De werkelijke betekenis van Elon Musk’s en Grimes baby X Æ A-12

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 9 mei 2020 13 Comments

bron: thehindu.com

Elon Musk is wat mij betreft niet meer dan een marketing frontman voor de uitrol van DARPA, de Defense Advanced Research Projects Agency uit de VS. DARPA is de plek waar de meeste high tech bedacht is, inclusief het internet. Natuurlijk is hij voor de massa de super slimme ondernemer die echt van alles een succes weet te maken, maar zoals de (inmiddels overleden) Amerikaanse komiek George Carlin al zei: “That’s why they call it a dream because you have to be asleep to believe in the American dream”.

Musk’s vriendin is mijns inziens overigens helemaal niet in staat om een baby te krijgen, omdat ze een transgender jongen is (nu vrouw). Dat is althans mijn vermoeden. Ik weet het, dat klinkt u vast weer als een bizarre complottheorie in de oren en natuurlijk is het niet te bewijzen, net zoals het niet te bewijzen is dat God bestaat. Het is dus inderdaad een complottheorie. Een beetje een vreemde misschien, want er staat toch een foto van Grimes online waarop ze te zien is met een dikke buik, maar in de huidige tijd van deepfake technologie is niets ondenkelijk.

Van wat voor complot zou er dan sprake kunnen zijn? Het complot is dat de gehele relatie Musk – Grimes een soort marketing stunt is om zoveel mogelijk media aandacht te krijgen voor messiaanse boodschap van Musk en zijn verlossende technologie die ons zal moeten doen samensmelten met AI.

Hoewel Elon Musk overal verkondigt dat AI levensgevaarlijk is, is hij zo’n beetje de grootste stuwende kracht achter de versnelde opkomst van die AI. Zo heeft hij met zijn SpaceX raketten al 300 satellieten de ruimte in geschoten om met uiteindelijk 12.000 satellieten de gehele aarde te voorzien van hoge bandbreedte internet. Er ligt zelfs een aanvraag voor uitbreiding tot 30.000 satellieten. Daarnaast leveren zijn zelf-rijdende elektrische auto’s een enorme boost in de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie (AI) en zijn Neuralace brein computer interface (BCI) zal het menselijk brein verbinden met AI.

Ja, Musk ziet dat als de enige oplossing om het gevaar van AI te stoppen: dat wij ons verbinden met AI. Hij dient hiermee dezelfde agenda als Bill Gates. Gates vroeg in 2019 een patent aan om het brein in de versleuteling voor de blockchain van cryptocurrency te laten berekenen, daarmee het brein als een biocomputer beschouwend. Dit patent 2020-060606 doet onmiddellijk denken aan het tevens te herkennen getal 666 van het beest-systeem dat we kennen uit het boek Openbaringen uit de bijbel. Musk’s technologie (de brein computer interface) maakt mogelijk wat het Gates patent wil realiseren. Daarmee worden financiële transacties dus alleen mogelijk als andere blocks in de blockchain (breinen van andere mensen) jouw brein-versleutelingscode accepteren of afwijzen, zo lijkt de conclusie te kunnen zijn.

Maar er is nog een hele andere agenda die is te herkennen in zowel de naam van Musk’s “vriendin” Grimes, als in de naam van de baby. De naam Grimes doet fonetisch een beetje denken aan chimeer, wat staat voor chimaera, wat staat voor 2 geslachten in 1. Daar doet ook de opmerkelijke naam van de baby, X Æ A-12, aan denken, ondanks dat de ouders zelf doen alsof het A-12 in de naam met hun favoriete vliegtuig te maken heeft en Æ een elfensymbool voor AI zou zijn. A-12 in het Engels uitgesproken is: “A one two”. Dat zou je kunnen vertalen als twee in één (chimaera, tweeslachtig). Ook de Æ verwijst naar dat chimaera effect (de letters tussen de m en de r) en de X staat voor ‘the crossing’ het overkruisen het samenvoegen: A 1 X 2 = 2 = chimÆra. Een echte Grimes, chimeer dus.

De X staat tevens voor het X-chromosoom. Een chimaera baby bereik je via IVF en de selectie van de bevruchte eitjes waar het chimaere tweeling effect optreedt. Deze eitjes bevatten zowel het XX als het XY chomosoom.

Het X chromosoom is ook het chromosoom waarvan zou zijn gebleken dat het praktisch immuniteit voor het coronavirus oplevert. Het zijn voornamelijk mannen en ouderen die verschijnselen krijgen (zie hier het Trouw artikel). Dat zou verklaren waarom veel jongeren ongevoelig lijken voor het coronavirus. Zij hebben mogelijk allen zowel het XX als het XY chromoos en dus 3 keer een X chromosoom, waarmee ze 3x minder vatbaar zijn voor het coronavirus dan een man met slechts het XY chromosoom.

Er is namelijk nog een andere manier om baby’s XX/XY chimaera te maken. Dat is als je ze een vaccin injecteert dat het tegenovergestelde chromosoom heeft dan dat wat zij van nature hebben. Kortom, je kweekt vaccins op mannelijke en vrouwelijke foetussen. Het vaccin gekweekt op mannelijke foetussen (XY chromosoom), spuit je in bij meisjes (die het XX chromosoom hebben) en vice versa. Zo kun je dus ook vlak na de geboorte nog de tweeslachtigheid opwekken, maar het is beter om het chromosoom tijdens de 22 wekenprik in te spuiten; als de baby nog in de baarmoeder zit.

Elon Musk en Grimes hebben dus een typisch kindje voor de nieuwe regenboog generatie op de wereld gezet (via een draagmoeder wellicht?). Musk en Grimes hebben al aangegeven aan ‘gender neutral parenting‘ te gaan doen. Ze geven het kind dus niet alleen de opmerkelijke gender neutrale naam, maar kiezen dus ook voor dat type opvoeding. Logisch, want het kind is dus vermoedelijk letterlijk tweeslachtig (een ander woord voor gender neutraal).

Hele generaties Nederlandse kinderen zijn vermoedelijk onder coördinerend en toeziend oog van oud minister en hoogleraar in de genetica, Ronald Plasterk, heimelijk gender neutraal gemaakt. Dat is misdadig, omdat het niet gemeld is. Het zou moeten worden beschouwd als een verschrikkelijke misdaad tegen de mensheid, maar omdat de media het negeert en de alternatieve media (gecontroleerd) ook doet alsof het niet bestaat (en het doodzwijgt), ziet niemand de ernst.

De regenboog is het symbool van de zondvloed en het wegspoelen van de oude aarde die plaats maakt voor een nieuwe. Nu we de regenboog als symbool van de coronavirus crisis zien (zie filmpje vanaf 2:20 min), lijkt het erop dat de oude generatie wordt opgeruimd en de tijd voor de nieuwe mens aanbreekt. De nieuwe mens naar Lucifer’s beeld: de tweeslachtige. In mijn boek licht ik deze lang geplande Luciferiaanse agenda van de tweeslachtigheid, de regenboog en samensmelting met AI glashelder toe.

uw boek

Bron linkvermeldingen: wikipedia.org, insider.com

96 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. marcos schreef:

  Iemand bekend met deze site vn het wereld economic forum? https://intelligence.weforum.org/
  Wellicht is hier iets over te vinden met betrekking tot de gender nutrality

 2. ZandInOgen schreef:

  Een prachtig motief om aan het DNA te sleutelen…

  National Lab Scientists Work to Reprogram Genes to Fight COVID-19

  Still funded by DARPA, Negrete said the current, more COVID-19-focused project encompasses three overall components. The first is ultimately exploring “new technologies, like CRISPR” as a novel antiviral countermeasure approach to targeting a broad spectrum of viruses, as opposed to one strain. Though most immediately associate CRISPR with editing DNA, the scientists emphasized that “the CRISPR toolbox is much bigger than that”—and their specific work is much more about responsible programmability inside human cells.
  https://www.nextgov.com/emerging-tech/2020/05/national-lab-scientists-work-reprogram-genes-fight-covid-19/165240/

 3. marcos schreef:

  Deze was waarschijnlijk verloren gegaan met de DDOS aanval, echter te goed om te bekijken

  https://www.youtube.com/watch?v=207HuOxltvI

  Geite, ,pawpaw, vogel, car oil en jackfruit positief getest op corona in Tanzania

 4. ZalmInBlik schreef:

  The Wyss’s dialysis-like therapy for treating sepsis offers an example of its collaborative production model. Michael Super, a lead senior staff scientist on the institute’s Advanced Technology Team (ATT; see below), was co-principal investigator with Ingber on the project funded by the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA); he took a protein from the innate immune system, and adapted it so that it could be used to filter a patient’s blood and remove the dangerous pathogen products that cause sepsis. “Our aim is to cleanse the blood of toxins and save lives,” Super explained. “We assembled a multi-talented team of 36 with expertise in microbiology, protein engineering, microfluidics, and small and large animals sepsis models, as well as staff to manage bio safety, compliance and grants: the kind of group that wouldn’t typically self-assemble in an academic lab.” Faculty members, staff scientists, postdoctoral fellows, doctoral students, research assistants and administrative staff all worked together on the common goal.

  Super’s brief was to “design a system to clear multiple different pathogens, both for biodefense and civilian medicine.” Each year, DARPA, raised the bar and increased the number of pathogens. The protein group designed more than 64 proteins, the microbiology group assembled a large number of clinical pathogens to test, the microfluidics team performed in vitro studies, while the animal teams tested them in vivo. “By the end of the four-year grant,” Super said, “we had shown that our system could bind more than 110 different pathogen species including 15 of the 16 major pathogens that cause sepsis.” The technology has been licensed to a startup company.
  https://harvardmagazine.com/2019/06/wyss-gift-of-131-million
  https://archive.is/PDSSt

 5. Riffian schreef:

  nieuwe geheime documenten zijn in Engeland komen bovendrijven in het verlengde van wat bojo heeft gezegd in zijn speech (zie boven) in de VN (Rockefellers). En dit document van de rockefellers laat een smerige strategie zien om iedereen verplicht te laten vaccineren met een Nano-chip. Aangezien het RIVM de corrupte Imperial College modellen 1 op 1 heeft gekopieerd kunnen we er vanuit gaan dat dit ook de strategie in madurodam (bilderberg) gaat worden.

  https://archive.is/PDSSt

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten