De steekpartij op Amsterdam Centraal Station door 19 jarige Afghaan op twee Amerikanen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 2 september 2018 10 Comments

bron: persgroep.nl

Wie de media al een tijdje volgt weet dat ze compleet eerlijk zijn. Heel Nederland is trouwens compleet eerlijk. Het barst van de eerlijke mensen in Nederland. De beste manier om hoger op te komen in onze maatschappij is namelijk door altijd helemaal en compleet eerlijk te zijn over alles. Je naait je collega’s niet en je steekt ze geen mes in de rug om zelf hoger op te komen. Alles draait op zuiverheid, intelligentie en kwaliteit in ons land. Neem nou bijvoorbeeld een Mark Rutte; zou u die ervan verdenken dat hij ooit liegt? Nee, natuurlijk niet! Dat is gewoon een geweldige denker met grootse kwaliteiten die nooit ook maar ergens over liegt.

Als politici bij grote uitzondering liegen, dan dient dat hooguit een hoger doel en behoort dat tot de kunst van het professioneel liegen-om-best-wil, zoals bij die waggelende wandel van Jean-Claude Juncker. Voor politie en justitie en de media durft iedere Nederlander wel zijn hand in het vuur te steken dat die nooit liegen. We kunnen dus eigenlijk ook met 200% zekerheid zeggen dat de aanslag van de 19 jarige Afghaan op Amsterdam Centraal Station volledig echt is.

Aan het in scene zetten van aanslagen denken alleen van die doorgedraaide aluhoedjes! Complotdenkers noemen we dat! Wat een tuig! Wat moet je ermee! Van onderstaande videobeelden kunnen we dan ook met de grootste stelligheid zeggen dat er niet (ik herhaal: NIET) met greenscreen technieken gewerkt is!

Het was je reinste hysterie en chaos op Amsterdam Centraal. Die 19 jarige messentrekker heeft wel even twee Amerikanen lelijk in de rug geprikt! Weet u hoeveel pijn dat doet! Het is heel ernstig en het was vast een bloederige toestand. Moeders met kinderen liepen gillend door de stationshallen en er brak grote paniek uit! Maar gelukkig was de politie binnen 30 seconden ter plaatse. Dat is sneller dan superman, maar dat kan ook gewoon hoor. “Meer blauw op straat” heeft echt gewerkt, behalve dan dat het nu van die lelijke zwarte pakken met fluorescerend geel op de schouders is geworden.

Kijk het zit zo: die Afghaan was asielzoeker en woonde gewoon al lekker een tijdje luxe in een mooi appartement in Duitsland. Hij stond natuurlijk eigenlijk al wel bekend als ex-IS strijder, maar dat waren de Duitse geheime diensten vergeten te melden bij de Nederlandse autoriteiten en er was ook geen aanleiding om hem extra in de gaten te houden (dus het wordt tijd voor een Europese veiligheidsdienst, zodat dat het allemaal veel beter werkt). Nou en toen heeft hij zijn paspoort meegenomen en is hij naar een kiosk op de Albert Kuyp gereden om daar wat Afghaanse opium te ruilen tegen een bushcraft mes. Uit opgevraagde camerabeelden heeft de politie het spoor van de verdachte kunnen volgen. De exacte tijdlijn volgt nog.

Uit de beelden blijkt dat de Afghaan eerst nog even bij de Mac Donalds een goedgevulde Big Mac gegeten heeft en daarna bij Starbucks nog een kopje koffie gedronken heeft (dit is geen Telegraaf-achtige sluikreclame). Vervolgens is hij op de rondvaartboot van Grayline naar centraal gevaren om daar twee willekeurige Amerikanen neer te steken. De politie (die binnen 30 seconden ter plaatse was) schoot de man eerst op zijn rechter dij, maar daar werd de kogel afgeketst door het paspoort in de broekzak van de man. Doordat dit paspoort op de grond viel, wist de politie de Afghaan al snel te identificeren. Uiteindelijk heeft het kort geleden geïntroduceerde splinternieuwe wapen ‘de taser’ bewezen zeer belangrijk en nuttig te zijn voor de politie, want middels deze taser wisten zij de Afghaan uiteindelijk te overmeesteren.

Het terreuralarm is nu volgens minister Ferdinand Grapperhaus naar code rood gezet, want naar verluid staan er nog veel meer Afghanen op de camerabeelden van de messenkiosk op de Albert Kuyp. Minister Grapperhaus heeft daarom opdracht gegeven om alle publieke ruimtes extra te beveiligen met zwaar bewapende politie. Alle messen bij de kiosk op de Albert Kuyp zijn trouwens uitverkocht, dus mocht u willen gaan bushcraften, dan is de levertijd twee weken.

De 19 jarige Afghaan had overigens één opvallend kenmerk. Hij had zijn haar gestileerd in de vorm van een geel-witte Geert Wilders imitatie-kuif. De politie vermoedt dan ook dat de overige terroristen, die mogelijk toe kunnen slaan op andere stations, zich ook een dergelijke kuif zullen aanmeten. Kijkt u daarom uit naar Afghaans-getinte mannen met een Geert Wilders kuif. Zodra u een dergelijke opvallende verschijning ziet kunt u contact opnemen met 112 of met de PVV.

Dit alles is gecheckt door de nepnieuws-checkers van Nu.nl en de Universiteit van Leiden en wordt dan ook gegarandeerd niet gecensureerd door Facebook en Google. Het is echt waar!

Het is echt waar, want onderstaande beelden zijn met telefoon gefilmd (door een Turkse freelance journalist die zeer toevallig aanwezig was: dus betrouwbaar) en dus is het écht geen greenscreen en écht geen nepnieuws!

73 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Toeval:

  1. Wilders werd bedreigd
  2. Massa protest want Iedereen in pakistan kende opeens Wilders.
  3. Cartoonwedstrijd afgelast
  4. Waarschuwing Wilders voor terreur
  5. Volgende dag terreuraanslag op twee Amerikanen.

 2. EenOogOpen schreef:

  Het hangt vol met camera’s, maar ze laten natuurlijk alleen zien hoe de verdachte onder schot wordt gehouden, niet hoe die uit het niets zwaar lijp op die amerikanen instak. En de beelden komen nog van smartphones af ook. Lijkt erop alsof die camera’s er voor de sier hangen. Elke m2 wordt gefilmd, waar zijn die beelden dan. Dat was ook met het vorige incident op Amsterdam centraal waarbij een man op 8 mensen inreed. Toen ontbraken er ook camera beelden, maar toen was er niemand die toevallig aan het filmen was. Met de privacywet die 25 mei is ingegaan moet je nu toch wel oppassen met dat filmen straks krijg je nog een boete voor geen toestemming van de mensen die erop staan. Nu konden ze niet zeggen dat die afgaan een te lage bloedsuikerspiegel had. Nu is het een terreuraanslag maar de vorige incident met die auto niet zeker, oh nee toen had ie een te nog wel lage bloedsuikerspiegel. Ja ja, dat zal wel de enige echte waarheid zijn, er is geen andere mogelijkheid ik ben ook in hypnose.

  • Martin Vrijland schreef:

   Wil jij beveiligingscamerabeelden? Geen probleem! Met een amateur-softwarepakketje en een greenscreen kan iedere hobbyis dat voor je in elkaar draaien, dus dat kan John de Mol vast beter.

 3. Martin Vrijland schreef:

  Respecteer de privacy… ja natuurlijk

  ‘Respecteer privacy slachtoffers terreuraanval Amsterdam CS’
  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/respecteer-privacy-slachtoffers-terreuraanval-amsterdam-cs

 4. Martin Vrijland schreef:

  Het “zwaargewonde” slachtoffer vouwt de handjes rustig samen en ligt er ogenschijnlijk nogal ontspannen bij. En natuurlijk hoef de ambulance geen sirene aan om weg te scheuren, nee het rijdt in alle kalmte weg en stopt zelfs nog even voor een overstekende agent..tja prioriteiten

 5. mb. schreef:

  Ook is het nieuws veelvuldig veranderd … zwaargewond – lichtgewond, etc. En toevallig dat ‘t Amerikanen waren ? Slechter traceerbaar.

  Mag iemand die wegloopt met een mes neergeschoten worden ?

 6. EenOogOpen schreef:

  Op een vraag waar de beveiligingscamerabeelden zijn, reageerde iemand van “ze hebben ook nog privacy natuurlijk.” Dat had hij waarschijnlijk van ‘respecteer privacy slachtoffers terreuraanval Amsterdam CS’ gekopieerd, waardoor die dat nog net zonder NLP technieken aan mij kon uitleggen. Maar natuurlijk, misschien zijn ze nog bezig met de camerabeelden in elkaar aan het knutselen in de studio. Hoe weten wij nou of dat echte beelden zijn of nep? Men kan van alles creëren met greenscreen. Maar zou het? Alleen in Nederland leven 100% eerlijke mensen, maar goh die zouden dat toch nooit in hun hoofd halen om mee te werken aan een leugen!

 7. Martin Vrijland schreef:

  Ooooooooh dat verklaart die 30 seconden! “De politie was binnen 30 seconden ter plaatse”. Zouden ze meelezen? Maar waarom hebben ze hem dan niet even aangehouden en gefouilleerd? ‘Prefentief fouilleren’ noemen we dat! Dat mag toch tegenwoordig? “Ausweis bitte!”

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2514076/agenten-zagen-afghaan-voordat-hij-toesloeg

  Pauw pauw pauw!

 8. Camera schreef:

  De politieman Pieter Jaap zegt dat hij kort op het station was!!!!!!!!! minuut 2.27 quote ” HIJ WAS MAAR HEEL KORT OP HET STATION” mooi ingestudeerd fabeltje

  En tegelijkertijd zeggen ze dat hij maar doelloos rondliep (het frustrerende is dit kan je nooooit op waarheid controlren, ze kunnen alles zeggen)

  https://www.parool.nl/amsterdam/agenten-zagen-afghaan-voordat-hij-toesloeg~a4603923/

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik had deze reactie geplaatst onder dit (door de Google news feed gepushte) TPO artikel:
   https://tpo.nl/column/briefje-van-jan-aan-jawed-s/

   ..maar die is natuurlijk snel verwijderd

   “TPO steeds weer de slimme gecontroleerde oppositie artikelen. Iedereen met een beetje boeren verstand kan zien dat deze aanslag 1 grote Greenscreen show is. Het enige filmpje tot nu toe is afkomstig van een freelance journalist die toevallig ter plaatse was en als er nog beveiligingscamerabeelden opduiken, dan zegt dat niks, want Greenscreen is ANP’s John de Mol core business. Nu krijgen we ineens voorgeschoteld dat zogenoemde ’spotters’ (speciale agenten van de politie op het Centraal Station) de man al in het vizier hadden. Wauw! Wat een geweldenaren! Waarom hebben ze hem dan niet even aangehouden en gefouilleerd? ‘Prefentief fouilleren’ noemen we dat. Het volk wordt weer eens in de maling genomen met een nep-terreuraanslag om zo vooral te kunnen blijven verkopen dat de politiestaat moet blijven groeien.”

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten