De vrijheid van meningsuiting, van spreken en van denken kan binnen een jaar weg zijn

Filed in [ AIVD ALARM ], NIEUWS ANALYSES by on 2 september 2017 19 Comments

Als u denkt “Ach, dat zal allemaal zo’n vaart niet lopen“, dan heeft u niet goed opgelet. Haalt u uw schouders op en denkt u: “Ach, nou ja, dan kun je wat minder zeggen wat je denkt, ik ben toch niet iemand die zo nodig mijn mening over van alles en nog wat moet geven“, ook dan komt u er straks achter dat het allemaal iets meer beknellend zal zijn dan u verwacht. Of bent u een van de Nederlanders die gewoon geen problemen wilt en braaf uw werk blijft doen, geen incassobureaus of deurwaarders aan uw deur wilt en liefst nog minstens 1x per jaar met vakantie wilt kunnen gaan? Bent u iemand die niet van boze mensen houdt en bent u iemand die gewoon ‘s avonds nog even bij wilt komen voor de buis, om dan op tijd naar bed te gaan om de volgende ochtend weer fris en fruitig aan de arbeid te gaan? Bent u iemand die 1x in de 4 jaar gaat stemmen op een partij in de hoop dat het dan nog een beetje redelijk bestuurd wordt in Nederland? Dan bent u het ideale personage voor de George Orwell’s big brother politiestaat. Dan hoeft u niet verder te lezen, want dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de vrijheid van meningsuiting, vrijheid van spreken of vrijheid van denken. U heeft immers toch niets te verbergen.

Goed, stel dat u uw kinderen leert dat vaccinaties misschien niet zo noodzakelijk zijn en de staat wil over een jaar dat dit verplicht wordt, dan zult u dat toch moeten accepteren. Of stel dat u vindt dat uw kind of kleinkind een jongetje of meisje is, maar op de basisschool leert ‘het’ dat ‘het’ nog een geslachtskeuze moet maken, dan moet u braaf uw mond houden, want uw mening wijkt af van die van de staat. “Ach, Vrijland, die kant gaat het heus niet op, wat een onzin!” U kunt nu nog deze site verlaten, want het zijn allemaal complotten en vergezochte verhalen die u hier leest. Of bent u toch te nieuwsgierig? “Ja, maar de vrijheid van denken zal altijd blijven bestaan“, zult u nu wellicht opwerpen. Verdiept u in godsnaam eens in de technologie die op de drempel van introductie staat. Niet voor niets startte Elon Musk het bedrijf Neuralink en niet voor niets is de overheid alle privacy regels aan het wegnemen, zodat er straks rechtstreeks in uw hoofd meegekeken kan worden. Is dat SciFi film fantasie? Nee, dat is technologie waarvan u nu nog denkt dat het vergezocht is. Maar had u 30 jaar geleden verwacht dat u filmpjes op een klein telefoonschermpje kon kijken en met iedereen over de hele wereld met beeld en geluid vanuit uw handpalm zou kunnen praten? ‘Regeren is vooruitzien’ en dat is wat overheden dan ook doen. Zij bereiden nu al de wetgeving voor die past bij de voortschrijdende technologie. U mag nog steeds dat wegwuivend gebaar met uw handen maken en snel deze pagina sluiten, want u wilde immers niet te veel nadenken of paranoïde complotgedachten aanhangen.

De tijd om alles als paranoïde complotgedachte weg te wuiven is geweest. Althans, niet als u in de categorie mens uit alinea 1 valt, maar dan is het sowieso knap dat u verder gelezen hebt. We leven in een tijd dat overheden heimelijk hun agenda uitrollen via infiltratie in verzetsgroepen en websites in de alternatieve media, om zo een spanningsveld op te tuigen dat de voedingsbodem moet leveren voor de inperking van de vrijheid van meningsuiting en vrijheid van spreken en denken. Niet alleen toonde ik al een keer aan hoe tijdens een demonstratie in Den Haag tussen Pegida en Antifa sprake was van volledig in scene gezette relletjes, waarbij de politie de Antifa demonstranten keurig had klaar staan om ze “los te laten” op de Pegida demonstranten; om ze daarna weer voor het oog van de camera te arresteren. Ik liet duidelijk zien dat alle arrestaties en relletjes compleet in scene gezet waren. Ook toonde ik (met behulp van camerabeelden van een lezer) aan dat PowNed de Zaanse vloggersrel met Ismaïl Ilgun compleet in scene zette. “Ja, oké, maar dat was dan misschien eenmalig het geval“. Denkt u nu werkelijk dat dit eenmalig het geval is? Het was eenmalig dat ik erbij was, maar gaat u er nu eens vanuit dat dit ‘in scene zetten’ van demonstraties en relletjes, allemaal bedoeld is om beeldmateriaal te leveren voor journaals en kranten, waarmee uw perceptie beïnvloed wordt. “Ja, maar ze huren toch niet al die demonstranten in?” U denkt nog steeds te lief. Ik heb het aanschouwd en gefilmd. Hoeveel bewijs wilt u nog? Moet ik alle demonstraties filmen? Overheden hebben er veel voor over. Het spanningsveld dat nodig is, om via de weg van these en anti-these, de politiestaat aan u op te dringen, is zelfgeschapen.

Wat is er voor nodig? Welnu, het is nodig om links en rechts tegen elkaar op te hitsen en aan beide groepen extreem gedachtegoed en extreem gedrag te koppelen. Zo kun je aan (het zelf geschapen) Pegida het gedachtegoed van (agent provocateur) Geert Wilders koppelen en dat bijvoorbeeld weer koppelen aan neo-nazi’s of soortgelijke groeperingen (zie de VS). Dit kun je doen door die vermenging tijdens demonstraties zichtbaar te maken. Vervolgens kun je bepaalde websites die een rechts geluid uitdragen aan die groep linken en heb je iets gecreëerd wat in de perceptie van mensen ‘extreem rechts’ is. Met kamp links doe je hetzelfde. Je koppelt een (zelfgeschapen) anti-fascistische groep genaamd Antifa aan bepaalde protestbewegingen en linkse websites; vervolgens laat je iets gebeuren zoals in Charlotsville in de Verenigde Staten, waar beide groepen elkaar te lijf gingen. Natuurlijk wil weer menig lezer niet geloven dat overheden in staat zijn om zo ver vooruit te denken en zowel de alternatieve media als de protestbewegingen volledig te controleren. Men wil best geloven dat de Sovjet Unie vol KGB spionnen zat en dat Oost Duitsland barste van de Stasi, maar in het democratische Westen, gebeuren dit soort zaken niet. Uitgesloten! Het wordt tijd dat u dat lieve beeld van de democratie overboord gooit. Ik heb het gefilmd. Ik heb u de beelden laten zien. Hoeveel bewijs heeft u nodig? Of gelooft u alleen iets als het u door het NOS journaal getoond wordt? Ja, zo werkt het stiekem wel, toch?

De alternatieve media en protestbewegingen worden grotendeels gecontroleerd door de geheime diensten. Dat wil inderdaad zeggen dat velen heimelijk voor deze diensten werken. De Stasi in Oost Duitsland ten tijde van het ijzeren gordijn, had in ieder flatgebouw een spion. We kunnen inmiddels constateren dat het er in Europa en de VS niet veel beter voorstaat. Er zijn zeer velen die een heimelijke rol vervullen in ruil voor een zak geld; uw belastinggeld, waar u verder toch geen zicht op heeft (anders dan de schijn boekhouding die politici u voorkauwen). Dus als u protesten ziet en u ziet demonstranten met spandoeken en zakdoeken over hun neus, dan kunt uzelf nog een keer achter uw oren krabben en denken: “Zou die Vrijland misschien gelijk hebben?” Ik toonde het al in 2013 aan (zie hier). Natuurlijk gaat er ook een aanzuigende werking van uit en natuurlijk zullen er oprechte demonstranten tussen zitten, maar dat is de hele opzet. Er staan echter meer mensen op de payroll van de AIVD dan u zou durven geloven. Dat geldt ook voor websites en websitebeheerders. Niets is meer wat het lijkt en vele websites of frontmannen zijn in het krachtveld gebracht om straks de koppeling met extreem links, extreem rechts of met de categorie ‘nepnieuws’ te kunnen leggen. Voor die laatste groep zijn er websites gelanceerd die heel geloofwaardige kritiek op de gevestigde orde leveren. Soms brengen zij onomstotelijke waarheid, maar vaak wordt dit gekoppeld aan des-info.

Een goed voorbeeld daarvan zagen we recentelijk bij de zelf-verklaard ex-bankier Ronald Bernard. Los van het feit dat de man NLP-technieken gebruikt om de kijkers van zijn YouTube filmpjes te overtuigen van zijn verhaal, wijst hij steeds opnieuw op ‘De protocollen van de wijzen van Sion’. Dat lijkt een bewuste strategie, omdat we nu al geluiden op zien duiken in de Volkskrant, waarin wordt gesteld dat dit een bewezen complottheorie is. Ik citeer de Volkskrant:

Bernard vermeldt niet dat het een nepverslag betreft van een bijeenkomst van joodse leiders die plannen beramen om de wereld over te nemen. Begin twintigste eeuw in omloop gebracht door aanhangers van de Russische tsaar, is het geschrift populair gebleven onder uiteenlopende gezelschappen: van nationaalsocialisten tot de Palestijnse Hamas.

En dat is precies de opzet. Ronald Bernard moet mensen bij herhaling en nadrukkelijk wijzen op een document waarvan straks de officiële nepnieuws-analysebureau’s zullen gaan zeggen dat het “bewezen nepnieuws” is. Dan zal waarschijnlijk de ontmaskering van Bernard volgen. Ik verwacht dat Bernard zal worden ontmaskert als een fantast wiens CV niet duidelijk is en als iemand die zijn verhaal van het opereren in de toplagen van het bankwezen, verzon. De gehele alternatieve media draagt het verhaal van Ronald Bernard op dit moment. Als straks dus blijkt dat hij helemaal geen ex-topbankier was en zijn verhaal over het ‘bijna moeten offeren van een kind’ uit zijn duim zoog, dan heeft het spel geleid tot het in 1x opblazen van elk kritisch geluid; het in 1x opblazen van de gehele alternatieve media en alle daarin vermelde kritische analyses.

We hebben te maken met een zeer geraffineerd en zeer doordacht spel, waarbij de heersende macht tien zetten vooruit denkt. Kritisch denken moet worden gekoppeld aan extreem links of extreem rechts. Daarmee wordt ‘kritisch denken’ een vies woord. Het wordt een gevaarlijke eigenschap die bestreden moet worden. Daarom wordt het tijd dat u dit schaakspel vroegtijdig gaat doorzien. Het wordt tijd dat u ook leert doorzien dat de alternatieve media in Nederland met hetzelfde doel zijn opgezet. De dames en heren die de tent runnen, bedelen dan wel om donaties, maar aan de contouren kun je zien dat er geld zat is. Ze ondervinden geen enkele tegenwerking en reizen stad en land af. Dat verging mij wel anders toen ik ontdekte dat het ‘even tijdelijk wat artikelen schrijven’ je de kop kost als je niet tot het gecontroleerde krachtveld behoort (lees hier de gehele historie).

De tijd van passiviteit, wegkijken en niets doen is voorbij. Het spel wordt onder uw ogen uitgespeeld en het zal onherroepelijk leiden tot de vorming van een ‘ministerie van Waarheid’. Niet voor niets kwam RTL Z presentator Roderick Veelo met het volgende column:

Een Ministerie van Waarheid tegen nepnieuws

Volgens de strategisch adviseur Nationale Veiligheid en Cyber Wilfred Rietdijk is nepnieuws een van de grootste bedreigingen voor onze democratie. Rietdijk is tevens brigadegeneraal bij de landmacht en zijn verdediging tegen nepnieuws is een keurmerk voor écht nieuws. Dat keurmerk moet worden afgegeven door de overheid. Niet schrikken. Het is in uw eigen belang en die van onze nationale veiligheid. Lees verder..

Het wordt dus tijd dat u concreet zelf in actie komt. U kunt meehelpen het spel door te prikken. Help mee de heimelijke agenten van de geheime diensten te ontmaskeren en loop niet langer blindelings achter ‘too good to be true’ verhalen aan van mensen als Ronald Bernard of mensen als Arjan Bos (Earth-Matters). Stop met het volgen van websites die dergelijke shills promoten, omdat zij het doel dienen dat ik u hierboven toegelicht hebt. Waarom zou u dat moeten doen? Omdat door toedoen van deze sites, die ogenschijnlijk ten doel hebben complotten te ontmaskeren, er straks door de staat geconcludeerd gaat worden dat ‘nepnieuws’ bestaat en dat er wetgeving zal moeten gaan komen die bepaalt binnen welke bandbreedte ‘gedacht’, ‘geschreven’ en ‘gesproken’ mag worden. Het ministerie van Waarheid komt steeds dichterbij en ook al lijken de alternatieve media juist voor het behoud van een afwijkende mening te strijden, zijn zij de wolf in schaapskleding die de staat het alibi verschaffen om uw vrijheid in te perken.

Bron linkvermeldingen: volkskrant.nl

163 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (19)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Er zijn meer die het ACTEERWERK van Ronald Bernard DOORZIEN en er over publiceren. De filmpjes van Ronald barsten van de nlp-technieken EN zorgen voor overtuiging op subliminaal niveau. Niet alleen de mainstream media bespelen ons, maar ook de SHILLS in de alternatieve media. Tijd voor grote schoonmaak: ONTMASKEREN

 2. Camera schreef:

  Sommige scholen zijn weer begonnen en a.s maandag zijn “alle” scholen begonnen.(maandag die per toeval eerste maandag van de maand is en dus de alarm sirene weer afgaat, angst/paniek modus weer ingezet wordt).

  Op de basisscholen zijn de kleintjes verplicht ! om naar het jeugd(staats)journaal te kijken dat inmiddels verlengd is en nu maar liefst 20 minuten duurt.
  Op de middelbare school moet ! je het Journaal kijken van de maatschappij leraar/lerares
  Als je dus je diploma wilt halen dan ben je verplicht om leugens te leren en uiteraard ga je niet tegen de leraar in want 90% is ook geloofwaardig wat je op school leert en is te bewijzen met formules(wiskunde) , regels(grammatica) en waarnemingen(biologie en natuurkunde)

  Maar het zeer belangrijke vak maatschappijleer en geschiedenis waarmee iedereen later in de “maatschappij” mee te maken heeft kan een leerling niet toetsen aan regels of formules, dit moet dan via het NOS journaal. Omdat 90% van de leerstof(wiskunde etc|) geloofwaardig is, nemen ze ook aan dat het NOS (staats)journaal waar is, terwijl de inner maatschappij er heel anders uit ziet dan dat ze op school leren

  Ik roep dan ook iedere leraar en directeur en maatschappij leraar/es op om dit bovenste artikel eens uit te printen en te gaan bespreken in de klas. Gewoon doen, en eens niet bang zijn. (er is al genoeg angst pressie), of de leerling neemt het naar school en laat zien aan je maatschappij leraar/leraares
  We leven per slot van rekening in een land van vrije menings uiting, toch?
  doen dus

 3. brain schreef:

  Goed stuk weer. Tja the sheeple, zolang zij rond kunnen komen interesseert hen de feiten niet.
  The sheeple in Holland allemaal meelopers, hypocriet en lafaards. Blijf vooral group think denken en handelen. Daar zijn jullie voor geboren en jullie bestaan om die reden. Ik vertel het zoals het is.

 4. amilius schreef:

  Goed neergezet, helaas komt het zo met mijn belevingswereld overeen dat het voor mij dus echt klopt. En dat is niet tof.
  Verdeel en heers
  Wantrouwen
  Verrijken van het zelf door piramide constructies
  Totdat we het vertrouwen in ons zelf verliezen,
  Want het heeft ons niet gediend en het is misbruikt. Dan maar achter de rest aan, want dat voelt wel goed…of alleen maar veilig….schijnveilg. schijnveilgheid ipv je angst aan te gaan. En in die schijnveilgheid vind schijnheiligheid zijn voedingsbodem.
  Schijnheilig is alles wat zich als heilge voor doet komen, en zegt de wetten te kennen en ze ook naleeft of juist veranderen wilt, en het jou even vertellen zal. Je word onder(ge)wezen en daarna krijg je op-leiding tot de hoogte waar ze je hebben willen of dat je kan.
  Authenticiteit is ons echte heiligdom en maakt het individu compleet. Het individu is een ondeelbare twee eenheid. Zodra het individu zich bind met iets buiten zich word het een persoon, wat eigenlijk masker betekent.
  Het masker word meer gewaardeerd en is de maatstaf geworden. Wie
  Het individu is verdeeld geraakt en daarom kapot.
  Verdeel en heers toch?

  Bedankt Martin,
  Vinger op de zere plek leggen maakt duidelijk waar de pijnpunten zitten, maar daar maak je niet iedereen blij mee. Maar wel nodig!

 5. BlancoBrein schreef:

  Het type mens dat je beschrijft in de eerste alinea van je artikel is mij -hoe tragisch ook, bekend. Het is bijna hilarisch te noemen. Ik ken ze zelf ook in mijn naaste omgeving. Maar wie niet?
  Soms zijn het zelfs mensen die zichzelf als ‘goed geïnformeerd’ beschouwen en in zekere zin ook ‘intellectueel’ vinden.
  Als ik bij desbetreffende mensen de Volkskrant zie liggen en iets roep in de trant van: “Lees je die krant nou nog steeds?” Dan krijg je als antwoord dat je niet ‘zo negatief’ moet doen.
  Dan is er toch wel iets mis. Het gros heeft geen flauw benul waar ze inzitten.
  Daarnaast heb je nog een categorie mensen die het in grote lijnen wel doorziet, maar zich blijven vastklampen aan de ‘structuur’ van de maatschappij.

  Onlangs zat ik in de trein en naast mij lag de Metro. Normaliter laat ik het pulpkrantje links liggen, maar om de tijd wat te doden sloeg ik het even open. Het begon al meteen met een paginagroot artikel wat geweid was aan ‘nepnieuws’.
  In het artikel werd oa een ‘nepnieuwsbericht’ dat President Macron homo zou zijn ontkracht. Ok. Dus die kant gaan we al op. Dat het mensen door de strot wordt geduwd dat Macron absoluut geen homo is. Boeit het wat of Macron al dan niet een homo is? Nee, het boeit niet. Maar het boeit wel dat er nu een tijdperk ontstaat waar bepaald wordt wat waar is en niet waar. En dat is verontrustend.

  Je zou denken dat deze nepnieuwshetze een averechts effect zou moeten hebben op de burger. Zou je denken.

  Martin, wederom een goed artikel. Zou toch veel meer aandacht moeten krijgen.

  • Martin Vrijland schreef:

   Het probleem is dat mensen inmiddels zelfs zo geconditioneerd zijn dat ze het zelfs goed zouden vinden dat er een ministerie van waarheid komt.
   In die zin kunnen we wel concluderen dat het volk haar ultieme slavernij verdient.

   • brain schreef:

    Klopt als je schrijft dat het volk haar ultieme slavernij verdient. Het volk
    is bang voor vrijheid. Moeten ze hun leven zelf structureren, zelf denken en zelf beslissingen nemen. Dat kunnen/willen zij niet. Geef ze geregisseerde vrijheid dat is genoeg voor ze. Let them be slaves and give them the illusion that their masters love them. Big Brother loves them.

 6. Martin Vrijland schreef:

  Gisteravond postte ik onderstaande op Facebook. Het laat goed zien hoe de trollen werken en hoe de alternatieve media gecontroleerd is:

  [QUOTE]

  Een keihard voorbeeld van hoe #trollen werken in de zaak #RonaldBernard. Deze dame genaamd Louise de Lange beweert suggestief in deze post van 29 augustus (klik hier om de post te zien: https://www.facebook.com/louise.delange.169/posts/916531648497380) dat ik een vriendschapverzoek aan haar zou hebben gedaan, met haar gesproken zou hebben en zou hebben gemeld dat ik in het weekend nachten lang drink en blow. Vervolgens zou ik haar hebben geblokkeerd. Ik kan echter helemaal geen vriendschapverzoeken doen vanuit deze pagina. Ik ken de vrouw niet en het is duidelijk bedoelt om mij zwart te maken en Ronald Bernard op te hemelen. Natuurlijk mag ze mijn naam niet noemen, want dat zou zeer duidelijk en keiharde smaad en laster zijn (wat strafbaar is; alhoewel er met mijn aangiftes nooit iets gebeurt). Ik heb het maar even vast gelegd in deze video. Als ze iemand anders zou bedoelen, heeft ze op zijn minst de suggestie in mijn richting gelegd. Louise, als je lef hebt dan noem je mijn naam en kom je met ongefabriceerde bewijzen, zodat ik aangifte kan doen. Ronald B. Blij heeft het verhaal geliked, dus hij laat zijn ware aard nu zien.
  >>>> UPDATE 00:55 <<<< Uit de reacties komt naar voren dat de post van Louise gericht was aan ene Luca Sana van de pagina Alternatieve Media Nederland. Daaruit heb ik het volgende kunnen opmaken... Zo spelen de trollen het spel: * Trol 1 (Luca Sanna) legt op 25 augustus jl. out of the blue contact met Martin Vrijland en stuurt hem zelfs ineens tips. Onopgemerkt (zonder dat Martin Vrijland dit door heeft) blijkt hij erg actief cannabis te promoten op zijn pagina. Ondergetekende had voor deze hele hype nog nooit van deze pagina of van Luca Sanna gehoord (je moet blijkbaar écht alles in de gaten houden!). * Vervolgens neemt trol 1 het in allerlei social media discussies op voor Martin Vrijland. Trol 2 (die Ronald Bernard verdedigt) gaat in die discussiegroepen de strijd aan met trol 1 (die Ronald Bernard aanvalt). * Doordat mensen in de discussie zien dat trol 1 artikelen van Martin Vrijland gebruikt, wordt de suggestie gewekt dat deze persoon wel gelieerd moet zijn aan Martin Vrijland. * Omdat trol 1 op zijn pagina tevens zeer actief cannabisproductie en -gebruik promoot, wordt daarmee automatisch de suggestie gewekt in het onderbewustzijn van velen dat "Martin Vrijland aanhangers blowers zijn" (kortom een in de ogen van velen negatief stigma). Dan is de cirkel rond. Het is een geraffineerd spel waarin alle registers opengetrokken worden. Dat heeft niets met de vraag te maken of ik nu wel of niet iets met cannabis heb. De suggestie en onbewuste link wordt gelegd naar de argeloze lezer, met als doel een negatief stigma. De post van Louise de Lange zou om te beginnen al heel makkelijk geïnterpreteerd kunnen worden als bedoeld aan mijn adres (omdat ze verwijst naar een grote alternatieve media site met veel volgers). Als nu echter ineens blijkt dat het om de persoon (Luca Sanna) achter de genoemde Alternatieve Media Nederland pagina gaat, dan wordt dus nog steeds de link met mijn persoon gelegd (omdat deze persoon mij ineens ging steunen in allerlei discussies). Kortom: geraffineerd, slim en zeer doordacht. De geur van AIVD betrokkenheid wordt steeds sterker. [/QUOTE] De lijst met trollen is groot! Just for the record plaats ik hier even de emails die ik sinds 25 augustus ineens ontving, van de persoon achter die Alternatieve Media Nederland pagina (Luca Sanna). Voordien had ik nog nooit van hem gehoord. Er zijn niet alleen trollen die je aanvallen, maar ook die doen alsof ze je medestander zijn, om je vervolgens aan een bepaald stigma of gedachtegoed te koppelen. Ontmasker je ze, dan gaan ze dreigen: https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/09/Luca-Sanna-email-compleet.mp4

  • tedsdam schreef:

   Ik heb je filmpje gekeken en ik moet zeggen een echte game set and match overwinning.Erg leerzaam.

  • Martin Vrijland schreef:

   Deze automatische door het facebook-filter verborgen reactie van Luca Sanna laat mooi zien hoe trollen zaken verzinnen en verdraaien om je in diskrediet te brengen. Zo beweert hij hier dat ik hem via een privé bericht bedreigd heb. Uit de getoond emails in dit filmpje (klik op deze link: https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/09/Luca-Sanna-email-compleet.mp4) mag toch echt wel duidelijk zijn dat ik niet bedreig, maar dat er in mijn richting gedreigd wordt.

   https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/09/Luca-Sanna-bedreiging.png

  • Martin Vrijland schreef:

   Het is dus een heel geraffineerd spel en er zijn nogal wat mensen die worden ingezet om het spel te spelen. Je hebt mensen die je direct aanvallen en mensen die zich voordoen als medestander, maar je artikelen indirect koppelen aan desinfo of een bepaalt stigma.

   Dit gebeurt me al jaren en je moet dus continu opletten of mensen die je zogenaamd en ogenschijnlijk supporten niet heimelijk ten doel hebben om je in diskrediet te brengen.

   • brain schreef:

    Ga er maar van uit dat de trollen zullen komen omdat je de status quo van hun babelonische opdrachtgevers goed verstoort. Jij bent niet van deze wereld zoals vele posters op jouw site. Je kent het lied van Stef Bos, niet van deze wereld, luister naar de tekst van het nummer op bijv youtube.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten