Demonstratie 1 augustus Malieveld protest Viruswaanzin: wat u echt even zou moeten weten!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 31 juli 2020 15 Comments

bron: viruswaanzin.nl

De demonstratie van morgen 1 augustus op het Malieveld in Den Haag, georganiseerd door Viruswaanzin, gaat door. Als u van plan bent te gaan, is het misschien nuttig om de volgende zaken even te weten.

Ik juich het van harte toe dat mensen het aftreden van de zittende regering eisen, omdat dat precies is waartoe ik oproep via het initiatief van directe democratie (zie deze link voor meer).

In de zoom uitzending, van gisteravond, van Viruswaanzin, kwamen enkele mensen van politie, marechaussee en iemand uit het leger aan het woord. Zij hadden vooral de boodschap dat het volkomen normaal is dat er infiltranten tussen demonstraties lopen. Het beeld dat hiermee wordt geschetst, is dat er alleen infiltranten tussen de demonstranten rondlopen om doorgesnoven relschoppende hooligans vroegtijdig te signaleren en op te pakken. Wat u natuurlijk niet mag weten, maar wat u wel zou moeten weten, is dat we in een land leven met vermoedelijk honderdduizenden Inoffizieller Mitarbeiter (IMB’ers) die via slimme constructies als behoud van uitkering of subsidies op de payroll van de staat staan. Zo krijg je een Malieveld wel vol

Wat u ook niet mag weten is dat er waarschijnlijk niet alleen “stillen” rondlopen die uit ME busjes stappen, maar dat er mogelijk ook grote groepen hooligans zijn, die ingezet worden door de staat. Je kunt dus verwachten dat er morgen ook weer flink gereld gaat worden en dat daarmee het protest in een escalatie getrokken wordt. Dat hoeft niet meteen bij dit protest het geval te zijn, want de Gene Sharp (CIA revolutiemethode) die we al in Joegoslavië in de jaren ’90 en in Oekraïne in 2014 zagen, moet in eerste instantie vooral op een feestje lijken, maar is het niet deze keer, dan wel de volgende.

Toch verwacht ik wel dat die rellen er morgen gaan komen, omdat het in Nederland en Duitsland (waar op dezelfde dag ook een protest plaatsvindt) niet echt de bedoeling is om de regering te doen vallen om vervolgens regime change te realiseren. In Joegoslavië en Oekraïne werd de Gene Sharp methode wel volgens dat script uitgevoerd, want daar wilde men een Westers goed-gezind regiem en afsplitsing van de banden met Rusland. In Nederland zitten er al pionnen van de EU en de VS in de politiek, dus het is vermoedelijk interessanter om het protest te besmetten met rellen om zo de kritiek op de staat in de hoek van ‘complot-idioten’ te trekken.

Het is, kan en mag natuurlijk niet de bedoeling zijn dat gecontroleerde oppositie daadwerkelijk iets gaat bereiken. Het moet alleen het stoom van de ketel halen en dient als uitlaatklep voor het gefrustreerde deel van de bevolking. Ik begrijp dat het vervelend is dat ik de Viruswaanzin groep steeds als gecontroleerde oppositie betitel, maar dit doe ik met een hele duidelijke en goed onderbouwde reden. Als u echt even de moeite neemt om dit artikel tot het einde te lezen ontdekt u waarom.

Mijns inziens maakt de gecontroleerde oppositie gebruik van de methode waarbij ‘dwaalspoorkritiek omkleedt wordt met veel waarheid‘. Die waarheid is dat de anderhalve meter samenleving en mondkapjes nonsense zijn. Die waarheid is tevens dat frisse lucht, vitamines en gezond leven, goed zijn. De waarheid is ook dat u het allemaal niet zou moeten accepteren. De argumenten zijn echter foutief onderbouwd. Er bestaat geen besmettingsgevaar en de beelden en cijfers die we in de media, zien zijn te vergelijken met een collectieve Truman Show realiteit, waarin IMB’ers graag doen alsof ze ziek zijn geweest en filmpjes posten als bewijs hiervan (John de Mol studio’s of gewoon even sip kijken en een stemmetje opzetten?) . Voordat u nu van uw stoel valt of meteen weg klikt: lees toch nog even verder.

Een coronavirus is niet besmettelijk. Geen enkel virus is besmettelijk. Er bestaat geen besmettingsgevaar en er bestaan geen grote groepen zieken. Het zijn de media die u dat beeld schetsen en de social media soldaten die de discussie bewaken (“Mijn tante is ziek”, “Ik ken iemand die…”, “Ik heb het zelf gezien”, “Kijk mijn filmpje waarop ik aan de beademing lig”, “Ik ben zelf positief getest”, etcetera).

Louis Pasteur, de bedenker van de besmettingstheorie genaamd ‘germ theory’, hield een privé archief bij van zijn onderzoeksresultaten, dat als nalatenschap over ging op zijn nabestaanden. Toen één familielid besloot dat de leugens toch maar eens naar buiten moesten komen, kwamen zijn list en bedrog methodes naar boven, hoewel afgezwakt en witgewassen (zie hier).

In dit artikel licht ik uitgebreid toe wat een virus dan wel is. Het is nuttig om de daarin geplaatste video’s ook eens te bekijken.

Wat is dan de dwaalspoorkritiek die door partijen als Viruswaanzin omkleedt wordt met veel waarheid om de massa (volgens mij) in een vangnet te drijven? Die dwaalspoorkritiek is het uitgangspunt dat een virus besmettelijk is. Dat is het niet.

Nu ik inmiddels antwoord heb van Willem Engel op de vragen die ik hier eerder stelde, blijkt dat Willem eigenlijk helemaal niets van virussen af weet. Hij heeft dan wel onderzoek gedaan naar aerosols, maar dat had ook nog eens niets met aerosols uit de adem te maken. Dat blijkt uit zijn antwoord op vraag 1 uit de lijst van 44 vragen:

 • Kan ik aannemen dat je voor een goed resultaat van je aerosols afstudeerproject ook alles moet weten van virussen en de overdraagbaarheid daarvan?   

Nee virussen en de medische farmaceutische kant was meer de orginele studie 96-01 biofarmaceutische wetenschappen. Het aerosol verhaal is het promotie onderzoek. Het gedeelte dat over nano/Pico electrspray ging.

Feitelijk heeft Willem Engel dus geen onderzoek gedaan naar de mogelijkheid van virussen om het lichaam te verlaten via aerosols, maar naar de mogelijkheid om een spraydruppeltje te realiseren vanuit een apparaat (zie hier de door Willem toegezonden leaflet).

Er is geen enkele hard wetenschappelijk bewijs te vinden dat een virus via grote druppels of aerosols in staat zou zijn om een lichaam te verlaten noch binnen te dringen. Ook Willem Engel heeft daar simpelweg geen antwoord op. Ik herhaal: ook Willem Engel heeft daar simpelweg geen antwoord op.

Hij heeft er namelijk helemaal geen onderzoek naar gedaan!

Er is dus geen enkel wetenschappelijk bewijs, anders dan media verhalen en prachtige Photoshop plaatjes van het coronavirus en video’s over waterdamp, killer T cellen, verdedigingslinies en zo voort. Er is echter niets dat bewijst dat een virus besmettelijk is.

Virussen zijn de opruimers van moeder natuur in het menselijk lichaam en virussen zijn NIET besmettelijk en al helemaal niet via druppeltjes of aerosols.

Dat betekent nog steeds wel dat de anderhalve meter en de mondkapjes bullshit zijn, maar als we door vangnetpionnen in de categorie ‘complot-gekken’ geschaard worden, is het effect achteraf vele malen schadelijker (vanwege de ingebouwde dwaalsporen)! Betekent dat dan dat we niet in verzet tegen de overheid moeten komen? Nee, het betekent dat we absoluut wel in verzet tegen de overheid moeten komen, maar niet via gecontroleerde oppositie. We moeten het zelf doen en we moeten het goed doen (lees hier hoe).

Als we namelijk in de gecontroleerde oppositie vangnetten gedreven worden en de vangnetvloot binnenkort tot zinken wordt gebracht (via een schandaal, via relschoppers of via het – bewust ingebouwde – bewijs tegen de complotten vermengd met dwaalsporen), dan is straks iedereen die nog kritiek durft te leveren een complotdenker en wordt dat tot geestesziekte verheven.

Let goed op en lees dat nog een keer: dan wordt complotdenken tot geestesziekte verheven; een psychische aandoening. Daarom kan de spoedwet ook prima zonder de regel dat de politie ieders huis zonder dwangbevel of tussenkomst van rechter binnen mag dringen. Weet u waarom? Met ‘complotdenken’ als psychische stoornis kan de politie dit alsnog via de wet verplichte GGZ die op 1 januari 2020 al is in gegaan. Dat is al in die wet geregeld. Dan kunnen de razzia’s beginnen. Doorzie het spel en wees op uw hoede!

308 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Bovenstaand artikel zal waarschijnlijk tot de nodige cognitieve dissonantie leiden bij velen die dachten dat Viruswaanzin oprecht was. Mijn welgemeende excuses hiervoor.

 2. Camera 2 schreef:

  Tot voor kort waren longen steriel.

  Alle stank die iemand veroorzaakt bij praten en uitade-
  men wordt door de mond veroorzaakt.
  Nu ineens, zonder serieuze bewijzen zijn de longen een haard van besmetting, ha ha ha, dan zou iedereen uit hun mond moeten stinken, nee, een slechte adem komt door de mond(tanden rotten weg of smerige amandelen die er nog zitten)

  We worden massaal continu op een dwaalspoor gezet en degene die de dwaalsporen uitzet krijgt ALTIJD een platform in de Mainstream media.
  Waarom deze site dan niet?

  De dwaalspoor technieken van de media voor de massa, hieronder.

  https://www.annualreviews.org/doi/full/10.1146/annurev.publhealth.29.020907.090824

 3. marcos schreef:

  Hi Martin, kun je de antwoorden op jouw vragen ook online zetten?

 4. Future schreef:

  Wat ik eigenlijk niet kan bevatten, is dat er echt miljoenen van die satanische lui zijn. Ze zitten in de politiek regionaal of landelijk. Ze zitten bij banken WHO de WEF de UN de media en ook gewoon bij de politie in het ziekenhuis en zelfs als relschoppers, en dan nog wat ik allemaal niet opgenoemd heb. En dat dan wereldwijd hoeveel is er wel niet door en door verrot? Alles krijgen ze stuk maar dan ook alles. Alleen snap ik al die lui die hun ziel verkocht hebben niet goed, want ze gaan er zelf ook aan, dat is 100% zeker. Ze zouden toch moeten weten dat de gene die hun meesters zijn totaal psychopatisch zijn.

  Straks weet iedereen te veel dis zal ook jij dood moeten.

  Hoe erg ik ook tegen dit soort mensen ben, ze zijn toch ook gewoon briljant op hun manier. Zoveel mensen uitspelen zovele in hun laten geloven, de mensen die richting de waarheid zitten laten haten, etc etc.

  Oh Ja Martin in Amerika gaat het inderdaad tussen september en max november echt helemaal fout. Er schijnen nu al onschuldige mensen die in een auto rijden vanaf daken kapot geschoten te worden. Treinen laat men ontsporen ze schijnen al richting stroom en water bedrijven door te stoten. En die Amerikanen zijn ook bijna allemaal verblind. Daar hadden ze nog wat schade terug kunnen geven door al die lui aan te vallen met hun wapens. Nu zal het doorstoten een eitje blijken. Dan straks minimaal 12 miljoen dakloze gezinnen zonder eten en geld. Is een giftige cocktail die niet snel meer is om te keren. En dat allemaal bewust en met list en bedrog ver ver vooruit gepland. Wat zou je voor een ziel moeten hebben om dat ijskoud te kunnen. En nog worden ze gesteund door het gros van de mensheid. En zijn wij degenen die voor gek verklaard worden. Vakwerk hoor.

 5. ZalmInBlik schreef:

  Idd een vangnet wat meerde doeleinden heeft men kan het digitale wapenarsenaal ook weer uitgebreid testen nu ook 5G in madurodam live is gegaan. Denk CAS enz.

 6. ZandInOgen schreef:

  Meerdere vliegen worden uiteraard weer met één klap afgevangen.

 7. ZalmInBlik schreef:

  Martin, die gebroeders Sijbesma (DSM) zijn een interessante koppel en hun relatie tot de Davos (Great Reset) volk is op z’n minst opmerkelijk. Nog los van het feit dat AstraZeneca niet aansprakelijk gesteld kan worden voor mogelijk vaccinatieschade…tsja drie keer raden wie nu de president bij DSM is.

  https://www.telegraaf.nl/financieel/3092032/oud-minister-schippers-wordt-president-dsm-nederland

  Dokteren met nanotechnologie
  Mensje Melchior 02 december 2009

  Nanotechnologie is ook in de geneeskunde de grote belofte. Vroege diagnostiek en drug targeting zijn de hete nano-onderwerpen. Maar pas op, zeggen toxicologen tegelijkertijd. Hoe kleiner de deeltjes, hoe gevaarlijker ze zijn.
  https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/dokteren-met-nanotechnologie.htm

 8. Lydia Roosje schreef:

  Ondertussen in Melbourne (ffing scary):

  https://youtu.be/Sj9MkSsMADc

 9. n som schreef:

  Het is ook eigenlijk super logisch dat er gecontroleerde oppositie is. Als dit allemaal bedacht kan worden dan hebben ze allang een plan gemaakt voor de mensen die zelf gaan nadenken. Die laten zij echt niet zomaar gaan.. Echt vervelend vind ik het wel. Ik vind het makkelijker als het er niet is. Maar goed, ontkennen is ook geen optie.

 10. Amalek schreef:

  “wees op uw hoede!” – Martin Vrijland

  Dit is de belangrijkste boodschap in dit artikel.

  Wees op uw hoede, en wees voorbereid

  Wees het verzet, en zorg dat u effectief bent

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten