De voorspelde ondergang van Lange Frans en Fall Cabal.. the aftermath

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 22 oktober 2020 26 Comments

fotobron: persgroep.netNu de waarheid vermengd met nonsens van mensen als Lange Frans en Janet graancirkel Ossebaard vakkundig is opgeblazen door het een-tweetje Arjen Lubach en YouTube (die het kanaal van Lange Frans niet platlegde vanwege Lubach, maar “wegens aangescherpte richtlijnen”) kan iedereen inmiddels doorzien hoe dat samenspel tussen de media, social media en de gecontroleerde oppositie werkt.

Het is hier al veelvuldig uitgelegd, maar de vangnetpionnen als Lange Frans, Janet Ossebaard, Robert Jensen, enz. werken in opdracht van hetzelfde machtsblok waar tegen ze zeggen te strijden. Waar waren zij toen Martin Vrijland al jaren geleden aantoonde dat de kinderporno van wijlen senator Edward Brongersma in het bezit is van dezelfde stichting die kinderen op basisscholen seksuele voorlichting geeft? Waar waren zij toen ik al jarenlang waarschuwde voor de introductie van de politiestaat die zich nu ontvouwt?

Waarom rakelde Lange Frans de Demmink zaak weer op, terwijl die allang doorprikt was als zijnde een Micha Kat scamm; een afpersingszaak in de gronden rondom Schiphol (zie deze toelichting)? Diezelfde Micha Kat werkte notabene samen in een stichting met een Jeffrey Epstein gelijkwaardig persoon; een veroordeeld misbruiker genaamd Jack Abramoff.

Het was meer dan duidelijk dat Lange Frans en consorten slechts één missie hadden: prikkel het onderbuikgevoel van mensen die weten dat ze in de maling genomen worden; vermeng de waarheid vervolgens met duidelijk zichtbare nonsens en klaar is Kees. Dat waren de bommetjes in de dubbele bodem van het vangnetschip en Lubach mocht deze bommetjes afgelopen zondag tot ontploffing brengen. Dat was niet zo moeilijk, hij hoefde niet eens diep te graven, maar kon de inkoppertjes als ‘graancirkel vakantie’ er zo even uitpikken. Dat was allemaal van te voren al gepland.

fotobron: youtube.com

Voor de achterhoede werd de volslagen onbekende Wouter Raatgever gelanceerd. Die kon gewoon beweren dat hij al 12 jaar actief was, maar niemand van mijn trouwe volgers noch ikzelf (mensen die al 8 jaar diep in de alternatieve media meekijken) had ooit van deze man gehoord. Deze wout mocht alles wat Vrijland schreef via een hoop geroep en geschreeuw op YouTube en bijeenkomsten, naar zich toetrekken om het vervolgens te koppelen aan de gekte van Micha Kat. Diezelfde Micha Kat die in april 2014 nog een moordaanslag van de “Demmink squads” op journalist Fred de Brouwer in scene zette (zie deze toelichting).

Het feit dat ik 8 jaar geleden besloot mijn baan op te zeggen om tijdelijk “even te gaan schrijven” en het feit dat ik vervolgens zwaar aangevallen en zwart gemaakt ben (waardoor ik nooit meer een baan in de maatschappij zou kunnen vinden) heeft mij doen ontdekken dat ook (en juist) de alternatieve media het bolwerk en controle-gebied van de staat is (toelichting). Het ziet er alleen iets amateuristischer uit, wat goed is voor de geloofwaardigheid.

Je bent simpelweg niet welkom in dat speelveld en wordt kapotgemaakt als je niet tot de AIVD club behoort. Het social media leger staat klaar om je online af te branden met halve waarheden, smaad en laster.

Door al dat gerommel in de gecontroleerde oppositie en het samenspel met de media die hen feitelijk gelanceerd hebben, is het effect bereikt dat men wilde: niemand neemt het stellen van kritische vragen bij deze coronavirus pandemie nog serieus. Je krijgt onmiddellijk het stempel ‘complotdenker’ opgeplakt en dat was precies de reden dat die Fall Cabal video’s goed getimed gelanceerd werden en dat Lange Frans & Co. de boel groot op de kaart mochten helpen zetten.

fotobron: leroydiener.comDe Fall Cabal video’s waren kroonjuweeltjes van waarheid vermengd met dwaalsporen. Het nazi verleden van de Oranje’s werd bijvoorbeeld goed uitgelicht, net als vele andere zaken. Als je dat vervolgens koppelt aan graancirkels of een verkapte doodsbedreiging (zoals Lubach dat er goed gepland uitlichtte), dan spoel je al die waarheid in 1 klap door de gootsteen zoals het gezegde luidt: ‘het kind met het badwater weggooien’.

Dat was de taak van de gecontroleerde oppositie en het is belangrijk dat u dat spel gaat doorzien. De alternatieve media en influencers werken niet volledig op eigen conto of zelfstandig. Ze zijn stromannen en vrouwen van de staat die gelanceerd zijn om kritisch denken te koppelen aan duidelijke stigma’s om ze vervolgens zwart te maken met ingebouwde bommetjes die, als het moment daar is, tot ontploffing worden gebracht.

Door dit alles is één ding met name in diskrediet gekomen, namelijk de vraag hoe je mensen überhaupt nog tot kritisch nadenken kunt stemmen. Dat is allemaal in de hoek van Lange Frans en Janet Ossebaard geplaatst (waar ik al vanaf dag 1 voor waarschuw). We zouden Lange Frans en Janet met pek en veren door de straten moeten slepen voor deze kwalijke rol. Die rol is namelijk net zo kwalijk, zo niet nog kwalijker, dan die van de mainstream media perceptie managers.

Lange Frans en Janet Ossebaard (Sven Hulleman, Jensen en de rest) hebben u namelijk de indruk gewekt voor u te strijden. Wat zij in werkelijkheid deden was waarheid vermengen met nonsens, zodat u als complotgekkie kon worden bestempeld. De schaterlach, die ze soms ontglipt, verraad ze. Dat stigma hebben zij groot op de kaart gezet en de mainstream media, beginnende bij Arjen Lubach, mochten de bal voor opendoel inschieten. U bent gefopt door topacteurs die deden alsof ze er voor u waren.

Ondertussen werd diegene die u al die tijd probeerde te waarschuwen ondergesneeuwd en afgebrand door het staats-social-media-leger. Tijd om die boodschapper te steunen en de strijdbijl weer op te pakken. We kunnen het hier niet bij laten zitten en moeten dit vals spel verder ontmaskeren. We moeten opstaan en de Machiavelli list en bedrog aanpakken! Uw steun is daarom dringend nodig om door te kunnen gaan. We moeten nu echt verbinden in plaats van ons in de vangnetten te laten drijven om te worden afgezonken en gehoond en bespot. Stand up!

word lid

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

223 Shares

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (26)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Ze lachen zich slap…ze lullen alles na wat Vrijland zegt en kloppen u geld uit uw zak.

  Sven Ake Huleman de vriend van Jort Kelder die samen met hem (en Erik de Vlieger, Thierry Baudet, Joost Eerdmans en Fokke de Jong van Suitsupply) weekendjes Schotse Rite vrijmetselaars doet op Terschelling..U weet wel, in dat huis van Kelder waar Mark Rutte ook regelmatig op bezoek komt..
  “Een oorlog reeds verloren”, topacteurs!

  We lachen u uit: https://youtu.be/q7aQ8YPcrjA?t=2051

 2. ZalmInBlik schreef:

  Ondertussen wordt Madurodam klaar gemaakt voor gewenning aan soldaten in de straten:

  “Dat gebeurt van 26 oktober tot 11 november tijdens de oefening Zebra Sword. Die zou eerst in Duitsland zijn, maar is vanwege COVID-19 naar Nederland verplaatst.”
  https://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2020/10/21/landmacht-volop-in-straatbeeld-vanwege-oefening
  https://twitter.com/Defensie/status/1318920191322001408

  jaja Amalia krijgt er ook één , maak je geen zorgen
  https://nos.nl/artikel/2353025-dienstplicht-nu-ook-voor-meisjes-prinses-amalia-krijgt-ook-een-uitnodiging.html

  Wel zo handig als je straks de noodtoestand verkondigt vanwege het uit de hand gelopen Covid fiasco:

 3. Zonnetje schreef:

  Het wordt uitgekookt gespeeld door de Cult leden. Zolang er sprake is van een controlled demolition zal de bevolking niets doen, afwachten en zelfs actief meewerken. Zolang het niet in de portemonnee wordt gevoeld en ach geld is er zat. Dat wordt toch zoals wij weten gewoon bijgedrukt. Geld als voucher.

 4. Martin Vrijland schreef:

  Ja, natuurlijk heeft Micha Kat het ook in veel zaken bij het juiste eind, maar hij koppelt het net als de rest aan dwaalsporen en aan Trump / QAnon…en Demmink. Het is steeds weer hetzelfde oude trucje: waarheid mengen met dwaalsporen en framen via het merk rechts:

  Ja, het zijn de nazi propaganda technieken..nee, we willen niet gekoppeld worden aan dwaalspoortheorieën

  https://youtu.be/Cjj_WRrTh2M

 5. Camera 2 schreef:

  Stel dat je als lief onbewust ijverig werkend mens alleen maar de Volkskrant en het Journaal kijkt dan
  zou je nooit zo ver redeneren als dit artikel van heer Vrijland. Het is ook niet te bevatten hoe het volk bespeeld wordt.

  Gelukkig hebben heel veel burgers een vermoeden dat deze hype van Sars Cov-2 doorgestoken kaart is voor wereld agenda’s van de macht achter de schermen.
  Maar toch worden ze weer niets vermoedend continu om de tuin geleid, zeer goed uitgelegd door deze site houder in bovenstaand artikel.

  Je zou een enorm Flow/Blok diagram van de staats strategie kunnen maken die er nu toegepast wordt, zoals men doet bij software design buro’s, reken maar dat de geheime diensten dat ook doen in samen werking met de denktanks, waar ook bijvoorbeeld Ayaan Hirsi Alli aan deel mocht nemen na de hoax met Theo van Gogh.

  https://www.nu.nl/algemeen/732606/hirsi-ali-vertrekt-uit-nederland.html

  Ayaan ook zo’n wolf in schaapskledij

  https://www.parool.nl/amsterdam/ayaan-hirsi-ali-komt-naar-de-universiteit-van-amsterdam~b1efbfb0/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Wij zijn aan zet.

 6. Frank Holland schreef:

  Zie laatste artikel in een krant
  Eigenlijk staat er dus:

  “Wie naar buiten gaat is een moordenaar”

  Hoe speel je het volk tegen elkaar uit en maak je elkaars vijand ???, nou zo dus, je schrijft het gewoon op en ze publiceren het gewoon, zie link

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/502942027/viroloog-wie-thuisblijft-kan-levens-redden

 7. Sanne schreef:

  Beste Martin,

  Ik, en ik hoop meerdere met mij, ben je eeuwig dankbaar voor alle kritische artikelen die je met mij deelt. Je houdt je lezers scherp.
  Ik hoop dat steeds meer mensen naar jou website uitwijken zodat ze gewaarschuwd zullen zijn waar ze mee in zee gaan.

  Nogmaals, hartelijk dank Martin.

 8. Future schreef:

  Martin ik ben fan van je verhalen zoals je weet, en zie er meestal ook gewoon simpele logica in. Toch is zoals jij zelf zegt iedere anders denkenden tot pari en dan vooral het c woord gebombardeerd, namelijk complotdenkers.

  Mensen zouden jou allemaal moeten lezen, maar ik vrees dat het voor de gehypnotiseerde mens een te moeilijke instap is, terwijl ik het redelijk makkelijke kost vind, niet alles maar je legt het logisch uit. En toont telkenmale aan met bewijs dat je goed zit.

  Ik probeer nu maar als ik ook maar enigszins een mini opening bij iemand bespeur. Ze een paar filmpjes van über satanist Klaus Schwab van de World Economic Forum te laten zien. Niet om iemand ook maar daarheen te channellen maar feitelijk geeft hij gewoon aan wat er gaat gebeuren gezien zijn boeken de vierde revolutie en the world after covid. Hij zegt letterlijk dat we niet terug gaan naar normaal. Er ligt een contract ondertekend door 193 landen. De duizend rijkst bedrijven zijn er bij aangesloten. En een lidmaatschap koost 7 ton. Je zou toch zeggen dat mensen dan toch wakker moeten worden. Want het is in your face. Door lui die voor zij die wars zijn van het c woord. Toch wel betrouwbaar zouden moeten zijn. Ik laat ze meestal ff rondkijken naar wat filmpjes en hun website, en dan ff door alle bedrijven scrollen. Effect lijkt echter minimaal en meest cru is dat dit juist de grootste c woord lui zijn die er bestaan. Maar goed ik weet het ook amper. WEF zegt het redelijk recht voor zijn raap. Al is het voor de heel vast geroeste onder ons vast wel een te mooie website. En zal het zo vaart niet lopen. Clock is ticking binnen nu en 2 a 3 weken een extra ramp van wereld formaat, en we gaan de goede kant op. Pfffff wat een fucked up shit

 9. Future schreef:

  Hier nog maar een keer. Virussen bestaan niet als overdraagbare ziekte verwekker. Sars cov 2 is nog nooit geïsoleerd dus waar zoekt in hemelsnaam die PCR test naar.

  Wanneer gaan mensen dit nou eindelijk begrijpen, en doorzien dat ze in een leugen worden meegenomen van angst dood verdriet en verderf. En dat bewust door het gajes wat de wereld laat lijden. Ja met lange ij.

  https://youtu.be/7N4hqmPaLe4

 10. Camera 2 schreef:

  Wat voor rommel zit er in het vaccin dat iedereen zodirect in hun vlees verplicht
  moet laten injecteren???

  Hoe komt het toch dat de macht van de mode de voorspelling al jaren aan het inzetten is met behulp
  van politici etc en de regenboog propaganda

  https://www.futurebrand.com/news/2019/a-gender-neutral-future-1

  Hr Vrijland heeft/had er al een mooi artikel over geschreven

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-grote-ommekeer-martin-vrijland-neemt-het-op-voor-de-lhbti-gemeenschap/

 11. Roos schreef:

  De GGZ weet al langer dat een vriend van me geen vertrouwen heeft in de overheid. Ze hebben hem afgelopen week gevraagd of hij in complotten gelooft en of hij daar veel mee bezig is. Ze wilden het documenteren. Ze haalden de uitzending van Arjan Lubach aan en dat ‘complotdenkers’ gevaarlijk zijn. Ze zijn dus actief op zoek naar ‘complotdenkers’ bij de GGZ om de overheid en de rest van de bevolking te ‘beschermen’.

 12. Camera 2 schreef:

  Ook wederom een listig stukje media. Je zet het groots in de kranten dat er een krantje is die zogenaamd complottheorieën verspreidt( een krantje van op deze site besproken Karel van Wolferen, waarheden 90% en 10% achtergehouden belangrijkste informatie. Hoe een smerig spel dit is kan de gemiddelde Parool lezer echt niet weten. Wat leven we toch in een mooi land he dat de krantjes met complottheorieën worden toegestaan, dat zegt de niets wetende Parool lezer. Die worden dus zeer geraffineerd weer om de tuin geleid, WANT ! Karel van Wolveren is een hele Enge professionele Wolf in alternatieve schaapskleding. Karel mag je best een viespeuk noemen met het hele circus eromheen, ze zijn top verraders, een ME figuur die met de knuppel op burgers in slaat kun je nog makkelijk onderscheiden maar zo’n viespeuk en medeplichtigen niet, die hebben the gun behind their back, in hun acte tas. Het Blaadje Gezond Verstand is Ongezond Voer voor de niets wetende mens, gif! net als de de meeste mainstream media, een kwalijke schimmel die de burger onderdrukt en monddood maakt en tegen elkaar opzet, FOEii !!! https://www.parool.nl/kunst-media/boekwinkels-bruna-en-ako-onder-vuur-om-verkoop-complotblad~ba5c5c48/

 13. Zonnetje schreef:

  Onderzoek en bestudeer en je zult zien dat heel veel van hen, als ze het misschien niet allemaal zijn, lid zijn van die bijzondere Cult die het “virus”verhaal propageren en er belang bij hebben.

  Mensen ga geen test doen, heeft geen waarde. Je geeft de Cult munitie voor hun “beleid”.

 14. Camera 2 schreef:

  Het gehele OERWOUD IS een grote INTENSIVE CARE

  LEVEN

  Alles(bijna alles) dat leeft zal zichzelf genezen.

  Kijk gewoon naar de bomen en struiken.
  We zitten wel steeds te redeneren over virologen en medici en ic.

  HET GEHELE OERWOUD IS EEN GROTE INTENSIVE CARE AFDELING(zonder bedden, zonder mondkapjes)

  Het is allemaal een biologisch proces.

  De biologen en boomchirurgen en meer weten al lang dat de maatregelen absoluut terzijde geschoven mogen worden.
  Nog buiten dat een virus een product is dat a.h.w overblijft bij genezing kan het zich ook nog eens NOOIT verplaatsen via lucht waterr en damp

  Bomen zijn ook de gehele dag bezig met helende processen en er onstaan van allerij afvalstoffen, virussen ook.

  Hierbij uitspraak van zeer ervaren biologen

  Unlike bacteria and fungi, viruses are not spread by water or wind. Instead, they must physically enter the plant. One of the most common vectors of viruses are insects. Insects feed on infected plants and transmit the viruses to healthy plants when they feed again. Other ways include plant propagation, contact by humans, and infected seed.

  https://www.growingagreenerworld.com/bacteria-fungus-and-viruses-an-overview/

 15. Waarom wil je dit weten? schreef:

  Vanmiddag heb ik pas de tijd genomen om de uitzending van Lubach te bekijken. Ik viel bijna van m’n stoel. Wat zit dat slinks in elkaar! Ik weet niet of ik er bewondering voor moet hebben of heel erg depri van moet worden 🙁

 16. ZalmInBlik schreef:

  Tsja is dat niet de rol van deze soldaat van oranje (vangnet), missie geslaagd:

  ’Leger verzamelde informatie over website Robert Jensen’

  Jensen.nl, het medium van Robert Jensen, is de afgelopen maanden in de gaten gehouden door het Nederlandse leger. Ook andere organisaties, zoals Viruswaarheid en de Gele Hesjes, zijn maandenlang onderzocht door militairen. Dat meldt NRC.
  https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/leger-verzamelde-informatie-over-website-robert-jensen/ar-BB1b2cSb

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten