De transgender-neusring: waarom is dat?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 22 juni 2018 7 Comments

Bron: printerest.com

Ik weet niet of het u ook wel eens opvalt, maar ik zie de laatste tijd steeds vaker jongens en meisjes waaraan je niet helemaal duidelijk kunt zien of ze jongen of meisje zijn. Ook is het mij persoonlijk opgevallen dat ik vaak bij zo iemand een neusring zie; een neusring door het neusbotje (zoals op de foto, dus niet in de zijkant). Even los van de vraag of het iets met smaak of voorkeur te maken heeft, lijkt er bijna sprake van een enorme sprong in de evolutie waar het gaat om dit verschijnsel. Nu geloof ik niet in die evolutietheorie, want ook dat is (mijns inziens) een geloofssysteem waarin nogal veel hiaten zitten, maar stel dat er sprake zou zijn van evolutie en dat de mens via die weg ontstaan is, dan hebben we de laatste (pak ‘m beet) 10 jaar wel een enorme sprong gemaakt. Hoe kan het ineens iets van de laatste generatie zijn dat er zoveel geslacht-ondefinieerbare mensen rondlopen? Voor alle duidelijkheid: ik heb niets tegen enig individu of enig seksuele geaardheid noch tegen transseksuelen. Ik vraag me gewoon af hoe het kan.

Er zijn uitleggen te vinden die het verklaren op basis van de grote hoeveelheid PCB’s in ons milieu. Naar verluidt brengen die PCB’s de “normale” hormoonbalans in de war. Zo kan een moeder die zwanger is veel PCB’s in haar bloed hebben, waardoor het mannelijke hormoon (testosteron) ingekapseld zou worden en dus de groei van het mannelijke geslachtsdeel stagneert. Het lijkt me op zich een plausibele potentiële invloedrijke factor. Ik weet niet of we misschien ook rekening moeten houden met de invloed van IVF en/of vaccinaties. Het gaat mij nu even om het simpele gegeven dat ik persoonlijk de ervaring heb steeds meer geslacht-ondefinieerbare jongens/meisjes rond te zien lopen. Het lijkt er daarnaast op dat zijzelf op de hoogte zijn van een soort onderlinge geheime code, namelijk die van de neusring. Alsof ze willen laten zien: “Kijk ik ben gender-neutral”.

Het is ook erg opvallend dat de media de laatste twee jaar bijna dagelijks vol met transgender-berichtgeving staat, maar ook zie je steeds meer popartiesten de boodschap uitdragen. Bekende namen als Pink en Angelina Jolie dragen de boodschap uit en zelfs de kinderen lijken er in te worden betrokken. “Nou en! Daar is toch niets mis mee! Blijkbaar zijn er nu eenmaal steeds meer mensen die zich een ander geslacht voelen of zijn er steeds meer mensen bij wie het geslacht fysiek gewoon onduidelijk is.” Ja, dat is ook precies datgene waar ik u op wijzen wil. Is er dan niemand die zich afvraagt hoe dat kan? Zou het kunnen dat het gepusht wordt? Of zien we dat verschijnsel ook bij andere zoogdieren? Zijn er ook apen, wolven, koeien, olifanten en beren die ineens steeds vaker als hermafrodiet geboren worden? Is ook daar sprake van een sprong in de evolutie? “Oké, stel dan dat het gepusht wordt! En wat dan nog? Wat maakt het uit?” Dat maakt in zoverre iets uit, dat je dus mogelijk steeds meer kinderen geboren laat worden die potentieel tegen psychische problematiek aan kunnen lopen. En dan is het inderdaad best logisch dat je bijvoorbeeld gender-neutrale toiletten moet gaan bouwen of gender neutrale kleding in de winkels moet gaan hangen. Je wilt een groeiende groep niet psychisch schaden.

Waar ik u met mijn artikelen toe probeer te prikkelen is na te denken over de vraag of er een duidelijke push van boven achter zit. Ik weet het; dan denkt u ‘complottheorie’, maar als iets zo’n grote evolutionaire “sprong” lijkt te maken (of we het nu een sprong vooruit of een sprong omlaag willen noemen), dan kun je dat toch eigenlijk niet zomaar meer afwimpelen met een gedachte dat het een ‘complottheorie’ is. Het is een waarneming; een constatering. Als de temperatuur op aarde stijgt gaan we ook kijken naar de oorzaak. Waarom doen we dat dan niet met de veranderingen op het gebied van gender-twijfelgevallen? We kunnen dan misschien bijvoorbeeld tot de conclusie komen dat dat mogelijk inderdaad door plastics in het milieu komt en dan zou het geen complot hoeven te zijn, maar een oorzaak gevolg verschijnsel. De vraag die ik bij u zou willen aanwakkeren is of er niet toch een agenda achter zit en sturing van ‘boven’. De neusring is in dat kader opmerkelijk te noemen, want dat doet denken aan de ring door de neus van een stier. En de bull (the red bull) staat in feite voor Saturnus en dus voor Lucifer. U kunt voor de onderbouwing van die stelling hier op de site de nodige artikelen terugvinden. Je zou dus de vraag kunnen stellen of het genderneutraal-, hermafrodiet- of transgendersymbool (of hoe je het ook noemen moet) van de neusring iets met Lucifer te maken heeft. Je zou je ook kunnen vragen of de regenboog van de transgender-beweging (of de LHBTQ beweging) iets met Lucifer te maken heeft. We kunnen het ook allemaal afdoen als toevallig of ‘vergezocht’. Die keuze laat ik natuurlijk aan u. Ik heb alvast mijn toekomstbeeld geschetst in dit artikel.

38 Shares

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. De Loonslaaf schreef:

  De stier met de neusring vind je natuurlijk in zijn puurste vorm op een wapenschild in Zwitserland:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Canton_of_Uri

 2. Indigo Pixie schreef:

  Op FB kun je nu kiezen uit 56 gender identiteiten, en de keuze voor gewoon ‘man’ of ‘vrouw’ staat er niet eens tussen…Via nieuwe woorden (NLP) wordt de jeugd gewend gemaakt aan het idee dat de natuurlijke verschillen tussen man en vrouw (die wel degelijk bestaan en van groot belang zijn trouwens) niet langer van tel zijn.
  https://www.vice.com/nl/article/8gz73a/waarom-kun-je-op-facebook-kiezen-uit-meer-dan-50-genderidentiteiten

  Het is de herdefiniëring van de menselijke, biologische identiteit en past in de agenda van ontzieling en ontmenselijking (in combinatie met het Kalergi plan voor rassenvermenging en uniformiteit).

  In 2008 werd het idee al gelanceerd dat ook een man een zwangerschap kan dragen mits de nodige chirurgische ingrepen. De volgende stap is dat conceptie en geboorte los van de menselijke invloed en medewerking komen en plaatsvinden in fertiliteitsklinieken met genendatabanken gecontroleerd door de staat.
  Het typische gezin (man, vrouw, kinderen) als basisunit dient te verdwijnen. Gezien kinderen altijd de toekomst vormen (het is de volgende generatie) gaat deze gender ‘verwarring’ uiteindelijk in wezen over wie de controle kan verwerven over de kinderen…
  http://thefederalist.com/2014/06/23/how-the-trans-agenda-seeks-to-redefine-everyone/

 3. ZalmInBlik schreef:

  Het is allemaal Baäl verering, ze ‘offeren’ een kind op voor de grotere transhumanistische agenda

  Baäl (Hebreeuws בעל baʿal ‘Heer’ of ‘Meester’)
  The title baʿal was a synonym in some contexts of the Hebrew adon (“Lord”) and adonai (“My Lord”) still used as aliases of the Lord of Israel Yahweh. According to some scholars, the early Hebrews did use the names Baʿal (“Lord”) and Baʿali (“My Lord”) in reference to the Lord of Israel, just as Baʿal farther

  “Palladisme is noodzakelijkerwijs een luciferiaanse rite. De religie is Manichaean neo-gnosticisme, dat onderwijst dat de godheid duaal is en dat Lucifer de gelijke van Adonai is, waarbij Lucifer de god van het Licht en Goedheid is, die voor de mensheid strijdt tegen Adonai, de God van duisternis en het Kwaad. Albert Pike had slechts de dogma’s van de hoge graden van alle andere vrijmetselarijen gespecificeerd en onthuld, want ongeacht welke rite dan ook, de Grote Architect van het Universum is NIET de God die door de christenen wordt aanbeden.”
  Uittreksel uit Masonry Beyond the Light, door William Schnoebelen, voormalig 32ste graad vrijmetselaar.
  https://deburchtsion.blogspot.com/2012/03/dossier-x-albert-pike.html

 4. Robin schreef:

  Melkkoeien hebben ook soms zo’n neusring met stekels, omdat ze soms elkaars melk stelen… Wat een trendsetters.

  Misschien is het om de aandacht te verplaatsen van het dragende schepsel naar de blingbling reusring. Ik begrijp de hele transseksueel problematiek niet. Er is geen probleem! Het is heel eenvoudig, tenzij je de boel opzettelijk gaat verwarren.
  Of een soort verstandsvirus creëerd.

  Je kunt voor mij een aardappel versnijden tot een wortel. En zeggen dat het een wortel is, maar het blijft toch een aardappel. Hoe je het ook went of keert. Elke vezel van de ‘tot wortel gesneden pieper’ zegt: ik ben een pieper.

  Alleen wanneer je mensen hebt die de boel gaan omdraaien, en de 100 aapjes nemen het over wordt het vervelend.
  Die lijden dan in zekere zin ook aan een soort van verstandelijke handicap, alleen laten zij zichzelf nog net niet ombouwen.
  Het is een beetje als ‘the invasion of the body snatchers’ maar dan anders.

 5. Sandokan schreef:

  Een paar jaar geleden, in 2016, hebben ze Nimrud alvast in Europa neergezet…

  https://nos.nl/artikel/2136324-verwoest-in-irak-herrezen-in-rome-de-stier-van-nimrud.html

 6. Terry Modder schreef:

  Zeker tien jaar geleden,was er al een onderzoeker die voorspelde dat door het gebruik van plastics de mens op lange termijn onvruchtbaar zou worden,waar deze transgender hype een gevolg van kan zijn.
  Wat veel kwalijker is,is de taboesfeer waarin een onderzoek naar de juiste bronaanpak wordt getrokken.
  Wanneer ik in discussie ga merk ik dat mensen hun oordeel al klaar hebben.
  Het twijfelen aan de transgendertrend wordt over een kam geschoren met homohaat,jodenhaat en intolerantie,terwijl juist dát de gevolgen zijn voor mensen die zie wel kritisch durven uitspreken.
  Wanneer je begint over een immer vervuilende leefomgeving en voedselbronnen,woordoor dat zijn effect heeft op komende generaties ben je overdreven of complotter.
  Kortom, de scheidslijnen binnen welke de moderne mens denkt is een zorgvuldig uitgekiende grens,neergelegd door media en overheid.
  De komende generatie is nu al oliedom,totaal niet creatief en al helemaal niet kritisch over hun eigen welzijn.
  De transgender is het produkt van de driehoek :overheid,voedselconcerns en media en dus deel van het plan de mens te ont-mensen.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten