De strijd tegen nepnieuws: de strijd voor alleenrecht op nepnieuws en uw wereldbeeld

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 14 november 2017 6 Comments

Minister Kajsa Ollongren, u weet wel die vrouw van de adellijke familie Ollongren met die Blitzkrieg carrière, wil de strijd tegen nepnieuws aangaan met Facebook en Google. Dat heeft ze natuurlijk tijdens haar Bilderberg 2016 sessie mee gekregen als opdracht, omdat toen al bekend was dat zij in dit nieuwe kabinet zou komen. Toen al bekend was? Ja, zo gaat dat in een nepdemocratie. U denkt serieus dat u het allemaal bepaalt met uw stembiljet, maar dat is de schijn van democratie. De poppetjes zijn al van jongs af aan opgeleid en geselecteerd en het acteerwerk dat we ook wel ‘verkiezingen’ noemen moet de schijn wekken dat u wat te zeggen heeft. U heeft niets te zeggen (lees hier waarom). De aristocratie heerst via de illusie die we democratie noemen. En die aristocratie heeft maar 1 doel: Een gecentraliseerde macht met een transgender transhumane wereldbevolking die volledig onder digitaal bestuur hangt.

Een wat? Oh nee, daar gaan we weer. Weer zo’n doorgedraaide complottheorie!” zult u nu misschien onmiddellijk denken als u nieuw bent op deze site. Tijd om u eens serieus te gaan verdiepen! “En wat heeft dat met nepnieuws te maken?” Alles! Dat nepnieuws is namelijk geïntroduceerd volgens de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘ om het alleenrecht op nieuws en nieuwsanalyses te krijgen. Dat is een alternatieve manier om de vrijheid van meningsuiting te onderdrukken. Als iedereen die een website beheert zich namelijk burgerjournalist mag noemen, schrijft iedereen met een weblog dus feitelijk nieuws of nieuwsanalyses. Als je dan verklaart dat bepaalde invalshoeken kunnen worden betiteld als nepnieuws of als propaganda, kun je dus die burgerjournalisten gaan bestraffen voor wat ze schrijven. Dergelijke mensen noemden we in het oude Sovjet-Unie ‘dissidenten’. Feitelijk wil je dus het alleenrecht op nieuws. Dat dit veelal nepnieuws is, zoals hier op de site al in vele zaken toegelicht, kunt u begrijpen als u zich er serieus in verdiept. Helaas is de gemiddelde mens zo heilig overtuigd van het beeld dat de krant en het journaal en allerlei praatprogramma’s de waarheid verkondigen, dat menigeen de schouders op zal halen bij deze strijd tegen nepnieuws. Feitelijk is er sprake van de strijd voor het alleenrecht op nepnieuws door de propaganda kanalen van de staat. Iedereen die een afwijkende mening verkondigt zal in de nabije toekomst dissident zijn.

“Okay, maar wat heeft dat met een transgender transhumane wereldbevolking te maken? En wat is dat eigenlijk?” Welnu, de transhumanisering van de mensheid is een plan dat al decennia op de plank ligt. Dat kunt je aan de contouren ontdekken. Het begon bij het feminisme en het verzelfstandigen van de vrouw, naar de bi- en homoseksualisering van de maatschappij (via propaganda). Nee, ik heb niets tegen zelfstandige vrouwen en ook niets tegen bi- of homoseksuelen. Ik probeer u de agenda toe te lichten die ik meen te zien. Dat mag nu nog, onder het mom van “vrijheid van meningsuiting”, maar je moet wel uitkijken dat je niemand beledigt. Dat is zo’n zijden draadje dat elk moment kan knappen, maar ik probeer toch nog zo goed en kwaad het kan de agenda toe te lichten. Die homoseksualisering was nodig om de voortplanting richting IVF te drukken. Homostellen kunnen zo een draagmoeder zoeken of kinderen adopteren en bistellen kunnen een zaaddonor zoeken. Tijdens dat IVF proces kun je een beetje spelen met de code van de mens. Tegenwoordig noemen we dat “designer baby’s”. De wetgeving voor het mogelijk maken van design baby’s is al in voorbereiding, maar tot die tijd kon je al veel doen met hormoonbehandelingen (en dan heb ik het nog niet over vaccinaties, voeding, etcetera). Je ziet tegenwoordig dan ook steeds meer IVF kinderen of jongvolwassenen rondlopen die ietwat vrouwelijke trekjes als jongen of ietwat mannelijke trekjes als meisje hebben. Daar kunnen ze niets aan doen, dat is mogelijk een gevolg van het IVF proces. Ondertussen bereid je als staat voor al deze potentiële transgenders alvast de wetgeving voor. Het voorlaatste doel is namelijk de transgender of liever gezegd ‘de hermafrodiete’ mens.

Ach, wat een flauwekul man! Hoe kom je daar nou weer bij? Waarom zou dat nou het doel zijn?” Daarvoor moet u de mindset van de aristocratie een beetje begrijpen. Zij vormen een wereldwijde groep van geheime genootschappen (“Oh ja daar heb je weer zo’n complotgedachte! Nou, daar geloof ik niks van!“) waarin zij aan Luciferaanbidding doen. Die personage is eigenlijk een religieuze naam voor wat ze in de genootschappen ‘de Grote Architect’ noemen. Dat is als het ware hun ‘God’. Die aristocratie bestuurt de wereld via een netwerk van deze genootschappen. Zo zijn de Oranje’s de kartrekkers van de Maltezer orde. Hun meester Lucifer wordt ook wel de hermafrodiete personage ‘Baphomet’ genoemd, die symbolisch afgebeeld wordt als een bok met een penis en borsten; hermafrodiet dus. Zij geloven dat de mens weer terug moet naar zijn oorspronkelijke bouw. Een beetje zoals Adam en Eva voordat Eva uit Adam’s rib gebouwd werd (wat een historische bijbels verdraaiing is voor het genetisch proces van het scheppen van de man en vrouw via genetische manipulatie). We moeten als mens dus volledig onder Luciferiaans bestuur komen te vallen. Dat is het doel van de aristocratie. En omdat we dus af moeten van mannen en vrouwen en we toe moeten naar de hermafrodiete mens, wordt nu het transgenderisme zo gepromoot in de media. Alle wetgeving wordt er op aangepast en ondertussen wordt het ‘man zijn’ steeds meer in de gevaarlijke hoek geplaatst. Mannen verkrachten vrouwen of randen ze aan in Hollywood en Hilversum. Ook randen mannen andere mannen aan. U kent het wel, het #metoo verhaal.

We moeten af van de oude gezinsstructuren. We moeten af van de man en de vrouw, waarbij de man het lastigste klusje is, want die mannen hebben dat lastige testosteron hormoon, waardoor ze nog wel eens opstandig kunnen worden. Die moet je dus eerst targetten. Het feminisme was het begin van het verzwakken van de gezinssituaties. Toen kwamen de tweeverdieners en de kinderdagverblijven. En de rest is u bekend. Maar we zijn er nog niet. We moeten toe naar de transhumane transgender (of liever gezegd ‘hermafrodiete’) mens. Waarom dan transhumaan? Let u maar eens op waar alle grote bedrijven als Facebook en Google mee bezig zijn. Elon Musk investeert flink in zijn bedrijf Neuralink. De breinconnectie is de eerstvolgende stap na de i-Phone. En dan volgen de nanobots in ons lijf die kanker kunnen bestrijden. Niet ver van nu (als we Google’s topman Ray Kurzweil moeten geloven) zijn we dan op het punt beland dat onze lichamen langzaam veranderen in halve cyborgs. Het doel is dat we volledig bestuurbare geslachtsloze wezens worden. “Bah wat saai ouwe complotdenker! Heb je nog meer fantasieverhalen?” Weet u wat? Lach er maar om! Ik stel voor dat u zich er echt eens in gaat verdiepen.

Ik herhaal ondertussen nog even: De aristocratie bestuurt de massa via de schijn van democratie en wil het alleenrecht op nieuws, omdat zij het alleenrecht wil op het inkleuren van uw beeld van de wereld. Zodat u dit soort teksten nooit meer te lezen krijgt en u nooit meer geprikkeld wordt om na te denken. Dit, zodat u niet in opstand zult komen voor al die politiestaatmaatregelen die zij doorvoeren. Die steeds geavanceerdere controle op alles wat u doet. We gaan nu al leven in de smart city 2.0. We gaan toe naar de smart society. Camera’s overal; Bg Data die alles van u analyseert en precies weet wat u denkt, communiceert, eet, drinkt en met wie u omgaat. We gaan naar het puntensysteem zoals in China, waarbij sociale uitsluiting als gevolg van Facebook punten (een Sesame Credits systeem) er voor zorgt dat u minder luxe en gewaardeerd kunt leven. We gaan toe naar de cashless society waarbij u niet meer kunt kopen of verkopen zonder dat de staat daar grip op heeft. En grip betekent: dat u zich exact aan alle regels moet houden. En die regels worden steeds strikter en de controle erop steeds geavanceerder.

Een gewaarschuwd mens telt normaal gesproken voor twee. Een gewaarschuwd mens in Nederland steekt doorgaans echter het liefst zijn/haar kop in de Waddenzee-drab bij eb, zodat het nog even lekker mee zuigt.

Alles wat u de komende tijd aan wetgeving zult zien verschijnen, draait maar om 1 ding: meer vrijheden afpakken onder het mom van veiligheid; verdere digitalisering van alles en verder toezicht op alles. Verder zal er links en rechts gedaan worden alsof u het beter krijgt, maar feitelijk wordt alles en iedereen financieel steeds meer afhankelijk gemaakt van staat en banken. Betalen zult u! Meer, meer en nog eens meer. Dat geldt natuurlijk niet voor de staatsmedewerkers, de opstellers, uitvoerders en controleurs van regels. Dat geldt natuurlijk ook niet voor opvoeders, propagandisten en onderwijsmedewerkers. Meer en meer mensen gaan werken voor de superstaat en helpen zo mee met het weven van hun eigen web, waarin iedereen straks verstrikt en verstikt raakt. Het wereldwijde web. Guess who’s in the centre?

Meer weten over de transgender transhumaan? Lees dan even dit artikel waarin ik het uitgebreid toelicht en ook een toelichting geef op de ‘gender neutraal’ spraak die er aan zit te komen.

Bron linkvermeldingen: Wikipedia.org

324 Shares

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera schreef:

  Angst met een doel en voor een doel en nooit toevallig zoal mensen denken

  https://www.telegraaf.nl/entertainment/1249614/lady-gaga-en-joe-biden-werken-weer-samen

 2. ZandInOgen schreef:

  Ook weer interessant om te zien dat gelijktijdig met de bekendmaking van het referendum over de sleep /aftapwet de koppeling wordt gelegd met Russen en fake news. NLP = NeerLands Propaganda de overtreffende trap van Goebbels propaganda…ach alles gaat nu in rap tempo richting Untergang. Ze winden er geen doekjes om en ze verblikken of verblozen niet meer in Den Haag, ze hebben het voor elkaar gekregen om in de gehele politiek (kabinet/oppositie) pathologische leugenaars naar voren te schuiven. En degene die uit de ‘Sieg Heil’ pas loopt (zie Omzigt) wordt direct ter verantwoording geroepen door de Bilderberg Gestapo

  Bilderberg 2016 in Dresden…toeval? NEIN!…Arbeit macht frei, Sieg Heil!

  Gelukkig hebben we de video’s nog, maar voor hoe lang is de vraag?

  • ZandInOgen schreef:

   Van wie zal ze die censuur ideeën toch hebben, ach kijk daar loopt ze achter Alex Karp. De geschiedenis lijkt zich weer te herhalen of zoals Mark Twain het zo mooi stelde:
   “History doesn’t repeat itself but it often rhymes,”

   Reichsministerium für Volksaufklärung und Propaganda

 3. tedsdam schreef:

  Prima tekst.Elk woord wat je zegt is de waarheid en het gaat steeds sneller met idd regelgeving om je vrijheid helemaal af te nemen!

 4. Notis schreef:

  @Allen Helemaal eens. Martin een zeer belangrijk artikel.
  Ze/zullie (=de zionazies=Khazarians die achter alles zitten WO I en II etc.) hebben het voor elkaar. In wezen draaien ZIJ alles finaal 180 graden om.

  De propaganda en pulp die men dagelijks over de tv en via de krant over het Volk spuit en men (zullie dus) echt nieuws – van de NPO weet u wel – durft te noemen is in wezen het echte NEP-NIEUWS!!!!!

  Straks zullen de werkelijke echte waarheids verkondigende sites als deze en nog vele anderen verboden worden. Dan zijn we weer aangeland en afhankelijk van de vooroorlogse stencilmachine en vooral de “van mond op mond” doorgeefmethode van nieuws! Wel oppassen voor de burgerspionnen van de aivd (achterbakse immorele vuiligheids dienst)

  Echter één ding nog: De vergelijking met de propaganda van Duitsland 1933-1945 is voor een groot deel onterecht. De bedoeling was een rechtvaardig en welvarend Duitsland na WO I op te zetten. WO I waarbij Duitsland bij de vrede(?? manieheus) van Versailles werd gedwongen tot onmogelijke voorwaarden. Een WURGcontract/vrede!!!

  Als men het boek van Benton L. Bradberry The Myth of German Villainy heeft gelezen(wel in het ENGels, helaas nog niet vertaald in het Nederlands, het Duits, het Chinees, het Russisch etc etc etc) dan weet je genoeg. Om te huiveren zoals men/zullie (zullie= u weet wel) de mens, de gewone man en vrouw slechts ziet als middel als moord/oorlogsobject, als lustobject en tenslotte als winstobject als slaaf als ding. Walgelijk. Dit soort mensen ook ons kabinetje, zijn totaal gespeend van ieder empathisch vermogen, laat staan van liefde voor de mens, inclusief henzelf. Alleen hebzucht, lust en macht drijft hen. Deze mensen hebben hun ziel, als ze die nog hebben, totaal aan de Duivel verkocht.

  Hoop dat los van religie, de “natuur” deze mensen ooit eens zal berechten…

 5. Notis schreef:

  zie ook:
  =====
  https://www.youtube.com/watch?v=itmiffGBHoE en verder alle you tube
  1933 24 maart werd door de joden (Judea- International Jewry) al de oorlog aan Germany verklaard!

  Duitsland heeft onzagwekkend geleden onder de oorlog.
  WO II tot ver na de 1945 werden er nog duizenden Duitsers verkracht(vrouwen en kinderen vooral) en vermoord!!!
  Zie ook de Eisenhowers death camps langs de Rijn van Noordrijnland tot diep in Frankrijk!!!
  1,5 miljoen POWs (krijgsgevangenen) gecrepeerd willens en wetens de Geneve en andere conventies.
  De schatting is dat in WO II ca 20 tot 30 miljoen Duitsers zijn omgekomen!!!!!!!!!!
  En tot op de dag van vandaag wordt er diepe wraak op Duitsland genomen. En waarvoor? Voor niets, helemaal niets alleen dat Duitsland niet door de joden financieel en commercieel afhankelijk gekneveld wilde worden!

  P.s. Wij Nederlanders (bestaan die nog dan???) moeten ons DIEP SCHAMEN voor onze haat jegens de Duitsers, maar wel tomaten en bloemen aan ze verkopen, voor onze grappen nog lang na de oorlog door de Duitse vakantiegangers de verkeerde weg te wijzen en dat ze op het strand van onze prachtige Moord- eh pardon Noordzee meteen forten gingen graven. JA INDERDAAD in 1940 forten, bunkers om de ENGelsen olv oorloghitser en psychopaat Churchill (Whats in a name!) en ook Roosevelt.
  Hitler heeft een groot ding gedaan, wat iedereen blijkbaar is vergeten. Hij heeft het perverse en moorddadige COMMUNISME uit Rusland gestopt. Na de oorlog Europan in 2-en gedeeld door ijzeren gordijn etc weetunogwel?!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten