De PCR test bewijst absoluut niet dat u het coronavirus SARS-CoV-2 heeft

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 8 september 2020 7 Comments

fotobron technologynetworks.comHet is uitermate belangrijk dat u deze kennis tot u neemt. Als u positief getest bent met de PCR test en men stelt dat u het coronavirus heeft, kunt u juridisch hard maken dat u niet in quarantaine hoeft, geen mondkapje hoeft te dragen noch anderhalve meter afstand hoeft te houden. In dit artikel gaan we echter niet in op uw juridische houding (dat deed ik hier al), maar kijken we slechts helder en duidelijk naar wat de PCR test doet.

De PCR test zoekt naar sporen van RNA in uw neusslijm. Die sporen van RNA zijn stukjes RNA die in het coronavirus SARS-CoV-2 voor zouden komen. Dat virus is echter nog nooit geïsoleerd in een patiënt terug gevonden, maar dat terzijde (zie dit artikel voor meer).

Er wordt nu gesteld dat een x-aantal stukjes RNA die tot het virus zouden kunnen behoren door de PCR test worden gevonden. Als die stukjes RNA met de PCR test gevonden worden wordt gesteld dat u het coronavirus heeft.

Wat gaat daar fout? U kunt het als volgt vergelijken. Stel u gaat naar een schroothoop op een autosloperij en u hangt een magneet in die schroothoop en de magneet wordt weer opgehesen en aan de magneet hangen een Mercedes embleem en een Mercedes gaspedaal. De schroothoop is dan in deze metafoor als het ware uw neusslijm en de magneet is de PCR test. De bestuurder van de kraan met de magneet haalt het Mercedes embleem en het gaspedaal van de magneet en zegt vervolgens:

In deze schroothoop bevindt zich een volledig in takt, nog volledig werkende, nog rijdende Mercedes Benz C300 turbo diesel, waarmee u anderen kunt aanrijden.

Een PCR sample dat onderdelen van een virus als resultaat geeft, toont niet aan dat er een volledig in tact virus van een specifiek type in uw sample zit. Er bevindt zich slechts een klein percentage van een virus in uw bloed, maar niet een in tact of een besmettelijk virus dat levend is en zich kan reproduceren. Een virus is per definitie niet levend en heeft een levende gastcel nodig. (Lees ook deze brief van Drs. Mario Ortiz Martinez)

Ja, maar als mensen verkouden zijn of hoesten en dus symptomen vertonen is dat een teken dat er een virus in het lichaam zit en dus is het de combinatie van de PCR test en de symptomen die de juiste conclusie oplevert“. Nee, dat is het niet. Als iemand hoest of verkouden is, kan dat om allerlei redenen zijn en is het vinden van een paar onderdelen geen bewijs dat er zich een werkende auto van een specifiek merk in de schroothoop bevond. Het is dan zelfs nog de vraag of de accu van de auto nog start, want een virus is van zichzelf niet levend.

Denkt u nu: “Ach, dat is weer zo’n complotgedachte” Nee, dat is gewoon zuivere logica. Wat overheden, media en hun experts doen is u vertellen dat 2+2=4 niet correct is. Zij dwingen u te geloven dat 2+2=5. Zij trekken onlogische en foutieve conclusies en overtuigen de massa collectief, omdat zij u maatregelen op willen leggen. Adolf Hitler noemde dat principe Die große Lüge. Als u dat niet wilt zien, bent u het jongetje uit deze klas in onderstaande short film en wordt u gestraft. Zwijg en luister!

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]
274 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Biochemicus drs. Mario Ortiz Buijsse stuurde een bericht aan Prof. dr. Diederik Gommers (hoofd van alle IC’s in Nederland) via LinkedIn. In zijn antwoord gaf Gommers aan, het eens te zijn, dat de PCR test waarmee we Covid-19 testen bij mensen, niets zegt over de klinische implicaties en het eventuele ziekteverloop. Sterker nog, volgens biochemicus Ortiz, is het veelal een klein stukje schroot en een – niet actief en in minuscul kleine getalen aanwezig – dood virusdeelje.

  De brief van Drs. Mario Ortiz Martinez:

  *Foute interpretatie van positieve PCR uitslagen – Onterechte & foutieve “besmettingen” zorgt voor grove beleidsfouten*

  Geachte Kamerleden,

  U heeft het giga druk, dus ik val maar met de deur in huis met zeer belangrijke informatie, welke ik in het landsbelang acht, en waar u direct wat aan heeft:

  Relevante introductie kort:
  Ik ben moleculair geneticus, en ben dat vanuit de biochemie geworden aan de Rijksuniversiteit Leiden. Tevens inmiddels ook meer dan 20 jaar werkzaam in de farmaceutische & medische industrie.

  Foute interpretatie van positieve PCR uitslagen – Onterechte & foutieve klinische extrapolatie zorgt voor grove beleidsfout.
  Ik heb zelf ruime ervaring met PCR, omdat dit in mijn universitaire vorming zat als biochemicus/moleculaire genetica hoofdvak. Dus ik weet goed hoe de vork in de steel zit.

  Even los van de vraag, of de aan u gerapporteerde positieve PCR test aantallen nou procentueel erg weinig voorstellen, en er in relatieve zin eigenlijk weinig aan de hand is, is er iets veel wezenlijkers, wat u echt moet weten:
  De GGD’s presenteren u een ‘toename’ in absolute cijfers van positieve PCR test uitslagen. (helaas niet procentueel…).
  Een positieve PCR uitslag toont louter en alleen aan, of er bij iemand (een stukje) viraal RNA in neus slijmvies zat….

  Cruciaal:
  Iemand bij wie de test positief is, BETEKENT NIET, dat die persoon ook daadwerkelijk klinisch is geïnfecteerd, ziek is, of ziek gaat worden. Dat kan een PCR uitslag helemaal niet aantonen. Daar is deze moleculair biologische assay niet voor. Daar heb je namelijk extra klinische parameters voor nodig, want de PCR detecteert niet eens, of er intact virus RNA aanwezig was in de persoon, noch kun je iets zeggen of het virus infectieus is, of is geweest.

  Ik maak mij ernstig zorgen, omdat u momenteel mogelijk (door toedoen van de media) onterecht de indruk heeft, dat het aantal potentieel zieke mensen met corona zal gaan toenemen, maar dat is dus niet correct!
  U, of een van uw medewerkers, kan mij contacten voor verdere toelichting hierover. Maar u kunt dit eigenlijk aan elke klinisch biochemicus vragen.

  Zelf de Proef op de som nemen:
  U kunt dit ook heel makkelijk zelf verifiëren. De GGD verzamelt al weken/maanden, al data van wie positief getest is (+ BCO). En aangezien de incubatie tijd van het virus zo ongeveer 1 week is (max 12 dagen), kunt u zowel retrospectief, alsook prospectief zo zien, of er allemaal extra zieken bij zijn gekomen, resp. bij zullen komen binnen ca. 1 week. Dat is niet het geval. En ik voorspel u, dat dit ook niet zal gebeuren. Een klein deel van echte corona zieken komt soms ook in ziekenhuis terecht, maar zoals u gezien heeft zitten ook de ziekenhuis opnames de afgelopen maanden op een nullijn. Dus u kunt eigenlijk al zien dat daar niets additiefs gebeurd is, of gebeurt. Dus hier aan kunt u al zien, dat die positieve PCR uitslagen nergens toe leiden.

  U stuurt nu uw beleid en maatregelen op basis van angst voor extra “besmettingen”, maar voornoemde term is dus een zeer misleidende term voor de positieve PCR test uitslagen, die niets meer betekent, dan wat (vermoedelijk oudere) RNA fragmentjes van het virusgenoom, of soms zelfs een ander verwant virus. Het gaat daarbij ook nog eens om hooguit amper 1–2 % van alle geteste personen. Helaas blijft de media de term “besmettingen” maar gebruiken, maar zij realiseren zich niet wat de implicaties hiervan zijn, en weten zij niet eens wat PCR inhoudt. Ik wel. En vele vakgenoten met mij ook.

  Met vriendelijke groeten,

  Drs. Mario Ortiz Buijsse, biochemicus (moleculaire genetica), Medical Advisor Farma.

  • Martin Vrijland schreef:

   Drs. Mario Ortiz Martinez
   Farma Medical-Marketing Projects, Medical & Farma 3D animation videos, Director Herr Zimmerman – Events & Music.

   Drs. Mario Ortiz Martinez

   Farma Medical-Marketing Projects, Medical & Farma 3D animation videos, Director Herr Zimmerman – Events & Music.
   Rotterdam en omgeving, Nederland 500+ connecties Contactgegevens

   Farma 3D animations & film, Medical Marketing & Promotion. Head of Herr Zimmerman events.

   University of Leiden – Bio Chemistry
   Info
   Aan de Universiteit van Leiden behaalde ik mijn doctoraal Scheikunde, met als specialisatie en hoofdvak Moleculaire Genetica, Biochemie/Moleculaire Biologie. Extra keuzevak Bedrijfseconomie & Marketing. Na een tijdelijke job als research medewerker bij TNO Preventie & gezondheid, afdeling Immunologische & Infectie ziekten, verkoos ik toch het meer communicatieve P.R. pad op te gaan in de (bio)farmaceutische industrie, waarin ik inmiddels ruim 20 jaar ervaring op deed. Ik heb gewerkt en werk regelmatig voor de grotere en innovatieve farmaceutische industrie. En niet onverdienstelijk. Voor mij een zeer uitdagende, succesvolle, leerzame periode, waarbij ik o.a. mijn biochemische & medische kennis, ondernemerschap kwaliteiten, creativiteit, en communicatieve met elkaar kan combineren, en deze in te zetten voor resultaten en ook tot goede relaties hebben geleid.

   Naast de farma, besloot ik mijn creatieve & ondernemende vleugels ook in een andere branche te gaan proberen, en mijzelf verder uit te dagen door een eigen bedrijf op te zetten. Dit resulteerde in een eigen en bijzonder Merk in de evenementen branche, dat ik vanaf scratch opbouwde en in de afgelopen 15 jaar uitbouwde tot een unieke, originele, onderscheidende en succesvolle dance nacht: ‘Herr Zimmerman’. Herr Zimmerman is uitgegroeid tot een heus begrip in de Nederlandse dance scene: Onderscheidend door echtheid & originaliteit, met een eigenwijze marketing, promotie en concept & brand development. Belevenissen creeeren & geven vanuit een visie! Welkom in de belevenis economie 😉 . Sinds mei 2015 ben ik geswitched van het organiseren van de maandelijkse events, naar grotere exclusievere 2 – 3 jaarlijkse event produkties. Officiele website: http://www.HerrZimmerman.eu,

   Momenteel ben ik actief als freelancer zzp’r voor de farmaceutische industrie met uitdagende “medical-marketing” projecten in de Neuroscience / Psychiatrie. Deze combinatie houd mij scherp & creatief!

 2. chris-kind schreef:

  Deze gaan we sharen Martin,btw heb je de tweet van UN al gezien?

  https://twitter.com/UN/status/1302593895029714944?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1302593895029714944%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fsouthfront.org%2Fun-blames-male-dominated-world-for-failure-of-covid-19-hysteria%2F

  Keihard bewijs dat omgebouwde, official lost at sea , ik weet het niet zeker met mezelf en o ja , mijn smeergeld maakt mij zo , aan het roer staan bij de UN

  en nog eentje die ik graag met jou en iedereen wil delen, de reis van de ziel goed verwoord in een geweldig nummer van Adam Freeland, We Want Your Soul:

 3. Camera 2 schreef:

  Een goeie “matchfixer” laat iedereen een mening hebben , iedereen aan het woord alsof
  ze zelfs de coach zijn(Flavio uit het fix team), Flavio heeft geen bloed maar boter op z’n hoofd(zie worldcup 2002 onder).

  De matchfixer heeft alle media tot haar beschikking video eronder, wanneer gaan we massaal naar het RIVM en eisen een open dag en eisen we inzage in alle boeken, we worden op grote schaal gefixed door een ziek orgaan, dat is nu wel duidelijk

  De uitslag stond allang vast

  https://www.youtube.com/watch?v=qecQ1-2B_L8

  De opgetuigde misleiders

 4. Harry vries schreef:

  Huisarts (dus wetenschapper en wetenschappers weten alles daarom heten ze ook wetenschapper) bij cafe weltschmerz.

  Even naar minuut 26.25, daar geeft ze dus echt aan dat covid-19 misschien wel een levend virus is en dat moet je uitzoeken.

  Ze werkt ook met de PCR test en is er gematigd positief over (even luisteren vanaf minuut 25.35)
  Verder heeft ze ook veel corona gezien in haar praktijk dus zij is echt geen gecontroleerde mainstream media vrouw (je kan hier zowiezo niet van oppositie spreken, want ze is net zo mainstream als Rutte en De Jong)

  https://www.youtube.com/watch?v=sEpm6BghtXY

  Het zou wat zijn als de PCR test in werkelijkheid het virus (of een ander gevaarlijk) inbrengt, en ik weet niet of dat zo is maar het zou wel de ultieme grap zijn van de elite als dit zo was en zo werken ze vaak wel.

  Vandaag mooie foto in telegraaf met een goedkeurend kijkende koning tijdens een PCR test.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten