De ‘val van de cabal’ nonsense en wie zijn de ‘Q Anon’ Inoffizieller Mitarbeiter (IMB’ers)?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 31 maart 2020 26 Comments

bron: aerzteblatt.de

Al eerder lichtte ik toe dat het er naar uit ziet dat Q Anon het vangnet vormt voor de mensen die zien dat er meer aan de hand is met het coronavirus (zie hier en hier). De term ‘Q’ lijkt erg op een afkorting van queue of te wel een wachtrij of aaneenschakeling; je zou het ook een militaire linie kunnen noemen. ‘Anon’ doet natuurlijk denken een anoniem. We hebben dus mogelijk te maken met een ‘anoniem leger’.

Dit anonieme leger is duidelijk bezig elke social media discussie te bewaken. Helaas heb ik het niet op film staan, maar ik heb ontdekt dat zij online tools hebben die ze op iedere discussie attendeert en coördineert waar ze bovenop moeten duiken. We hebben hier mogelijk te maken met de grootste militaire operatie ooit, maar dan online en dan van mensen die zich in burgerkledij om u heen bevinden en gewoon in uw vriendenlijst staan.

In de voormalig Oost Duitse DDR was volgens de officiële lezing 1 op de 50 mensen een heimelijke agent voor de Stasi (de Oost Duitse geheime dienst). Met de val van de Berlijnse muur, is ons de illusie geschetst dat hiermee afgerekend is. Ik denk dat het omgekeerde het geval is. Angela Merkel heeft het haar bekende systeem geadopteerd en in veel geavanceerdere vorm over geheel Europa uitgerold.

In de DDR heetten die mensen Inoffizieller Mitarbeiter (inofficiële staatsmedewerkers / medewerkers van de geheime dienst in burgerkledij). Het zijn die IMB’ers die ons doen denken aan de NSB’ers uit ’40/ ’45, waaraan het regiem van onze Oosterburen de handen vol hadden, omdat ze al het aangeleverde verraad niet bij konden benen. Het Q Anon leger is dus vermoedelijk dit leger van IMB’ers. Zij zijn het nieuwe social media leger. Het vermoedelijk grootste leger van Europa.

Het nieuwste en meest effectieve leger is dat leger zonder wapens en kogels, maar met digitale wapens en social media kogels. Het leger van IMB’ers.

Je kunt er wel vanuit gaan dat zij alvast van de financiële zekerheden genieten die we onder het aanstaande technocratische communistische totalitaire systeem geïmplementeerd zullen zien worden. Het vermoeden is dat dit financiële bankaire blockchain-achtig geldsysteem al schaduw draait, maar dat is koffiedik kijken. In ieder geval heeft het er alle schijn van dat al deze IMB’ers zich op een of andere manier financieel nooit echt zorgen lijken te hoeven maken. Hun (dekmantel?) activiteiten in kunst, muziek, bedrijvigheid, trainings- of adviesbureautjes; hun eenmansbedrijfjes, therapie-praktijken of welke schimmige activiteiten dan ook, lijken altijd genoeg op te leveren en ze leven een schijnbaar zorgeloos bestaan.

Wat wel erg opvalt is dat ze nu zeer actief op social media zijn en de ene groep u vertelt vooral binnen te blijven terwijl de andere groep u vertelt dat “de cabal” opgeruimd gaat worden (en u dus ook binnen moet blijven).

Aangezien het een bewezen psychologisch effect is, dat de mens gevoelig is voor groepsdruk, is dit social media leger van IMB’ers zeer effectief. Ze zijn extreem actief tijdens deze coronavirus-crisis. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als u iets van Martin Vrijland op uw tijdlijn plaatst? Dan duiken er onmiddellijk tientallen reacties op die zeggen dat Vrijland een paranoïde complotdenker is of er wordt flink gescholden. U bent getuige van het IMB’er leger. Dat is de aanvalsstrategie waarmee iedereen moet bezwijken onder de groepsdruk. En om het compleet te maken, zijn er ook nog de telemarketingbureau’s die gebruik maken van deepfake profielen; die kunnen worden op-geschakeld als er meer troepen nodig zijn.

Of ik bewijs van dit alles heb? Ja, maar als ik hier hele lijsten namen ga publiceren en individuen uit ga lichten waarvan obvious is dat zij IMB’er in het social media leger zitten, zal dat het nodige juridische gedoe opleveren.

Soms zijn ze geraffineerd en doen ze alsof ze medestander zijn met opmerkingen als: “Ik volg Martin Vrijland al jaren, maar voor het eerst ben ik het nu een keer niet met hem eens” of “Een goede vriend of familielid van mij kent hem of haar; die is echt geen IMB’er hoor..“, nou ja, u herkent ze wel hoor! En u herkent de methodes ook wel. Je herkent ze aan de ogen en het slechte doch doorgaans fanatieke acteerwerk. Kijk maar:

733 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (26)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Lydia Roosje schreef:

  Met ‘We have an army of digital soldiers’ worden degenen die enigszins wakker leken te worden afgevangen.
  Dus idd een heel leger

 2. ZalmInBlik schreef:

  Q is inderdaad een tool om de massa te pacificeren, het maakt onderdeel uit van de PsyOp afdeling van de Amerikaanse DoD.

  https://apps.dtic.mil/dtic/tr/fulltext/u2/a507172.pdf
  https://archive.org/details/pdfy-Mv-q4qGq8_TBPcwL

 3. Harry vries schreef:

  Er komt dan natuurlijk een moment waarop ieder “gevaarlijk/ opstandig element” wat niet goedschiks via het net van perceptiemanagers, gecontroleerde oppositie, IMB’ers en andere spinnen kan worden afgevangen of geneutraliseerd, kwaadschiks onschadelijk moet worden gemaakt.

  Dan worden deze NSB’ers nog gevaarlijker en de echte verraders.

 4. Ramon schreef:

  Wat ik ook nog zat te denken Martin, als Q Anon opeens oproept dat jij of ik van de deepstate zijn? Dat ze het so called “wakkere volk” achter hun krijgen om lui die de shit ontmaskeren als misleiders zullen bestempelen, en de verliezers als winnaar naar voren laten komen. Eigenlijk een beetje wat je hier al neerzet, maar het is zo overdreven duidelijk. En het is zo makkelijk. Noem 3 keer pedo en 2 keer hillary en ze zijn al om. Lachwekkend potsierlijk.

 5. ellysa schreef:

  Lord Sumption (voormalig lid van de engelse hoge raad) in bbc interview:

  “[It] is the right and duty of every citizen to look and see what the scientists have said and to analyse it for themselves and to draw common sense conclusions …

  “We all have critical faculties and it’s rather important, in a moment of national panic, that we should maintain them.”

  — Lord Sumption, a former member of the Supreme Court, on BBC Radio 4’s World at One today, Monday 30th March 2020

  https://aanirfan.blogspot.com/

 6. tedsdam schreef:

  Ok dus de val van de cabal vind jij nonsens dus het is ook nonsens dus dat die beesten kinderen afslachten verkrachten bloed zuipen en nog veel meer verschrikkelijke dingen doen die niet te bevatten zijn.Waarom laten ze dit dan opeens zien aan de bevolking en worden JUIST mensen eindelijk wakker?Dat willen ze toch niet hebben die geheime genootschappen waar niemand ooit wat van gehoord heeft?

  • Martin Vrijland schreef:

   Omdat het mensen er alvast aan laat wennen en als je straks die hele beweging opblaast kun je ook dat verhaal naar het land der fabelen verwijzen en werkt het dus in hun voordeel. Dat is – zoals ik veelvuldig heb uitgelegd – het doel van controlled opposition.

   • tedsdam schreef:

    Aan wat wennen?Dat er kinderen worden afgeslacht?

    • Martin Vrijland schreef:

     Als je mensen delen van waarheid verteld vermengd met controlled opposition leugens, kun je alles wat die groepering verteld heeft in 1x afserveren.
     Lees mijn artikelen er nog eens goed op na. Hier vind je een hele reeks met uitgebreide uitleg:

     https://www.martinvrijland.nl/?s=gecontroleerde+oppositie

     PS en iedereen hier komt als werknemer van het staats-social-media-leger in de rol van IMB’er om het gecontroleerde verhaal te verdedigen moet zich diep schamen als verrader en ben is hier niet welkom

     • tedsdam schreef:

      O natuurlijk dus als je het niet eens bent ben je gelijk mitarbeider.Over mensen in hokjes duwen gesproken.Ga jij je schamen dat jij de andere kant opkijk terwijl er kinderen worden afgeslacht!

     • Martin Vrijland schreef:

      Dames en heren..mooi voorbeeld van een IMB’er. Ik laat hem even door.

      Waar waren al die Inoffizieller Mitarbeiter (IMBb’ers) toen ik ruim 7 jaar geleden al begon de pedofilienetwerken in de hoogste politieke regionen te onthullen?
      Zie hier: https://www.martinvrijland.nl/archief/alles/de-pedofilie-beloond-met-ridder-in-de-orde-nl-leeuw/

      Waar waren al die roeptoeters die nu zo hoog van de toren blazen toen ik bij de stichting op bezoek ging om te ontmaskeren waar de Brongersma kindermisbruik files beland waren? Ze hebben Vrijland altijd aangevallen.
      Waar waren ze toen ik in de rechtbank moest verschijnen om die beelden weer van het internet te halen?
      Ineens nemen ze het allemaal op voor de kinderen, terwijl je ze de afgelopen jaren nooit gehoord hebt.

      Wiens brood men eet, wiens woord mens spreekt: staats militairen in burger, social media leger, IMB’ers

 7. Martin Vrijland schreef:

  Het Q Anon leger: De zelfgeschapen vijand om internet censuur tot grote hoogten op te kunnen voeren. De media checkers gaan hun verhalen (zoals voorspeld) betitelen als fake en dat was het gehele doel van de Q Anon IMB’ers die nu zo fanatiek (tegen betaling als verraders) heel social media vol plempen.
  Zo kun je ook de eerlijke en oprechte kritische schrijvers uitschakelen. Het is de methode die ik hier al zo vaak uitgelegd heb: controlled opposition moet mensen afvangen met waarheden gecombineerd met leugens, zodat het schip tot zinken kan worden gebracht en iedereen die kritisch is richting de goelags afgevoerd kan worden (met dank aan de IMB’ers, de medemens verraders).

  https://www.mediamatters.org/coronavirus-covid-19/qanon-conspiracy-theory-post-about-coronavirus-spreading-social-media

 8. Mindsupply schreef:

  Dus als ik het goed begrijp:

  Je business verliezen als kleine ondernemer (e.g. restaurant eigenaar of andere horeca) is minder erg dan eventueel het (sprookje) corona virus krijgen? Waar ‘zogenaamd’ 90% van geneest?

  Knap dat ze deze fake show een realtieit hebben kunnen maken. Iedereen wordt in het ooitje genomen..

  Tsja, tv…

  (Als je je televisie uit zet.. is het virus nergens te bekennen, magick ; )

 9. Martin Vrijland schreef:

  Een mooi voorbeeld van iemand die de hele dag op social media loopt te roepen “Blijf thuis” en hoog van de toren blaast. Ze noemt zichzelf influencer..IMB’er dus.

  Maar als dan je eigen printer stuk is, wordt alles ineens anders.
  Ik noem dit: verraders van de ergste soort

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/04/20200402_082511.jpg

 10. Martin Vrijland schreef:

  “Ach man Vrijland, dat bestaat helemaal niet dat leger. Er zijn maar 8 influencers actief! Wat lul je nou!?”

  Hahaha ooh man wat zijn ze het lekker aan het downplayen..

  https://www.geenstijl.nl/5152732/rutte-weigert-baudet-te-zeggen-dat-influencers-eur100-000-krijgen-om-lockdown-te-promoten/

  • Martin Vrijland schreef:

   Nou dat zijn er echt wel meer hoor nep cobtrolled opposition Clingendael instituut politicus Baudet…

   Eerder honderdduizenden IMB’ers actief, Mark my words

   https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/03/20200319_093718.jpg

   • Martin Vrijland schreef:

    “Je krijgt hier welliswaar geen knaken voor” is natuurlijk vooral voor de bühne 😉

    • Future schreef:

     Die hele schrijfstijl van Tedsdam is zo ranzig. Uiteraard heeft hij of zij een punt met die gore zaken. Maar deze dwaas moet nog even doorleren hoe je dat minder doorzichtig dient te formuleren. Zum kotsen als ik z’n meester was geweest had ik die gene eruit gegooid.

     Persoonlijk zou ik wat anders willen, maar helaas. Lost soul Imb’er landverrader en het allerlaagste wat je kunt vinden op deze inmiddels aardig verrotte planeet.Hup terug naar je meesters. En mocht je kinderen hebben kijk ze dan eens diep in de ogen, geef ze een knuffel en denk dan aan wat je ze voor een toekomst gaat geven. Door alles en ieder medemens om je heen te verlinken Voor wat leuke knaken nu. Of is je eeuwige vrijheid beloofd door je meester? Het antwoord hoef je niet door te laten Martin.

     En aan dat tutje, plant je niet voort aub.

 11. Lydia Roosje schreef:

  Jaren geleden gekopieerd van de blog ‘Inside an illuminati mind’ van de Ruiner (Shane Bales).
  Pretty spot on:

  The Plan (copied from the ruiner blog)

  “The New Rome will fall just as the Old Rome fell. So that the beings who created Rome could wash their hands of their creation, and start fresh. Just as we did after The Atlantian Age.”

  The above is considered a gift in the mind of it’s author. That I am writing here is not unknown. Most readers may have no idea, but “they” all know exactly who your author is. Back to the point. The above quote did not come from me. It came from the being who was meant to be my mentor.

  What it eludes to is the New Rome, which is to those who know, the “Cabal Capital Country”. The heart of the “illuminati cults”. Amaraka.
  A great deal of dirty illuminati secrets are being exposed at a rapid pace. Several “leaks” have been created and orchestrated to ensure almost all people, from the mainstream folks to the alternative info folks, know just how dark and evil this group is.

  You’ve all been told and shown proof of your enslavement. You’ve also been given all the truth about your own power to change it. But the game is rigged no matter which side you choose to play it from. The only solution is not to play. But I digress.

  Now that the world is starting to see the devil, they will bring him to light and destroy him and his hell around him.

  Enter the saviours. This has to be another country or government or secret ET allies, right?

  Give the world a “White Hat” group, led by benevolent ET’s, brought to the public in the form of a new group of political allies.
  BRICS. “White Hats Groups”. .

  They will give you what you want.

  Once it’s too late you’ll remember..

  “Oh yeah, this is what THEY wanted too!!??!”

  Take the money away, replace it with a new system.

  Take religion away, replace it with a new system.

  Take all the Illuminati away, replace it with secret system.

  Take your needs away, replace them with technology.

  Take your governments away, replace them with a new government system.

  Take away the Old World Order, replace it with a New World Order.
  And here’s the clincher..

  Take away your natural spiritual evolutionary process, replace it with a cybernetic transhuman artificial process.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten