De ‘spookgezin’ PsyOp (psychologische operatie): afpakken van uw vrijheden en introductie ‘gedachtenpolitie’

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 18 oktober 2019 9 Comments

bron: nieuwsblad.be

Het ‘spookgezin’ uit Ruinerwold verhaal levert de Telegraaf vermoedelijk flink geld op als zij haar ‘premium abonnementen’ verkoopt. Als je deze ‘spookgezin’ kolder echter in de Google Chrome Incognito modus opent kun je het geleuter gewoon onbetaald lezen. Waarom zou je lid worden van een krant die al in ’40/’45 het nazi-regiem steunde en nu nog steeds de mindset van velen beïnvloed? Wat maar weinigen zich realiseren is dat de media en politiek kunnen worden ingezet om via psychologische operaties (PsyOp’s) wetgeving door te drukken die iedereen gaat raken. Je kunt je sowieso afvragen waarom de staat mensen in hun vrijheid mag beroven (opsluiten) die voor alsnog niets concreet fout lijken te hebben gedaan.

Is er een moord gepleegd in Ruinerwold? Zijn er lijken in de tuin gevonden? Liggen er AK47’s in de kelder? Niets van dat alles! Er is slechts een verhaal van een jongen in de kroeg en voor de rest is er alleen maar speculatie. Hoe kun je zo’n massale ophef creëren om een paar mensen met een volkstuin, waarvan het gehele verhaal vanaf dag 1 op speculatie gebaseerd is en er nog geen enkele concreet misdrijf bekend is.

Een 25 jarige jongen drinkt een paar biertjes in de kroeg en vraagt zogenaamd om hulp. Hulp waarvoor? Dat hij gevangen gehouden wordt door een man? Hoe kan hij dan überhaupt naar de kroeg gaan? En wat heeft die man dan op zijn kerfstok? Ik bedoel: dus je zet heel Nederland op zijn kop met een verhaal over mensen die misschien een beetje solitair leven en een volkstuintje hebben, maar zoveel ophef zou je normaal gesproken verwachten bij een seriemoordenaar of bij een Marc Dutroux achtig verhaal waar jonge kinderen echt in een kelder opgesloten zitten. Het Robert M. misbruik schandaal in een Amsterdams kinderdagverblijf haalde minder koppen dan dit zuiver speculatief verhaal. Als je de verslaggevers hoort spreken is het niets meer dan “dat weten we nog niet“, “dat zijn we nog aan het onderzoeken” en “er lijkt mogelijk sprake te zijn van een eindtijd verwachting“, “de vader was mogelijk een tijd lid van de Moon-sekte“. Er wordt vooral en alleen maar op de onderbuikgevoelens gespeeld, maar als je het even stap voor stap ontleedt, kom je er achter dat er enkele flinke basisvrijheden op het hakblok liggen.

Het is niet zo ingewikkeld om via jarenlange voorbereiding een PsyOp in elkaar te draaien. Zeker als je gebruik maakt van locaties waar de bevolkingsdichtheid vrij laag is. Als je wetswijzigingen door wilt voeren die impact op 17 miljoen mensen heeft en in potentie de basis legt voor nieuwe EU wetgeving die 500 miljoen mensen treft, mag dat best een paar centen kosten en wil je daar ook best gedegen voorbereidende werkzaamheden voor doen en wat mensen compromitteren. Bovendien hebben we ANP’s John de Mol met zijn studio’s en de optie van deepfakes om nepnieuws te kunnen produceren.

We kunnen via de betaalde content, waarmee de Telegraaf flink leden lijkt te werven, in de Incognito modus achterhalen dat er een duidelijke missie achter dit verhaal schuil gaat. In feite is er sprake van een enorme stigmatisering die de volgende kenmerken bevat:

 • mensen die hun eigen groente verbouwen zijn potentieel sektarisch
 • mannen met baard en lang haar zijn potentieel gevaarlijk (Martin Vrijland bijvoorbeeld)
 • mensen die zich niet willen schikken aan de regels van de staat zijn een gevaar voor zichzelf en hun omgeving
 • mensen die kritisch zijn, zijn sektarisch en sluiten kinderen op

De meeste PsyOp’s bevatten meerdere lagen, maar het is duidelijk dat hier sprake is van gigantische inkleuring van de perceptie van het volk. Het lijkt erop dat het volk voorbereid moet worden op wetgeving die ervoor zal zorgen dat de staat straks achter iedere voordeur mag kijken.

Dit soort teksten krijg je te lezen als je lid wordt van die krant met die niet al te beste reputatie:

Jorit geeft toe dat de boerderijbewoners wel aparte ideeën hadden. De Oostenrijker en de Nederlandse familie hadden elkaar gevonden in bepaalde opvattingen over hoe de maatschappij eruit moest zien. „Josef was in Amerika geweest en zag daar hoe één bedrijf de graanproductie in handen had. Dat vond hij verkeerd. De regering moest niet voor de mensen bepalen wat ze aten of dronken. Graan was genetisch gemanipuleerd om vers te houden. Dat wilde hij niet eten.”

„ Hij wilde behalve voor zijn eigen voedsel ook voor zijn eigen water zorgen, omdat hij dacht dat er misschien chemicaliën in zaten. Hij dronk alleen flessenwater. Ook in de lucht zat misschien gif, van de industrie. Ze geloofden dat er een regering was die gestuurd werd door een macht die erachter zat. Hij zei: het heeft geen zin om te stemmen. In het einde der tijden geloofde hij niet voor zover ik weet. Maar hij wilde wel zijn wereld afschermen, zodat hij niemand nodig had. Hij wilde de boerderij zelfvoorzienend maken.”

Om te beginnen zijn dit geen aparte ideeën. We zijn getuige van zuivere Neuro Linguïstische Programmering (NLP) van het volk. De media en politiek gaan voortaan bepalen wat ‘aparte ideeën‘ zijn. Feitelijk zijn dit de eerste schreden richting George Orwell’s gedachtenpolitie. De staat (via haar propaganda media) gaat voortaan bepalen wat je wel mag denken en wat niet. Sinds wanneer mag je niet constateren dat één bedrijf de graanproductie in handen heeft en dat Monsanto (inmiddels Bayer) gewassen genetisch manipuleert? Sinds wanneer is het een doodzonde om je eigen groente te verbouwen en water te zuiveren? Nou, dat wordt het vanaf nu zeker! Daartoe dienen PsyOp’s. Het volk wordt gigantisch geprogrammeerd. Het is NLP van mega proportie en de gehele media propaganda machine inclusief de bekende “experts” en verontwaardigde politici worden weer ingezet.

Het volk wordt geprogrammeerd met het beeld dat iedereen die kritisch denkt potentieel gek en sektarisch is. Feitelijk wordt het spel hier gespeeld van de koppeling van allerlei vormen van kritiek aan het stigma ‘sektarisch’ en iemand die kinderen in hun vrijheid berooft.

Het wordt tijd om de mainstream media PsyOp propagandisten en politici uit hun holen te roken! Zij zijn verantwoordelijk voor het om zeep helpen van uw basisvrijheden via slinkse spelletje van stigmatisering en programmering. Lees hier het vervolg.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl

250 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. guppy schreef:

  Het is precies zoals jij omschrijft!

  Dit verhaal is een internationaal verhaal geworden. Maar ik merk wel dat veel mensen het wel een vaag verhaal vinden, maar er niet diep op in gaan.

  Ga zo door Martin, de impact is groot en wordt nog groter. De leugen regeert niet meer, de waarheid wint altijd.

  • Martin Vrijland schreef:

   Wat mij nog het meest verbaast is hoe mensen zien wat er gebeurt en niet eens de moeite nemen om artikelen als deze te delen of hun omgeving te waarschuwen..”uit angst om afgewezen te worden”. Wat is er nu ernstiger? Een omgeving die met onbegrip reageert omdat het de ogen dicht gesmeerd heeft gekregen door de media of de dreiging van de onomkeerbaarheid?

   • guppy schreef:

    Dat heeft met de ontwikkeling van je hogere zelf te maken. Als je door hebt hoe deze wereld werkelijk in elkaar zit dan maakt het je niet meer uit afgewezen te worden. Daarnaast ligt het er ook aan hoe je het brengt en hoe bewust de ontvanger is. Heel veel mensen lezen en zien van alles maar het komt niet binnen omdat ze dromen.

    Onze grootste uitdaging is dagelijkse dingen bewust te doen en niet op de automatisch piloot het ochtendkrantje te pakken en andere vaste rituelen.

    Als dit eenmaal doorbroken wordt gaat het hard met de ontwikkeling van onze avatar.

 2. Martin Vrijland schreef:

  De politie is 1x eerder bij het huis geweest omdat ze dachten dat er misschien wel een hennep plantage zou zijn, maar de man liet ze niet binnen. (Aldus de “politiewoordvoerster” bij Jeroen perceptie manager Pauw).

  Het is duidelijk dat het er dus om gaat dat die drempel weggenomen moet worden: Problem, Reaction, Solution…razzia’s

  https://www.npostart.nl/pauw/17-10-2019/BV_101394517

  • Camera 2 schreef:

   In dat hersenspoel programma(NPO) van die hees klinkende Pauw, waardoor de dominee nog zieliger kan klinken voor
   de zieltjes van de gehersenspoelde (de tv kijkers).

   Op minuut 21;19 komt het kruisverhoor(zogenaamd) bij Sjoukje Drenths- Bruinsma terecht die haar tekst uit het hoofd geleerd heeft: ” destructieve controle technieken stonden, het is hersenspoelen”

   En dat wordt gezegd bij de grootste hersenspoelcontrolefirma van NL, Pauw ga je rot schamen en
   alle mensen die daar het toneelspelletje meespelen, hoe laag kunnen jullie nog gaan, Richard Groenendijk die ook het vuur hoog houdt door middel van spontane (ui het hoofd geleerde) vragen te stellen uit nep emotie.
   Wat een theater show om massaal weer alle NLérs een bepaalde kant op te laten draven.
   Richard groenendijk de acteur die zich graag leent voor misleiding van de massa,

   Een script met doorgedachte doelstellingen en met massa psychologisch vernuft.

   Laten we de blogger bedanken voor de opmerkzame analyse, je zou er anders zomaar weer intrappen, de nepboerderijhoax in Drente.

 3. ZalmInBlik schreef:

  Zoals een Welsh band ooit zong

  If You Tolerate This Your Children Will Be Next..

  • Martin Vrijland schreef:

   “Ja, maar die Jeroen Pauw lijkt me zo’n betrouwbare lieve man; die liegt toch niet? Zo iemand speelt toch geen toneel? En al die tafelgasten toch ook niet?”

   Wie betaalt bepaalt.

   • ZalmInBlik schreef:

    De Mol en Pauw kennen mekaar door en door en de eerste schuift regelmatig bij hem aan tafel. Kan me herinneren dat bij de lead-in van zijn show altijd Under pressure van Queen te horen was. Weet niet of dat nog zo is, maar veelzeggend is het wel..

    over 2013 bijna een half miljoen verlies draaide. Wellicht hangt dat samen met zijn belang van ruim 25 procent in TVBV, een productiebedrijf waarvan Endemol 71 procent bezit. Het eigen vermogen van zijn bv Pief Paf Pauw daalde van €4,1 miljoen naar €2,6 miljoen
    https://www.quotenet.nl/nieuws/a142530/wat-heeft-jeroen-pauw-aan-vermogen-142530/

    Hij zit in de zak van De Mol (Talpa)

 4. Haasje schreef:

  En een facebookprofiel van die jongeman. Staan een paar ‘feiten’ op, zoals geboortedatum en datum van verhuizen, om het geloofwaardig te maken. Een aantal dingen geplaatst maar alleen reacties van mensen die het profiel opzoeken omdat het in het nieuws is. Staat erbij dat z’n foto gemaakt is bij een vriend uit Amerika. Onduidelijk dus waar ie gemaakt zou zijn en door wie.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten