De vermiste tieners Mikey Rademaker (15) uit Heerlen en Christel van den Berg (13) uit Veldhoven

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 3 juli 2017 11 Comments

Er zijn weer een paar tieners vermist. Het betreft Mikey Rademaker (15) uit Heerlen en Christel van den Berg (13) uit Veldhoven. Deze keer nog geen verhalen van een in de sloot gevonden meisje of een ander meisje dat door een treinfanaat vermoord is. Het doet echter wel meteen denken aan Romy en Savannah. Wanneer gaat het Nederlandse volk nu eens kritisch nadenken over deze verhalen? Je kunt immers praktisch niet meer vermist raken in dit hightech land Nederland. Politie en justitie hebben toegang tot alle telefoonnetwerken en kunnen real time zien waar u en ik zich bevinden. De wetgeving moet er alleen nog even officieel doorheen gedrukt worden en daarom lijkt de massa nu te worden overstelpt met verhalen van vermissingen en moorden. Je kunt het volk er niet van overtuigen dat ze altijd en overal gevolgd worden als er de schrik er niet flink in zit. Dat wil zeggen: de technische mogelijkheden om iedereen altijd en overal te peilen (real time de exacte locatie weten) zijn er al, maar de wetgeving moet nog even door de kamer gedrukt worden. Die kamer zit daar niet om dat tegen te houden, maar wel om schijn discussie over privacy en bescherming van de burgers te voeren. Wat is er nu mooier als die discussie kan worden gereduceerd tot de algehele consensus in het land dat het ‘hard nodig is’. Hoe creëer je die consensus? Juist, door een dusdanig groot probleem te hebben, waarvan het volk dusdanig van slag is dat ze de oplossing omarmen: ‘Problem, Reaction, Solution‘.

RTL Nieuws meldde op 4 juli 2016 [citaat] Bij vermissingszaken kan informatie op mobiele telefoons het verschil maken tussen leven en dood. Het ministerie van Veiligheid en Justitie wil nu dat de politie meer bevoegdheden krijgt om de telefoon van vermiste mensen in te zien. De politie kan bijvoorbeeld vaststellen waar de telefoon van de vermiste is, of is geweest. Maar de politie mag die informatie om privacyredenen nu niet zomaar inzien. Dat mag namelijk alleen als er een directe aanleiding is om te denken dat het om een misdrijf gaat. Je hebt dus enkele ernstige vermissingszaken nodig om het volk in de modus te brengen dat het deze privacyschending volledig omarmt. De Romy en Savannah zaak was al ernstig genoeg, maar het is nog beter als er een trend zichtbaar wordt. Nu dus weer 2 jongeren vermist. En natuurlijk kan de politie ze wel peilen. Natuurlijk kun je de verdenking van een misdrijf ook gewoon doorlaten als officier van justitie en de telefoonhistorie en de actuele peiling opvragen, maar we moeten vooral doen alsof er allerlei belemmeringen zijn. De staat wil nieuwe wetgeving en het volk de indruk wekken dat het noodzakelijk is in verband met al die vermissingen en moorden, om ondertussen iedereen real time te kunnen peilen. Met die real time informatie wordt vervolgens het Criminaliteits Anticipatie Systeem (CAS) gevoed; een systeem dat ook zogenaamd bedoeld is om al die verschrikkelijke criminaliteit (waarvoor natuurlijk ook altijd een politietekort isProblem) te tackelen, maar dat feitelijk een gigantische big brother systeem is.

Het is de bedoeling dat u en ik een fijnmazig Panopticum komen te leven en om te voorkomen dat u in de toekomst juridisch ook maar enige voet heeft om op te staan om te kunnen zeggen “ik wil dit niet“, wordt nu alvast alle wetgeving voorbereid. Maar wetgeving druk je er niet zomaar doorheen. Voor privacy-schendende en alle vrijheid-afpakkende wetgeving moet je het volk eerst bang maken en vervolgens de oplossing aanbieden. Die angst wordt er nu flink ingepeperd met alle vermissingen en met de recente moorden (?) op Romy en Savannah. In meerdere artikelen heb ik al toegelicht dat er niets blijkt te kloppen van die verhalen. De meisjes zijn niet alleen veel te snel begraven, omdat veel meer gedetailleerd autopsie onderzoek zeer zeker nodig zou zijn geweest, nu blijkt dat een doodsoorzaak nog totaal niet bekend is. Niet alleen dat; de gehele verhaallijn kraakt in al zijn voegen (lees hier, hier en hier). Pas als u ontdekt dat er in Nederland een mediaprijs is vernoemd naar de grootmeester in list en bedrog, Niccolo Machiavelli en u gaat ontdekken dat de methoden van Machiavelli dus waarschijnlijk gepraktiseerd worden, gaat u doorzien dat via het principe van ‘Problem, Reaction, Solution‘ steeds meer vrijheden worden afgepakt. Zou u zich niet eens af gaan vragen of we niet keer op keer meesterlijk misleid worden middels ‘media verhalen’ om zo stap voor stap toe te werken naar de digitale open gevangenis, waarin iedere burger in elke beweging en elke communicatie exact gevolgd kan worden?

Verdiep u eens echt goed in de zaken. Klik eens op de linkjes in de hier geschreven artikelen en lees de onderliggende artikelen eens écht grondig door. Stel eens échte kritische vragen en laat u op social media niet afschrikken door overheidsmedewerkers die infiltreren om de consensus in het nadeel van uw kritische vraag of in het voordeel van de media te stemmen. Dergelijke infiltranten worden ingehuurd. Er zijn in de afgelopen jaren vacatures verschenen (zie voorbeeld) waaruit dit blijkt dat de staat mensen laat infiltreren op social media. Ook de smaad en laster aan het adres van Martin Vrijland kwam van een staatsmedewerker (Jeroen Hoogeweij). Aangiftes tegen deze persoon en tegen de websites die deze smaad en laster pleegden (allemaal uit dezelfde hoek) haalden niets uit. De meeste infiltranten (ook wel trollen genoemd) bespelen u op uw emotie en opmerkingen als “Ik ken iemand die hem of haar kent” of “Het is respectloos naar de nabestaanden of familie“. Het doel is dat u dan afhaakt. Er is de staat veel aan gelegen om de principes van Machiavelli toe te kunnen passen en overheden zijn de wegbereiders voor wetgeving van een totalitair wereldregime. De staat wil dat ze haar Burger Service Nummers exact kan volgen. En het vermeende doel is om zo criminaliteit, vermissingen en terreur te kunnen voorkomen; het echte doel is dat u en ik straks in een digitaal panopticum leven.

Blijf dus kritische vragen stellen bij vermissingen. Blijf op de hoogte van technieken om uw perceptie te sturen. De staat en media beschikken over de modernste middelen om uw beeld van de realiteit te vervormen. U moet dan denken aan de ‘green screen‘-optie; u moet denken aan software waarmee een niet bestaand personage kan worden gecreëerd (zoals in films niet bestaande dinosaurussen tot leven kunnen gewekt), maar ook aan software om een realtime gezicht swap te doen. Zo kunnen eigenlijk alle beschikbare middelen van Hollywood ook toegepast worden in de media. Iedereen die de film Wag the Dog gezien heeft, kan zich daar misschien een voorstelling bij maken. U mag het concept in die film getoond, misschien alleen nog wel naar een iets hoger plan tillen. De technische middelen zijn legio! In de film Fast and The Furious 8 werd bijvoorbeeld technologie gebruikt om het gezicht van de overleden hoofdrolspeler Paul Walker op zijn “body doubles” (zijn 2 broers) te plaatsen. Die technieken bestaan gewoon en de media beschikken over de modernste snufjes. Je kunt dus niets meer vertrouwen van wat je voorgeschoteld krijgt. “Is dat niet een beetje paranoina Vrijland?” Let u dan in godsnaam eens op de bizarre en mysterieuze verhaallijnen in de media (zoals in de Romy en Savannah zaak) en ga dan misschien eens serieus kijken naar de wetgeving die klaarligt om u in iedere beweging te volgen. Zou dat het doel kunnen zijn? Zou ook deze vermissing van Mikey en Christel in de categorie ‘Problem, Reaction..‘ kunnen vallen? Question everything en houd uw vrijheid in de gaten!

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, rtlnieuws.nlnu.nl, drimble.nl, wikipedia.org

427 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Notis schreef:

  Wordt tijd dat dit hele kabinet als vermist wordt opgegeven. O, nee het is nog steeds demissionair. Weet u wat dat betekent “demissionair” ? Heel simpel: het heeft geen missie meer. Nog simpeler het kan konkelen wat het wil niemand die het in de gaten heeft, hoewel dat doen ze toch (ook missionair haha) altijd wel.

  Trouwens dit kabinet maakt de dienst niet (meer) uit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Zoals u weet zitten wij in deze prachtige EU, waarbij de volgende etage van Volksverlakkerij en Indegatenhouderij nu in Brussel zit. Officieel dan want de de werkelijke macht zit heel ergens anders.
  Neanderlands kabinet en EU parlement (HAHAHAHAhahahaha etc. ad inf.) ookwel theater/marionetten poppenkasten krijgen hun “instructies” ookwel volkser aangeduid als “boodschappenlijstjes” vnml via de Bilderbergconferenties en als je nog ‘hoger’ zit via hele andere zeer geheime gremia (d.i. bestuursorganen beter aan te duiden als konkelclubjes)!!!
  De sex-, fraude- en nog diverse andere schanddaden dienen ervoor om deze marionetten goed en voor eeuwig “in het bakkie” te houden.

  Lees Animal farm en 1948 van Georg Orwell er nog maar eens op na.

  p.s. Overigens zijn er zeer simpele technieken om uw cellphone, smartfoon (zeer smart reken maar), I-foon, I-pad, TV etc. af te schermen tegen peilen, volgen en afluisteren.
  Denk er om tegenwoordig staat bij iedere (domme) gebruiker zijn of haar hele prive hebben en houden op dat ding. NIET? Nou kijk dan nog maar eens op dat apparaat…..

 2. ZalmInBlik schreef:

  Corruptie, manipulatie en misleiding in Nederland, nee joh 😀 . We kunnen met een gerust hart gaan “slapen” :

  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/de-meest-en-minst-corrupte-landen-ter-wereld/ss-AAni0HL?ocid=NL-NLNL-MALE-JULY02-OM2-PID86307

  /sarc on

 3. brain schreef:

  Tja, wat kunnen wij verwachten van een land waar de doofpot-mentaliteit regeert
  gezien de belangenverstrengelende instanties met vrijmetselaars op de
  belangrijkste posten die alles veto-en wat de status quo zou kunnen veranderen.
  Vergeet niet dat Nederland een belangrijk land is. Hier wonen belangrijke invloedrijke vrijmetselaars met internationale connecties. Acht wat kan het de simpele burger ook schelen. Er is voetbal en goede tijden op tv met een kratje bier
  ga je zo het leven door. Maar ja daar praten de heer van Staveren en Bos niet over. Immers een verandering van de status quo zal hun verdienmodel raken en dat is niet de bedoeling.

 4. ZalmInBlik schreef:

  Heb veel geleerd over stijlfiguren, maar de voorbeelden die je nu krijgt aangereikt kunnen zo de schoolboekjes in. Oh nee er zijn onvoldoende onderwijzers..

  Dit lijkt me een paradox:

  “Meer mensen in de bijstand, ondanks bloeiende economie”

  Het aantal mensen met een bijstandsuitkering is in het eerste kwartaal gestegen tot 474.000. Daarmee kruipt het cijfer naar de recordhoogtes van de jaren 90, stelt het Centraal Bureau voor de Statistiek.
  http://nos.nl/artikel/2175860-meer-mensen-in-de-bijstand-ondanks-bloeiende-economie.html
  http://nos.nl/artikel/2181164-vijf-gemeenten-starten-experiment-met-bijstand.html

  Maar het gaat verder uitstekend…kuch

 5. ZalmInBlik schreef:

  Waar de gemiddelde Nederlander meer dan 40 uur per week “Arbeit” om zijn/haar (bancaire) schuldproducten incl. rente af te lossen bewijst de politiek de ideale carrièrestap te zijn om je eigen zakken te vullen met afgedragen belastingen van diezelfde Burgerslaaf (nummer). Oh, oh de ironie.. 🙂

  De stoelendans en baantjescarrousel is weer begonnen:
  http://www.nu.nl/media/4815534/staatssecretaris-van-dam-krijgt-baan-in-raad-van-bestuur-npo.html

  van de PvdArbeit naar de NLPropaganda Omroep 😀

  Ja Van Dam, het hek is van de dam..

 6. Camera schreef:

  Nou da’s mooi, gelukkig maar de twee zijn terecht, gevonden of aangewaaid, maakt allemaal niet uit, ze zijn “terecht” na ongeveer tien dagen. Niet met gsm of helicopters of honden, nee gewoon door een buurtbewoner, ze waren op een bankje… zitten!
  Dankzij 1 oplettende burger: super, hier de quote uit de krant:
  Een buurtbewoner zag de twee rond 20.50 uur zitten op een bankje in de Meuserstraat in Kerkrade en schakelde de politie

  Persoonlijk zou ik geen politie inschakeld hebben en zou ik zeggen van: “Heeeeee zijn jullie niet de twee die vermist zijn…..maar goed allemaal blij na plus minus tien dagen, pfoei…je zou ze als familielid toch bijna enkelbanden om willen laten doen opdat het nooit meer gebeurt dat ze zoekraken…
  Geen azijngepis, ze zijn terecht, super van de oplettende burger en blij voor alle zorgwekkende kennissen en familie. Super

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28570147/__Mikey_en_Christel_weer_terecht__.html

 7. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  ”Een buurtbewoner zag de twee rond 20.50 zitten op een bankje in de Meuserstraat in Kerkrade en schakelde de politie in. Het duo is vervolgens meegenomen naar het politiebureau.”

  ”Sinds donderdag 29 juni waren Christel en Mikey verdwenen.
  Het is nog niet bekend waar de twee zijn geweest.”

  Oke….., ze zijn dus meegenomen naar het politiebureau en beriepen zich aldaar blijkbaar op hun zwijgrecht. Wat een lulverhaal.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten