De revolutie is begonnen!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 27 februari 2019 3 Comments

bron: vox-cdn.com

De revolutie gaat vandaag beginnen. Ieder heeft zo zijn dagelijkse ritueel van opstaan, ontbijten, douchen, aankleden, in welke volgorde dan ook. Sommigen nemen nog even de tijd om het nieuws te bekijken; anderen doen dit tijdens hun reis naar het werk of tijdens de koffie op het werk. Velen herkennen dat er best wel het een en ander veranderen kan in de maatschappij en vestigen de hoop op nieuwe politici. Anderen zijn blij dat er eindelijk eens een kritische journalist opstaat die het NOS journaal aan durft te pakken.

Bij sommigen is de hoop gevestigd op het ontmaskeren van een ‘deep state’ via QAnon of gloort er hoop op resultaat van de gele hesjes protesten. Tenslotte hebben we geen tijd om zelf iets te ondernemen, want er moet gewerkt worden, de rekeningen moeten betaald worden en in het weekend genieten we van onze uitlaatklep in de vorm van een avondje uit, festival, favoriete club of kroeg en dan zijn we blij weer energie te hebben voor de volgende werkweek.

Toen ik in 2012 mijn baan opzegde, nam ik een groot risico. Ik wist dat ik mijn uitkering snel kwijt zou raken en wist dat ik daarmee mijn huur niet meer zou kunnen betalen. Dit resulteerde dan ook in een uitzetting uit mijn appartement. Ik moest op zoek naar een anti-kraak plek en belandde ongezien in een oude school in Friesland. Die ommezwaai van een luxe appartement naar een oude school met provisorisch geplaatste campingdouche was even wennen, maar gelukkig was mijn buurman muzikant en dus werd het al snel een aangename plek om te vertoeven, omdat ikzelf ook van musiceren houd. Dankzij de steun van lezers kon ik door blijven gaan met schrijven. Na de nodige verhuizingen en zelfs het wonen in een tent, heb ik nu weer een dak boven mijn hoofd voor een bedrag waar je in Nederland geen anti-kraak plek meer kunt vinden. Het maken van radicale keuzes heeft grote impact op je leven, maar brengt je ook op nieuwe paden. Ik heb zeven jaar geleden de keuze gemaakt om niet langer te zwijgen over de misstanden die ik zag en zelf in actie te komen. Dit deed ik door deze website te starten en kritische artikelen te schijven. Zelf op onderzoek uitgaan en zelf misstanden aankaarten.

Wil ik mijzelf op de borst slaan? Nee, absoluut niet. Ik wil dat u zichzelf op de borst gaat slaan en tot de ontdekking komt dat ieder individu keuzes kan maken die daadwerkelijk van invloed kunnen zijn. We verwachten het nu nog van nieuwe frontmannen of politici, maar vergeten vaak te kijken door wie zij eigenlijk gefinancierd en aangestuurd worden. Vermoedelijk gaat het op deze site veel beschreven principe van ‘controlled opposition’ er bij velen niet in. We gaan er voor het gemak maar vanuit dat politici als Thierry Baudet of (misschien uw smaak) Jesse Klaver volledig authentiek zijn en niet opgeleid zijn voor hun rol. Neemt u echter eens de moeite om echt naar hun achtergrond te kijken en neemt u ook eens de moeite om types als Arnold Karskens of George van Houts (en vele anderen) te bestuderen, dan begint u wellicht door te krijgen dat ook in Nederland de stelregel van Vladimir Lenin van toepassing is: “The best way to control the opposition is to lead it yourself”.

Het wordt tijd om zelf de verandering te brengen. Zeven jaar geleden besloot ik ook om die keuze te maken. Dat is geen makkelijke keuze, want je kunt allerlei zekerheden verliezen, maar ik stelde mijzelf de vraag of ik passief wil toekijken hoe we langzaam de politiestaat en digitale gevangenis ingeleid worden via list en bedrog of dat ik ga strijden voor het te laat is. Als alle oppositie gecontroleerd blijkt te zijn; wie moet dan feitelijk de verandering gaan brengen? Zij leiden ons heimelijk alleen maar verder op de weg richting meer centralisering van de macht en meer politiestaat maatregelen. Dat verloopt sluimerend en verspreid over generaties, maar we zitten momenteel toch wel erg in een stroomversnelling. De echte oppositie moet dus vanuit ieder individu komen: vanuit jezelf. Ik wil het geen eens ‘oppositie’ noemen, want dat woord heeft de bekende Hegeliaanse polariteit in zich verscholen. Plus en min op een batterij leveren een elektrische gelijkstroom op. Tegenstellingen (these en anti-these) leiden tot synthese. Daarom worden we aangespoord om partij a of b te kiezen: links, rechts, voor en tegen, enzovoort. die tegenstellingen worden dan ook bewust aangewakkerd via de media.

Hoe kunnen we dan de verandering brengen? Dat kunnen we door middel van een revolutie. Een revolutie die begint vanuit het hart; op zielniveau. Het begint met de ommezwaai van het geloof in ‘de verandering komt van boven‘ naar ‘de verandering komt vanuit mijzelf‘. De echte revolutie begint met het geloof in de krachtige invloed van jouw ziel op de wereld. Noem het ‘the butterfly effect’ of noem het een ‘druppel op de gloeiende plaat’, het krachtsverschil zit hem in jezelf. We zijn het geloof in de invloed van ons wilsbesluit verloren. We zijn vergeten wie we op zielniveau daadwerkelijk zijn en we zijn vergeten welke krachtige invloed ieder individu op zijn of haar omgeving kan hebben. Dat begint met een sterk wilsbesluit. Laten we er een mantra van maken. Spreek het uit voor uzelf:

Mijn keuzes hebben een grote impact op mijn directe omgeving en op de wereld. Ik ga vanaf nu zelf de verandering brengen!

Gaan we eenmaal zien dat de ziel de sturende kracht is achter al onze keuzes en al onze daden, dan gaan we meer naar die ziel luisteren en minder naar ‘wat veilig en zeker is’. We gaan dappere keuzes maken; durven korte-termijn-zekerheden los te laten en durven te vertrouwen op de verandering die deze dappere keuzes teweeg kunnen brengen.

De grote verandering komt niet van boven, noch van georganiseerd (gecontroleerd) verzet, noch van politici of oppositie-pionnen of nieuwe mediabronnen. De grote verandering begint bij jezelf. Dat begint bij de keuzes die u vanaf nu gaat maken. Het begint bij het luisteren naar uw hart; de poort met uw ziel. Wie zit er aan de joystick van uw leven? Bent u dat zelf of is dat (via het controle lijntje van angst en het verlies van zekerheden) uw bank, baas, politieke partij, uw carrière of wat dan ook? Aha, u gelooft misschien wel gewoon niet dat uw keuzes enige invloed hebben op de wereld, want de stoomlocomotief raast toch wel door! Waarom denkt u dat massa’s mensen van wieg tot graf geprogrammeerd worden om in de pas te lopen en in het systeem mee te draaien? Omdat de machthebbers als de dood zijn voor de krachtige invloed van de ontwaakte ziel. “We don’t need another hero?” Tina Turner? Yes we do! Ieder individu die zijn schijn-korte-termijn-zekerheden durft los te laten en gaat handelen vanuit het hart, zal grote verandering te weeg brengen. Dat is waar de echte revolutie begint.

Ik roep u op deze revolutie vandaag nog te starten en uzelf af te vragen: “Kies ik voor mijn schijnzekerheden en sta ik de machthebbers toe hun script verder uit te rollen of zie ik dat wanneer we allemaal in onze directe omgeving andere keuzes gaan maken, ikzelf de verandering kan brengen?

 • “Ja, maar ik ben deurwaarder en ik moet mensen het huis uit zetten om mijn dossier te kunnen afronden”
 • “Ja, maar ik ben politieagent en ik moet de deur forceren, want anders lossen de mensen nooit hun schulden af”
 • “Ja, maar ik ben jeugdzorg medewerker en als ik dat kind niet in de isoleercel stop, leert ze nooit hoe zich aan te passen aan de regels”
 • “Ja, maar ik ben medewerker sociale dienst en ik moet thuis-inspecties doen om uitkeringsfraude te voorkomen”
 • “Ja, maar ik ben… en wat ik doe is alleen maar goed”

Kunt u ook bedenken welke verandering u kunt brengen door te stoppen het systeem in stand te houden? Waarom lopen we nog naar de stembus om een stem uit te brengen op acteurs die de schijn van democratie keer op keer weer mooier weten te verkopen, maar uiteindelijk via list en bedrog toch steeds meer beknellende maatregelen doordrukken? Waarom geloven we niet in de kracht van de zelfredzaamheid en de organisatiekunde van de mens op basis van oprechtheid en eerlijkheid. Waarom niet? Omdat we zijn geprogrammeerd met het concept dat alles bestuurlijk van boven geregeld moet worden. Omdat we van kinds af aan geleefd hebben in een systeem dat gebaseerd is op meer en meer regeltjes en we bang zijn dat het zonder al die regels fout gaat. We willen toch niet terug naar de oertijd? We hebben toch stoplichten en verkeersregels nodig om niet te botsen. We hebben toch handhavers van die regels nodig? Wil je dan toe naar een soort anarchie Vrijland? Weet u wat ik wil? Dat u weer de krachtige invloed van uw hart (lees ‘ziel’) gaat ontdekken en leert zien dat we het spel niet langer volgens het voorgeprogrammeerd script moeten spelen. Klikt u maar eens op deze link om te ontdekken wat dat script dan nou eigenlijk is.

Het is tijd voor de revolutie vanuit uw ziel. En dat begint bij uw keuzes. Het begint bij het luisteren naar uw hart en naar uw geweten. Zet uw tv uit, zet alle nieuwsbronnen uit en probeer uzelf te ontkoppelen van de programmering waarmee u dagelijks gebombardeerd wordt, zodat u uw innerlijke stem weer gaat horen. Die innerlijke stem is natuurlijk geen spraakwaterval die daadwerkelijk tegen u praat. Het is uw ziel die u zuiver en groteske keuzes doet maken; die u laat zien dat zekerheden schijn zijn en dat dapper zijn u sterker maakt. Uw ziel die u laat zien dat uw verandering van grootse invloed is op het systeem en het script.

Ik hoop dat u de verandering vandaag nog start. Iedereen die het ondertussen kan dragen om mijn werk te steunen zou ik willen oproepen een kleine bijdrage te doen, zodat ik de kosten kan blijven dragen. Dit kan door lid te worden of een eenmalige donatie te doen. Be a Braveheart!

716 Shares

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera 2 schreef:

  De vrijheid van het woord is niet meer relevant, is nu een feit geworden, hoe gaan we dat aan onze kinderen uitleggen.

  Je wordt als crimineel beschouwd als je eerlijk iets vermeld wat je zag.

 2. Zonnetje schreef:

  Een stuk uit het hart geschreven door Martin. Prima oproep.

 3. guppy schreef:

  Erg goed geschreven en het verschil met andere (alternatieve) schrijvers/websites kom jij met oplossingen. Hier zit wel een belangrijk punt van aandacht want jaar in en jaar uit schrijven hoe slecht de wereld is en geen actie ondernemen bereik je niets mee.

  Daarnaast is het beter om nu vrijwillig een weg (zoveel ver mogelijk) te vinden zodat je buiten het Sesam reputatie systeem kunt leven. De digitale toegangspoortjes zijn als gereed, de camera’s voorvrekening rijden hangen overal, alle smartchips zitten al in de producten die we kopen. Het enige wat moet gebeuren is de connectie tussen ons lichaam/hersenen en het systeem.

  We zijn de enige wezens op deze planeet die moeten betalen om te overleven, puur omdat we onze kennis en vaardigheden hebben verloren.

  Ik doe met je mee Martin (en rest) en door onze acties zal de wereld zeker positief veranderen!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten