De spotprent van Geert Wilders, de houding van Macron & Erdogan en de reactie van Rutte

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 28 oktober 2020 11 Comments

We gaan Mark Rutte natuurlijk wel aan zijn woord houden toen hij gister zei dat we in een vrij land leven, waarin spotprent’s er gewoon bij horen en waar de vrijheid van meningsuiting het hoogste goed is. Ik heb wel meteen een paar vragen voor Rutte: Waarom censureert Facebook mijn berichten dan als de inhoud ze niet zint? Waarom staat mijn site op de zwarte lijst van Kajsa Ollongren? Waarom hebben jullie je eigen pionnen gelanceerd (lees dit ff Mark) die verhalen verdraaien die jullie vervolgens met je fact checkers afbranden als complottheorieën?

We leven in een vrij land toch Mark? Nou, dan mag ik ook de bij dit artikel gebruikte Photoshop plaatsen. Dan mogen we dus ook van mening zijn dat we het niet eens zijn met je eigen dictatoriale regiem waarbij we boetes opgelegd krijgen voor regels die door jou bij het volk door de strot geduwd worden op basis van list en bedrog door media en vals spel in de alternatieve media; regels getekend door een koning die zich zelf niet eens aan die regels kan houden en gehandhaafd door Grapperhaus, voor wie hetzelfde geldt. Dus voordat je het voor de als tiran naar Erdogan wijzende Wilders opneemt, stel ik voor dat we een keer koffie drinken en ik je een keer in je bakkes kijk.

Het is natuurlijk één grote soapserie dat gekissebis tussen Erdogan en Macron; even los van de vraag of de onthoofding van die leraar niet gewoon in scene gezet is, want dat vals spel van de media kennen we inmiddels wel. Het is een verhaal en met de deepfake technieken van vandaag de dag kun je elk verhaal spinnen. Maar laten we er voor als nog eens even vanuit gaan dat het waargebeurd is, dan weet de gemiddelde lezer hier en dan weten diegenen die mijn boek gelezen hebben dat ik de inname van Europa door Turkije al jarenlang voorspel. Wat heb je voor zo’n Turkse inname van Europa nodig? Een boos Turkije; een boze president van Turkije en een volk en leger dat hem daarin steunt.

Daarvoor moet er dus flink olie op het vuur gegooid worden. Macron mag dat, na de onthoofding van de leraar die spotprent’s liet zien, doen door de islamitische gemeenschap strenger te gaan controleren. Charlie Hebdo mag er nog een schepje boven op gooien door vandaag een spotprent van Erdogan te plaatsen. Wilders mocht ook zijn toneelstukje opvoeren door Erdogan een terrorist te noemen en een spotprent van Erdogan met bom op zijn hoofd te plaatsen. Het is allemaal acteerwerk voor de bühne, zodat de juiste omstandigheden geschapen zijn om een Blitz Krieg op Europa mogelijk te maken; de al zolang door mij voorspelde Blitz Krieg.

Dat zal beginnen bij Griekenland, want daar is het conflict al hoogopgelopen rondom de Cypriotische gaswinning en landje claim. Griekenland wordt daarin gesteund door Frankrijk, net als het Frankrijk was dat de Libische rebellenleider steunde in de strijd tegen Turkije. Die strijd is inmiddels in het voordeel van Turkije beslecht, dus Frankrijk zou misschien inmiddels wel een beetje voorzichtiger moeten zijn met de spierballentaal richting Turkije, maar zoals gezegd is dit spel onderdeel van de uitrol van het master-script (dat ik in mijn boek beschrijf).

Europa moet Erdogan uit de tent lokken, zodat Erdogan zijn troepen zal sturen. En denkt u nu nog steeds dat Turkije daar de macht en middelen niet voor heeft? Dan heeft u simpelweg niet op zitten letten. Turkije heeft het sterkste leger van Europa en een zeer grote militaire industrie die vrijwel alles zelf produceert. Leest u hier maar eens of lees toch echt een keer dat boek:

uw boek

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, vrt.be

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

195 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. okkie schreef:

  Ik zou het graag willen geloven maar er is wel meer nodig om een oorlog (inname van een ander land) te rechtvaardigen dan alleen heen en weer gescheld. Enkel op basis van boos zijn kan je geen oorlogje beginnen.
  Daarnaast zijn de verkiezingen in Amerika van grootbelang. Mocht Trump winnen dan zal hij inderdaad er niet mee bemoeien maar mocht Biden winnen dan is het ander verhaal. Biden heeft al aangegeven Erdogan van z’n troon af te stoten als hij wint. Denk niet dat hij de andere kant op zal kijken als Turkije z’n leger inzet in Europa.

  • Martin Vrijland schreef:

   Meer nodig? okay..
   1. het Cyprus conflict
   2. Libië
   3. Lidmaatschap EU structureel geweigerd

   We zitten in de opbouw..er zal nog wel een gebeurtenis volgen dat de vlam in de pan doet slaan

   • marcos schreef:

    Nummer 4 is de bescherming van de rechten van Turkse burgers levend in het buitenland. Dit is vaak een reden om een gewapend conflict te beginnen.
    Nummer 5 kan andersom zijn, wanneer de EU “ingrijpt” wanneer Turkije de vluchtelingen kraan opendraait. Naast de gebruikeleijke terroristiche elementen onder de vluchtelingen, kan er nu ook geschermd worden met CORONA besmettingsgevaar. Natuurlijk hoeft Europa niet als winnaar van het gecreëerde conflict te ijn.

 2. Martin Vrijland schreef:

  Mijn excuses ik had een fout in het artikel staan, namelijk dat Wilders de profeet Mohammed met bom op zijn hoofd had geplaatst. Een erg knullige fout die ik inmiddels heb hersteld.

 3. Zonnetje schreef:

  Ik moet toch weer denken aan het nep conflict destijds tussen Rutte en de Turkse consul die Nederland niet in mocht komen. In de aanloop van de verkiezingen was dat toen herinner ik mij als ik mij niet vergis.Wat een gespeelde heisa was dat. Allemaal geregisseerd tussen de Nederlandse top en de Turkse top. Het zijn gewoon dikke maten van elkaar. Het “conflict”is puur om zowel de Nederlandse als de Turkse bevolking in de maling te nemen, te jojoen, in a confused mode te houden ook ter afleiding, hypnose eigenlijk.

  Altijd gebruiken zij dezelfde templates. Mensen wakker worden, we worden in de maling genomen, zowel de Nederlandse, Turkse als de Europese bevolking trouwens. Uiteraard speelde Wilders zijn rol als controlled opposition weer, op afroepbasis van zijn meesters.

 4. Harry vries schreef:

  Dit heeft niks met dit artikel te maken maar wil het toch even melden:

  Gister naar een grote bedrijvenbijeenkomst geweest waar ook de “future outlook on ownership in the new cirucular economy after the coming great reset” werd behandeld middels een spreekbeurt van één uur van een of andere hotemetoot van de WEF (world economic forum)

  Men heeft zeer grote plannen om in de toekomst het private eigendom van Jan met de Pet te veranderen in een soort collectief eigendom (dus men wil dat niemand meer iets in eigendom heeft maar alles moet beschikbaar komen voor een soort collectief gebruik).

  Dit gebruik van alles wordt dan gekoppeld aan en gemonitord via een soort centrale persoonlijke blockchain ledger waarin alles wat je gebruikt tot in het kleinste detail wordt geregistreerd en voor altijd bijgehouden, zogenaamd om je te kunnen helpen en constant bijsturen om zo economisch en sustainable en duurzaam mogelijk je leven te leiden.
  Dit wordt vormgegeven via een soort beoordelingssysteem waarin alles wat je doet en hoe je het doet en hoe je gebruik maakt van alles tot in het allerkleinste detail wordt meegenomen in je beoordeling zodat er op elk moment (via AI) een totaalscore wordt bijgehouden van al je handelingen en gedragingen in real time. Als je beoordeling daalt (of je krijgt een negatieve score voor iets of meerdere dingen tegelijkertijd) wordt je direct gewaarschuwd wat de oorzaak is van deze daling zodat je je gedrag direct kunt bijsturen. Ook wordt (onder andere) meegenomen of je je wel houd aan de regels en of je wel zaken gebruikt (of door de overheid verordoneerde dingen doet of gedaan hebt).

  Ook gekoppeld aan je persoonlijke ledger wordt je CBDC (central bank digital currency) wallet. Dit is geprogrameerde centrale bitcoin (dit wordt niet gemined zoals gewone bitcoin maar gewoon net als het huidige fiat geld door de centrale bank gecreëerd met één druk op de knop, en ook centraal via je eigen ledger dus niet decentraal zoals gewone bitcoin)

  Ook hieraan wordt het zelfde beoordelingssysteem gekoppeld, bovendien wordt je eigen digitale geld precies zo geprogrammeerd in verschillende soorten geld die elk alleen voor specifiek bedoelde zaken kunnen worden uitgegeven. Je kan dan bijvoorbeeld maar een X bedrag per maand aan vlees uitgeven, zodra je X bedrag hieraan hebt uitgegeven dan kan je voor die maand geen vlees meer kopen (dit is maar één voorbeeld van duizenden toepassingen die met Centale bank digitale valuta kunnen worden geprogrammeerd per persoon.

  Als je ergens geld aan wilt uitgeven (bijvoorbeeld een vliegticket kopen) wordt voordat je de overboeking kunt doen eerst je social credit gecheckt en of je wel aan de benodigde voorwaarden voldoet voor het mogen kopen van een ticket. Dit kan in één seconde gebeuren. Voldoe je neit aan de voorwaarden dan wordt er geen geld overgemaakt Dus je digitale geld werkt ook automatisch met geprogrammeerde “conditional statements”, die onbeperkt kunnen worden ingebouwd.

  Dit is maar het tipje van de sluier van wat er voor wat dat betreft zou kunnen gaan komen.

  Het feit dat men naar een economie wil waarin niemand meer iets in eigendom heeft (bijvoorbeeld ook geen auto of geen huis waarvan de hypotheek betaald is) is natuurlijk ook bedoeld om mensen volledig afhankelijk te maken van het systeem en hun credietscore.

  Als je bijvoorbeeld nog steeds een auto of een huis (zonder hypotheek) in eigendom zou kunnen hebben dan ben je voor transport en onderdak, deels niet afhankelijk van de overheid dus dan heb je nog iets van eigen macht en dat mag straks niet meer.

  • Martin Vrijland schreef:

   Exact wat ik al jaren roep dat er aan zit te komen..zie onder meer m’n boek..

   Mooie woorden voor een totalitaire controle staat.

  • Zonnetje schreef:

   Waren er nog toehoorders in de zaal aanwezig die kritische vragen stelden?

   • Harry vries schreef:

    Veelal positief. De negatieve redenen die ik hier in dit reactie noemde werden uiteraard niet door de spreker benoemd maar zijn mijn conclusies.

    Er is nog gigantisch veel meer over CBDC en de blockchain en social credit te zeggen maar uiteraard is een deel speculatie.

    Feit is dat er een CBDC voor alle landen in de wereld op de plank ligt (een van de oplossingen van deze zogenaamde corona hoax) en dat de CBDC binnen de oplossing (Reset ofwel ordo ab Chao) een grote belangrijke plaats inneemt.

    Het zit allemaal samen de reset binnen de SDG doelen van de VN zal alle elementen van de zogenaamde oplossing in zich opnemen en alles zit erin. Ook de zogenaamde 4e industiele revolutie (transhumanisme), alles zit er in wat door Martin Vrijland op deze site in vele artikelen is benoemd.

    Er waren wel wat kritische vragen maar die waren uiteraard niet echt kritisch, toevallig ook in de Telegraaf vandaag een vragenblokje over de uitrol van de CBDC valuta’s uiteraard allemaal positief.

    Iedereen direct een rekening bij de centrale bank dus niet meer bang hoeven zijn voor bankfaillisementen,
    Bankruns kunnen voorkomen worden
    Witwassen, terrorisme, criminaliteit en zwarte handel zijn verleden tijd.

    Maar de werkelijke donkere en duistere redenen worden nooit genoemd, en als ze wel benoemd worden dan is het zoiets als: Er zullen waarborgen komen om misbruik van banken en overheden tbv de privacy en controle te voorkomen.

    • Zonnetje schreef:

     Dank voor je reactie.

     De twee problemen. die zorgen voor het huidige “beleid”, zijn natuurlijk de cult met zijn waterdragers en zijn hand en spandienstverleners daarbij en het parlement dat niet goed functioneert. Laten we het in het algemeen noemen dat velen in het parlement hun baantje in het parlement als tijdelijk beschouwen en het zien als een middel om carriere te maken in het bijzonder bij de ambtenarij. Vaak zijn ze afkomstig/gerecruteerd /gegroomed eerst als ambtenaar om later in het parlement als kiezerstrekker te fungeren. Het is dan ook niet vreemd/onlogisch als deze leden van het parlement het de koning en de ministers niet moeilijk maken met lastige vragen en onderzoeken. Immers na het parlement willen ze door voor een leuke functie bij de overheid en dan moet je ze niet in de haren strijken.Het gevolg is dat het parlement niet of onvoldoende controleert wat de koning en de ministers uitspoken en het parlement zich daarmee een verlengstuk maakt van de overheid/bestuurders zelf. Ook is opvallend dat veel parlementsleden affiniteit hebben met de Cult.

     Daarbij zijn de fracties in het parlement en in .de partijen zelf goed vertegenwoordigd door leden van de cult die uiteindelijk aan de cult verantwoording moeten brengen en hun instructies opvolgen die voor de vorm, voor de kiezers, het gewone volk, zogenaamd uit de partijkoker of uit de fractie zouden komen. Wat mij betreft is er dus geen echte democratie.

     Oplossing is gewoon: DIRECTE DEMOCRATIE!

  • Martin Vrijland schreef:

   Mensen worden nu ziek gemaakt via mondkapjes (je uitgeblazen CO2 weer inademen) en een spriet met een labvirus dat diep achter in de neus geprikt wordt (intranasaal vaccin), zijnde de zogenaamde PCR test. Zo wordt de pandemie geloofwaardig gemaakt en zal iedereen buigen voor de allang op de plank liggende oplossing. Critici worden afgeserveerd als complotdenkers, waartoe de gecontroleerde oppositie is ingezet.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten