De Plandemic video van Dr. Judy Mikovits is een Event 201 type nepnieuws valstrik (video)

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 11 mei 2020 30 Comments

bron: fromrome.info

U heeft hem vast wel gezien, de documentaire Plandemic van een dame die zich Dr. Judy Mikovits noemt. Zij zou enkele dagen in het gevang gezeten hebben en zonder proces opgepakt zijn. Na haar vrijlating komt ze met allerlei claims over virussen en vaccis-patenten die door Dr. Fauci zouden zijn gebruikt om misdaden tegen de mensheid te plegen.

Wie zich Event 201 van het Johns Hopkins instituut nog herinnert, weet dat het bestrijden van nepnieuws een belangrijk onderdeel van die coronavirus-pandemie simulatie was. We worden in de val gelokt.

De beste manier op de oppositie definitief de nek om te draaien is een vals verhaal te lanceren dat erg gelikt en betrouwbaar over komt, omdat de hoofdrolspeelster simpelweg met een “goed klinkend” verhaal komt. Maar inmiddels legt Forbes in dit uitgebreide artikel uit dat Mikovits een anti-vaccin activiste zou zijn. Dat kan waar zijn, maar het kan ook zo zijn dat deze mevrouw op de payroll van Bill Gates staat om datgene te doen wat ik hier al zo vaak besproken heb: gecontroleerde oppoisitie spelen (acteerwerk dus).

In het geval van gecontroleerde oppositie zit er altijd een bommetjes in de dubbele bodem ingebouwd. Ik hoor u nu denken: “Ach, Vrijland, hou nou toch eens op met je gecontroleerde oppositie nonsense!” Het spijt mij zeer, maar heeft u – even los van dat uw onderbuik gevoel geprikkeld werd – enig concreet bewijs gepresenteerd gezien? Nee toch? Dat zou u moeten alarmeren. Wat u ook zou moeten alarmeren is dat de dame nogal al veel media en social media aandacht krijgt.

Met name de alternatieve media promoot het flink en ook op Facebook en andere social media zie je de video gretig gedeeld worden. “Nou en, wat is daar mis mee?” Daar is niks mis mee, ware het niet dat ik veelvuldig gewaarschuwd heb voor het bestaan van een groot social media leger. En als dat leger kan bijdragen u in de val te lokken, dan doen ze dat graag. Als dan de exposure van de gecontroleerde pion volgt en u erin getuind bent, kunnen zij u een trap na geven.

Onderdeel van de Event 201 simulatie was dat nepnieuws bestreden moet worden. Hoe kun je dit het beste organiseren? Door zelf het nepnieuws te lanceren en de verspreiding ervan te monitoren (Big Data) en precies de effecten te meten en te zien wie er wel of niet op reageert. De Big Data systemen kunnen alleen al op basis van uw gesprekken en afgeluisterde sensoren van uw telefoon (geautomatiseerd via AI scripts) uw reactie meten en de sociale impact monitoren.

We zijn opnieuw getuige van de vangnet strategie, waarbij zoveel mogelijk critici in de val gelokt moeten worden, zodat ze straks zullen zeggen “ik geloof toch maar niks meer – als het niet uit de mainstream media komt”.


Bron linkvermeldingen: forbes.com

175 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (30)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Zonnetje schreef:

  Wat is het cv van ‘ mikovits’? Heet zij echt Mikovits?
  Dan weet ik voor mijzelf genoeg. Zij zitten er altijd tussen, verschrikkelijk!

 2. Lydia Roosje schreef:

  Het is smerig maar intelligente vorm van oorlog voeren. Ooit was ik even hoopvol dat Q (en Trump) inderdaad de deepstate zouden ontmantelen. Omdat ik dit als waarheid verkondigde, maar wat al snel bleek disinfo te zijn, ben ik volledig in de val getrapt en dat betekent dat alles wat ik nu zeg volkomen geridiculiseerd wordt. Dus het het heel belangrijk mensen die net wakker worden op het mijnenveld van disinformatie te wijzen.
  Ik vind Andrew Kaufman wel geloofwaardig, ik hoop niet dat ik er weer naast zit…

  https://forbiddenknowledgetv.net/dr-andrew-kaufman-they-want-to-genetically-modify-us-with-the-covid-19-vaccine/

  https://youtu.be/GWRbIIaPV78
  (The anatomy of covid)

  • Martin Vrijland schreef:

   Sorry, maar het enige wat je hoeft te weten over die online gene editing is zeer bondig uitgelegd in meerdere artikelen hier op de website, dus je hoeft op zich de lezer niet naar andere kanalen te channelen. Daarvan weet je niet of die informatie ook weer vermengd met desinfo zit.

   All you need to know:
   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/als-je-je-niet-aan-social-distancing-anderhalve-meter-houdt-dan-gebeurt-dit/

   • Lydia Roosje schreef:

    Andy Kaufman legt in de 2e link wel heel goed uit dat virussen iets anders zijn dan de gangbare externe pathogenen. Germ vs terrain theory. Er zijn nog nooit virussen geïsoleerd, ook dit virus niet, de testen kloppen daarom ook niet etc. Ook al legt de link naar de CRISPR gene editing technologie alles uit mbt het vaccin, mbt tot wat virussen nu eigenlijk zijn, vind ik de info van Kaufman wel relevant. Tenzij hij ook een disinfo agent is, maar ik denk van niet.

    • Martin Vrijland schreef:

     Ok heel goed, dan ga ik het bestuderen

     • Future schreef:

      Ik denk dat je snel klaar bent, helaas. Zit bij London Real interview van 2 uur. Dus lijkt mij ook nep. Blijft wel erg vervelend. Want hij komt inderdaad wel overtuigend over.

     • Roos schreef:

      Het boek Zielsoorzaken van Ziekte van Björn Eybl is gebaseerd op de biologische natuurwetten van dr Hamer die door Biologika Nederland worden onderwezen. In het boek staat het volgende over virussen, griep en ademhalingsproblemen (meest levensbedreigende symptoom van corona volgens de reguliere geneeskunde).

      Virussen
      Tot op de dag van vandaag heeft men nog geen virus direct kunnen aantonen. Virussen worden indirect aangetoond door binding of niet-binding van eiwitten aan andere eiwitten. Er is geen sluitend bewijs dat virussen ziekten zouden veroorzaken. Onbetwist vindt men in het bloed en andere lichaamsvloeistoffen grote aantallen eiwitverbindingen (globuline). Deze globulines lijken op zgn ‘virussen’. Het is mogelijk dat de grote hersenen met deze eiwitten werken om beschadigd ectodermaal weefsel in de genezingsfase weer op te bouwen.

      Griep
      In de reguliere geneeskunde maakt men onderscheid tussen ‘gevaarlijke, echte griep’ en ‘ongevaarlijke griep’. Zware ziektebeelden worden als ‘echte griep’ beschouwd, lichtere processen worden afgedaan als ‘griepale infectie’ of ‘verkoudheid’. Vanuit het standpunt van de biologische natuurwetten kijken we alleen naar de symptomen van de patiënt:
      Pijn aan de ledematen = eigenwaarde conflict, genezingsfase
      Verkoudheid = stink- of geurconflict, genezingsfase
      Keelontsteking = iets niet willen slikken of iets willen uitspugen, genezingsfase
      Strottenhoofdontsteking = schrikangst- of sprakeloosheidsconflict, genezingsfase

      Vogel-, varkens-, nieuwe griep zijn WHO-geënsceneerde ‘campagnes’.

      Bij ‘zware griepinfecties’, zoals bijvoorbeeld epidemieën worden door de reguliere geneeskunde therapieën als Tamiflu of Relenza (celademhalings-blokkerende chemotherapiën), vaccinaties, als ook massahypnose ingezet.

      Ademhalingsproblemen
      Conflict: Territorium-angstconflict (mannelijk actief, aanvallen) of schrikangstconflict (vrouwelijk passief, terugtrekken). Dit is afhankelijk van handigheid, hormoongehalte en eerdere conflicten. Men is bang zijn territorium (bv partner of werk) of een plaats in het territorium (bv positie of rang) te verliezen.
      Weefsel: Bronchiaal- en luchtpijpslijmvlies, platenepitheel, ectoderm
      Conflictactief: Celafbouw van het bronchiaal- en luchtpijpslijmvlies, meestal ongemerkt.
      Biologische zin: Door celafbouw vergroot de doorsnee. Daardoor kan beter en meer lucht ingeademd en uitgeademd worden om het territorium beter te verdedigen.
      (Bij dieren zijn biologische aanpassingen zinvol. Bij mensen meestal niet omdat onze conflicten meestal psychisch zijn en een biologische aanpassing daardoor niet zinvol is. Ons lichaam reageert echter net als bij dieren. Onze hersenen weten het verschil niet tussen een biologisch en een psychisch conflict.)
      Genezingsfase: Wederopbouw van het bronchiaal slijmvlies met zwelling wat voor benauwdheid zorgt, kan gepaard gaan met hoesten en koorts.

      Bovenstaande conflicten kunnen geactiveerd worden door de nieuwsberichten en de maatregelen. Door de versoepeling van de maatregelen kunnen deze conflicten in oplossing komen waardoor mensen ziek kunnen worden.

      Bijna alle ziekten ontstaan van binnenuit door psychische conflicten die zorgen voor biologische aanpassingen van het lichaam (toename of afname van cellen of functieverlies). Het herstel van deze aanpassingen gebeurt met behulp van micro-organismen (schimmels en schimmelbacteriën breken cellen af, bacteriën en ‘virussen’ bouwen cellen op) die door ons eigen lichaam worden aangemaakt. Uitzonderingen zijn: vergiftiging (bv voedselvergiftiging), mechanisch (bv breken van een bot) en genetisch (bv syndroom van Down). Het collectief hebben van een ziekte komt door een collectief meegemaakt conflict. De maatregelen zijn niet zinvol omdat besmetting zoals ons geleerd wordt niet klopt. De maatregelen zijn eerder schadelijk want ze kunnen zorgen voor conflicten en daardoor ziekte. Degenen die de macht hebben willen dat we geloven dat besmetting en ziekte van buitenaf komt en dat we een immuunsysteem met geheugen hebben om binnendringende ziekteverwekkers onschadelijk te maken. Hierdoor kunnen ze een externe oplossing aanbieden. Het vaccin waarmee zij de mensheid willen laten samensmelten met Artificial Intelligence.

     • Martin Vrijland schreef:

      Is dat boek geschreven voor tijdens of na dat de CRISPR technologie ontdekt is? Want daarmee kunnen we toch wel iets fijnmaziger op DNA en RNA niveau kijken.

     • Roos schreef:

      Het boek Zielsoorzaken van Ziekten is uitgegeven in 2010.
      Dr Hamer heeft de biologische natuurwetten ontdekt eind jaren ’70.

      Ik vraag me af of het relevant is wanneer de crispr technologie ontdekt is volgens officiële bronnen. Bijna alle informatie is gecontroleerd. Misschien bestond deze techniek al veel eerder dan de officiële lezing.

     • ZalmInBlik schreef:

      @Martin, interessante studie vooral mbt RNA/luciferase. Ik durf te wedden dat dit onderdeel vormt van het nieuwe vaccin. Helaas kan ik het volledige onderzoek niet inzien, het kost nl. geld.

      The incPRINT (in-cell protein–RNA interaction) method overcomes these challenges by using stably expressed recombinant luciferase tethered to an MS2-tagged RNA of interest through MS2 coat protein (MS2CP) [ 7 ]. If an interaction between a test RNA and a test protein occurs in the cell, it is measured by luminescence following cell lysis and immunoprecipitation of the tagged protein.
      https://www.cell.com/trends/biochemical-sciences/fulltext/S0968-0004(19)30264-6?_returnURL=https%3A%2F%2Flinkinghub.elsevier.com%2Fretrieve%2Fpii%2FS0968000419302646%3Fshowall%3Dtrue
      https://www.sciencedirect.com/journal/trends-in-biochemical-sciences/vol/45/issue/3

     • ZalmInBlik schreef:

      + Groenlicht 🤔hmmmm

      GreenLight Biosciences raises $17m to ramp mRNA production for COVID-19 vaccine candidate trials
      https://techcrunch.com/2020/05/12/greenlight-biosciences-raises-17m-to-ramp-mrna-production-for-covid-19-vaccine-candidate-trials/

      Luciferase is een algemene naam voor een klasse enzymen die gewoonlijk in de natuur voor bioluminescentie zorgen. De naam is afgeleid van Lucifer, wat “licht-drager” betekent. Het bekendste voorbeeld is een luciferase van de glimworm Photinus pyralis. In luminescente reacties wordt licht geproduceerd door de oxidatie van een luciferine (een pigment) en adenosinetrifosfaat (ATP).

     • Bees schreef:

      Het boek zielsoorzaken van Ziekte is kosteloos als E-book te downloaden bij de vertaalster: https://zielsoorzakenvanziekte.be/gratis-download-boek-zielsoorzaken-van-ziekte/

 3. marcel korver schreef:

  Martin,

  Graag meer background info over jouw bewering mbt Dr. Judy Mikovits, ze is namelijk een zeer belangrijke getuige in relatie tot de corruptie binnen de vaccinatie industrie en is ook vaak met veel andere belangrijke personen zoals Robert F. Kennedy, Del Bigtree, dr Andrew Wakefield enz. die dus ook allemaal niet weten dat haar verhaal niet echt is!!!!

  • Martin Vrijland schreef:

   Dit niet weten dat haar verhaal niet echt is of die donders goed weten dat het verhaal niet echt is, maar mee helpen de vangnetten van de grote vangnet vloot te vullen om die gehele vloot straks tot zinken te brengen, zodat de heropvoedingskampen gevuld kunnen worden of mensen voortaan zullen denken “Nou laat maar met die kritiek, ze zullen het wel beter weten”

   • marcel korver schreef:

    Hi Martin,

    Dan is dit wel de allergrootste vangnet want Robert F. Kennedy is al jaren bezig en Del Bigtree van de Highwire heeft toch echt wel goed werk verricht. Natuurlijk kunnen we alles in twijfel trekken, maar het effect van hun werk zoals Vaxxed is toch echt wel dat er miljoenen mensen wakker zijn geworden.

    Als dit ook een vangnet is, dan is dit er een van de allergrootste proporties.

  • Martin Vrijland schreef:

   Let wel, ik zeg niet dat vangnetpionnen geen waarheid kunnen verkondigen. Ook zeg ik niet dat ik pro-vaccinaties ben. Wat ik zeg is dat de vangnetstrategie meestal die van ‘lokken met waarheid’ is, maar dat er een bommetje in de dubbele bodem zit.

   In deze schetsvideo leg ik het uit:

  • Gerke Teitsma schreef:

   deze mevrouw beweerd oa het hivvirus te. hebben geisoleerd.. dat is wel erg opvallend. ook verdacht dat ze haar mond moest en heeft gehouden maar nu ineens mag spreken.

 4. Zonnetje schreef:

  Even dit nog, het gaat Hen niet om de feiten of de waarheid. Deze is volstrekt niet belangrijk. Als zij uberhaupt feiten of waarheid bevatten is dat uitsluitend bedoeld om Hun geloofwaardigheid van Hun scam te verhullen. Hoofddoel is van Hen, Confusion, als de
  gewone bevolking Confused is, niet meer weet wat zij moeten geloven, verlamt dit de brein van de gewone bevolking, de slaven. Iemand die verlamd is doet niets en is passief. Precies wat Zij willen. Daarbij Confusion is beter voor Hen omdat Zij dan altijd weer rechtsom kunnen keren dan weer linksom enz. Dat Zij niet betrapt kunnen worden op Hun laakbaar gedrag, net kameleons.
  Daarom zie je vaak meerdere jongens van het script dit zeggen, de andere jongen zegt dat en die jongen zegt zo enz enz

  • Martin Vrijland schreef:

   Precies..het is een vorm van hypnose…”waar moet ik nou kijken, mijn hoofd raakt in de war”
   Dat is precies het moment waarop je onderbewustzijn geprogrammeerd kan worden.

 5. Wilfred Bakker schreef:

  Het topic waarvan je wist dat het ging komen, ijzersterk.
  Iedereen vlucht naar bitchute, de rattenvanger van hamelen die binnen een uur reageerd als er iets niet klopt met de upload die je doet. (hoe dan?)

  Daar zit een heel leger die je op je wenken bediend!

  Vanavond klap ik mijn handen op het balkon voor u allen hierboven!

  Love

  Wilfred.

 6. W Hörchner schreef:

  Het artikel van Forbes is op zich ook te beschouwen als propaganda. Alles wat je leest moet je maar geloven of erop vertrouwen dat het waar is. Als je wat referenties doorleest is het moeilijk te bepalen of er waarheid geschreven wordt of niet.

  Er wordt bijvoorbeeld gesteld dat zij zich zelf zou hebben aangegeven ipv dat ze (thuis) gearresteerd is. Als je dan op google zoekt vindt je ook wel weer tegenstrijdig nieuws.

  1) https://abcnews.go.com/Health/Wellness/chronic-fatigue-researcher-jailed-controversy/story?id=15076224 schrijft dat ze zich op een dinsdag heeft aangegeven.
  Dit nieuws artikel is gepubliceerd op 2 december 2011.

  2) https://mynews4.com/news/local/judy-mikovits-turns-herself-in schrijft dat ze zich op een maandag heeft aangegeven.
  Het nieuws artikel is op 29 november 2011 gepubliceerd. De video van het nieuws geeft vervolgens aan dat ze dezelfde dag weer was vrijgelaten wat weer niet klopt met andere berichtgeving dat ze een aantal dagen heeft vastgezeten.

  3) https://www.sciencemag.org/news/2011/11/controversial-cfs-researcher-arrested-and-jailed schrijft ‘Sheriffs in Ventura County, California, arrested Mikovits yesterday on felony charges that she is a fugitive from justice.’
  Dit artikel is gepubliceerd op zaterdag 19 november (10 dagen voor het artikel van mynews4??).
  ‘yesterday’ zou dan vrijdag 18 november zijn. Nog weer anders dan de eerdere twee berichten. Ik kan niet vinden of er meerdere gebeurtenissen zijn geweest zoals een arrestatie en daarna een vrijwillig aangeven.

  Een artikel in sciencemag.org (https://www.sciencemag.org/news/2020/05/fact-checking-judy-mikovits-controversial-virologist-attacking-anthony-fauci-viral#) schrijft in reactie op wat Mikovits heeft gezegd:

  ‘Mikovits: I was held in jail, with no charges.

  The district attorney in Washoe county, Nevada, filed a criminal complaint against Mikovits that charged her with illegally taking computer data and related property from WPI. The charges were dropped, in part because of legal troubles faced by her former employer.’

  In het artikel van punt 3 staat o.a.:
  ‘A spokesperson for the Washoe County Sheriff’s Office told ScienceInsider that it did not issue the warrant, nor did the Reno or Sparks police department. He said it could be from one of several federal agencies in Washoe County.’

  Het lijkt allemaal niet zo duidelijk te zijn geweest. Daarnaast, vanuit haar optiek (en de aanklacht is later ingetrokken) is ze vastgehouden zonder aanklacht. Een dergelijk standpunt lijkt mij niet vreemd. In de ‘film’ geeft ze zelf ook aan dat het te maken heeft gehad met een vermeende diefstal van eigendom.

  Het is ook wel flauw te zeggen dat er stock foto’s en/of filmmateriaal van een SWAT team gebruikt is wat niets met de arrestatie te maken heeft. Dit gebeurd aan de lopende band in media. Er wordt geknipt, geplakt en gecreëerd bij het leven. En alles wat je ziet en/of leest in de media is erop gericht om je een bepaald gevoel te geven. Dat is bij programma’s als Zembla en zelfs Keuringsdienst van waarden ook zo. Zie ook de foto bovenaan het artikel van Forbes. Als dat niet bedoeld is een gevoel te creëren…

  ‘Fact checking’, ‘debunking’… framing termen die gebruikt worden om te suggereren dat men de waarheid schrijft of spreekt. Net zo goed als ‘complotdenker’ een hokje is waar men een negatieve lading aan geeft. Allemaal strategie.
  Naar mijn overtuiging berust het aller grootste deel van ons denken op geloof, overtuiging en vertrouwen. Wat voor de één een feit is, moet de ander maar aannemen als feit. En wat voor de één een complot theorie is, is voor de ander realiteit. Wat voor een één wijsheid is, is voor de ander krankzinnig.

 7. Analyze schreef:

  nu ff serieuze nieuws, gelukkig is Greta weer hersteld KUCH😷

  https://twitter.com/Russarnold22/status/1259359174560854016

 8. Future schreef:

  Hier een bevestiging van een groot deel wat Martin al jaren roept. En de mooiste bevestiging zit aan het einde,19 minuten duurt het filmpje, maar de laatste 3 minuten zijn voor alle meelezende en meewerkende staats IMBers say bye bye, tegen wat je nu denkt te hebben. Oh ja ook tegen jullie eigen familie. Want jullie zijn op een dag onbruikbaar geworden voor jullie meesters. En dan onderga je gewoon het lot als dat van ieder ander. Misschien geeft deze man jullie nog wat inzicht. Al zal dat vast niet, want jullie zitten vast in jullie eigen web. Martin jij bent een van de weinige die voor echte vrijheid vecht. Bedankt voor al je inzet. Al denken de IMBers nu nog helden te zijn voor hun meesters. Aan alles komt een einde.

  https://theocs101ark.com/2020/05/11/fk-them-and-their-tests/

 9. ClairVoyance schreef:

  Hier wat data van Tony Heller;

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten