De voorspelde inname van Europa door Turkije lijkt dichtbij te komen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 13 augustus 2020 26 Comments

bron: zerohedge.com

Ik roep het hier al jaren en heb heel wat hoon over me heen gekregen voor de voorspelling dat het op de agenda staat dat Turkije Europa zal innemen, maar de signalen wijzen er steeds meer op dat dit dichterbij komt dan ooit. Ik beschouw dat namelijk als onderdeel van het master-script dat ik heb uitgelegd in verschillende artikelen en vooral in mijn boeken.

Dat de NAVO allang niet meer bestaat heb ik ook al meerdere malen uitgelegd en als u op het linkje hierboven klikt, ziet u waarom.

Feitelijk zijn meerder NAVO partners actief in conflict met elkaar, waarin Libië het meest recente voorbeeld vormt. Er is geen NAVO meer, het is slechts nog een papieren constructie. Sommige NAVO partners, waaronder Duitsland, Italië en natuurlijk ook Nederland, zullen de Turkse ambities waarschijnlijk zelfs steunen.

Sterker nog, als u het mij vraagt, is dit decennia lang heimelijk voorbereid en een Turkse overname van de EU zou het alleen maar meer autoritair maken en dat is de natte droom van vele types in Brussel als Guy Verhoffstadt.

De EU was immers een project dat zijn roots vindt in de Bilderberg Groep en die Bilderberg Groep is opgericht door Prins Bernard.

Het frappante is dat de Janet Ossebaard Fall Cabal serie deel 7 dit mooi in beeld brengt (keurig gejat van deze website), alleen van die serie heb ik eerder al uitgelegd dat zij waarheid vermengen met desinfo, om zo de waarheid in diskrediet te brengen. Dit deel 7 laat u feitelijk alle waarheid rondom het nazi verleden van Prins Claus en Prins Bernard zien en daarom is het juist zo belangrijk te zien wat de (gevaarlijke) vangnetfunctie van mensen als Janet Ossebaard en Lange Frans is (zie hier waarom). Belangrijk is nu echter even die nazi-connectie van Prins Bernard.

Feitelijk is de EU dus een project dat op nazi grondslag gebaseerd is. De Bilderberg Groep lag hieraan ten grondslag en die Bilderberg Groep was een idee van nazi Bernard. Walter Hallstein (lid van het genootschap van nazi wetsbeschermers) werd nota bene de eerste president van de Europese Gemeenschap. Vele bekende politici in de huidige en recente politiek hebben dan ook een vader of grootvader die kan worden gelieerd aan het nazi regiem (zie dit artikel plus comments).

Turkije heeft sterk historische banden met Duitsland en werkte min of meer samen met Adolf Hitler tijdens de tweede wereldoorlog (zie hier), maar ook tijdens de eerste wereldoorlog was er een sterke alliantie tussen de twee landen (zie hier).

Van Italië weten we ook dat het met Adolf Hitler samenwerkte in de tweede wereldoorlog en de band Italië , Duitsland, Turkije is eigenlijk wel redelijk robuust te noemen. Griekenland is altijd al een vervelende buur van Turkije geweest en Frankrijk was één van de vijanden van het voormalig Ottomaanse Rijk. De twee landen vochten nog een oorlog uit aan het einde van de eerste wereldoorlog (zie hier). Die eerste wereldoorlog luidde eigenlijk de teloorgang van het Ottomaanse Rijk in.

Erdogan heeft echter de ambities dat Ottomaanse Rijk te herstellen en ik vermoed dat de oude historische partners hem daar geen spaanbreed voor in de weg zullen gaan liggen.

We kunnen dus op korte termijn best wel eens een Blitzkrieg op Griekenland en Frankrijk verwachten. Vermoedelijk zullen Duitsland, Nederland en Italië dan doen alsof ze geen zin hebben zich daarmee te bemoeien en het alibi zal daarin zijn dat de NAVO geen bestaansrecht meer heeft. Bovendien is iedereen druk met de coronacrisis. Feitelijk kan Erdogan met zo’n snelle inname van die twee landen Europa al als zijn eigendom beschouwen en dat dient het grote plaatje wat ik beschrijf in het master-script (uitgelegd in mijn boek).

De VS is ondertussen druk op eigen bodem met een naderende burgeroorlog en bovendien is het coronacrisis en licht een diepe depressie op de loer. Trump was zich al aan het terugtrekken uit Duitsland en klaagt ook al een tijdje over de te lage bijdragen van de EU landen voor de NAVO. Mijn vermoeden is dat Trump zich dus afzijdig zal houden van de Turkse ambities aangaande Europa. Hoe dit het het voorspel is voor een derde wereldoorlog en een strijd om Jeruzalem heb ik eerder uitgelegd, waaronder in mijn boek.

Wilt u meer weten over het master-script of twijfelt u aan de slagkracht van het Turkse leger, lees dan nog een keer dit artikel en lees mijn boek om te ontdekken wat het einddoel van het master-script is; het master-script waar ook de door mij voorspelde pandemie (de huidige coronacrisis dus) onderdeel van uit maakt.

uw boek

Bron linkvermeldingen: zerohedge.com, wikipedia.org, wikipedia.org

195 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (26)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Wie was er trouwens ook ooit op zo’n Bilderberg bijeenkomst? Vangnet pion Karel van Wolferen…

  https://youtu.be/Af7mIYvQrUI?t=108

 2. marcos schreef:

  Even een kleine correctie. Volgens mij is het hele EU project een plan van voormalig Duits Central Banker Hjalmar Schacht, maar dit terzijde.

  • Martin Vrijland schreef:

   Het tegenstribbelen van de EU en het “dwarsliggen” van de EU richting Turkije is dus bewust om zo Erdogan zo het alibi te geven de boel over te nemen. Net zoals Israël bewust de Grieken helpt. Het is het master-script.

   Anders gezegd: het wordt tijd om onderscheid te leren maken tussen wat we in de propaganda media zien en welke onderliggende agenda er via de schijn van ruzie doorgevoerd wordt. In het zichtbare veld valt men elkaar aan; in het verborgene volgt men het master-script via schijnbare tegenstellingen en oorlogen. Dat leg ik uit in mijn boek.

 3. Martin Vrijland schreef:

  Oeps..we hebben “per ongeluk” een verkeerd beeld bij het Olympisch stadion gehaald, dus vanaf nu staat ie binnen..

  Yeah right. Nee, het onderhuidse sentiment onder de politici en echte macht in Nederland wordt mooi vertolkt door dit beeld.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/288848974/hitlergroet-olympisch-stadion-haalt-standbeeld-weg

  https://www.telegraaf.nl/images/1680x945/filters:format(jpeg):quality(50)/cdn-kiosk-api.telegraaf.nl/19a0b9ce-de07-11ea-9e4c-02d1dbdc35d1.jpg

 4. guppy schreef:

  Waar het uiteindelijk echt om draait is wat onze reactie is in deze gekkigheid.

  Het wordt al heel lang verkondigd en nu is het zover. Wat gaan we doen, het liefst ga ik terug naar de 90’s 😎😉

 5. Umm schreef:

  Dit slaat nergens op. Erdogan doet alsof hij een moslim is, maar de grote islamitische geleerden wijzen zijn manier van handelen af en weerleggen hem. Hij heeft niks met moslims te maken en wij moslims niks met hem.

  Alhoewel ze in Turkije hem wel “aanbidden”. Maar, dat komt ook omdat zij de waarheid niet (willen) inzien.

  Dus nogmaals; wij moslims hebben niks met erdogan te maken en willen dat ook niet.

  • Martin Vrijland schreef:

   Je hoort mij niet zeggen dat Erdogan iets met moslims heeft te maken. Erdogan heeft, net als alle overige wereldleiders, met het master-script te maken. In het zichtbare veld spelen zij een rol en achter de schermen hebben zij een gezamenlijke agenda die zich ontvouwt via schijnbare tegenstellingen. In het zichtbare veld maken zij ruzie en oorlog. Achter de schermen volgen zij het script. Vandaar dat de propaganda media zo’n belangrijke rol spelen.

   • Umm schreef:

    Ik had gereageerd op een reactie die verwijderd is blijkbaar. Deze reactie was dus niet gericht naar jou

    • Martin Vrijland schreef:

     Ja, die reactie heb ik verwijderd omdat ik even niet goed opgelet had en dus per ongeluk een anti-moslim stemmingmakerij reacties doorgeschoten is. Daar wil ik niet aan meedoen. Mensen die nog zo denken (zoals in die verwijderde reactie) moeten mijn boek eerst maar eens lezen.

  • hel forever schreef:

   oke sorry maar dat wist ik niet ,mijn excuses

 6. Zonnetje schreef:

  Italie en Duitsland zullen zeker niets doen omdat deze 2 verslagen landen na de 2e wo ( bezette landen) niet bestuurd worden door Duitsers en Italianen. In die landen zitten uiteraard net als hier de jongens op de sleutelposities. Lekker internationaal zijn ze altijd.

 7. Umm schreef:

  Martin ik zou heel graag meer over sex trafficking willen weten, aangezien ik kinderen heb… beelden die ik erover gezien heb, zijn walgelijk. De Q en Trump volgers beweren dat Trump deze kindjes aan het bevrijden is (onzin, want trump is zelf een pedo). Ik kan er niks over vinden op jouw site. Heeft dit een reden?

  • Martin Vrijland schreef:

   Ja, dat heeft een reden. Ik heb er net zo weinig zicht op als ieder ander. We moeten het doen met de verhalen van de alternatieve media. Ik kan me goed voorstellen dat het bestaat, maar volgens mij moeten we het dan meer zoeken in de legaal gemaakt sextrafficking ook wel ‘de adoptie procedure’ genoemd.

   In het archief (zie menu) zie je overigens dat ik nogal wat zaken bloot gelegd heb..zoals de kinderporno (lees: kindermisbruik) van wijlen senator Brongersma die bij de stichting ligt die onze kindjes sexuele voorlichting geeft op de basisscholen en dergelijke. Daar hoor je de alternatieve media niet over.

   Als je als pedofiel gewoon met een andere pedofiel trouwt kun je volkomen legaal (in de vorm van een hetero of homo huwelijk) kindjes uit Afrika halen en geen mens die ziet wat er tijdens het verschonen van de luiers allemaal gebeurt.

   Trouw je als pedo man met een vrouw die bereid is om jouw een kindje te baren (of meerdere) dan is dat ook een manier om jezelf in je beestachtigheid te bevredigen.

   Ik heb trouwens nooit zo van de ‘grote meneer Kaktus show’ gehouden. En Paul de Leeuw is gewoon een lieverd..

   • Umm schreef:

    Verschrikkelijk… :'( het wordt ook steeds meer geaccepteerd… https://youtu.be/YlrsCeNi3-I
    Deze vrouw vertelt dat ze een pedo is en verliefd is geweest op een 5 jarig kind. Maar, omdat ze “niks” doet met haar gevoelens, reageren veel mensen eronder dat ze het dapper van haar vinden, dat ze haar verhaal durft te vertellen (terwijl ze aangeeft nog wel heerlijk met kindjes speelt)… dit is stap 1. Wat zal stap 2 zijn :'(

    maar goed, bedankt Martin, ik zal ze gelijk gaan lezen!

    Paul de leeuw is zeker een lieverdje.. (gatver)

    • Zonnetje schreef:

     Wie zegt dat die vrouw niet gewoon een actrice is, ervoor betaald wordt. Hoe kunnen wij dat controleren of zij echt is of moeten wij dat maar aannemen?
     Wie zegt dat de reageerders echt zijn en of de actrice misschien wel samenwerkt met degenen die reacties plaatsen? Vertrouwen is goed maar moet wel controleerbaar zijn. Filmpje komt op mij over als het salonfahig maken van een zware stoornis. Tja, wie zouden daar nu achter zitten?

 8. Zonnetje schreef:

  https://www.google.nl/amp/s/historiek.net/olympisch-stadion-verwijdert-beeld-met-hitlergroet/136413/amp/

  Volgens deze link is de ontwerpster van het beeld, Gra Rueb, een Hagenees van schijnbaar joodse afkomst. Tja, de media/veiligheidsdiensten vertellen nimmer het echte volledige verhaal. Hoe zou dat nu komen?
  Tijd voor een andere regering.

 9. ClairVoyance schreef:

  Vreselijk ingewikkelde afleidende onzin complottheorieen bij de krant die in 40 45 ook de linkse propaganda verzorgde.

 10. Martin Vrijland schreef:

  “We schrijven al meer dan 10 jaar dat Erdogan op veroveringstocht zal gaan om zijn imperialistische plannen het Ottomaanse Rijk te herstellen te realiseren..”

  Blatende leugen van Xandernieuws, maar gelukkig is de oude website gereviseerd in het archief gegaan. Xander heeft dit gewoon van Martin Vrijland overgenomen (gejat) en doet nu alsof zij dit al jaren voorspellen. Daar zijn ze pas vorige jaar mee begonnen en de rest is het bekende ‘aanpassen van de archieven’ controlled opposition werk. Dan kun je mooi straks met de eer gaan strijken als die oorlog uitbreekt.

  Bullshit Xander. Je hebt dit onderwerp gekaapt om het zoveelste vangnet op te kunnen tuigen en met de eer te gaan strijken als mijn voorspellingen uitkomen.

  https://www.xandernieuws.net/uncategorized/erdogan-dreigt-griekenland-openlijk-met-oorlog/

 11. ZalmInBlik schreef:

  Ik ben er nog steeds van overtuigd dat sultan Erdogan op zoek is naar een motief om definitief uit de NATO te stappen en wat is nou overtuigender door een geregisseerde rel te veroorzaken met ‘aartsvijand’ Griekenland om daarna mbv Rusland aansluiting te zoek met het Oosten onder de BRI.

  https://www.rt.com/business/434610-turkey-wants-join-brics-erdogan/
  https://www.almasdarnews.com/article/erdogan-tells-brics-leaders-turkey-wants-to-join-that-association-newspaper/

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten