites van nogal het een-en-ander beticht wordt (Martin Vrijland is een homofobe, criminele, mishandelende en gestoorde notoire complotdenker die in ufo’s gelooft; enzovoort), is het vrijwel onmogelijk geworden om op een reguliere manier geld te verdien. De smaad en laster aan zijn adres staat overal online. De verspreiding van smaad en laster aan zijn adres is een geraffineerde tactiek waarvan inmiddels bewezen is dat uit de hoek van staatsmedewerker Jeroen Hoogeweij komt. Dit is de reden dat er niets gebeurt met aangiftes die Martin doet. Nieuwe lezers worden geconfronteerd met allerlei valse beschuldigingen. Voor al die nieuwe lezers: ik ben niet homofoob, maar ook niet homofiel; ben niet crimineel en heb nooit in de gevangenis gezeten, maar ben ook niet het braafste jongetje van de klas; en alle andere aantijgingen zijn van dezelfde categorie en strekking.

Verdiept u zich in zijn artikelen en laat u niet afschrikken door verhalen en pulp van derden of ‘group think’.

Door al deze smaad en laster is Martin Vrijland volledig afhankelijk geworden van donaties om zijn onderzoek- en schrijfwerk te kunnen voortzetten. Om de strijd vol te kunnen houden en de rekeningen te kunnen betalen is uw steun dus echt dringend noodzakelijk. U kunt daarom lid worden via deze link of een eenmalige donatie doen op de crowdfunding site.

Steun Martin nu het nog kan, omdat de staat de deur snel op slot zal gooien voor afwijkende meningen en visies. Zo doet u indirect mee aan de strijd voor de basisrechten van ieder mens. Uw steun zorgt ervoor dat er nog een kritisch geluid in Nederland blijft bestaan.

Bron linkvermeldingen: ad.nl, alt-market.com

63 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Jan Heuvelman schreef:

  beste martin vrijland, u lijkt me nog zon beetje de enige die op zichzelf staat. ik weet het niet, God weet het maar het is in ieder geval een goed teken dat ze u op allerlei manieren onschadelijk proberen te maken. want die gasten zullen ook geen miljardste van de verleidde mensheid vrijwillig laten gaan. het internet kan nu nog voor onderzoek gebruikt worden, maar dat duurt niet lang meer denk ik. Alles gaat naar de openlijke aanbidding van het beest. door middel van het beeld van het beest (de moderne media) is de hele wereld hiervoor klaargestoomd. het komt regelrecht van de satan. op deze site komt het duidelijk uit dat alles van leugen, bedrog en manipulatie aan elkaar hangt. en een doel heeft. de paus van rome (DE antichrist) is straks de leider van die nieuwe wereldorde en de enige toegestane ‘religie’ het satanisme. Helaas zijn al die zogenaamde christenen hier ook stekeblind voor terwijl het in de bijbel duidelijk is te vinden. nog even en we krijgen chaos en je word gedwongen het merkteken (chip) te accepteren en iedereen die weigert mag op zijn best verhongeren.
  verwar daarom het grote babylon, de vrouw op het beest (roomse kerk en daarbij alle protestantse denominaties) niet met het christendom. ze staan lijnrecht tegenover elkaar, er is geen groter verschil! het beest heeft altijd Gods getuigen vervolgd en dat zullen ze blijven doen totdat ze vernietigd worden. de waarheid zal de leugen overwinnen en het licht de duisternis!

  1 EN na dezen zag ik een anderen engel afkomen uit den hemel, hebbende grote macht, en de aarde is verlicht geworden van zijn heerlijkheid.
  2 En hij riep krachtiglijk met een grote stem, zeggende: Zij is gevallen, zij is gevallen, het grote Babylon, en is geworden een woonstede der duivelen, en een bewaarplaats van alle onreine geesten, en een bewaarplaats van alle onrein en hatelijk gevogelte;
  3 Dewijl uit den wijn des toorns harer hoererij alle volken gedronken hebben, en de koningen der aarde met haar gehoereerd hebben, en de kooplieden der aarde rijk zijn geworden uit de kracht harer weelde.
  4 En ik hoorde een andere stem uit den hemel, zeggende: Gaat uit van haar, Mijn volk, opdat gij aan haar zonden geen gemeenschap hebt, en opdat gij van haar plagen niet ontvangt.
  5 Want haar zonden zijn de ene op de andere gevolgd tot den hemel toe, en God is harer ongerechtigheden gedachtig geworden.
  6 Vergeldt haar gelijk als zij ulieden vergolden heeft, en verdubbelt haar dubbel naar haar werken; in den drinkbeker waarin zij geschonken heeft, schenkt haar dubbel.
  7 Zoveel als zij zichzelve verheerlijkt heeft en weelde gehad heeft, zo grote pijniging en rouw doet haar aan; want zij zegt in haar hart: Ik zit als een koningin, en ben geen weduwe, en zal geen rouw zien.
  8 Daarom zullen haar plagen op één dag komen, namelijk dood en rouw en honger, en zij zal met vuur verbrand worden; want sterk is de Heere God, Die haar oordeelt.
  9 En de koningen der aarde, die met haar gehoereerd en weelde gehad hebben, zullen haar bewenen en rouw over haar bedrijven, wanneer zij den rook van haar brand zullen zien,
  10 Van verre staande uit vrees van haar pijniging, zeggende: Wee, wee de grote stad Babylon, de sterke stad! Want uw oordeel is in één ure gekomen.
  11 En de kooplieden der aarde zullen wenen en rouw maken over haar, omdat niemand hun waar meer koopt:
  12 Waar van goud en van zilver, en van kostelijk gesteente en van parelen, en van fijn lijnwaad en van purper en van zijde en van scharlaken, en allerlei welriekend hout, en allerlei ivoren vaten, en allerlei vaten van het kostelijkste hout, en van koper, en van ijzer en van marmersteen;
  13 En kaneel en reukwerk en welriekende zalf en wierook, en wijn en olie, en meelbloem en tarwe, en lastbeesten en schapen; en van paarden en van koetswagens, en van lichamen, en de zielen der mensen.
  14 En de vrucht der begeerlijkheid uwer ziel is van u weggegaan, en al wat lekker en wat heerlijk was, is van u weggegaan, en gij zult datzelve niet meer vinden.
  15 De kooplieden dezer dingen, die rijk geworden waren van haar, zullen van verre staan uit vrees van haar pijniging, wenende en rouw makende,
  16 En zeggende: Wee, wee de grote stad, die bekleed was met fijn lijnwaad en purper en scharlaken, en versierd met goud en met kostelijk gesteente en met parelen; want in één ure is zo grote rijkdom verwoest.
  17 En alle stuurlieden, en al het volk op de schepen, en bootsgezellen, en allen die ter zee handelen, stonden van verre,
  18 En riepen, ziende den rook van haar brand, en zeggende: Wat stad was deze grote stad gelijk?
  19 En zij wierpen stof op hun hoofden, en riepen, wenende en rouw bedrijvende, zeggende: Wee, wee de grote stad, in dewelke allen die schepen in de zee hadden, van haar kostelijkheid rijk geworden zijn; want zij is in één ure verwoest geworden.
  20 Bedrijf vreugde over haar, gij hemel, en gij heilige apostelen en gij profeten, want God heeft uw oordeel aan haar geoordeeld.
  21 En een sterke engel hief een steen op als een groten molensteen, en wierp dien in de zee, zeggende: Aldus zal de grote stad Babylon met geweld geworpen worden, en zal niet meer worden gevonden.
  22 En de stem der citerspelers en der zangers en der fluiters en der bazuiners zal niet meer in u gehoord worden; en geen kunstenaar van enige kunst zal meer in u gevonden worden; en geen geluid des molens zal in u meer gehoord worden.
  23 En het licht der kaars zal in u niet meer schijnen; en de stem eens bruidegoms en ener bruid zal in u niet meer gehoord worden; want uw kooplieden waren de groten der aarde, want door uw toverij zijn alle volken verleid geweest.
  24 En in dezelve is gevonden het bloed der profeten en der heiligen en al dergenen die gedood zijn op de aarde.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten