Dennis Schouten, Famke Louise, Willem Engel en het #ikdoenietmeermee acteerwerk doorgeprikt

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 25 september 2020 17 Comments

foto bron: telegraaf.nlVolgens Dennis Schouten zat Famke Louise toevallig bij hem om de hoek bij een kapper die hij herkende en was zijn cameraman toevallig in de buurt een hamburger aan het eten (yeah right!), zodat hij Famke kon betrappen en zo ontstond het relletje dat vooral bedoeld lijkt om het effect van groepsdruk te implementeren.

Niet voor niets duikt ook de naam van Willem Engel op, want die speelt mee in dit spel, waarbij hij de rol van ‘kritiek op de overheid’ speelt en Fame Louise opdrachten kwijt raakt omdat ze ook kritiek durfde te hebben.

Ja, Vrijland jij gelooft helemaal niets van de media en je gelooft zelfs dat de alternatieve media grotendeels gecontroleerd is”. Wilt u bewijs zien? Lees dan nog even verder en bekijk het beeldmateriaal.

Laat ik het toelichten: Dennis Schouten speelde de hoofdrol in de Zaanse Vloggersrel met Ismail Ilgun, de vlogger die in 2016 in Zaandam zogenaamd relletjes schopte. Dit werd door media en politiek gehyped tot grote hoogten, maar niemand in de alternatieve media liet de beelden zien die een lezer van deze website maakte, waaruit bleek dat de gehele rel van a tot z geregisseerd werd door Powned, met in de hoofdrol Dennis Schouten.

Bekijkt u die beelden uit Zaandam (hieronder) eens rustig en laat ze goed tot u doordringen. Dennis staat eerst nog selfies te nemen met de aanwezige acteurs die later “gearresteerd worden”. De gehele ontmaskering van dat vloggersrel-acteerwerk ziet u hier (deze video en deze video).

Van Dennis Schouten en Powned kunnen we dus met stelligheid en volledig bewezen zeggen dat zij relletjes in scene zetten. Dat Famke Louise even de #ikdoenietmeermee hashtag mocht posten om vervolgens bij Jinek te komen om het beeld te wekken dat ze als jong meisje beïnvloed was door Willem Engel, maar feitelijk niet wist waar ze het over had, is dan ook te beschouwen als briljant acteerwerk. Als je dan die miljoen volgers kunt laten zien dat je een opdracht kwijt raakt en volledig afgebrand wordt, heb je het groepsdruk effect van ‘blijf in de lijn

Het draait allemaal om psychologische bespeling van de jeugd met de boodschap: flik het niet om kritiek op het overheidsbeleid te hebben. ‘Groepsdruk’  heet dat. Famke mocht een beetje de domme influencer uithangen. Willem Engel mocht de koppeling leggen met zijn tweet en zo zien we hoe het spel van gecontroleerde oppositie gespeeld wordt met in de hoofdrol de acteurs Dennis Schouten, Famke Louise en Willem Engel. (kijk en lees verder onder het filmpje)

De enige manier om dit gecontroleerde spel door te kunnen blijven prikken en u scherp te houden is door er continu bovenop te zitten. Dat doe ik al sinds 2012. Het is daarom nuttig dat u juist hier uw steun uitbrengt, zodat ik door kan gaan. Deze website wordt niet door de AIVD gefinancierd. Ik moet het volledig van uw steun hebben en heb geen dure studio, geen redactie of peperdure camera’s. Uw steun is echt dringend nodig.

word lid

Bron linkvermeldingen: ad.nl, mediacourant.nl

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]
187 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (17)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Ja, ook Mark Rutte acteerde in der tijd lekker mee…gelooft u deze man nog? Gelloft u dat deze man die bewezen aan de Zaanse vloggershoax meewerkte niet aan andere hoaxes meewerkt, zoals de corona-hoax? Allemaal acteurs en beroepsleugenaars.

 2. hetiseenSpel schreef:

  Ja beste mijnheer Vrijland. Ik volg dit al jaren en de psychoanalisten met hun mindcontrol games (vaak in een smaakje zoals satanisme en dan is de problem-action-solution dat je hun jesus teams moet accepteren om van je hoofdpijnen etc af te komen , om vervolgens andere mensen ” met demonen ” te vinden oftewel te recruteren). Dat spelletje wordt op de linker en rechteflank gespeeld en je hebt linkse en rechtse globalisten. De eindstrijd is ook een spel. Ze laten via AI gewoon hele landen en hun diensten tegen elkaar spelen en de sterkste wordt de nieuwe dictatuur. In feite ben je al verloren zodra je erin meegaat. Ook op “alternatief rechts”.

  Kijkt u eens op Geenstijl. Die site is pas echt gecontroleerde oppositie, al jaren eerder ingenomen. Je mag niets zeggen en geen referenties naar Jesus in je nick of je wordt weggejorist. Je mag wel 33.33 euro overmaken voor een jaarcontract (wie bespotten ze hier?) Inderdaad. Satanisme en rechtse politiek is zo oud als methusalem en ze verwijten links van wat zij doen… heel veel schaapjes gaan daarin mee in dit land. Die wappies staan dan tegen vanalles en nog wat (anti 5G , anti Corona, anti- whatever) te protesteren. Dat vinden ze allang goed in globalistisch China en globalistisch Rusland want het gaat natuurlijk om de 5g in het Westen een slechte naam te geven om het geweldige Huawei er weer beter uit te laten zien.

  Satanisme is niet echt, het is iets technisch. Maar het is een van de vele smaakjes van rommel die men u in het hoofd kan zetten . De vraag is hoe voelt u zich werkelijk als u er eenmaal achter komt dat het allemaal bedrog is en u gewoon via neurotechnische middelen wordt gefopt, en bespeeld, als een RC-toy om te functioneren als een robot samen met andere Useful Tools in je omgeving, in je buurt ja zelfs hier in Needdrland ? Hoe zou u reageren als u erachter komt dat men inderdaad op u uit is en dat het geen denkbeeldige “Archons” zijn maar gewoon mensen met technologie waarover niks op internet te vinden is?

  Op Geenstijl lopen de gemoederen op. Waarschijnlijk hebben de 2 fictieve groepen die elkaar bestrijden elkaar daar gevonden. Dat zie je in de columns, de reaguurders en ook de redactie. Ik weet niet precies wie maar titels als “Voor je het weet ben je een hitman” en “Wespen missen linkse vleugeltjes” zeggen genoeg. Je moet tussen de titels doorlezen.

  Hoe weet je dat links en rechts en zelfs globalistisch links en rechts een onzin verhaal is van de zelfde elite die nu mensen tot op straatlevel recruiteert (ook in Needdrland) ? Doordat geen van beide fictieve kanten wil toegeven wat er echt gaande is. Omdat het verdeel en heerspolitiek is op alle niveaus waardoor niemand meer weet voor wie ze echt werken (meestal een leugel anders zou de loyaliteit snel ophouden). In de 60er jaren had je wel 2 echte kampen. Dat waren de Soviets en het Westen. Iedereen wist dat er een Koude Oorlog gaande was, want de MSM was nog te vertrouwen en berichtte er over. Nu is er vooral niets aan de hand, behalve die enge Covid… (een cover voor wat, precies? Naast dat het inderdaad een pandemie is)

  Zegt u het maar, wie heeft de Koude Oorlog gewonnen en waarom waren wij voorgelogen dat deze overnacht na de Glasnost opeens over? Een handtekening en SSR staten opdelen en Europe en het Westen kan weer lekker gaan slapen.

  Houden links en rechts elkaar niet in stand?

 3. Zonnetje schreef:

  Natuurlijk is het doorgestoken kaart. Alles in Madurodam is geregisseerd! Dit betekent niet dat de deelnemers aan de scamdemic alles weten. Zeker niet, het need to know basis, wordt als principe door de veiligheidsdiensten toegepast. Zelfs voor medewerkers van veiligheidsdiensten onderling.
  Tja, de slaven, wat een volk, kunnen niet wachten tot zij een prikkie krijgen tegen het nep virus. Wordt nog bekend gemaakt wat er allemaal in dat prikkie zit. Ach het slavenvolk zit daar niet mee. Die wil garantie tegen het nep virus. Wat een hysterie. Wat mij betreft geef ze voor hun garantie, veiligheid, twee prikkies of misschien wel drie. Je weet het nooit he met die ‘ virussen’ vliegen door de lucht. Oh, ik buk even, yes ben weer veilig.

 4. Frank Holland schreef:

  Wat zo’n nep pandemie wel niet voor beerputten weer laat openen, maar dan zou die
  nep treiterij in Zaandam dus zeker bekend moeten zijn bij al die mensen op straat en bij Jeroen Pauw en
  meer??? Echt ongelofelijk dit, weet nog goed dat die treitervlog jongens bij Jeroen Pauw zaten met allemaal zonnebrillen.
  Hoeveel mensen werken dan wel niet aan zoiets mee? Ook dus de mensen die editor zijn op de
  redactie en de filmer, die zouden er ook van op de hoogte moeten zijn? toch
  Oja en dan dus ook politie die moet dan ook nep zijn, Martin je laat ons telkens weer verbazen

  • Camera 2 schreef:

   @ Frank Holland

   Ja Meneer Holland ook de editor moet daar vanaf weten en het kabinet en de Media, natuurlijk!!!
   Goed dat er weer een naaïf persoon minder is in Nederland,..

   We zouden eigenlijk met z’n allen deze smerige nep geënsceneerde media hoax bij de rechter voor moeten leggen maar welke advocaat gaat ons bij staan, het volk is zo smerig beet genomen.

   En ja dan kun je wel na gaan dat een virus hoax makkelijk te dichten is met de pionnen op de goeie plekken, Lange Fransie, Sven leugenman, Janet hooirijder, etcetraaa

   We worden massaal in de maling genomen

   Ondertekend
   je ziet het pas als je het door heb

 5. Martin Vrijland schreef:

  Let op: de demonstranten zijn ingehuurde Inoffizieller Mitarbeiter (IMB’ers) die kritisch denken moeten koppelen aan Q Anon, zoals in meerdere artikelen uitgelegd. Ook Lange Frans heeft die rol.

  Het is allemaal acteerwerk en controlled opposition:

  https://www.mediacourant.nl/2020/09/lange-frans-loopt-woest-weg-voor-nieuwsuur-camera/

  Wilt u bewijs zien dat er geacteerd wordt met ingehuurde demonstranten (IMB’ers)? Lees dit even:
  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/dennis-schouten-famke-louise-willem-engel-en-het-ikdoenietmeermee-acteerwerk-doorgeprikt/

  of lees dit even:

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/pegida-demonstratie-den-haag-10-april-2016-bewezen-volledig-nep-fotos-en-videos/

 6. waarnemer schreef:

  Martin stelt:

  Een virus is een een schoonmaakmechanisme van het lichaam en niet de veroorzaker. Het hoeft dus niet bestreden te worden. Een virus is een gevolg van vervuiling in het lichaam en ruimt die vervuiling op. Ziekteverschijnselen zijn dan ook een gevolg van dit proces.
  Een (in een laboratorium gebouwd) virus kan daarnaast als vervuiling in het lichaam komen door vaccinatieprogramma’s of bloedtransfusie.

  Inderdaad.

  EEN VIRUS IS IN HET GEHEEL NIET ‘BESMETTELIJK’.

  Iedereen die aan dit feit voorbij gaat slaat de plank volledig mis.
  Wel knap gedaan om het grootste gedeelte van de bevolking te besmetten met de gedachte/ angst dat dit wel zo zou zijn. Geeft ook aan dat mensen zelf niet denken, niet onderzoeken. Levende doden…
  Bewustzijnsvernauwingen veroorzaakt door vergiftiging met zware metalen, chemtrails, insecticiden, herbiciden en wat men ‘medicijnen’ heeft mogen noemen.
  Vervuilingen, vergiftigingen die het lichaam kwijt wil in vorm van exosomen, die men abusievelijk test als ‘virus’.

  De essentiële vraag wordt hierdoor niet gesteld: wat zijn de oorzaken van deze massale ‘virusvorming’ ?

 7. ZalmInBlik schreef:

  Door een WOB verzoek vrijgespeeld, het mag wat kosten het promoten van deze hoax over de rug van de madurodam bewoner.

  De Artiesten

  (Ah B ), (Boef) en (Famke
  Louise) zijn de natuurlijke personen die als de artiesten door Het Bureau wordt
  ingeschakeld in het kader van de te maken campagnematerialen, hierna te
  noemen “De Artiesten”;

  https://drive.google.com/file/d/1RKuCIXEjwZnarnbqgF7kyyeHkHpJpq0t/view

  Laatste pagina is ook vrij interessant

 8. Sephus schreef:

  Turks acteurtje heeft zijn mond waarschijnlijk niet voorbij gepraat, en krijgt als beloning een eigen programma. Zou dat het zijn?

  las ik net, je hoeft het ook niet te plaatsten hoor, Martin. Ik geef het even door. is de moeite niet waard, wel dan?

  NPO 3 geeft ex-treitervlogger Ismail Ilgün programma op prime time

  https://www.mediacourant.nl/2020/11/npo-3-geeft-ex-treitervlogger-ismail-ilgun-programma-op-prime-time/

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten